Bestselgerklubben medlemsblad 06-24

Page 1

Bestselgerklubben nr. 06/2024 – 48. årgang

Hovedboken portofritt rett hjem. Alltid med maksimal rabatt!

EN

bestselgerklubben.no

De har alt å tape

De er med for å vinne SUNDAY TIMES BESTSELGER

Alle har en fortid. Hvor langt vil du gå for å skjule din?

I den vakre

i Wales kjemper syv realitydeltakere mot hverandre – i det som snart utvikler seg til et dødelig spill …

bestselgerklubben.no 2
FJELLETS DØDSSANG Ansvarlig utgiver: Cappelen Damm Redaktør: Trude Løtvedt Design: Rune Kårstad-Hærnes / Katrine Mellingen Kaldal Kontoradresse: Akersgata 47/49 Postadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900, Sentrum, 0055 Oslo Tlf.: 21 89 60 60 Ønsker du å sende en e-post, gjør det via mail på nettsiden. Redaksjonen tar forbehold om eventuelle trykkfeil.
fjellheimen

HOVEDBOK

Trude Løtvedt, redaktør

Clare Maickintosh’ frittstående krimromaner med Ffion Morgan og Leo Brady er elsket av leserne. Dette er spennende, britisk krim på sitt beste!

Løgnernes spill av Clare Mackintosh er ypperlig for deg som elsker klassisk, velskrevet krim og britiske TV-serier med mye atmosfære, lagt til vakre omgivelser og med sjarmerende etterforskere. Mackintosh har vunnet de gjeveste krimpriser i Storbritannia og regnes som en nestor innen genren internasjonalt.

I det nye, populære realityprogrammet Exposure deltar syv mennesker, helt fremmede for

hverandre. Spillet går ut på at deltakerne skal avsløre hverandres hemmeligheter. Den første natten forsvinner en deltaker sporløst, åpenbart i panikk. Showet havner snart helt ute av kontroll. Da den første døde kroppen dukker opp, havner Ffion Morgan midt i en komplisert mordetterforskning: Hver av de mistenkte har et alibi – og en hemmelighet det er verdt å drepe for.

«Fullpakket med mistenkte, overraskelser og vendinger, Løgnernes spill er Clare Mackintosh på sitt beste.»

HOVEDBOK

CLARE MACKINTOSH: Løgnernes spill

Oversatt av Ulrik Farestad Innb. 352 sider

PRIS: kr 449,Bestillingsnr. 484416

Avbestillingsfrist: 07.03.2024

bestselgerklubben.no 3

FANGET I ET MARERITT

Realitydeltakerne har sett frem til en spennende konkurranse i de vakre, walisiske fjellene. Men snart er de fanget i et spill på liv og død.

Forlatt oppe i fjellheimen oppdager deltakerne – litt for sent – at de er blitt løyet til om premissene for showet. De trodde at Exposure var en overlever-konkurranse der den sterkeste og smarteste ville vinne. I stedet blir de tvunget til å avsløre sine innerste, mørkeste hemmeligheter – live på lufta – av de andre

deltakerne. Uroen brer seg i gruppen, for noen av hemmelighetene er rett og slett for mørke til å avsløres.

VERDT Å DREPE FOR

Etterforsker Ffion Morgan følger ivrig med på TV-programmet; det spilles inn nær hjembyen hennes, og en lokal kvinne er en av deltakerne. Men allerede den første natten

forsvinner en deltaker sporløst, åpenbart i panikk. Showet havner snart helt ute av kontroll. Da det første liket dukker opp, havner Ffion Morgan midt i en komplisert mordetterforskning: Hver av de mistenkte har et alibi – og en hemmelighet det er verdt å drepe for.

