Page 1

Bestselgerklubben nr. 09/2018 – 42. årgang

Alle bøker portofritt rett hjem. Alltid med maksimal rabatt!

En forrykende thriller!

Selv den styggeste sannhet er bedre enn den vakreste løgn

HJ E M bestselgerklubben.no


I sin nye, fengslende thriller kombinerer Harlan Coben et sterkt familiedrama med en spennende handling full av action og tempo.

KJÆRE BOKVENN, Harlan Coben havnet nylig blant topp 4 i en kåring av de mest suksessrike spenningsforfatterne i verden. Det er ganske imponerende, en familiemann med fire unger som har utgitt 31 bøker på 25 år – og der omtrent alle har havnet på topp på bestselgerlistene. Og det mest imponerende er at han bare blir bedre og bedre! I den nye thrilleren Hjem får vi et gledelig gjensyn med den sagnomsuste helten Myron Bolitar og hans venn Win, til glede for både gamle fans og nye lesere. Det sjarmerende paret må denne gang til bunns i en krevende kidnappingssak. To seks år gamle gutter forsvant sporløst for ti år siden, og familiene har levd i uvisshet siden. Men nå tror Bolitar og Win at de har klart å spore opp den ene av guttene, Patrick, som nå har blitt 16 år gammel. Hva skjedde den gangen? Og hvor er den andre gutten? Etterforskningen viser seg å bli både komplisert, og farlig… Harlan Coben skriver som vanlig fantastisk og rett fra hjertet om det som opptar de fleste av oss aller mest, nemlig vår familie og våre nærmeste. Det handler om å komme hjem. Og om betydningen av venner og familie. Og om en vond hemmelighet som har vært skjult i årevis. På toppen av dette: masse spenning, dialog og action!

Nyt en herlig thriller!

Trude Løtvedt Redaktør Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm Redaktør: Trude Løtvedt Design: Camilla Strøm og Ingrid Lindemann. Foto: IStock og Trevillion Kontoradresse: Akersgata 47/49 Postadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900, Sentrum, 0055 Oslo Tlf.: 21 89 60 60 Ønsker du å sende en e-post, gjør det via mail på nettsiden. Foto: Istockphoto, Shutterstock og Getty Images Redaksjonen tar forbehold om eventuelle trykkfeil

«Coben leker som vanlig med leserens forventninger. Både gamle fans og nykommere vil kose seg.» Associated Press


Den umulige

sannheten

For ti år siden ble to gutter kidnappet. Hva om kun den ene vender hjem?

I ti år har familiene levd i uvisshet. Nå tror Myron Bolitar og vennen Win at de har klart å spore opp den ene av guttene, Patrick, som nå er 16 år gammel. Men hva skjedde for ti år siden? Og hvor har han vært i alle disse årene? De vet at de ikke har råd til å gjøre noen feiltrinn, for da kan en eller begge guttene forsvinne igjen. Denne gangen for godt.

Harlan Coben:

Hjem

Oversatt av Tore Aurstad

Innb. 400 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,-

Bestillingsnr. 429236 Boka sendes fra oss i uke 18. Avbestillingsfrist: 02.05.2018

3


"Å lese Cobens fantastiske thriller Hjem er som et gjensyn med en god venn. Hjem har alt.» PROVIDENCE JOURNAL

Hva skjedde med guttene? En gutt, savnet i ti år, trer frem i det skumle lyset i Kings Cross’ underverden i London. Han blir observert av en etterforsker som har lett etter ham siden han ble kidnappet ... For ti år siden forsvant to seksåringer sporløst fra sitt hjem i New Jersey. Ingen har hørt eller sett noe til dem. Et anonymt tips bringer Win til London. Han er superetterforsker Myron Bolitars beste venn, og i slekt med Rhys, den ene av de to guttene som forsvant. Den andre, Patrick, står plutselig ansikt til ansikt med Win under jorden i London. Det gjør også tre skumle fyrer. Når Win har kvittet seg med alle tre, har Patrick forsvunnet i Londons mylder.

