Krimklubben medlemsblad 10-24

Page 1

Jacob Lindfors SILKEVEIEN Medlemsblad nr. 10/20 24 krimklubben.no Alle hovedbøker portofritt tilsendt!

IMPONERENDE THRILLER

Kampen mot det kriminelle nettverk et Vinterpakket fortsetter i  Silkeveien, selv om lederen ble fanget og drept i forrige bok.

Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm Redaktør: Anja Ralm Design: Rune Kårstad-Hærnes Kontoradresse: Akersgata 47/49 Postadresse: Krimklubben, Postboks 1900, Sentrum, 0055 Oslo

21 89 60 60 Ønsker du å sende en e-post, gjør det via mail på nettsiden. Redaksjonen tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

Tlf.:

Den svenske forfatteren Jacob Lindfors imponerer på alle områder – både med innsikt i den politisk spente situasjonen vi faktisk befinner oss i – og med evnen han har til å skildre Sentral-Asia sammen med karakterer du blir med og mer berørt av. Trenger du en thriller som får opp pulsen? Silkeveienslipper ikke taket før siste side er lest.

Anja Rålm, redaktør

Mattias Kassian og medsoldatene i SOG, en svensk spesialoperasjonsgruppe i forsvaret, må følge spor til Himalaya sammen med en norsk jegertropp, deriblant Madeleine Hansen. De må ta seg inn i Afghanistan. Samtidig truer russerne med en invasjon av Sverige for å avsløre deres atomvåpenarsenal. Men ting går ikke som planlagt i Afghanistan,

«Actionspekket militærthriller med internasjonal atmosfære. Det er action fra begynnelse til slutt!»

TV4 Nyhetsmorgon

«Boken er spennende, velskrevet... imponerende vevd sammen.»  Mariestads-Tidningen

og etter et overfall fra en ukjent gruppe må de trekke seg tilbake, og Kassian blir etterlatt, antatt død.

Jacob Lindfors er medieforsker, men har tidligere jobbet med sikkerhetspolitiske spørsmål i svensk politikk.

HOVEDBOK

SOM EN STORFILM I BOKFORM

Selvfølgelig er filmrettighetene til Jacob Lindfors sine, thrillere allerede solgt! Dette er som en internasjonal storfilm som vi lesere allerede nå kan oppleve med vår egen fantasi når vi følger

Mattias Kassians strabaser i Himalaya.

Hovedpersonen Mattias Kassian er adoptert fra Rwanda og oppvokst med moren Matilda under enkle forhold i

Västerås i Sverige. Med gode verdier i bunn valgte han seg en militærkarriere for til slutt å ende opp i spesialstyrkene – SOG. Dette er den fremste elitestyrken i Sverige – og sammen med sine venner og kolleger slår de bena under et stort internasjonalt kriminelt nettverk ved navn Vinterpakket.

INTERNASJONALE

FORGREININGER

Lederen for organisasjonen Vinterpakket ble drept i forrige bok – da var det en «vanlig» kriminell organisasjon som holdt til i NordSverige. Men det viser seg at organisasjonen har gjenoppstått under ny ledelse som en langt farligere organisasjon med store internasjonale forgreininger.

UNGE JOLINE

Seksten år gamle Joline Elvén ble reddet fra Vinterpakkets klør i forrige bok, nå skal hun spille en stor rolle i kampen mot internasjonal terror og et politisk spill på høyt nivå.

MED HJELP FRA NORGE

Sverige har havnet i en svært anspent sikkerhetspolitisk situasjon, ikke minst er truslene fra Russland akutte. Dette er krevende for SOG – og elitestyrken er dessverre svekket etter de dramatiske kampene mot Vinterpakket. De får derfor støtte fra de nordiske nabolandene, ikke minst fra den norske Jegertroppen – verdens første spesialstyrke med bare kvinnelige soldater.

