Page 1

Bestselgerklubben nr. 1/2017 – 41. årgang

Alle bøker portofritt rett hjem. Alltid med maksimal rabatt!

Hun er fanget. Alle spor peker mot henne. Men drepte hun sin egen mann?

Som tiden går www.bestselgerklubben.no


«Det kvikke tempoet, de sammensatte karakterene og mange overraskelser i plottet vil få leserne til å fortsette å gjette i dette fascinerende mysteriet av to begavede forfattere.» KJÆRE BOKVENN,

BOOKLIST

Man må bare ta av seg hatten for Mary Higgins Clark. Alderen hennes er åpenbart ingen hindring – det fortsetter å komme bestselgere fra denne rutinerte forfatteren. Bare i USA har hun solgt over 100 millioner bøker i sin karriere. Med boka Som tiden går viser

«Vil garantert tilfredsstille Clarks store fanskare.» KIRKUS REVIEWS

Higgins Clark nok en gang hvor dyktig hun er til å lage intriger og skape spenning. Begeistrede kritikere har uttalt at Clark igjen gjør seg fortjent til tittelen krimdronning med denne velregisserte historien. Det er bare å glede seg!

«... plenty av intriger og spenning.» PUBLISHERS WEEKLY

Betsy Grant, enken etter en rik lege som har hatt Alzheimer i åtte år, er anklaget for drap. Hun vil gå til sak for å bevise sin uskyld. Stesønnen venter nervøs på at saken skal begynne. Arven hans står på spill – hans eneste mulighet til å betale tilbake pengene han skylder sin ekskone og aggressive kreditorer. Etter hvert som bevisene mot Betsy hoper seg opp, blir TV-journalist Delaney Wright overbevist om at Betsy er uskyldig og hun prøver alt hun kan å bevise dette. Du vet hva du får med Mary Higgins Clark: Sympatiske karakterer, et stilig miljø og sitrende spenning fra begynnelse til slutt. Denne damen leverer alltid!

GOD LESNING!

Trude Løtvedt Redaktør

Norges eneste bestselgerbokklubb! Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm Redaktør: Trude Løtvedt Design/illustrasjon: Camilla Strøm Kontoradresse: Akersgata 47/49 Postadresse: Bestselgerklubben, Postboks 0055, Sentrum, Oslo Tlf.: 815 59 200 Ønsker du å sende en e-post, gjør det via mail på nettsiden. Foto: Istockphoto, Shutterstock

Mer enn 100 millioner solgte bøker!


Å drepe en ektemann

Betsy og Ted Grant har vært gift i sytten år, og Ted har levd med Alzheimer i åtte. En morgen blir Ted funnet myrdet, og Betsy blir tiltalt for drapet. Men tok hun virkelig livet av sin kjære ektemann? Mannen som hun – trass hans mange utbrudd og skrantende hukommelse – har valgt å la bli boende hjemme i leiligheten i alle disse årene? TV-journalist Delaney Wright er overbevist om at Betsy er uskyldig, og hun gjør alt hun kan for å bevise dette. Det er igjen duket for en Higgins Clark-krim av beste merke!

Mary Higgins Clark:

Som tiden går

Oversatt av Elsa Frogner Innb. 288 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,Bestillingsnr. 411815

Boka sendes fra oss i uke 2. Avbestillingsfrist: 04.01.2017

3


skjebenesvangre

Det

døgnet

Betsy Grant, enken etter en rik lege som har hatt Alzheimer i åtte år, er anklaget for drap. Hun nekter for å ha drept sin mann, og vil gå til sak for å bevise sin uskyld. Med et pulserende New York som bakteppe vever Higgins Clark flere historier elegant inn i hverandre. Og selvsagt holdes kortene tett til brystet til siste side. Det skjebnesvangre døgnet starter for Betsy Grant den dagen hun steller i stand bursdagsselskap for sin syke mann. Ted fyller 57 år, og gode kollegaer med ektefeller og hjelpepleier Carmen er til stede hjemme i leiligheten for å hedre ham. Plutselig blir Ted umotivert aggressiv, og går fysisk løs på kona Betsy. For åpen scene skriker hun at hun ikke klarer mer av ham. Nå er det nok!

