Page 1

Bestselgerklubben nr. 3/2017 – 41. årgang

Alle bøker portofritt rett hjem. Alltid med maksimal rabatt!

Alle har hemmeligheter. Noen er bare mer brutale enn andre...

Den nye «Harlan Coben»

bestselgerklubben.no

il e u Jub m


KJÆRE BOKVENN,

Den første kjærligheten er den mest intense, sies det. Vi er nok mange som husker hvordan det var å bli slått i bakken av overveldende følelser i ungdomsårene. Akkurat slik er det også for vår mann og hovedperson i Peter Swansons kritikerroste og besettende krimroman Den tikkende kvinnen. George Foss møtte den mystiske og vakre jenta Liana på college da han var 18 og ble hodestups forelsket. Men etter juleferien fikk George vite at Liana hadde tatt livet av seg. Han ble sønderknust. Senere skulle han også få en stor gåte å tygge på, for det var en del ting som tydet på at Liana likevel ikke var død. 20 år senere sitter George på sin stambar i Boston. Han løfter blikket og får øye på Liana, sittende i baren. Nå er hun i trøbbel, ja i stor fare, og behøver hans hjelp. Snart er han fanget i en malstrøm av løgner, mørke hemmeligheter og mord. Og bør han i det hele tatt stole på Liana? Noen ganger kan den første kjærligheten også være den farligste…

Gjør deg klar for en intens og medrivende thriller!

Trude Løtvedt Redaktør

Norges eneste bestselgerbokklubb! Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm Redaktør: Trude Løtvedt Design/illustrasjon: Camilla Strøm Kontoradresse: Akersgata 47/49 Postadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900, Sentrum, 0055 Oslo Tlf.: 815 59 200 Ønsker du å sende en e-post, gjør det via mail på nettsiden. Foto: Istockphoto, Shutterstock


Gammel kjærlighet ruster aldri Hvordan reagerer du når en ekskjæreste, som du trodde var død, desperat trenger din hjelp? Peter Swansons Den tikkende kvinnen er en reise i mørke hemmeligheter og gamle følelser. Vi har alle opplevd på et eller annet nivå å bli innhentet av fortiden. Enten det er dumme ungdomsavgjørelser, tabber man helst skulle sett glemt, eller kanskje mest vanlig: ekskjærester som dukker opp på ugunstige tidspunkt. Peter Swanson tar slike hendelser til et nytt nivå i Den tikkende kvinnen, hvor en ekskjæreste som hentet rett ut av en Alfred Hitchcock-film, plutselig dukker opp i livet til en tilbakelent, fornøyd levemann i Boston.

Peter Swanson:

Den tikkende kvinnen Oversatt av Kari Engen Innb. 288 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 332,-

Bestillingsnr. 413369 Boka sendes fra oss i uke 6. Avbestillingsfrist: 06.02.2017

3


Fullstendig knust Når den mystiske ungdomskjærligheten Liana plutselig en dag sitter på George’s stambar i Boston, blir han helt satt ut. At en gammel kjæreste dukker opp, kan skje de fleste, men Lianas historie er like mystisk som den er uforståelig. George har levd et bedagelig liv mens han venter på å bli 40 år. Men brått forandres alt. George og Liana var uatskillelige da de gikk på college. Men etter juleferien fikk han plutselig beskjed om at hun hadde begått selvmord. George ble fullstendig knust. Han forsto enda mindre da han besøkte foreldrene hennes, for fotografiet de hadde av datteren var ikke hans Liana. Tjue år senere har George fremdeles ikke fått svar på denne gåten, men plutselig står Liana på Jack Crow’s Tavern og sier at George er den eneste som kan hjelpe henne ut av problemene hun har viklet seg inn i. En gjeng kriminelle tror Liana har stjålet pengene deres, og nå er de etter henne for å få dem tilbake.

Kan ikke si nei George sitter på baren med av og på-kjæresten Irene, og vet at han burde gått sakte baklengs ut av denne bisarre situasjonen. Men gamle følelser og nysgjerrighet bobler over i ham, så han klarer ikke å si nei til jenta han en gang elsket så intenst. Tror han på henne og på historien om mennene

som jakter på henne? Det er ikke så lett å si, og kanskje ikke så viktig. Han er mest av alt satt ut av å se Liana igjen.