RUSSISKE LEIESOLDATER

Selv om lederen for Vinterpakket er drept, er altså ikke faren over. Det er fremdeles noen som styrer og finansierer virksomheten. De fikk også støtte av russiske leiesoldater i Sverige under ledelse av en Luca Alekseijev som ble drept av unge Joline Elvén. Og i datasporene etter Alekseijev finnes et kriminelt nettverk og samarbeid på steder som Afghanistan, Pakistan, Kashmir-området og India, i og rundt Himalaya-fjellene. Sannsynligvis har fienden sin base på ett av disse stedene.

TROLIG DREPT

Tross den anspente politiske situasjonen i Sverige, med truslene fra Russland, drar en liten gruppe med Mattias Kassian i spissen for å oppsøke disse stedene i hemmelighet. Men det går galt nesten umiddelbart. De starter i Kabul som nylig er overtatt av

Taliban, men de blir oppdaget og angrepet. I all hast flykter de, men bilen de sitter i treffer en granatkaster. Uten anelse om hvem som er drept eller hvem som lever, tar elitestyrken seg tilbake til Sverige. Men Mattias Kassian har mirakuløst overlevd, og bestemmer seg for selv å prøve å ta seg frem til stedene der terrornettverket holder til. Og de stedene ligger langs den gamle Silkeveien …

ET TRUET SVERIGE

Samtidig med Mattias Kassians fravær skjer det mye i Sverige; det gjøres forsøk på å få fart på Vinterpakket igjen, og det virker stadig mer åpenbart at Russland snart vil angripe Norrbotten … Av redaksjonen

Dette er noe så sjeldent som en intens nordisk thriller!
HOVEDBOK

Fem fakta om Jacob Lindfors og Mattias Kassian

HOVEDKARAKTEREN Mattias Kassian er som en JAMES BOND

- eller kanskje i en krysning med Jack Reacher?

• Jacob Lindfors er kjent for å bygge mange ulike, levende og svært interessante karakterer. Han er en mester i å unngå overdrevent maskulint perspektiv som ellers er vanlig innenfor thrillersjangeren. Det er mye våpen og vold, men Lindfors går ikke i fellen av å bli for spesifikk: Her er det menneskene og den gode fortellingen som står i sentrum i et usedvanlig stilsikkert og godt språk.

• Liker du James Bond eller Jack Reacher? Hovedkarakteren Mattias Kassians evner er kanskje noe urealistiske i forhold til virkeligheten. Men når hele verdens eksistens er truet, da er man takknemlig for at noen kan fikse opp.

Som en James Bond - eller kanskje i en krysning med Jack Reacher? Her er det både militær styrke og eventyrlig action i realistiske og spenningsfylte rammer!

• Når en forfatter som Jacob Lindfors debuterer med så stor og internasjonal suksess, er det ofte man ser både skrivesperre og prestasjonsangst i den vanskelige «andreboka». Det er ikke tilfelle her. Lindfors tar spranget fra bra til strålende! Eller som MariestadsTidningen sier: “Kapittel for kapittel skrus spenningen opp, og til slutt var jeg helt hekta.”

• Jacob Lindfors er medieforsker, men har tidligere jobbet med sikkerhetspolitiske spørsmål i svensk politikk. Han har tatt militærtjenesten og studert de rette tingene på universitetet. Han har jobbet med politikk, men oppdaget at det ikke var helt hans greie. Den eneste som oppdaget dette var en kollega som sa: Du er jo smart – du bryr deg bare ikke» Nei – Lindfors brydde seg ikke så mye – for han hadde sin egen verden, han hadde begynt å skrive på bøkene om Mattias Kassian på kveldene.

• Helten Mattias Kassian: Han er født i Rwanda og bevitnet det grusomme folkemordet mellom hutuer og tutsier i 1994. Han ble adoptert til Sverige og vokste opp i fredelige sosialdemokratiske Västerås. Så valgte han en militær karriere, i den svenske elitestyrken SOG. Han viser seg uvanlig talentfull med en styrke og intelligens som kommer svært godt med i kampen

UTDRAG

FRA

BOKEN

«Den 6. april 1994», fortsatte jeg, «skjøt noen ned flyet til statsministeren slik at han og hans nærmeste tjenestemenn og regjeringsmedlemmer døde. Han var jo hutu. Så det var dråpen Dagen etter ble Kigali – det er hovedstaden i Rwanda – forvandlet til en folkemordsfest. Jaktsesongen på tutsier var i gang. I begynnelsen var det bare i Kigali, og det var hutupoliti og hutumilitser som holdt på. Men hvis man lukket øynene i to, tre sekunder og deretter åpnet dem igjen, så hadde det plutselig spredt seg til hele landet.»