Bolitar må hjelpe Win hadde en plan som gikk fryktelig galt, og befinner seg i en situasjon som krever backup. Hans beste venn Bolitar lar seg selvfølgelig ikke be to ganger. En venn er en venn. Bolitar setter forberedelsene til bryllupet med sin høyt elskede Terese på vent, og drar til London for å bistå Win.

Hva skjedde egentlig? Etterforskningen leder dem til Fat Ghandi, en skallet slugger, som er involvert i trafficking med barn, og krever en million kroner for hver av guttene. Men hvem er egentlig den gutten Win trodde var Patrick, og hvor er Rhys? Fra London går ferden til Roma, så til New Jersey. Den utradisjonelle letingen fører til at «Patrick» plutselig trer frem i lyset igjen, og bringes hjem til sine skilte foreldre i USA i all hast. Foreldrene til Patrick etablerer en mur av taushet rundt gutten. Rhys foreldre prøver fortvilt å få Patrick til å fortelle, men han har ingenting å legge til den forklaringen som familiens finske au pair ga for ti år siden. Kan det være mulig at Patrick ikke er Patrick?

Varme og kjærlighet Bolitar og Win er en vinn-vinn-kombinasjon. Allerede fra start er de under

huden på deg. De er så herlig ekte. Bolitar er en høy og smart kar som elsker sine foreldre, sin nevø og basketball, setter stor pris på vakre kvinner og kjemper for en rettferdig verden. Mens eksotiske Win, en slags James Bond, har valgt et liv i skjul siden sist vi møtte disse gutta i en Bolitar-roman for fem år siden. Som Coben-fansen for lengst har lært seg å leve med, skal vi innom mange vendepunkter før løsningen er på plass. Tempoet er som vanlig høyt, sidene blafrer av gårde, for det meste i dialogs form, og ikke en hvilken som helst dialog. Midt i det brutale dramaet er dialogen også full av varme og ekte kjærlighet.

Hvorfor elsker vi Harlan Coben? Det er én million grunner til å elske bøkene til Harlan Coben. 1: Han leverer aldri en nedtur av en bok. 2: Karakterene bosetter seg under huden din, og blir der lenge. 3: Når du tror du endelig har funnet løsningen, har du ikke det. Denne boken handler om å komme hjem. Om betydningen av varme og vennskap fra venner og familie. Og om å finne svaret på en grusom hemmelighet som har vært skjult i årevis. En hemmelighet og en løsning du ikke trodde var mulig. Hjem har rett og slett alt! Av: Bernt Roald Nilsen

4 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO


Utdrag Hun snudde seg, sendte ham sitt peneste smil, og så, pang, eksploderte hjertet hans i en million småbiter. Terese Collins var tilbake. Etter årevis med atskillelse og kvaler og ustabilitet skulle de omsider gifte seg. Det kjentes fantastisk. Det kjentes deilig. Det kjentes skjørt. Og det var da telefonen ringte. Begge stivnet som om de fornemmet det. Når alt er så fint, holder man liksom pusten, for man ønsker at det skal vare. Man vil ikke stanse opp eller engang senke farten, men bare bli værende i sin egen trygge, lille boble. Og da telefonanropet kom, brast boblen, for å holde denne begredelige metaforen gående. Myron så på skjermen, men det var skjult nummer. De befant seg i Dakota-bygningen på Manhattan. Da Win forsvant for et år siden, hadde han overført leiligheten til Myron. Det meste av det året hadde Myron valgt å bo i barndomshjemmet ikke langt unna, i Livingston i New Jersey, der han hadde gjort sitt beste for å oppdra tenåringsnevøen, Mickey. Men nå var broren hans, Mickeys far, tilbake. Dermed hadde Myron overlatt huset til dem og flyttet inn til byen igjen. Telefonen ringte på ny. Terese snudde seg til side, som om ringetonen hadde vært en ørefik. Han så arret fra skuddsåret på halsen hennes. Den gamle følelsen, beskyttelsesinstinktet, kom sigende. «Myron?» Et øyeblikk vurderte Myron å la anropet gå rett til «Ja.» svareren, men så lukket Terese øynene og nikket «Ta neste fly til kort. Å ikke svare, forsto de begge, ville bare være å London. Jeg utsette det uunngåelige. trenger hjelp.» Myron svarte etter tredje ringesignal. «Hallo?» Han hørte en underlig nøling og litt statisk støy, og så lød en stemme han ikke hadde hørt på lenge: «Mener du ikke ’artikuler’?» Myron hadde prøvd å stålsette seg, men han gispet allikevel. «Win? Herregud, hvor har du vært?» «Jeg så ham.» «Hvem?» «Tenk.» Myron hadde vært inne på tanken, men hadde ikke turt å si det høyt. «Vent, begge to?» «Bare Patrick.» «Oi!» «Myron?» «Ja.» «Ta neste fly til London. Jeg trenger hjelp.»

