Page 1

Ytterdører

Walls2Paint

Nytt tak?

malingsklare veggplater til nybygg og renovering

Fra kr

Isola takshingel fra m2

8490,-

129,-

KAMPANJE Kampanjeperiode uke 24 og 25 – 2019

Når du trenger

GODE TILBUD PÅ BYGGEVARER

BYGG FAG

Fagbutikken i Ditt Distrikt www.byggfag.no

Vindusdager Spar energi og tid på vedlikehold – oppgradér til moderne og smarte vindu!

Supertilbud på vinduer fra La deg inspirere eller tegn ditt helt eget Byggfaghus

La deg inspirere av vår nye huskatalog, eller tegn ditt helt eget ByggfagHUS!

BYGGFAG

HUS

Nytt hus?

Følg oss: www.byggfag.no |

Hagehus? Ønsker du ekstra uterom i hagen? La deg inspirere av våre kataloghus, eller tegn ditt helt eget Byggfag-hagehus.

byggfagkjeden |

byggfagas | byggfagarkitekter

1


Rekkverk i glass og stål – stilfull beskyttelse mot vind!

Et nyskapende og stilfullt rekkverk som også kan integreres mot det gamle og endre den til en mer åpen fasade.

kreves det ingen kutt eller forboring og gjenging til skruer. Håndlisteskjøtene er nesten usynlige og gir rekkverket vakre linjer.

Rekkverkskonseptet er utviklet for å være monteringsvennlig. Kvaliteten gjenspeiles i alle detaljene. Håndrekkene er tilpasset hver glassbredde, dermed

Glassene er herdede og laminerte sikkerhetsglass. De leveres i 11 glassbredder og det er også mulig å bestille sotet og frostet glass.

Eksklusivt uttrykk med sotet glass!

2

Stolpene leveres komplett med glassfester og pyntedeksel som skjuler innfestingsskruene til terrassen og gir en penere finish.

Et glassrekkverk gir deg enda vakrere utsikt fra din terrasse, mens du fortsatt er beskyttet mot vind.


Lettlagt, slitesterk og trendy laminat

t l e k n e r e t e D n e g e n i d e g å la ! s s a l p e t u e t flot

1290,Levegg Kongsvik 180 x 150 cm

Med praktiske, ferdigmalte elementer, setter du opp en flott og trivelig uteplass med både rekkverk og levegg på 1-2-3 til glede for hele famlien. TIPS! Leveggelementer kan også brukes som gjerder. I tillegg til et flott gjerde får du også lunere hage med redusert innsyn.

Lettbygd trapp

Skjerming ved behov

Din nye trapp lager du svært enkelt og på kort tid med ferdigfabrikerte vanger og trinn.

Trappetrinnsett

Trappevange

med antiskli. Består av 2 rillete bord i bredde 145 mm (foran) og 115 mm.

Finnes fra 2til 7-trinn.

Fra 50589802

249,-

109,-

Fra 41711002

1390,Sideseil er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov. Når seilet ikke er i bruk rulles det automatisk inn i beskyttende kassett som er monter på vegg/stolpe. Str 300 x 160 cm. 44860404 486040

3


Gjør uteomrüdene til flotte og praktiske oppholdssteder

4


Ny inner- eller ytterdør?

8490,Lillehammer Pris gjelder std. str. og farge hvit.

8490,Hovdeby Pris gjelder std. str. og farge hvit.

Lillehammer og Hovdeby er funksjonelle ytterdører av høy kvalitet. Med hele fire strøk maling på utsatte steder, er dørene behandlet for å tåle vårt nordiske klima.

Sletten Lett

429,-

Kari Lett

590,-

Lett formpresset innerdør. Dørbladet har en kjerne av honeycomb.

Lett formpresset innerdør med 3 speil og tradisjonelt design. Dørbladet har kjerne av honeycomb.

Alle beslag er FG-godkjent: Matt krom sylinder - TV5596C, sluttstykke LP712, låskasse Assa 8765 og tre justerbare hengsler F-3248-110 TKMS Zn med bakkantsikring.