Daniel Samuelsson svelget. Jeg lente meg nærmere ham. «Jeg våknet av skrikene. Det var midt på natten. Gata mi var forvandlet til et slaktehus. Jeg husker noen småting. Hundene bjeffet og var redde. Pappa skrek og slo i dørene. Mamma prøvde å stoppe ham, men jeg tror han nesten ledet an i kaoset, lokalt. Først drepte de alle i gata vår, for vi hadde mange etniske tutsier der. Familiene til vennene mine. Så kikket jeg ut gjennom vinduet. Hele landsbyen var våken. Fakler og macheter og pistolskudd. Stemmen på FM-radioen i stua brølte til oss at vi skulle drepe. Det er det jeg husker.» Jeg nikket megetsigende. «De satte opp sperringer på landeveien slik at ingen kunne flykte. Sjekket pass og dokumenter for å finne ut av folks etnisitet. Åtte hundre tusen døde. Åtte hundre tusen!» Daniel Samuelsson slikket seg rundt leppene, men så åpnet han munnen og mumlet et eller annet.

«De sterke overlever.»

«Hva sa du?» spurte jeg.

«Hvis staten er svak, hvis regjeringen ikke kan beskytte folk, må de sterke ta over. Det er sånn det alltid har fun …»

Jeg grep tak i kragen hans og løftet ham som en dukke. Bar ham bort til vaktpostene vi hadde tatt livet av og slengte ham ned i den blodige snøen. «Er du sterk nå!? Er du sterk nå, din lille fuckings horunge!?» Jeg tok et jerngrep rundt ansiktet hans og tvang ham til å se på meg. «Hvorfor skjedde Tallhärad? Hvorfor gjorde dere det dere gjorde i Kiruna?

Hvem rekrutterte dere? Hvem sto bak Lillebror? Hvem betalte dere?

Hvem sendte Lillebror til Kiruna?»

Men denne mannen hadde ingen svar. Han var en skitten propp i Sveriges forkalkede blodkar. Rekruttert over nett, satt til å jobbe på nederste nivå i et maskineri han ikke forsto. Han ville aldri kunne gi meg Lillebrors planer eller føre meg til den skyggeaktøren som sto bak alt sammen. Emil Persson var den eneste personen som hadde sittet med svarene. Og jeg hadde skutt og drept ham utenfor portene til gruva i Kiruna.

Jacob Lindfors er en svensk thrillerforfatter som debuterte med thrilleren Vinterpakket til stor suksess i 2022. Han er nå aktuell med Silkeveien på norsk. Bøkene til Lindfors vokser i popularitet, og filmrettighetene er allerede solgt.

HOVEDBOK Avbestillingsfrist: 22.05.2024 Jacob Lindfors: SILKEVEIEN Oversatt av Rune R. Moen Innb. 576 sider PRIS: KR 449,Bestillingsnr. 485647 HOVEDBOK Portofritt tilsendt!

STORE

V Å RSALGET! DET

Kun 149,-

«Historien i Stolpåmeg er ingenting annet en uhyggelig, faktisk Roslund sin mest uhyggelige.»

Randaberg 24

Kun 99,-

Viveca Sten: I NATT ER DU DØD

Oversatt av Kari Engen

Innb. 416 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: KR 99,-

Bestillingsnr. 318089

En førsteklasses spenningsroman

som anbefales på det sterkeste

«Barton demonstrerer nok en gang hvorfor hun regnes som en mester i håndverket.»

