Page 1

- Stedet hvor mennesker mødes..! Sleepwell – Konference – Sport & Events Motion & fritid – Sportscafe

1


Alex Rasmussen Centerchef

Erik Lund Halassistent

Rasmus Mønster Servicemedarbejder

Charlotte Rasmussen Økonomi

Annette Lind Sørensen Ansvarlig motionscentret

Morten J. Villadsen Kok

Joan Andersen Køkkenassistent

Aase Nielsen køkkenmedhjælp

Torben Fisker Bestyrelsesformand

Bent Holkeberg Næstformand

Jette Pedersen Sekretær

Claus Zakarias Bestyrelsesmedlem

Flemming Aune Bestyrelsesmedlem

Jette Helmart Bestyrelsesmedlem

Per Korneliussen Bestyrelsesmedlem

Steffen Dahl Økonomisk rådgiver

- Stedet hvor mennesker mødes..! Idrætscenter Vendsyssel - Stadionvej 17 - 9760 Vrå - Tlf. +45 98 98 15 92 - www.ic-vendsyssel.dk

Følg os på Facebook og Instragram 2

Ide/udgivelse: Bermann Company - tlf +45 25 33 53 53

Grafik: Søren B. Svendsen - sbacks.dk

Fotos: Axel Søgaard

Tekst: Niels Henriksen


Torben Fisker - Bestyrelsesformand

Endnu et skridt mod visionen Allerede mens flammerne fortærede hallen natten mellem den 13. og den 14. maj 2006, besluttede vi, at vi ikke ville bygge en ny Vrå Hallen. Vi ville tænke stort og visionært. Vi ville skabe et sted, der på sigt skulle markere sig ikke kun lokalt men også regionalt og nationalt. I Idrætscenter Vendsyssel ønsker vi at være Hjørring Kommunes folkelige, kulturelle samlingssted. I kraft af vores fantastiske faciliteter vil vi gerne være med til at brande Hjørring Kommune og yde vores bidrag til, at der også kommer øget international bevågenhed mod kommunen. I Idrætscenter Vendsyssel har vi mod til at tænke ud over byens grænser. Vi er glade for og stolte over at bo i Vrå. Vi elsker vores by, og ved at kalde det ny center for Idrætscenter Vendsyssel, kigger vi både på Vrå og på resten af landsdelen. For os er det afgørende at bevare Vrå som en attraktiv og aktiv by at bo i. Derfor betragter vi også os selv som en kulturgenerator, der

sammen med masser af spændende aktører er med til bevare et højt aktivitetsniveau i en by i udvikling. Vi har et enestående sted. Det er vi meget bevidst om, og det skal vi værne om. Derfor sætter vi også overliggeren højt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Den skal være den bedste i alle led. Vi opfører os ordentlig og behandler alle brugere lige godt og med respekt. Med ICV SleepWell tager vi endnu et skridt mod at opfylde vores vision. Vi har allerede haft overnattende gæster fra mange, mange lande, så fra at være et center med adresse i Vrå og brugere fra Vendsyssel, er vi nu et internationalt kraftværk med plads til hele verden – uden at glemme alle vores lokale kernebrugere.

Venlig hilsen Torben Fisker Bestyrelsesformand

3


14 værelser med 70 senge

Vi har monteret alle værelser med Playstation og fladskærms-tv.

4

Med ICV SleepWell får Idrætscenter Vendsyssel helt nye muligheder – både i forhold til sporten og i forhold til møder og konferencer, men også til privat overnatning. Og efterspørgslen efter de 14 moderne og velindrettede værelser har allerede været enorm. - Under Dana Cup 2013, hvor tilbygningen end ikke var helt færdig, var alle værelser fyldt op af gæster, som selv havde reserveret værelserne. Desuden har vi igennem reservationen hos www.booking.com haft gæster fra flere europæiske lande og sågar fra USA, fortæller centerchef Alex Rasmussen. Høj kvalitet Som alle andre steder i Idrætscenter Vendsyssel er der heller ikke på værelserne gået på kompromis med kvaliteten. - Vi har monteret alle værelser med Playstation og fladskærms-tv samt fjernsyn i de to fællesrum. Desuden har vi installeret hele antennenettet og topmoderne AV-udstyr i alle mødelokaler, forklarer Jesper Pedersen fra Jepnet Service i Aabybro, der løser opgaver for bl.a. radio- og tv-forretninger i store dele af Vendsyssel.