SPENNING OG BRITISK SJARM

Clare Mackintosh regnes som en av Storbritannias dyktigste krimforfattere, og i Løgnernes spill viser hun hvorfor. Dramaet er elegant oppbygd og holder jevn, høy spenning, med flust av smarte vendepunkter. Samspillet mellom karakterene er

bestselgerklubben.no 4

levende, varmt og vittig. Tiltrekningen mellom Ffion og ekskjæresten Leo – han blir hentet inn som etterforskningsleder fra et annet distrikt – er høyspent, da ingen av dem vil innrømme at de har følelser for hverandre. Han tør ikke, hun er for stolt. Sånt blir det god underholdning av!

Legg til vakre naturomgivelser, Wales’ mektige fjell og pittoreske landsbyer – og ikke minst den herlige omplasseringshunden Dave, som spiller en sentral rolle i dramaet – så har vi den perfekte rammen rundt denne velskrevne mordgåten.

Løgnernes spill er andre bok i Mackintosh’ populære serie om Ffion Morgan og Leo Brady, hvor bøkene kan leses helt frittstående. Men faren for å bli hekta er stor. Gjør deg klar for en ny krimfavoritt!

Redaksjonen

Leo ville ha kjent igjen den stemmen hvor som helst.

«Dette er kriminalbetjent Ffion Morgan,» sier hun kort og bryskt. «Fra North Wales Police.»

«Ffion! Beklager så mye, jeg –»

«Jeg ringer i embets medfør. Det er en person som er savnet fra TV-programmet Exposure. Høy risiko.» Hun snakker i en formell tone.

Embets medfør? Stemmen hennes minner ham om Allie under skilsmisseforhandlingene, da hun oppførte seg som om Leo var spedalsk. «Hvordan går det med deg?» Leo snakker rolig, men hjertet hans hamrer. Ffion. Han brukte altfor mye tid på å håpe at hun skulle ringe, og satt altfor mange kvelder med telefonen i hånden mens han lurte på om han skulle sende henne en ny melding. Til slutt slettet han nummeret hennes, så han ikke skulle gå fra vettet.

«Helikopteret er i luften, og letemannskapene er på vei.»

«Det er godt å høre –»

«Førstebetjentene våre kan bli enige om arbeidsfordelingen.»

«– fra deg,» avslutter Leo. Men Ffion har brutt forbindelsen. Leo lener seg mot stuedøren og puster ut. Telefonen summer, og han griper den i håp om at det er Ffion, og at hun skal forklare den brå avslutningen. Kanskje sjefen hennes var i nærheten? Men har Ffion noensinne brydd seg om hva andre mener?

(…)

Ffion ser etter merker og blodflekker i trappen og i gangen, uten å finne noen. Men da hun kommer inn i den lille stuen, får hun en kriblende følelse. Det står to tomme krus der, ett på hver side av sofaen. En veltet kjøkkenstol ligger midt i rommet, ved siden av en laptop.

Hold på hemmeligheten din – og overlev!

Ffion løfter laptopen. Den er i hvilemodus, men Ffion trykker på en av knappene gjennom jakkeermet, og skjermen våkner til live. Hun ser logoen til Young Productions – og det siste bildet fra gårsdagens episode av Exposure. Ffion er overbevist om at Ryan Francis var her sammen med Angharad i går kveld.

Spørsmålet er: Hvor er han nå?

bestselgerklubben.no 5
HOVEDBOK UTDRAG

I MORALENS GRÅSONE

Clare Mackintosh’ egen politikarriere lærte henne at gode mennesker av og til gjør dårlige ting – og omvendt. Og at det noen ganger er enkelt å krysse grensen mellom de to.

– Mange av bøkene mine undersøker hva som skjer når vi blir drevet til å gjøre grusomme ting, sier Clare Mackintosh, aktuell med krimromanen Løgnernes spill. Handlingen er lagt til en reality-innspilling i de nord-walisiske fjellene, ikke langt fra der Mackintosh selv bor, hvor deltakerne blir lurt trill rundt av TV-produksjonen.