5


Harlan Coben

Amerikanske Harlan Coben har skrevet en lang rekke bestselgere, som  Savner deg, Seks år, Tilgi meg, Dypt

savnet og  Hold tett, og den populære krimserien om den sagnomsuste helten Myron Bolitar. Han er tidenes første forfatter som har mottatt alle de tre store krimprisene i USA. Bøkene hans har tronet på bestselgerlistene over store deler av verden, og er blitt utgitt på mer enn 30 språk. Hemmeligheter og familiebånd er temaer i flere av Harlan Cobens thrillere.   


Forfatter

En av verdens aller mest leste krimforfattere:

Menneskene viktigst Bøkene til Harlan Coben er kjent for å inneholde mer enn krim. De kan handle om romantikk, frykt, misbruk, relasjoner, vennskap, ensomhet, og ikke minst alle de daglige rutinene som livene består av. – Alt du kan finne i all mulig annen skjønnlitteratur, kan også brukes i krim. Du må involvere hele personens liv hvis vedkommende skal virke troverdig. Det bidrar også til å gjøre krim populært, slår Coben fast. Harlan Coben er stor. Bokstavelig talt. Mannen ruver. Ikke bare fysisk fordi han er nesten to meter høy, men også fordi han har solgt nesten 70 millioner bøker i sin litterære karriere.

Familiedrama – I Hjem visste jeg at det skulle dreie seg om to seksåringer som forsvant for ti år siden. Når en av dem kommer til rette etter sterk innsats fra Bolitar og Win, er det interessant å følge to familiers ulike reaksjoner. Den ene familien lever fortsatt i uvisshet, den andre har fått hjem gutten de har lett etter i ti år. Hva skjer mellom de to familiene? Hva skjer med Patrick, som endelig har kommet til rette? Hvor er Rhys, den andre gutten? Og selvfølgelig: Hva skjedde egentlig den dagen guttene forsvant?

Opptatt av karakterene I Hjem var det heller ikke noe problem å skape karakterene. Myron Bolitar og

kompis Win var der allerede, og det er seks år siden sist vi hørte fra dem. Coben har tryllet frem den ene frittstående bestselgeren etter den andre de siste årene, nå var det på høy tid å sjekke ut hva som har skjedd med Bolitar & Co siden sist, ifølge Coben. I et intervju på den aller største bokmessen i USA sa han at det er viktig for ham at karakterene hans utvikler seg.

Bruker dialogen bevisst – Jeg elsker å bruke dialog som virkemiddel når jeg skriver. Dialoger er glimrende når det gjelder å manøvrere seg riktig gjennom handlingen, og ikke minst er dialogen egnet til å fargelegge karakterene mine. Mange mener for eksempel at humor er dårlig egnet i krim, men brukt naturlig og riktig i dialog kan humor funke aldeles bra, smiler Coben. Hjem er kanskje den romanen der han har brukt dialogen aller mest, og kritikerne kan ikke få fullrost den evnen han har til å få god gli i dialogene.