Alle værelserne er naturligvis udstyret med eget lækkert bad og toilet samt gratis trådløst og lynhurtigt internet. Desuden er de fleksibelt indrettet og har plads til op mod fem gæster i kraft af vægmonterede køjesenge. To af værelserne tager desuden hensyn til handicappedes specielle behov. Værelsesfløjen på to etager er derfor indrettet med elevator. Gratis motion I stueetagen findes reception og køkken, hvor gæsterne selv er velkommen til at lave mad. I opholdsrummet er der borde og stole samt bordfodbold. Et stort mødelokale har plads til 100 deltagere. 1. salen er indrettet med opholdsrum/lounge med tv samt flere mødelokaler og kontorer. Overnattende gæster har naturligvis fri adgang til idrætscentret i åbningstiden, lige som det gratis er muligt at benytte motionscentret. Gæsterne har med nøglekort adgang til værelsesfløjen døgnet rundt.


Ny tilbygning - nye muligheder Muligheden for at tilbyde Idrætscenter Vendsyssels gæster overnatning i forbindelse med både sport og konferencer har stået højt på ønskesedlen længe. Den ny tilbygning giver således helt nye og mange flere muligheder for at afvikle træningslejre og møder af flere dages varighed. - Mange af dem, som lægger deres møder og konferencer hos os, har efterspurgt muligheder for overnatning. Det kan være til foredragsholdere, der benyttes i flere dage, og det kan være til deltagere i øvrigt. Med den ny værelsesfløj får vi nu helt nye muligheder for at tiltrække endnu flere større arrangementer, påpeger centerchef Alex Rasmussen, der også henviser til, at Idrætscenter Vendsyssel nu er blevet endnu mere interessant også for udenlandske idrætsklubber.

Træningsophold - Vi har derfor indgået et samarbejde med Dues Sportsrejser i Norge om formidling af træningsophold. Fra uge 42 kan vi jo også tilbyde en helt ny og super moderne kunstgræsbane, gør centerchefen opmærksom på. Selv om den røde snor endnu ikke er klippet, er de nye værelser allerede booket til flere træningslejre. En række danske håndboldklubber har således meldt deres ankomst. Idrætscenter Vendsyssel råder over de mest moderne faciliteter til professionelle møder og konferencer. Centret har mødelokaler, der kan rumme fra en håndfuld til 750 personer i hver af de to idrætshaller.

Se mere på www.ic-vendsysel.dk

5


Flere farver på paletten Flere farver på paletten giver et mere nuanceret billede. Idrætscenter Vendsyssel er som et maleri, hvor der hele tiden dukker nye spændende oplevelser op. Fra en traditionel idrætshal til et moderne multikulturelt center med en bred vifte af arrangementer og events med både sportsligt, folkeligt og kulturelt afsæt. I takt med at centret udbygges udvides mulighederne og gør Idrætscenter Vendsyssel endnu mere spændende og interessant. ICV har udviklet sig til et mødested for hele kommunen, for hele landsdelen. Med super moderne faciliteter, lokaler i mange størrelser og til de fleste formål er det altid muligt at finde den perfekte ramme om ethvert arrangement.

6

ICV har således lagt lokaler til et forrygende show med Jacob Haugaard arrangeret af Dansk Handicap Forbund. Sundhedsguruen Chris McDonald har flere gang besøgt centret. Store danske musiknavne har optrådt på scenen i Hal 1, lige som flere store lokale og regionale virksomheder har henlagt interne firmaarrangementer til ICV. Det er f. eks. Novo Nordisk, Sparekassen Vendsyssel, Danish Agro, Scleroseforeningen, Hjørring Kommune, Brønderslev Kommune, Vrå Varmeværk, Arla, 3F, SKAT, DGI, JYRAK. Lions Kunstmesse. Og mange mange flere, store og små arrangementer og events.


