Bestselgerklubben medlemsblad 11-24

Page 1

Bestselgerklubben nr. 11/2024 – 48. årgang

bestselgerklubben.no

En storslått og nervepirrende krim fra forfatteren av den populære Baztán-trilogien

Nordsiden
hjertet DOLORES REDONDO
av

EN SISTE DØDSMESSE

Jakten på en seriemorder bringer den talentfulle, unge etterforskeren Amaia Salazar fra Spania til New Orleans hvor hun skal bistå FBI.

«Intrikat og ambisiøs»

Wall Street Journal

«En tvers igjennom velskrevet og nervepirrende historie.» Litteratursiden.dk

bestselgerklubben.no 2
Nordsiden av hjertet av den spanske krimdronningen Dolores Redondo er et must for deg som elsker velskrevet, atmosfærisk og spennende kvalitetskrim!

Trude Løtvedt, redaktør

Dolores Redondo ble verdenskjent for den storslåtte og kritikerroste Baztán-trilogien for noen år tilbake – Den usynlige vokteren, Knoklenes arv og Offergaven – som forener det beste fra skandinavisk krimtradisjon med spennende områder i Navarra og Baskerland. Trilogien er filmatisert i tre deler og ligger på Netflix. Nå erobrer Redondo leserne på ny med Nordsiden av hjertet – en bok som oser av nervepirrende spenning, natur, mystikk, livfulle karakterer og ondskap! Boka er også planlagt som TV-serie.

«

… medrivende spenningsroman ..."

Midwest Book Review

HOVEDBOK

Når naturen raser og folk er på sitt mest forsvarsløse, slår morderen til. Han er kjent som «komponisten», og iscenesetter åstedene sine omhyggelig. Han vender alltid likene mot nord, og draperer en fiolin ved siden av dem. Kvelden før den verste orkanen i New Orleans' historie, er Amaia Salazar og etterforskningsteamet hennes i byen for endelig å spore opp komponisten. Men vil de finne den nådeløse morderen i tide?

ALLE REDONDOS TIDLIGERE BØKER HAR BLITT FILMER HOVEDBOK

DOLORES REDONDO: Nordsiden av hjertet Innb. 624 sider PRIS: kr 449,Bestillingsnr. 485709

Avbestillingsfrist: 22.05.2024

bestselgerklubben.no 3

EN BØNN FOR DE DØDE

Den unge etterforskeren Amaia Salazar må følge en psykopatisk morder

inn i stormens øye – og se sin egen dypeste frykt i øynene.

Den nyutdannede, 25 år gamle etterforskeren Amaia Salazar er fra Nord-Spania, men deltar på et kurs med FBI i Virginia da hun blir bedt om å bistå i jakten på en seriemorder. Morderens metode er å oppsøke familier som nettopp har overlevd orkaner eller tornadoer, og utnytte kaoset som oppstår.

KOMPONISTENS DØDSMESSE

Seriemorderen kalles bare «komponisten». Han iscenesetter drapsstedet nøye, plasserer sine ofre mot nord, og draperer dem med en fiolin. Et vitne har også sett morderen veive armene langsomt og rytmisk over åstedet, som om han dirigerer et orkester.

Å FORSTÅ ONDSKAP

FBI-agent Aloisius Dupree har

håndplukket den unge Amaia til oppdraget, han kjenner hennes ferdigheter godt fra en spansk drapssak: Hun har en sterk intuisjon og en egen evne til å forstå ondskap. Men Amaia har alvorlige barndomstraumer i bagasjen, og havner i sitt livs mareritt når seriemorderen setter kursen mot New Orleans, akkurat idet orkanen Katrina rammer millionbyen i 2005. En telefonsamtale fra tanten i Spania konfronterer henne med barndommens spøkelser og dypeste frykt, og deler av handlingen utspiller seg i Baztán i Baskerland.

I USA blir situasjonen verre: Vinden øker, gatene tømmes, hus sperres. Vil Amaia og teamet hennes finne

bestselgerklubben.no 4

morderen før det er for sent?