Drivende spenning Swanson leverer en utrolig spennende start på historien; du bare må lese videre, og han følger opp med mange spenningstopper som drar deg videre gjennom boken og som gjør den umulig å legge fra seg. Samtidig bretter han ut historien om hva som skjedde med Liona og George på college. Forfatteren ender opp med et plot den moderne thrillermesteren Harlan Coben kan nikke anerkjennende til.

Fornuften forsvinner I den tette thrillerfortellingen ligger det noe veldig menneskelig i bunn: Hva gjør vi når mennesker fra fortiden plutselig dukker opp? Hvordan reagerer vi når gamle venner desperat spør om hjelp? Forsvinner fornuften når gammel kjærlighet man trodde var død

brått våkner til liv?

Hugger seg fast Peter Swanson slo igjennom med De som fortjener det, en bok inspirert av Alfred Hitchcockfilmen Strangers on a Train. Nå utgis altså hans debutbok Den tikkende kvinnen endelig på norsk. Washington Post kalte boken en av de beste debutromanene i 2014, og filmrettighetene ble solgt før boken var kommet i hyllene. Peter Swanson er en forfatter som vekker begeistring, og man skal ikke bla mange sider i Den tikkende kvinnen før boken hugger seg fast slik en god thriller skal gjøre. Av Asbjørn Slettemark


Utdrag

Han gikk ut av bilen. Den fuktige luften luktet hav, og han hørte måkeskrik i det fjerne. Husets mørkebrune farge gikk nesten i ett med skogen rundt. De høye vinduene var like mørke som den beisede kledningen. Han dukket inn under det gule båndet, som var merket med POLITI, ADGANG FORBUDT, og fortsatte rundt til baksiden av huset. Han håpet å ta seg inn gjennom glassdørene på den forfalne terrassen. Hvis de viste seg å være låst, fikk han kaste en stein gjennom ruten. Straks han var inne, skulle han raskest mulig lete gjennom huset etter bevis som politiet kunne ha oversett. Også skyvedørene var klistret over med polititeip, men de var ikke låst. Han gikk inn i det kjølige huset, sikker på at frykten skulle overmanne ham, men kjente i stedet en nesten surrealistisk ro, som om han drømte i våken tilstand. Jeg vet hva jeg leter etter, når jeg finner det.

Jeg vet hva jeg Det var tydelig at politiet hadde lett grundig gjennom huset. På leter etter, når flere av overflatene var det utviskede spor etter fingeravtrykkspuljeg finner det. ver. Brukerutstyret som hadde ligget på sofabordet, var borte. Han beveget seg mot det store soverommet på østsiden av huset. Han

hadde ikke vært der inne før, og han åpnet døren forberedt på å bli møtt av kaos. I stedet fikk han se et ganske ryddig, lavloftet rom med en dobbeltseng redd opp med blomstrete sengetøy. Rett overfor sengen sto det to små kommoder, begge med en glassplate på toppen. Under det støvete glasset var det festet falmede polaroidbilder. Bursdagsfester. Eksamensfeiringer. Han åpnet skuffene, men fant ingenting. Det eneste som lå der, var noen gamle klesplagg, hårbørster og uåpnede parfymeesker, og ved alt klebet en støvete blomsteraktig lukt av møllkuler. En teppebelagt trapp førte ned til underetasjen. Da han passerte avsatsen ved ytterdøren, anstrengte han seg for å holde bildene på avstand. Men han stirret likevel ekstra lenge på stedet der kroppen hadde sunket sammen, og der huden hadde antatt en farge som levende hud ikke har.

5


Utspekulert ondskap Peter Swanson sammenlignes ofte med klassikere som Alfred Hitchcock og Agatha Christie. Han har også blitt kalt en moderne Harlan Coben; rikmannsmiljøene i Boston, de skarpe plottene og humoren er fellesnevnere. Peter Swanson er aktuell med norsk oversettelse av sin første utgitte roman, Den tikkende kvinnen. I dette intervjuet forteller han om skriving og inspirasjon, og om hvorfor de mørke bakgatene i

Hva er de viktigste inspirasjonene for historiene dine?