– Jeg ble opphengt i realityserien Gift ved første blikk i fjor. Jeg så alle episodene, og tenkte mye over måten deltakerne, og seerne, ble manipulert på. Vi bare tror at vi ser sannheten. Dette fasci-

nerte meg alltid i politiet også. Jeg kunne høre på dusinvis av vitneuttalelser fra samme hendelse, og alle var forskjellige. Betyr det da at noen lyver, eller ser de bare ting på en annen måte? undret Mackintosh. Slik kom ideen om å plassere en morder i et reality-show, det virket som en god utfordring for en etterforsker.

Mackintosh tok en pause fra politiet fordi hun var på jobb «stort sett hele tiden». – Om jeg ikke var fysisk på jobb, var jeg mentalt på jobb. Jeg hadde store ambisjoner i politijob ben, men det risikerte å ødelegge

jobbet tolv år i politiet, før hun 2011 bestemte seg for å skrive på heltid. Det var en tragisk sak fra polititiden som inspirerte henne til å skrive gjennombruddsromanen Jeg lar deg gå, som fikk overveldende mottakelse internasjonalt og vant Storbritannias største krimpris i 2016. Alle hennes romaner har toppet best selgerlisten i Sunday Times, og er oversatt til 35 språk. Mackintosh bor i Nord-Wales med mannen sin og deres tre barn.

familien min. Og det var jeg ikke klar for, sier hun. I stedet ble politiyrket en inspirasjon til alle bøkene hun siden skrev.

– Men mange blir nok overrasket over å høre at ekte forbrytelser ofte er veldig kjedelige. Og at ekte kriminelle ofte er ganske dumme, sier hun.

Men som vi alle vet, det finnes unntak!

bestselgerklubben.no 6
HOVEDBOK

HOVEDBOKS- QUIZ

VINN FLOTT BOKPAKKE!

Delta i konkurransen under, og vær med i trekningen av en flott bokpakke! Send svarene dine på mail til Bestselgerkonkurranse@cappelendamm.no innen 10. mars 2024. Merk emnefeltet: Mackintosh. Du kan også delta i denne konkurransen på nett, bestselgerklubben.no.

1) Hva heter første bok i Clare Mackintosh’ frittstående krimserie om Ffion Morgan og Leo Brady, som kom på norsk i 2022?

a) Den siste festen

c) La meg være

?

b) Gissel

3) Wales er kjent for sine mannskor-tradisjoner, slottsruiner og sitt vakre høyland. I Nord-Wales ligger nasjonalparken Snowdonia, med Wales høyeste fjell. Hva heter det?

a

) Snowdon

c) Carnedd Llevelyn

b) Black Mountain

5) Clare Mackintosh har skrevet én roman utgitt på norsk som ikkeer en krim, den fikk fantastiske kritikker. Hva heter den?

a) Jeg ser deg

c) Til siste slutt

2) Mackintosh’ bøker om Ffion og Leo er lagt til Wales, et del-land i Storbritannia. Hva heter hovedstaden i Wales?

a) Swansea

c) Cardiff

b) Bristol

4) Wales har dessuten en nasjonalsport, hvilken?

a) Cricket

c) Snooker

b) Etter slutten

b) Rugby

bestselgerklubben.no 7
?
?
?
? Vinn to bøker + en flott bluetooth høyttaler av merket Kreafunk aCOUSTIC

SUPERTILBUD!

Chanel Cleeton:

Neste år i Havanna

Oversatt av Kurt Hanssen

Innb. 352 sider

Vanlig pris: kr 399,-

Kun 99,per bok

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 445370

Sara Gruen:

Ved vannkanten

Oversatt av Hedda Vormeland

Innb. 371 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 415287

Chanel Cleeton:

Da vi forlot Cuba

Oversatt av Kurt Hanssen

Innb. 320 sider

Vanlig pris: kr 379,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 467462

Kristin Harmel:

To storslåtte historiske romaner

Kjærlighet og historie i skjønn forening i to medrivende romaner fra Cuba – en spennende del av verden mange av oss ikke kjenner godt til fra før.