Peker mot Betsy

Carmen følger Ted opp på soverommet (han og Betsy deler ikke lenger seng), og roer ham ned ved hjelp av sovepiller. Neste morgen blir imidlertid Ted funnet myrdet, og alle spor peker mot Betsy. Både på grunn av episoden kvelden før, og det faktum at Betsy og Ted var de eneste i leiligheten drapsnatten.

4

Delaney mot alle

TV-journalist Delaney Wright kommenterer rettssaken mot Betsy, og stikk i strid med de andre journalistene tror hun Betsy er uskyldig. Antall mistenkte øker også etter hvert som vitnene avhøres. Teds sønn, Alan, sliter for eksempel økonomisk, og vil arve en betydelig formue hvis Betsy nå blir dømt. Alan påstår å ha et vanntett alibi, og aktor greier å trekke motivet for å drepe sin egen far i sterk tvil. Alt tyder med andre ord på at Betsy må være skyldig.

Familiedrama

Parallelt med å kommentere saken om drapet på ektemannen til Betsy, prøver Delaney å finne sine biologiske foreldre. Hun vet fint lite om sin egen familiebakgrunn, og ber to gode venner om hjelp til å avdekke sin godt skjulte fortid. De gjør et drama-

tisk funn, som kan vise seg å ha stor betydning for Delaneys fremtid.

En perfekt intrige

Som vanlig serverer Higgins Clark en perfekt intrige, høyst forskjellige karakterer og et mysterium i konstant utvikling. Etter hvert knytter hun de ulike fortellingene sammen, og akkurat her er hun helt suveren. Den alltid tilstedeværende jeg-må-bare-lese-en-side-tilfaktoren er også som kjent en kvalitetsgaranti for at en krimroman har alt den skal ha. Det har uten tvil Som tiden går. Av Bernt Roald Nilsen


«Han slo meg på grunn av sykdommen,» protesterte Betsy. «Det hendte ikke så ofte. Han hadde bare hatt en svært dårlig dag.» «Men du sa: ’Jeg orker ikke mer’?» fastholdt Maynard. «Jeg var oppskaket. Ted hadde hatt det rimelig greit, og derfor trodde jeg det ville glede ham å hilse på noen av vennene fra kontoret. Men det gjorde ham bare rasende.» «Det forholder seg kanskje slik, Betsy. Men etter at gjestene gikk, var du alene i huset med ham. Du hevder at du kan ha glemt å aktivere alarmsystemet, hvilket kan tolkes som et forsøk fra din side på å antyde at en inntrenger kan ha kommet seg inn i huset. Men pleiersken vil avgi forklaring og si at alarmen sto på neste morgen. Denne pleiersken som plutselig ble syk og måtte dra hjem. Morgenen etter var hun frisk igjen. Hva gjorde at hun fikk et slikt beleilig illebefinnende? Økonomisk ville du få store fordeler etter din manns død, og du hadde også jevnlig kontakt med en annen mann mens ektemannen din fortsatt var i live.» Maynard rettet på brillene. «Jeg må fortelle deg at aktor ringte meg i morges og tilbød en svært gunstig siktelse dersom du avgir en tilståelseserklæring. Jeg tilråder deg på det sterkeste å si ja til dette.» Betsy kjente at hun ble tørr i munnen. Kroppen stivnet til. «Du råder meg på det sterkeste til å si ja?» Stemmen var hes og hviskende.

«Tolv år i fengsel for noe jeg ikke gjorde? Jeg er ikke skyldig i mordet på min mann.   

«Ja,» svarte Maynard bestemt. «Jeg har klart å overtale aktor til å la deg tilstå uaktsomt drap, noe som vil gi femten års fengsel. Du vil bli nødt til å sone omtrent tolv år før en prøveløslatelse. Jeg er klar over hvor vanskelig dette vil bli. Men hvis du blir dømt for mord, vil

minimumsstraffen bli tretti år uten prøveløslatelse. Og dommeren kan gi deg livstidsdom.» Betsy reiste seg. «Tolv år i fengsel for noe jeg ikke gjorde? Jeg er ikke skyldig i mordet på min mann. Jeg ville ha tatt hånd om ham helt frem til han døde av naturlige årsaker.» «Hvis du virkelig er uskyldig, må du selvsagt la saken gå sin gang,» sa Maynard. «Vi skal gi deg det beste forsvaret vi kan, men vær klar over at dette blir et spill med svært dystre utsikter.»

