Page 1

A Bravogroup Office A Bravogroup Office több mint 20 éves piaci tapasztalattal rendelkezve szolgálja ki ügyfelei igényeit a menedzselt nyomtatási szolgáltatások és az irodatechnika egyéb területein. Szakembereink a dokumentumkezelés teljes életciklusának folyamatában nyújtanak meg­­oldásokat ügyfeleink számára.

Menedzselt nyomtatási szolgáltatás egy nemzetközi bank központi irodája számára Egy nemzetközi bank által kiírt pályázat keretén belül korszerű, többfunkciós rendszer bevezetésével 30%-kal akartuk csökkenteni a cég teljes irodatechnikai üzemeltetési költségét. Az üzemeltetés magas színvonalát fejlett informatikai támogató rendszer kiépítésével oldottuk meg, amelyet teljes mértékben az SLA előírásai szerint működtettünk. A kihelyezett 2-4 fő operátori támogató szolgáltatás által tovább növeltük a bank munkájának hatékonyságát, hiszen lehetőséget biztosítottunk arra, hogy üzleti dokumentációikat valós időben készíthessék el.

A megvalósítás menete A több mint 1 évet igénybe vevő pályáztatási eljárás során cégünk bizonyította felkészültségét, piacismeretét és rugalmasságát a kiíró jövőbeli elképzeléseivel kapcsolatban. A kiértékelési folyamat végén a Bank úgy döntött, hogy az összes központi épületében a Bravogroup Office-ra bízza a dokumentum előállító szolgáltatás működtetését. A rendszer és a roll-out gondos tervezésének köszönhetően az installálást a Bank és a Bravogroup Office szakemberei a rendelkezésre álló 2 hónapos időkeretben zökkenőmentesen végezték el.

www.bravogroupoffice.hu

Projekt számokban • Hálózati nyomtatók: 62 db • Multifunkciós berendezések: 78 db • Menedzsment rendszer: SafeQ, IWEMC, SyncTru • Felhasználók száma: 1 900 fő • 7 telephely


A megvalósítás során a közös projektmenedzsment kiváló működése is segítette a szolgáltató szervezet összehangoltságát és a technikai csapat munkáját. A szolgáltatás teljesítése során kiemelt szerepet kapott a kihelyezett 2-4 fő operátor állományunk, akik szakmai tapasztalatának segítségével jelentősen le tudtuk rövidíteni a beavatkozások reakcióidejét.

Informatikai támogató rendszer A Bank igényeinek megfelelően, az SLA teljesítést nagymértékben segítik a gyártók által rendelkezésünkre bocsátott eszközmenedzsment rendszerek. A Canon IWEMC és a Samsung SyncTru alkalmazásával a meghibásodásokról és kellékigényekről hamarabb értesülhetünk, mint maguk a felhasználók, így időben jelentősen hamarabb is tudunk reagálni.

Az ügyfélről Egy külföldi bankcsoport tagja, hazánk második legnagyobb bankja, amely 150 egységből álló fiókhálózattal, többszörös díjnyertes elektronikus csatornákkal, valamint számos új típusú termékkel és innovatív szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.

A SafeQ nyomtatásmenedzsment rendszerrel a felhasználók nyomtatásaikhoz saját belépőkártyáik segítségével juthatnak hozzá. A kliens oldalon mindössze egyetlen színes, és egyetlen fekete eszköz szerepel függetlenül a felhasználó elhelyezkedésétől, így a nyomtatókkal kapcsolatos HelpDesk adminisztráció jelentősen csökkenthető.

Projekt állomásai: 2009. január - október Több fordulós pályázat Internetes licit Műszaki tesztelés Győztes kiválasztása

Dokumentumkezelési megoldásainkról tájékozódjon weboldalunkon: www.bravogroupoffice.hu

2009. október - 2010. március Szerződéses tárgyalások Eszközpark felmérés Eszköz konszolidáció 2009. április – 2009. május Informatikai támogató rendszer bevezetése Belépőkártya rendszer integrálása Eszközök kiszállítása Üzemeltetés megkezdése

Advanced Office Imaging Advanced Office Solution Production Print Advanced Scanning Solution

(8523($135(0,(53$571(5&/8%0(0%(5

Bravogroup Rendszerház Kft. 1145 Budapest, Újvilág u. 50-52. Tel.: +36 1 469 6200 • Fax: +36 469 6205 info@bravogroupoffice.hu www.bravogroupoffice.hu

Esettanulmány Bravogrouo Office – Bank  

Dokumentumkezelési megoldásaink a bankszektorban.

Esettanulmány Bravogrouo Office – Bank  

Dokumentumkezelési megoldásaink a bankszektorban.