Page 1

EXTRA

Van alle markten Dichtbij thuisgeeft je een overzicht van alle lopende personeelsacties

Rechtop zitten van 6 tot 66 jaar € 295 ipv € 407€.

De Varier Variable balance kniestoel doet iedereen mooi rechtop zitten. Rechtop zitten van 11 tot 77 jaar.

Voor kinderen in de groei die studeren is een goede rug - en zithouding zeer belangrijk. Tel die uren met een naar voor gebogen zithouding en de uren aan de pc, games en hobbywerk maar op. Een goede stoel en een lessenaar maken het verschil. Maar kinderen groeien... Dankzij Dichtbij kan je meegroeistoelen en -lessenaars aan een stevige korting aankopen. Daarvoor werkt Dichtbij samen met Ergoconcept. Samen met deze rugwinkel biedt Dichtbij ergonomische stoelen en lessenaars, die jarenlang dienst leveren zelfs voor 2 generaties. De MOLL Meegroeilessenaars zijn bovendien uitbreidbaar met extra planken, rekken en bergruimte. Naast de Varier Variable zijn er ook kortingen op vele andere modellen.

Neem een voordelig abonnement op

de Zoo en Planckendael Ieder jaar biedt Dichtbij je een extra voordelig abonnement op De Zoo en Planckendael. Er zijn verschillende formules voor het hele gezin. Abonnementen zijn steeds geldig van 1 april 2013 tot 31 maart 2014, maar ze kunnen vanaf nu reeds aangevraagd worden waardoor je de periode tot 1 april er gratis bij krijgt. Het formulier vind je op de website www.dichtbijmagazine.be Als abonnee geniet je onder meer van volgende voordelen: • Onbeperkt toegang tot Zoo Antwerpen en Planckendael • 40% goedkoper met de boot naar Planckendael • 2x gratis toegang tot Natura Artis Magistra en Diergaarde Blijdorp • 50 % korting bij Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Bobbejaanland • ... De volledige lijst met voordelen en voorwaarden vind je op www.dichtbijmagazine.be onder personeelsacties.

20% bij VAB Als personeelslid van de Broeders van Liefde krijg je bij VAB korting op de polissen pech- en reisbijstand. VAB-pechbijstand

€ 86,41 ipv € 108€. VAB-reisbijstand Gezinspolis (+2 voertuigen voor 1 jaar)

€ 99,20 ipv € 124€.

Aankondiging Decembernummer  

Binnenkort ontvang het nieuwste nummer van Dichtbij. Hier krijg je al een voorsmaakje. We zetten ook alle acties even op een rij.

Advertisement