5


over 100 millioner solgte bøker bare i usa 6 BESTSELGERKLUBBEN.NO


Suksessformelen

Hun har solgt over 100 millioner bøker i sin karriere – ikke rart hun er hele verdens krimdronning! 88-årige Mary Higgins Clark er kjent for sin effektive og eventyrlige produksjon, og skriver slett ikke bare krimromaner.

– Jo da, det har da blitt noen bøker. I tillegg til mine egne krimromaner har jeg skrevet tre novellesamlinger, en historisk roman, to barnebøker, fem romaner sammen med datteren min, Carol, og to romaner sammen med Alafair Burke, sønn av James Lee Burke. Årets krimroman, Som tiden går, er helt og holdent mitt verk, og jeg fulgte den faste rytmen da jeg skrev, sier Higgins Clark.

nettopp det har hun høstet lovord for i Som tiden går. I romanen tar hun også opp et tema som opptar henne, nemlig ulovlig handel med spebarn. I tillegg gjør hun det kunststykket å mikse skjebnen til spebarn med noe som kan skje i den andre enden av livet vårt, nemlig snikende, aggressiv demens. Et vågalt prosjekt, men det funker når Mary Higgins Clark gjør det.

Fast suksessformel

– Jeg vokste opp i det barske, irske miljøet i Bronx, der det krydde av gode fortellere. Fortellergenet er en naturlig del av oss med irsk bakgrunn, jeg husker pappa kunne gå på butikken for å kjøpe en flaske melk som mamma hadde glemt, og komme tilbake med en god historie i stedet, sier Higgins Clark med et smil. Faren hennes døde da hun var 11, en av brødrene døde i andre verdenskrig, og mannen hennes døde altfor tidlig. Hun ble enke med fem barn på 5, 8, 10, 12 og 13 år.

Hun fullfører manuset rett før jul, og får det ut på markedet før morsdagen i februar, det er vanligvis en god tid å bli lansert på. De første femti sidene må hun alltid skrive om og om igjen, etter det kommer marerittene om at plotet er miserabelt og karakterene laget av papp. – Flere ganger er jeg nær ved å kaste PC’en ut av vinduet, sier hun med et stort smil. Den kule Bronx-dialekten er ikke til å ta feil av, der ble hun født og vokste opp.

Kontrastenes mester

Hun elsker å mikse flere historier, skrive på flere tidsplan, ha med flere høyst forskjellige karakterer. Utfordringen ligger i å få alt til å smelte sammen mot slutten av romanen, og

Naturlig fortellergen

Elsker å møte fansen

Folk nær henne forteller om et varmt menneske. Elskverdig, vennlig og imøtekommende. Hun elsker å møte fansen, og stiller mer enn gjerne opp i første rekke når St. Patricks Day Parade preger New Yorks gater hvert år. Aller

helst vil hun ha alle sine 16 barnebarn med seg i den irske paraden.

40 avslag før det løsnet

Skrivingen har selvsagt kostet. Førti avslag fra diverse forlag før det løsnet er en del av denne damens brokete fortid. Hemmelige forelskelser i årevis og skrivende enke med fem barn er en annen valør av medaljen. Damen vet mer enn noen hva stayerevne er, og rådet hennes til dem som skriver er selvsagt: Å aldri gi opp. For Mary Higgins Clark finnes det rett og slett ikke noe bedre liv enn den fantasifulle tilværelsen bak tastaturet. Av Bernt Roald Nilsen


EKSTRABØKER

Nyttårssalg John Grisham

– en fantastisk historieforteller Kraftfull ... usedvanlig lettlest ... blant hans beste bøker, THE WASHINGTON POST

ADRESSEAVISEN VG

John Grisham:

Arvingen

Oversatt av Truls Holst Kopperud

KUN

Innb. 560 sider

Vanlig pris: kr 379,-

99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 349536

«Om du er på jakt etter en historie med intrikate familiehemmeligheter, uventede vendinger, sammensatte karakterer, vakker prosa og en flott avslutning, vil Lukkede rom innfri dine forventninger til fulle.»