– Jeg bruker mye tid på skrivingen, og når jeg ikke skriver, får jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke gjør det. Til og med når jeg leser andre bøker, den aller beste treningen for en forfatter, er det en stemme inne i hodet mitt som sier at ”burde ikke du egentlig skrive nå?”. Stemmen har ødelagt mange gode leseopplevelser for meg, og det er umulig å kvitte seg med den, sier superdedikerte Harlan Coben. Av Bernt Roald Nilsen

Forfatter og familiefar Han elsker å skrive, og spøker gjerne med skriveavhengigheten sin. På spørsmål om hvilke andre hobbyer han har, er svaret at hans kone og deres fire barn er livet i tillegg til å skrive.

7


EKSTRABØKER

Stort vårsalg!

Stor fortellerkunst

Med storselgeren Hakawati tok Alameddine både verden og Norge med storm. I romanen En overflødig kvinne får vi både en personlig fortelling, en gripende familiehistorie og et innblikk i Beiruts og Libanons historie, sett fra en uvanlig kvinnes ståsted.

«En fortryllende bok» WASHINGTON POST

Rabih Alameddine:

Rabih Alameddine:

Oversatt av John Erik Bøe Lindgren

Oversatt av John Erik Bøe Lindgren

Hakawati

En overflødig kvinne

Innb. 576 sider

KUN

Innb. 272 sider

Vanlig pris: kr 389,-

99,-

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 311932

99,-

brabok.no

Bestillingsnr. 280993

KUN

KUN

KUN

99,-

KUN

99,-

KUN

99,-

99,-

Lucinda Riley:

Nicholas Sparks:

Ken Follett:

Tiffany Baker:

Oversatt av Benedicta Windt-Val

Oversatt av Truls Holst Kopperud

Oversatt av Monica Carlsen

Oversatt av Bente Klinge

Engletreet

Innb. 544 sider

Vanlig pris: kr 379,-

Fotografiet Hft. 352 sider

Vanlig pris: kr 149,-

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 403245

Bestillingsnr. 320851

«Du må være laget av stein hvis ikke denne boken berører deg.»

129,-

«Store leserskarer kommer til å kaste seg over denne velsmurte romanen.»

Oversatt av Elisabeth Haukeland

8 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

Bestillingsnr. 326935

Bestselger fra Jojo Moyes!

Oversatt av Nina Zandjani

Bestillingsnr. 325623

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 336915

Jojo Moyes:

DIN PRIS: kr 129,-

Vanlig pris: kr 149,-

DIN PRIS: kr 99,-

Parinoush Saniee:

Vanlig pris: kr 369,-

Hft. 400 sider

Vanlig pris: kr 449,-

Guri Hjeltnes, VG

Innb. 283 sider

Søstrene Gilly

Innb. 1088 sider

Liv Gade, Familien

Den stumme gutten

KUN

På grensen til evigheten

Etter deg

Innb. 507 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 429673

KUN

149,-


EKSTRABØKER

Stort vårsalg! Prisvinnende roman!

Nydelig fra Roy Jacobsen

En duft av kanel er en spennende fortelling, et dypdykk ned i et komplisert erotisk forhold, og samtidig et interessant bilde av ulike liv i Damaskus.

Med denne sterke barndomsskildringen viser Roy Jacobsen at det å være barn både er fantastisk fint og livsfarlig.

«En perle av en roman.» ASBJØRN RINGEN, GUDBRANDSDØLEN DAGNINGEN

Samar Yazbek:

En duft av kanel

Roy Jacobsen:

Innb. 144 sider

Hft. 272 sider

Vidunderbarn

Oversatt av Anne Aabakken

KUN

Vanlig pris: kr 379,-

99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 400275

KUN

Vanlig pris: kr 179,-

99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 294201

Alt min sønn bør vite om verden

KUN

99,Fredrik Backman:

Med stor treffsikkerhet, mye humor og et skarpt blikk på dagens foreldre gir Fredrik Bachman oss tekster vi kan le av og kjenne oss igjen.