Mystery Tribune

Fiona Barton:

EN AV OSS SKAL

FORSVINNE

Oversatt av Cecilie Winger

Innb. 368 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 481240

Randaberg

Kun 149,-

Anders Roslund: STOL PÅ MEG Innb. 480 sider

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 482338

«Landsbykrim

«Rå, skremmende, og veldig, veldig spennende.»

Kirkus Reviews

«Uten tvil den beste boken jeg har lest i hele år.»

Karen Dionne, forfatter

Kun 149,-

Lisa Gardner: ETT SKRITT FRA DØDEN

Oversatt av Linda Marie Vikaune

Innb. 384 sider

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 482533

SALG!
S.8 DU KAN LESE MER OM ALLE BØKENE PÅ KRIMKLUBBEN.NO SALG!

Øistein Borge: HAIENE

240 sider

Innb.

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 149,-

Bestillingsnr. 482258

Jens Lapidus: MR ÉN

Oversatt av Inge Ulrik Gundersen

Innb. 464 sider

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 482070

Jane Harper: DE OVERLEVENDE

Oversatt av Marianne Fjellingsdal

Innb. 368 sider

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 482846

«... det er sjokkerende, rått, opplysende og etter hvert også nesten ubehagelig spennende.»

Stavanger Aftenblad

«Hans Olav Lahlums tolvte krimroman er en av seriens aller beste.»

Geir Tangen, Krimlitteratur

Hans Olav Lahlum: TERNINGMORDEREN

Innb. 400 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 169,Bestillingsnr. 483435

I verdensklasse

C.J. Tudor: EN GLIPE AV MØRKE

Oversatt av Guro Dimmen

Innb. 272 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 481669 Kun 149,-

«En fantastisk ny serie!»

«(...) hun har en vri som er svært overraskende, og en avslutning som virkelig er helt suveren.»

FARVEL, FARAH DIBA

DIN PRIS: KR 169,-

Kun 149,-
VG Kun 169,- Bok 365 Dagbladet
Kun 149,-
Kun 149,-
Kun 169,-
S.9 DU KAN LESE MER OM ALLE BØKENE PÅ KRIMKLUBBEN.NO
Kun 149,-

STORE

V Å RSALGET! DET

Kun 99,-

Belinda Bauer: SANNHETEN OM LIVET OG DØDEN

Oversatt av Tor Edvin Dahl

Innb. 336 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 341963

Wilbur Smith: PUST AV ILD

Oversatt av Henning Kolstad

Innb. 384 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 478913

«Bauer på sitt beste.» Mail on Sunday «Gripende og original.» Sunday Times

«Grethe Bøe skriver drivende godt... spennende er det hele veien.»

Nettavisen

Kun 149,«Den beste historiske forfatteren.» Stephen King

Kun 149,-

Viveca Sten: HEMMELIG BEGRAVET

Oversatt av Kari Engen

Innb. 448 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 463821

Kun 149,-

Grethe Bøe: SNØLEOPARDEN

Innb. 400 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 480438

Vondt og velturnert

«Perfect Day fungerer som den skal som spenningslitteratur og pageturner.»

Ola Hegdal NRK

Randaberg 24

Romy Hausmann: PERFECT DAY

Oversatt av Rune R. Moen

Innb. 304 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 479592

Elina Backman: NÅR SPORENE FORSVINNER

Vanlig pris: kr 439,-

Randaberg 24

Oversatt av Morten Abildsnes Innb. 480 sider

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 479805 Kun 149,-

S.10 DU KAN LESE MER OM ALLE BØKENE PÅ KRIMKLUBBEN.NO
Kun 149,-
SALG!

SALG!

«Perfekt plottet, fartsfylt … overraskende. Det er ikke rart at Jack Reacher er alles favorittrebell.»

Karin Slaughter

Lee Child: INGEN PLAN B

Oversatt av Kurt Hanssen

Innb. 336 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 149,-

Bestillingsnr. 479725

Kun 149,-

Cara Hunter: HELE SANNHETEN

Oversatt av Ulrik Farestad

Innb. 400 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 480223

Kun 149,-

Sharon Bolton: BEGRAVET

Oversatt av Guro Dimmen

Innb. 576 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 149,-

Bestillingsnr. 480811

«Lysere enn dette blir det ikke i mørketiden.»