I den isolerte landsbyen Prospect på Cape Cod bor søstrene Jo og Claire Gilly. De to er så ulike som søstre kan bli. Jo er ensom og utilnærmelig, mens Claire er pen og populær og vil helst komme seg så langt vekk som mulig. Men eiendommen til familien Gilly skjuler en mørk arv...

ISABEL MARÍN, MUJER DE HOY

Tiffany Baker:

Saltsøstrene

Care Santos:

Oversatt av Bente Klinge

Lukkede rom

Innb. 400 sider

Oversatt av Kjersti Velsand

Vanlig pris: kr 339,-

Innb. 448 sider

DIN PRIS: kr 129,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 315778

Bestillingsnr. 312058

VG

KUN

99,Ninni Schulman:

Svar hvis du hører meg Oversatt av Kari Engen Innb. 416 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 332063

8 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

VG

KUN

99,Lois Leveen:

Frihetens vinder

KUN

129,Chris Tvedt og Elisabeth Gulbrandsen:

Vanlig pris: kr 369,-

Djevelens barn Innb. 320 sider Vanlig pris: kr 379,-

Bestillingsnr. 222208

Bestillingsnr. 335998

Oversatt av Monica Carlsen Innb. 456 sider

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 129,-

KUN

99,Natasha Solomons:

En oversikt over forsvunnede ektemenn Innb.

sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 330172


EKSTRABØKER

Mange gode tilbud! Den historiske bakgrunnen er briljant undersøkt og fremstilt, plottet handlingsmettet og personene rike på følelser og nyanser. Med lidenskap og med en mesters hånd bringer Follett oss inn i en verden vi trodde vi kjente, men som nå aldri vil bli den samme igjen. SANDEFJORDS BLAD

KUN

99,-

På selveste julaften tar en forkommen kvinne den siste båten ut til øya. På 2. juledag blir det funnet et lik på stranden utenfor Seglarhotellet, og kriminalinspektør Thomas Andreasson må avbryte sin juleferie. Farlige forhold er et åndeløst spennende vinterdrama på et isete og øde Sandhamn.

Ken Follett:

Viveca Sten:

Oversatt av Monica Carlsen

Oversatt av Kari Engen

Vinter over verden

Farlige forhold

Innb. 912 sider

Innb. 432 sider Vanlig pris: kr 379,-

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 313903

Bestillingsnr. 341124

KUN

99,TØNSBERGS BLAD

Slaughter kaster et skarpt blikk på den menneskelige natur: Hva skjer når gode mennesker blir konfrontert med skjult ondskap i livet sitt?

En dramatisk kjærlighetshistorie fra Barrøy i året 1944-45.

«Nåværende fans av serien vil bli henrykte, og førstegangslesere av Slaughters bøker vil raskt bli hektet.»

TØNSBERGS BLAD STAVANGER AFTENBLAD FÆDRELANDSVENNEN

LIBRARY JOURNAL

VG

Karin Slaughter:

Roy Jacobsen:

Skjult trussel

Oversatt av Gry Sønsteng Innb. 384 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 345558

VG

KUN

KUN

129,-

99,-

Hvitt hav

Innb. 240 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 348065

June er en vellykket finanskvinne, men i privatlivet fungerer ikke alt like bra. Når hun brått får beskjed om at hennes kjære grandtante Ruby er død, blir det Junes oppgave å ta seg av Blåfugl Bøker, den legendariske barnebokhandelen Ruby startet opp på 1940-tallet i Seattle. Bokhandelen viser seg å inneholde hemmeligheter som tvinger June til å ta sitt livs valg.

Sarah Jio:

God natt, June

Oversatt av Mari Johanne Müller Innb. 288 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 348920

KUN

99,-

9


EKSTRABØKER

Nyttårssalg Deilige retter fra Norges største matblogger Trines mat 2 er oppfølgeren til supersuksessen Trines mat. Trine Sandberg er Norges største matblogger, Årets matblogger 2014 og bestselgende forfatter med nærmere 245 000 bøker på tre år. Bok to er en smaksbombe av deilige og enkle oppskrifter som passer alle og enhver. Her serveres det alt fra supper, vegetar- og pastaretter til fisk og sjømat, kylling, kjøtt og desserter. Boka har også fått over 70 bakeoppskrifter – alt fra eltefritt brød til sjokoladesnurrer, kjeks, kaker og mye mer!

