Page 1

Jornet, Kilian .- La frontera invisible

Novetats Coneixement

Kilian Jornet cavalca entre la realitat i la ficció per convidar-nos a córrer, a anar més enllà i atrevir-nos a explorar la frontera invisible que separa la tristesa de la felicitat.

Child, Julia .- El arte de la cocina francesa La passió per la cuina francesa i la seva simpatia varen convertir l’autora d’aquest fabulós manual en una llegenda. Publicat fa 40 anys, aquesta és la 1a edició en castellà.

Especial Sant Jordi 2014 Gabancho, Patrícia .- Les dones del 1714 Les protagonistes d’aquest llibre són les grans oblidades de la versió oficial de la història de 1714.

El libro de los emprendedores Aquest manual sobre com crear i fer créixer una empresa és el fruit de 15 anys d’experiència de l’equip editorial de la revista Emprendedores.

Conversaciones con Laura Gutman L’especialista en temes de maternitat i criança, Laura Gutman, respon en aquest llibre més de 700 preguntes que tots els pares es plantegen en algun moment i ofereix els consells d’una experta per resoldre’ls.

Comprender el Ictus (Infarto y hemorragia cerebral) Els neuròlegs autors d’aquest llibre proporcionen tota la informació necessària per conèixer i comprendre els diferents tipus d’Ictus, de forma didàctica i amena.

Vols rebre les novetats de Música, Novel—les o DVD per correu electrònic? Envia un correu a: biblioteca@santjust.cat

El Gran Wyoming .- No estamos locos Un relat que barreja humor, mala llet i anàlisi sociopolítica tal com fa José Miguel Monzón (El Gran Wyoming) al seu programa de televisió El Intermedio .

Portell Rifà, Joan .- Tresors rurals Selecció de 52 allotjaments rurals de Catalunya amb el segell de la revista “Descobrir Catalunya”. Llocs per gaudir de la tranquil·litat, el contacte amb la natura, la gastronomia de proximitat i el lleure.

Gaziel .- Tot s’ha perdut Antologia, inèdita fins avui, dels articles que Agustí Calvet Gaziel va publicar entre els anys 1914 i 1936, sobre política catalana i el moviment catalanista en uns anys crítics de la nostra història.

Rendueles, César.- Sociofobia Considerat el millor llibre d’assaig de l’any, desmunta el mite de les tecnologies de la comunicació. L’autor defineix Internet com un “zoològic en ruïnes” i parla de la gran mentida de la “revolució digital”. Tot amb un relat amè i divertit.


Fuster, Valentí .- El cercle de la motivació El dr. Fuster comparteix el seu mètode per estar motivat, basat en les anomenades ’4 T ‘: temps per reflexionar, talent, transmissió d’optimisme i tutoria.

Sutclifee, Jenny .- Prevenir y curar los problemas de espalda Propostes pràctiques per tenir cura de l’esquena: des d’exercicis, consells per millorar el mal d’esquena, i anàlisi de tota mena de tècniques per al seu tractament.

Pujades, Ignasi.- Miquel Martí i

Pol, amb vidres a la sang (1970 – 1978) : viure amb l’esclerosi

Yousafzai, Malala .- Jo sóc la Malala

Ignasi Pujades presenta el tercer volum de la biografia de Miquel Martí i Pol que recull els anys en què el poeta va saber que patia esclerosi múltiple.

Aquesta és la història de la Malala, la noia que van tirotejar els talibans per defensar el dret a l’educació de les nenes, i de la seva lluita que l’ha portat del Pakistan fins als auditoris de les Nacions Unides.

Lees, John .- Cómo triunfar en las entrevistas de trabajo L’autor ofereix eines per aconseguir superar amb èxit les entrevistes de treball.

Bradford, Montse.- La alimentación natural y energética 16è edició d’aquest manual sobre alimentació natural, sostenible, energètica i conscient, que conté una original col·lecció de receptes, filosofia i estil de vida natural.

Atlas de las estrellas Una guia del cel per observar les estrelles i poder reconèixer-les i anomenar-les gairebé immediatament.

Gilewska, Teresa .- Moulage : las bases Manual de tall i confecció que conté els elements indispensables per crear una peça de vestir senzilla amb la tècnica a del moulage.

Swift, Michael película

.-

Música

de

Una guia imprescindible per als amants del cinema: les bandes sonores, els millors musicals i els compositors més reconeguts. (Inclou CD).

Guía completa cerámica

del

taller

de

És un rigorós i complet manual o guia d'iniciació a la ceràmica creat per dos grans ceramistes de reconegut prestigi, Duncan Hooson i Anthony Quinn.

1001 Lugares históricos que hay que ver antes de morir Weil, Andrew.- La felicidad te está esperando El Dr. Weil proposa alternatives al Prozac per aconseguir la felicititat: des de l’alimentació fins a l’estil de vida o l’actitud mental.

Lo mejor de París Les guies “Lo mejor de” de Lonely Planet ofereixen recomanacions, mapes i consells pràctics, una selecció d’allò més rellevant per gaudir a fons de cada ciutat.

Recorregut per la història de la humanitat a través dels seus escenaris: Monuments, camps de batalles, esglésies, temples, tombes, catedrals, cases de grans artistes... amb més de 800 fotografies.

Sánchez, Xaro…[et al].- Som una espècie violenta? Aquest llibre explora , amb un to divulgatiu i amè, els aspectes biològics i psicopatològics de l’agressivitat humana.

Novetats coneixement especial st jordi'14  
Novetats coneixement especial st jordi'14