Channette Holst

En juvel – også for handicappede Én af de mange faste grupper af brugere, der kommer i Idrætscenter Vendsyssel, og som måske fra tid til anden har lidt mere brug for en hjælpende hånd end så mange andre, er medlemmerne af Dansk Handicap Forbunds Nordvest Afdeling. Netop den gruppe af brugere er så glade for at komme i idrætscentret, at de i 2012 indstillede både centerchef Alex Rasmussen men også hans dygtige medarbejdere til Handicapprisen. - Begrundelsen var, at Idrætscenter Vendsyssel med Alex i spidsen har lyttet til vores ønsker og behov og hele vejen igennem har været indstillet på at gøre en ekstra indsats, således at vores medlemmer altid får en god oplevelse ved at komme i centret, fortæller formand for DHF NordVest, Chanette Holst.

Lydhør - I indretning af centret har Alex og bestyrelsen være lydhør og har gjort meget mere, end vi kunne ønske og forvente. Service og faciliteter er helt i top, og resultatet har da også været, at eksempelvis borgermødet fra det centrale handicapråd nu er flyttet fra Aalborg til Vrå. Idrætscenter Vendsyssel er simpelt hen en juvel på det område, fastslår Chanette Holst, der hæfter sig ved, at idrætscentret er indrettet med to teleslyngeanlæg, som er uafhængige af hinanden. - Selv om der er travlt i Idrætscenter Vendsyssel har Alex og hans medarbejdere altid tid til at smil og en hånd, hvis det er tiltrængt. Med den varme modtagelse, vi får, er centret bestemt også et oplagt mødested for andre handicapgrupper, mener Chanette Holst.

Topmoderne elevator der er med til at give en god oplevelse ved at komme i centret.

7


God nat i specialbyggede senge opgaven. Ved den efterfølgende licitation, fik vi heldigvis opgaven, og det har været spændende, fortæller Thomas Søe Jørgensen, der er en del af Erling Christensens professionelle erhvervsafdeling, som har stor erfaring i helmøblering af eksempelvis konferencecentre, sportshaller og lignende.

Anette Lind

Erling Christensen Møbler A/S i Hørmested har stået for møbleringen af ICV SleepWell. Og det har været en både god og spændende oplevelse for et af landets største møbelhuse, der har været langt omkring for at finde de helt rigtige løsninger. - Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Idrætscenter Vendsyssel om opgaven. Vi har i forvejen møbleret Vrå Højskoles to nye elevbygninger, og da jeg alligevel var i byen, smuttede jeg ind og snakkede med Alex om

8

Vidt omkring - Sammen med Alex har vi sparret på baggrund af tegninger og idéer, og vi har været vidt omkring for at finde de helt rigtige løsninger. Eksempelvis er nogle af sengene specialfremstillet af en lokal smedevirksomhed, mens nogle af køjesengene til gengæld kommer fra en producent i Spanien, som vi fandt på nettet, smiler Thomas Søe Jørgensen, der understreger, at Erling Christensen Møbler meget gerne deltager i lokale projekter. - Vi løser opgaver i hele landet, men det er altid rart for os at være med til at sætte et fingeraftryk på spændende lokale opgaver og vise, at vi har kompetencerne også i nærområdet. Erling Christensen Møbler har leveret alt fra puder og madrasser til stole, borde, glastavler og andet inventar. Tre medarbejdere fra møbelfirmaet brugte to uger i Idrætscenter Vendsyssel til montering af møbler og inventar.


Lækker mad på tallerkenen Uanset om konferencen skal holdes i Idrætscenter Vendsyssel, eller maden skal serveres til et firmaarrangement eller en privat fest, kan gæsterne være sikker på at få serveret lækre retter på tallerkenen. Kok Morten Villadsen og hans medarbejdere i køkkenet går nemlig heller ikke på kompromis med kvaliteten, når der skal trylles med spændende retter på komfuret. Morten Villadsen er udlært kok på Skalborg Kro og har været både kok og køkkenchef på Løkken Badehotel. Han drev i flere år Morten’s Cater i Løkken med stor succes, inden han blev en del af teamet i Idrætscenter Vendsyssel. Forkæler gæsterne - Med et professionelt køkken, dygtige medarbejdere og seriøse leverandører som

f. eks. AB Catering er vi i stand til at forkæle de mange tusinde, der hvert år deltager i møder, konferencer og andre arrangementer i Idrætscenter Vendsyssel. Vores køkkenpersonale har stor erfaring i at lave mad til flere hundrede gæster på en gang, så vi leverer lige gerne mad til den privat fødselsdag som til en reception eller en firmafest, fortæller Morten Villadsen. Selv om Idrætscenter Vendsyssel ikke har reklameret meget med mad ud af huset, så har rygtet om den gode mad alligevel spredt sig som ringe i vandet. Flere og flere bestiller således lækker mad fra ICVs køkken, hvor der er fokus på både sundhed og høj kvalitet. Det er naturligvis også køkkenet, der tilbereder den sunde kost til større sportsarrangementer.