Boston er så viktige for Den tikkende kvinnen – denne sitrende thrilleren om en Boston-mann som plutselig får besøk av ekskjæresten han trodde hadde begått selvmord. I Den tikkende kvinnen treffer vi George, som er en typisk moderne mann, mens eks-en Liana minner mer om en karakter hentet fra en klassisk krim noir.

McDonalds skriving, og alt med Inspektør Morse-serien. For øyeblikket er jeg spesielt inspirert av den briljante engelske TV-serien Happy Valley.

Hvor fant du inspirasjonen til dem? – Det var akkurat denne kombinasjonen jeg prøvde på, på mange måter. Sekvensene som er lagt til college, var de første jeg skrev da jeg begynte arbeidet med boken. Ideen var å skrive en klassisk hardkokt femme fatale-historie, men lagt til et New England-college på 80-tallet.

Du fikk et stort gjennombrudd med De som fortjener det. Når du ser tilbake på Den tikkende kvinnen, hvor viktig var den for skrivingen din? – Alle mine bøker er viktige for skrivingen, inkludert de romanene jeg skrev som aldri ble publisert. Men noe av det sentrale med å skrive Den tikkende kvinnen var dette med å fortelle to separate historier samtidig. Dette tror jeg ledet til strukturen i De som fortjener det.

– Jeg har så mange, men jeg vil si at jeg er mest inspirert av filmene til Alfred Hitchcock, plottene til Agatha Christie, John D.

Hvor viktig er Boston som setting for en bok som Den tikkende kvinnen? – Veldig viktig! Bøkene min er lagt til og rundt Boston og New England fordi det er der jeg lever, men jeg tror Boston er en strålende by for en thriller. Det er en by man kan gå i, og den er lett å gå seg vill i. Byen er fylt med smug og mørke gater, spesielt Beacon Hill-området som deler av Den tikkende kvinnen er lagt til. Amerikanske byer er veldig unge sammenlignet med store byer rundt om i verden, men hvis en amerikansk by har spøkelser, tror jeg det er Boston. Noe av det jeg likte best med Den tikkende kvinnen var at nesten hvert kapittel hadde en skikkelig cliffhanger.

Hva er din egen favoritt-cliffhanger, og kan du avsløre hvordan man skriver en perfekt cliffhanger? – Man skriver den perfekte cliffhanger ved å forlate leseren og avslutte kapittelet på et punkt de ikke vil slutte å lese. Men det er ikke lett. Den beste måten er å få dem involvert i historien, få dem til å bry seg

om karakterene. Av mine favoritt-cliffhangere er den første jeg tenker på fra Presumed Innocent av Scott Turow, hvor fortelleren finner mordvåpenet. Det sier mye om det øyeblikket at jeg fremdeles husker det, tjue år etter at jeg leste boken.

Når får vi en oppfølger til Den tikkende kvinnen og De som fortjener det, og hva kan vi vente oss? – Min neste bok heter Her Every Fear, og den kommer ut i USA nå i vinter. Forhåpentligvis blir den utgitt i Norge i 2017! Den handler om en kvinne fra London som bytter leilighet med en nevø i Boston som hun aldri har møtt. Når hun bor i leiligheten hans, begynner hun å mistenke at han er en drapsmann.

Du besøkte Norge med De som fortjener det. Tok du med deg noe inspirasjon til fremtidige romaner hjem? – Alle var så hyggelige at det er vanskelig å se for seg et mordmysterium der. Men jeg elsket det, og kommer tilbake snart. Filmrettighetene til Den tikkende kvinnen ble solgt før romanen var utgitt.

Er det noen utvikling på dette prosjektet? – Ja, det er fremdeles i systemet. Hvis filmen blir laget, blir handlingen lagt til Oxford i England i stedet for Boston. Av Asbjørn Slettemark

7


EKSTRABØKER

Fantastiske tilbud «Få skriver underholdningsromaner som irske Lucinda Riley, med mektige panoramaer og store dramaer.» VG

Lucinda Riley:

Midnattsrosen

Oversatt av Benedicta Windt-Val Innb. 608 sider

99,-

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 329362

«Den beste amerikanske romanen du aldri har hørt om.»

