__MAIN_TEXT__

Page 1

Sommaren 2019


I 2019 ürs kollektion har vi inspirerats av naturen och lekt med färg och form. Ta med din personliga stil utomhus och ta vara pü stunderna.


Underbara uteplatser för utomhusälskare. Från Brafab i Halland


BAKOM KULISSERNA Marie Bergqvist

Produktchef Brafab Vad har Brafabs sortiment 2019 inspirerats av? – ”Outdoor homing”, dvs en utemiljö som följer upp trenderna från inomhusmiljön. Blandade material och möbler som är lätta att flytta och möblera om. Det ska vara praktiskt och naturnära med mjukare linjer. Basen hämtas i den skandinaviska färgskalan med detaljer i varma nyanser. Vilken av årets nyheter får man inte missa? – Gonesse. Så snygg, skön och väldigt flexibel. Vilka är dina tips inför valet av nytt möblemang? – Jobba med helheten och koordinera mera, det finns många material och nya funktioner. Glöm inte att skapa en skön plats för ”att bara vara”.


Dick Björk

Svensk möbeldesigner Hur beskriver du sig själv som designer? – Mitt förhållande till möbler är att de ska vara så välgjorda och väldesignade att de blir en del av ditt liv. Du ska kunna åldras tillsammans med dem och i bästa fall skicka dem vidare till nästa generation. Då har de får de även en egen historia, både spännande och miljövänligt. Hur tänkte du när du designade Brafabs moderna serier Vevi och Gotland? – När jag designade Vevi var målsättningen att skapa en elegant och modern teakserie med hög sittkomfort. Med de långa ribborna vill jag ge ett elegant men samtidigt vilsamt intryck för ögat. – Genom att blanda in stålet fick Gotland mindre dimensioner vilket gör att den upplevs nättare än vad den i verkligheten är. Bra stapling sparar plats för användaren och det stora generösa matbordet med iläggsskiva erbjuder plats för många.

Hugo de Ruiter

Holländsk möbeldesigner Hur beskriver du sig själv som designer? – Min design är dynamisk både till form och funktion. Alltid med komponenter som gör möblerna lätta att flytta eller justera, för att säkerställa att de anpassar sig efter användaren och till det dagliga livet. Det ska lika gärna kunna omfatta privata tillfällen och sociala tillställningar som en lat stund på soffan för att njuta av solen. Hur beskriver du dina senaste Brafab-serier – Gonesse och Reims? – Med Gonesse började jag inte med formen. Istället studerade jag olika sätt att umgås för att skapar konceptet "Form som följer livet". Resultatet blev Gonesse, ett geometrisk 3D möbelpussel som jag njöt av att kunna lösa

Varför anser du att en möbel från Brafab är ett bra val? – Med mina möbler kan jag lova en möbel som är hållbar både till kvalitet och design. Jag vill ge möblerna en stark tidlös personlighet som håller för att gå i arv. Generellt sett får du alltid mycket möbel för pengarna hos Brafab.

Vevi

på ett kreativt, bekvämt och vackert sätt. – Vid designen av Reims jobbade jag med känslan av att många människor önskar stor sittkomfort kombinerad med rena linjer och rektangulära former. Om man har ett hus med modern arkitektur ska även möblerna på uteplatsen kunna harmoniera. Reims är ett utmärkt exempel på att även stilrena linjer kan kombineras med hög sittkomfort. Varför anser du att en möbel från Brafab är ett bra val? – Brafab är ett mycket känt kvalitetsvarumärke som är tar stort ansvar för sina möbler, kunder, miljön och samhället i allmänhet. Livet är för kort för att välja möbler som du kommer att ångra redan efter en säsong. Brafab kanske inte är billigast, men när du väljer en designmöbel från Brafab kommer det att bli en vän för livet.

Gonesse


NATURAL Produkten består huvudsakligen av naturliga material.

TÅLIG YTA Slag och reptålig yta. (Bordsskivor)

UV-RESISTENT Textil med hög färgäkthet.

ALLVÄDERSDYNA Dyna som kan lämnas ute i regn. Ventlierade.

ALUMINIUM Produkten är huvudsakligen producerad av aluminium.

TVÄTTBAR Detta tyg är tvättbart.

STAPELBAR Denna möbel är stapelbar.

IHOPFÄLLBAR Detta bord är ihopfällbart.

FÖRLÄNGS Detta bord är förlängningsbart.

LÄTT UNDERHÅLL Denna produkt behöver inte mycket underhåll.

OFFENTLIG MILJÖ Den här produkten är lämplig för offentlig miljö.

TILT Detta parasoll är tiltbart.

POSITIONSSTOL Denna stol har ställbart ryggstöd.

FÄLLBAR Denna stol är ihopfällbar.

VIKT

15

Denna parasollfot väger.... Denna parasoll kräver vikten...

Förklaring av symboler Kanske är det något som är extra viktigt för dig när du ska köpa nya trädgårdsmöbler? Håll utkik efter symbolerna i katalogen.


7 bra anledningar att välja möbler från Brafab 1. Anpassade för dig Alla våra möbler är väl genomtänkta och kan anpassas efter dina behov. Notera gärna sitthöjd, ryggvinkel och materialval nästa gång du provar en av våra möbler. Du kommer märka skillnad mot många andra produkter på marknaden. Dessutom är de lika tåliga för klimatet i Skandinavien som nere vid Medelhavet.

2. Snygga lösningar Alla våra möbler är färgkoordinerade. Det betyder att du kan möblera hela altanen i matchande möbler. Dessutom har vi specialsydda möbelskydd och underhållsprodukter som passar till just din grupp.

3. Design i framkant Vill du vara först på kommande trender? Då är det i vårt sortiment du ska leta. Som marknadsledare är vi med och driver branschutvecklingen framåt. Vi ser till att du inte köper en produkt som du riskerar att tröttna på redan efter en säsong.

4. Starka stommar Nästan alla våra stommar är av aluminium. Ett material med många fördelar jämfört med t ex stål, både när det gäller bättre rostskydd och att det blir en lättare och smidare möbel. Det är stor skillnad i hållfasthet på en produkt med rejäl stomme jämfört med en tunn.

5. Starkare konstrotting Mycket av den konstrotting som finns på marknaden innehåller en hög andel återvunnen plast som både är svagare och har en sämre UV-resistens. Vi strävar efter att använda den starkare ”virgin” konstrottingen i alla våra möbler.

6. Tyg Alla våra tyger har genomgående en hög UV-resistens och tål solens strålar väl. Dessutom är de gjorda av material som både är slitstarka och lätta att hålla rena.

7. Lång livslängd Hållbarhet är viktigt för oss! Vi vill att din favoritmöbel ska hålla länge och är därför extra noga med materialvalen. Om någonting skulle slitas ut har vi ett stort lager med reservdelar och extra klädslar.


8


Konstrotting 10 - 43 Rotting 44 - 49 Aluminium 50 - 109 Teak 110 - 137 Hardwood 138 - 143 Furu 144 - 153 Plast 154 - 169 Café & Restaurang 170 - 199 Balkonger & Små ytor 200 - 207 Hammock & Camping 208 - 219 Tält & Paviljonger 220 - 223 Parasoll 224 - 239 Dynor 240 - 253 Accessoarer 254 - 271 Skydd & Skötselprodukter 272 - 282


10


Konstrotting

Naturnära flätning för alla väder Trenden talar sitt tydliga språk: hemmet blir en

för hand runt en stabil, väderbeständig stomme.

allt viktigare plats. Eftersom många vill skapa en

Numera finns även möjlighet att få möbler med

ombonad och välkomnande hemmiljö även utanför

varierande flätningar och olika grovlek på trådarna

husets väggar, faller det sig naturligt att möbler i

tillsammans med kombinationer av slitstarka tex-

konstrotting blir allt mer populära. Med sin design

tilier av flera slag. Genom att använda material av

och naturnära färgskala kan dessa möbler enkelt

hög kvalitet inifrån och ut erbjuder vi konstrotting-

förvandla uteplatsen till en inbjudande och bekväm

möbler som verkligen tål att stå ute i alla väder.

oas under de varmare månaderna. Våra konstrotting-

Vårt breda sortiment av fåtöljer, bord, soffgrupper

möbler tillverkas, likt möbler i naturrotting, genom

och liggstolar skapar många möjligheter.

ett hantverk som kräver stor yrkeskunskap. De flätas

Bara för dig att sätta igång och möblera.

11


DIGHTON En modern loungeserie i svart konstrotting med raka linjer och rostfria benmedar. 2,5-sits soffa, loungefåtölj och matstol, allt i hög kvalitet och med generös sittkomfort trots sina nätta mått.

Ny!

Ny!

Ny!

5833-79-74 Dighton 2,5-sits soffa Med dyna

5832-79-74 Dighton fåtölj Med dyna

5831-79-74 Dighton karmstol Med dyna

Konstrotting -79 Antracit 3 mm rund Tyg -74 Grå olefin

Konstrotting -79 Antracit 3 mm rund Tyg -74 Grå olefin

Konstrotting -79 Antracit 3 mm rund Tyg -74 Grå olefin

42

12

79

79

137

70

79

79

42

48

89

64

60


MARGATE En smakfull matstol med utmärkt sittkomfort där unikt flätad svart konstrotting kombineras med rostfria benmedar. En stol som passar till de flesta av våra vackra teakbord. Stolen levereras med en matchande sittdyna i ljusgrått tyg.

Ny!

5871-79-74 Margate matstol Med dyna Konstrotting -79 Antracit 3 mm rund Tyg -74 Grå olefin

56

62

86

48

13


SUNSIDE En klassisk fåtölj i moderna former. Twistad konstrotting med dynor i olefintyg. Kombinera gärna med något av borden från vår serie Pamir.

Ny!

Ny!

4041-8-21-02 Sunside fåtölj Med dyna

4041-8-61-81 Sunside fåtölj Med dyna

Konstrotting -21 Beige twist Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -61 Ljusbrun twist Tyg -81 Svart olefin

76

94

104

47

76

94

104

47

PAMIR Bord i twistad konstrotting. De tre storlekarna kan användas som satsbord eller sidobord till våra andra artiklar med twistad konstrotting.

Ny!

Ny!

Ny!