Alt min sønn bør vite om verden Oversatt av Einar Blomgren

Innb. 200 sider

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 99,-

KUN

99,-

Fra forfatteren av En mann ved navn Ove

149,-

Philippa Gregory:

Sarah Lark:

Oversatt av Guro Dimmen

Oversatt av Nina Zandjani

Den røde dronningen Innb. 349 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 417392

Bestillingsnr. 347645

En av vår tids vakreste

Et håp ved verdens ende Innb. 301 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 427130

«Briljant. Et verk med ekstraordinær dybde og skjønnhet»

kjærlighetshistorier

NEWSDAY

En medrivende fortelling om kjærlighetens kraft. Nicole Krauss har fått strålende kritikk for denne fengslende, kloke og rørende romanen. For seksti år siden bodde Leo Gursky hjemme i Polen, der han forelsket seg i Alma som han skrev en bok til. Han er sikker på at boken, og hans egne drømmer, har blitt borte for alltid, helt til han en dag mottar en brun konvolutt i posten.

KUN

«Vakkert» INGER BENTZRUD, DAGBLADET

Nicole Krauss:

KUN

99,-

Kjærlighetens historie, pocket Oversatt av Aase Gjerdrum

Hft. 320 sider

Vanlig pris: kr 149,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 292034

9


EKSTRABØKER

Nydelig, enkelt og tradisjonsrikt Den beste mat fra Tyrkia og Midtøsten! En inspirerende kokebok med mat fra et av verdens mest tradisjonsrike og anerkjente kjøkken. De aller fleste rettene i boken er basert på tradisjonelle oppskrifter – det er jo en grunn til at disse rettene og smakene har overlevd så lenge. Klassisk hjemmelagd hverdagsmat slik den lages på de mange kjøkken rundt omkring i Tyrkia og Midtøsten. Noen retter tar litt mer tid enn andre, men de fleste er raske og enkle å lage.

Vidar Bergum:

Hummus og granateple Innb. Ill. 256 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 350,-

Bestillingsnr. 430705

Bedre enn bakerens brød! Det er enkelt å bake brød etter grytebrødmetoden! Deigen skal ikke eltes, bare røres sammen. I denne boken får du mange herlige oppskrifter på ulike typer brød, i tillegg til nyttige baketips.

KUN

149,-

med sunn tarm! Ny forskning viser forbløffende sammenhenger mellom tarmen og resten av kroppen. Ubalanse i tarmfloraen kan blant annet føre til overvekt, depresjon, allergi og Alzheimer. Les en underholdende bok om hvordan fordøyelsen påvirker humøret ditt, hva irritabel tarm er, og hva du kan spise for å bli venn med tarmen din.

Kirsten Skaarup:

Giulia Enders:

Oversatt av Erik Røed

Oversatt av Benedicta Windt-Val

Eltefritt grytebrød

Sjarmen med tarmen

Innb. Ill. 120 sider

Innb. Ill. 296 sider

DIN PRIS: kr 149,-

DIN PRIS: kr 149,-

Vanlig pris: kr 299,-

Bestillingsnr. 401167

10 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

BEDRE HELSE

Vanlig pris: kr 349,-

Bestillingsnr. 343033

KUN

149,-


EKSTRABØKER

SANNHETEN om maten vi spiser Velg den maten som er bra for deg!

Spis for et bedre liv! Dette er boken for deg som både vil nyte et måltid, men samtidig spise sunt og riktig.

Finner du balansen mellom sunn næring og nytelse, vil du merke det både på kropp og sjel, er Fedons klare budskap.

Forfatteren avslører sannheten om giftstoffene vi ikke får vite at maten inneholder. Om næringsinnholdet som avtar uten at vi får kjennskap til det. Og om all den gode, rene maten som heldigvis fortsatt finnes!

Smart lavkarbo for hele familien!

Fedon A. Lindberg:

Det du ikke får vite om maten

KUN

Niels Chr. Geelmuyden:

99,-

Sannheten på bordet Hft. 318 sider

Vanlig pris: kr 149,-

DIN PRIS: kr 99,-

KUN

149,-

Mat for livet

Innb. Ill. 256 sider

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 280662

YOGA i hverdagen Dette er boken for deg som drømmer om å være roligere og mer avslappet i en stressende hverdag. I Yoga - en livsstil viser yogainstruktør Maya Fiennes i ord og bilder hvordan du - på en effektiv måte – kan gjøre yoga til en naturlig del av hverdagen din.