DRIVENDE KVALITETSKRIM

Dolores Redondo er Spanias mestselgende krimforfatter, og en av verdens mest kritikerroste. Hun skriver kvalitetskrim med mange lag og stor emosjonell dybde, noe hun viser til fulle i Nordsiden av hjertet. Natur, landskaper og mystikk glir inn i handlingen og skaper en helt egenartet nervepirrende stemning. Kampen mellom det gode og det onde, på tvers av tid og kontinenter og malt frem med intensitet og driv, holder oss limt til sidene fra start til slutt.

ELSKET AV LESERNE

Alle Dolores Redondos tidligere bøker har blitt filmer, tilgjengelig på Netflix. Baztán-trilogien ble hyllet av kritikerne, og elsket av leserne. I Nordsiden av hjertet blir vi kjent med Amaia som ung etterforsker, før handlingen i trilogien utspiller seg. Årets bok kan derfor leses både før og etter trilogien, men den fungerer også utmerket frittstående!

Nordsiden av hjertet er en høyst original, velskrevet og intenst spennende krim du ikke vil glemme med det første!

Redaksjonen

«Jeg så en fiolin på gården til familien Allen.»

Johnson begynte med å svare:

«Jo, men det er jo ikke så sjelden …»

Amaia avbrøt ham, reiste seg og gikk nærmere Johnson for å unngå at gutten hørte dem.

«Og jeg er sikker på at det var et lignende instrument på bildene fra åstedet hjemme hos familien Mason i Texas, i samme rom som likene lå. På et av bildene kunne man se deler av kurvene og hakestøtten, men ut fra det var det umulig å si om det var snakk om en fiolin, en bratsj …»

«Mener du det? Komponisten, og nå en fiolin?» sa han og hevet stemmen litt.

(…)

Duprees stemme drønnet gjennom bilen. Hun var svimmel. Hun konsentrerte seg om å få med seg det han sa.

«En hel familie er funnet død i hjemmet sitt i Tampa i Florida. Agent Emerson og agent Tucker er på åstedet nå. Vi har dem på høyttaler. Agent Tucker, vi hører deg.»

Tuckers stemme hørtes nærmest ugjenkjennelig ut i det fjerne. Hun var i gang med å liste opp sammentreffene. Amaia kjente seg fremdeles fanget i søvnens nett. Den stadig avbrutte forbindelsen og Tuckers kraftige aksent gjorde ordene hennes uforståelige, og hun måtte anstrenge seg for å skjønne hva hun sa.

«Det dreier seg om familien Samuels, men det kunne ha vært hvilken som helst av de foregående. Det er som å være tilbake i Texas, helt likedan. Far, mor, tre barn, to gutter og ei jente, og bestemoren. Merkene etter å ha vært fastbundet, skuddene i hodet, et kaliber .22-våpen, farens pistol og alle med hodet mot nord, sammenfallende aldre.»

«Sjekk om det står en fiolin i nærheten av likene. Dersom du betrakter familien fra føttene deres, står den sannsynligvis et sted bak dem eller over hodet på dem. Kanskje ligger den henslengt på en eller annen måte, som en hvilken som helst annen gjenstand som har hengt på veggen eller som er revet ned av stormen.»

Det gikk bare et par sekunder før Tucker bekreftet:

«Det er en fiolin her, den står på gulvet, omtrent mellom morens og eldstesønnens hode, lent lett mot høyre og delvis dekket av en veltet stol. Hvordan visste du det?»

best5
HOVEDBOK UTDRAG

5 KJAPPE MED DOLORES REDONDO

Hva inspirerte deg til å skrive Nordsiden av hjertet?