Fra forfatteren av Kunsten å høre hjerteslag

The New Yorker , VG

John Williams:

Jan-Philipp Sendker:

VG

Stoner

Oversatt av John Erik Bøe Lindgren Innb. 272 sider

Hviskende skygger

99,-

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 336238

Oversatt av Kurt Hanssen Innb. 352 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 403209

«Griper leseren med et slag og slipper ikke tak før på siste side.»

129,«En besettende lesereise ... før du vet ordet av det, er du i strekklesningsmodus.»

Guri Hjeltnes, VG

Berit Kobro, VG

Roy Jacobsen:

99,-

Katherine Webb:

De usynlige Innb. 256 sider

99,-

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 325302

«En fantastisk og underholdende fortelling som man leser i ett strekk.»

En sang fra fortiden Innb. 506 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 319621

«Skulle ønske jeg hadde flere terninger å trille.» Sandefjords Blad

Kwick.de

Fredrik Backman: En mann ved navn Ove

Corina Bomann:

Sommerfugløya

Oversatt av Miriam Claire Lane Innb. 448 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 342613 8 BESTSELGERKLUBBEN.NO

99,-

Oversatt av Nina M. Due Innb. 322 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 319202

129,-


EKSTRABØKER

Ta 3 betal for 2!

Velg tre bøker til kun kr 99,- pr. stk. og få den tredje GRATIS! «Suveren spenning og intelligent intrige.»

Kun

99,pr. bok

Sindre Hovdenakk, VG

VG

99,-

99,Chris Tvedt og Elisabeth Gulbrandsen: Den blinde guden

Harlan Coben:

Seks år

Oversatt av Sissel Busk Innb. 320 sider

Innb. 432 sider

Vanlig pris: kr 379,-

Vanlig pris: kr 379,-

Bestillingsnr. 333053

Bestillingsnr. 324143

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

«Suveren spenning og intelligent intrige.»

VG

«Sjarmbombe av en roman.» Moss Avis

Sindre Hovdenakk, VG

99,-

99,-

99,-

Lars Kepler:

Karin Fossum:

Fredrik Backman:

Oversatt av Henning J. Gundersen Innb. 496 sider

Innb. 224 sider

Vanlig pris: kr 379,-

Oversatt av Einar Blomgren Innb. 336 sider

Bestillingsnr. 324580

DIN PRIS: kr 99,-

Sandmannen

Vanlig pris: kr 379,-

Carmen Zita og døden

Britt-Marie var her

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 316232

«Ingen får deg til å bla fortere enn Jodi Picoult.»

«(…) en av landets mest underholdende krimforfattere.»

VG

USA Today

99,-

Bestillingsnr. 342212

Geir Rakvaag, Dagsavisen

99,-

99,-

Jodi Picoult:

Elizabeth Gilbert:

Hans Olav Lahlum:

Oversatt av Sissel Busk Innb. 432 sider

Oversatt av John Erik Bøe Lindgren Innb. 544 sider

Innb. 400 sider

Ensom ulv

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 348412

Alma Whittakers betydelige oppdagelser Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 327667

Kameleonmenneskene Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 324544

9


EKSTRABØKER

Wenche Andersens utvalgte oppskrifter Norges største basiskokebok med Wenche Andersen som redaktør kommer nå i ny, hendig utgave! Den prisbelønte kokeboken omfatter 1800 oppskrifter på mat til alle anledninger. Her er moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk tradisjonsmat, raske retter og vegetariske retter. Dessuten får du masse nyttig info om råvarer – med oppskrifter, tips og råd til tilberedningen av dem. Boken har også et eget stort kapittel om festmat, inndelt etter sesong med oppskrifter på alt fra fingermat til retter på buffeten. Maten blir garantert vellykket hvis du følger oppskriftene i denne boken!

1800 OPPSKRIFTER

Wenche Andersen (red.):

Kokeboka

Oversatt av Dorthe Erichsen Innb. Ill. 672 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 350,Bestillingsnr. 413172

Fru Timians beste middager Deilig mat laget fra bunnen av! Den populære bloggeren og matskribenten Marit Røttingsnes Westlie byr i denne boka på sine aller beste middagsoppskrifter, retter som passer utmerket til våre tradisjonelle søndagsmiddager eller samvær med venner. Boken inneholder både lettlagde, raffinerte middager og nydelige, mektige retter som krever mer tid for å utvikle den gode smaken. Prøv for eksempel grillet kveite, langstekt ribberull med urter eller fylte kyllingbryst. Desserter og kaker til kaffen tar vi oss også tid til!

