Page 1

Bestselgerklubben nr. 16/2018 – 42. årgang

Alle bøker portofritt rett hjem. Alltid med maksimal rabatt!

Chris Tvedt leverer igjen krim av ypperste klasse!

En ny

MIKAEL BRENNEkrim!

Chris Tvedt Bevisets stilling

bestselgerklubben.no


Bevisets stilling har en perfekt blanding av nervepirrende spenning, rettssalsdrama og nære menneskeskildringer. Og vi rett og slett elsker Mikael Brenne! KJÆRE BOKVENN, Hurra! En ny Mikael Brenne-krim fra Chris Tvedt er alltid fantastisk gledelig. Vi er mange som har falt for advokat Brenne – sjarmerende, passe rufsete, og drivende dyktig i jobben sin. Kritikerne er også vilt begeistret, og mener at Mikael Brenne utfordrer Varg Veum om førsteplassen som etterforsker i byen som aldri nevnes med navn, men som vi alle skjønner er Bergen. Denne gang står Brenne overfor en svært dramatisk sak. En hel familie blir funnet drept på familiegården utenfor byen, og i politiets søkelys står en ung mann. For sju år siden ble han dømt for drap på broren sin. Nå er resten av familien tatt av dage, bare et par timer etter at mannen har klart å rømme fra en psykiatrisk institusjon. Dette er vel en opplagt sak for forsvarer Mikael Brenne? Nei, ikke helt. Hans nye kollega Carla oppdager flere ting som ikke stemmer i saken, og de to må gå i gang og finne ut hva som faktisk skjedde på gården den kvelden. Mikaels gode advokatkollega Synne står litt på sidelinjen i saken. Men hun trenger Mikaels støtte mer enn noen gang, og kanskje ligger det til og med romantikk i luften? De nære, gode menneskeskildringene kombineres med en fantastisk oppbygd og spennende historie. Chris Tvedts bakgrunn som forsvarsadvokat gjør som vanlig alle detaljene i rettssaken ekstra troverdige. Alt sitter som et skudd – i en skikkelig god roman!

Det er bare å glede seg!

Trude Løtvedt Redaktør Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm Redaktør: Trude Løtvedt Design: Ingrid Lindemann Foto: IStock og Trevillion Kontoradresse: Akersgata 47/49 Postadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900, Sentrum, 0055 Oslo Tlf.: 21 89 60 60 Ønsker du å sende en e-post, gjør det via mail på nettsiden. Foto: Istockphoto, Shutterstock og Getty Images Redaksjonen tar forbehold om eventuelle trykkfeil.


Familiedrap og vonde hemmeligheter En buss bråstopper. En mann kommer gående midt i veien mot bussen. Han bærer noe inntil brystet. Det er brorens avkuttede hode. Mannen blir dømt og låst inne på psykiatrisk sikkerhetsavdeling. Sju år seinere klarer han å rømme. Han har truet med å drepe resten av familien. Når politiet kommer frem til familiegården, er det for sent. Både faren, moren og søsteren er myrdet. For forsvarsadvokat Mikael Brenne ser saken opplagt ut først. Men så begynner noe å skurre alvorlig… og Mikael må sette i gang en intens jakt på sannheten. Hva skjedde egentlig på gården den kvelden?

Nok en fulltreffer fra Chris Tvedt! Chris Tvedt

Bevisets stilling Innb. 400 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,-

Bestillingsnr. 436718 Boka sendes fra oss i uke 32. Avbestillingsfrist: 21.08.2018

3


Hva skjedde på gården? Sju år etter drapet på sin bror står den psykiatriske pasienten Magnus Sandtorv tiltalt for å ha drept hele familien sin. Like før har advokatene Mikael Brenne og Synne Bergstrøm flyttet inn i nye lokaler i Bergen sentrum, sammen med en ny kollega, Carla Kessler. Carla har kronisk motvilje mot autoriteter, og skarp sans for detaljer. Det var hun som først hadde Magnus Sandtorv som klient, mannen med menneskehodet. Han ble dømt for drapet på broren sin, og sperret inne på livstid på en sikkerhetsavdeling for psykisk helsevern. Men mange år senere tar har han kontakt fordi han ønsker å komme ut av sykehuset. Carla ber Synne om å overta ham.