Sletten Kompakt

Kari Kompakt

Dører finnes i mange design og farger. Kom innom oss, så hjelper vi deg finne din favoritt!

Formpresset kompakt innerdør. Ekstra god overflatebehandling og en massiv kjerne av trefiber som gir bedre lyddemping enn lette dører.

Formpresset innerdør med 3 speil og tradisjonelt design. Ekstra god overflatebehandling og en massiv kjerne av trefiber som gir bedre lyddemping enn lette dører.

Dørene har U-verdi fra 0,77-1,4 med 2-lags energisparende isolerglass. Glasslister og sprosser er utført i fargeekte PVC. Dørene kan mot pristillegg leveres som to-fløyet eller med sidefelt.

990,-

1090,-

Utebod gir praktisk ekstra lagringsplass Redskapsbod Smart Mini

Redskapsbod Smart Mini Pluss

Praktisk påbygningsbod i element med tre vegger for montering på eksisterende vegg, f.eks. som tilbygg til garasje. Utmerket for sykler, gressklippere etc. som du ikke ønsker i nærheten av bilen. Utvendig mål (bxdxh): 235x85x177 cm. Gulv er inkludert. Leveres ubehandlet.

Praktisk påbygningsbod i element med tre vegger for montering på eksisterende vegg, f.eks. som tilbygg til garasje. Utmerket for sykler, gressklippere etc. som du ikke ønsker i nærheten av bilen. Dør kan monteres i valgfri ende. Utvendig mål (bxdxh): 172x223x214 cm. Gulv er inkludert. Leveres ubehandlet.

40758963

4790,-

6490,-

49714726

5


Tid for uteprosjekter Hos oss finner du trelast til bĂĽde smĂĽ og store byggeprosjekter

6


Spar penger og energi med nye vinduer! Gjør det enklere for deg selv – velg vedlike­holdsfrie, moderne kvalitetsvindu med funksjonsglass og lang holdbarhet!

SUPERTILBUD

PÅ ALLE VINDU Bestill vindu i uke 24 og 25!

Vedlikeholdsfritt tilpasset din stil

Skapt for norske forhold

Det beste vinduskjøpet

Kvalitetsvinduer i vinyl som hverken trenger skraping eller maling.

Vårt langstrakte land er furet og værbitt. Det er derfor ikke uten grunn at vi gjør oss flid for å tilby deg de beste produktene, tilpasset norsk klima.

Natre tilbyr norske kvalitetsvinduer. Helt trygt. Helt enkelt.

Du sparer både tid og penger.

www.hplus.no

www.norgesvinduet.no

www.natre.no 7


Trygg og stabil takshingel produsert i Norge

Testvinner og bestselger!

129,-

Fra

Shingel type skrå. Pr m2

Isola Takshingel Testvinneren! En takshingelserie som dekker de fleste behov. 20 års garanti og en forventet levetid på enda mer. Velg mellom en rekke farger og mønstre. Trygg og vakker norskprodusert takshingel som du kan stole på og som både er rask og enkel å legge.

Enklere eller enda bedre? Noen ganger ønsker man et rimeligere alternativ eller rett og slett «ta den helt ut» og gå for det aller, aller beste. Rådfør deg gjerne med oss før du bestemmer deg for hvilken kvalitet du ønsker til ditt prosjekt.

n Velg mellom e og rekke farger mønstre!

Enklere!

Baros Takshingel Enkel og god takshingel. Prisgunstig og funksjonell med 5 års garanti. Leveres kun i sort skrå og er et alternativ til enklere bygg.

Best!

Isola Takshingel Premium Når bare det beste er godt nok! Her er Isola Takshingels solide kvaliteter tatt enda et steg videre. Ekstra kraftig stamme bidrar til hele 30 års produkt- og funksjonsgaranti. 8


Stålplatetak – moderne løsning med tradisjonelt utseende! Like godt egnet til nybygg som rehabilitering

Isola Powertekk stålplatetak kombinerer stor styrke med lav vekt. Dette gir unike fordeler på taket. Takpannens form, sammen med overdekning av steingranulat eller pulverlakkert, gir et utseende som takstein. Powertekk er like godt egnet til nybygg som til rehabilitering av gamle tak. Isola Powertekk er en moderne løsning som ivaretar et tradisjonelt utseende. Taket garanteres i hele 30 år! Forventet levetid overgår dette. Powertekk er lett å håndtere og raskt å montere. Fargeutvalget og et komplett tilbehørssystem gir et funksjonelt og stilfullt tak.