Lettlaget og nydelig!

KUN

99,Marit Røttingsnes Westlie:

Fru Timians beste middager for familie og venner Innb. Ill. 192 sider

Vanlig pris: kr 249,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 341099

10 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO


EKSTRABØKER

For godt til å være sunt? Nei, da! Det er lov å spise noe søtt og godt selv om man skal holde formen! Lag godsakene uten raffinert sukker og legg til litt ekstra protein og fiber. Da blir det både sunt og søtt. Her får du 50 av Kristines beste oppskrifter på blant annet herlige smoothies, hjemmelaget is, snacks, energibarer, sjokolade og kaker. Alt er med naturlige sukkererstatninger som frukt, bær, sukrin og honning. Boken inkluderer også oppskrifter på barnas søte favoritter som bananis, havrekjeks og gelegodteri. Kristine Weber er populær blogger, utdannet kostholdsveileder og bestselgende forfatter av mange bøker om mat, sunn livsstil og trening.

Alle oppskriftene er uten sukker.

Kristine Weber:

Kristines sunne søte Innb. Ill. 112 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 306,Bestillingsnr. 412761

Fantastisk godt og enkelt å lage! Lag den beste asiatiske maten selv! Med herlige retter tilpasset det skandinaviske kjøkkenet. Få frem de eksotiske smakene i vanlige norske råvarer. Med Jennie Walldén og hennes kunnskap om kryddere og smakskombinasjoner får du vanlige råvarer som løk, kylling, kål, kjøtt og gulrøttertil å smake asiatisk. I boken viser hun hvordan du tryller frem asiatisk mat hjemme i ditt eget kjøkken og får frem både det gode, freshe og hotte. Jennie Walldén er vinneren av Sveriges Mesterkokk 2013. Hun jobber som frilans matkreatør på tv, i aviser og blader og på arrangementer.

Jennie Walldén:

ASIATISKE SMAKER Fantastisk godt og enkelt å lage Oversatt av Ann Høydalsnes Innb. Ill. 152 s.

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 347048

KUN

149,-

Med nærmere 60 oppskrifter på fiske-, kylling-, kjøtt-, nøtte- og vegetarretter, samt sauser og kryddere.

11


EKSTRABØKER

Sy bruksting til hjemmet! Søm blir mer og mer populært og er fantastisk morsomt. Ekstra gøy er det når det du syr er lekre og anvendelige ting du kan ta frem og bruke igjen og igjen. Her finner du hobbyveske til strikketøyet, pinneholder til strikkepinnene, jakken du kommer til å flytte inn i og sy opp i et utall varianter og farger, lekre sengetepper og puter, interiør, pledd, vesker og kurver. Grete bruker denne gangen også ullstoffer – både vanlig ull og kokt ull. Ull er et fantastisk materiale å jobbe med. Gjenbruk og bærekraft er også viktig for Grete.

Nyttig søm til deg og familien ● Interiør ● Vesker ● Klær Trinn for trinn!

Grete Gulliksen Moe: Kult å sy – interiør, vesker, klær Innb. Ill. 136 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 306,Bestillingsnr. 412752

Nostalgiske grytekluter Inspirasjonen til oppskriftene i boken er hentet fra gamle grytekluter funnet i skuffer og skap. Her er oppskrifter på ting du trenger på kjøkkenet, som kuvertbrikker, grytekluter, håndklær og kluter med mer. Boka har gode forklaringer med trinn for trinn-bilder.

Tove Fevang:

Hekling og hakking til kjøkkenet Innb. Ill. 128 sider

Vanlig pris: kr 199,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 341589

12 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

KUN

149 ,-


EKSTRABØKER

KLASSISK YOGA Yoga som gir overskudd og styrke

Gjør yoga hvor som helst og når som helst med Yoga helt enkelt! Yoga handler om overskudd, fysisk og psykisk styrke. Yoga favner hele mennesket – både kropp og sinn er involvert gjennom stillinger, pust, mindfulness og avspenning. Yogalærer Bente Helene Schei fokuserer på det klassiske og enkle i yogaen og gir deg konkrete øvelser og programmer du kan følge hjemme. Du velger de programmene som passer deg og ditt nivå.