Synnes vonde feil Litt motvillig sier Synne ja til å besøke Magnus på det psykiatriske sykehuset. Psykiaterne har slått fast at han er paranoid schizofren og livsfarlig for sine omgivelser. Likevel sørger Synne for at han får lov til å komme ut på lufting med følge – hun mener han er frisk nok til det. Men det er på en av disse lufteturene at Magnus rømmer, og bare noen timer senere blir faren, moren og søsteren funnet myrdet på familiegården. Magnus blir arrestert og siktet for den grove familiemassakren. Synne gir seg selv skylden, og kan ikke tilgi seg selv for det som har skjedd.

4 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

Dømmes på forhånd

Nært og menneskelig

Mikael Brenne tar jobben som Magnus’ forsvarer, og Carla blir hans assistent. Hun finner flere ting som ikke stemmer fra åstedet. Hvordan kan alle være så sikre på at Magnus er drapsmannen, lenge før rettssaken har begynt? Det kommer dessuten frem at en politibetjent, Erika, også var involvert i skyting på familiegården – noe politiet forsøker å holde skjult for enhver pris.

Det er befriende når en krimroman har en historie som er lett å følge, og samtidig gir leseren noe å bryne seg på. Krimelementet sitter som et stramt skudd, og den nervepirrende spenningen balanseres perfekt med de nære menneskeskildringene. Når Synne trekker seg litt tilbake på grunn av skyldfølelse og dødsfall i familien, lyser Carla på scenen. Men det betyr slett ikke at Synne forsvinner ut av boken. Omstendighetene gjør at hun og Brenne kommer nærmere hverandre enn noen gang. Og advokat Brenne er fortsatt den samme gatesmarte, litt ensomme skikkelsen vi har elsket i de andre bøkene. Bevisets stilling er rett og slett en krim som beviser og befester Tvedts stilling på krimtoppen!

Familiens onde arv Den spente situasjonen gjør at statsadvokaten vurderer å henlegge saken mot Magnus på grunn av bevisets stilling, som det heter. Men det nekter både Brenne og Carla. For de har funnet ut at Magnus vet mer om drapene på familien sin enn han klarer å formidle – og at ingen i livet kommer uskadet fra den familien de er prisgitt å havne i. Og jo mer de graver i Magnus’ fortid, jo mer forstår de at nettopp hans familie bærer på mange vonde hemmeligheter …

Av Bernt Roald Nilsen


Utdrag Jeg ble vekket av dørklokken. Et blikk på mobilen avslørte at det fremdeles var natt. På denne tiden av døgnet hadde jeg ikke lyst til å snakke med et eneste menneske. Jeg snudde meg i sengen og trakk dynen over hodet, men det hjalp ikke. Den irriterende lyden lot seg ikke stenge ute. Jeg bannet høyt og forlot sengevarmen, knyttet beltet på slåbroken mens jeg gikk ned trappen. Synne sto utenfor. Hun hadde regndråper i håret, prøvde å smile, men fikk det ikke helt til. «Beklager,» sa hun lavt. «Jeg vet det er tidlig, men …» Setningen rant ut i ingen ting. Jeg åpnet døren på vidt gap uten å si noe, lot henne komme inn, løftet kåpen av skuldrene hennes, gikk ut på kjøkkenet og satte på kaffemaskinen. «Gi meg noen minutter,» sa jeg og gikk opp i andre etasje, tisset, vasket ansiktet med kaldt vann og dro en fuktig hånd gjennom håret. Jeg hadde gjort det helt siden jeg var ung, den gang i håp om at krøllene ville forsvinne, senere bare av vane. Fuktigheten fikk håret til å se mørkere ut, la jeg merke til. Mindre grått. Da jeg kom ned igjen på kjøkkenet, hadde Synne skjenket kaffe til oss begge. Jeg løftet koppen, kjente at den var for varm og satte den fra meg igjen på bordplaten. Hun hadde stått på trappen min før, knust etter å ha slått opp med kjæresten. Det var ikke så veldig lenge siden, og jeg kjente en vag motvilje. Nok en gang måtte jeg tre støttende til når livet gikk henne imot. «Hva er galt?» spurte jeg. «Det er min skyld,» brast «Har du ikke sett på nyhetene, Mikael?» det ut av henne. «Klokken seks om morgenen?» «Hvordan kan det være «Det lå ute på nettet allerede i går kveld.» din skyld?» Jeg ristet på hodet. «Jeg leste en bok.» Hun ble stum igjen, som om hun ikke fant ordene. «Det er et drap,» sa hun omsider «Eller flere drap, egentlig. En hel familie. I Dalheim.» «Oi,» sa jeg. «Nei, det har jeg ikke fått med meg. Men hva …» «Det er min skyld,» brast det ut av henne. «Hvordan kan det være din skyld?» Hun trakk pusten dypt og skjelvende. «Det er Magnus Sandtorvs familie som er døde.» «Du snakker om han som drepte broren sin?» «Ja. Han stakk av fra sikkerhetsavdelingen på Sandviken i går. Overlegen advarte meg. Han sa at Sandtorv var farlig, men jeg … jeg bare kjørte på. Jeg var så fornøyd med meg selv da jeg fikk presset gjennom at han skulle få lufteturer utenfor sykehuset, og så … dette.» [...] 5


