Krimklubben medlemsblad 11-24

Page 1

Alle hovedbøker portofritt tilsendt!

Medlemsblad nr. 11/20 24
krimklubben.no
FRA FORFATTERE N AVBESTSELG E R E N JEG ER PILEGRIM

SUVEREN SPENNING

Svermens år er den etterlengtede andreboken til forfatteren av Jeg er Pilegrim. Terry Hayes klarer som få andre å skape en skikkelig pageturner, der spenningen er høy til siste slutt.

Jeg er Pilegrim tok verden med storm da ble utgitt i 2013 og han solgte over 150 000 bøker bare i Norge! Nå, etter elleve års

venting, får vi en episk spion-roman som er både spennende, skremmende, til tider forstyrrende og opprørende, emosjonell

og full av vendinger.

Anja Rålm, redaktør

I Svermens år møter vi K.D. Faulkner, en spesialisert CIA-spion med ekspertise på forbudte og utilgjengelige territorier. Grenser betyr ingenting. I den brutale konfliktsonen mellom Pakistan, Iran og Afghanistan venter et nytt oppdrag.

SPION FOR CIA

Hvis du, som K.D Faulkner, spionerer for CIA i områder andre mennesker nektes tilgang til, så gir landegrenser ingen mening. Oppgaven din er å rykke inn, gjøre det som kreves, og komme deg ut igjen – med alle nødvendige midler. Du vet når du skal løpe, når du skal gjemme deg – og når du skal skyte.

HEVN I HJERTET

Faulkner skal altså møte en mann for å hente ut viktig informasjon om Vestens sikkerhet. I stedet møter han en motstander som ønsker å føre verden til randen av utryddelse. En skremmende, smart, ondskapsfull mann med blod på hendene og hevn i hjertet … Og noen steder i verden fungerer ikke reglene som de skal. Noen steder

er for farlige, selv for en mann med Faulkners erfaring. Områdene som grenser til Pakistan, Iran og Afghanistan er et slikt sted – et sted hvor å ty til ekstreme handlinger kan være den eneste måten å overleve på.

VERDENSFREDEN TRUES

Selve verdensfreden står på spill i Svermens år, og Terry Hayes klarer som få andre å skape en skikkelig pageturner, der spenningen er til stede til siste slutt. – Til min store lettelse har jeg nå fullført min nye roman, som har vært en langt lengre reise enn jeg hadde forventet. Å si at den er episk er en underdrivelse, men jeg er utrolig stolt av den og enda mer spent på at den endelig har muligheten til å nå et publikum, sa Hayes da Svermens år ble lansert på engelsk.

Av Håvard Røsæg

«FANTASTISKE ACTIONSCENER OG SUVEREN SPENNING»

The Guardian

HOVEDBOK

VISSTE DU AT:

Terry Hayes var best kjent som manusforfatteren bak klassikere som Mad Max 2 - The Road Warrior og Dead Calm. Han ble en superstjerne da han debuterte med Jeg er Pilegrim i 2013.  Men så har det lenge vært stille fra briten som nå har blitt 72 år.

Kritikerne var skjønt enige om at Terry Hayes’ monumentale thriller Jeg er Pilegrim var en av de beste bøkene det året, og kanskje den eneste spenningsromanen du trengte å lese.

Planen var at Svermens år skulle komme allerede ett år etter Jeg er Pilegrim. Men etterhvert som årene gikk, uteble boka.

«SVÆRT MEDRIVENDE, ELEGANT SKREVET ... ABSOLUTT VERDT VENTETIDEN»

Observer

Samtidig var fansen utsatt for flere falske alarmer, da ivrige forlag over hele verden fra tid til annen satte Svermens år på sine lister og annonserte den i nettbutikker – noe som skapte furore over en bok som ikke var ferdig ennå.

Så kom pandemien i 2020. Terry Hayes strandet alene i Portugal i over to år. Men ingenting er så galt at det ikke er godt for noe: Årene i isolasjon var akkurat det som skulle til for at Svermens år kunne bli slik han ville. Og godt er det, for selv om listen er lagt og forventningene er skyhøye, vil nok ikke fansen bli skuffet, skal vi tro de panegyriske anmeldelsene som allerede har kommet i utlandet.

