Bestselgerklubben medlemsblad 12-24

Page 1

Bestselgerklubben nr. 12/2024 – 48. årgang Hovedboken portofritt rett hjem. Alltid med maksimal rabatt!

alle som elsker Downton Abbey!

TEKSTILVILLAEN EN
BESTSELGER
Arven fra Tekstilv illaen
bestselgerklubben.no ANNE JACOBS
INTERNASJONAL
For

«Inneholder alle de nødvendige ingrediensene som skal til for å bli hektet.»

BLOG ENTÉRATE DE LO ÚLTIMO

Kjærlighet og intriger på en herregård i Tyskland
bestselgerklubben.no 2

ElskerduDowntonAbbey?Dabørduikke

gåglippavAnneJacobs’populære historiskefamiliesaga!Detteerenherlig roman å forsvinne inn i.

TrudeLøtvedt,redaktør

HOVEDBOK

Fornuft og følelser

Anne Jacobs’ familiesaga "Tekstilvillaen" har tatt verden med storm, og er et must for alle som elsker historiske serier, kostymedrama, upstairsog downstairs-intriger og kjærlighet. Vi følger overklassefamilien Melzer med sitt tjenerskap på en herregård i Augsburg rundt 1916–1920, tett på gleder, sorger og dramatikk. Arven fra Tekstilvillaen er tredje bok i den bestselgende serien – hvor bøkene kan leses separat.

Augsburg, 1920: I Arven fra Tekstilvillaen er 1. verdenskrig over, og herskap og tjenere i villaen

ser lyst på livet. Husets herre Paul er tilbake i tøyfabrikkens ledelse. Pauls søster Elisabeth er hodestups forelsket – men ikke i sin mann, Klaus. Og Pauls unge kone Marie oppfyller sin gamle drøm om å drive et eget moteatelier. Forretningen går strålende, men hun og Paul krangler stadig, og en dag forlater Marie Tekstilvillaen sammen med barna ...

«En stor saga, full av intriger, kjærlighet og vendinger.»

HOVEDBOK

ANNE JACOBS:

Arven fra Tekstilvillaen

Oversatt av Miriam Lane

Innb. 400 sider

PRIS: kr 449,-

Bestillingsnr. 485790

Avbestillingsfrist: 05.06.2024

bestselgerklubben.no 3

Og så levde de lykkelig …

Forelskelsen blomstrer for noen – mens kjærligheten ulmer faretruende for andre i familien Melzers praktfulle villa.

AUGSBURG, 1920

Den imponerende Tekstilvillaen er industrifamilien Melzers overdådige herskapshus, og familien eier byens store tøyfabrikk. Nå som herskap og tjenere har lagt bak seg noen tøffe krigsår, er stemningen igjen optimistisk i villaen og byen Augsburg. Paul Melzer er tilbake fra russisk fangenskap og overtar ledelsen av fabrikken for å få selskapet tilbake til sin tidligere prakt. Og Pauls

unge kone, Marie, ønsker å oppfylle en gammel drøm: å ha sitt eget moteatelier.

EKTESKAPSTRØBBEL

Men «å leve lykkelig alle sine dager» kan fortsatt være et stykke unna for paret Melzers. For selv om Maries designmodeller og nye forretning går strålende, overskygges gleden av stadige krangler med ektemannen. Marie er den som holdt fabrikken, villaen

og huset flytende under krigen, når alle trengte henne som mest. Men nå klarer hun ikke mer, og hun tar den tøffe avgjørelsen å forlate Tekstilvillaen sammen med barna.

FLAMMENDE FORELSKELSE

Pauls søster Elisabeth har på sin side vært hemmelig forelsket i tre år, men dessverre ikke i sin ektemann. Den utkårede heter Sebastian, og jobber som barneskolelærer ved godset. Og selv om Klaus ikke har vært en spesielt hengiven ektemann, og dessuten er utro, er situasjonen ganske låst. Hva kan Elisabeth egentlig gjøre? Hun, som aldri har hatt hell i kjærlighet, lengter bare etter å være nær Sebastian. Føler han det samme?

bestselgerklubben.no 4

TATT LESERNE MED STORM

Tyske Anne Jacobs tok leserne med storm da hun utga serien «Tekstilvillaen». Serien skildrer livet til en familie over flere tiår, med nyere tysk historie som bakteppe. Arven fra Tekstilvillaen er tredje og siste bok, etter Den foreldreløse jenta og Tekstilvillaens døtre. Bøkene kan fint leses separat – men faren for å bli hekta er stor!

