Page 1

NOVETATS

Noves adquisicions de la Biblioteca a partir de les vostres recomanacions.

FEBRER 2013

Bessones vestides de Blau Clark, Mary Higgins N Cla

Un vespre, els pares de les petites Kelly i Kathy arriben a casa després d’un sopar. Estupefactes, hi troben la policia que els informa que les bessones de tres anys han desaparegut. L’únic rastre de les nenes: una nota que exigeix un rescat

de vuit milions de dòlars.

Caminaré sola

Clark, Mary Higgins N Cla L'Alexandra Zan, una reconeguda dissenyadora d'interiors de Nova York, descobreix horroritzada que algú està utilitzant les seves targetes de crèdit i manipulant els seus comptes bancaris per arruïnar-la i destruir la seva reputació. Dos anys enrere, la desaparició del seu fill a plena llum del dia ja va marcar la seva vida, una tragèdia que l'ha deixat debatent-se entre l'esperança i la desesperació.

Después

Lupton, Rosamund N Lup Un día perfecto, un crimen terrible. En una tarde tranquila, Grace advierte que la escuela donde estudia su hijo Adam, de ocho años, y donde trabaja su hija Jenny, de diecisiete, está en llamas. Consigue localizar a su hijo, que está fuera de peligro, pero se da cuenta de que su hija sigue en su interior, de modo que irrumpe en el edificio para salvarla.Cuando recupera la conciencia, Grace se encuentra en el hospital y tanto ella como su hija están gravemente heridas, debatiéndose entre la conciencia y la muerte corporal, observando a médicos y familiares a su alrededor, pero sin poder comunicarse con ellos.Pronto se descubre que el incendio fue provocado.

Hermana

Lupton, Rosamund N Lup Cuando Beatrice recibe una llamada de su madre que le dice que su hermana pequeña ha desaparecido, regresa inmediatamente a Londres. Pero conforme averigua las circunstancias de la desaparición de Tess, descubre lo poco que en realidad sabía de la vida de su hermana.

El Crit de la terra Lark, Sarah

N Lar Nova Zelanda, 1907. La infància de la Gloria acaba abruptament quan és enviada, juntament amb la seva cosina Lilian, a un internat a la Gran Bretanya. La Lilian encaixa en els costums que imposa el Vell Món, però la Gloria vol tornar a la terra que la va veure néixer a qualsevol preu..

B CC

Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Maldito karma Safier, David N Saf

La presentadora de televisió Kim Lange està en el millor moment de la seva carrera quan pateix un accident i mor aixafada pel lavabo d’una estació espacial russa. És aleshores que Kim s’assabenta que ha acumulat mal karma al llarg de tota la seva existència: ha enganyat el marit, ha menystingut la filla i ha amargat la vida a tots els que l’envoltaven.


La Vacant imprevista Rowling, J. K. N Row

Quan Barry Fairbrother mor inesperadament amb poc més de quaranta anys, tot el poble de Pagford queda tocat. Pagford és un poblet típicament anglès, amb una plaça bonica i una església, però el que s'amaga rere una aparença tranquil·la és en realitat una guerra oberta entre els veïns: els rics s'enfronten amb els pobres, els adolescents amb els pares, les dones amb els marits i els professors amb els alumnes. Pagford no és pas el que semblava a primera vista.

Miércoles

Berrio, Juan C Ver

Tremolaran les ones Cerdà, Ximo JN Cer

24 de maig de 1550. La nit s’estén com un llenç sobre la plàcida ciutat pesquera de Cullera. Homes, dones i nens tornen a casa seva cercant l’abric que els protegeixi de la foscor, confiant que el matí següent portarà un nou dia en què podran continuar amb les seves vides. Tots ells es lliuren tranquil·lament al son sense sospitar el que el nou dia els té preparat.

Un miércoles cualquiera la aventura diaria nos espera a la vuelta de la esquina. Una comunidad de vecinos, un barrio, una ciudad. Vidas que se cruzan y se descruzan, hilos invisibles de una telaraña que Juan Berrio, con su trazo límpido característico, nos hace ver en todos sus detalles. Miércoles es una historia donde parece que no sucede nada y sin embargo ocurren muchas cosas: cosas pequeñas y cosas grandes. Porque nuestras pequeñas rutinas pueden ser tan apasionantes como una novela policíaca. Y porque lo cotidiano no es otra cosa que lo maravilloso.

¡Buenos días, princesa! Blue Jeans JN Blu

La Valèria no sap si, deixant-se endur pels seus sentiments, pot trair la seva millor amiga; en Bruno escriu cartes d’amor sense èxit; la Maria és l’aneguet lleig que busca el seu lloc; l’Elisabet no està acostumada a un no com a resposta; en Raül no vol equivocar-se una altra vegada, i a l’Ester li agradaria cridar el seu amor als quatre vents.

501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir Garcia Massagué, Mònica 641 Gar

No sonrías que me enamoro Blue Jeans JN Blu

«Deia un amic meu que les casualitats no existeixen. Que tot està escrit entre els núvols i les estrelles amb tinta invisible. Que les persones es van barrejant a les pàgines de les històries d’altres persones per compartir i protagonitzar un guió que ja està establert. […] És una manera bonica de parlar del destí. No us sembla?»

Arròs amb samfaina i botifarra negra, cuetes de rap amb nyores, trinxat de la Cerdanya, fricandó amb moixernons, xai al forn, escudella de l’hostal, platillo de l’Empordà… I bunyols de vent, carquinyolis, coca de Sant Joan, mel i mató, figues calentes, peres al vi, flam de castanyes...

Novetats febrer 2013 usuaris  

Guia de novetats febrer del 2012, de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.