Jeg ble først inspirert av den amerikanske seriemorderen John List, som unnslapp rettsforfølgelse i 18 år. Han drepte hele familien sin i 1971, en fascinerende profil og sak. Og så, i 2005, fulgte jeg med da orkanen Katrina traff New Orleans. Det var sjokkerende at byen ble overlatt til sin egen skjebne. Folk var uten hjelp i mange dager, selv om USA har en stor krisearmé som kan settes inn.

Din hovedperson Amaia Salazar er fra Baskerland ved Pyreneene. Hva betyr området for deg?

Dette området representerer alt jeg er og alt jeg elsker. Jeg tenker på nordsiden som den utilgjengelige siden av

et fjell, den vanskeligste å klatre, men den mest attraktive, og som gir følelse av triumf å beseire. Jeg liker også å gå inn i de vanskelige tingene; ondskapen, fiendtligheten, det mytiske. Karakterene mine gir seg ikke, kampen er ofte smertefull, men de får helt andre muligheter enn om de hadde tatt den lette veien.

Du er fascinert av magi og religion?

Ja. Flere steder, som i New Orleans, finnes fortsatt en tilstedeværelse av overtro, magi og voodoo, akkurat som i Baztán i Baskerland, med hekseri som en integrert, naturlig del av folks liv. De eldre religionene omfatter jordens naturlige sykluser, avlinger, dyr og menneskers fødsel, kommunikasjon med ånder. Forfedrenes frykt

var i en enhet med ondskap. Det var solhverv og ritualer på jorden, ritualer som kristendommen begravde.

Tre av bøkene dine har blitt filmer. Hvordan oppleves det?

Det var først vanskelig å forstå at ikke alt jeg hadde skrevet og tenkt i Den usynlige vokteren kunne overføres til skjermen. Men på to timer er det jo umulig å få med alt! På andre og tredje film var jeg mye mer avslappet. Jeg forsto at litteratur er én ting, filmarbeid noe helt annet. Og til slutt var DNA-et fra romanene absolutt til stede i filmene. Filmene ligger på Netflix, jeg får stadig høre fra folk som har oppdaget bøkene mine, takket være filmene! Også Nordsiden av hjertet er planlagt filmatisert, denne gang som TV-serie.

« … medrivende spenningsroman fra en forfatter med genuin originalitet og sans for en fortellerstil som holder på leserens oppmerksomhet fra perm til perm.»
Midwest Book Review
bestselgerklubben.no 6

Baztán-trilogien ble en internasjonal suksess. Hva lærte du av den prosessen?

Jeg lærte at makten som ligger i det å fortelle er stor, og at det er en maraton, ikke et raskt race. Så jeg prøver å finne balansen mellom research, skriving og promotering, og vil alltid

prioritere familien min. Jeg er utrolig takknemlig for alle leserne mine verden over, for at de støtter meg, ber meg om å fortsette å skrive, og gjør drømmen min mulig: å være fulltidsforfatter.

Redaksjonen

HOVEDBOK DOLORES REDONDO

Spanske Dolores Redondo (f. 1969) forener det beste fra områdene Baskerland og Navarra. Hun står bak den populære Baztán-trilogien (Den usynlige vokteren, Knoog Offergaven), som har toppet bestselgerlistene i Spania, og som er filmatisert i tre deler (tilgjengelig på Netflix). I hennes nyeste krim, Nordsiden , følger vi Amaia som pur ung etterforsker før hendelsene i trilogien finner sted, og boken kan leses helt frittstående. Redondos bøker er oversatt til 36 språk. Hun kommer fra San Sebastian, og bor for tiden i Ribera

bestselgerklubben.no 7

Storslått fra LUCINDA RILEY

Åttende bok i den populære serien De syv søstre!

Atlas – fortellingen om Pa Salt fører serien De syv søstre frem til en fantastisk, uforglemmelig avslutning.

Lucinda Riley og Harry Whittaker: Atlas

Oversatt av Benedicta Windt-Val Innb. 752 sider

Vanlig pris: kr 479,DIN PRIS: kr 169,Bestillingsnr. 480839

«Hold dere fast og les!»

