Page 1

Pag. 1

Nieuwsbrief juni 2009

zien en gezien worden

ZAKELIJK!TV BrugMedia is de multimediale uitgeverij voor Kampen, Zwolle, Zwartewaterland en wijde omgeving. • BrugMedia Huis- aan- huis bladen Edities: De Swollenaer De Brug De Stadskoerier Regionaal Totaal ruim 140.000 brievenbussen. Informeer naar ons voordelige combinatietarief. • Zakelijk! Het business-to-business magazine, per post bij 4700 ondernemers op de mat! • BrugTV De regionale commerciële tv zender! • www.brugmedia.nl 7 dagen per week al het actuele nieuws bij u uit de buurt! • BrugMedia creatie & organisatie Uw reclamestudio voor al uw drukwerk, bedrijfsfilms, internetsites en evenementen. • Brugmedia.net Voor registratie domeinnamen, hosting van sites en email faciliteiten. Bel voor meer informatie:

038-3331027

Onze media-adviseurs komen vrijblijvend bij u langs!

De eerste uitzendingen van ons nieuwe programma Zakelijk!TV zitten erop. Spannend en leuk. Een van onze tafelgasten Francois van Langevelde van Brouwers Accountants kon zondagmorgen om 10.00 uur tijdens het joggen al de eerste positieve reacties bijschrijven. De impact van televisie blijft me verbazen. Op de redactie zei een van de journalisten : ,,Als ik met een kladbokje in de raadszaal loop moet ik blij zijn als ik een quootje kan lospeuteren, maar als er een camera bij is, staan ze al bij je voordat je erom hebt gevraagd.” In het nieuwe nummer van het Ondernemersmagazine Zakelijk! ook aandacht voor de TV en voor netwerken. De combinatie daarvan werkt ijzersterk. De gasten van het programma kunnen letterlijk en figuurlijk buiten beeld op een ontspannen wijze netwerken. Met een hapje en drankje erbij is het helemaal af. Wie weet tot ziens! Henri Bouwmeester Directeur Brugmedia

OPNAMES BIJWONEN?

r naar: Kom op 16 juni om 18.00 uu g 4, Zwolle BMA Ergonomics, Schoenerwe

ADVERTEERDER VAN HET EERSTE UUR:

C1000 KIEST WEER VOOR DE BRUG

KAMPEN - “BrugMedia kent de stad Kampen, haar geschiedenis en de gewoonten van de bewoners.” Om die reden adverteert C1000 Mannes Kuiper aan de Dr. Damstraat graag in weekblad De Brug. “De Brug is een blad dat je uit alle andere post pikt en doorleest. Anders ben je niet op de hoogte van wat er in Kampen gebeurt”, aldus Mannes Kuiper. Je advertentie wordt dus gelezen en adverteren in De Brug loont dan ook volgens Kuiper. “Ook het nieuws dat De Brug over onze zaak meldt als er bijzonderheden zijn zoals prijswinnaars, verbouwingen, acties of andere zaken wordt door onze klanten goed gelezen. De advertentie wordt netjes en duidelijk opgemaakt met zelden een fout erin, dat hebben we ook wel anders meegemaakt.” C1000 besloot onlangs, na een grondige analyse van het overige aanbod, weer om met De Brug verder te gaan voor

een langere periode. C1000 Mannes Kuiper en De Brug kennen elkaar al lange tijd. De supermarkt is sinds de bouw van de Hanzewijk gevestigd aan de Dr. Damstraat. Eerst onder de vlag van De Spar en sinds 2000 als C1000. Door de jaren heen onderging de winkel diverse verbouwingen en werd de zaak uitgebreid. De C1000 aan de Dr. Damstraat staat in de eerste editie van De Brug. Inmiddels heeft BrugMedia zelf ook tal van ontwikkelingen doorgemaakt en is BrugTV toegevoegd als jongste loot aan de stam.


Pag. 2

Nieuwsbrief juni 2009

zien en gezien worden

MEDEWERKER KOMT OVER DE BRUG! BrugMedia is de multimediale uitgeverij voor Kampen, Zwolle, Zwartewaterland en wijde omgeving. • BrugMedia Huis- aan- huis bladen Edities: De Swollenaer De Brug De Stadskoerier Regionaal Totaal ruim 140.000 brievenbussen. Informeer naar ons voordelige combinatietarief.

Iedere maand 10 vragen aan een medewerker van BrugMedia: BrugMedia

Deze maand :

Bezorging

n familie)

Nick Nijhof (e

Nick Nijhof (en familie)

• Zakelijk! Het business-to-business magazine, per post bij 4700 ondernemers op de mat!

1

Wat is je functie?

2

Werkzaam sinds?

3

Wat zijn je werkzaamheden?

4

Het leukste aan BrugMedia?

• BrugMedia creatie & organisatie Uw reclamestudio voor al uw drukwerk, bedrijfsfilms, internetsites en evenementen.

5 6

Wat zijn je hobby’s? Waar woon je en wat vind je van je eigen woonplaats? Mooiste plek in de regio?

• Brugmedia.net Voor registratie domeinnamen, hosting van sites en email faciliteiten.

8 Je favoriete sport? 9 Waar blijf je voor thuis? 10 Waarom bezorgen voor BrugMedia?

• BrugTV De regionale commerciële tv zender! • www.brugmedia.nl 7 dagen per week al het actuele nieuws bij u uit de buurt!

Bel voor meer informatie:

038-3331027

Onze media-adviseurs komen vrijblijvend bij u langs!

7

1

Bezorger van de Swollenaer in Harculo en Windesheim 2 Ergens in 2001 toen de Swollenaer voor het eerst verscheen. 3 Het bezorgen van de krant. Wij streven er naar om deze op tijd en zo correct mogelijk te bezorgen. 4 Dat de kranten altijd op tijd bij ons bezorgd worden. 5 Muziek maken, vissen en tuinieren. 6 In het mooie Harculo. Lekker buitenaf. Wat we er van vinden? Perfect! 7 pfff. dan toch maar weer de Zurinkbelten (Harculo). 8 Voetbal en Formule 1 9 Harde regen. 10 De betaling natuurlijk en omdat we véél kranten willen bezorgen.

NieuwsBrief Juni  

NieuwsBrief Juni