Bestillingsnr. 403325

«Boken anbefales på det varmeste for alle som bryr seg om det en spiser og drikker.» KRISTIAN GAHRE, BULLETIN

Yoga - en livsstil

Oversatt av Kari Kahrs

Innb. Ill. 208 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 277444

KUN

99,11


EKSTRABØKER

Kom skal vi synge! Margrethe Munthes mest kjente og kjære sanger samlet i en vakkert illustrert bok. Boken inneholder alle sangene fra Kom skal vi synge og seks andre i tillegg. Eli Hovdenaks vakre, humoristiske illustrasjoner gjør dette til en fantastisk gavebok. Etterord av Knut Nærum.

MAGISKE

sportsøyeblikk Høydepunkter fra NRK-radiosporten gjennom 70 år. Sett med øynene til NRKs sportsjournalister. To CD-er følger boka som gir ca. 70 høydepunkter med lyd.

Fantastisk gavebok!

Dagbladet

Margrethe Munthe:

Arve Fuglum:

Bukke nikke neie

KUN

99,-

Innb. Ill. 120 sider

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 276445

Magiske øyeblikk

KUN

99,-

Innb. Ill. 248 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 178408

Inspirert av norske tradisjoner En vakker strikkebok med inspirasjon fra drakttradisjoner og folklore fra hele Norge. Helle Siggerud er kjent for de figurnære plaggene sine, klassiske og tidløse med gode snitt og fine detaljer. Boken har flest plagg til kvinner, men det er også flotte design til herre og barn – og til hund! Strikk plagg fra den landsdelen du har tilknytning til, eller bare la deg inspirere av det du synes er vakrest.

Helle Siggerud:

Strikk til alle tider Innb. Ill. 184 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,-

Bestillingsnr. 431820 12 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

40 fantastiske plagg!


EKSTRABØKER

30 KOFTER til de minste Kofter er selve grunnpilaren i norsk strikketradisjon, og ingenting er søtere enn de minste i en hjemmestrikket kofte. Monica Værholm fikk ideen til Minikofter da hennes sønn skulle døpes, og hun redesignet bestefars gamle fanakofte til en dåpskofte. Minikofter inneholder 30 oppskrifter på nye design inspirert av gamle mønster. Tydelig og enkelt forklart slik at alle kan strikke kofter til de minste.

Inspirert av gamle mønstre

Monica Værholm:

Minikofter

Innb. Ill. 186 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 306,-

Bestillingsnr. 429012

Flett håret som en proff!

Festbord

Lær deg å lage de fineste flettene og frisyrene! Flett deg selv og andre, lag lekre frisyrer med fletter, hestehaler, smultringer og hårpynt. Med eksperttips og trinn-for-trinn-beskrivelser under hvert bilde av mer enn 80 fletter, frisyrer og hårpynt.

Har du konfirmant i vår? Eller fyller du rundt år og skal arrangere fest for venner og familie?

Over 70 fletter og frisyrer

Maria Sindre-Bjelke:

Flettemias favoritter

KUN

149,-

Innb. Ill. 264 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 347100

– de beste tipsene! Her får du kyndig hjelp med alt fra serviettbretting og blomsterarrangement til bordkort og kuvertpynt. Alt vises med flotte fotoer og trinn for trinn-forklaringer.

Helene S. Lundberg:

Festbord

Innb. Ill. 160 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 403753

KUN

99,13


EKSTRABØKER

GRØNNE PLANTER

er bra for oss!

Endelig en moderne bok om planter vi har inne. I boken får du tips og råd til hva plantene dine trenger av lys, vann og stell. Hvor i huset ditt de vil trives best. Hvordan du får dem til å ta seg ut fra sin beste side. Hvilke planter som er lettstelte, og hvilke som kanskje trenger litt mer tålmodighet. Boken er fylt med vakre interiør- og plantebilder, enkle og dekorative gjør-det-selv-prosjekter og spennende alternativer til de mest kjente stueplantene, selv om de selvfølgelig også er med.

