Page 1

Het ontwerp voor het Makassarplein is klaar Straks op het plein: fruitbomen en bloemen, klimtorens en zandbak, een kunstgras voetbalveld met dug-out, een sportveld voor andere sporten, veel bankjes en picknicktafels, een waterhappertje, een picknickveld. De uitvoering start in het voorjaar van 2013. Eind 2013 bent u welkom op het vernieuwde Makassarplein www.oost.amsterdam.nl/makassarplein


Voel je thuis in de Makassarbuurt Kom op vrijdag 30 november naar de Warme Nest Bijeenkomst in Rumah Kami. Dit is een initiatief van: de Makassarplein Community, MOI, Al Foras, BMO, Civic en Stadsdeel Oost.

Kom meer te weten en leer uw buurtgenoten kennen. Er gebeurt van alles in de buurt: Moestuinen Elke week computercursussen in Rumah Kami Elke maand theesalon met interessante onderwerpen en hapjes in Rumah Kami Hulp en ondersteuning voor mensen die de weg niet kennen Sport en spel voor en door jongeren En nog meer. Programma 30 november (start 15.30 uur) Wat wilt Ăş op het plein? Welke activiteiten ontbreken nog? Hoe houden we tijdens de bouw van het nieuwe plein de buurt leefbaar en veilig? Heeft u speciale wensen? De Pleinmoeders gaan van start! Kinderactiviteiten van 15.30-17.00 uur. Het hele programma staat op www.oost.amsterdam.nl/makassarplein. We horen uw wensen graag op 30 november.

Tot 30 november! Tijd:

15.00-18.00 uur Plaats: Rumah Kami Makassarplein 1

Voel je thuis in de Makassarbuurt  

Warme Nest Bijeenkomst Makassarplein Community in de Rumah Kami

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you