G ARA N T I

O D U KT -

ÅR F U N K SJ O

NS

PR

30

OG

ISOLA

Led vannet vekk fra hus og grunn!

179,- 159,Takrenne stål, 4 m, flere farger

Nedløpsrør stål, 3 m, flere farger

9


Vedlikeholdsfrie takstein

Vakre og k a t e t s u b ro n i e t s k a t d e m av betong

Betong er blant de mest værbestandige materialene som finnes. Takstein i betong er vedlikeholdsfrie. Skarpnes leverer også vindskiog gavlstein av betong som erstatter vann- og vindbord av tre. Betongtakstein ligger trygt på taket og lar seg ikke påvirke av svingninger i temperaturen. Selv under ekstrem kulde eller varme vil betongstein fra Skarpnes verken krympe eller svelle, og avgir ingen kondens til undertaket. Takstein tåler også å bli gått på – nyttig i forbindelse med snørydding, pipefeiing, tilkomst for maling av hus eller rett og slett inspeksjon. Betongstein har en uslåelig kombinasjon av lang holdbarhet og lav pris. 10

Uansett arkitektoniske, estetiske eller bygningstekniske krav, har Skarpnes alltid et produkt som passer til huset. I tillegg sørger perfekt passform for at taket blir tett og robust.


Moderne, komfortable og solide garasjeporter fra Liga

er Liga garasjeport et, – lyden av stillh tet følelsen av kvali

Liga garasjeporter finnes i flere design enn plass til å vise her. Kom gjerne innom for mer informasjon om porter og tilbehør.

Vindu uten sprosser

Sherwood

Williamsburg

Stockton

Smidig og behagelig med elektrisk portåpner Inkluderer 2 minihåndsendere

Liga garasjeporter er bygd og laget for norske forhold. Det betyr at portene er designet for å tåle tøff behandling av omgivelsene. Tester viser at en korrekt montert Liga garasjeport tåler vindkast med stormstyrke, og at den holder vannet ute selv om alle himmelslusene skulle åpne seg. Garasjeporten er en viktig del av husets fasade. Liga sine garasjeporter tar oppdraget på alvor ved å smykke den med rike detaljer som vitner om en gjennomtenkt husfasade, også når du kommer tett på og får muligheten til å studere. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter. Den originale leddporten

2390,Liftmaster LM70EVK Meget stillegående og rask motor. Alt i en eske. MyQ kompatibel. Leveres med 2 stk minihåndsendere TX2EV og innvendig trådløs veggbryter 128EV. 47510657

11


Spikerpistoler til lave priser 2990,- 2990,- 2990,-

1890,- 1490,-

Reich 3516 Coilpistol papp 19-45 mm

Reich 3570 Spikerpistol 17° 90mm

Reich 3572 Spikerpistol 21° 90mm

Reich 3476 Dykkpistol 16 GA 19-64 mm

Reich 3473 Krampepistol

49432683

50709286

50709294

50709324

50709313

Kraftige verktøy med batteri Stikksag

Bor-/skrutrekker

Bor-/skrutrekker

M18 toppholdt stikksag. 2800 slag/min for rask saging. REDLINK™ overbelastningsvern. Patentert FIXTEC bladklemme for enkelt skifte av blad. Nøkkelløs gjæringsinnstilling mellom 0 - 45°. 5-trinns pendelfunksjon. LED lys. Støvblåser holder saglinjen fri for støv. 25 mm slaglangde. Maks. sagkapasitet i tre/ metall: 135/10 mm. Vekt med batteri 2,5 kg. Leveres med skånsom glidesko, stikksagblad og støvport med rør. Uten batteri og lader.