CHRIS TVEDT

CHRIS TVEDT (f. 1954) har selv jobbet som advokat i Bergen i mange år, og har dermed førstehåndskunnskap om hva som foregår i en rettssal. Han har skrevet flere kritikerroste bøker om advokathelten Mikael Brenne. I 2010 fikk han den prestisjefylte Rivertonprisen for Dødens sirkel. I 2017 ble han også Riverton-nominert for Brenne-romanen Den som forvolder en annens død. Bevisets stilling er hans sjuende kriminalroman med Mikael Brenne i hovedrollen. Tvedt er født i og bosatt i Bergen. Foto: Petter Solheim


Forfatter

– Ingen kommer uskadd fra familien – Bevisets stilling er faktisk en roman om familiens betydning i våre liv. Familien er det eneste ingen av oss kommer uskadd fra, sier Chris Tvedt. Han trodde lenge at det handlet om psykisk helsevern, men etter hvert forsto Chris Tvedt at det handlet om familien vår. Enten du er Mikael, Synne, Carla, Magnus eller Erika. De fem hovedkarakterene i Bevisets stilling har utfordringer på samme streng, og den strengen heter familien. Men hvor kom ideen til historien fra?

Inspirert av ekte drap – Det var egentlig to rettssaker som vaket i hodet. For det første en tretti år gammel sak som gjorde inntrykk. En gal mann drepte familien, uten motiv, massakren skjedde i kjøreavstand fra Bergen. Så var det en gammel drapssak fra England, hvor politivitnene forbløffende nok var uenige om hvor mange lik de hadde sett på åstedet, og jeg tenkte litterært: Kanskje kan denne problemstillingen brukes på et eller annet vis? Som vanlig har Tvedt hatt med seg sin kone Elisabeth på plot- og karakterutvikling. En felles kreativ prosess har resultert i Bevisets stilling, Mikael Brenne-bok nummer sju. Rett og slett en ypperlig kriminalroman.

Takk til Staalesen – Vi har nok Gunnar Staalesen å takke for at boken ikke er lengre enn den er. Han har lært meg å tenke smart hver gang et kapittel er skrevet. Hvorfor er egentlig dette kapitlet med? Har det en misjon? Hvis ikke, stryk det. Samme tankegang kan brukes på små avsnitt. Vi strøk masse, hele 60 av de første 100 sidene forsvant etter hvert, kanskje har det bidratt til å gi romanen en strammere og bedre struktur, sier Chris Tvedt beskjedent.

Skyld – en yrkesrisiko Forholdet mellom Synne og Mikael har ligget der og vaket i samtlige seks tidligere Brenne-romaner, og Bevisets stilling er intet unntak: – Det var på tide at det skjedde noe, jeg mener Mikael til syvende og sist vil ha godt av det. Han begynner å bli en eldre mann, og har også godt av at advokatkollega Carla kommer på banen. Synnes skyldfølelse når en familie blir massakrert, er et utømmelig advokattema. – Advokater ønsker jo ofte det beste for folk som andre vil det verste for. Å føle skyld

er rett og slett en yrkesrisiko som forsvarsadvokater får på kjøpet, sier Tvedt.