GRIPENDE UNDERHOLDNING

Det er ikke rart at Arven fra Tekstilvillaen, og hele serien, har blitt så populær. Her er flotte karakterer vi blir glade i, intriger, drama, kjærlighet og spenning. Miljø og tematikk minner om TV-serier som Downton Abbey og Bridgeton, samtidig er dette likevel friskt og annerledes. I bokform kan man dessuten dukke enda lenger ned i handlingen, og danne sine egne bilder i hodet. Dette er lett, gripende, spennende underholdning – og en historisk reise å nyte!

Redaksjonen

UTDRAG

HOVEDBOK

«Det er ikke mulig, Elisabeth», hørte hun ham si lavt. «Jeg er ikke en mann som ødelegger et ekteskap.»

Endelig! I tre år hadde de ikke nevnt det med et eneste ord. Verken hun eller han hadde våget å ta opp det vanskelige temaet.

«Det er ikke lenger et ekteskap, Sebastian …»

Han strøk henne over kinnet med den hanskekledde hånden da hun så opp på ham. Han hadde tatt av seg brillene på grunn av snøen, og uten de beskyttende brilleglassene var øynene hans mer barnlige, klarere og mer drømmende.

«Du er hans kone», hvisket han.

«Jeg elsker ham ikke. Jeg elsker deg, Sebastian.»

Langsomt kom hun til seg selv igjen. Han hadde virkelig kysset henne.

Det ble for mye for ham. Det første kysset var forsiktig, som en knapt merkbar berøring mellom leppene deres. Bare et søtt pust, med duften av barbersåpen og huden hans, ispedd noen små, kilende snøfnugg.

Det hadde ikke vært en drøm.

Og som han kunne kysse – Klaus nådde ham ikke engang til knærne.

Men magien i denne harmløse berøringen var lumsk, den rev ned alle hindringer, og

lidenskapen som de hadde holdt tilbake så lenge, skylte over dem begge. Sebastian var den første til å rive seg løs fra galskapen. Han la begge hender på Lisas kinn og skjøv henne varsomt fra seg. «Tilgi meg!»

Hun svarte ikke, ventet bare med øynene lukket og ville ikke tro at det allerede var over.

«Jeg skal bevare ordene dine i hjertet mitt for alltid, Elisabeth», sa han lavt og fortsatt åndeløst. «Du har gjort meg til en lykkelig mann. Og du vet jo hva som bor i mitt hjerte.»

Langsomt kom hun til seg selv igjen. Han hadde virkelig kysset henne. Det hadde ikke vært en drøm. Og som han kunne kysse – Klaus nådde ham ikke engang til knærne.

«Vet jeg det? Jeg vet absolutt ingenting, Sebastian. Fortell meg det!»

5 bestselgerklubben.no

Ins pirert av bestefar

Anne Jacobs' store familiesaga "Tekstilvillaen" er lagt til den vakre, gamle byen Augsburg i Bayern, hvor tekstilindustrien

spilte en stor rolle på 1800- og 1900-tallet.

Hun har skrevet en rekke bøker innen mange ulike sjangre og under ulike pseudonymer – fra noveller, skuespill og krimbøker til eksotiske og historiske sagaer – men det var Melzers familiehistorie og "Tekstilvillaen" som skulle bli Anne Jacobs' favorittprosjekt. Også leserne elsker denne romanserien.

HVOR HENTET DU INSPIRASJON FRA?