Morgunblaðið

«Arnaldur i sitt ess.»

Fréttablaðið

Kun 149,-

Arnaldur Indriðason:

MUR AV TAUSHET

Oversatt av Barbro Elisabeth Lundberg

Innb. 320 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 480642

Liza Marklund er en suveren forteller

«Kallmyren er ikke bare en skikkelig god kriminalroman, boken viser også at Marklund er en suveren forteller.»

VG

VG Stavanger Aftenblad Adresseavisen

Liza Marklund: KALLMYREN

Oversatt av Kari Engen

Innb. 320 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: KR 169,Bestillingsnr. 479360

«Harlan Coben er en fantastisk krimforfatter ... en av mine favoritter..»

John Grisham

Kun 149,-

DU KAN LESE MER OM ALLE BØKENE PÅ KRIMKLUBBEN.NO
SALG!
Harlan Coben:

ALLE!Helse for

Et friskere hjerte!

Er et høyt kolesterolnivå farlig? Hjelper kolesterolsenkende medisiner?

Får jeg tette blodårer om jeg spiser fet mat? Disse spørsmålene og mange flere får du svar på i boka, der forfatterne retter søkelyset mot kolesterol og

Bedre helse!

Tusenvis av nordmenn har fått bedre helse av å spise mat med lite karbohydrater. Friskere og lettere med lavkarbo er full av den deiligste lavkarbomaten du kan ønske deg, til alle dagens måltider og alle anledninger. Den

er naturlig, frisk, fargerik, næringsrik, blodsukkervennlig og glutenfri. Boka passer også for deg som har diabetes.

Sofie Hexeberg: FRISKERE OG LETTERE MED LAVKARBO

Innb. Ill. 320 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: KR 179,-

Bestillingsnr. 465017

fettstoffer og gir oss en ny forståelse av årsakene til hjerte- og karsykdom.

Du får også råd og anbefalinger om hvordan du kan beholde et friskt hjerte–lengst mulig.

Erik Hexeberg og

Sofie Hexeberg: NYTT BLIKK PÅ KOLESTEROL

Innb. 288 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: KR 249,Bestillingsnr. 473222

Få et klart hode!

Synes du det er vanskelig å holde konsentrasjonen oppe fordi du har «bomull i hodet»? Gruer du deg til neste arbeidsdag eller til et vennelag fordi det kjennes som at du ikke henger med? Ut av hjernetåken er en praktisk guide ut av tåken, med et vell av gode råd om hvordan du kan få et klart hode og bli deg selv igjen! Med pasienthistorier og kom i gang-oppskrifter til et hjernesunt kosthold.

Erik Hexeberg og

Sofie Hexeberg: UT AV HJERNETÅKEN

Innb. 144 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: KR 249,Bestillingsnr. 479823

100 nye, næringsrike oppskrifter på den beste lavkarbomaten for alle. Energidrikker, frokost, lunsj, middag, dessert, grønnsak- og småretter, pålegg, fermentert mat, snacks, kraft, sauser og oljer. Mat skal smake godt, være enkel å tilberede, gi energi, bygge helse og være ren og naturlig.

Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen: LAVKARBO FOR ALLE –100 NYE OPPSKRIFTER

Innb. Ill. 192 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 429030

Kun 149,Kun 179,Kun 249,God og enkel lavkarbo!
Kun 249,S.12 DU KAN LESE MER OM ALLE BØKENE PÅ KRIMKLUBBEN.NO

En Brannfakkel!

Nettavisen

«Jeg var bare 14 år, og var lovet vekk, eller rettere sagt tatt i innbytte, til min stemors bror som bodde i Irak. Byttehandelen var slik: Min far skulle få søsteren hans som kone, og han skulle få meg, så snart det lot seg gjøre. Min ’forlovede’ var nesten like gammel som min far».