To helt sentrale kvinner To andre kvinner enn Synne er sentrale i Bevisets stilling. Advokat Carla, som blir med på lasset når Synne og Mikael flytter inn i nye lokaler, og politibetjent Erika. Carla er ustyrlig, smart, rabiat, skråsikker, har et litt autistisk preg, ser detaljer og stiller avgjørende spørsmål når alle andre kun ser én løsning. Erika blir avgjørende når hun klarer å mane frem hvordan hun opplevde familiemassakren som Magnus siktes for, ifølge Tvedt. Og hva brukes sommeren til? Joda, å sette seil sammen med Elisabeth mens plottet til en ny Mikael Brennebok snekres. Chris Tvedt ser frem til en sommer langt til havs. Livet er ikke det verste man har for en krimforfatter i limbo. Av Bernt Roald Nilsen

7


Filmatisert! EKSTRABØKER

Stort romansalg!

En mesterlig, vakker roman Den internasjonale bestselgeren Boktyven av australske Markus Zusak tok pusten fra en hel verden. «En bok som kan endre liv», skrev New York Times.

«En stor roman [...] sterk og original» Kjell Olaf Jensen, Aftenposten

«Etter 540 sider blar du febrilsk etter flere» Arnstein Olaisen, Haugesunds Avis Markus Zusak:

KUN

Boktyven Hft.

99,-

Vanlig pris: kr 169,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 436683

VG

brabok.no

KUN

KUN

99,-

149,Santa Montefiore:

Fredrik Backman:

Birøkterens datter

Mormor hilser og sier unnskyld

Oversatt av Eva Ulven

Oversatt av Einar Blomgren

Innb. 398 sider

Vanlig pris: kr 299,-

Hft. 416 sider

Vanlig pris: kr 169,-

DIN PRIS: kr 149,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 420413

Bestillingsnr. 427363

«Umulig å legge fra seg.» Observer

«Det er passasjer som får deg til å hive etter pusten.» Sunday Express

Jodi Picoult:

KUN

99,8 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

KUN

Historiefortelleren Oversatt av Sissel Busk

Innb. 480 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 409926

En sterk og fengslende historie

KUN

149,-

99,-

Nicholas Sparks:

Lucinda Riley:

Oversatt av Elsa Frogner

Oversatt av Benedicta Windt-Val

To og to

Midnattsrosen

Innb. 528 sider

Hft. 608 sider

DIN PRIS: kr 149,-

DIN PRIS: kr 99,-

Vanlig pris: kr 379,-

Bestillingsnr. 420752

Vanlig pris: kr 169,-

Bestillingsnr. 436585

100 vakre sommerdikt. En perfekt gavebok!

KUN

Ren sommer

Innb. 136 sider

Vanlig pris: kr 199,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 420627

99,-


Stort romansalg!

EKSTRABØKER

KNALLTILBUD PÅ HELE Calendar Girl-serien!

KUN

KUN

99,-

KUN

KUN

99,-

99,-

99,-

Audrey Carlan:

Audrey Carlan:

Audrey Carlan:

Audrey Carlan:

Oversatt av Bente Klinge, Ina Bakke Kickstat og Kurt Hanssen

Oversatt av Ina Bakke Kickstat, Kurt Hanssen og Linda Marie Vikaune

Oversatt av Kurt Hanssen og Linda Marie Vikaune

Oversatt av Bente Klinge, Ina Bakke Kickstat og Linda Marie Vikaune

Calendar Girl Forført

Calendar Girl Begjært

Calendar Girl Besatt

Calendar Girl Elsket

Innb. 400 sider

Innb. 448 sider

Innb. 432 sider

Innb. 464 sider

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Vanlig pris: kr 249,-

Bestillingsnr. 406386

Vanlig pris: kr 299,-

Bestillingsnr. 408963

FAMILIEBÅND OG KJÆRLIGHET «En vakkert skrevet roman med godt skildrede karakterer, satt mot et dramatisk bakteppe av en verden som er i ferd med gå av skaftet.»