– Bestefaren min eide en fabrikk i byen Kassel for mange år siden. De laget ikke tekstiler, men ulike metalldeler. Dessverre levde ikke fabrikken så lenge og måtte selges, men min far fortsatte å snakke om den. Jeg hørte også mye om den vakre villaen bestefar bygde og som fortsatt står den dag i dag. Men jeg var mer

interessert i tekstil- og stoffproduksjon enn tungindustri, og trengte derfor en by der tekstilindustrien spilte en rolle. Det er ganske mange av dem i Tyskland, jeg valgte Augsburg fordi jeg har vært der flere ganger og fordi det er en veldig vakker by, sier Jacobs.

DEN RIKE MELZER-FAMILIEN

Augsburg er en typisk Bayern-by nær München, med vakre, tradisjonelle bindingsverkshus og brosteinsgater –perfekt setting for en historisk saga. Anne Jacobs fordypet seg grundig i tekstilindustrien og i arbeidsforholdene i tekstilfabrikkene på 1800- og begynnelsen av 1900-tallet. Vi følger en av datidens typiske rike industrifamilier bestående

av herskap og tjenere – gjennom gleder, sorger, konflikter, kriger, kjærlighet og intriger – fra 1913 og opp mot andre verdenskrig.

KJÆRLIGHET OG INTRIGER

I Arven fra Tekstilvillaen er vi i 1920, Paul Melzer er tilbake fra felten, og optimismen råder i fabrikken og i byen Augsburg. Pauls talentfulle kone Marie oppfyller drømmen om å åpne et eget moteatelier i villaen. Det går strålende, men det oppstår stadige gnisninger og krangler med Paul. Står ekteskapet i fare? Også Pauls søster Elisabeth står i en storm av følelser. Hun er dypt forelsket – men ikke i sin mann, Klaus. Det er altså duket for mye kjærlighet og intriger!

bestselgerklubben.no 6

Forfatteren gir oss dessuten en real reise gjennom alle deler av denne spennende historiske tidsepoken, med karakterer vi blir godt kjent med og glad i. Ivrige seere av Downton Abbey vil elske "Tekstilvillaen".

SKREV DA BARNA VAR SMÅ

Anne Jacobs studerte musikk, både klaver, trompet og sang, før hun fikk jobb i bokhandel og begynte å skrive da barna var små. Hun hadde en far som skrev skuespill, så det hadde nok ligget i bakhodet en stund.

– Jeg hadde to livlige barn som holdt meg i vigør mesteparten av dagen (noen ganger om natten). Når jeg hadde en time for meg selv imellom, kom jeg opp med dikt eller en novelle. Alt jeg trengte var en pute, blyant og notisblokk, sier hun.

Dette var starten på en lang karriere som forfatter. Og leserne – de elsker bøkene hennes!

Av redaksjonen

ANNE JACOBS

har utgitt historiske romaner og romantiske sagaer under annet navn. I familiesagaen «Tekstilvillaen» oppfyller hun en langvarig drøm, og tegner en familieskjebne med nyere, tysk historien som bakteppe. Arven fra Tekstilvillaen er tredje bok i serien, som har vært en tysk bestselger.

For alle elskere av Downton Abbey

bestselgerklubben.no 7

Fantastiske bestselgere fra VAL McDERMID

Skotske Val McDermid skriver briljante krimromaner fulle av spenning, atmosfære og psykologisk dybde. Hun har vunnet en rekke høythengende priser. Her er noen av hennes beste!

ç «Bedre kan det knapt gjøres.»

Aftenposten

Dagbladet

Val McDermid: Retterstedet

Oversatt av Heidi Grinde Hft. 496 sider

Vanlig pris: kr 229,DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 485120

«En av de mest geniale krimromaner noensinne.»

Newsday

Val McDermid: Skyggespill

Oversatt av Henning Kolstad

Hft. 432 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 308893

Val McDermid: Andres nød

Oversatt av Henning Kolstad

Hft. 368 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 485139

Val McDermid: Siste fristelse

Oversatt av Henning Kolstad

Hft. 480 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 485148

Val McDermid: Gravmerket

Oversatt av Henning Kolstad

Hft. 480 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 485157

8 bestselgerklubben.no
Kun 99,Kun 99,Kun 99,Kun 99,-
Kun 99,-
«Suveren psykologisk thriller.»