4076-21-8 Pamir sidobord

4077-21-8 Pamir sidobord

4078-21-8 Pamir sidobord

Konstrotting -21 Beige twist Pulverlack -8 Svart matt

Konstrotting -21 Beige twist Pulverlack -8 Svart matt

Konstrotting -21 Beige twist Pulverlack -8 Svart matt

60

45

55

50

45

Ny!

Ny!

Ny!

4076-61-8 Pamir sidobord

4077-61-8 Pamir sidobord

4078-61-8 Pamir sidobord

Konstrotting -61 Ljusbrun twist Pulverlack -8 Svart matt

Konstrotting -61 Ljusbrun twist Pulverlack -8 Svart matt

Konstrotting -61 Ljusbrun twist Pulverlack -8 Svart matt

60

14

35

35

45

55

50

45


15


MIDWAY Midway är en serie stolar i twistad konstrotting med mjuka moderna former och dynor i olefintyg. Komplettera gärna fåtöljen med fotpall för bästa komfort. Finns även som matstol som passar till våra teakbord.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4031-8-21-02 Midway fåtölj Med dyna

4031-8-61-81 Midway fåtölj Med dyna

4037-8-21-02 Midway Fotpall Med dyna

4037-8-61-81 Midway Fotpall Med dyna

Konstrotting -21 Beige twist Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -61 Ljusbrun twist Tyg -81 Svart olefin

Konstrotting -21 Beige twist Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -61 Ljusbrun twist Tyg -81 Svart olefin

72

92

45

72

83

92

Ny!

Ny!

4032-8-21-02 Midway karmstol Med dyna

4032-8-61-81 Midway karmstol Med dyna

Konstrotting -21 Beige twist Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -61 Ljusbrun twist Tyg -81 Svart olefin

48

16

83

62

67

92

48

62

67

45

92

67

54

35

67

54

35


ADAMS En prisvärd och fin loungegrupp i konstrotting och olefintyg.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3745HV-71-78 Adams avslut Byggbar, med dyna

3745-71-78 Adams hörn Byggbar, med dyna

3744-71-78 Adams mittdel Byggbar, med dyna

3747-71-78 Adams pall/bord Med dyna och glas

Konstrotting -71 Grå 2-line Tyg -78 Charcoal grey olefin

Konstrotting -71 Grå 2-line Tyg -78 Charcoal grey olefin

Konstrotting -71 Grå 2-line Tyg -78 Charcoal grey olefin

Konstrotting -71 Grå 2-line Tyg -78 Charcoal grey olefin

88

47

145

79

47

79

88

79

88

47

66

79

66

66

36/47

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3745HV-20-02 Adams avslut Byggbar, med dyna

3745-20-02 Adams hörn Byggbar, med dyna

3744-20-02 Adams mittdel Byggbar, med dyna

3747-20-02 Adams pall/bord Med dyna och glas

Konstrotting -20 Beige halvrund Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -20 Beige halvrund Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -20 Beige halvrund Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -20 Beige halvrund Tyg -02 Sand olefin

88

47

145

79

47

79

88

79

88

47

66

79

66

66

36/47

CONMAY Soffgrupp för mindre ytor, exempelvis balkongen. Setet innehåller en 3-sits soffa och två pallar som gör att du enkelt kan möblera om efter behov.

Ny!

1720-71-78 Conmay soffgrupp Med dyna Konstrotting -71 Grå single line Tyg -78 Charcoal grey olefin

178

150

80

40

17


PEMBROKE Soffgrupp med moderna runda former i twistad rotting. Kombinera gärna med några bord från vår serie Pamir.

Ny!

Ny!

4051-8-21-02 Pembroke fåtölj Med dyna

4052-8-21-02 Pembroke 2-sitssoffa Med dyna

Konstrotting -21 Beige twist Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -21 Beige twist Tyg -02 Sand olefin

78

18

85

77

47

139

85

77

47


NINJA Ninja, en av våra serier med oändliga kombinationsmöjligheter finns i rustik, grått, svart och beige. Serien innehåller allt du behöver för att bygga en skön sittgrupp eller bekväm matgrupp helt i din egen stil. Matborden finns i olika storlekar och former som tillsammans med bekväma stolar ger möjligheter att skapa en inbjudande matplats. Ninja sidobord ger dig praktisk förvaring och med ett par krukset fyllda med växter tar du naturen närmare dig. Slå dig ner i en Ninja vilsäng och koppla av och njut av friheten.

4528HV-63-22 Ninja avslut Byggbar, med dyna

4525-63-22 Ninja hörn Byggbar, med dyna

4524-63-22 Ninja mittdel Byggbar, med dyna

4520-63-22 Ninja pall/bord Med dyna och glas

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -22 Beige olefin

164

88

80

44

88

88

80

44

76

88

80

44

76

76

32/44

4523-63-22 Ninja 3-sitssoffa Med dyna

4521-63-22 Ninja fåtölj Med dyna

4527-63 Ninja soffbord Med glas

4526-63 Ninja soffbord Med glas

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -63 Rustik halvrund Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -63 Rustik halvrund Glas 5 mm Klart tempererat

44

212

88

80

86

88

80

44

90

90

46

120

60

46

4538-63 Ninja cafébord Med glas

4537-63 Ninja Matbord Med glas

4532-63-22 Ninja matstol Med dyna

4531-63 Ninja karmstol Utan dyna

Konstrotting -63 Rustik halvrund Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -63 Rustik halvrund Glas 8 mm Klart tempererat

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -63 Rustik halvrund

70

70

120

74

97

46

55

51

93

60

62

4533-63 Ninja positionsstol Utan dyna

45337-63-22 Ninja pall/bord Med dyna och glas

4528HV-82-7 Ninja avslut Byggbar, med dyna

4525-82-7 Ninja hörn Byggbar, med dyna

Konstrotting -63 Rustik halvrund

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -82 Svart halvrund Tyg -7 Grå olefin

Konstrotting -82 Svart halvrund Tyg -7 Grå olefin

102

63

69/98

41

47

47

41/45

164

88

80

44

88

88

80

4524-82-7 Ninja mittdel Byggbar, med dyna

4523-82-7 Ninja 3-sitssoffa Med dyna

4521-82-7 Ninja fåtölj Med dyna

4520-82-7 Ninja pall/bord Med dyna och glas

Konstrotting -82 Svart halvrund Tyg -7 Grå olefin

Konstrotting -82 Svart halvrund Tyg -7 Grå olefin

Konstrotting -82 Svart halvrund Tyg -7 Grå olefin

Konstrotting -82 Svart halvrund Tyg -7 Grå olefin

76

88

80

44

212

88

80

44

86

88

80

44

76

76

42

44

32/44

19


4527-82 Ninja soffbord Med glas

4526-82 Ninja soffbord Med glas

4528HV-73-76 Ninja avslut Byggbar, med dyna

4521-73-76 Ninja fåtölj Med dyna

Konstrotting -82 Svart halvrund Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -82 Svart halvrund Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -76 Grå polyester

90

46

120

60

46

80

88

44

164

86

80

88

4524-73-76 Ninja mittdel Byggbar, med dyna

4525-73-76 Ninja hörn Byggbar, med dyna

4523-73-76 Ninja 3-sitssoffa Med dyna

3556-73 Ninja soffbord Med glas

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -73 Grå flat Glas 5 mm Klart tempererat

44

76

80

88

88

44

80

88

212

80

88

44

90

90

4520-73-76 Ninja pall/bord Med dyna och glas

3568-73 Ninja cafébord Med glas

35671-73 Ninja Matbord Med glas

Konstrotting -73 Grå flat Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -73 Grå flat Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -73 Grå flat Glas 8 mm Klart tempererat

60

46

32/44

76

76

70

70

120

74

3617-73 Ninja Matbord Med glas

3521-70-73 Ninja matstol Fällbar

3561-73 Ninja karmstol Utan dyna

3602-73-76 Ninja 2-sitssoffa Med dyna

Konstrotting -73 Grå flat Glas 5 mm Klart tempererat

Pulverlack -70 Grå blank Konstrotting -73 Grå flat

Konstrotting -73 Grå flat

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -76 Grå polyester

110

65

70

87

57

55

48

93

60

62

42

127

65

92

3563-73 Ninja positionsstol Utan dyna

3548-73-76 Ninja vilsäng Med dyna

3600-73-76 Ninja vilsäng Med dyna

3568-8 Ninja cafébord Med glas

Konstrotting -73 Grå flat

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -8 Svart flat Glas 5 mm Klart tempererat

102

63

69/98

41

60

182

86

31

220

137

156

49

70

70

35671-8 Ninja Matbord Med glas

3561-8 Ninja karmstol Utan dyna

3563-8 Ninja positionsstol Utan dyna

35637-8-26 Ninja pall/bord Med dyna och glas

Konstrotting -8 Svart flat Glas 8 mm Klart tempererat

Konstrotting -8 Svart flat

Konstrotting -8 Svart flat

Konstrotting -8 Svart flat Tyg -26 Gråbeige polyester

120

74

93

60

62

42

102

63

69/98

41

47

44

46

3558-73 Ninja soffbord Med glas

120

20

90

47

41/45

50


3561-25 Ninja karmstol Utan dyna

3563-25 Ninja positionsstol Utan dyna

3568-25 Ninja cafĂŠbord Med glas

35671-25 Ninja Matbord Med glas

Konstrotting -25 Beige flat

Konstrotting -25 Beige flat

Konstrotting -25 Beige flat Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -25 Beige flat Glas 8 mm Klart tempererat

93

60

62

42

102

63

69/98

41

70

70

120

74

21


5888-22 Ninja sittdyna Fåtölj

5888-26 Ninja sittdyna Fåtölj

5888-72 Ninja sittdyna Fåtölj

5888-76 Ninja sittdyna Fåtölj

Tyg -22 Beige olefin

Tyg -26 Gråbeige polyester

Tyg -72 Antracit polyester

Tyg -76 Grå polyester

42

5

42

47

5

42

47

5

42

47

5

5900-22 Ninja kopplad sitt/ryggdyna

5900-25 Ninja kopplad sitt/ryggdyna

5900-26 Ninja kopplad sitt/ryggdyna

5900-72 Ninja kopplad sitt/ryggdyna

Tyg -22 Beige olefin

Tyg -25 Taupe olefin

Tyg -26 Gråbeige polyester

Tyg -72 Antracit polyester

50

44

59

6

50

44

59

6

50

44

59

6

50

44

5900-76 Ninja kopplad sitt/ryggdyna

5890-22 Ninja sittdyna För positionsstolar

5890-72 Ninja sittdyna För positionsstolar

5890-76 Ninja sittdyna För positionsstolar

Tyg -76 Grå polyester

Tyg -22 Beige olefin

Tyg -72 Antracit polyester

Tyg -76 Grå polyester

50

44

59

6

49

49

5

49

49

5

49

49

59

5899-72 Ninja pos.stolsdyna

5899-76 Ninja pos.stolsdyna

5899-26 Ninja pos.stolsdyna

Tyg -22 Beige olefin

Tyg -72 Antracit polyester

Tyg -76 Grå polyester

Tyg -26 Gråbeige polyester

42

75

6

51

42

75

5898-385 Ninja sittdyna Fåtölj

5898-880 Ninja sittdyna Fåtölj

Tyg -385 Beige dralon

Tyg -880 Antracit dralon

47

5

42

47

5

6

51

42

75

6

51

42

75

42

1080-7 Ninja soffskydd

1081-7 Ninja soffskydd

1082-7 Ninja soffskydd

1033-7 Ninja möbelskydd För sunbed

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

254

254

90

66

330

254

90

66

330

254

90

66

152/200

93

6

5

5899-22 Ninja pos.stolsdyna

51

22

47

6


VENTURA Smidigt och snyggt set för den mindre ytan. Gruppen kräver inte större yta än 2 x 2 m. Ett utmärkt set för balkongen! En 3-sits och en 2-sits soffa och bord ingår. Bordets mått 80 x 80 cm, höjd 68 cm.