“... vil fortrylle leserne helt til siste slutt.”
RT
“Inneholder sex, drama og spenning … og passer ferfekt sammen med en mojito.”

Spar opptil

300,per bok

«En gråtevakker fortelling om ondsinnede løgner, krigens brutalitet og livslang kjærlighet.» Cathrine Krøger, Dagbladet

Når vi møtes igjen

Oversatt av Benedicta Windt-Val

Innb. 352 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 417436

Vinner

av

Brageprisen 2020! «Sprekeste og mest underholdende roman på lenge»

Sindre Hovedenak, VG

Bok365

Dagbladet

Adresseavisen

Beate Grimsrud:

Jeg foreslår at vi våkner

Innb. 544 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 461510

People

Eliza Graham: Den jeg var

Oversatt av Kurt Hanssen Innb. 304 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 442088

Ann O'Loughlin: Minneteppet

Oversatt av Line Gustad Fitzgerald Innb. 304 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 457179

Herlig Elling-roman av Ingvar Ambjørnsen

«For et comeback!»

Sindre Hovdenak, VG

Dagbladet

Adresseavisen

Ingvar Ambjørnsen:

Ekko av en venn

Innb. 320 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 450602

Book Review
8 bestselgerklubben.no
Kun 99,Kun 99,Kun 99,Kun 99,Kun 99,Kun 99,-

ROMANER TIL KNALLPRIS

Kun 149,-

«Les den!

Og nyt den!»

Norsk Ukeblad

I krig og kjærlighet

En vakker og dramatisk fortelling om livslang kjærlighet og krigens brutalitet – inspirert av historiske hendelser fra Nordland.

«Historien krøp rett inn i hjertet mitt – sterk, nær og full av håp.» Ellen Vahr, forfatter

Jorid Mathiassen: Der hvite liljer vokser

Innb. 288 sider

Vanlig pris: kr 349,-

DIN PRIS: kr 149,-

Bestillingsnr. 474588

Kun 99,-

Gunn Marit Nisja

"En vakker, unik, medrivende og stemningsfull historie, der vennskap, kjærlighet og meningen med livet står i fokus." Simen Ingemundsen, Bygdebladet

Kun 129,-

Lars Saabye Christensens POPULÆRE OSLOTRILOGI

Klassikerfavoritter!

"Velskreven, varm, sjarmerende."

Knut Faldbakken, Dagbladet, om Beatles

Gunn Marit Nisja: Etter oss Innb. 272 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 444923

Håp, styrke, kjærlighet

Alle ekteskap har et bristepunkt. Alle familier har sine sår. All krig har en pris. De hjemvendte av Kristin Hannah er en fortelling om kjærlighet, tap, heltedåd, ære og håp.

"En dypt emosjonell leseopplevelse som du ikke kommer til å glemme med det første."

USA Today

Kristin Hannah:

De hjemvendte

Oversatt av Guri Foss

Hft. 448 sider

Vanlig pris: kr 229,-

Kristin Hannah – oversatt til 43 språk!

DIN PRIS: kr 129,-

Bestillingsnr. 476531

Vinner av Bokhandlerprisen!

Kåret til beste norske roman siste 25 år

Lars Saabye

Christensen: Beatles Hft. 736 sider

Vanlig pris: kr 229,DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 484577

Lars Saabye

Christensen: Bly Hft. 336 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 484568

Lars Saabye

Christensen: Bisettelsen Innb. 412 sider

Jean E. Pendziwol: Fyrvokterens døtre Oversatt av Ina Bakke Kickstat Innb. 336 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 463796

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 250105

Kun 99,Kun 99,-

9 bestselgerklubben.no
VG
per bok

Kun 179,- Spar 220,-

Franciska Munck-Johansen:

Franciskas fristende kaker Innb. Ill. 152 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 179,-

Bestillingsnr. 409230

I kakehimmelen

La deg friste! Utrolig gode – og ikke minst vakre – kaker som faktisk er enkle å lage, selv om det langt ifra ser slik ut!