Caro Langton og Rose Ray:

Et hus med planter

Oversatt av Irene Inman Tjørve

Innb. Ill. 176 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 349,-

Bestillingsnr. 430867

Varmt og romantisk fra

Erica James

Erica James slo igjennom i Norge med romanen Alt i et øyeblikk i 2016. I sin siste roman, Det lille pianohuset, skriver hun nok en gang på sitt særegne og nydelige vis fra den engelske landsbygda, om kjærlighet, livet og alle dets små mirakler.       

«En hjertevarm, romantisk roman full av sjarm.» Daily Express

Erica James:

Det lille pianohuset

Oversatt av Kjersti Velsand

Innb. 508 sider

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 262,-

Bestillingsnr. 432623

249,-

169,Erica James:

Erica James:

Oversatt av Elisabeth Haukeland

Oversatt av Kjersti Velsand

Alt i et øyeblikk Innb. 508 sider

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 169,-

Bestillingsnr. 432605

14 BESTSELGERKLUBBEN.NO

Bestselgende forfatter!

KUN

KUN

Lyden av en lerke Innb. 536 sider

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 249,Bestillingsnr. 432614

«Erica James kan bli den nye Jojo Moyes.» VG


Du bestiller/avbestiller raskest på 21 89 60 60 eller www.bestselgerklubben.no Tast 2 for Bestselgerklubben.

HUSK FRIMERKE

Åpningstid kundeservice mandag – fredag 08.00–19.00 Fyll inn medlemsnummer:

280993 Hakawati (Innb.) – Rabih Alameddine

430705 Hummus og granateple (Innb.) – Vidar Bergum

429673 Etter deg (Innb.) – Jojo Moyes

276445 Bukke nikke neie (Innb.) – Margrethe Munthe

294201 Vidunderbarn (Hft.) – Roy Jacobsen

178408 Magiske øyeblikk (Innb.) – Arve Fuglum

336915 På grensen til evigheten (Innb.) – Ken Follett

431820 Strikk til alle tider (Innb.) – Helle Siggerud

292034 Kjærlighetens historie, pocket (Hft.) – Nicole Krauss

347100 Flettemias favoritter (Innb.) – Maria Sindre-Bjelke

326935 Søstrene Gilly (Hft.) – Tiffany Baker

403753 Festbord (Innb.) – Helene S. Lundberg

325623 Den stumme gutten (Innb.) – Parinoush Saniee

429012 Minikofter (Innb.) – Monica Værholm

311932 En overflødig kvinne (Innb.) – Rabih Alameddine

430867 Et hus med planter (Innb.) – Caro Langton

Jeg avbestiller hovedboken

og Rose Ray

347645 Alt min sønn bør vite om verden (Innb.)

432605 Alt i et øyeblikk (Innb.) – Erica James 432614 Lyden av en lerke (Innb.) – Erica James

– Fredrik Backman 400275 En duft av kanel (Innb.) – Samar Yazbek

432623 Det lille pianohuset (Innb.) – Erica James

403245 Engletreet (Innb.) – Lucinda Riley

413216 Raadvad Lilje bestikk 16 deler

417392 Den røde dronningen (Innb.) – Philippa Gregory

416650 Rød bomullsduk i Paisleydesign

427130 Et håp ved verdens ende (Innb.) – Sarah Lark

421323 Holmegaard Cocoon vase, aqua

343033 Sjarmen med tarmen (Innb.) – Giulia Enders

320307 Fuglesang (kompaktutgave) (Innb.)

277444 Yoga - en livsstil (Innb.) – Maya Fiennes

– Jan Pedersen og Lars Svensson

280662 Mat for livet (Innb.) – Fedon A. Lindberg

431081 Fuglenes vidunderlige verden (Innb.) – Jim Robbins

401167 Eltefritt grytebrød (Innb.) – Kirsten Skaarup 403325 Sannheten på bordet (Hft.) – Niels Chr. Geelmuyden

NB! Prisene i bladet gjelder frem til avbestillingsfristen.