Bookreporter

KUN

99,Nadia Hashimi:

Når månen står lavt Oversatt av Elisabet W. Middelthon

Vanlig pris: kr 299,-

Bestillingsnr. 409445

En sjarmerende og gripende familiesaga fra en kaffeplantasje i delstaten Rio de Janeiro, Brasil. Historien strekker seg over et tidsrom på hundre år, fra 1908 til 2008. En vakker og velskrevet roman!

«Historien tar oss med gjennom mange stadier og år, og underholder helt til siste side. Anbefales!» heartartpaintingandlyrics.blogspot.no

Francisco Azevedo:

Tante Palmas ris

Oversatt av Kristin Lie Garrubo

Innb. 320 sider

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 411726

Bestillingsnr. 412636

Vakker familiesaga

Innb. 416 sider

Vanlig pris: kr 379,-

Vanlig pris: kr 299,-

Vanlig pris: kr 369,-

Bestillingsnr. 322430

KUN

99,9


EKSTRABØKER

Gå høsten i møte med

RASKE, DEILIGE MIDDAGER! Enkle hverdagsmiddager Kokken Adam fra Adams matkasse samler i denne boken sine aller beste oppskrifter og setter dem sammen til praktiske ukemenyer med tilhørende handlelister.

KUN

Spis både godt og sunt selv om du gjør det alene! Her er raske – og ikke for dyre – retter til travle hverdager. Oppskriftene kan også dobles for dem som bor i tomannshusholdninger og for dem som får en gjest på døra.

249,Adam Bjerck og Kim Arne Hammerstad:

Adam Bjerck:

Innb. Ill. 224 sider

Innb. Ill. 208 sider

Adams mat

Vanlig pris: kr 379,-

1 porsjon

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 249,-

DIN PRIS: kr 249,-

Bestillingsnr. 407205

Bestillingsnr. 423367

BRØD OG PÅLEGG

KUN

249,-

LAVKARBO

fra eget kjøkken

- helg og selskap

Bak næringsrike brød og lag sunt pålegg hjemme!

Inviter til helgekos og selskap med lavkarbo på menyen!

Det er enkelt, og det smaker kjempegodt! Her er oppskrifter på surdeigsbrød, eltefritt brød, bondebrød og glutenfrie brød, samt smør, fiskekaker, italiensk salat, leverpostei, sjokoladepålegg, ost og syltetøy, m.m.

Boken inneholder 90 oppskrifter på forretter, hovedretter, tilbehør, finger- og buffetmat, grillmat, desserter og kaker.

Glutenfritt, sukkerfritt og uten gjær!

KUN

149,10 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

Margit Vea og Margrete Ytreland Vistnes:

Brødskiva

Innb. Ill. 152 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 347057

Sofie Hexeberg og Hanne Riise:

KUN

99,-

Frisk med lavkarbo - selskap og helg Innb. Ill. 224 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 116902


EKSTRABØKER

Legg godsakene på glass

ALT OM BÆR! Bli med på bærtur! Bær og mennesker hører sammen, og bær er godt for helsen vår.

Sank inn sommeren og høsten, og legg godsakene på glass! Her er både standardoppskrifter og nye, spennende varianter. Du får praktiske råd om utstyr og fremgangsmåter, samt oppskrifter på saft, marmelader, syltet hvitløk, oljer, tørket sopp, eplesider, kimchi, chutney, snaps og pulveriserte bær, og mye mer.

Dessuten smaker bær fantastisk godt, og skogsbærene er blant våre beste antioksidantkilder. Her er boken som forteller deg alt du trenger å vite om norske bær og hvordan du utnytter bærene – fra skogsbærene våre og andre ville bær, til de vanligste bærslagene vi dyrker i hagen. Med over 200 oppskrifter på syltetøy og saft, gjærbakst og kaker, likører og desserter, og mye mer.

KUN

KUN

99,-

99,-

Tareq Taylor:

Gudrun Ulltveit:

Små gleder på glass

Ut på bærtur

Oversatt av Lisbeth Kristoffersen

Innb. Ill. 248 sider

Innb. Ill. 128 sider

Vanlig pris: kr 379,-

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 320316

Bestillingsnr. 324027

Få bedre helse MED SUNN TARM!