Guri Hjeltnes, VG

John Boyne: Alt som er ødelagt

Yvette Manessis Corporon: Ved vandringens ende

Anne Jacobs: Tekstilvillaens døtre

Carmen Korn: Tideverv

Oversatt av Tore Aurstad

Innb. 368 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 480072

Oversatt av Kaja Rindal Bakkejord

Innb. 400 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 481892

«Stor romankunst fra den beste historiefortelleren.»

Nettavisen

«Magisk lesefryd» Dagbladet

Lars Saabye Christensen: Vrakeren

Innb. 696 sider

Vanlig pris: kr 449,DIN PRIS: kr 169,Bestillingsnr. 482347

Oversatt av Miriam Lane Innb. 400 sider

Vanlig pris: kr 429,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 483569

Oversatt av Ute Neumann Innb. 464 sider

Vanlig pris: kr 429,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 482542

Vigdis Hjorth: Gjentakelsen

Innb. 144 sider

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: kr 169,Bestillingsnr. 482668

VG Dagbladet
Kun 149,Kun 149,Kun 149,Kun 149,Kun 169,Kun 169,8 bestselgerklubben.no SALG PÅ FJORÅRETS Stort 1. maiSALG!
VG
Bokhandlerprisen
VINNER AV KRITIKERPRISEN 2023! Nominert til
og Brageprisen 2023!
Kun 169,-

FJORÅRETS ROMANER!

«Harmels beste bok så langt.»

Publisher's Weekly

«Boken knuste hjertet mitt og limte det sammen igjen.»

Martha Hall Kelly, forfatter

Kristin Harmel:

Datteren i Paris

Oversatt av Benedicta Windt-Val

Innb. 384 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 482953

Fra forfatteren av bestselgeren Å vanne blomster om kvelden

«... en herlig roman.

Og en svært vakker bok ...»

Nettavisen

Valérie Perrin:

De tre

Oversatt av Kristi Rédis Heggli

Innb. 608 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: kr 169,Bestillingsnr. 480651

FOLLETT – Et historisk mesterverk

Ken Follett har bergtatt lesere verden over med sine storslåtte historiske sagaer.

Lysets rustning er en underholdende og svært gripende fortelling om kjærlighet, ambisjoner og rivalisering, revolusjon og overlevelse.

«Ingen skriver underholdningslitteratur som Ken Follett (…)» Adresseavisen

Ken Follett: Lysets rustning

Oversatt av Toril Hanssen

Innb. 640 sider

Vanlig pris: kr 479,DIN PRIS: kr 169,Bestillingsnr. 482882

Nicholas Sparks: Det høyeste ønsket

Oversatt av Elsa Frogner

Innb. 368 sider

Vanlig pris: kr 429,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 478888

Tracy Rees: Skandalen

Oversatt av Linda Marie

Vikaune

Innb. 400 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 481035

Kelly Bowen: Den magiske hagen

Oversatt av Lene Stokseth

Innb. 384 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 482597

Sofia Lundberg, Alyson

Richman og M.J. Rose: Fredagsmøtene

Oversatt av Tiril Broch Aakre

Innb. 304 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 481473

KEN
Kun 149,Kun 149,Kun 129,Kun 149,Kun 169,-
Kun 169,Kun 149,9 bestselgerklubben.no
1.StortmaiSALG!

PÅ FJORÅRETS

Lisa Gardner:

Ett skritt fra døden

Oversatt av Linda Marie Vikaune

Innb. 384 sider

Vanlig pris: kr 449,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 482533

HARLAN COBEN

Harlan Cobens thrillere utgis over hele verden – 75 millioner solgte!

Den styggeste sannhet er bedre enn den skjønneste løgn. «Harlan er en fantastisk krimforfatter ... en av mine favoritter.» John Grisham

Harlan Coben: Funnet

Oversatt av Line Gustad Fitzgerald Innb. 352 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 481080

Peter Swanson:

Ni liv

Oversatt av Kari Engen

Innb. 304 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 481026

Arnaldur Indriðason

«Lysere enn dette blir det ikke i mørketiden.»