3499-73-76 Ventura soffgrupp Med dyna, inkl. bord Konstrotting -73 Grå flat Tyg -76 Grå polyester

198/198

74

82

45

23


CANBY Canby finns som hörnset bestående av 3-sits och 2-sits soffa och bord 78 x 78 cm höjd 50 cm samt som soffgrupp med 3-sits soffa, två fåtöljer och ett bord 130 x 60 cm höjd 45 cm. Två färgställningar, beige med beige dyna och grå med grå dyna.

3669-25-27 Canby soffgrupp Med dyna, inkl. bord

3669-73-72 Canby soffgrupp Med dyna, inkl. bord

3679-25-27 Canby soffgrupp Med dyna, inkl. bord

3679-73-72 Canby soffgrupp Med dyna, inkl. bord

Konstrotting -25 Beige flat Tyg -27 Beige polyester

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -72 Antracit polyester

Konstrotting -25 Beige flat Tyg -27 Beige polyester

Konstrotting -73 Grå flat Tyg -72 Antracit polyester

217/217

24

82

82

43

217/217

82

82

43

209

81

82

43

209

81

82

43


COLBY Colby - en komplett och prisvärd serie i konstrotting i två färger, beige och grått. I serien ingår en 3-sits soffgrupp med fåtöljer och bord, en öronlappsfåtölj med fotpall och ett passande sidobord samt ett matbord med bekväma stolar.

51233-7-79 Colby soffgrupp Med dyna, inkl. bord

51231-7-79 Colby fåtölj inkl. fotpall

51237-7 Colby sidobord Med glas

51233-2-25 Colby soffgrupp Med dyna, inkl. bord

Konstrotting -7 Grå 8-line Tyg -79 Grå olefin

Konstrotting -7 Grå 8-line Tyg -79 Grå olefin

Konstrotting -7 Grå 8-line Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -2 beige 8-line Tyg -25 Taupe olefin

111/61

45

174/64

92

47

74

90

98

51

51

45

111/61

45

174/64

51231-2-25 Colby fåtölj inkl. fotpall

51240-2-25 Colby karmstol Med dyna

51237-2 Colby sidobord Med glas

51238-2 Colby Matbord Med glas

Konstrotting -2 beige 8-line Tyg -25 Taupe olefin

Konstrotting -2 beige 8-line Tyg -25 Taupe olefin

Konstrotting -2 beige 8-line Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -2 beige 8-line Glas 5 mm Klart tempererat

47

74

90

98

91

60

75

51

51

51

45

110

92

74

DILLON Dillon - prisvärd loungegrupp i varmbeige konstrotting och beige dynor. Dillon säljs som set om 3-sits soffa, två fåtöljer och ett bord. Storlek på bordet: 119 x 64 cm, H 53 cm.

51220-21-22 Dillon soffgrupp Med dyna, inkl. bord Konstrotting -21 Beige halvrund Tyg -22 Beige olefin

168

69

86

44

25


ASHFIELD Nätt soffgrupp i konstrotting som enkelt får plats på mindre ytor. Bekväm matgruppshöjd. Dynor i olefintyg.

Ny!

Ny!

Ny!

3755HV-20-02 Ashfield avslut Byggbar, med dyna

3755-20-02 Ashfield hörn Byggbar, med dyna

3754-20-02 Ashfield mittdel Byggbar, med dyna

Konstrotting -20 Beige halvrund Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -20 Beige halvrund Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -20 Beige halvrund Tyg -02 Sand olefin

93

122

82

45

82

93

82

93

45

58

Ny!

Ny!

Ny!

3755HV-71-78 Ashfield avslut Byggbar, med dyna

3755-71-78 Ashfield hörn Byggbar, med dyna

3754-71-78 Ashfield mittdel Byggbar, med dyna

Konstrotting -71 Grå halvrund Tyg -78 Charcoal grey olefin

Konstrotting -71 Grå halvrund Tyg -78 Charcoal grey olefin

Konstrotting -71 Grå halvrund Tyg -78 Charcoal grey olefin

93

45

122

82

45

82

93

82

93

45

58

82

82

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3757-20 Ashfield soffbord Med glas

3757-71 Ashfield soffbord Med glas

3756-20 Ashfield soffbord Med glas

3756-71 Ashfield soffbord Med glas

Konstrotting -20 Beige halvrund

Konstrotting -71 Grå halvrund

Konstrotting -20 Beige halvrund

Konstrotting -71 Grå halvrund

80

26

45

80

69

80

80

69

140

80

69

140

80

69


DANVERS Soffgrupp med bord (höjd 45 cm) för den mindre ytan. Perfekt för din balkong. Ben i hardwood och dynor i olefintyg.

Ny!

1700-20-02 Danvers soffgrupp Med dyna, inkl. bord Konstrotting -20 Beige single line Tyg -02 Sand olefin

120

66

72

46

GRANDBY Grandby är en grupp med retrokänsla som består av en 3-sits soffa, två fåtöljer och ett soffbord. Sittmöblerna har flätad konstrotting i sits och rygg medan bordet 135 x 70 cm är helt i lackad aluminium. I serien finns också Grandby matbord i vitt eller svart.

4618-8-79 Grandby soffgrupp Med dyna, inkl. bord Konstrotting -8 Svart rund Tyg -79 Grå olefin

197

76

88

43

GLENDON Klassisk 3-sits soffa och fåtölj i rund konstrotting med rustikt utseende, beige dynor ingår. Matcha gärna med en matgrupp med karmstolen Lenora i samma färg.

3643-61-22 Glendon 3-sitssoffa Med dyna

3641-61-22 Glendon fåtölj Med dyna

Konstrotting -61 Rustik helrund Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -61 Rustik helrund Tyg -22 Beige olefin

218

102

85

42

94

102

85

42

27


EVITA En pampig serie med sköna former inspirerad av en klassisk mormorsfåtölj. Fåtölj, fotpall och bord i 5,3 mm konstrotting på aluminiumstomme. Alla delar i tre olika färger. Tjocka Evita dynor i olefintyg säljs separat.

5641-2 Evita fåtölj Utan dyna

5641-53 Evita fåtölj Utan dyna

5641-62 Evita fåtölj Utan dyna

5641-74 Evita fåtölj Utan dyna

Konstrotting -2 Rustik halvrund

Konstrotting -53 Beige halvrund

Konstrotting -62 Brun halvrund

Konstrotting -74 Grå halvrund

69

28

88

102

38

69

88

102

38

69

88

102

38

69

88

102

38


5527-2 Evita Fotpall Utan dyna

5527-53 Evita Fotpall Utan dyna

5527-62 Evita Fotpall Utan dyna

5527-74 Evita Fotpall Utan dyna

Konstrotting -2 Rustik halvrund

Konstrotting -53 Beige halvrund

Konstrotting -62 Brun halvrund

Konstrotting -74 Grå halvrund

58

51

46

58

51

46

5650-53-23 Evita positionsstol Med dyna

5650-74-73 Evita positionsstol Med dyna

Konstrotting -53 Beige halvrund Tyg -23 Beige Olefin

Konstrotting -74 Grå halvrund Tyg -73 Grå olefin

70

90/132

104

48

70

90/132

104

58

51

46

5484-62R5 Evita sidobord Med glas

5484-74R5 Evita sidobord Med glas

Konstrotting -53 Beige halvrund Glas 6 mm Klart tempererat

Konstrotting -62 Brun halvrund Glas 6 mm Klart tempererat

Konstrotting -74 Grå halvrund Glas 6 mm Klart tempererat

45

60

45

60

301-23 Evita set sitt/ryggdyna Fåtölj

301-2 Evita set sitt/ryggdyna Fåtölj

Tyg -73 Grå olefin

Tyg -23 Beige Olefin

Tyg -2 Offwhite olefin

10/13

10/13

307-73 Evita fotpallsdyna

307-23 Evita fotpallsdyna

307-2 Evita fotpallsdyna

Tyg -73 Grå olefin

Tyg -23 Beige Olefin

Tyg -2 Offwhite olefin

10

10

303-73 Evita set sitt/ryggdyna Soffa

303-23 Evita set sitt/ryggdyna Soffa

Tyg -73 Grå olefin

Tyg -23 Beige Olefin

10/13

46

45

301-73 Evita set sitt/ryggdyna Fåtölj

10/13

51

48

5484-53R5 Evita sidobord Med glas

60

58

10

10/13

29


ROSITA I Rosita-serien finns en skön fåtölj, en positionsfåtölj med hög rygg och tillhörande fotpall, 3-sits soffa och två bord, 50x50 cm och 180x80 cm. Rosita finns i grå- och naturfärgad konstrotting som påminner om äkta rotting.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3913-21-20 Rosita 3-sitssoffa Med dyna

3911-21-20 Rosita fåtölj Med dyna

3901-21-20 Rosita positionsfåtölj Med dyna

3910-21-20 Rosita Fotpall Med dyna

Konstrotting -21 Natur helrund Tyg -20 Beige polyester

Konstrotting -21 Natur helrund Tyg -20 Beige polyester

Konstrotting -21 Natur helrund Tyg -20 Beige polyester

Konstrotting -21 Natur helrund Tyg -20 Beige polyester

170

103

48

64

86

103

48

64

86

103

48

54

43

51

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3917-21 Rosita sidobord Med glas

3916-21 Rosita soffbord Med glas

3913-74-70 Rosita 3-sitssoffa Med dyna

3911-74-70 Rosita fåtölj Med dyna

Konstrotting -21 Natur helrund

Konstrotting -21 Natur helrund

Konstrotting -74 Grå helrund Tyg -70 Grå polyester

Konstrotting -74 Grå helrund Tyg -70 Grå polyester

50

50

56

150

80

70

170

86

103

48

64

86

103

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3901-74-70 Rosita positionsfåtölj Med dyna

3910-74-70 Rosita Fotpall Med dyna

3917-74 Rosita sidobord Med glas

3916-74 Rosita soffbord Med glas

Konstrotting -74 Grå helrund Tyg -70 Grå polyester

Konstrotting -74 Grå helrund Tyg -70 Grå polyester

Konstrotting -74 Grå helrund

Konstrotting -74 Grå helrund

64

30

86

86

103

48

51

54

43

50

50

56

150

80

70

48


MAGDA Magda - stol i konstrotting i tidlös design.

