Page 1

Foodmatch

DĂŠ toonaangevende fabrikanten en toeleveranciers

Nummer 1 2006/2007


Foodmatch

Dé toonaangevende fabrikanten en toeleveranciers

Geachte lezer, Hiermee tonen wij ons nieuwste initiatief; het Foodmatch magazine. Een initiatief waar wij trots op zijn en veel van verwachten. In de voedingsbranche een uniek initiatief; wij bereiken namelijk met Foodmatch magazine de gehele voedings-en drankenbranche, van afnemer tot producent, van toeleverancier tot grossier. Het idee achter Foodmatch magazine is dat de afzetmarkten steeds vaker overlappen en een totaal magazine gewenst is. De slager, de groentespecialist, de restaurateur, de fabrikant, iedereen is op zoek naar meer afzet en Foodmatch magazine kan daarbij helpen! En er zijn geen abonnementskosten voor de afnemers! Foodmatch magazine wordt gratis bezorgd en aanmelding kan geschieden via de website www.foodmatch.nl; zo éénvoudig is het.

Foodmatch

Dé toonaangevende fabrikanten en toeleveranciers

Voor een opvallend laag bedrag aan advertentiekosten krijgt uw onderneming een breed bereik bij uw potentiële klanten. Het basisbedrag van slechts € 695,- (ex btw) per volle pagina (1/1 A4) bereikt uw advertentie maar liefst tenminste 10.000 potentiële afnemers. Koopt u twee of meer pagina´s gelden nog gunstiger tarieven. U bepaalt zelf hoe u uw fullcolourpagina(s) benut: alleen tekst, of alleen afbeeldingen of beide. De keuze is aan u. In alle gevallen worden echter de NAW gegevens opgenomen van uw verkoopafdeling. Ons magazine zal 4 keer per jaar verschijnen en met iedere editie zullen wij het omslagbeeld aanpassen aan het betreffende seizoen binnen het bekende FoodMatchconcept. Daarnaast zal Foodmatch magazine een unieke Glossy uitstraling krijgen, kwaliteit en kwantiteit gaan hand in hand. Tevens bieden wij onze Foodmatch magazine adverteerders een gratis plaatsing aan op de druk bezochte website www.foodmatch.nl, waar nieuws, noviteiten, vacatures, assortimenten en dergelijke belangrijke informatie dagelijks wordt aangeboden, inclusief foto’s van producten, uac codes, logo’s etc etc. Wilt u nu reeds een speciale plek reserveren, bel dan snel naar 036-54555555 Ons enthousiaste Foodmatch team zal u binnenkort benaderen met meer info en uw wensen zo goed als mogelijk proberen in te vullen. Op de Horecava 2007 bent u welkom en kunt u het eerste exemplaar gratis afhalen, onder het genot van een hapje en drankje! We vertrouwen erop dat u net zo enthousiast zult zijn als wij, en heten u graag welkom! Met vriendelijke groet, FOODMATCH

4

www.foodmatch.nl 


smaakvol elke dag! Wij nodigen u uit om kennis te maken met de veelzijdigheid van de Etremont kazen en te ontdekken wat in Frankrijk bedoeld wordt met La Jolie de Vivre.

Producent van heerlijke Franse kazen. Al generaties lang legt Entremont al haar vakmanschap in het maken van kazen. Entremont biedt u heerlijke Franse kaas voor iedere gelegenheid en op elk moment van de dag. U kunt onze kazen gebruiken over pizza’s, pasta’s en voor het gratineren van allerlei gerechten. Onze plakjes kaas voor het beleggen van sandwiches en hamburgers tijdens de lunch, heerlijk ‘s avonds genieten van bijvoorbeeld Comte met een goed glas wijn of zelf uw kaasplateau samenstellen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die u met Entremont kaas kunt toepassen. De regio Franche-Comté is gelegen in oostelijk Frankrijk en beslaat 4 departementen: de Doubs, de Jura, de Haute-Saône en het Territoire de Belfort. De streek wordt omringd door de Elzas, Champagne Ardenne, Bourgogne en RhônesAlpes en heeft een 230 km lange grens met Zwitserland. Uit deze streek komt één van de meest karakteristieke kazen van Frankrijk: Entremont Comté.

alle Etremont producten komen de Franse levensstijl en de waarden van de Franse keuken samen. De Etremont producten zijn gebaseerd op de Franse levensstijl en dankzij deze producten kunt ook u deze levensstijl in huis halen en genieten van heerlijke Franse kazen.

EntreMont Van Zon Fresh foods Europalaan 16 2408 BG Alphen aan den Rijn 00 33 (0)172 - 515040 info@kaasuitfrankrijk.nl

Wij nodigen u uit om kennis te maken met de veelzijdigheid van de Etremont kazen en te ontdekken wat in Frankrijk bedoeld wordt met La Jolie de Vivre. Met de aankoop van Entremont producten haalt u een stukje Frankrijk in huis. In alle Entremont producten komen de Franse levensstijl en de waarden van de Franse keuken samen. De Entremont producten zijn gebaseerd op de Franse en dankzij deze producten kunt ook u deze levensstijl in huis halen en genieten van heerlijk Franse kazen.

Entremont biedt u heerlijke Franse kaas voor iedere gelegeheid en op elk moment van de dag. In

www.foodmatch.nl

5


Foodmatch

DĂŠ toonaangevende fabrikanten en toeleveranciers

Colofon Redactieadres Biesdelselaan 7-G 6881 CA Velp info@foodmatch.nl Uitgever Foodmatch Telefoon 06.29068698 Ontwerp en vormgeving Buro Kunst en Drukwerk, Amsterdam Mstudioos, Bloemendaal Drukwerk Balmedia Oplage 10.000

www.foodmatch.nl

Foodmatch magazine  

Glossy zoekgids voor de horeca

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you