Page 1

Pag. 1

Nieuwsbrief april 2009

zien en gezien worden BrugMedia is de multimediale uitgeverij voor Kampen, Zwolle, Zwartewaterland en wijde omgeving. • BrugMedia Huis- aan- huis bladen Edities: De Swollenaer De Brug De Stadskoerier Regionaal Totaal ruim 140.000 brievenbussen. Informeer naar ons voordelige combinatietarief. • Zakelijk! Het business-to-business magazine, per post bij 4700 ondernemers op de mat! • Het woon en leven magazine.nl Inspirerend magazine vol met ideeën op het gebied van wonen, leven, interieur, cultuur en uitgaan. • BrugTV De regionale commerciële tv zender! • www.brugmedia.nl 7 dagen per week al het actuele nieuws bij u uit de buurt! • BrugMedia creatie & organisatie Uw reclamestudio voor al uw drukwerk, bedrijfsfilms, internetsites en evenementen. • Brugmedia.net Voor registratie domeinnamen, hosting van sites en email faciliteiten. Bel voor meer informatie:

038-3331027

Onze media-adviseurs komen vrijblijvend bij u langs!

DE KOP IS ERAF! We hebben de eerste veertien dagen met dagelijkse nieuwsuitzendingen voor Kampen, Zwolle en Zwartewaterland erop zitten. Het was en is flink aanpoten voor onze razende reporters, maar het draait. We hebben een Mean-lean-Newsmachine. De reacties zijn meer dan bemoedigend. KPN gaat de mogelijkheden bekijken om Brug TV ook in het digitale pakket op te nemen!! Een niet onbelangrijke bijkomstigheid is dat de concurrentie, TV Zwolle, de handdoek in de ring heeft gegooid. We hebben een try-out gehad voor ons straks wekelijks uit te zenden TV programma Zakelijk. Met de ervaren Tros-kamerbreed presentator Gerrit van der Kooij als anchor-man ging het als een speer. We starten binnen nu en drie weken met de eerste definitieve uitzending. Wie zich op wil geven om een uitzending (als publiek) bij te wonen kan zich melden aan de balie met id-card en het mobiele nummer paraat. Met de kranten rollen we duidelijk het voorjaar in. We merken dat de ondernemers er weer zin in krijgen. Goede klantgerichte acties steken overal de kop op. De NVM makelaars hebben van de Open Huizen dag, een flink spektakel gemaakt. Ook wij hebben daar ons steentje aan bijgedragen. De Kamper afdeling van de VVD heeft ons fullservice reclamebueau BrugMedia Creatie en Organisatie de opdracht gegeven een campagne uit te werken voor de verkiezingen van volgend jaar. De campagne, die vorige week van start is gegaan, heeft een sterk crossmediaal karakter en wordt in de kranten, op internet en op TV gevoerd. Als reclamebureau zijn we zeer tevreden over de samenwerking tot nu toe en de geboden creatieve vrijheid. Wat de bedenkers van de campagne betreft staat de uitslag van de verkiezingen eigenlijk al vast. Beleef BrugMedia. Het verschil tussen adverteren en reclame maken! Meer weten? www.brugmedia.nl of bel met: Harry Kleijn projectmananger TV & reclame, tel. 038 - 333 10 27.

ADVERTEERDER VAN HET EERSTE UUR:

MINNEMA TWEEWIELERS

Een adverteerder van het eerste uur dat zijn wij zeker. Vanaf het moment dat de Brug (BrugMedia) bestaat, staan wij om de week op de voorpagina van de Brug met ons logo. Dit doen wij om een reden. Hoe vaker je ons logo ziet hoe eerder je aan Minnema tweewielers denkt voor de aanschaf of reparatie van een fiets. BrugMedia is een uitgeverij waarmee ik letterlijk kan lezen en schrijven. Onze ideeën worden altijd zeer goed aangehoord en tot een compleet en aansprekende advertentie

gemaakt. Het adverteren in deze krant spreekt ons met name erg aan, omdat de oplage zo groot is en dus bij zeer veel huishoudens bezorgd wordt en ook grondig gelezen wordt. Wij hopen dan ook dat wij onze onderlinge zakelijke contacten nog vele jaren voort mogen zetten.


Pag. 2

Nieuwsbrief april 2009

zien en gezien worden BrugMedia is de multimediale uitgeverij voor Kampen, Zwolle, Zwartewaterland en wijde omgeving. • BrugMedia Huis- aan- huis bladen Edities: De Swollenaer De Brug De Stadskoerier Regionaal Totaal ruim 140.000 brievenbussen. Informeer naar ons voordelige combinatietarief.

MEDEWERKER KOMT OVER DE BRUG! Iedere maand 10 vragen aan een medewerker van BrugMedia: BrugMedia ganisatie

Deze maand :

Creatie & Or

Jorn Jansen

Jorn Jansen

• Zakelijk! Het business-to-business magazine, per post bij 4700 ondernemers op de mat! • Het woon en leven magazine.nl Inspirerend magazine vol met ideeën op het gebied van wonen, leven, interieur, cultuur en uitgaan.

1

Wat is je functie?

1

2 3

Werkzaam sinds? Wat zijn je werkzaamheden?

2 3

• www.brugmedia.nl 7 dagen per week al het actuele nieuws bij u uit de buurt!

4

Het leukste aan BrugMedia?

4

• BrugMedia creatie & organisatie Uw reclamestudio voor al uw drukwerk, bedrijfsfilms, internetsites en evenementen.

5

Wat zijn je hobby’s?

5

6

Waar woon je en wat vind je van je eigen woonplaats?

6

7

Mooiste plek in de regio?

7

• BrugTV De regionale commerciële tv zender!

• Brugmedia.net Voor registratie domeinnamen, hosting van sites en email faciliteiten. Bel voor meer informatie:

038-3331027

Onze media-adviseurs komen vrijblijvend bij u langs!

8 Je favoriete sport? 9 Waar blijf je voor thuis? 10 Waarom adverteren bij BrugMedia?

Afdelingshoofd van Creatie & Organisatie (C&O). Juni 2004, De schakel tussen directie en de afdeling (C&O) en het ‘sturen’ ervan. Het bewaken/ mede-creëren van de huisstijl en meedraaien in het dagelijkse werkproces. Alle nieuwe ontwikkelingen die we doormaken en de betrokkenheid en inbreng van iedereen. De informele cultuur en alle collega’s. Mijn huis, mijn tuin, vriend(in)en, zwemmen, (Après)skiën (hooguit een week per jaar), autorijden, mijn mac. Ik ben ‘n èchte Swollenaer. Zoon van ‘Tante Kippe!’ Zwolle is een prachtige oude stad.

Het terras van de Belgische Keizer en het Bethlehemkerkplein. 8 Voetbal, K1, O.S. 9 Mijn vriendin. 10 Omdat het kan!

Nieuwsbrief April  

Nieuwsbrief April brugmedia