Morgunblaðið

«Arnaldur i sitt ess»

Fréttablaðið

Arnaldur Indriðason:

Mur av taushet

Oversatt av Barbro Elisabeth

Lundberg

Innb. 320 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 480642

En ny thriller fra mesteren!

Lee Child: Ingen plan B

Oversatt av Kurt Hanssen Innb. 336 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 479725

Elly Griffiths: Løgnens hus

Oversatt av Unni Rom Stueland Innb. 304 sider

Vanlig pris: kr 439,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 480508

Oppslukende fra Marklund

«Nå er hun på sitt alle beste … Knallbra spenningsbok»

Adresseavisen

«Liza Marklund er en suveren forteller.» VG

Liza Marklund: Kallmyren

Oversatt av Kari Engen

Innb. 320 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: kr 169,Bestillingsnr. 479360

10 bestselgerklubben.no
Kun 149,Kun 149,Kun 149,Kun 149,Kun 149,Kun 169,-
Stort 1. maiSALG! Kun 149,SALG

FJORÅRETS KRIM!

Kun 149,-

Kun

Hans Olav Lahlum:

Terningmorderen

Innb. 400 sider

Vanlig pris: kr 439,-

MARY HIGGINS CLARK

Over 100 millioner solgte bøker bare i USA.

«Jeg elsker Mary Higgins Clark!»

Karin Slaughter

«Mary Higgins Clark vet hva som gjør oss livredde.» New York Times

Mary Higgins Clark og

Alafair Burke:

Til siste åndedrag

Innb. 288 sider

Vanlig pris: kr 449,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 482230

John Grisham:

Vindene på Camino Island

Oversatt av Truls Holst Kopperud

Innb. 288 sider

DIN PRIS: kr 169,-

Bestillingsnr. 483435

Kun 169,-

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 482481

Fossum i verdensklasse

«Clark er suveren!»

Daily Mirror

Val McDermid: 1989

David Baldacci:

Lang vei mot dag

Oversatt av Line Gustad Fitzgerald Innb. 368 sider

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 483113

Oversatt av Roar Sørensen Innb. 416 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 483239

«Karin Fossum er tilbake i toppform (…)

På sitt beste skriver hun thrillere som er helt i verdensklasse.

Slik denne er.»

Dagbladet

Bok 365

Karin Fossum: Farvel, Farah Diba

Innb. 320 sider

Vanlig pris: kr 449,DIN PRIS: kr 169,Bestillingsnr. 482169

Mesterlig fra Cara Hunter

«Cara Hunter er en lysende forteller»

Dagens Nyheter

«En av dagens beste krimforfattere»

Mark Billingham

Cara Hunter: Hele sannheten

Oversatt av Ulrik Farestad

Innb. 400 sider

Vanlig pris: kr 439,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 480223

11 bestselgerklubben.no
169,-
149,-
149,-
149,-
Kun
Kun
Kun
Kun 149,-
Krimlitteratur
1.StortmaiSALG!

Kun 249,-

Ane-Karine Øvrum:

Strikk til søtnoser

Innb. Ill. 248 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 249,-

Bestillingsnr. 479315

Klassisk

strikk

TIL SØTNOSER

Strikk til søtnoser har vakre, tidløse oppskrifter med et klassisk, nordisk uttrykk.

Plaggene passer til jenter og gutter mellom 0 og 12 år, og kan brukes til både hverdag og fest. Til alle oppskrifter får du forslag til garn i ulike kvaliteter og prisklasser. QR-koder gir enkel tilgang til filmsnutter med nyttige teknikker, slik at oppskriftene passer for både nybegynnere og mer erfarne strikkere.

for tilgang til lærerike filmsnutter

I N

SPIRERENDE STRI K K

Skulle du gjerne hatt en flott festdrakt å ta frem til de store dagene? Det er enklere enn du tror å sy selv! Basert på bare to grunnmodeller gir Lisbeth Bjørndal deg oppskrift på åtte fullt utstyrte damedrakter med to typer skjorter og det rette tilbehøret. Selvsagt er det drakter til både gutt og jente også. Grunnmodellene er enkle, selv om de ser avanserte ut. Og boka er full av inspirerende og forklarende bilder med Lisbeths gode og grundige arbeidsbeskrivelser. Både foran og bak i boka finner du store mønsterark i 100 %.