Bente Helene Schei:

Yoga helt enkelt Innb. Ill. 160 sider

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 323,Bestillingsnr. 412146

Få bedre søvn og mer energi Søvnkvaliteten og livskvaliteten din går hånd i hånd. Det å lære deg å sove smartere og bedre er noe av det mest verdifulle du noen gang kommer til å gjøre. Shawn Stevenson forteller deg hvordan du kan få netter med fantastisk søvn og dager med god helse og mer energi. Utfordringen for mange er at dagene raser av gårde, og resultatet kan bli kronisk mangel på søvn. Konsekvensene av søvnmangel er omfattende, blant annet sviktende immunsystem, diabetes, fedme og manglende energi. For at du skal kunne snu den uheldige utviklingen, vil du i denne boken få 21 effektive råd for hvordan du endrer søvnmønsteret ditt. I tillegg inneholder boken en 14-dagersplan, en søvndagbok. Shawn Stevenson:

Sov smartere

Oversatt av Mette-Cathrine Jahr Innb. 288 sider

Vanlig pris: kr 369,-

DIN PRIS: kr 323,-

Bestillingsnr. 412486

13


EKSTRABØKER

Gå ikke glipp av verdenssuksessen om James og gatekatten Bob! – en utrolig og hjertevarm historie fra Londons gater Da James Bowen fant en skadet, rødbrandet løskatt liggende i oppgangen i leiegården hvor han bodde, hadde han ingen ide om hvor mye livet hans snart ville endre seg. James levde fra hånd til munn på gata i London og det siste han trodde han trengte var et kjæledyr. Snart er de to uatskillelige og deres varierte, komiske og til tider farlige eventyr endrer livene deres. Bøkene om Bob har gledet, rørt og inspirert millioner av fans verden over. Bestselgeren En gatekatt ved navn Bob er allerede solgt i mer enn 50.000 eksemplarer i Norge. Og 13. januar kommer filmen basert på James Bowens fantastiske bøker endelig på kino!

«En suveren hjertevarmer av en bok! Helt fantastisk! Har gitt den til alle jeg kjenner!»

KUN

Unni Lindell, forfatter

169 ,James Bowen:

En gatekatt ved navn Bob Oversatt av Kristina Quintano Innb. 285 sider

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 169,-

Bestillingsnr. 321869

Les bøkene, se filmen!

Les den nydelige fortsettelsen om James og Bob i oppfølgeren Bobs bok. «James Bowen og gatekatten Bob erobret bestselgerlistene internasjonalt med sin første bok. Nå har de klart det igjen» VG

14 WWW.BESTSELGERKLUBBEN.NO

James Bowen:

Bobs bok

Oversatt av Kari Rekdal Innb. 380 sider

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 189,-

Bestillingsnr. 331304

KUN

189 ,-


Du bestiller/avbestiller raskest på 815 59 200 eller www.bestselgerklubben.no Tast 2 for Bestselgerklubben.