SUPERTILBUD på god

Gard Sveen:

En dag skal du dø

Innb. 368 sider

Vanlig pris: kr 449,-

DIN PRIS: kr 169,-

Bestillingsnr. 482695

John Grisham: Arvingen

Oversatt av Truls Holst Kopperud

Innb. 560 sider

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 349536

Kritikerfavoritten

Belinda Bauer

Den prisbelønte engelske

forfatteren Belinda Bauer slutter aldri å imponere!

« ... en både original og rystende spenningsbok av høy litterær kvalitet»

Adresseavisen

Haugesunds Avis

Belinda Bauer: Blacklands

Oversatt av André Savik

Innb. 304 sider

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 301809

Jørn Lier Horst: Det innerste rommet Innb. 382 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 438351

Mary Higgins Clark: Elsker, elsker ikke

Oversatt av Elsa Frogner

Hft. 400 sider

Vanlig pris: kr 229,DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 482800

Viveca Sten: I natt er du død

Oversatt av Kari Engen Innb. 416 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 318089

«Utrolig. Helt utrolig. Belinda Bauer er et geni.»

Clare Mackintosh, forfatter «Fremragende spenning»

The Times

Belinda Bauer: Den vakre død

Oversatt av Tor Edvin Dahl Hft. 352 sider

Vanlig pris: kr 229,DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 485718

Jørn Lier Horst."
9 bestselgerklubben.no
krim!
Kun 99,Jørn Lier Horst i storform Et mesterlig puslespill av en politikrim – og et spennende William Wisting-mysterium!
Kun 99,Tvedestrandsposten Kun 99,Kun 169,Kun 99,Kun 129,Kun 99,-
VG
KNALLGODT fra
Fædrelandsvennen
"
Krim på høyeste nivå

Gry Hammer:

Fermentering

Innb. Ill. 216 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 401292

Gry Hammer:

Kraft og andre styrkedrikker

Innb. Ill. 160 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 465561

GODE SMAKER OG SUNN TARM

Lær å fermentere og lage de grunnleggende kraftbasene med eksperten Gry Hammer!

Tradisjonell fermentering (melkesyregjæring) og hjemmelaget kraft fremmer smaken og styrker de gode tarmbakteriene og immunforsvaret vårt. I disse flotte bøkene får du trinnvis innføring i teknikkene, og mange deilige oppskrifter.

Irina Pawassar:

Smoothier

Oversatt av Ute Neumann

Innb. Ill. 48 sider

Vanlig pris: kr 199,-

DIN PRIS: kr 79,-

Bestillingsnr. 420823

DEILIGE SMOOTHIER

Disse smoothiene er ikke bare kjempegode, men veldig sunne også! Alt du trenger er en blender og en håndfull ingredienser.

BOKKLUBBSALG!

10 bestselgerklubben.no
Stort GJØR ET KUPP PÅ NETT SPAR 350,SE HELE SALGET på bestselgerklubben.no SPAR 200,75% OPPTIL RABATT MAGASINET
MATGLEDE
149,Kun 129,Kun 79,-
Kun

Sommerlig småplukk

SOMMERQUIZ!

1000 klart formulerte spørsmål innenfor aktuelle temaer for voksne og barn, fordelt på kategoriene sommerferie, familie og junior.

Fredrik K. Methi: Hele familiens sommerquiz 2024 Hft. 224 sider

PRIS: kr 129,Bestillingsnr. 485861

På tur med

BARN!

Vakker fransk sommerroman

«Gled deg over små ting og nyt hver dag. Det er nå livet begynner.»

Unge, franske Mélissa Da Costa (f. 1990) var den forfatteren som solgte mest i Frankrike i 2023. Den vidunderlig vakre sommerromanen Alt det blå på himmelen ble alene kjøpt av nesten en million franskmenn! Nå er boka også blitt et internasjonalt fenomen.

Mélissa Da Costa: Alt det blå på himmelen Oversatt av Amanda Aaserød Hft. 656 sider

PRIS: kr 249,-

Bestillingsnr. 485745

Rimelige, morsomme og tilgjengelige opplevelser som både store og små vil huske resten av livet!