«EPISK OG OPPSLUKENDE, NYTT OG UVENTET ... KOMPLEKS OG OVERBEVISENDE»

Mail on Sunday

«ET OMFATTENDE, SJANGEROVERSKRIDENDE VERK MED ET OVERRASKENDE DRISTIG KLIMAKS. DETTE ER EN STOR PRESTASJON.»  Publishers Weekly

Copyright © CappelenDamm
• Bilder: Shutterstock/Adobe Stock • Usignerte artikler er skrevet av
• Postadresse:
1900
0055
6019 05 42168.
Rune Kårstad-Hærnes. • Trykk: Ålgård offset. Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm AS. •
tar
Bokklubber.
redaksjonen.
Krimklubben, Postboks
Sentrum,
Oslo.
Bankgiro:
Design:
Redaksjonen
forbehold om eventuelle trykkfeil.

Jeg dro en gang for å drepe en mann. Til andre tider, i yngre dager, hadde jeg fulgt mine arbeidsoppgaver gjennom de neonbelyste bakgatene i Tokyo, sett solen gå opp over Moskeen med de ni kupler, og ventet ved sjøkanten i gamle Istanbul mens en kvinnes tårer falt som regn. Denne gangen var det langt ute i øst, der Egeerhavet møter Middelhavet, og den tyrkiske solen steker over en kjede av små øyer. Den minste av dem var også den mest fjerntliggende – bølger brøt over vraket av en frakteskute ute på et rev, farlige havstrømmer virvlet i skjulte viker, og kun en ruin sto igjen av en fiskerlandsby der de gamle trebåtene for lengst var borte. Jeg kom dit sent på våren, og ble satt i land fra en dampskøyte med en egyptisk skipper som var klok nok til ikke å stille for mange spørsmål. Jeg kan fremdeles fornemme brisen som strøk over ansiktet mitt, og den heftige lukten av barnåler mens jeg beveget meg gjennom den stille skogen. Som i det meste av livet jeg har levd i mitt yrke, holdt jeg meg i skyggen. Målet mitt denne dagen var utvilsomt en tapper mann, angivelig en tysker fra Nürnberg – den vakre byen med så mye dyster historie – og da jeg overrasket ham på kjøkkenet i den avsidesliggende villaen hans, visste vi begge at jeg hadde reist både langt og lenge for å komme til dette møtet med døden. Jeg tilhørte en organisasjon den gang, og hadde i mange år gått under kodenavnet Kane. Fem år tidligere hadde tyskeren vært en betrodd medhjelper for amerikansk etterretning i Teheran. Det ingen visste, men tidsnok fant ut, var at han i all hemmelighet jobbet som kontraktør for russerne. Det virker som om alt og ingenting blir outsourcet nå for tiden, selv spionasje. En tidlig mandag kveld var han gått for å ta seg en sen matbit på en bistro i Teherans gylne Espinas Palace Hotel, og på herretoalettet hadde han overlevert navnene på ti av våre mest verdifulle iranske kilder til en representant for Moskva-senteret. I spionenes verden er det et velkjent faktum at de hemmelige tjenester i Russland og Iran har jobbet som hånd i hanske i årevis, så det var ikke til å unngå at navnelisten endte opp hos PAVA, det brutale iranske hemmelige politi. Resultatet var at vårt nettverk – bygget opp gjennom mange år med enorme kostnader i form av liv og midler, og – enda viktigere – en sentral bakdør til det iranske atomvåpenprogrammet – ble utradert i løpet av noen timer. Selv for CIA, en organisasjon som hadde sett sin andel av fadeser, fremsto dette som en ren katastrofe.

HOVEDBOK

Terry Hayes  (f. 1951) har arbeidet som journalist og manusforfatter. I 2013 brakdebuterte han med spenningsromanen  Jeg er Pilegrim, som ble en internasjonal bestselger. Ti år senere kommer han nå med en av tidenes mest etterlengtede andrebøker,  Svermens år

HOVEDBOK

BOKEN Avbestillingsfrist: 05.06.2024

Portofritt tilsendt!

UTDRAG FRA
Oversatt av Peter A. Lorentzen Innb. 704 sider PRIS: KR 479,Bestillingsnr. 485825
Terry Hayes: SVERMENS ÅR

Den beste krimmen på tilbud! Kjøp

Jacob Lindfors: VINTERPAKKET

Oversatt av Rune R. Moen

Innb. 496 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 149,-

Bestillingsnr. 480937

Jacob Lindfors debuterte med thrilleren  Vinterpakket til stor suksess i 2022, og er nå aktuell med  Silkeveien på norsk.

og ta med på

Val McDermid: 1989

Oversatt av Line Gustad Fitzgerald

Innb. 368 sider

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: KR 149,-

Bestillingsnr. 483113

«McDermid på sitt aller beste!»

