Page 1

Pag. 1

Nieuwsbrief mei 2009

zien en gezien worden

‘FLINK AAN DE BAK’ BrugMedia is de multimediale uitgeverij voor Kampen, Zwolle, Zwartewaterland en wijde omgeving. • BrugMedia Huis- aan- huis bladen Edities: De Swollenaer De Brug De Stadskoerier Regionaal Totaal ruim 140.000 brievenbussen. Informeer naar ons voordelige combinatietarief. • Zakelijk! Het business-to-business magazine, per post bij 4700 ondernemers op de mat! • BrugTV De regionale commerciële tv zender! • www.brugmedia.nl 7 dagen per week al het actuele nieuws bij u uit de buurt! • BrugMedia creatie & organisatie Uw reclamestudio voor al uw drukwerk, bedrijfsfilms, internetsites en evenementen. • Brugmedia.net Voor registratie domeinnamen, hosting van sites en email faciliteiten. Bel voor meer informatie:

038-3331027

Onze media-adviseurs komen vrijblijvend bij u langs!

Als Brugteam konden we de afgelopen weken ‘flink aan de bak’ , zoals dat heet. Het KOV megatheaterspektakel in Kampen en het bevrijdingsfestival in Zwolle trokken een zware wissel op met name ons TV team. Er zijn dagen gemaakt van meer dan 12 uur, maar als ik dan naar het resultaat kijk ben ik apetrots. Het enthousiasme spatte van het scherm af. Het drama in Apeldoorn overschaduwde de festiviteiten behoorlijk. KOV voorzitter Jan de Groot nam een moeilijke beslissing en ging door met het feest. Of liever; hij liet aan de mensen zelf de keuze doorgaan met feestvieren of de gebeurtenissen rustig verwerken. Die vrijheid van keuze vind ik passend bij de viering van onze democratie. Jammer dat sommige mensen vanuit de schuilkelder van de anonimiteit daarop te heftig en te persoonlijk reageren. Dat stemt tot nadenken. Bij de kranten is het van oudsher een goede gewoonte om anonieme reacties door te verwijzen naar de prullenbak. De intrede van internet heeft anonieme reacties in medialand doen accepteren. Vraag is nu of we daar zo langzamerhand eens geen einde aan moeten maken. Ik hoor/lees het graag van u. Henri Bouwmeester Beleef BrugMedia. Het verschil tussen adverteren en reclame maken! Meer weten? www.brugmedia.nl of bel met: Harry Kleijn projectmanager TV & Reclame, tel. 038 - 333 10 27.

ADVERTEERDER VAN HET EERSTE UUR:

DINO TAPIJT DRONTEN

Henk van Elten van Dino Tapijt Dronten adverteert sinds ongeveer 2001 bij BrugMedia. “We kwamen met de uitgeverij in aanraking toen een van jullie vertegenwoordigers op een dag bij ons binnenstapte. Hij kwam met een heel goed idee om ook buiten Dronten te adverteren. We hebben toen een zeer intensieve reclame actie op touw gezet voor Kampen en IJsselmuiden. Dat is zo goed bevallen dat we dat nu nog doen. We verkopen daar nu meer dan in Dronten.” Dino Tapijt Dronten startte in januari 1990 aan de Houtwijk in Dronten met slechts twee man en een oud busje. In 1993 werd er een extra stoffeerder aangenomen en de echte expansiedrift kwam na 2002. “Op dit moment hebben we een clubje van ongeveer tien man in vaste dienst, zeven bussen en twee auto’s. De omzet is vanaf 2002 tot 2009 verviervoudigd.” Het tapijtbedrijf adverteert elke maand met een grote pagina in BrugMedia Regionaal en in de tussenliggende weken in de binnenkant met een halve pagina. Bovendien is het bedrijf ook crossme-

diaal bezig doordat ze een banner op de site www.brugmedia.nl hebben en om de dag op BrugTV komen met een commercial. “De samenwerking met BrugMedia is prima”, vindt Van Elten. “Jullie hebben altijd goede ideeën. Ons pand is inmiddels veel te klein geworden; vandaar dat we al enige tijd op zoek zijn naar een passende oplossing. Dat betekent wel dat we meer omzet nodig hebben. In Almere, Emmeloord of Zwolle hebben we nog niet geadverteerd; de kring gaat dus steeds groter worden. En daarvoor hebben we jullie weer nodig.”


Pag. 2

Nieuwsbrief mei 2009

zien en gezien worden

MEDEWERKER KOMT OVER DE BRUG! BrugMedia is de multimediale uitgeverij voor Kampen, Zwolle, Zwartewaterland en wijde omgeving. • BrugMedia Huis- aan- huis bladen Edities: De Swollenaer De Brug De Stadskoerier Regionaal

Iedere maand 10 vragen aan een medewerker van BrugMedia: Deze maand :

of

Klaas Kruith

Klaas Kruithof Totaal ruim 140.000 brievenbussen. Informeer naar ons voordelige combinatietarief. • Zakelijk! Het business-to-business magazine, per post bij 4700 ondernemers op de mat! • BrugTV De regionale commerciële tv zender! • www.brugmedia.nl 7 dagen per week al het actuele nieuws bij u uit de buurt! • BrugMedia creatie & organisatie Uw reclamestudio voor al uw drukwerk, bedrijfsfilms, internetsites en evenementen. • Brugmedia.net Voor registratie domeinnamen, hosting van sites en email faciliteiten. Bel voor meer informatie:

038-3331027

Onze media-adviseurs komen vrijblijvend bij u langs!

1 2 3

Wat is je functie? Werkzaam sinds? Wat zijn je werkzaamheden?

4

Het leukste aan BrugMedia?

5

Wat zijn je hobby’s?

6

Waar woon je en wat vind je van je eigen woonplaats?

7

Mooiste plek in de regio?

8 Je favoriete sport? 9 Waar blijf je voor thuis? 10 Waarom adverteren bij BrugMedia?

1 2 3

Media adviseur. April 2008. Klanten een op maat gesneden advies aanbieden over ons grote aanbod van media: bijvoorbeeld kranten, internet en tv. 4 Het klantencontact en ons product: ‘een breed scala aan mediamogelijkheden.’ 5 Mijn gezin, tuin, klussen in en om ons huis, tennis, spinning en wintersport. 6 Ik ben een geboren en getogen Kampenaar. In Kampen is alles wat ik nodig heb qua winkels, cultuur, vrijetijdsbesteding en musea. 7 Fietsen langs de IJssel en in de zomer ‘s avond in mijn eigen tuin lekker lang zitten met een hapje en een drankje! 8 Tennis, spinning, voetbal. 9 Voor mijn gezin. 10 Omdat wij (BrugMedia) elke klant kunnen bedienen met zijn, of haar reclameboodschap.

Nieuwsbrief BrugMedia Mei 2009  

Nieuwsbrief BrugMedia Mei 2009

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you