Kule badesteder, søte dyr, fiskeplasser, hemmelige huler og rare ting å stoppe opp ved i hele landet! DNT har funnet fram til morsomme aktiviteter og passe store utfordringer for små turgårere. I tillegg er boka full av koselige hytter og fjellstuer som barna vil elske.

PRIS: kr 449,Bestillingsnr. 485905

«Denne boken fanger deg fra første linje.»

Til alle mammaer

«Mamma vet sikkert hva vi burde gjøre!»

Gjennom sitater og små tekster gir denne fine, lille boken et innblikk i Mummimammas syn på kjærligheten, livet, vennskap og familien.

Det er den perfekte gave til alle mammaer!

Visdom fra Mummimamma!

PRIS: kr 199,Bestillingsnr. 484345

11 bestselgerklubben.no
Dag Terje Klarp Solvang: Barnas DNT-favoritter Innb. 328 sider Tove Jansson: Mummimammas verden Oversatt av Hulda Westberg Sparbo Innb. 45 sider
NY!
L’Obs
NY! NY!

Slipp kreat iviteten løs!

SLIK LYKKES DU

Marit Hovland: Sommerbakst

Hft. Ill. 96 sider

Vanlig pris: kr 149,-

DIN PRIS: kr 79,-

Bestillingsnr. 475275

Marit Hovland byr på enkle bakeoppskrifter inspirert av alt det vakre som finnes i naturen om sommeren! Med steg for steg-bilder, teknikker alle kan mestre, og med utstyr de fleste har fra før, kan du trylle frem den lekreste bakst. Med små, enkle grep kan alle bli en bakekunstner! Slipp kreativiteten løs!

Bakepensel + slikkepott

Smart bake-/grillpensel + stilig slikkepott, begge fra Rosti.

Bakepensel og slikkepott

DIN PRIS: kr 98,Bestillingsnr. 485932

Sprøytepose med tupper

Hendig sprøytepose i silikon med 14 ulike tupper

(+ 4 fine pepperkakeformer du kan spare til jul!)

Pepperkakeformer og sprøytepose

Vanlig pris: kr 200,-

DIN PRIS: kr 89,Bestillingsnr. 469228

12
Kun 79,Kun 98,Kun 89,- Pakke Pakke
bestselgerklubben.no

Sy DIN EGEN garderobe

Syr du dine egne klær, er du sikker på å få plagg som passer!

Pakke

BOK + SYSETT

Mari Melilot:

Alle kan sy + sysett Innb. ill. 152 sider

Vanlig pris: 428,DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 485969

I Alle kan sy tar Mari Melilot utgangspunkt i enkle, firkantede og runde former for å sy klassiske, søte, tøffe og helt unike klær. Her finnes både yttertøy, fritidsklær og antrekk til kontoret. Smale skuldre, brede hofter eller helt motsatt? Du får også oppskriften på enkle og matchende vesker, nett og sekker, og i slutten av boka er det eget mønsterark med enkle snittmønstre du kan gi deg i kast med så snart du har mestret de mest grunnleggende teknikkene.

• Lekre og superenkle plagg i små og store størrelser!

• Hvert plagg er laget i mange varianter, som får plagget til å passe perfekt til din stil.

• Trinn for trinn-tegninger.

• Alt du kan sy av firkanter og sirkler!

• Grunnmønster til alle modeller!

• Stort 100 % mønsterark.

• Syskole!

Kun 39,-

Knappenåler

Boks med 200 knappenåler med farget hode, og nålepute på toppen.

Boks med knappenåler, rosa Vanlig pris: kr 99,DIN PRIS: kr 39,Bestillingsnr. 444406

Boks med knapper i mange farger

Vanlig pris: kr 99,DIN PRIS: kr 39,Bestillingsnr. 444415

Målebånd DIN PRIS: kr 39,Bestillingsnr. 468700

13 bestselgerklubben.no

NY!

