Camping & Caravaning Expo 2022 - Exhibitor Catalogue

Page 1


1

Холидей Мобайл

www.hymer.bg Официален дилър на марките: Hymer, Eriba, Bürstner, Rimor, Goldschmitt Магазин, сервиз

CamperShop

www.campershop.bg Шоурум. Вносител на мерките: Eura mobile, Forster, Carthago, Магазин, Сервиз и Кемпер мивка


CampingRocks

www.campingrocks.bg Магазин за висококачествено и световно известно къмпинг и туристическо оборудване.

Порше БГ

www.vw-lekotovarni.bg Порше БГ е дъщерна фирма на австрийския холдинг Porsche Salzburg, една от най-големите европейски компании за търговия с нови автомобили. На българския пазар Порше стъпва през 2004 година и е официален вносител на Volkswagen леки и Лекотоварни автомобили, както и на луксозната марка Audi. Фирмата работи с добре развита дилърска и сервизна мрежа с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на трите марки.


3

Dimbo

www.dimbo.bg Официален вносител на: Laika, Niesmann+Bischoff, Carado, Dometic, Thetford, Cadac, Teleco. Предлага нови кемпери, пълно къмпинг оборудване, кемпери под наем и сервиз.

Camperisimo

www.camperisimo.com Camperisimo е първата компания, която заложи на богато разнообразие в автопарка си от кемпери под наем, предоставяйки на клиентите си богат избор от марки, разположения и ценови класове. Всички желаещи да пробват вкуса на кемпер пътешествията имат на разположение и различни нива на допълнително оборудване, съобразно личните изисквания за комфорт. Camperisimo e официален представител на Dethleffs, LaMarca, Giottiline и Sunlight и вносител на Hymer, Mobilvetta, Roller Team, PLA, Notin.


Karcher Bulgaria

www.kaercher.com Хоби и професионална почистваща техника, препарати и консумативи с доказано немско качество. Уреди за мобилно почистване - водоструйки, мокро и сухо смукачки, компактни акумулаторни уреди.

Campers.bg

www.campers.bg Партньор на Touring Cars за България. Предлага продажба и наем на луксозни кемпери. Hobby - дилър и сервиз. Isabella форселти - дилър.


5

Suzuki

suzuki.bg/izvanbordovi-dvigateli Японските извънбордови двигатели Suzuki са сред лидерите на пазара и се отличават със своята издръжливост и надеждност. Те са многократно награждавани за иновативност и технологичност. Гамата е изключително голяма от 2,5 до 350 к.с. и може да отговори нуждите на всеки клиент.

Camperino

www.camperino.bg Отдава кемпери под наем на марката Giottiline с пълно оборудване.


KAM Motors Design

kam.motors.5 Вече и с нов бранд Just Wild. Произвежда оборудване за експедиционни автомобили, джипове и камиони, трансформация на бусове в кемпери и доставка на резервни части за тях.

София Франс Ауто

www.peugeot.bg www.isuzu.bg Официален вносител на Peugeot, Citroen, Opel и DS за България и оторизиран дилър на пикапите Isuzu D-Max. Компанията има добре развита търговско-сервизна мрежа из цялата страна и инвестира в продажбата, обслужването, отдаването на лизинг и застраховането на автомобили.


7

Subaru

www.subarubg.bg Официален вносител на Subaru за България.

Balkan Overlanding

www.balkan-overlanding.com Продажба на палатки за автомобили с твърд и мек покрив. Богато портфолио на аксесоари за палатки за автомобили и къмпинг оборудване.


Dimar Rent

www.dimarrent.com Нови кемпери под наем на марките Giottiline и LAIKА. Предлага и допълнително оборудване за кемпери.

Morelo

www.morelo-reisemobile.de/en Официален дилър на луксозните кемпери Morelo произведени в Германия.


9

Campertrips

www.campertrips.bg Предлага различни модели кемпери под наем Sun Living и Knaus. Възможност за допълнително оборудване при немането на кемпер.

Contempo Mobile www.contempomobile.com Производство и продажба на персонализирани каравани. Made in Bulgaria

OCC www.occ.bg Внос и продажба на огромно разнообразие на къмпинг оборудване - проточни газови бойлери, водни помпи, соларни системи, хладилници и фризери, мобилни бани и много др.

Extreme Sport www.extreme-bg.com Продажба на спортни и туристически стоки и аксесоари. Ексклузивен представител на ALPINA за страната, както и на марките: KILPI, HUSKY, MAS IN A SAC, ALPENHEAT, NORDHORN.


