Page 1

Foto: Gero Corró

RESERVA NATURAL DE S’ALBUFERETA

Dissabte Dissabte 13 d’abril de 2013 Inici del Concurs de Fotografia

de la Reserva Natural de s’Albufereta Visita guiada gratuïta: gratuïta Amb motiu de l’inici del període de presentació de fotografies per al concurs, oferim als participants una visita guiada gratuïta a la Reserva Natural per facilitar la informació dels possibles itineraris a realitzar dins la Reserva. Consultau les Bases del Concurs. Lloc de trobada: Aturada d’autobús de sa Marina. Hora: de 10 a 13.30h.

Divendres 21 de juny Lliurament de premis i inauguració de l’exposició l’e posició de les fotografies presentades Exposició: Exposició: Les fotografies premiades, i les presentades a concurs, seran exposades, de dia 21 de juny fins dia 14 de juliol. Lloc de trobada: Fundació Biblioteca d’Alcúdia Can Torró, carrer Serra 15, Alcúdia. Hora de lliurament de premis i inauguració: inauguració 20.00h Telèfon d’informació i inscripció: inscripció 971 892250 (de 9 a 15h) Amb la col·laboració de:


Bases del Concurs de Fotografia a la Reserva Natural Natural de s’Albufereta 2013: 1.

El concurs està obert a qualsevol persona, ja sigui aficionat o professional.

2. La temàtica de les fotografies serà el Paisatge, on es reflexin els valors naturals i/o etnològics de la Reserva Natural de s’Albufereta. És imprescindible que les fotografies s’haguin fet a s’Albufereta. 3. Per als participants s’ofereix una visita guiada gratuïta a s’Albufereta, el dissabte 13 d’abril, de 10 a 13.30h. El punt de trobada serà l’aturada d’autobús de sa Marina. Cal inscriure’s prèviament al telèfon de la Reserva: 971 89 22 50. 4. Les fotografies presentades seran de dimensions entre un mínim de 30x45 cm i màxim de 50x80cm, i acompanyades per un copia digital, de fitxer JPG o TIFF d’un mínim de 2125x1536 píxels (13x18 cm a 300 ppp). Tots els participants que vulguin imprimir les seves fotos a Foto Ruano, tendran un preu especial per el tamany 30X45 de 3€ cada foto. Cada autor podrà presentar un màxim de tres fotografies. 5. No s’admetran collages, muntatges, ni fotografies pintades. En qualsevol cas, les fotografies presentades han de respectar el codi ètic de fotografia de natura (www.mallorcaweb.net/afonib o www.aefona.org). 6. Darrera cada fotografia hi figurarà únicament el títol i pseudònim de l'autor. A part, dins un sobre tancat i amb el mateix pseudònim hi constaran les dades de l'autor: nom complet, direcció, telèfon i correu electrònic, així com les dades de les fotografies: data, camera utilitzada, i altres informacions pertinents a judici de l'autor. 7.

S'estableixen els següents premis:

Un primer premi dotat per un val de material fotogràfic per canviar a Foto Ruano pel valor de 200 euros. Un segon premi dotat per un val de material fotogràfic per canviar a Foto Ruano pel valor de 95 euros. Un tercer premi dotat per un llibre de natura de valor de 30 euros. Tots els premiats podran participar en un taller d’una sortida fotogràfica de Foto Ruano. Cada participant només podrà optar a un únic premi. 8. Les fotografies s'han de fer arribar a la Fundació Biblioteca d’Alcúdia Can Torró, carrer Serra 15 d’Alcúdia. Consultau els seus horaris per telèfon 971 54 73 11 o a la seva pàgina web: http://www.cantorro.es (de dimarts a diumenge). El termini de presentació d'originals s’obre el 13 d’abril i finalitza el 28 de maig de 2013.


9. El jurat estarà format per dos membres de la Reserva Natural de s’Albufereta i un altre membre d’Espais de Natura Balear. La seva decisió es farà pública el 21 de juny i serà inapel·lable. 10. Les fotografies premiades, i les presentades a concurs, seran exposades, de dia 21 de juny fins dia 14 de juliol, a la zona d’exposició de la Fundació Biblioteca d’Alcúdia Can Torró, carrer Serra 15 d’Alcúdia. 11. El lliurament dels premis es farà al Pati de la Biblioteca de Can Torró, el divendres 21 de juny a les 20’00 hores. 12. Totes les fotografies podran ser recollides a partir del 18 de juliol i fins el 31 de juliol a la mateixa Biblioteca de Can Torró, els matins de dimarts a diumenge, 10’00h a 14’00h i les tardes de dimarts a divendres de 17’00 a 21’00h. 13. Els concursants autoritzen a la Reserva Natural de s’Albufereta a fer servir les seves fotografies tant en format digital com en paper, per a activitats educatives o divulgatives del mateix espai natural, sempre citant-ne l’autor. 14.

La participació a aquest concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases.

Concurs Fotogràfic RN Albufereta  

Cartell i bases concurs fotogràfic RN Albufereta

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you