I TYSK FANGENSKAP

I løpet av fem vanskelige år ble Møllergata 19 et viktig symbol på norsk motstandskamp. Dette er den sterke historien om livet i fengselet, basert på tidsvitneskildringer fra innsiden.

Under 2. verdenskrig havnet over 7000 nordmenn i det tyske sikkerhetspolitiets beryktede sentralfengsel – skrekk-kabinettet i Møllergata 19. En av dem var den unge jusstudenten Viggo Waldemar Aagaard. Som politisk fange skrev han flere brev som ble smuglet ut fra nr. 19. Brevene er en unik historisk kilde og synliggjør sentrale sider ved fangetilværelsen i fengselet. En sterk beretning om livsskjebner og motstandskamp!

«Boken Møllergata 19 gjør inntrykk, det er et skikkelig stykke håndverk…»

Vegard Sæther: Møllergata 19 Innb. 312 sider PRIS: kr 449,Bestillingsnr. 485843

– JEG KOMMER NOK

Fra forfatteren av En av oss, Frontsøstre, Krigsseilere og Elverum 1940

ALDRI TIL Å TILGI HAM

Martins fortelling er en opprørende historie om å vokse opp med en voldelig og uberegnelig far, men fortellingen handler mest av alt om sønnens kamp ut av en fars skygge.

Martin Eia-Revheim har hatt massiv suksess i kulturbransjen, men på innsiden har han hatt det vanskelig siden barndommen. Martins far var prest – ute prekte pappa om raushet, hjemme var han alkoholisert, uberegnelig, voldelig og tyrannisk. Revheim skildrer forholdet med ambivalens – med kjærlighet og lengsel, ikke bare skuffelse og bitterhet. Får du litt kjærlighet vil du ha mer, skriver han. Hvem kjenner seg ikke igjen i dette? En sterk, rørende bok om å reise seg igjen etter omsorgssvikt. Kun

"Knallsterkt om en knust barndom. Det er modig. Velskrevet."

Gerd Elin Stava Sandve

"Skremmende om vold i prestehjemmet. Hvordan det er å reparere et ødelagt liv."

Gunnar Kagge, Aftenposten

Martin Eia-Revheim: Å sette sammen bitene Innb. 176 sider Vanlig pris: kr 379,DIN PRIS: kr 179,Bestillingsnr. 475499

14 bestselgerklubben.no
179,STERKE BERETNINGER
Dagbladet Nettavisen
VG
Unike tidsvitneskildringer!

Tast 2 for Bestselgerklubben.

Åpningstid kundeservice mandag–fredag 08.00–16.00

Skriv inn ditt medlemsnummer:

NB! Prisene i bladet gjelder frem til avbestillingsfristen.

485120 Retterstedet (Hft.) – Val McDermid

308893 Skyggespill (Hft.) – Val McDermid

485139 Andres nød (Hft.) – Val McDermid 485148 Siste fristelse (Hft.) – Val McDermid 485157 Gravmerket (Hft.) – Val McDermid 482695 En dag skal du dø (Innb.) – Gard Sveen 349536 Arvingen (Innb.) – John Grisham 482800 Elsker, elsker ikke (Hft.) – Mary Higgins Clark 318089 I natt er du død (Innb.) – Viveca Sten 301809 Blacklands (Innb.) – Belinda Bauer

485718 Den vakre død (Hft.) – Belinda Bauer

438351 Det innerste rommet (Innb.) – Jørn Lier Horst 401292 Fermentering (Innb.) – Gry Hammer 465561 Kraft og andre styrkedrikker (Innb.) – Gry Hammer 420823 Smoothier (Innb.) – Irina Pawassar 485861 Hele familiens sommerquiz 2024 (Hft.) – Fredrik K. Methi

485745 Alt det blå på himmelen (Hft.) – Mélissa Da Costa 484345 Mummimammas verden (Innb.) – Tove Jansson

485905 Barnas DNT-favoritter (Innb.) – Dag Terje Klarp Solvang

475275 Sommerbakst (Hft.) – Marit Hovland

485932 Bakepensel og slikkepott

469228 Pepperkakeformer og sprøytepose

485969 Alle kan sy + sysett – Mari Melilot 444406 Boks med knappenåler, rosa 444415 Boks med knapper i mange farger 468700 Målebånd