Medisiner og forsker Giulia Enders gir en underholdende og faglig grundig innsikt i hvilket komplekst, fascinerende og undervurdert organ tarmen er. Ny forskning viser forbløffende sammenhenger mellom tarmen og resten av kroppen. Mat er ikke bare kalorier og næringsinnhold. Mat er viktig fordi den forsyner tarmen med bakterier. Informativt og sjarmerende om fordøyelse, dovaner og matens virkning i kroppen! Boken lå øverst på den norske bestselgerlisten i flere uker! Forord av ph.d. Jørgen Valeur, Lovisenberg Diakonale Sykehus.

KUN

149,-

Giulia Enders:

Sjarmen med tarmen

Oversatt av Benedicta Windt-Val

Innb. Ill. 296 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 343033

11


EKSTRABØKER

Strikkeskatter fra Telemark Over 30 vakre, tradisjonelle modeller inspirert av bunadsmønstre og norske tradisjoner! Designer Irene Haugland tar oss med til sine hjemtrakter i Telemark der hun har hentet inspirasjonen til denne boken. Her finner du mønstre som er inspirert fra folkekunsten, naturen, slusene og folkene. Kombinasjonen strikk med broderi er noe som setter prikken over i-en på designene. Gled deg over gensere, jakker til barn og voksne, og tilbehør som man kan kombinere med de større plaggene eller bruke for seg.

KUN

297,Irene Haugland:

Strikk fra Telemark Innb. Ill. 128 sider

Vanlig pris: kr 339,-

DIN PRIS: kr 297,-

Bestillingsnr. 340553

STRIKK EN GAVE! 30 strikkemønstre til gaver til deg selv, familie og venner! Til henne, til ham, til babyen, til barn og til hjemmet. Her finner man enkle prosjekter som er lette å ta med seg og som fort kan bli ferdig over helgen, til det mer tidkrevende. Er man på jakt etter den perfekte gaven til en venninne og har lyst til å strikke den selv, finner man den her.

KUN

149,-

Her lærer du de grunnleggende hekleteknikkene og får oppskrifter som tar i bruk de ulike maskene etter hvert som du lærer dem. Tydelige tegninger og fotografier gjør det lett for alle å lære seg å hekle.

KUN

129,-

Debbie Bliss:

Sys Fredens:

Oversatt av Denise Samson

Oversatt av Denise Samson

Strikkede gaver

Hekleskole

Hft. Ill. 160 sider

Innb. Ill. 32 sider

DIN PRIS: kr 149,-

DIN PRIS: kr 129,-

Vanlig pris: kr 349,-

Bestillingsnr. 325446 12 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

Lær grunnleggende hekleteknikker!

Vanlig pris: kr 199,-

Bestillingsnr. 312879


EKSTRABØKER

EKSTRABØKER

Komplett trilogi fra

Jojo Moyes

Jojo Moyes er en av de mestselgende forfatterne i Norge. Nå lanserer hun den avsluttende romanen i sin populære trilogi om Lou. Fremdeles meg handler om å våge å leve, være seg selv og å stole på kjærligheten. Lou Clark vet mye. Hun vet hvor mange mil det er mellom hennes nye hjem i New York og kjæresten Sam i London. Det hun ikke vet, er at hun kommer til å møte en mann som vil snu opp ned på livet hennes i New York. Josh vil komme til å minne henne så mye om en mann hun en gang kjente, at alt hun tror hun vet om kjærlighet vil bli utfordret.

«(…) har man først blitt sugd inn i Moyes sitt univers, er det vanskelig å slippe taket.»

Jojo Moyes:

Tom Egeland, VG

Innb.

Fremdeles meg

Bestselgende, kritikerroste romaner! !

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,-

Bestillingsnr. 429664

Gå heller ikke glipp av disse: «Rørende, morsom, medrivende og gripende – en sjarmklump av en roman»

«Store leserskarer kommer til å kaste seg over denne velsmurte romanen»

Tom Egeland, VG

Guri Hjeltnes, VG

Jojo Moyes:

Jojo Moyes:

Etter deg

Et helt halvt år

Oversatt av Elisabeth Haukeland

Innb. 494 sider

KUN

149,14 BESTSELGERKLUBBEN.NO

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 337530

Innb. 507 sider

KUN

149,-

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 429673

13


EKSTRABØKER

Spennende om menneskehetens historie:

Les bøkene alle snakker om!