Kompakt M18 FUEL™ bor-/skrutrekker A9:J30 børsteløs POWERSTATE™ motor. Overlegent dreiemoment på hele 135 Nm. Kun 175 mm A9:J30 Ubelastet hastighet på 0-550/0-2000 omdr/m. REDLINK PLUS™ elektronikk leverer digital overbelastningsbeskyttelse i verktøy og batteri og øker verktøyets ytelse. Batteriindikator og LED-lys. Belteklips. Maks. borekapasitet i tre/stål: 89/16mm. Vekt med batteri 2,1 kg. Leveres med sidehåndtak og HD Box (uten batterier og lader).

Kompakt M18 bor-/skrutrekker med børsteløs motor. Kun 165 mm lang. 13 mm chuck raskt skifte av av bor og bits. 18-trinns momentinnstilling og bormodus. 60 Nm. 0-500/0-1800 o/min. REDLINK™ elektronikk gir klassens beste driftssikkerhet og beskytter både verktøy og batteri. Softgrep-håndtak, belteklips og innebygget LED-lys. Bor Ø i stål/tre: 13/38 mm. Vekt med batteri 1,5 kg. Leveres med 2 x 2,0 Ah REDLITHIUM-ION™ batterier, 40 min. lader og transportkuffert.

2190,-

2390,-

2490,-

Sirkelsag Revolusjonerende M18 FUEL sirkelsag med børsteløs motor som gjør den sterkere, raskere og forlenger maskinens levetid. REDLINK PLUS™ elektronikk beskytter både verktøy og batteri mot overbelastning og overoppheting, noe som gir lang holdbarhet og beste ytelse. Maks. sagdybde 90˚/45˚: 55/41 mm, 50° gjæringskapasitet. Ubelastet turtall 0-5000 o/min. REDLITHIUM-ION™ batterier gir lang driftstid og optimal hollbarhet. Batteriindikator. Vekt med batteri 3,2 kg. Leveres med 165 mm blad, uten batteri og lader

Sagbord

Batterisett

2890,Kapp- og gjærsag

1990,Universalt arbeidsbord til kapp/ gjærsag. Lett aluminiumskonstruksjon for enkel transpoort. 1,09 m total lengde. Forlengbare sider - 2.54 m i alt.

M18 FUEL™ 190 mm kapp/gjærsag med POWERSTATE™ børsteløs motor og REDLINK PLUS™ elektronikk. 190 mm blad. Hurtigfeste for låsing av sagen i ønsket gjæringsposisjon høyre/venstre. (47°/47°). Stort anlegg for maksimal materialstøtte. Sager opp til 299 kutt i 38 mm X 89 mm mykt tre med et 9.0 Ah batteri, noe som gir brukeren mulighet til å jobbe en hel dag uten å lade batteriet. Kraftig stålsokkel med med faste stopp for de vanligste vinkler. Integrert bærehåbdtak. LED lys. Vekt 12,7 kg. Leveres med 190 mm blad, kombiklemme og sponpose. Uten batteri og lader. El-verktøy er bestillingsvare i enkelte butikker

5490,-

12

2490,M18 5,0 Ah REDLITHIUM-ION™ batterisett: 2 x M18 5,0 Ah REDLITHIUM-ION™ batterier og en M12-18FC lader (59 min.).


Walls 2 Paint – en genial veggplate for både nybygg og renovering Et genialt produkt for deg som ikke er så glad i å sparkle og pusse. 1. Montèr platene 2. Mal i ønsket farge (du kan også tapetsere med ønsket tapet) 3. Ferdig vegg

159,pr m2. Pr plate 235,32

Tips! For best resultat kan det etter første strøk med maling være lurt å glatte forsiktig over skjøten med et finkornet pussepapir. • Platene leveres ferdig tapetsert • Unik låseprofil

• • • •

Ingen sparkling - du unngår pussestøv Plateskjøten skal limes med èn fyldig limstreng Veggplatene har god skrufasthet Leveres i lengdene 2,39 m, 2,60 m, 2,80 m og 3 m. Standard bredde 60 cm. 12 mm tykkelse.

Vi leverer også kombilist med samme overflate som Walls2Paint-platene.