6803-7 Magda karmstol Utan dyna Konstrotting -7 Grå 3 mm rund

43

60

70

78

LILLY Lilly är stol flätad med 2,8 mm rund konstrotting på stomme av aluminium. Passande dynor är Haag sittdyna. Lilly passar utmärkt att kombinera med något av våra teakbord.

2131 Lilly karmstol Utan dyna Konstrotting Natur 3 mm rund

83

59

72

43

SILVA Modern och mycket skön fåtölj och fotpall i 3 mm konstrotting med tillhörande sidobord med glasskiva. Till både fåtöljen och fotpallen ingår dyna.

5481-53-23 Silva fåtölj Med dyna

5483-53-23 Silva fåtölj Med dyna

5486-53-23 Silva Fotpall Med dyna

5481-74-73 Silva fåtölj Med dyna

Konstrotting -53 Beige 3 mm rund Tyg -23 Beige Olefin

Konstrotting -53 Beige 3 mm rund Tyg -23 Beige Olefin

Konstrotting -53 Beige 3 mm rund Tyg -23 Beige Olefin

Konstrotting -74 Grå 3 mm rund Tyg -73 Grå olefin

68

90

94

48

68

90

94

48

60

46

38

5486-74-73 Silva Fotpall Med dyna

5484-74R3 Silva sidobord Med glas

5484-53R3 Silva sidobord Med glas

Konstrotting -74 Grå 3 mm rund Tyg -73 Grå olefin

Konstrotting -74 Grå 3 mm rund Glas 6 mm Klart tempererat

Konstrotting -53 Beige 3 mm rund Glas 6 mm Klart tempererat

60

46

38

60

44

60

68

90

94

48

44

31


BEATRICE Beatrice med influenser från förr i glesflätad 5,3 mm konstrotting på stomme av aluminium. Bekväm serie för middagar eller kaffestunder med 3-sitssoffa, fåtölj, matstol och bord i flera olika utföranden. Dynor ingår.

5691-5-20 Beatrice karmstol Med dyna

5691-60-20 Beatrice karmstol Med dyna

Konstrotting -5 Vit helrund Tyg -20 Beige olefin

Konstrotting -60 Brun helrund Tyg -20 Beige olefin

85

60

67

49

85

60

67

49

SOMERSET Somerset är en relativt nätt karmstol i tre olika färger. Dyna ingår.

4640-5-7-79 Somerset karmstol Med dyna

4640-72-7-79 Somerset karmstol Med dyna

4640-8-8-79 Somerset karmstol Med dyna

Pulverlack -5 Vit matt Konstrotting -7 Grå rund

Pulverlack -72 Antracit matt Konstrotting -7 Grå rund

Pulverlack -8 Svart matt Konstrotting -8 Svart rund

84

56

64

50

84

56

64

50

84

56

64

50

EADS En matstol som passar utmärkt till våra matbord i teak. Eads görs i samma naturfärgade och grå konstrotting som serien Rosita och har även samma färgsättning på dynorna. Perfekt att matcha med varann! Ryggdynan säljs separat. Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3920-21-20 Eads karmstol Med dyna

3920-74-70 Eads karmstol Med dyna

3988-20 Eads ryggdyna

3988-70 Eads ryggdyna

Konstrotting -21 Natur helrund Tyg -20 Beige polyester

Konstrotting -74 Grå helrund Tyg -70 Grå polyester

Tyg -20 Beige polyester

Tyg -70 Grå polyester

64

32

68

86

48

86

64

68

48

55

48

4

55

48

4


MODESTO Nätt soffgrupp i matbordshöjd passar bra på en balkong eller mindre uteplats och med en separat fåtölj och en Evita fotpall får du en bekväm och skön läshörna. Brunmelerad eller beige konstrotting med dynor i beige olefintyg.

5523-53-23 Modesto 3-sitssoffa Med dyna

5521-53-23 Modesto fåtölj Med dyna

Konstrotting -53 Beige halvrund Tyg -23 Beige Olefin

Konstrotting -53 Beige halvrund Tyg -23 Beige Olefin

161

79

97

51

62

81

97

51

33


LENORA En skön karmstol i rustik stil som passar utmärkt till våra matbord i teak. Levereras med dyna i beige. Stolen matchar soffgruppen Glendon som är vävd i samma konstrotting.

3571-64-27 Lenora karmstol Med dyna

5877-27 Lenora ryggdyna

Konstrotting -64 Rustik halvrund Tyg -27 Beige polyester

Tyg -27 Beige polyester

50

34

60

66

85

44

51

4


PAULINA Den klassiska Paulina-serien består av fåtölj och bord. 5,3 mm rund konstrotting flätad på en aluminiumstomme. Glasskivor till borden samt dynor i olefintyg till sittmöblerna ingår.

5631-53-23 Paulina karmstol Med dyna

5631-74-73 Paulina karmstol Med dyna

5631-2-23 Paulina karmstol Med dyna

Konstrotting -53 Beige halvrund Tyg -23 Beige Olefin

Konstrotting -74 Grå halvrund Tyg -73 Grå olefin

Konstrotting -2 Rustik halvrund Tyg -23 Beige Olefin

89

64

72

48

89

64

72

48

89

64

72

5634-53 Paulina sidobord Med glas

5634-74 Paulina sidobord Med glas

5637-74 Paulina soffbord Med glas

Konstrotting -53 Beige halvrund Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -74 Grå halvrund Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -74 Grå halvrund Glas 5 mm Klart tempererat

70

56

70

56

100

60

48

60

341-23 Paulina sittdyna

341-73 Paulina sittdyna

365-23 Paulina ryggdyna

365-73 Paulina ryggdyna

Tyg -23 Beige Olefin

Tyg -73 Grå olefin

Tyg -23 Beige Olefin

Tyg -73 Grå olefin

50

5

50

50

5

50

56

48

4

56

48

4

35


SOHO Soho - serien som är nätt i måtten och även får plats på mindre ytor. Den har bekväm matgruppshöjd med 69 cm höga bord och sitshöjd 50 cm på soffan, fåtöljen och byggdelarna. Stommen är av aluminium med flätning av konstrotting, olefindynor med hög ljusäkthet och högdensitetsskum.

2315SHV-23-22 Soho avslut Byggbar, med dyna

2315S-23-22 Soho hörn Byggbar, med dyna

2314S-23-22 Soho mittdel Byggbar, med dyna

2313S-23-22 Soho 3-sitssoffa Med dyna

Konstrotting -23 Beige flat Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -23 Beige flat Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -23 Beige flat Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -23 Beige flat Tyg -22 Beige olefin

122

90

50

79

79

90

50

50

57

79

90

50

187

79

2311S-23-22 Soho fåtölj Med dyna

2321S-23-22 Soho pall/bord Med dyna och glas

2317S-23-6 Soho soffbord

2316S-23-6 Soho soffbord

Konstrotting -23 Beige flat Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -23 Beige flat Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -23 Beige flat Nonwood -6 Brown

Konstrotting -23 Beige flat Nonwood -6 Brown

50

74

79

90

53

53

35/47

86

86

69

143

86

2318S-23-22 Soho vilsäng Med hjul. Inkl. dyna

2312S-23 Soho förvaringslåda

2311S-8-75 Soho fåtölj Med dyna

2317S-8 Soho soffbord Med glas

Konstrotting -23 Beige flat Tyg -22 Beige olefin

Konstrotting -23 Beige flat

Konstrotting -8 Svart flat Tyg -75 Grå olefin

Konstrotting -8 Svart flat Glas 5 mm Klart tempererat

60

193

96

33

156

79

83

50

74

79

90

86

86

69

2318S-8-75 Soho vilsäng Med hjul. Inkl. dyna

2312S-8 Soho förvaringslåda

2315SHV-63-24 Soho avslut Byggbar, med dyna

Konstrotting -8 Svart flat Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -8 Svart flat Tyg -75 Grå olefin

Konstrotting -8 Svart flat

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -24 Beige olefin

86

69

60

193

96

33

156

79

83

90

79

50

2315S-63-24 Soho hörn Byggbar, med dyna

2314S-63-24 Soho mittdel Byggbar, med dyna

2313S-63-24 Soho 3-sitssoffa Med dyna

2311S-63-24 Soho fåtölj Med dyna

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -24 Beige olefin

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -24 Beige olefin

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -24 Beige olefin

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -24 Beige olefin

79

90

50

79

50

57

90

79

187

90

79

50

74

90

90

69

2316S-8 Soho soffbord Med glas

143

36

79

79

122

50


2321S-63-24 Soho pall/bord Med dyna och glas

2337S-63-2 Soho soffbord Aluminiumskiva

2336S-63-2 Soho soffbord Aluminiumskiva

2318S-63-24 Soho vilsäng Med hjul. Inkl. dyna

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -24 Beige olefin

Konstrotting -63 Rustik halvrund

Konstrotting -63 Rustik halvrund

Konstrotting -63 Rustik halvrund Tyg -24 Beige olefin

35/47

53

53

86

69

86

143

69

86

96

60

33

2312S-63 Soho förvaringslåda

2315SHV-76-76 Soho avslut Byggbar, med dyna

2315S-76-76 Soho hörn Byggbar, med dyna

2314S-76-76 Soho mittdel Byggbar, med dyna

Konstrotting -63 Rustik halvrund

Konstrotting -76 Grå 2-Line Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -76 Grå 2-Line Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -76 Grå 2-Line Tyg -76 Grå polyester