Morten Villadsen - Kok 9


Erik Lund Jensen, Rasmus Mønster og Erik Nørmølle

ICV med til at skabe tryghed Vi har alle svært ved at forestille os, hvordan det må være at flygte fra sit land. At havne et fremmed sted uden at kunne tale sproget og forstå kulturen. Utryghed og angst er den daglige nabo for asylansøgerne, der forsøger at skabe sig en ny tilværelse i Danmark. Mens de venter på, at deres asylansøgning behandles af de danske myndigheder, bor en del af dem på Møllegården i Vrå. - Da vi holdt borgermøde i Idrætscenter Vendsyssel i foråret, før de første asylansøgere kom til byen, havde jeg en snak med Alex, fordi vi havde brug for nogle servicetimer. Dem ville han gerne stille til rådighed for os, så nu løser idrætscentrets medarbejdere – det er fortrinsvis Erik Lund Jensen og Rasmus Mønster – en række opgaver for os 20 timer om ugen. Det passer os helt perfekt, understreger Erik Nørmølle, der er konsulent hos Brovst Asylcenter, som driver afdelingen i Vrå med 110 beboere.

10

Fantastisk samarbejde - Vi har en fantastisk samarbejde med Idrætscenter Vendsyssel, og den kontrakt, vi indgik for 2013, er allerede forlænget. Beboerne er begyndt at kende Erik og Rasmus, og det skaber stor tryghed for dem. Trygheden betyder meget for integrationen, påpeger Erik Nørmølle. Asylansøgerne har tilbragt deres første tid i Danmark i det tidligere feriecenter i Rødhus, hvor nogle følte sig lidt isoleret. I Vrå kan de selv handle i Brugsen eller i Kiwi, og det er de rigtigt glade for, lige som de er glade for at gå på sprogkursus på Vrå Højskole.


Jan Hansen - Vendsyssel Håndbold

Faciliteter i superligaen Fodboldklubben Vendsyssel FF og håndboldklubben Vendsyssel Håndbold, der begge optræder i landets næstbedste rækker, kan næsten ikke få armene ned. De benytter begge Idrætscenter Vendsyssel, og begejstringen er stor. - I Idrætscenter Vendsyssel møder vi jo faciliteter, som mange superligaklubber slet ikke har og misunder os. Det er et fantastisk anlæg, og det bliver bare endnu mere fantastisk, når kunstgræsbanen og de to store eliteomklædningsrum står færdig. Vi har aftalt, at vi benytter det ene, så vi får et fast tilholdssted. Det er bare super – og så får vi en enestående behandling af centrets medarbejdere, smiler sportschef i Vendsyssel FF, Jacob Krüger. - Vi benytter faktisk alle idrætscentrets faciliteter. Vi bruger hallerne til test af spillerne, vi bruger motionscentret til genoptræning af vores skadede spillere, og vi bruger selvføl-

gelig de altid velplejede baner til træning, siger Jacob Krüger, der bakkes op af direktør i Vendsyssel Håndbold, Jan Hansen. - Vi er begyndt at henlægge vores træning om torsdagen til Idrætscenter Vendsyssel, og det er alle glade for. Rigtigt mange af vores spillere bor privat i Aalborg, så de får meget kortere til træning, påpeger Jan Hansen, der kalder rammerne i Idrætscenter Vendsyssel for perfekte. - Når vi kommer til Vrå, er det lidt som at besøge vores familie. Vi får en fantastisk modtagelse, og både Alex og hans medarbejdere er utroligt hjælpsomme og fleksible. Vi har indtryk af, at alt kan lade sig gøre – uanset tidspunktet på døgnet, understreger Jan Hansen.

Vi leverer rigtig kvalitetsbrød og kager, lavet efter de bedste håndværksmæssige Kvaliteter til IC Vendsyssel

Algade 68, 9700 Brønderslev Tlf 98 82 00 74

Jacob Krüger - Vendsyssel FF

Vidste du... At alle har behov for et testamente?