- 150 middagsoppskrifter - 70 bakeoppskrifter - Ukemenyer og festmenyer

KUN

149,-

Trine Sandberg:

Trines mat 2 Innb. Ill. 392 sider Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 346450

Wenche Andersens beste ukemenyer Hva skal jeg finne på til middag i dag? Wenche Andersen, kjent som kokken fra God-morgen-Norge, gjør det enkelt for deg med ukemenyer og oppskrifter for hele året.

KUN

99,-

Nydelige, sunne søtsaker! Stadig flere velger bort sukker, gluten og meieriprodukter uten at de er allergiske mot det, men fordi det gir helsegevinster å kutte det ut. Søtsaker som er rene helsekosten – fulle av næring og vitaminer uten ubehagelige ettervirkninger som lavt blodsukker og humørsvingninger er smarte søtsaker! Her får du masser av enkle, fantastiske nye favoritter; kjeks, kaker, godbiter og smoothier.

KUN

99,Ulrika Hoffer:

Wenche Andersen:

Ukemenyer Innb. Ill. 176 sider Vanlig pris: kr 169,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 329610

10 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

Smarte søtsaker - helt uten sukker, gluten og melk Oversatt av Ann Høydalsnes

Innb. Ill. 112 sider Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 342702


EKSTRABØKER

Mange gode tilbud! Få bedre helse med sunn tarm! Ny forskning avdekker forbløffende sammenhenger mellom tarmen og resten av kroppen. Mat er ikke bare kalorier og næringsinnhold. Mat er viktig når det gjelder hva den forsyner tarmen med av bakterier. Informativt og sjarmerende om fordøyelse, dovaner og matens virkning i kroppen! Boka lå øverst på den norske bestselgerlisten i flere uker!

KUN

149,-

Forord av ph.d. Jørgen Valeur, Lovisenberg Diakonale Sykehus Giulia Enders:

Sjarmen med tarmen

Oversatt av Benedicta Windt-Val Innb. Ill. 296 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 343033

Hvem tror du at du er?

Viktig om hjerne og helse!

Nå har du muligheten til å komme i gang med å skrive slektshistorie

Senere tids forskning har gitt oss et helt nytt bilde av hjernen - og

eller historien om ditt eget liv. For det er gøy å grave etter informasjon! Du føler deg som en detektiv som hele tiden oppdager noe nytt

sammenhengen med vår helse. Hjernen er nemlig et levende og fleksi-

om deg selv. I boka får du alt verktøy du trenger for å lage din personlige fortelling om deg selv, om familien eller om slekten din. Boka er både for nybegynnere og for dem som har kommet litt i gang.

belt system som kan trenes opp. Du får vite hvordan kultur, utdannelse og internett påvirker vår måte å tenke på, og hvordan vi kan dra nytte av vår kunnskap om hjernen i livets ulike faser.

Johan Norberg:

Vår utrolige hjerne

Oversatt av Lisbeth Kristoffersen

KUN

129,-

KUN

129,-

Hft. 240 sider

Vanlig pris: kr 169,-

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 409472

Kjersti Wold:

Skriv ditt liv Innb. 160 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 342668

11


Strikk deg varm gje Enkel strikk!

I boken Strikk med perler, avslører Liv Asplund og Jane Aspruste sin perlehemmelighet og gir en grundig forklaring til teknikken. Hvis du noen gang har strikket med perler, vet du hvor viktig det er å telle og træ perlene riktig på tråden før du begynner. For mange blir dette for komplisert og litt for mye styr. Nå kan du glemme alt det der. Forfatterne, med godt utviklet oppfinner-gener, har funnet på en metode som gjør at du trær perlene på underveis mens du strikker.

Liv Asplund og Jane Asprusten:

Strikk med perler Innb. Ill. 144 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 306,Bestillingsnr. 410291

Lekre, tradisjonelle votter! Her finner du en real skattekiste med norske strikkemønstre. Nina Granlund Sæther har reist land og strand rundt for å finne tradisjonelle norske votter og historien bak dem. Du får votter fra alle landets nitten fylker, så uansett om du vil strikke deg landet rundt for å bli kjent med teknikker og tradisjoner, eller vil strikke en spesiell gave til noen, er denne boken et veldig godt utgangspunkt.

Over 40 oppskrifter – tydelige diagrammer!