83

79

156

90

79

50

122

79

90

50

79

50

57

90

2313S-76-76 Soho 3-sitssoffa Med dyna

2311S-76-76 Soho fåtölj Med dyna

2331-76-76 Soho positionsfåtölj Med dyna

2321S-76-76 Soho pall/bord Med dyna och glas

Konstrotting -76 Grå 2-Line Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -76 Grå 2-Line Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -76 Grå 2-Line Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -76 Grå 2-Line Tyg -76 Grå polyester

187

90

79

50

74

90

79

50

74

71

98

50

35/47

53

2316S-76 Soho soffbord Med glas

2318S-76-76 Soho vilsäng Med hjul. Inkl. dyna

2312S-76 Soho förvaringslåda

Konstrotting -76 Grå 2-Line Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -76 Grå 2-Line Glas 5 mm Klart tempererat

Konstrotting -76 Grå 2-Line Tyg -76 Grå polyester

Konstrotting -76 Grå 2-Line

86

69

143

86

69

96

60

33

1330-7 Soho soffskydd

1331-7 Soho soffskydd

1332-7 Soho soffskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

203

203

80

86

260

203

80

86

260

203

80

193

83

79

79

53

2317S-76 Soho soffbord Med glas

86

193

156

86

37


ALFORD Matstol i en kombination av konstrotting och teak. Dyna i olefintyg.

Ny!

Ny!

1731-20-02 Alford karmstol Med dyna

1731-71-78 Alford karmstol Med dyna

Konstrotting -20 Beige 2,8mm helrund Tyg -02 Sand olefin

Konstrotting -71 Grey 2,8 mm helrund Tyg -78 Charcoal grey olefin

47

65

71

83

47

65

71

83

ONTARIO Kombinationen mellan konstrotting och teak och de mjuka formerna skapar en elegans och ett unikt formspråk på denna möbel. Kombinera den gärna med något av våra teakbord till en vacker sittgrupp.

10583-51-23 Ontario 2,5-sits soffa Med dyna

10581-51-23 Ontario fåtölj Med dyna

Konstrotting -51 Beige halvrund Tyg -23 Beige Olefin

Konstrotting -51 Beige halvrund Tyg -23 Beige Olefin

175

76

80

41

79

76

80

41

NORWALK En retroinspirerad soffa i jordnära färger och generösa mått. En vacker kombination av naturtrogen konstrotting och teak. Perfekt att matcha med ett av våra soffbord i teak. Sköna dynor i högdensitetsskum och tyg med hög färgfasthet höjer känslan av komfort.

4025-6-6 Norwalk hörn Byggbar, med dyna

4025H-6-6 Norwalk avslut Byggbar, med dyna

4025V-6-6 Norwalk avslut Byggbar, med dyna

Konstrotting -6 Brun halvrund Tyg -6 Brun olefin

Konstrotting -6 Brun halvrund Tyg -6 Brun olefin

Konstrotting -6 Brun halvrund Tyg -6 Brun olefin

109

38

109

85

47

137

86,5

85

47

137

86,5

85

47


KENTON Kenton - ett exempel på en smakfull kombination av konstrotting och teak, utmärkt t.ex. i ett uterum. Här är konstrottingen glesvävd vilket ger matstolen ett nätt intryck. Den levereras med både sittdyna och en smidig ryggdyna. 3-sits soffan har två tjockare sitt- resp. ryggdynor. Samtliga dynor klädda i grått olefintyg. Matstolen passar utmärkt till flera av våra matbord i teak och soffan med våra teaksoffbord.

5851-07-73 Kenton karmstol Med dyna

5853-07-73 Kenton 3-sitssoffa Med dyna

5852-07-73 Kenton fåtölj Med dyna

Konstrotting -07 Grå 6,5 mm rund Tyg -73 Grå olefin

Konstrotting -07 Grå 6,5 mm rund Tyg -73 Grå olefin

Konstrotting -07 Grå 6,5 mm rund Tyg -73 Grå olefin

77

61

65

50

194

80

81

50

80

80

81

50

39


BEVERLY Bekväm matstol i konstrotting med ben i teak. Finns i två färger, beige med beige dyna och svart med grå dyna. Passar utmärkt ihop med något av våra matbord i teak.

5474-2-23 Beverly karmstol Med dyna

5474-8-73 Beverly karmstol Med dyna

Konstrotting -2 Rustik 3 mm rund Tyg -23 Beige Olefin

Konstrotting -8 Svart 3 mm rund Tyg -73 Grå olefin

86

40

63

64

49

86

63

64

49


BELLAIRE Bellaire - matstol och bord i inbjudande och bekväm organisk form. En elegant kombination av premiumkonstrotting med teakunderreden. Sittdyna med Olefintyg höjer komforten ytterligare. De gör sig också utmärkt tillsammans med ett av våra matbord i teak.

5477-51-07 Bellaire matstol Med dyna

5479-51 Bellaire sidobord Med glas

Konstrotting -51 White wash 3 mm rund Tyg -07 Ljus grå olefin

Konstrotting -51 White wash 3 mm rund Glas 5 mm Klart tempererat

87

68

69

50

50

45

41


VICHY Vichy är en möbel som måste upplevas i verkligheten, det är som att sätta sig i ett fluffigt moln! Ställning av stål, korg av konstrotting flätad på aluminiumstomme, dynor ingår. Mått: 99x78,5x80 cm, Tb 107 cm, Th 204 cm.

4789-7-71 Vichy hänggunga Konstrotting -7 Grå flat Tyg -71 Grå polyester

87

42

90

205


MEGA Mega - vår största dynbox för praktisk och skyddad förvaring av dynor.

Ny!

Ny!

Ny!

2300-25 Mega förvaringslåda

2300-73 Mega förvaringslåda

2300-8 Mega förvaringslåda

1632-7 Mega möbelskydd

Konstrotting -25 Beige flat

Konstrotting -73 Grå flat

Konstrotting -8 Svart flat

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

160

82

92

160

82

92

160

82

92

161

83

93

MAXI Maxi dynbox för praktisk och skyddad förvaring av dynor.

Ny!

Ny!

Ny!

2305-25 Maxi förvaringslåda

2305-73 Maxi förvaringslåda

2305-8 Maxi förvaringslåda

1633-7 Maxi möbelskydd

Konstrotting -25 Beige flat

Konstrotting -73 Grå flat

Konstrotting -8 Svart flat

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

132

62

63

132

62

63

132

62

63

134

64

63

43


44


Rotting

Sommarmöbler för alla årstider Vi insåg för länge sedan att sommaren är alldeles

en ombonad känsla. Den öppna flätningen ger

för bra för att begränsas till juni, juli och augusti. För

möblerna ett lätt och luftigt uttryck som passar

alla med inglasade uterum erbjuder vi därför möbler

in i många olika sammanhang och inrednings-

i äkta rotting, som gör att du kan njuta av den där

stilar. Möbler i naturrotting bör inte bli fuktiga

speciella sommarkänslan året runt. Att tillverka en

och passar därför bäst i inglasade uterum. Vill du

rottingmöbel är ett rent hantverk. De långa rotting-

blanda materialen i din inredning, kan du med

vidjorna flätas runt en stomme av grövre rotting.

fördel kombinera möbler i rotting med flera av

Resultatet blir till levande och naturliga möbler som

våra teakbord. Våga gärna mixa lite för att skapa

ger uterummet, och för all del även vardagsrummet,

en personligare stil.

45


SONORA En retroinspirerad serie i äkta handflätad rotting. Konjaksbrun rotting i mjuka, rena linjer och beigefärgade, generösa dynor ger en både klassisk och elegant design. Finns som 3-sits soffa och fåtölj med matchande soffbord, men kan även kombineras med något av våra teakbord. Koppla av i den rymliga vilstolen och bara njut. Passar bäst i inglasade uterum.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

5415-60-02 Sonora 3-sitssoffa Med dyna

5414-60-02 Sonora fåtölj Med dyna

5418H-60-02 Sonora vilsäng Med dyna

5418V-60-02 Sonora vilsäng Med dyna

Rotting -60 Brun Tyg -02 Ljusbeige olefin

Rotting -60 Brun Tyg -02 Ljusbeige olefin

Rotting -60 Brun Tyg -02 Ljusbeige olefin

Rotting -60 Brun Tyg -02 Ljusbeige olefin

190

91

46

67

80

91

46

64

185

95

Ny!

Ny!

Ny!

5417-60 Sonora sidobord Med glas

5416-60 Sonora soffbord Med glas

5419-60-02 Sonora karmstol Med dyna

Rotting -60 Brun Glas 6 mm Klart tempererat

Rotting -60 Brun Glas 6 mm Klart tempererat

Rotting -60 Brun Tyg -02 Ljusbeige olefin

50

46

80

50

60

150

90

60

49

59

69

35

97

64

185

95

35


KUBOR Här har vi använt oss av äkta rotting med lasyr i olika färger som behåller rottingens levande utseende. Som en extra elegant detalj är lindningarna gjorda i en avvikande färg. Bordet finns som matbord och sidobord och levereras med glasskiva.

Ny!

5827-1 Kubor sidobord Med glas

5827-3 Kubor sidobord Med glas

5827-55 Kubor sidobord Med glas

5827-60 Kubor sidobord Med glas

Rotting -1 Blå

Rotting -3 Grön

Rotting -55 Vit

Rotting -60 Brun Glas 6 mm Klart tempererat

65

55

65

55

65

55

65

55

Ny!

5827-7 Kubor sidobord Med glas

5826-60 Kubor Matbord Med glas

Rotting -7 Grå

Rotting -60 Brun Glas 8 mm Klart tempererat

65

55

72

125

BONETE Våra möbler i äkta rotting är flätade för hand med stor skicklighet, och har alla en genuin känsla. Bonete karmstol gör sig fint till våra bord i teak eller vårt rottingbord Kubor.