13


Prisgunstige og ferdigmalte vegger til både nybygg og fornyelse

ing Rask monter ltat og flott resu

89,pr m2. Pr plate kr 131,72

Focus MDF hvite veggplater i profil Skygge er et tidløst valg som matcher det meste av interiør. Lettmonterte plater med 5 lag patentert kostemaling, hvor siste strøk er vernelakk, garanterer holdbare og flotte vegger. Platestørrelse: 11 x 620 x 2390 mm. 44120156

Et rent naturprodukt

119,-

Kostemalt veggplate Huntonit Skygge Hvit er den originale, klassiske varianten av lekre kostemalte veggplater. Hvitfargen NCS S 0502Y skaper en delikat helhet i ditt hjem. Enkel montering. Miljøvennlige og anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Dimensjon 11 x 620 x 2390 mm.  42750445

pr m2. Pr pl. kr 176,12

Ferdigmalt panelbord til vegg og tak Huntonit Panelbord 142 mm kan brukes stående eller liggende i tak og på vegg. De ferdigmalte panelbordene har en sterk overflate og er enkle å rengjøre. De er det eneste ferdigmalte panelbord som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Endeskjøt i V-fas gir et pent utseende der panelbordene skal dekke lengre avstander enn 2400 mm. Dimensjon 11 x 142 x 2420 mm.  49511401

14

142 mm bredde

159,-

pr m2.


Hagen og terrassen kan bli en liten, vakker oase – for trivsel, velvære og nytelse. Bruk fantasien og la deg inspirere!

Fem tips til planlegging av uteplassen: 1. Kartlegg forutsetninger og muligheter 2. Definer familiens behov 3. Del uterommet inn i soner 4. Kombiner ulike typer av materialer 5. Bruk lys for å skape god stemning

Enkel rengjøring med høy­ trykk­spylere fra Nilfisk

E 145.4-9 P X-TRA

C 135.1-8I X-TRA

C 120.7-6 PCA

høytrykksvasker med stor yteevne, og klar til å løse de mest krevende rengjøringsoppgavene. Patio terrassevasker følger med som standardtilbehør.

velegnet til mindre til mellomstore rengjøringsoppgaver omkring dit hjem, til innkjørslen, terrassen, bilen m.m.

robust og effektiv vasker, som er perfekt til vanlig høytrykksvasking og bilvask. Maks trykk 120 bar.

53490182

51641285

53490375

3990,-

2390,-

1490,15


NYTT HUS? Visste du at Byggfag har egne arkitekter?

La deg inspirere av våre kataloghus, eller tegn ditt helt eget ByggfagHUS.

HAGEHUS? Ønsker du ekstra uterom i hagen?

La deg inspirere av våre kataloghus, eller tegn ditt helt eget Byggfag-hagehus.

Forhandleroversikt: AUST-AGDER

HORDALAND

Bjordammen AS *..............................37 15 88 70 Brokelandsheia 37, 4993 Sundebru Åmli Trevare AS *...............................37 08 13 81 Engenes 4, 4865 Åmli

Eide Mesterbygg AS *........................928 37 192 Grønamyrvegen 21,5353 Straume

MØRE OG ROMSDAL Boindustri AS *...................................70 01 88 50 Smårisevadet 2, 6065 Ulsteinvik

BUSKERUD Fiskum Bygg AS..................................32 75 04 00 Kongsbergvn. 736, 3322 Fiskum

Byggfag Søvik AS *............................70 21 04 60 Søvikvegen 114,6280 Søvik Byggfag Ulstein AS............................78 78 88 10 Storehølvegen 20, 6065 Ulsteivik

FINNMARK Berlevåg Bygg AS *............................78 98 10 90 Havnegata 11, 9980 Berlevåg

Holen Bygg AS...................................70 19 36 60 Holsneset 15, 6030 Langevåg

Bjarne Uttakleiv AS *.........................78 49 76 04 Værveien 42, 9770 Mehamn

Håkon Longva AS...............................70 02 80 36 Håkonshallen, 6084 Larsnes

Finnmark Byggservice AS *...............78 44 09 44 Industrihøyden 8, 9513 Alta

N. L. Austnes AS *..............................70 21 01 09 Austnes, 6290 Haramsøy

Nyboloft Byggevare AS *..................78 42 17 50 Brenneriveien 25, 9600 Hammerfest