Herald

«... du bare må oppleve dette mesterverket av en krimbok»«... ikke et eneste sekund med kjedelig lesestoff»

Randaberg 24

Kun 149,Kun 149,Kun 169,-

«Kepler har skapt en suksessformel av internasjonalt kaliber.» Tom Egeland, VG

Jens Lapidus: MR ÉN

Kun 149,-

«Sjokkerende, opplysende og nesten ubehagelig spennende fra dagens Sverige. Stavanger Aftenblad

Oversatt av Inge Ulrik Gundersen

Innb. 464 sider

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: KR 149,-

Bestillingsnr. 482070

Lars Kepler: EDDERKOPPEN

Oversatt av Henning J. Gundersen

Innb. 512 sider

Vanlig pris: kr 449,DIN PRIS: KR 169,-

Bestillingsnr. 477415

BOKKLUBBSALG!Stort GJØR ET KUPP PÅ NETT SPAR 350,SE HELE SALGET på krimklubben.no SPAR 200,75% OPPTIL RABATT MAGASINET
SALG S.6
SUPER TILBUD!
sommerferien!

AMBJØRNSEN

Elling-bøkene

Sikre

deg romanserien om den ensomme Elling – elsket av lesere i flere tiår!

«ELLING ER TILBAKE – og det er bare å glede seg! ... en genuint morsom bok, som kan tilby en perlerad av skinnende komiske øyeblikk.»

Sindre Hovdenakk, VG

Ingvar Ambjørnsen:

EKKO AV EN VENN

Innb. 320 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 450602

Til høsten viser Riksteateret Bare Elling over hele landet!

Ingvar Ambjørnsen: UTSIKT TIL PARADISET

Hft. 160 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 450611

Ingvar Ambjørnsen:

BRØDRE I BLODET

Hft. 208 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 450639

Til

KRIMKLUBBEN

Postboks 96

4662 Kristiansand

SERVICEKUPONG (se baksiden)

SLIK FUNGERER MEDLEMSKAPET:

VELKOMSTTILBUD: Gjelder kun ved første gangs innmelding.

REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt.

ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere en vare. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 129,-.

FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 21 89 60 60. Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

HOVEDBOKEN: Får du automatisk tilsendt ca. hver tredje uke hvis du ikke avbestiller innen fristen.

PORTO: Portofritt tilsendt for ordrer på kr 399,eller mer. For ordre under kr 399,- kommer porto kr 49,- i tillegg.

Ingvar Ambjørnsen: FUGLEDANSEN

Hft. 208 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 450620

Ingvar Ambjørnsen: ELSK MEG I MORGEN

Hft. 240 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: KR 99,-

Bestillingsnr. 450648

HUSK FRIMERKE
S.7 KARIN FOSSUM
Kun 99,-
Kun 99,Kun 99,-
Kun 99,Kun 99,-

JEG VIL BESTILLE FRA BLADET:

Ingvar Ambjørnsen: EKKO AV EN VENN Bestillingsnr. 450602

Ingvar Ambjørnsen: UTSIKT TIL PARADISET Bestillingsnr. 450611

Lars Kepler: EDDERKOPPEN

Oversatt av Henning J. Gundersen Bestillingsnr. 477415

Jeg bestiller også disse bøkene/produktene:

Jacob Lindfors: VINTERPAKKET

Oversatt av Rune R. Moen Bestillingsnr. 480937

Jeg avbestiller hovedboka

Terry Hayes: SVERMENS ÅR

Oversatt av Peter A. Lorentzen Bestillingsnr. 485825

Val McDermid: 1989 Oversatt av Line Gustad Fitzgerald Bestillingsnr. 483113

Avbestillingsfrist: 05.06.2024

Du bestiller/avbestiller raskest på 21 89 60 60, tastevalg 7 eller mine sider på krimklubben.no. Vår medlemstjeneste er åpen mandag–fredag 08.00–16.00.

NB: Prisene i bladet gjelder fram til avbestillingsfristen!

GJØR ET KUPP!

«Tar pusten fra deg. Den er bekmørk og den klart beste fra Borge.» Simen Ingemundsen, Randaberg 24

HAIENE

Innb. 240 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 482258

Returadresse:
Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo
Krimklubben,
Kun 149,-

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.