Nina Granlund Sæther:

Votter

Innb. Ill. 192 sider

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 323,Bestillingsnr. 350211

12 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO


EKSTRABØKER

nnom hele vinteren Strikk til liten og stor Her finner du mønster på gensere til både barn og voksne i klassiske mønstringer og ensfarget, og i tilbehør som luer, votter og skjerf. Vanskelighetsgraden varierer fra helt enkelt til noe som krever litt mer av deg. En herlig inspirasjonskilde til hjemmestrikkede plagg!

Populær hobby!

KUN

Trine Angelsen:

Strikk til liten og stor

199,-

Innb. Ill. 112 sider

Vanlig pris: kr 339,-

DIN PRIS: kr 199,-

Bestillingsnr. 339725

Nydelig retrostrikk Den bestselgene strikkeforfatteren Tine Solheim har hentet inspirasjon fra vår tekstile kulturskatt som kvinner har skapt med pinner og garn, og tilpasset det dagens motebilde. I boken finner du lange og korte jakker, gensere, kjoler, tunikaer med eller uten innsving eller klokkeform, med isatte ermer eller med rundfelling. Alt er kyndig designet med tanke på form og fasong, slik at det blir plagg for alle slags damer. Til mange av plaggene er det oppskrifter på tilbehør som pannebånd, luer, sokker og pulsvarmere, hvis du har lyst til å matche plagget eller vil strikke noe som ikke tar alt for lang tid. Plaggene er strikket i ull og alpakka. Tine Solheim:

Strikkede skatter Innb. Ill. 168 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,-

Bestillingsnr. 408632

13


INVITASJON TIL DEG SOM ER MEDLEM I BESTSELGERKLUBBEN

Lucinda Riley Velkommen til et eksklusivt møte med bestselgerforfatteren! Norgesvennen Lucinda Riley gleder seg til å komme tilbake til Norge i forbindelse med lanseringen av tredje bok i serien om De syv søstre, Skyggesøsteren, i januar. De fire siste årene har hun solgt over 600.000 bøker her i landet, og denne gangen er handlingen i romanen lagt til England!

Du kan møte henne: 18. januar 2016, Kl 19.00 i CappelenDamm-huset, Akersgata 47/49. Meld deg på innen 16. januar. invitasjon@cappelendamm.no

Ta gjerne med venner og familie.

Gratis adgang!

Velkommen! Ny frittstående roman fra Lucinda Det har gått tjuefire år siden Helena tilbrakte noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Etter å ha arvet det forfalne huset Pandora av gudfaren, vender hun nå tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen William og sønnen Alex.

Lucinda Riley:

Helenas hemmelighet

Oversatt av Benedicta Windt-Val Innb. 480 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,-

Bestillingsnr. 409481

14 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO


Du bestiller/avbestiller raskest på 815 59 200 eller www.bestselgerklubben.no Tast 2 for Bestselgerklubben.