Nystøl & Fagerhol AS *......................70 02 08 30 Ragnhildberget, 6143 Fiskå

Oldernes Byggevare AS *..................78 95 52 00 Båtsfjordveien 11, 9800 Vadsø

Ous & Emdal Bygg AS *.....................70 26 20 60 Ødegårdsvegen 125, 6200 Stranda

HEDMARK Mellem Bygg og Interiør AS..............62 97 88 10 Stubben 2, 2120 Sagstua

Rise Bygg AS *....................................70 09 38 33 Hareidsvegen 451, 6060 Hareid Røberg Byggmarked AS....................71 27 88 00 Røbergvegen 25, 6475 Midsund

* Forhandler ByggfagHUS

BYGG FAG

Fagbutikken i Ditt Distrikt www.byggfag.no

Toro Bygg AS *....................................943 64 276 Industrivegen 8, 6530 Averøy Høyvik Bygg AS *................................924 42 654 Sætra, 6050 Valderøya Molvær Bygg AS *..............................913 65 784 Nedre Kipperberget 21, 6030 Langevåg Fleher Boliger AS *..............................952 30 165 Borgundvegen 1019, 6018 Ålesund

NORDLAND MaterialMax Salten AS.......................919 05 296 Vikaveien 6, 8200 Fauske

OSLO Byggsenteret Oslo AS.........................950 63 105 Smalvollveien 61, 0667 Oslo

SOGN OG FJORDANE A.O. Bakke Sag & Høvleri AS *����������57 86 23 62 Hjelmelandsdalen, 6770 Nordfjordeid Andersen og Hofslundsengen Bygg AS *�����������������950 67 299 Skarpeteigvegen 9-11, 6854 Kaupanger Byggmeister Tore Hovland AS *.......57 67 84 86 Vangestadvn. 11, 6854 Kaupanger

Gunnstein Sæterlid Byggjefirma ENK���������������������������������57 69 77 84 Nedrelid, 6895 Feios Knut Wolff AS....................................57 78 82 14 Leirvik, 6953 Leirvik i Sogn M. Leiknes AS *..................................57 73 04 57 Askvoll, 6980 Askvoll

TROMS Betongservice AS *............................77 77 03 00 Industriveien 24, 9152 Sørkjosen Lavangen Byggeindustri AS..............77 17 69 50 Nessveien 42, 9357 Tennevoll O J Hansen Sørreisa AS *...................77 86 43 11 Industriveien 5, 9310 Sørreisa Senja Tre AS........................................77 84 98 70 Botnhamnveien 611, 9373 Botnhamn

TRØNDELAG Idehytta AS.........................................73 97 52 03 Sveberg Industriområde, 7550 Hommelvik

ØSTFOLD Trømborg Sag og Høvleri AS.............69 89 70 43 Stasjonsveien 1, 1880 Eidsberg

Dragebygg AS *.................................57 85 87 80 Leikanger, 6750 Stadlandet

Tilbudene gjelder uke 24 og 25, 2019 eller så langt lageret rekker. Prisene gjelder kun lagerførte mønstre og størrelser. Priser og varesortiment kan pga fraktforhold, lokal byggeskikk, lagerkapasitet m.m. avvike fra dm. Tilbudene er netto hentepris og gjelder kun ved kontant salg. Vi tar forbehold om trykkfeil.

Følg oss: www.byggfag.no |

byggfagkjeden | byggfagarkitekter |

byggfagas | byggfagarkitekter

Profile for Byggfag

Kampanjedager uke 24 og 25 hos din Byggfag-forhandler  

Gode tilbud og inspirasjoner enten du skal legge nytt tak, kjøpe nye vinduer, trenger ny ytterdør eller lage et flott uterom.

Kampanjedager uke 24 og 25 hos din Byggfag-forhandler  

Gode tilbud og inspirasjoner enten du skal legge nytt tak, kjøpe nye vinduer, trenger ny ytterdør eller lage et flott uterom.

Profile for byggfag