HUSK FRIMERKE

Vår medlemstjeneste er åpen mandag– fredag kl. 09.00–15.00

319621 En sang fra fortiden (Innb.) – Katherine Webb

341099 Fru Timians beste middager for familie og venner

342212 Britt-Marie var her (Innb.) – Fredrik Backman

(Innb.) – Marit Røttingsnes Westlie

319202 En mann ved navn Ove (Innb.) – Fredrik Backman

413172 Kokeboka (Innb.) – Wenche Andersen (red.)

325302 De usynlige (Innb.) – Roy Jacobsen

347048 Asiatiske smaker (Innb.) – Jennie Walldén

324544 Kameleonmenneskene (Innb.)

412761 Kristines sunne søte (Innb.) – Kristine Weber

Til Bestselgerklubben Postboks 1900, Sentrum 0055 Oslo

Jeg avbestiller hovedboken

341589 Hekling og hakking til kjøkkenet (Innb.) – Tove Fevang

– Hans Olav Lahlum 333053 Seks år (Innb.) – Harlan Coben

Peter Svanson Den Tikkende kvinnen Best.nr.: 413369

– Grete Gulliksen Moe

336238 Stoner (Innb.) – John Williams

412146 Yoga helt enkelt (Innb.) – Bente Helene Schei

342613 Sommerfugløya (Innb.) – Corina Bomann

412486 Sov smartere (Innb.) – Shawn Stevenson

316232 Sandmannen (Innb.) – Lars Kepler

321869 En gatekatt ved navn Bob (Innb.) – James Bowen

324143 Den blinde guden (Innb.)

331304 Bobs bok (Innb.) – James Bowen 346192 Powerbank 9000mAh, hvit

– Chris Tvedt og Elisabeth Gulbrandsen 324580 Carmen Zita og døden (Innb.) – Karin Fossum

401434 Kähler Omaggio fat

327667 Alma Whittakers betydelige oppdagelser

401844 Sengesett Antibes rosa rutete 200 cm 320307 Fuglesang (kompaktutgave) (Innb.)

(Innb.) – Elizabeth Gilbert 348412 Ensom ulv (Innb.) – Jodi Picoult

– Jan Pedersen og Lars Svensson

Avbestillingsfrist: 06.02.2017

412752 Kult å sy – interiør, vesker, klær (Innb.)

329362 Midnattsrosen (Innb.) – Lucinda Riley

403209 Hviskende skygger (Innb.) – Jan-Philipp Sendker

Nydelig fat i Omaggioserien fra Kähler

Perfekt å ha med på reisen!

Hvitt fat med håndmalte gressgrønne striper fra danske Kähler. Diameter 30 cm.Serien, Omaggio, er utviklet av designerne Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft.

Powerbank er et bærbart batteri som lades opp via en USB-port med medfølgende kabel. Deretter kan strømmen overføres til f.eks. en smarttelefon og andre mobile 5VDC enheter som iPhone 4, 5 og 6, Samsung, Nokia, Blackberry, HTC med flere. Med tre uttak som gjør at du kan lade flere enheter på en gang.

Kähler Omaggio fat Vanlig pris: kr 449,-

Powerbank 9000mAh, hvit Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: kr 299,-

Bestillingsnr. 401434

KUN

199,-

DIN PRIS: kr 199,-

Bestillingsnr. 346192

Lekkert sengesett fra Borås Cotton Sengesett i sateng i klassisk rutemønster i rosa, lysegrått og beige. Lengde 200 cm. Sengesett Antibes rosa rutete 200 cm Vanlig pris: kr 699,-

DIN PRIS: kr 349,-

Bestillingsnr. 401844 Slik virker medlemskapet i Bestselgerklubben HOVEDBOK: Hovedboken blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen. Alle bøker blir alltid portofritt tilsendt.

REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt. ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 79,-.

FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 815 59 200. Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

15


Returadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900, Sentrum 0055 Oslo

B

Hør fuglene synge! En helt fantastisk fuglebok for hele familien. Her presenteres våre vanligste, vakreste og mest fargerike fugler i flotte fargebilder og med lyd! Med sin unike, integrerte lydavspiller lar denne boken deg høre fuglenes lyder mens du leser om dem og ser på bildene. Det gir en helt ny og spesiell opplevelse – nesten som å bli løftet ut av godstolen og inn i skogen. Teksten og lydopptakene forteller om 150 av Norges mest karakteristiske fugler. I samspill med de vakre fotografiene og illustrasjonene blir dette kanskje den mest mangfoldige og nyskapende fugleboken som har blitt utgitt i Norge.

«Hvis dette hadde vært en musikkanmeldelse, hadde det ikke vært tvil: Terningkast seks!»

KUN

FREDRIK WANDRUP, DAGBLADET

Jan Pedersen og Lars Svensson:

199 ,-

Fuglesang (kompaktutgave) Innb. Ill. 192 sider

Vanlig pris: kr 329,-

DIN PRIS: kr 199,-

Bestillingsnr. 320307

Bestselgerklubben | Medlemsblad 3 /2017  

Gratis bokmagasin til medlemmer av bokklubben Bestselgerklubben.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you