Kun

Lisbeth Bjørndal:

Festdrakter du syr selv

Innb. Ill. 192 sider

Vanlig pris: kr 479,-

DIN PRIS: kr 299,-

Bestillingsnr. 479565

299,-
MED STORE MØNSTERARK I 100 %
en festdrakt! Stort 1. maiSALG!
Sy
SALG PÅ FJORÅRETS bestselgerklubben.no

Anne-Grethe Embrå og

Julie Embrå:

Farger & fluff

Innb. Ill. 168 sider

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: kr 249,-

Bestillingsnr. 482775

Jennie Lantz og Cecilia Möller

Kirschsteiger:

Vakker papirpynt

Oversatt av Kaja Marie Lereng

Kvernbakken

Innb. Ill. 192 sider

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: kr 199,-

Bestillingsnr. 483284

Kenneth Ingebretsen og

Tommy Tønsberg:

Blomsterløker

Innb. Ill. 256 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 199,Bestillingsnr. 482249

Mummi – Lag votter, kosedyr, gaver og pynt

Oversatt av Kaja Marie Lereng

Kvernbakken

Innb. 112 sider

Vanlig pris: kr 299,-

DIN PRIS: kr 179,-

Bestillingsnr. 481384

Diana Loug: Broderi på strikk Innb. Ill. 240 sider

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: kr 199,-

Bestillingsnr. 483211

Finn Schjøll og Tone Solberg: Deilige buketter fra egen hage

Innb. Ill. 288 sider

Vanlig pris: kr 479,-

DIN PRIS: kr 249,Bestillingsnr. 480312

Andreas Viestad: Ekte grønn mat

Innb. Ill. 384 sider

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: kr 249,Bestillingsnr. 480063

Halvor Bakke: Skap drømmehytta med EVENTYRLIG OPPUSSING Innb. Ill. 320 sider

Vanlig pris: kr 499,-

DIN PRIS: kr 249,-

Bestillingsnr. 482506

Benedicte Adrian: Lær å synge på 21 dager Innb. 224 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 249,Bestillingsnr. 483220

Martine Sletmoen: Hekta på surdeig Innb. Ill. 224 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 199,Bestillingsnr. 482944

13 bestselgerklubben.no
Spar 150,Spar 230,Spar 200,Spar 200,- Spar 200,Spar 200,Spar 150,-
Spar 200,Spar 120,1.StortmaiSALG! FJORÅRETS HOBBYBØKER! Spar 250,-

Storslått fra Nadia Hashimi

Nadia Hashimi skriver gripende, kloke, vakre, spennende og engasjerende romaner, fra et glemt land og en afghansk kultur vi ikke kan så mye om.

«Spennende og rørende.»

Booklist

Kun 129,-

Kun 129,-

«En bok som må leses.» O, Oprah Magazine

Nadia Hashimi: Når månen står lavt

Oversatt av Elisabet W. Middelthon

Hft. 416 sider

Vanlig pris: kr 229,DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 454760

Kun 99,-

«Hun bygger på mesterlig vis opp spenningen og vendepunktene (…) Kraftfull.»