KNALLTILBUD

på internasjonale bestselgere

For over 100 000 år siden fantes det seks ulike menneskearter på jorden. I dag finnes det kun én. Oss. Homo sapiens. Hvorfor ble nettopp vår art så fremgangsrik og dominant?

Yuval Noah Harari:

Sapiens

Oversatt av Lene Stokseth

Innb. 448 sider

KUN

149,-

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 416981

Hvor går menneskene? Hvor er menneskeheten på vei? Hvilke framtidsprosjekter, drømmer og mareritt kommer til å prege vår verden i resten av dette årtusenet?

Yuval Noah Harari:

Homo Deus

Oversatt av Lene Stokseth

Innb. 392 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 249,-

Bestillingsnr. 423768

KUN

249,-

Morsomt og lærerikt om språk Hvor kommer våre kjente og kjære uttrykk opprinnelig fra? Og hvordan de forandrer seg over tid? Det er menneskelig å feile. Spesielt menneskelig er det å feile med språk. Plutselig har man påstått at alle nonner drar, eller man setter spissen på prikken, og da blir man fort nødt til å krype til det sure eplet, før man blir anklaget for å ha driti på dragen, og får så støvet passer. Bli med på en underholdende reise i språkhistorien og kulturhistorien!

Georg Kjøll:

KUN

249,14 BESTSELGERKLUBBEN.NO

Alle nonner drar Innb. 288 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 249,Bestillingsnr. 416311

ALLE NONNER DRAR!


Du bestiller/avbestiller raskest på 21 89 60 60 eller www.bestselgerklubben.no Tast 2 for Bestselgerklubben.

HUSK FRIMERKE

Åpningstid kundeservice mandag – fredag 08.00–19.00 NB! Prisene i bladet gjelderfrem til avbestillingsfristen.

Fyll inn medlemsnummer:

Til Bestselgerklubben Postboks 1900, Sentrum 0055 Oslo

322430 Tante Palmas ris (Innb.) – Francisco Azevedo

423367 1 porsjon (Innb.) – Adam Bjerck

427363 Mormor hilser og sier unnskyld (Hft.)

343033 Sjarmen med tarmen (Innb.) – Giulia Enders 324027 Små gleder på glass (Innb.) – Tareq Taylor

406386 Calendar Girl Forført (Innb.) – Audrey Carlan

320316 Ut på bærtur (Innb.) – Gudrun Ulltveit

408963 Calendar Girl Begjært (Innb.) – Audrey Carlan

340553 Strikk fra Telemark (Innb.) – Irene Haugland

409445 Calendar Girl Besatt (Innb.) – Audrey Carlan

325446 Strikkede gaver (Hft.) – Debbie Bliss

409926 Historiefortelleren (Innb.) – Jodi Picoult

312879 Hekleskole (Innb.) – Sys Fredens

411726 Når månen står lavt (Innb.) – Nadia Hashimi

337530 Et helt halvt år (Innb.) – Jojo Moyes

412636 Calendar Girl Elsket (Innb.) – Audrey Carlan

429664 Fremdeles meg (Innb.) – Jojo Moyes

420413 Birøkterens datter (Innb.) – Santa Montefiore

429673 Etter deg (Innb.) – Jojo Moyes

420627 Ren sommer (Innb.)

416311 Alle nonner drar (Innb.) – Georg Kjøll

420752 To og to (Innb.) – Nicholas Sparks

416981 Sapiens (Innb.) – Yuval Noah Harari

436585 Midnattsrosen (Hft.) – Lucinda Riley

423768 Homo Deus (Innb.) – Yuval Noah Harari

436683 Boktyven (Hft.) – Markus Zusak

413984 Edge kniv og sliper

116902 Frisk med lavkarbo - selskap og helg (Innb.)

419005 Håndarbeidsveske med innhold, blomster

– Sofie Hexeberg og Hanne Riise

og fugler, blåturkis

347057 Brødskiva (Innb.) – Margit Vea

432268 Frukt- og grøntposer i bomull, 3 stk. 415839 Kafeen på Roscarbury Hall (Innb.) – Ann O'Loughlin

og Margrete Ytreland Vistnes 407205 Adams mat (Innb.) – Adam Bjerck

436576 Dommerfruen (Innb.) – Ann O'Loughlin

og Kim Arne Hammerstad

Jeg avbestiller hovedboken

Avbestillingsfrist: 21.08.2018

– Fredrik Backman

Bevisets stilling Chris Tvedt Best.nr.: 436718

Kvalitetskniv med sliper

Stilig håndarbeidsveske

Fiskars Edge kokkekniv og Roll-Sharp™ knivsliper. Kniven har en stilren, moderne design og innovative funksjoner som gjør den eksepsjonelt enkel å bruke. Bladet er laget av høykvalitets, rustfritt stål og slipt smalt slik at det holder seg skarpt lenge. En all-rounder for kutting av kjøtt, hakking av grønnsaker og urter. For både høyre- og venstrehendte. Lett å rengjøre. Begge tåler oppvaskmaskin. 19 cm. 

En lekker håndarbeidsveske med et matchende etui, med strømpepinner i str. 3.0, 4.0 og 5.0 og fargerike heklenåler i str. 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, og 5.0. I tillegg får du en saks i matchende mappe. Vesken har en smart, lang lomme innvendig med glidelås og to små lommer med knapp på utsiden. Håndarbeidsveske med innhold, blomster og fugler, blåturkis Vanlig pris: kr 499,-

Edge kniv og sliper Vanlig pris: kr 598,-

DIN PRIS: kr 299,-

DIN PRIS: kr 299,-

Bestillingsnr. 419005

KUN

Bestillingsnr. 413984

Slik handler du uten plast Istedenfor tynne plastposer til å handle frukt og grønnsaker i, kan du bruke disse smarte gjenbrukbare bomullsnettene på handleturen. De måler 27 x 27 cm, 32 x 38 cm og 14 x 15 cm, og er veldig fleksible.

299,-

KUN

299,-

KUN

99,-

Frukt- og grøntposer i bomull, 3 stk.

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 432268 Slik virker medlemskapet i Bestselgerklubben HOVEDBOK: Hovedboken blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen. Alle bøker blir alltid portofritt tilsendt.

REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt. ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 79,-.

FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 21896060 Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

15


Returadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900, Sentrum 0055 Oslo

Kan kjærlighet virkelig vare evig? Fra en av Irlands mestselgende forfattere, Ann O´Loughlin, kommer en ny roman som både ryster, engasjerer og gleder leserne. Når Emma kommer tilbake til Dublin for å rydde etter sin avdøde far, som hun aldri hadde noe nært forhold til, begynner hun å pusle sammen historien om både hans liv og livet til Grace, moren hun aldri kjente. Dommerfruen er en fortelling om kjærlighet og skandaler. Den starter i 1950-årenes Dublin og spenner over flere tiår og kontinenter, og etter hvert som handlingen går fremover, graves gamle familiehemmeligheter opp.

«En oppløftende leseopplevelse, en bok du bare har lyst til å lese i et eneste stort jafs.» The Sunday Times

På kortlisten til Romantic Novel of The Year

Ann O'Loughlin:

Dommerfruen

Oversatt av Line Gustad Fitzgerald

Innb. 304 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,-

Bestillingsnr. 436576

SKJEBNEDRAMA i idylliske omgivelser Kafeen på Roscarbury Hall er en romantisk og varm historie, men der fortidens skandaler ligger på lur under overflaten. Den ulovlige adopsjonen av irske barn til USA, utført av katolske klostre på 60- og 70-tallet, er et mørkt og ukjent kapittel i Irlands nære historie. Nonnene tok spedbarn fra ugifte, unge kvinner og sendte dem til rike familier over Atlanteren. Et medrivende, intenst drama! Ann O'Loughlin:

Kafeen på Roscarbury Hall Oversatt av Line Gustad Fitzgerald

Innb. 336 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 415839

KUN

129,-

Chris Tvedt leverer igjen krim av ypperste klasse!  

Sju år etter drapet på sin bror, står den psykiatriske pasienten Magnus Sandtorv tiltalt for å ha drept hele familien sin.

Chris Tvedt leverer igjen krim av ypperste klasse!  

Sju år etter drapet på sin bror, står den psykiatriske pasienten Magnus Sandtorv tiltalt for å ha drept hele familien sin.