Terje Bjøranger og

Gunnar Valentin

Svensson:

ÆRESRELATERT

KRIMINALITET

Mykbind 294 sider

PRIS: KR 399,-

Bestillingsnr. 485638

«Dette stoffet er så betent at bare det å gjengi innholdet kan gi berøringsangst. En politisk brannfakkel»

Dagbladet

Kun 149,Kun 99,-

”Veldig bra - veldig skremmende (...) Terje Bjøranger skriver knakende godt og skremmer oss samtidig.»

Nettavisen

Terje Bjøranger: KALIFATET

Innb. 416 sider

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 476951

My Criminal

Mind

Romerikes blad

Bygdebladet

«Terje Bjøranger har nok en gang levert en kriminalroman som er uhyggelig realistisk.»

Rune Fjellvang, Romerikes Blad

Terje Bjøranger: BUSINESS

Innb. 320 sider

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 444166

VG

Dagbladet

Kun 99,-

Adresseavisen

«Solid, og overraskende god norsk politikrim som godt kan ende som en av årets sterkeste spenningsromaner.»

Adresseavisen

Terje Bjøranger: BARCODE

Innb. 384 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 413877

S.13 DU KAN LESE MER OM ALLE BØKENE PÅ KRIMKLUBBEN.NO

fine og smarte ting!

KITCHENAID MINIHAKKER

Minihakker som hakker rå frukt, grønnsaker, nøtter, purreløk, etc. Blander og moser kokt frukt eller grønnsaker. Lager rasp og hakker kjøtt. Rører og visper. Materiale plast/rustfritt stål. Innhold 1,19 liter. B: 14,3 cm, L: 17,8 cm.

KITCHENAID MINIHAKKER

Vanlig pris: kr 1399,DIN PRIS: KR 899,Bestillingsnr. 473561

BLI MED PÅ EI SPENNANDE SPRÅKREISE

Denne mangfaldige framstillinga av språkhistoria vil fryde både ihuga språkelskarar og dei språkinteresserte som ønskjer å vite meir om språkutvikling.

Sylfest Lomheim: SPRÅKREISA

Innb. 528 sider

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 227551

SAGAFORM PIKNIKTEPPE

Luksuriøst piknikteppe med vannavvisende bakside og lomme med glidelås for oppbevaring. Pleddet rulles enkelt sammen og kan bæres i håndtaket. Størrelse 130x170 cm.

Materialer: Polyester/PEVA.

SAGAFORM CITY PIKNIKTEPPE

Vanlig pris: kr 320,DIN PRIS: KR 179,Bestillingsnr. 460502

VINKJØLER

SACKit Wine Cooler er laget i et minimalistisk design av meget god kvalitet i rustfritt stål. Den kommer med en isklype og rist i bunnen. Vinkjøleren har en to-lags konstruksjon som holder vinen kjølig hele kvelden. Vannavløp i bunnen og en isklype er inkludert, slik at den fungerer perfekt som en isbøtte.

VINKJØLER, SACKIT, STÅL

Vanlig pris: kr 790,DIN PRIS: KR 440,Bestillingsnr. 474383

ELVANG PARIS SKJERF

Vanlig pris: kr 1199,DIN PRIS: KR 499,Bestillingsnr. 473892

ELVANG SKJERF PARIS

Deilig skjerf i bærekraftig alpakka og merinoull. 60 % alpakkaull, 5 % merinoull og 35 % polyester. Str.: 60x190 cm. Kan vaskes på ullprogram ved 30 grader. Alpakkafibrene er mykere, mer slitesterke og varmere enn andre naturfibre. Skjerfet nupper minimalt.

HERLIG HUMOR FRA HELE NORGE

Hysterisk morsom samling av norske skilt og plakater, og faksimiler og annonser fra norske lokalaviser, kommentert av ordkunstneren Øystein Sunde og hans musikerkompis Stian Carstensen.