HUSK FRIMERKE

Vår medlemstjeneste er åpen mandag– fredag kl. 09.00–15.00

222208 Frihetens vinder (Innb.) – Lois Leveen

343033 Sjarmen med tarmen (Innb.) – Giulia Enders

349536 Arvingen (Innb.) – John Grisham

342668 Skriv ditt liv (Innb.) – Kjersti Wold

312058 Lukkede rom (Innb.) – Care Santos

409472 Vår utrolige hjerne (Hft.) – Johan Norberg

315778 Saltsøstrene (Innb.) – Tiffany Baker

350211 Votter (Innb.) – Nina Granlund Sæther

335998 Djevelens barn (Innb.) – Chris Tvedt og

Til Bestselgerklubben Postboks 1900, Sentrum 0055 Oslo

410291 Strikk med perler (Innb.) – Liv Asplund og Jane

Elisabeth Gulbrandsen

Jeg avbestiller hovedboken

Asprusten

332063 Svar hvis du hører meg (Innb.) – Ninni

Mary Higgins Clark Som tiden går Best.nr.: 411815

Schulman

408632 Strikkede skatter (Innb.) – Tine Solheim

330172 En oversikt over forsvunne ektemenn (Innb.) – Natasha Solomons

409481 Helenas hemmelighet (Innb.) – Lucinda Riley 346192 Powerbank 9000mAh, hvit

348065 Hvitt hav (Innb.) – Roy Jacobsen

279344 Eva Solo selvvannende orkidepotte

313903 Vinter over verden (Innb.) – Ken Follett

343612 Armbånd grått med strass

345558 Skjult trussel (Innb.) – Karin Slaughter

406386 Calendar Girl Forført (Innb.) – Audrey Carlan

348920 God natt, June (Innb.) – Sarah Jio

408963 Calendar Girl Begjært (Innb.) – Audrey Carlan

346450 Trines mat 2 (Innb.) – Trine Sandberg

409445 Calendar Girl Besatt (Innb.) – Audrey Carlan

329610 Ukemenyer (Innb.) – Wenche Andersen

412636 Calendar Girl Elsket (Innb.) – Audrey Carlan

342702 Smarte søtsaker - helt uten sukker, gluten og

341124 Farlige Forhold (Innb.) – Vveca Sten

Avbestillingsfrist: 04.01.2017

339725 Strikk til liten og stor (Innb.) – Trine Angelsen

melk (Innb.) – Ulrika Hoffer

Stilren og elegant potte spesielt tilpasset orkideer! Den selvvannende orkidepotten gir optimale vekstbetingelser for orkideer. Ved hjelp av en nylonveke i bunnen av potten suger planten til seg den vannmengden den trenger. Fremstilt i glasert fajanse. Størrelse: høyde 15 cm, bredde 18 cm.

Armbånd grått med strass

KUN

Armbånd i lær, farge grå med strass.

149,-

elementer. Armbåndet tvinnes 2 ganger rundt håndleddet, slik at det fremstår som 8 rader. 39,5 cm. Festes med trykk-knapp. Armbånd grått med strass

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 343612

Eva Solo selvvannende orkidepotte Vanlig pris: kr 499,-

DIN PRIS: kr 199,-

Bestillingsnr. 279344

KUN

199,-

Perfekt å ha med på reisen!

Powerbank er et bærbart batteri som lades opp via en USB-port med medfølgende kabel. Deretter kan strømmen overføres til f.eks. en smarttelefon og andre mobile 5VDC enheter som iPhone 4, 5 og 6, Samsung, Nokia, Blackberry, HTC med flere. Med tre uttak som gjør at du kan lade flere enheter på en gang.

Powerbank 9000mAh, hvit Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: kr 199,-

Bestillingsnr. 346192

Slik virker medlemskapet i Bestselgerklubben HOVEDBOK: Hovedboken blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen. Alle bøker blir alltid portofritt tilsendt.

REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt. ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 79,-.

KUN

199,FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 815 59 200. Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

15


Returadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900, Sentrum 0055 Oslo

B

EN FORFØRENDE

LESEOPPLEVELSE!

Forbered deg på å bli rørt og forført av reisens gripende avslutning! I den siste boken Elsket nærmer Mia Saunders reise seg slutten. I oktober starter hennes nye liv i Malibu i California, som programleder for et TVshow. Jobben som programleder fører henne i november til New York, før hun helt til slutt havner i Aspen i Colorado. Her er det en viktig brikke som må falle på plass ... Boken inneholder månedene Oktober, November og Desember.

Audrey Carlan:

Calendar Girl Elsket

Oversatt av Bente Klinge, Ina Bakke Kickstat og Linda Marie Vikaune Innb. 464 sider Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 262,Bestillingsnr. 412636

Audrey Carlan:

Audrey Carlan:

Oversatt av Bente Klinge, Ina Bakke Kickstat og Kurt Hanssen Innb. 400 sider

Oversatt av Ina Bakke Kickstat, Kurt Hanssen og Linda Marie Vikaune Innb. 448 sider

DIN PRIS: kr 218,-

DIN PRIS: kr 262,-

Calendar Girl Forført Vanlig pris: kr 249,-

Bestillingsnr. 406386

Calendar Girl Begjært

Vanlig pris: kr 299,-

Bestillingsnr. 408963

UNDERHOLDENDE, VARM OG SEXY!

Audrey Carlan:

Calendar Girl Besatt

Oversatt av Kurt Hanssen og Linda Marie Vikaune Innb. 432 sider

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 262,-

Bestillingsnr. 409445

elsket

Bestselgerklubben | Medlemsblad 1/2017  

Bokmagasin til medlemmer i bokklubben Bestselgerklubben.