485843 Møllergata 19 (Innb.) – Vegard Sæther

475499 Å sette sammen bitene (Innb.) – Martin Eia-Revheim

473142 Kjelesett Tundra lll, Non stick

471019 Damaskduk fra Södahl

419014 Håndarbeidsveske med strømpepinner og heklenåler, roser med mørk bakgrunn

485950 Hva hvis (Innb.) – Christian Strand

Flott kjelesett i 3 deler

Trangia kjelesett Tundra lll Non-Stick består av 2 kjeler, 1,5 og 1,75 liter, lokk som passer begge kjeler og 1 stekepanne 20 cm. Alt i nonstick. Kjeleklype og futteral følger med. Passer perfekt i båten, campingvognen, hytta eller på fjellturen!

Kjelesett Tundra lll, Non stick

Vanlig pris: kr 729,-

DIN PRIS: kr 429,-

Bestillingsnr. 473142

Damaskduk fra Södahl

Lekker duk med vannavstøtende effekt i 100 % økologisk bomull. Str: 140 x 270 cm.

Damaskduk fra Södahl

Vanlig pris: kr 799,-

DIN PRIS: kr 379,-

Bestillingsnr. 471019

Slik virker medlemskapet i Bestselgerklubben

HOVEDBOK: Hovedboken blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen. Hovedboken blir alltid portofritt tilsendt. Ellers portofritt tilsendt for ordrer på kr 399,- eller mer. For ordrer under kr 399,- kommer porto kr 49,- i tillegg. REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt. ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 129,-. FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 21896060. Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

HUSK FRIMERKE Til Bestselgerklubben Postboks 96 4662 KRISTIANSAND

Jeg avbestiller hovedboken

Anne Jacobs Arven fra tekstilvillaen (Innb.)

Best.nr.: 485790

Strømpepinner, heklenåler, saks og veske!

Smart håndarbeidsveske med et matchende etui med strømpepinner i str. 3.0, 4.0 og 5.0 og fargerike heklenåler i str. 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, og 5.0. I tillegg får du en saks i matchende mappe. Vesken har en lang lomme med glidelås innvendig, og to små lommer med knapp på utsiden.

Håndarbeidsveske med strømpepinner og heklenåler, roser med mørk bakgrunn

Vanlig pris: kr 499,-

DIN PRIS: kr 179,-

Bestillingsnr. 419014

Copyright © Bestselgerklubben Redaktør: Trude Løtvedt Design: Rune Kårstad-Hærnes/Katrine Mellingen Kaldal Postadresse: PB 1900 Sentrum, 0055 Oslo Kontoradresse: Akersgata 47/49, Oslo Trykk: Ålgård Offset Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm AS Redaksjonen tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

beb.no 15
Avbestillingsfrist: 05.06.2024
KUPONG
bestiller/avbestiller raskest på 21 89 60 60 eller www.bestselgerklubben.no
Du
Kun 179,Spar 320,Spar 420,-
Spar 300,-

KJENT FRA NRK-DOKUMENTAREN GITT BORT

Gitt bort

«Jeg var redd for ikke å bli elsket nok, og for at foreldrene mine kunne sende meg tilbake.» Christian Strand

NRK-profilen Christian Strand ble adoptert bort da han var baby, hans norske foreldre hentet ham på et barnehjem i Indonesia. Han har alltid kjent på en sterk følelse av takknemlighetsgjeld og et behov for å overkompensere for sitt asiatiske utseende med «norskhet». Dette er hans sterke livshistorie, og de nye erkjennelsene han fikk etter reisen tilbake til røttene i Indonesia som voksen tobarnsfar.

«TV-personlighet Christian Strand skriver bånn ærlig om den opprivende frykten for egen adopsjonshistorie.»

Dagbladet

kr 399,Bestillingsnr. 485950

«... forbilledlig lettlest. Skikkelig godt skrevet.» Bok365.no

Returadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo
NY!
Christian Strand: Hva hvis Innb. 256 sider PRIS:

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.