Kirkus Reviews

Nadia Hashimi: Perlen som sprengte skjellet

Oversatt av John Erik Bøe Lindgren Innb. 464 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 400426

Kun 129,-

«En fortelling som blir værende hos meg. Jeg leste hele natten for å bli ferdig…» Bookreporter.com

Nadia Hashimi: Et hus uten vinduer Oversatt av Elisabet W. Middelthon Hft. 528 sider

Vanlig pris: kr 229,DIN PRIS: kr 129,Bestillingsnr. 485585

Nadia Hashimi: Der himmelen lyser

Oversatt av Elisabet W. Middelthon Innb. 512 sider

Vanlig pris: kr 429,-

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 476782

«En fascinerende, episk fortelling.»
14 bestselgerklubben.no
New York Post

Du

Tast 2 for Bestselgerklubben.

raskest på 21 89 60 60

Åpningstid kundeservice mandag–fredag 08.00–16.00

Skriv inn ditt medlemsnummer:

NB! Prisene i bladet gjelder frem til avbestillingsfristen.

480839 Atlas (Innb.) – Lucinda Riley og Harry Whittaker

480072 Alt som er ødelagt (Innb.) – John Boyne

481892 Ved vandringens ende (Innb.) – Corporon 483569 Tekstilvillaens døtre (Innb.) – Anne Jacobs 482542 Tideverv (Innb.) – Carmen Korn 482347 Vrakeren (Innb.) – Lars Saabye Christensen 482668 Gjentakelsen (Innb.) – Vigdis Hjorth 481035 Skandalen (Innb.) – Tracy Rees

478888 Det høyeste ønsket (Innb.) – Nicholas Sparks 482597 Den magiske hagen (Innb.) – Kelly Bowen 481473 Fredagsmøtene (Innb.) – Lundberg, Richman og Rose 482953 Datteren i Paris (Innb.) – Kristin Harmel 480651 De tre (Innb.) – Valérie Perrin

482882 Lysets rustning (Innb.) – Ken Follett 481080 Funnet (Innb.) – Harlan Coben 482533 Ett skritt fra døden (Innb.) – Lisa Gardner 481026 Ni liv (Innb.) – Peter Swanson

479725 Ingen plan B (Innb.) – Lee Child 480508 Løgnens hus (Innb.) – Elly Griffiths 480642 Mur av taushet (Innb.) – Arnaldur Indriðason 479360 Kallmyren (Innb.) – Liza Marklund

482169 Farvel, Farah Diba (Innb.) – Karin Fossum 480223 Hele sannheten (Innb.) – Cara Hunter

483435 Terningmorderen (Innb.) – Hans Olav Lahlum

482481 Vindene på Camino Island (Innb.) – John Grisham

Slik virker medlemskapet i Bestselgerklubben

483113 1989 (Innb.) – Val McDermid

483239 Lang vei mot dag (Innb.) – David Baldacci

482230 Til siste åndedrag (Innb.) – Mary Higgins Clark og Alafair Burke 479315 Strikk til søtnoser (Innb.) – Ane-Karine Øvrum 479565 Festdrakter du syr selv (Innb.) – Lisbeth Bjørndal 482775 Farger & fluff (Innb.) – Anne-Grethe Embrå og Julie Embrå

483284 Vakker papirpynt (Innb.) – Jennie L. og C.M. Kirschsteiger 481384 Mummi – Lag votter, kosedyr, gaver og pynt (Innb.)

482506 Skap drømmehytta med EVENTYRLIG OPPUSSING (Innb.) – Halvor Bakke

483211 Broderi på strikk (Innb.) – Diana Loug 483220 Lær å synge på 21 dager (Innb.) – Benedicte Adrian 482249 Blomsterløker (Innb.) – Kenneth Ingebretsen og Tommy Tønsberg 480312 Deilige buketter fra egen hage (Innb.) – F. Schjøll og T. Solberg

480063 Ekte grønn mat (Innb.) – Andreas Viestad 482944 Hekta på surdeig (Innb.) – Martine Sletmoen 476782 Der himmelen lyser (Innb.) – Nadia Hashimi 454760 Når månen står lavt (Hft.) – Nadia Hashimi 400426 Perlen som sprengte skjellet (Innb.) – Nadia Hashimi 485585 Et hus uten vinduer (Hft.) – Nadia Hashimi 466891 Fiskars Functional Form knivsett, 5 deler 471055 Handlenett Fruit 450817 Kreafunk Lommebok med mobillader 485576 Nytt blikk på diabetes (Innb.) – Erik Hexeberg