Vidste du...

Vidste du... At du kun arver din

At alle har behov for et At alle har behov for et samlever, hvis I har testamente? testamente? lavet testamente kun arver AtAt dudu kun arver dindin til hinanden? samlever, hvis I har samlever, hvis I har lavet testamente lavet testamente tiltilhinanden? hinanden?

Brinck Seidelins Gade 14-16 - 9800 Hjørring - Tlf. 98 90 09 77 Brinck Seidelins Gade 14-16 - 9800 Hjørring - Tlf. 98 90 09 77

Brinck Seidelins Gade 14-16 - 9800 Hjørring - Tlf. 98 90 09 77

11


Kunstgræs mødte stor velvilje Beboer- og Erhvervsforening har deltaget i arbejdsgruppen og været med til at trække i de rigtige tråde. Sammen med rigtigt mange ildsjæle, der har lagt en kæmpe indsats i arbejdet. - Vi fik aktiveret flere lokale erhvervsledere, der brugte deres netværk og indflydelse på at skaffe de økonomiske ressourcer, som var nødvendige for at få projektet på plads, og vi er meget stolte over på byens vegne, at rigtigt mange sagde ja til at støtte projektet, understreger Arne Larsen-Ledet.

Jørgen Rasmussen og Arne Larsen-Ledet

Når Idrætscenter Vendsyssel foruden en helt ny værelsesfløj også snart kan tilbyde en super moderne kunstgræsbane, ligger der ikke kun sand og grus under det grønne tæppe. Nedenunder ligger også en kæmpe portion lokal velvilje fra både idrætscentrets ledelse og bestyrelse, Vrå-Børglum Idrætsforening og ikke mindst det lokale erhvervsliv, der har spillet en ny og særdeles aktiv rolle i bestræbelserne på at skaffe muligheden for at spille fodbold året rundt. - Arbejdet med at anlægge en kunstgræsbane ved Vrå Stadion blev et fælles lokalt anliggende i et utraditionelt samarbejde, forklarer Arne Larsen-Ledet, der som formand for Vrå

12

Spændende projekt Direktør og indehaver af Vrå Dampvaskeri, Jørgen Rasmussen, var en af de lokale erhvervsledere, der gik aktivt ind i arbejdet. - Jeg syntes, at det lød som et rigtigt spændende projekt, og det er jo positivt, at Vrå nu kan tilbyde fodbold hele året rundt. Vi har fået et idrætscenter, som man ikke har andre steder. I Vrå Dampvaskeri har vi kunder over hele landet, og flere af dem kommer til store sportsarrangementer. Alle understreger hvor dejligt et center, vi har fået. Det er med til at gøre Vrå kendt, og derfor synes jeg, at det kunne være spændende, at gøre Idrætscenter Vendsyssel endnu mere tiltrækkende, siger Jørgen Rasmussen, der i øvrigt selv er aktiv bruger af centret som mangeårig badmintonspiller.


sponsorer K unststofbane

Strømgade 5-7, 9760 Vrå, Tlf 98981188

VRÅ - 98982260 eller 20883460

www.wgs.dk | info@wgs.dk | (+45) 9620 0101

NOVABIL A/S

din TOYOTA forhandler i Vendsyssel

DEN SIKRE VEJ TIL TOPPEN

Telefon 98 98 60 66

www.98986066.dk

13


Godt samarbejde på byggepladsen Da Kong Vinter lagde sin iskolde hånd på Idrætscenter Vendsyssel og sendte håndværkerne hjem i mange uger, skred tidsplanen. - Men folk rykkede virkelig sammen, da vi efterfølgende fik mulighed for at komme i gang igen, så vi indhentede rigtigt meget tid, understreger projektleder hos Arne Andersen Vrå A/S, Henrik Grøn, der roser alle håndværkere for et godt samarbejde. Totalentreprise Arne Andersen Vrå A/S havde projektet i totalentreprise og stod desuden selv for alt tømrerarbejdet. Vennelyst vandt jord, kloak, beton og belægningsentreprisen. Betonelementerne er kommet fra Præfa Byg, Bagterp Murerforretning har lagt stenene, EL Gården har sørget for de elektriske installationer,

mens Erik Lytzen A/S vandt entrepriserne for både vvs og ventilation. Kims Stål klarede smedearbejdet, mens Icopal lagde taget og Jesper Hansens medarbejdere svingede malerpenslerne. Arkitektfirmaet Finn Østergaard A/S stod for det arkitektoniske, og JPH rådgivning A/S ingenørarbejdet. Lokal opgave - For Arne Andersen Vrå A/S har tilbygningen til Idrætscenter Vendsyssel naturligvis været en god, lokal opgave, som vi meget gerne ville være med på, påpeger Henrik Grøn, der under hele byggeprocessen har haft en meget tæt kontakt til både centerchef Alex Rasmussen og bestyrelsesformand Torben Fisker.