5741-7-23 Bonete karmstol Med dyna Rotting -7 Grå Tyg -23 Beige Olefin

97

57

66

48

47


KEBIRA Kebira är en solitär som sticker ut. En äkta rottingstol som både passar i loungen och runt matbordet.

Ny!

5429-8 Kebira fåtölj

89

48

60

66

45


ALDORASSA Aldorassa - en vacker fåtölj med mjuka linjer i äkta rotting och flätad för hand med stor skicklighet. Finns i fyra olika lasyrer som bibehåller rottingens levande utseende. För bästa sittkomfort, lägg i ett fårskinn eller Aldorassa dyna som säljs separat.

5743-1 Aldorassa fåtölj Utan dyna

5743-3 Aldorassa fåtölj Utan dyna

5743-55 Aldorassa fåtölj Utan dyna

5743-7 Aldorassa fåtölj Utan dyna

Rotting -1 Blå

Rotting -3 Grön

Rotting -55 Vit

Rotting -7 Grå

40

64

88

100

40

64

88

100

40

64

88

100

40

64

88

100

506-23 Aldorassa sittdyna Tyg -23 Beige Olefin

48

56

5

MARIA Maria - en klassiker bland våra äkta rottingmöbler. Naturfärgad rotting med tillhörande dyna i blått. Bord med glasskiva. Som alla möbler i äkta rotting passar den bäst i glasade uterum.

5882-6 Maria 2-sitssoffa Med dyna

5883-6 Maria fåtölj Med dyna

5881-6 Maria sidobord Med glas

5885-200 Maria set sitt/ryggdyna

Rotting -6 Ljusbrun Tyg -200 Blå

Rotting -6 Ljusbrun Tyg -200 Blå

Rotting -6 Ljusbrun

Tyg -200 Blå

115

70

78

46

48

70

65

78

70

62

7/5

5886-200 Maria set sitt/ryggdyna Tyg -200 Blå

7/5

49


50


Aluminium

Fritt fram att njuta av sommaren Sommaren är en nyckfull vän. En inbjudande klarblå

är inte så konstigt. De är praktiskt taget under-

himmel kan snabbt övergå till kylande ösregn för att

hållsfria, lätta att flytta runt och sköna att sitta i.

plötsligt släppa fram sol och värme igen. Med dessa

Det är därför vi också vill presentera designnyhe-

tvära kast i åtanke, vill vi göra det enkelt att ta vara

ter med aluminium varje säsong. För att säker-

på de soliga stunderna. Med underhållsfria möbler

ställa att möblerna alltid uppfyller både form och

i aluminium är du snabbt redo att ta ut dynorna för

funktion provsitter och justerar vi dem åtskilliga

att njuta av uteplatsen så fort solen visar sig. Att våra

gånger innan de går i produktion. En omtanke

aluminiummöbler behåller sin popularitet år efter år

och bekvämlighet du får på köpet.

51


52


BATTLEFORD Fräck byggbar loungegrupp med generöst sittdjup. Skapa din egen favoritsoffa genom att kombinera antracitfärgad textilene med våra nya kulörer midnight blue, aqua cool och pearl grey i olefintyg. Tänk nytt, tänk flexibelt!

Ny!

Ny!

Ny!

2255-72-72 Battleford hörn Byggbar, med dyna

2254-72-72 Battleford mittdel Byggbar, med dyna

2257-72-72 Battleford Fotpall Med dyna

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -72 Antracit textilene mix

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -72 Antracit textilene mix

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -72 Antracit textilene mix

90

90

79

39

75

90

79

39

75

75

39

Ny!

Ny!

Ny!

715-01 Battleford klädsel Hörn

714-01 Battleford klädsel Mittdel

717-01 Battleford klädsel Fotpall

Tyg -01 Midnight blue olefin

Tyg -01 Midnight blue olefin

Tyg -01 Midnight blue olefin

Ny!

Ny!

Ny!

715-03 Battleford klädsel Hörn

714-03 Battleford klädsel Mittdel

717-03 Battleford klädsel Fotpall

Tyg -03 Aqua cool olefin

Tyg -03 Aqua cool olefin

Tyg -03 Aqua cool olefin

Ny!

Ny!

Ny!

715-07 Battleford klädsel Hörn

714-07 Battleford klädsel Mittdel

717-07 Battleford klädsel Fotpall

Tyg -07 Pearl grey olefin

Tyg -07 Pearl grey olefin

Tyg -07 Pearl grey olefin

Ny!

Ny!

2277-72-72 Battleford sidobord

2276-72-72 Battleford soffbord

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -72 Antracit textilene mix

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -72 Antracit textilene mix

90

45

24

90

90

24

53


COALDALE Ett fåtal delar – många byggmöjlighteter. Coaldale kan bli allt från en egen kombination till en klassisk soffgrupp. I grunden finns en 2-sits soffa och ett mindre sidobord med präglade aluminiumlameller. Stomme i antracitgrå lackad aluminium med olefintyg i nya fräscha kulören aqua cool.

1244-7 Coaldale soffskydd

1245-7 Coaldale soffskydd

1246-7 Coaldale soffskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

269

54

269

74

62

339

269

74

62

269

339

74

62


Ny!

Ny!

Ny!

4665H-8-03 Coaldale avslut Byggbar, med dyna

4665V-8-03 Coaldale avslut Byggbar, med dyna

4665-8-03 Coaldale hรถrn Byggbar, med dyna

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -03 Aqua cool olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -03 Aqua cool olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -03 Aqua cool olefin

182

80

77

42

182

80

77

42

80

77

42

Ny!

Ny!

Ny!

4664-8-03 Coaldale mittdel Byggbar, med dyna

4666-8-03 Coaldale Fotpall Med dyna

4667-8 Coaldale soffbord

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -03 Aqua cool olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -03 Aqua cool olefin

Pulverlack -8 Svart matt

70

80

77

42

70

70

42

71

71

80

31

55


GONESSE Gonesse är en modern byggbar loungegrupp som består av endast tre delar, en bakdel med hörnlösning och två lösa identiska 2-sitsdelar. Ryggstödet har en öppen konstruktion. Gonesse kan användas som en traditionell hörngrupp med de lösa armstödskuddarna som avslut eller nackkudde. Setet kan också byggas om till en solsäng för två. Design Hugo De Ruiter.

Ny!

1179-7-71 Gonesse soffgrupp Byggbar, med dyna Pulverlack -7 Antracit Tyg -71 Ljusgrå olefin

295/225

56

74

75

42


REIMS En generös modern loungesoffa med få delar, designad av formgivaren Hugo De Ruiter. Sits, rygg och armstöd är 20 cm tjocka och har en mjukt rundad form. Formsydda lösa ryggkuddar ger både utmärkt sittkomfort och en tidlös känsla i mötet med det raka öppna ryggstödet. Serien består av 2-sits höger- respektive vänstersoffa, båda med extra ryggkudde för smart hörnlösning.

Ny!

Ny!

Ny!

1155H-7-07 Reims avslut Byggbar, med dyna

1155V-7-07 Reims avslut Byggbar, med dyna

1156-7-7 Reims soffbord Set

Pulverlack -7 Antracit Tyg -07 Ljus grå olefin

Pulverlack -7 Antracit Tyg -07 Ljus grå olefin

Pulverlack -7 Antracit

168

95

80

37

168

95

80

37

125/119

66/66

45/40

57


CORTE En vit aluminiumstomme i vit-beige textilene med vänliga runda former. Rygg och sittkuddar i olefintyg i den nya kulören aqua cool, ger hela gruppen en härlig somrig känsla. Serien består av 2-sits soffa med vänster- eller högerfäste, fast sidobord samt en mittdel.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3695H-50-03 Corte avslut Byggbar, med dyna

3695V-50-03 Corte avslut Byggbar, med dyna

3695-50-03 Corte hörn Byggbar, med dyna

3694-50-03 Corte mittdel Byggbar, med dyna

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -03 Aqua cool olefin

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -03 Aqua cool olefin

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -03 Aqua cool olefin

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -03 Aqua cool olefin

173

58

79

80

38

173

79

80

38

79

79

80

38

70

79

80

38


VERTON Verton är en mindre serie i stram design med vackra detaljer, aquagrön stomme och ljusgrå kvalitetsdynor med hög färgfasthet. Finns som 2-sits soffa med hög eller låg rygg, fåtölj samt matchande soffbord med stenmönstrad glastopp. Lämpar sig bäst i ett inglasat uterum.

Ny!

Ny!

Ny!

8230-5-32-72 Verton 2-sitssoffa Med dyna

8232-5-32-72 Verton 2-sitssoffa Med dyna

8231-5-32-72 Verton fåtölj Med dyna

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -32 Grön olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -32 Grön olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -32 Grön olefin

48

139

73

108

48

139

73

Ny!

Ny!

8237-5 Verton sidobord

8236-5 Verton soffbord

Pulverlack -5 Vit matt Glas -7 Ljusgrå 8 mm Spraystone

Pulverlack -5 Vit matt Glas -7 Ljusgrå 8 mm Spraystone

50

50

46

100

50

85

79

73

85

48

46

59


SEVRAN En mycket komfortabel och elegant aluminiumserie med matt vit stomme, ljusgrå dynor och gråtonade flätade rep i ryggarna. Sitthöjden är generös och det tillhörande soffbordet har en tålig HPL-topp i gråstensmönster. Serien består dels av byggbara delar, dels av en mindre loungegrupp med 2-sits soffa och fåtölj samt en matstol – samtliga med det eleganta formspråket i fokus.