Shelters Bulgaria www.shelters.bg Официален представител на E-Z UP за България. Продажба и наем на шатри, аксесоари за шатри, сгъваеми маси, рекламни банери, къмпинг оборудване и много др.

Home of Wool

www.contempomobile.com Производител на естествени и ръчно изработени матраци за спалнята и дома. Made in Bulgaria

Zavet каравани

zavet1 Производител на компактни каравани подходящи за офроуд. Made in Bulgaria

BHS Trailers

www.bhstrailers.com Продажба и наем на мултифункционални и компактни трейлъри за пътешествия и почивка.


11

Министерство на туризма

www.bulgariatravel.org

Top Rentacar www.toprentacar.bg Top Rent A Car е водещата национална компания за коли под наем. Оперираме с най-големият автопарк в България с над 2000 автомобила. Предлагаме национална услуга чрез 12 офиса и доставки до всеки град и курорт в страната, както и големите летища на Балканите.

Ecobox www.escapehouse.store Проектиране и производство на малки сгобяеми къщи, мобилни къщи и различни конструкции с широко приложение. Made in Bulgaria

Vakon

www.vakon.bg Издател на книги за пътувания и пътешествя на най-известните български и световни автори - пътешественици.


GTH

www.gth.bg Представител за България на световно известни спортни и модни марки. Предлага продукти за къмпинг туризъм на американската марка Stanley.

Offroad shop www.offroadshop.bg Онлайн магазин за инструменти и аксесоари за къмпинг, туризъм, лов и риболов, както и аксесоари за джипове, мотоциклети, ATV и каравани.

Banditto

www.bandittoheadwear.com Производител на мултифункционални бандани за спорт и приключения близо до природата. Made in Bulgaria

HybridSupply Bulgaria

www.hybridsupply.bg Оборудване за кемпери и каравани. Официален представител на производителите Truma, CAMPKO, Dekalin, Alugas, Autoterm Planar.


13

Asante.bg

www.10x.bg Къмпинг оборудване и екипировка ножове, фенери, раници и др.

V-Gas www.v-gas.bg Търговец на автогаз, втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди. Газови уреди за туризъм, бутилки за кемпери и каравани.

Globallift

groups/599314200779183 Производител на българския протопит на teardrop каравана - Ranilu-G. Made in Bulgaria

Wacaco www.wacacoshop.bg Портативни еспресо машини изработени от подсилени материали, за да издържат на удари. Удобни за приготвяне на еспресо навсякъде и по всяко време.


Meva Gas

www.meva-bg.com Tърговия с манипулационна техника, стоки за градината, газови уреди и техника.

Design Alliance www.acrywin.com Прозорци за каравани на марката acrywin. Изработва крила за всякакви видове прозорци - отваряеми, плъзгащи, покривни и фиксирани. Made in Bulgaria

Vagabond Home

www.vagabondhome.eu Производител на палатки за кола. Made in Bulgaria

UST Brands www.ustbrands.bg Eксклузивен представител на UST Brands - продукти за оцеляване сред природата, къмпинг и туристическо оборудване, мултифункционални уреди, ножове, инструменти, осветление и много др.


15

Solaray www.honda-solaray.bg Оторизиран дилър на продуктите на Honda - генератори, извънбордови двигатели и надуваеми лодки, бензинови двигатели, резервни части и сервиз за тях.

4Play

www.4play.bg Дървени детски площадки, батути, пързалки, колела и тротинетки.

Асоциация на къмпингите в България

My Wild Bugs

www.mywildbugs.com Български бранд за висококачествени детски облекла и обувки от естествени материал.


20 22

W W W . C A M P I N G .BB G

/2

TBI

02 3

TBI Buy е мобилно приложение за бонус точки сред много търговци, а с TBI Pay можеш да пазаруваш разсрочено и удобно.

G UIDE

Метро www.metro.bg

КЪМПИНГ ПЪТЕ ВОДИТЕЛ

МЕТРО България - най-голямата компания за търговия на едро, оперираща на българския пазар от 1999 година, обслужваща клиенти от хотелския и ресторантьорския бизнес, търговци и фирми. Компанията управлява 11 кеш енд кери магазина, както и 1 снабдителна база, с над 2100 служители.

CAMPING-UND REISEFÜHRER

Електрикс

www.electris.biz Продукти и уреди в областта на соларната техника, осветлението, енергетиката и автоматизацията.


20 22

W W W . C A M P I N G .BB G

/2 02 3

G UIDE КЪМПИНГ ПЪТЕ ВОДИТЕЛ CAMPING-UND REISEFÜHRER


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.