Øystein Sunde og Stian Carstensen:

GOD SESONG FOR LEPPEFISKERE

Innb. 168 sider

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: KR 149,Bestillingsnr. 435835

SALG S.14 spar 500 , -
KUN 149 ,KUN 149 ,spar 350 ,KUN 179 , -

Wilbur Smith: ASSEGAI

Oversatt av Henning Kolstad

Hft. 480 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 308642

Wilbur Smith: ØRKENGUD

Oversatt av Henning Kolstad

Hft. 400 sider

Vanlig pris: kr 199,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 485763

Wilbur Smith: UNG MANNS LAND

Oversatt av Finn Aasen

Hft. 544 sider

Vanlig pris: kr 179,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 452076

Wilbur Smith: BRENNENDE KYST

Oversatt av Ådne Goplen

Hft. 512 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 452085

Wilbur Smith: SOLENS TRIUMF

Oversatt av Henning Kolstad

Hft. 544 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 480759

Clive Cussler: OVERSVØMMELSEN

Oversatt av Roar Sørensen

Hft. 336 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 476504

Wilbur Smith: BLÅ HORISONT

Oversatt av Henning Kolstad Hft. 656 sider

Vanlig pris: kr 229,DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 480768

Clive Cussler: DØDENS ØYE

Oversatt av Roar Sørensen

Hft. 384 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 442649

Clive Cussler, Jack Du Brul: JUNGEL

Oversatt av Truls Holst Kopperud Hft. 384 sider

Vanlig pris: kr 229,DIN PRIS: KR 99,Bestillingsnr. 418694

Til KRIMKLUBBEN Postboks 96 4662 Kristiansand

SERVICEKUPONG (se baksiden)

SLIK FUNGERER MEDLEMSKAPET:

VELKOMSTTILBUD: Gjelder kun ved første gangs innmelding.

REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt.

ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere en vare. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 129,-.

FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 21 89 60 60. Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

HOVEDBOKEN: Får du automatisk tilsendt ca. hver tredje uke hvis du ikke avbestiller innen fristen.

PORTO: Portofritt tilsendt for ordrer på kr 399,eller mer. For ordre under kr 399,- kommer porto kr 49,- i tillegg.

Kun 99 ,Kun 99 , -
Kun 99 ,Kun 99 ,Kun 99 ,HUSK FRIMERKE
S.15 KARIN FOSSUM
Kun 99 , -
Kun 99 ,Kun 99 ,Kun 99 , -

JEG VIL BESTILLE FRA BLADET: Returadresse: Krimklubben, Postboks

Liza Marklund: KALLMYREN Oversatt av Kari Engen Bestillingsnr. 479360

Grethe Bøe: SNØLEOPARDEN Bestillingsnr. 480438

Karin Fossum: FARVEL, FARAH DIBA Bestillingsnr. 482169

Terje Bjøranger: KALIFATET Bestillingsnr. 476951

Jeg avbestiller hovedboka

Jacob Lindfors: SILKEVEIEN Oversatt av Rune R. Moen Bestillingsnr. 485647

Terje Bjøranger og Gunnar Valentin Svensson: ÆRESRELATERT KRIMINALITET Bestillingsnr. 485638

Avbestillingsfrist: 22.05.2024

Jeg bestiller også disse bøkene/produktene:

Du bestiller/avbestiller raskest på 21 89 60 60, tastevalg 7 eller mine sider på krimklubben.no. Vår medlemstjeneste er åpen mandag–fredag 08.00–16.00.

NB: Prisene i bladet gjelder fram til avbestillingsfristen!

GJØR ET KUPP!

Samlede noveller om HELTEN Jack Reacher!

«En helt som appellerer til alle … rådsnar, galant og god … en Robin Hood i vår urolige tid. I en forvirrende verden ønsker vi alle å være Jack Reacher.»

DAILY TELEGRAPH

«Child har klart det kunststykket å skape en ny og troverdig helt.»

OBSERVER

Lee Child: EN MANN GÅR INN PÅ EN BAR

Oversatt av Kurt Hanssen Innb. 368 sider Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: KR 129,Bestillingsnr. 460548 Kun

129,-

1900 Sentrum, 0055 Oslo

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.