Franciska Munch-Johansen er kjent som vinner av Kakekrigen på TV. Hun har bakt kaker i mer enn 35 år, og her er hennes aller beste oppskrifter samlet på ett sted. Alle oppskriftene er grundig testet av et stort panel testbakere. Hva med en Oreo-iskake med bringebær, Crêpekake med limekrem, Sjokoladekake med karamelliserte popkorn – for eksempel?

Matglede for unge

Barn må få slippe til på kjøkkenet og lage mat de selv liker å spise, mener Trine Sandberg. Her inspireres familiens 10–16-åringer til å bruke mer tid ved kjøkkenbenken for å lage mat til seg selv og familien. Boka inneholder 65 av Trines mest populære oppskrifter for barn og ungdom. Oppskriftene er bearbeidet slik at husets unge kokker kan lage maten alene, alt fra snacks til middager og kaker.

Flott gavebok med 65 populære oppskrifter!

Kun

Trine Sandberg:

Trines kokebok for unge kokker

Innb. 240 sider

Vanlig pris: kr 399,DIN PRIS: kr 179,Bestillingsnr. 469157

Søtt med frukt og bær

I boka Mormors frukt og bær får du over 50 oppskrifter på kaker og desserter med frukt og bær, alle presentert sammen med stemningsfulle bilder. Foruten alle oppskriftene på kaker, desserter, syltetøy, kompotter, fruktgrøter og mos finner du også fakta, historikk og tips i denne boka. Smaker nydelig – året rundt! På kjøpet får du en Rosti Mepal slikkepott, 26 x 6 cm, med kraftig og robust skrapehode i silikon, som er meget motstandsdyktig mot varme.

Bestillingsnr. 484586

MATGLEDE
10 bestselgerklubben.no
179,-
Spar 220,Kun 129,- Spar 219,-
SLIKKEPOTT
IMPONERENDE KAKER – ENKLE Å LAGE!
BOK +
Pakke

FRISKERE OG SLANKERE med lavkarbo

100 nydelige og sunne oppskrifter – fra to av landets ledende lavkarbo-eksperter.

Lavkarbokostholdet består av så uendelig mye mer enn meierismør, bacon og biff. I boken finner du sikker veiledning og oppskrifter på energidrikker, frokost, lunsj, middag, dessert, grønnsaksretter, småretter, pålegg, snacks, sauser og oljer. Og mye, mye mer!

Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen: Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter Innb. Ill. 192 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 149,Bestillingsnr. 429030

Glutenfritt, melkefritt og sukkerfritt! BOK + GJENBRUKSPOSER

Mat og bakst for deg med urolig mage

Trøblete fordøyelse? Gjennomrevidert samleutgave av bestselgerne Magevennlig mat og Magevennlig bakst, med over 60 av forfatterens egenutviklede oppskrifter, inkl. flere nye, på frokost, lunsj, middag, tilbehør, kaker, desserter og brødbakst. Enkel og velsmakende mat og bakst – uten gluten, laktose og tungtfordøyelige karbohydrater – som roer magen, enten den er oppblåst, løs, hard eller gir deg smerter.

NY SAMLEUTGAVE!

Lev litt grønnere

Hanne har samlet sine beste råd til hvordan en grønnere livsstil enkelt kan gjennomføres i en travel hverdag. Hun dyrker friske grønnsaker og urter, sanker ville vekster i naturen, lager deilige matretter og hverdagskosmetikk uten giftstoffer, og hjelper dyr i nærmiljøet. Med på kjøpet får du tre gjenbrukbare bomullsnett i tre størrelser, perfekt til å handle frukt og grønt med – og på tur!