Fiskars knivsett, 5 deler

Functional Form knivsett består av kokkekniv (lengde 20 cm), santokukniv (lengde 16 cm), brødkniv (lengde 21 cm), grønnsakskniv (lengde 11 cm) og tomatkniv (lengde 12 cm). Laget av rustfritt stål og utformet med ergonomiske håndtak og solid fingerbeskyttelse, noe som gjør dem både enkle og komfortable å bruke.

Fiskars Functional Form

knivsett, 5 deler

Vanlig pris: kr 699,-

DIN PRIS: kr 349,Bestillingsnr. 466891

Handlenett å bli glad av!

Solid, sammeleggbart og stilig Fruit handlenett i klassisk design – og friske farger – fra engelske Ulster Weavers. 100 % polyester. Størrelse: 42 x 46 cm.

Handlenett Fruit

Vanlig pris: kr 149,DIN PRIS: kr 69,Bestillingsnr. 471055

HOVEDBOK: Hovedboken blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen. Hovedboken blir alltid portofritt tilsendt. Ellers portofritt tilsendt for ordrer på kr 399,- eller mer. For ordrer under kr 399,- kommer porto kr 49,- i tillegg. REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt. ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 129,-. FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 21896060. Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

HUSK FRIMERKE Til Bestselgerklubben Postboks 96

4662 KRISTIANSAND

Jeg avbestiller hovedboken

Lommebok med mobillader

Lommebok/veske med plass til mobil med innebygd lader (powerbank). Kan brukes til iPhone og Android. 6 kredittkortspor og egen lomme for mynt.

Kreafunk Lommebok med mobillader Vanlig pris: kr 699,DIN PRIS: kr 349,Bestillingsnr. 450817

Copyright © Bestselgerklubben Redaktør: Trude Løtvedt Design: Rune Kårstad-Hærnes/Katrine Mellingen Kaldal Postadresse: PB 1900 Sentrum, 0055 Oslo

Kontoradresse: Akersgata 47/49, Oslo Trykk: Ålgård Offset Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm AS Redaksjonen tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

beb.no 15
Avbestillingsfrist: 22.05.2024
KUPONG
Dolores Redondo Nordsiden av hjertet (Innb.) Best.nr.: 485709
eller www.bestselgerklubben.no
bestiller/avbestiller
Spar 350,- Kun 349,-
Spar 80,- Kun 69,Spar 350,- Kun 349,-

Nytt blikk på DIABETES

Fra forfatterne av Diabetesboka og Den praktiske diabetesboka

Forstå hvorfor alt handler om blodsukkeret – og få hjelp til å kontrollere det!

I boka Nytt blikk på diabetes kommer lege og forfatter Erik Hexeberg med nye perspektiver på hvordan vi kan behandle diabetes, en sykdom stadig flere lever med. Du får forståelse for hvorfor det er så viktig å få kontroll på blodsukkeret, i tillegg til konkrete råd om hvordan du lykkes med nettopp det. Er det farlig å spise mettet fett? Og er det er lurt å spise grove kornprodukter når du har diabetes? Du vil få innsikt i hvordan livsstil og kosthold påvirker blodsukkeret ditt, slik at du kan gjøre det Hexeberg mener er nødvendige og helsefremmende grep, og få kontroll på blodsukkeret. Det fine er dessuten at man selv kan måle og overvåke det. Forfatteren tidligere har utgitt bøkene Nytt blikk på kolesterol og Nytt blikk på autoimmun sykdom sammen med sin kone Sofie Hexeberg.

Erik Hexeberg:

Nytt blikk på diabetes Innb. 232 sider

PRIS: kr 429,-

Bestillingsnr. 485576

Returadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.