På billedet ses Ivan Larsen fra Arne Andersen Vrå A/S 14


UANSET hvor du er i livet,

har vi en konto, der passer til DIG Kom ind i en af vores afdelinger og hør om vores attraktive produkter, og alle de fordele det giver. Pengo Club Focus UNG Focus PLUS Vendsyssel PLUS Vendsyssel 55 PLUS

0 - 12 årige 13-17 årige 18-28 årige 28 år og op 55 år og op

Du finder os på www.sparv.dk

sund fornuft www.sparv.dk

vi er tæt på dig!

Saml dine forSikringer og få en fordelagtig rabatordning

Hos Himmerland Forsikring tror vi på, at den tætte kontakt skaber den bedste tillid – hele vejen. Vi kan ikke forhindre ulykker, men vi kan hjælpe dig videre, hvis skaden sker. Vi tilbyder både forsikringer til erhverv og private, og står især stærkt på det private område med nogle af markedets bedste forsikringer til parcelhus, indbo og bil. Og har du ingen skader, opnår du attraktive rabatter.

Kontakt din lokale assurandør

Christian høyer mobil 30 67 34 50

vi er på forkant med kundernes behov – se mere på himmerland-forsikring.dk

Himmerlandsgade 110 · 9600 Aars · Telefon 96 98 18 00 15


Altid god service Vi er rigtigt glade for at komme i Idrætscenter Vendsyssel, hvor vi altid oplever en god service. Vi har fået fantastiske forhold og møder en fleksibel og engageret medarbejderstab. Desuden synes vi, at der er et godt samarbejde på tværs af klubberne.

Karina Bay, Vrå Volleyball & Basketballklub

Kan ikke få det bedre Idrætscenter Vendsyssel er et dejligt sted at komme. Vi kan simpelt hen ikke få det bedre. Faciliteterne er i top, og vi har endda fået nye redskaber i samarbejde med idrætscentret.

Karina Christensen, formand Vrå Gymnastikforening

Alle bliver taget godt imod VBI Fodbold har træningstider alle ugens dage, og vi bliver altid taget godt imod. Sådan siger gæstende hold også til os. Medarbejderne har altid tid til en snak, og så er Alex lydhør overfor gode idéer og forslag. Vi får sjældent et nej.

Günther Vangsted, formand VBI Fodbold

Service på højt niveau Vi er glade for at kunne byde spillere, dommere, modstandere og tilskuere velkommen i disse fantastiske rammer. Og vi oplever en service på meget højt niveau hos personale og centerchef Alex Rasmussen.

Martin Jin, formand VBI Håndbold

Hjælpsomt og positivt personale I Idrætscenter Vendsyssel møder vi altid en god og positiv stemning. Vi føler os velkommen. Der er altid en voksen person til stede, som er parat til at hjælpe. Centret har selv en masse redskaber, som vi frit kan låne. Det er fint.

Helle Bredal, formand Vrå Badmintonklub

16


5 gode grunde til at bygge nyt 1 Byg drømmehuset én gang for alle. 2 Kvit omkostninger til renovering af et ældre hus. 3 Byg et nyt hus, der kræver minimal vedligeholdelse. 4 Byg et hus, hvor varmeregningen er tæt på 0 kr. 5 Vælg miljørigtige materialer og få et sundt indeklima.

– mange flere grunde til at bygge nyt

© www.tankegang.dk

Hjørring Kommune har en lang række attraktive byggegrunde til salg i hele kommunen. Vælg selv om du vil bo i byen, på landet eller midt i naturen. Se alle grundene på www.nyudsigt.dk.