Avbestillingsfrist: 02.05.2018

320851 Fotografiet (Hft.) – Nicholas Sparks

Til Bestselgerklubben Postboks 1900, Sentrum 0055 Oslo

Hjem Harlan Coben Best.nr.: 429236

Flott bestikksett med god funksjonalitet! Lilje bestikksett i 16 deler har et flott design i enkel stil. Fremstilt i høyglanspolert rustfritt stål. Tåler oppvaskmaskin.

KUN

499,-

KUN

Nydelig duk

299,-

Lekker designvase

Unn deg en ny, vakker duk i nydelig rødt Paisleymønster. Duken er laget i ekstra tykk bomull og måler 150 x 240 cm.

Holmegaards Cocoon-vase er en designklassiker. Den har en trendy lys farge (aqua), lett materiale og er transparent, som gjør at vasen er flott med blomster, og den kan også stå fint alene. Høyde 26 cm.

Rød bomullsduk i Paisleydesign Vanlig pris: kr 599,-

Holmegaard Cocoon vase, aqua Vanlig pris: kr 729,-

Raadvad Lilje bestikk 16 deler Vanlig pris: kr 604,-

Bestillingsnr. 421323

Bestillingsnr. 413216

DIN PRIS: kr 299,-

Bestillingsnr. 416650

Slik virker medlemskapet i Bestselgerklubben HOVEDBOK: Hovedboken blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen. Alle bøker blir alltid portofritt tilsendt.

DIN PRIS: kr 499,-

REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt. ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 79,-.

KUN

349,-

DIN PRIS: kr 349,-

FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 21896060 Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

15


Returadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900, Sentrum 0055 Oslo

HØR FUGLENE SYNGE! En helt fantastisk fuglebok for hele familien. Her presenteres våre vanligste, vakreste og mest fargerike fugler i flotte fargebilder og med lyd!

KUN

199,Jan Pedersen og Lars Svensson:

Fuglesang (kompaktutgave) Innb. Ill. 192 sider

Vanlig pris: kr 329,-

DIN PRIS: kr 199,-

Med sin unike, integrerte lydavspiller lar denne boken deg høre fuglenes lyder mens du leser om dem og ser på bildene. Det gir en helt ny og spesiell opplevelse - nesten som å bli løftet ut av godstolen og inn i skogen. Teksten og lydopptakene forteller om 150 av Norges mest karakteristiske fugler. I samspill med de vakre fotografiene og illustrasjonene blir dette kanskje den mest mangfoldige og nyskapende fugleboken som har blitt utgitt i Norge.

«Hvis dette hadde vært en musikkanmeldelse, hadde det ikke vært tvil: Terningkast seks!» Fredrik Wandrup, Dagbladet

Bestillingsnr. 320307

Fuglenes vidunderlige verden Fuglenes vidunderlige verden er en bok om vårt nære forhold til fugler. Fugler finnes overalt på hele kloden, og vi elsker å se på dem, høre dem synge og ha dem som kjæledyr. De har fått oss til å drømme om å mestre luftrommet og lært oss å fly, og gitt oss kunnskap om hvordan lage varme klær. Men det foregår ny, spennende forskning som gjør at fuglene i fremtiden vil lære oss mye mer. Boken viser hvilke egenskaper som er unike for fuglene og demonstrerer hvor uløselig knyttet de er til mennesket som art.

Jim Robbins:

Fuglenes vidunderlige verden Oversatt av Gunnar Nyquist

Innb. 288 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 350,Bestillingsnr. 431081

Bestselgerklubben | Medlemsblad 9-2018  

I sin nye, fengslende thriller kombinerer Harlan Coben et sterkt familiedrama med en spennende handling full av action og tempo.

Bestselgerklubben | Medlemsblad 9-2018  

I sin nye, fengslende thriller kombinerer Harlan Coben et sterkt familiedrama med en spennende handling full av action og tempo.