Page 1

Pag. 1

Nieuwsbrief juli 2009

zien en gezien worden

DE ZOMER! BrugMedia is de multimediale uitgeverij voor Kampen, Zwolle, Zwartewaterland en wijde omgeving. • BrugMedia Huis- aan- Huis bladen Edities: De Swollenaer De Brug De Stadskoerier Regionaal Totaal ruim 140.000 brievenbussen. Informeer naar ons voordelige combinatietarief. • Zakelijk! Het business-to-business magazine, per post bij 4700 ondernemers op de mat! • BrugTV De regionale commerciële tv zender! • www.brugmedia.nl 7 dagen per week al het actuele nieuws bij u uit de buurt! • BrugMedia creatie & organisatie Uw reclamestudio voor al uw drukwerk, bedrijfsfilms, internetsites en evenementen. • Brugmedia.net Voor registratie domeinnamen, hosting van sites en email faciliteiten. Bel voor meer informatie:

038-3331027

Onze media-adviseurs komen vrijblijvend bij u langs!

Ui (t)-dagen, Blauwvingerdagen, Euifeest. De zomer brengt traditiegetrouw in onze regio weer allerlei aktiviteiten en evenementen. BrugMedia gaat daar met TV, internet en de kranten flink aandacht aan geven. Promotie voor de regio is promotie voor ons allemaal. Het schijnt dat door de recessie meer mensen in eigen land vakantie houden. Het gaat dus druk worden. Wij zijn er klaar voor Wie weet tot ziens! Henri Bouwmeester Directeur Brugmedia

ADVERTEERDER VAN HET EERSTE UUR:

BIOSCOOP CINEMA DE KROON (MINERVA ZWOLLE)

Cinema de Kroon adverteert al geruime tijd in huis-aan-huisblad De Swollenaer. Zo lang dat we niet eens meer weten wanneer precies de samenwerking begonnen is. We werden destijds benaderd door iemand van BrugMedia die vroeg of we geïnteresseerd waren om te adverteren in de Swollenaer. Natuurlijk waren we bekend met het blad en we besloten één keer in de maand te gaan adverteren. Het adverteren in De Swollenaer heeft ons het één en ander opgeleverd. Het heeft vooral meegeholpen aan de bekendheid van onze speciale voorstellingen zoals de Seniorenbioscoop en de Ladies Night. Mede dankzij De Swollenaer zijn deze voorstellingen een succes geworden. De reacties die we krijgen op de advertenties in De Swollenaer zijn vaak positief. Vooral door de vijftigplussers worden ze erg gewaardeerd. Wat wij erg prettig vinden aan de samenwerking met BrugMedia is het directe contact dat je hebt met het bedrijf. Als we bijzondere activiteiten organiseren of voorstellingen dan denkt de contactpersoon dikwijls met ons mee. Samen kunnen we dan zoeken

naar eventuele oplossingen. Bovendien heeft de krant natuurlijk een groot verspreidingsgebied waardoor je bij vele huishoudens op de mat komt te liggen. Dit zorgt ervoor dat ons product bij een breed publiek bekend wordt. Voor de toekomst hebben we zeker meer plannen voor een samenwerking met BrugMedia. Concreet hebben we nog niets uitgewerkt, maar als we de plannen uiteindelijk uit gaan voeren dan is extra promotie zeker noodzakelijk. In de toekomst willen we in samenwerking met BrugMedia bovendien een geheel nieuw concept gaan toepassen.

GASTHUISPLEIN 8 ZWOLLE


Pag. 2

Nieuwsbrief juli 2009

zien en gezien worden

BrugMedia is de multimediale uitgeverij voor Kampen, Zwolle, Zwartewaterland en wijde omgeving. • BrugMedia Huis- aan- Huis bladen Edities: De Swollenaer De Brug De Stadskoerier Regionaal Totaal ruim 140.000 brievenbussen. Informeer naar ons voordelige combinatietarief.

MEDEWERKER KOMT OVER DE BRUG!

Iedere maand 10 vragen aan een medewerker van BrugMedia: BrugMediaugTV

Deze maand :

Journalist Br

Suzanne van

Suzanne van den Oudenrijn

den Oudenrijn

• Zakelijk! Het business-to-business magazine, per post bij 4700 ondernemers op de mat! • BrugTV De regionale commerciële tv zender! • www.brugmedia.nl 7 dagen per week al het actuele nieuws bij u uit de buurt! • BrugMedia creatie & organisatie Uw reclamestudio voor al uw drukwerk, bedrijfsfilms, internetsites en evenementen. • Brugmedia.net Voor registratie domeinnamen, hosting van sites en email faciliteiten. Bel voor meer informatie:

038-3331027

Onze media-adviseurs komen vrijblijvend bij u langs!

1

Wat is je functie?

1

Verslaggever BrugTV.

2

Werkzaam sinds?

2

Half april 2009.

3

Wat zijn je werkzaamheden?

3

Het maken van reportages voor BrugTV.

4

Het leukste aan BrugMedia?

4

Lekker klein en knus.

5

Wat zijn je hobby’s?

5

Fotografie en volleybal.

6

Waar woon je en wat vind

6

Zwolle, heerlijk ruim en groen en een

je van je eigen woonplaats? 7

Mooiste plek in de regio?

groot cultureel aanbod. 7

De IJssel tussen Zwolle en Kampen. (Mooie fietstocht incl. pontje bij Zalk)

8

Je favoriete sport?

8

Volleybal.

9

Waar blijf je voor thuis?

9

Mijn zoon.

10 Waarom adverteren bij BrugMedia?

10 Groot bereik.

Nieuwsbrief Juli 2009  

Nieuwsbrief BrugMedia Juli 2009

Nieuwsbrief Juli 2009  

Nieuwsbrief BrugMedia Juli 2009

Advertisement