Hanne Cecilia Aass: Naturligvis + smarte gjenbruksposer Innb. ill. 176 sider

Vanlig pris: kr 498,DIN PRIS: kr 198,Bestillingsnr. 484595

TRESMART E NETT!
SUNT OG GODT bestselgerklubben.no 11
Julia Døhlen Edin: LavFODMAP – Magevennlige favoritter Innb. 200 sider PRIS: kr 399,Bestillingsnr. 483863 Kun 198,- Spar 300,-
149,-
250,-
Pakke Kun
Spar

Den enest e strikkebokendutrenger!

Kimmie Munkholm: Strikkeboken

Oversatt av Kaja Marie

Lereng Kvernbakken

Innb. 192 sider

PRIS: kr 429,-

Bestillingsnr. 484746

Strikkeboken

EN BIBEL TIL ALLE STRIKKERE, UANSETT NIVÅ!

Strikkeboken inneholder ingen oppskrifter, men den lærer deg ALT som er verdt å vite om strikking – fra ulike garn- og pinnetyper til enkle og mer avanserte teknikker. Rett og vrang, mønsterstrikk, felling, magisk sirkel, patentstrikk, usynlig festing, tofarget strikk, vask, vedlikehold – og you name it! Bak boken står danske  Kimmie Munkholm, kjent for sine populære og brukervennlige videoer på YouTube. Strikkeboken er for både nybegynnere og mer erfarne strikkere som ønsker å bli enda bedre, eller lære enda mer. Boken er rikt illustrert, med forklarende trinn for trinn-bilder og QR-koder med instruktive videoer!

12 bestselgerklubben.no
NYHET!

Sier ifra når plantene dine trenger vann. Str. 13 x 2,5 x 1 cm.

Vanningsvarsler

Vanlig pris: kr 150,-

DIN PRIS: kr 119,-

Bestillingsnr. 469200

Hagehansker i rosa

farget nylon med mykt latexbelegg i håndflaten og på fingrene.

Hagehansker, Tarmo, rosa

Vanlig pris: kr 99,-

DIN PRIS: kr 49,-

Bestillingsnr. 472394

Tomatfrø

Vanlig pris: kr 49,-

DIN PRIS: kr 39,-

Bestillingsnr. 473115

Frøpose Akeleie

Vanlig pris: kr 49,-

DIN PRIS: kr 39,-

Bestillingsnr. 465767

Grillvott fra Bastian i indisk, håndvevet 100 % bomull. Størrelse: 33 x18 cm.

GRATIS GRILLVOTT

NÅR DU KJØPER FOR MER ENN 200,- PÅ DENNE SIDEN

Søt og praktisk hagespade

Hagespade

Hageforkle

Vanlig pris: kr 179,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 474873

Kutter rosegrener og andre opptil 8 mm tykkelse. Lengde 20 cm, bredde 5,5 cm

Hagesaks – assorterte farger

DIN PRIS: kr 129,Bestillingsnr. 467499

Vakker både uten- og innendørs! Høyde 24 cm.

Lyslykt fra Holmegaard

Vanlig pris: kr 599,-

DIN PRIS: kr 399,Bestillingsnr. 285453

DIN PRIS: kr 59,-

Bestillingsnr. 471830

13 bestselgerklubben.no

Praktfull historisk roman

Denne storslagne romanen spenner over tre kontinenter og to århundrer – og er prisbelønt og hyllet av et samstemt internasjonalt kritikerkorps!

Aminata Diallo er en afrikansk jente som elleve år gammel blir bortført fra sin landsby i Vest-Afrika og tvunget om bord i et slaveskip med kurs for South Carolina.

«Lawrence Hills uhyre imponerende historiske

verk er fullstendig

oppslukende og fortjener en stor internasjonal leserkrets.»

