Page 1

! r e t e h y N


• aUto-off etter 2 timer • aUtomatisk drypp stopp • 1o kopper pÅ 6 minUtter

FAKTA OM MOCCAMASTER

pink

Miljøvennlig kvalitet Kaffetrakterne fra Moccamaster er av unik kvalitet. Grunnlegger Gerard C. Smit hadde en visjon m o å skape en kaffetrakter som lager verdens beste kaffe, og ga seg ikke før han nådde sitt mål. Og i dag, nesten 50 år etter oppstarten, går han fortsatt ikke på akkord med kvaliteten. En Moccamaster varer lenge – bra for deg og bra for miljøet.

fresh green

Nyeende n n e p s rger! fa satin

yellow pepper

red metallic

Lages for hånd Nøkkelen til Moccamasters suksess er at alle trakterne håndlages på fabrikken i Nederland. Der blir de viktige komponentene montert for hånd og hver enkelt modell testes både underveis og ved produksjonsslutt. Alle Moccamaster er godkjent etter Norsk Kaffeinformasjons strenge kriterier. Det gir perfekt kaffe – hver gang. white

matt black

black


Bli med på en kaffereise Vi har gleden av å introdusere Moccamaster Coffee Concept. spesialkaffe av høyeste kvalitet, brent i små mengder for å sikre den beste behandling av råvaren! Vi tilbyr kaffe fra 6 ulike områder; sumatra, india, kenya, Sumatra, Java, India, Kenya, Etiopia og Guatamala. etiopia guatamala. kaffen leveres i porsjonspakninger á 75 gram, som gir 10 kopper kaffe.

KAFFEBOKS

lekker sort kaffeboks. inneholder 6 porsjonsposer med kaffe fra 6 ulike områder. alle posene har sin individuelle smak og aroma.

KAFFEPOSE

inneholder 6 porsjonsposer av din favorittkaffe


Originalt Moccamaster tilbehør GAVESETT tilbered kaffen med omhu og kjærlighet og du blir belønnet med aromatisk nytelse. skal man man må ta hensyn til. kaffen må ha høy kvalitet, men man må også stille krav til utsyret! MA040 Måleskje og poselukker Måleskje i rustfritt stål med silikongrep. Rommer 10 gram kaffe. Poselukkeren i rustfritt stål forhindrer at luft kommer i kontakt med kaffen, og bevarer dermed aromaen.

MA042 Kaffeboks, filterholder og måleskje Kaffeboks i rustfritt stål med lufttett lokk for optimal oppbevaring. Lekker filterholder i rustfritt stål for plassering på benk eller vegg. Måleskje i rustfritt stål med silikongrep. Rommer 10 gram kafe.

MA041 Kaffeboks, måleskje og poselukker Kaffeboks i rustfritt stål med lufttett lokk for optimal oppbevaring. Måleskje i rustfritt stål med silikongrep. Rommer 10 gram kaffe. Poselukkeren i rustfritt stål forhindrer at luft kommer i kontakt med kaffen, og bevarer dermed aromaen.


Originalt Moccamaster tilbehør

MA001 Kaffeboks Kaffeboks i rustfritt stål med lufttett lokk for optimal oppbevaring.

MA002 Målebeger Målebeger i rustfritt stål med silikongrep.

MA004 Måleskje Måleskje i rustfritt stål med silikongrep. Rommer 10 gram kaffe.

MA003 Filterholder Lekker filterholder i rustfritt stål for plassering på benk eller vegg.

MA005 Poselukker Poselukker i rustfritt stål forhindrer at luft kommer i kontakt med kaffen, og bevarer dermed aromaen.

Kaffekrus MA020 sort, MA021 orange, MA022 beige. Stilige og praktiske kaffekrus med doble vegger og silikongrep. Leveres i 2-pakning. Finnes i 3 ulike farger.


Moccamaster_DM  

Nyheter! Nøkkelen til Moccamasters suksess er at alle trakterne håndlages på fabrikken i Nederland. Der blir de viktige komponentene montert...

Moccamaster_DM  

Nyheter! Nøkkelen til Moccamasters suksess er at alle trakterne håndlages på fabrikken i Nederland. Der blir de viktige komponentene montert...

Advertisement