60


Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

8225H-5-7-71 Sevran avslut Byggbar, med dyna

8225V-5-7-71 Sevran avslut Byggbar, med dyna

8229-5-7-71 Sevran hörn Byggbar, med dyna

8228H-5-7-71 Sevran schäslong Byggbar, med dyna

Pulverlack -5 Vit matt Rep/Band -7 Grå 6 mm runt

Pulverlack -5 Vit matt Rep/Band -7 Grå 6 mm runt

Pulverlack -5 Vit matt Rep/Band -7 Grå 6 mm runt

Pulverlack -5 Vit matt Rep/Band -7 Grå 6 mm runt

159

91

88

43

159

91

88

43

115

115

88

43

91

159

88

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

8228V-5-7-71 Sevran schäslong Byggbar, med dyna

8222-5-7-71 Sevran 2-sitssoffa Med dyna

8221-5-7-71 Sevran fåtölj Med dyna

8239-5-7-71 Sevran karmstol Med dyna

Pulverlack -5 Vit matt Rep/Band -7 Grå 6 mm runt

Pulverlack -5 Vit matt Rep/Band -7 Grå 6 mm runt

Pulverlack -5 Vit matt Rep/Band -7 Grå 6 mm runt

Pulverlack -5 Vit matt Rep/Band -7 Grå 6 mm runt

91

159

88

43

132

68

86

46

72

67

86

46

60

58

79

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

82271-5 Sevran bordsstativ Sidobord

8227-5 Sevran bordsstativ Soffbord

8226-5 Sevran bordsstativ Soffbord

4962-70 Sevran bordsskiva

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt

Laminat -70 Ljusgrå sten

60

60

46

100

100

42

Ny!

Ny!

4963-70 Sevran bordsskiva

4964-70 Sevran bordsskiva

Laminat -70 Ljusgrå sten

Laminat -70 Ljusgrå sten

100

100

125

120

75

42

60

43

49

60

70

61


GOTLAND En kombination av teak och rostfritt när det är som bäst. Läcker formgivning och utmärkt sittkomfort. Design Dick Björk.

62


Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

1213-8 Gotland 3-sitssoffa Utan dyna

1211-8 Gotland fåtölj Utan dyna

1212-8 Gotland pall/bord

2207 Gotland bänk

Stål Rostfritt Textilene -8 Svart

Stål Rostfritt Textilene -8 Svart

Stål Rostfritt Textilene -8 Svart

Teak Premium natur Stål Rostfritt

192

84

87

40

70

84

87

40

60

45

36

45

45

155

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

1219-8 Gotland gungstol Utan dyna

1214-8 Gotland matstol Stapelbar

1218-8 Gotland vilsäng Fällbar

1218A Gotland armstöd

Stål Rostfritt Textilene -8 Svart

Stål Rostfritt Textilene -8 Svart

Stål Rostfritt Textilene -8 Svart

Stål Rostfritt Teak Premium natur

86

70

84

40

86

53

57

44

68

196

96

32

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

1215 Gotland soffbord Set

1217 Gotland soffbord

1216 Gotland Matbord

2206 Gotland Matbord Förlängningsbart

Teak Premium natur Stål Rostfritt

Teak Premium natur Stål Rostfritt

Teak Premium natur Stål Rostfritt

Teak Premium natur Stål Rostfritt

80/80

60/55

40/36

150

65

40

220

95

73

Ny!

Ny!

Ny!

1210-81 Gotland kopplad sitt/ ryggdyna

1290-81 Gotland vilsängsdyna

1292-81 Gotland fotpallsdyna

Tyg -81 Svart olefin

Tyg -81 Svart olefin

Tyg -81 Svart olefin

59

54

55

4

67

75

121

4

59

44

220

320

100

73

4

63


BERGERAC En praktisk och stilren matbordsserie i matt vit och svart aluminium. Dynor i ljusgrå olefintyg. Bergerac är byggbar men innehåller också en fåtölj och en 3-sits soffa. Med det lilla bordet passar serien utmärkt på mindre ytor, t.ex. en balkong.

64


Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4603-8-07 Bergerac 3-sitssoffa Med dyna

4601-8-07 Bergerac fåtölj Med dyna

4602-8-07 Bergerac positionsfåtölj Med dyna

4605HV-8-07 Bergerac avslut Byggbar, med dyna

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -07 Pearl grey olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -07 Pearl grey olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -07 Pearl grey olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -07 Pearl grey olefin

177

79

88

50

63

79

88

50

60

78

106

44

117

79

88

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4605-8-07 Bergerac hörn Byggbar, med dyna

4604-8-07 Bergerac mittdel Byggbar, med dyna

4628-8 Bergerac sidobord

4629-8 Bergerac hörnbord

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -07 Pearl grey olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -07 Pearl grey olefin

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -8 Svart matt

79

88

50

79

57

79

88

50

72

44

39

74

74

64

Ny!

Ny!

4627-8 Bergerac soffbord

4626-8 Bergerac soffbord

4603-50-79 Bergerac 3-sitssoffa Med dyna

4601-50-79 Bergerac fåtölj Med dyna

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -50 Vit blank Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit blank Tyg -79 Grå olefin

93

93

69

140

93

69

50

177

79

88

63

79

50

88

50

Ny!

4602-50-79 Bergerac positionsfåtölj Med dyna

4605HV-50-79 Bergerac avslut Byggbar, med dyna

4605-50-79 Bergerac hörn Byggbar, med dyna

4604-50-79 Bergerac mittdel Byggbar, med dyna

Pulverlack -50 Vit blank Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit blank Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit blank Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit blank Tyg -79 Grå olefin

60

78

106

44

50

117

79

4607-50-7 Bergerac soffbord

4606-50-7 Bergerac soffbord

Pulverlack -50 Vit blank Nonwood -7 Grå

Pulverlack -50 Vit blank Nonwood -7 Grå

90

90

70

140

90

88

50

79

79

88

50

57

79

88

70

65


BELLAC Ta med vännerna till uteplatsen för att förbereda och laga maten på plats! Bellac utekök i mattlackerad aluminium, stenskiva, kran och vask gör det möjligt! Finns i vitt, antracit och svart. Alla med grå stenskiva.

4840-5 Bellac utekök Köksbänk

4850-5 Bellac utekök Med kran och vask

4849-5 Bellac utekök Hörn

4840-8 Bellac utekök Köksbänk

Pulverlack -5 Vit matt Stenskiva Granit

Pulverlack -5 Vit matt Stenskiva Granit

Pulverlack -5 Vit matt Stenskiva Granit

Pulverlack -8 Svart matt Stenskiva Granit

90

127

90

60

127

127

60

60

127

90

60

4850-8 Bellac utekök Med kran och vask

4849-8 Bellac utekök Hörn

1037-7 Bellac möbelskydd

1039-7 Bellac möbelskydd

Pulverlack -8 Svart matt Stenskiva Granit

Pulverlack -8 Svart matt Stenskiva Granit

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

127

66

60

90

60

127

60

60

63,5

92

126,5

62,5

62,5

126,5


COLDSTREAM Ett modernt och portabelt utekök i svart aluminium med en hel rostfri topp, sink och kran, rejäl arbetsyta och stora hjul. Praktisk förvaring bakom skjutdörrar och hängare på sidorna för grillredskapen. Festen kan börja!

Ny!

4870-8 Coldstream utekök Med kran och vask Pulverlack -8 Svart matt

89

125

68

67


ALVENA Pinnstolen – en verklig klassiker. Alvena, vår pinnstol och soffa i väderbeständig lackad aluminium, hämtar inspiration från 1940-talet och passar utmärkt i moderna sammanhang. Kommer i färgerna vit, svart, ljust blå och ljust grön.

68


3401-10-71 Alvena karmstol Med dyna

3401-50-71 Alvena karmstol Med dyna

3401-30-71 Alvena karmstol Med dyna

3401-80-71 Alvena karmstol Med dyna

Pulverlack -10 Ljusblå matt Tyg -71 Grå polyester

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -71 Grå polyester

Pulverlack -30 Ljusgrön matt Tyg -71 Grå polyester

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -71 Grå polyester

95

56

46

44

95

56

46

Ny!

Ny!

3403-50-71 Alvena 2-sitssoffa Med dyna

3403-80-71 Alvena 2-sitssoffa Med dyna

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -71 Grå polyester

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -71 Grå polyester

118

61

95

48

118

61

95

44

95

56

46

44

95

56

46

44

48

LINTON Praktisk hopfällbar bänk i lackad aluminium och grå nonwood.

4399-70-7 Linton bänk Fällbar Pulverlack -70 Silvergrå Nonwood -7 Grå

111

43

45

NANTERRE Stilren stapelbar stol i rostfritt stål med detaljer i teak.

Ny!

1205-8 Nanterre karmstol Teak Premium natur Stål Rostfritt

45

53

57

86

69


LEONE Vår största aluminiumserie Leone har allt du behöver! Bygg en loungegrupp och komplettera med en matgrupp eller kanske Leone barbord och barstol. Du som har balkong kan välja ett hängande Leone balkongbord och Leone fällstolar. Lägg till en hylla för alla prylar och för extra lata stunder väljer du Leone vilsäng eller strandstol.

4205-50-76 Leone hörn Byggbar, med dyna

4204-50-76 Leone mittdel Byggbar, med dyna

4201-50-76 Leone fåtölj Med dyna

4208-50 Leone soffbord Med glas

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -50 Vit matt

74

77

42

70

74

77

42

78

74

77

42

90

90

40

4206-50 Leone soffbord Med glas

4236-50-7 Leone Matbord Med glas

4214-50-7 Leone Matbord

4213-50-7 Leone Matbord

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -50 Vit matt

120

70

74

70

40

120

70

74

130

74

150

90

74


4217-50-7 Leone Matbord

4211-50-7 Leone karmstol Stapelbar

4111-50-7 Leone matstol Fällbar

4233-50-7 Leone 2-sitssoffa Stapelbar

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -50 Vit matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -50 Vit matt

200

100

74

89

56,5

60

44

89

60

48

48

121

60

43

4200-50-7 Leone vilsäng Fällbar, med hjul

5990-72 Leone vilsängsdyna

4205-80-72 Leone hörn Byggbar, med dyna

4204-80-72 Leone mittdel Byggbar, med dyna

Pulverlack -50 Vit matt

Tyg -72 Antracit polyester

Pulverlack -80 Svart matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -80 Svart matt Textilene -7 Grå

60

198

90

33

58

73

127

6

74

74

77

42

70

74

77

4201-80-72 Leone fåtölj Med dyna

4207-80-72 Leone Fotpall Med dyna

4208-80 Leone soffbord Med glas

4206-80 Leone soffbord Med glas

Pulverlack -80 Svart matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -80 Svart matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -80 Svart matt

Pulverlack -80 Svart matt Glas 5 mm Klart tempererat

78

74

77

42

70

70

42

90

90

40

120

70

40

4213-80-7 Leone Matbord

4217-80-7 Leone Matbord

4211-80-7 Leone karmstol Stapelbar

4210-80-7 Leone strandstol

Pulverlack -80 Svart matt Nonwood -7 Grå

Pulverlack -80 Svart matt Nonwood -7 Grå

Pulverlack -80 Svart matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -80 Svart matt Textilene -7 Grå

150

90

74

200

100

74

44

56,5

60

4200-80-7 Leone vilsäng Fällbar, med hjul

5990-76 Leone vilsängsdyna

4213-77-7 Leone Matbord

Pulverlack -80 Svart matt Textilene -7 Grå

Tyg -76 Grå polyester

Pulverlack -77 Grå blank Nonwood -7 Grå

60

198

90

33

58

73

127

6

150

90

89

33

60

42

117

99

74

71


Bekymmersfri sommar med Weldons allvädersdynor! Med Weldons unika allvädersdynor behöver du inte vara orolig om du glömt dynorna framme under någon av sommarens alla regnskurar. Dynorna torkar snabbt och är gjorda av material som tål utomhusbruk extra väl. Allt DU behöver göra är att njuta av sköna stunder i din nya soffa. Om du reser dynorna upp när du inte använder dem suger tyget upp mindre vatten och torkar snabbare. Komplettera gärna med ett figursytt möbelskydd så håller de sig rena och motstår solens strålar längre.