WASHINGTON POST

Lawrence Hill:

Noen kjenner mitt navn

Oversatt av Stian Omland

Innb. 474 sider

Vanlig pris: kr 399,-

DIN PRIS: kr 99,-

Bestillingsnr. 233740

New York Times

Kåret til beste tyske kjærlighetsroman i 2015

Rystet leser australske Sarah en avisartikkel om «de glemte barna». Engelske barn fra fattige familier ble sendt til Australia, ofte uten at foreldrene deres fikk vite om det. En mistanke begynner å gjøre seg gjeldende hos Sarah: Er faren hennes et av disse barna?

«En fantastisk og rørende roman.»
Blog Lesegenuss

Annette Dutton: Det hemmelige løftet

Oversatt av Miriam Claire Lane

Hft. 288 sider

Vanlig pris: kr 229,-

DIN PRIS: kr 99,Bestillingsnr. 447715

XXX bestselgerklubben.no 14 LITTERÆRE PERLER
99,-
Kun
Kun 99,«Praktfullt skrevet»

Du bestiller/avbestiller raskest på 21 89 60 60 eller www.bestselgerklubben.no

Tast 2 for Bestselgerklubben.

Åpningstid kundeservice mandag–fredag 08.00–19.00

Skriv inn ditt medlemsnummer:

NB! Prisene i bladet gjelder frem til avbestillingsfristen.

445370 Neste år i Havanna (Innb.) – Chanel Cleeton

467462 Da vi forlot Cuba (Innb.) – Chanel Cleeton

415287 Ved vannkanten (Innb.) – Sara Gruen

417436 Når vi møtes igjen (Innb.) – Kristin Harmel

442088 Den jeg var (Innb.) – Eliza Graham

457179 Minneteppet (Innb.) – Ann O'Loughlin

461510 Jeg foreslår at vi våkner (Innb.) – Beate Grimsrud

450602 Ekko av en venn (Innb.) – Ingvar Ambjørnsen

474588 Der hvite liljer vokser (Innb.) – Jorid Mathiassen

444923 Etter oss (Innb.) – Gunn Marit Nisja

476531 De hjemvendte (Hft.) Kristin Hannah

463796 Fyrvokterens døtre (Innb.) – Jean E. Pendziwol

484577 Beatles (Hft.) – Lars Saabye Christensen

484568 Bly (Hft.) – Lars Saabye Christensen

250105 Bisettelsen (Innb.) – Lars Saabye Christensen

409230 Franciskas fristende kaker (Innb.)

– Franciska Munck-Johansen

469157 Trines kokebok for unge kokker (Innb.)

– Trine Sandberg

484586 Mormors frukt og bær + slikkepott

– Kari Finngaard

429030 Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter (Innb.)

– Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen

484595 Naturligvis + smarte gjenbruksposer – Hanne Cecilia Aass

483863 LavFODMAP - Magevennlige favoritter (Innb.) – Julia Døhlen Edin

484746 Strikkeboken (Innb.) – Kimmie Munkholm

285453 Lyslykt fra Holmegaard

467499 Hagesaks - assorterte farger

467480 Hageredskaper fra RIG-TIG by Stelton, 3 deler

469200 Vanningsvarsler

471830 Hagespade

472394 Hagehansker, Tarmo, rosa

473115 Tomatfrø

465767 Frøpose Akeleie

474873 Hageforkle

447715 Det hemmelige løftet (Hft.) – Annette Dutton

233740 Noen kjenner mitt navn (Innb.) – Lawrence Hill

471055 Handlenett Fruit

471073 Fit Watch, svart

480820 Fiskars Functional Form Stekepanne, 26 cm

481142 Piken i snøen (Innb.) – Ann-Christin Gjersøe

482356 Kameliaskrinet (Innb.) – Ann-Christin Gjersøe

484728 Før magnoliaen blomstrer (Innb.) – Ann-Christin Gjersøe

484737 Der lerkene synger (Innb.) – Ann-Christin Gjersøe

Handlenett å bli glad av!

