Page 1

и в и ц н е д н е т Модните на и д о г 2 1 0 2 роклите

Модни съвет и


Модните тенденции в роклите 2012 година


Модните тенденции в роклите 2012 година Роклите в пролетно-летните колекции са много разнообразни, така че е трудно да се определи тенденция. Тъй като дамите предпочитат да носят рокли през топлите дни, тази година дизайнерите са създали много за пролетно-летния сезон. Моделите се предлагат в различни дължини, стилове и цветове, което дава възможност на всяка дама да открие нещо специално за себе си. Обемни макси рокли – те винаги са на мода, но този сезон ще бъдат водещата тенденция. Изработени от шифон, тафта, органза и друга фина тъкан с щветни щампи.

Мини рокли – докато някои дами избират ефирни макси рокли, то други биха искали да покажат повече от своето тяло. Мини роклите, в различни цветове и дизайн са идеалният вариант за дамите, които не се притесняват да покажат повече плът.

4


Модните тенденции в роклите 2012 година Рокли със средна дължина тези рокли са подходящи за дамите, които не харесват макси рокли и не се чувстват комфортно в мини дължини. Роклите със средна дължина изглеждат добре на всяка дама, която ги носи.

Блестящи рокли – ако желаете да привлечете цялото внимание върху себе си, заложете на бляскавите предложения на дизайнерите. Опитайте с рокля в сребристо или злато, също така блестящо зелено, червено или синьо.

Асиметрични рокли – асиметрията тази година ще се наблюдава не само при роклите, но и в останалате елементи на облеклото.

5


Модните тенденции в роклите 2012 година Рокли на флорални мотиви – деликатни или с големи флорални мотиви, тези рокли изглеждат женствени и красиви. В някои модели присъства комбинация от различни флорални мотиви. Дантелени рокли – въпреки че тази тенденция започна още през изминалата пролет, тя така и не губи своята популярност. Белите рокли – както през всеки топъл сезон, белите рокли и този път ще бъдат сред фаворитите. Те се предлагат в различни материи и стилове, но винаги изглеждат прекрасно. Воали, къдрици, плисета и набори – както дантелата, така и воалите и къдриците не са нещо ново в тенденциите за тази година. Разликата този сезон е, че стават по-големи и обемни и се появяват както в ежедневното облекло, така и при вечерните рокли. Вечерни рокли – разбира се, няма как да пропуснем и прекрасните вечерни рокли, достойни да се появят на червения килим.

6


Модни съвети Лято е — горещо е! Никой не е бял, затова отидете в солариума и си сложете тен ниво 6… Предлагаме Ви Да сложите тъмно червило ако искате тенът Ви да изглежда по-светъл или ако искате “препечената филийка” да се препече още повече сложете по-светло червило. Ако не харесвате ниво 6, сложете си ниво 4. То е поестествено. Затова го предпочитам. Прическите на лятото са най-често разпуснати коси, които се веят навсякъде… Например тези. Руса коса. Тя показва колко сте оригинални и че не се боите да експериментирате.

Черната коса отваря лицето и очите и гримът изпъкват. Тя изсветлява тена.

7


Модни съвети Предлагаме ви и няколко прически за ниво 4. Дълга руса коса с бретон. Различна и лесно забележима!

Все пак е горещо. Готина пънкарска прическа. Чудесна за горещите дни!

Дълга черна коса с бретон. Лицето Изпъква и изглежда невероятно.

Вече не е пънкарско. Готино и се забелязва отдалеч.

Руса спасителка на плажа. Кой ли мъж не би искал да е спасен от такава! Небрежния кок винаги е на мода!!

8


Да нарисуваме Спондж Боб

10


Да нарисуваме Спондж Боб

11


Да нарисуваме Спондж Боб

12


Да нарисуваме Спондж Боб

13


Да нарисуваме Спондж Боб

14

fffffff  
fffffff  

fall dawn and go th ere ti