17


Totalentreprenør:

Hjertelig tillykke med IC Sleepwell

Murer

Jord, Kloak, beton og belægning

Tømrer

Betonelementer

El

Tlf. 98 90 34 33 - CVR 30509900

Vi takker for rigtig godt samarbejde

18


VVS

CTS entreprise

Tagdækning

Malerentreprise

Tlf. 98 99 81 00 · Mobiltlf. 20 14 11 51

Ventilation

Arkitekt

MEDLEM AF DANSKE ARKITEKTVIRKSOMHEDER OG DANSKE BYGGEØKONOMER www.afoe.dk E-mail: arkitekt@afoe.dk

98 922 922

Smedearbjede

Ingenør

19


Idrætscenter Vendsyssel tilbyder en række livsstilshold, hvor det handler om et sundere liv med motion og nye kostvaner.

Motion og sundhed Idrætscenter Vendsyssel råder over et supermoderne motionscenter på 350 kvm. Her er mulighed for at træne i nye, moderne maskiner indenfor både kredsløb, styrketræning og motion. Der er løbebånd, motionscykler, romaskine, stepmaskine, crosstrainer, maskiner til styrketræning og to træningstårn, således at det er muligt at træne alle muskelgrupper. På nogle tidspunkter vil der være DGI-uddannede instruktører tilstede. Det er desuden muligt at få hjælp til personlige træningsprogrammer, lige som motionscentret er godkendt af Region Vest som genoptræniongscenter efter skader eller sygdom. I tilknytning til motionscentret er der omklædningsrum og legerum. Motionscentret er åbent alle ugens dage fra kl. 06.00-kl. 23.00. Spinning og squash I umiddelbar tilknytning til motionscentret er der indrettet spinningrum med 14 helt nye cykler. Der er hold for både begyndere og øvede med uddannede instruktører. Cykelsko kan lejes ved henvendelse til instruktøren, lige som begyndere har mulighed for at få gratis prøvetime. Som et af de meget få steder i Nordjylland kan Idrætscenter Vendsyssel tilbyde at spille squash. Centret har indrettet to nye baner, som kan bookes via hjemmesiden. Ketchere og bolde kan lejes ved henvendelse til idrætscentrets personale. Livsstilshold Idrætscenter Vendsyssel har fokus på sundhed. Derfor tilbyder centret deltagelse på en række livsstilshold, hvor det for deltagerne handler om at ændre vaner og livsstil i retning mod et sundere liv med motion og nye kostvaner.

- Stedet hvor mennesker mødes..! 20

Det får du: Fri træning i Idrætcenter Vendsyssel om mandagen Smagsprøver hver uge Hjælp til målsætning og opfølgning på dine mål Ugentlig vejning og måling. Hver 4. uge udvidet vejning med fedtprocent mm. Forskellige tests så du kan følge din fremgang. Viden om træning, så du opnår resultater på kortere tid Viden om kost så du efter forløbet er i stand til at stå på egne ben og være din egen ekspert Mulighed for at prøve forskellige motionsformer Adgang til lukket gruppe på facebook hvor du finder opskrifter, viden og støtte Din egen mappe med kostplan mm. Mulighed for at købe 3 mdr. træning til motionscentret til halv pris. Støtte og vejledning fra erfarne instruktører 2 gange hvor vi går i køkkenet og laver sunde retter Forløbet varer i 12 uger. Ældre og handicappede Ældremotion mandag og fredag kl. 8-12 Hver mandag og fredag fra kl. 8-12 har vi hold for ældre/ pensionister (aldersgruppe ca. 30-99 år). Alle kan deltage på disse hold uanset fysisk form. Er dit ønske blot at kunne klare nogle flere ting hjemmet, vil vores instruktører hjælpe dig til at nå dit mål. På dette hold er det sociale en meget vigtig ting. Prisen er yderst favorable kr. 20,00 – inkl. kaffe og sunde snack. Vi samarbejder desuden tæt med Dansk Handicap Forbund og øvrige handicaporganisationer om at oprette hold for handicappede og bevægelseshæmmede med specielle behov.

Idrætscenter Vendsyssel Stadionvej 17 - 9760 Vrå - Tlf. +45 98 98 15 92 www.ic-vendsyssel.dk

Idrætscenter vendsyssel ic sleepwell  

Indvielse af IC Sleepwell i Vrå 2013. Præsentation af hele Idrætscenter Vendsyssel og alle de dejlige aktiviteter.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you