Solid, sammeleggbart og stilig Fruit handlenett i klassisk design – og friske farger – fra engelske Ulster Weavers. 100 % polyester. Størrelse: 42 x 46 cm.

Handlenett Fruit

Vanlig pris: kr 149,DIN PRIS: kr 69,Bestillingsnr. 471055

Fiskars Functional Form Stekepanne 26 cm

Vanlig pris: kr 549,-

DIN PRIS: kr 349,-

Bestillingsnr. 480820

Slik virker medlemskapet i Bestselgerklubben

Stekepanne fra Fiskars

Fiskars Functional Form stekepanne i aluminium er effektiv og varmes hurtig opp på alle typer platetopper. Gode non-stickegenskaper. Håndtaket holder seg svalt under bruk, og gir et sikkert grep. Tåler vask i oppvaskmaskinen, og kan brukes i stekeovnen opptil 150°C. Diameter 26 cm.

HOVEDBOK: Hovedboken blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen. Hovedboken blir alltid portofritt tilsendt. Ellers portofritt tilsendt for ordrer på kr 399,- eller mer. For ordrer under kr 399,- kommer porto kr 49,- i tillegg.

REKLAMASJON: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt. ANGRERETT: Ifølge lov om angrerett har du rett til å returnere uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 129,-.

HUSK FRIMERKE

Til Bestselgerklubben

Postboks 96

4662 KRISTIANSAND

Jeg avbestiller hovedboken

Best.nr.: 484416

Avbestillingsfrist: 07.03.2024

Flott smartklokke

Moderne livsstilsklokke/Fit watch med 1,3 tommers berøringsfargeskjerm for å spore aktivitetene hele dagen. Mykt og behagelig silikonbånd. Inkl. skrittteller, kaloriteller, avstandsmåler, alarmklokke, hjertefrekvensregistrering, blodtrykksmåling, søvnmonitor, kalenderoppdateringer, utfør og motta anrop, varsler (SMS, Facebook, Skype osv.). Kompatibel med Android 4,4 og IOS 8.0 og nyere. IPX 67 vann- og støvtett. Standbytid på 15 dager, driftstid opptil 5 dager. Inkl. lader.

Fit Watch, svart

Vanlig pris: kr 599,-

DIN PRIS: kr 399,-

Bestillingsnr. 471073

FORPLIKTELSER: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding, må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kontakt oss på tlf. 21896060. Hvis medlemskapskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.

bestselgerklubben.no 15
KUPONG
Clare Mackintosh Løgnernes spill (Innb.)
Kun 399,- Spar 200,Kun 349,Spar 200,Kun 69,Spar 80,-

En norsk herregård i 1860-årene. Kampen for kjærligheten på tvers av klasseskiller. En godt bevart familiehemmelighet.

Liker du historisk drama som Downton Abbey, Bridgerton eller Winther-familien, vil du elske Sommersholm-serien!

Herregårdskrøniken SOMMERSHOLM
Returadresse: Bestselgerklubben, Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo
Innb. 272 sider Vanlig pris: kr 249,DIN PRIS: kr 218,Bestillingsnr. 481142
Ann-Christin
Gjersøe: Piken i snøen
Innb. 304 sider Vanlig pris: kr 299,DIN PRIS: kr 262,Bestillingsnr. 482356 Ann-Christin Gjersøe: Før magnoliaen blomstrer Innb. 304 sider Vanlig pris: kr 299,DIN PRIS: kr 262,Bestillingsnr. 484728 Ann-Christin Gjersøe: Der lerkene synger Innb. 304 sider PRIS: kr 349,Bestillingsnr. 484737
OG FENGSLENDE
OG TJENERE Bok 4 Bok 1 Bok 2 Bok 3
Ann-Christin Gjersøe: Kameliaskrinet
STORSLÅTT
OM HERSKAP
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.