72


WELDON Weldon är en serie i tilltalande design och med matt finish. De byggbara delarna har allvädersdynor - perfekt för nordiskt klimat. Weldon passar bra att kombinera med vår serie Leone.

4365HVH-50-77 Weldon soffgrupp Byggbar, med dyna

4364-50-77 Weldon mittdel Byggbar, med dyna

4367-50-77 Weldon Fotpall Med dyna

4361-50-77 Weldon fåtölj Med dyna

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -77 Grå olefin

226/226

43

82

80

43

70

80

82

70

70

43

78

82

80

4226-50-72 Weldon soffbord

4227-50-72 Weldon Matbord

4365HVH-80-77 Weldon soffgrupp Byggbar, med dyna

4364-80-77 Weldon mittdel Byggbar, med dyna

Pulverlack -50 Vit matt Pulverlack -72 Antracit matt

Pulverlack -50 Vit matt Pulverlack -72 Antracit matt

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -77 Grå olefin

120

75

56

200

97

74

226/226

82

80

43

43

70

80

4367-80-77 Weldon Fotpall Med dyna

4361-80-77 Weldon fåtölj Med dyna

4226-80-72 Weldon soffbord

4227-80-72 Weldon Matbord

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -80 Svart matt Pulverlack -72 Antracit matt

Pulverlack -80 Svart matt Pulverlack -72 Antracit matt

70

70

43

78

82

80

43

120

75

56

1634-7 Weldon soffskydd

1636-7 Weldon soffskydd

1635-7 Weldon soffskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

225

225

84

65

295

225

84

65

295

225

84

200

97

43

82

74

65

73


STETTLER Familjen, hunden, katten, halva släkten - alla får plats i Stettler, vår hittills mest generösa loungesoffa i aluminium. Denna häftiga loungegrupp har både bredden och djupet för att relaxa bekvämt tillsammans. Förutom 2-sits avslut och en bekväm hörndel innehåller Stettler-serien ett stort soffbord och en extra stor rektangulär fotpall 120x78 cm, som också kan fungera som divan. Kommer i mattsvart lackad aluminium med olefintyg i grått.

4375HV-80-7 Stettler avslut Byggbar, med dyna

4375-80-7 Stettler hörn Byggbar, med dyna

4377-80-7 Stettler Fotpall Med dyna

4376-80 Stettler soffbord

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -7 Grå olefin

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -7 Grå olefin

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -7 Grå olefin

Pulverlack -80 Svart matt

150

99

77

45

1243-7 Stettler soffskydd Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

281

74

281

100

68

129

129

77

45

120

78

45

112

112

42


JOLIETTE Ett nätt och lättplacerat set i aluminium. Stomm i vit eller svart matt lack, textilene i sitsen och grå dynor. Bordets mått 80x80 cm, höjd 45 cm. Hela setet levereras i en kartong.

2499-50-72 Joliette soffgrupp Med dyna, inkl. bord

2499-80-72 Joliette soffgrupp Med dyna, inkl. bord

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -72 Antracit polyester

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -72 Antracit polyester

201/201

73

79

42

201/201

73

79

42

75


SOTTENVILLE Klassisk design – inspirerad av tidlösa möbler med skärgårdskänsla. En vit aluminiumgrupp med vackert formade detaljer som kryss i ryggen, avsmalnande ben och dynor i olefintyg i den nya kulören midnight blue. Finns som 2-sits soffa, fåtölj samt soffbord med präglade aluminiumlameller på toppen.

Ny!

Ny!

Ny!

4641-05-01 Sottenville fåtölj Med dyna

4648-05-01 Sottenville 2,5-sits soffa Med dyna

4643-05 Sottenville soffbord

Pulverlack -05 Vit matt Tyg -01 Midnight blue olefin

Pulverlack -05 Vit matt Tyg -01 Midnight blue olefin

Pulverlack -05 Vit matt

75

76

77

85

45

167

77

85

45

120

62

58


SORBA En stapelbar, nätt och lättplacerad aluminiumgrupp bestående av fyra delar: 2-sits soffa, två fåtöljer och ett soffbord. Vackra detaljer som kryss i ryggen för tankarna till havet. Vit eller svart mattlackad stomme med antracitgrå dynor i olefintyg.

Ny!

Ny!

4670-05-79 Sorba soffgrupp Med dyna, inkl. bord

4670-8-79 Sorba soffgrupp Med dyna, inkl. bord

Pulverlack -05 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -79 Grå olefin

129

64

69

46

129

64

69

46

77


BELFORT En modern loungeserie med utmärkt sittkomfort. Finns i matt vit eller svart aluminium med grå textilene och högkvalitativa kuddar klädda med olefintyg. Serien består av flera separata delar som kan kombineras både för stora och små uteplatser.

4795HV-5-79 Belfort avslut Byggbar, med dyna

4795-5-79 Belfort hörn Byggbar, med dyna

4794-5-79 Belfort mittdel Byggbar, med dyna

4793-5-79 Belfort 3-sitssoffa Med dyna

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

41

144

87,5

76

84,5

84,5

76

41

41

70

87,5

76

206

86

76

Ny!

4791-5-79 Belfort fåtölj Med dyna

4792-5-79 Belfort positionsfåtölj inkl. fotpall och dynor

4798-5-79 Belfort vilsäng Med hjul. Inkl. dyna

4786-5 Belfort sidobord

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt

41

74

87,5

76

68

84

106

44

71

191

95

44

84

50

30

Ny!

4788-5 Belfort sidobord

4796-5 Belfort soffbord Med glas

4808-5 Belfort barbord

4797-5 Belfort Matbord

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt Glas 8 mm Grå tempererat

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt

50

78

50

44

100

100

45

130

70

93

200

100

75

41


Ny!

4809-5-7 Belfort barstol Stapelbar

4799-5-7 Belfort karmstol Stapelbar

4790-5 Belfort serveringsvagn Med hjul

4800-5 Belfort ljuslykta

Pulverlack -5 Vit matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -5 Vit matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt

58

51

109

65

45

57

61

86

82

56

71

43

27

4795HV-8-79 Belfort avslut Byggbar, med dyna

4795-8-79 Belfort hörn Byggbar, med dyna

4794-8-79 Belfort mittdel Byggbar, med dyna

4793-8-79 Belfort 3-sitssoffa Med dyna

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -79 Grå olefin

41

144

87,5

76

84,5

84,5

76

41

41

70

87,5

76

206

86

76

41

Ny!

4791-8-79 Belfort fåtölj Med dyna

4792-8-79 Belfort positionsfåtölj inkl. fotpall och dynor

4798-8-79 Belfort vilsäng Med hjul. Inkl. dyna

4786-8 Belfort sidobord

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -8 Svart matt

41

74

87,5

76

68

84

106

44

71

191

95

44

84

50

30

Ny!

4788-8 Belfort sidobord

4796-8 Belfort soffbord Med glas

4808-8 Belfort barbord

4797-8 Belfort Matbord

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -8 Svart matt Glas 8 mm Grå tempererat

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -8 Svart matt

50

50

44

100

100

45

130

70

93

200

100

75

Ny!

4809-8-7 Belfort barstol Stapelbar

4799-8-7 Belfort karmstol Stapelbar

4790-8 Belfort serveringsvagn Med hjul

4800-8 Belfort ljuslykta

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -8 Svart matt

58

51

109

65

45

57

61

86

82

56

71

1237-7 Belfort soffskydd

1238-7 Belfort soffskydd

1239-7 Belfort soffskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

233

233

90

75

303

233

90

75

303

233

90

43

27

75

79


WHISTLER Whistler är en stilren byggbar grupp där den speciella kombinationen mattlackad aluminium och teak gör att den skiljer sig från andra aluminium grupper. Det som också är speciellt är att 2-sitsdelarna avslutas med ett mindre sidobord med ribbor av teak. Sidobordet går också utmärkt att använda som en extra sittplats. Till Whistler finns också ett bord 90x90 cm med ribbor av teak och en hörna. Ny!

4385H-80-77 Whistler avslut Byggbar, med dyna

4385V-80-77 Whistler avslut Byggbar, med dyna

4385-80-77 Whistler hörn Byggbar, med dyna

4384-80-77 Whistler mittdel Byggbar, med dyna

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -77 Grå olefin

181

80

80

43

181

80

80

80

80

80

43

70

80

80

4386-80 Whistler soffbord

4385H-50-77 Whistler avslut Byggbar, med dyna

4385V-50-77 Whistler avslut Byggbar, med dyna

4385-50-77 Whistler hörn Byggbar, med dyna

Pulverlack -80 Svart matt

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -77 Grå olefin

90

90

43

181

80

80

Ny!

4384-50-77 Whistler mittdel Byggbar, med dyna

4386-50 Whistler soffbord

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit matt

43

80

43

70

80

80

90

90

43

43

181

80

80

43

80

80

80

43

43


81


MACKENZIE Mackenzie - en läcker byggbar loungeserie i matt vit eller matt svart aluminium med dynor i grått. I serien ingår hörn- och mittdel, fotpall och två bord. Det mindre bordet går att skjuta in under det större och passar också in mellan byggdelarna.

2655-50-72 Mackenzie hörn Byggbar, med dyna

2654-50-72 Mackenzie mittdel Byggbar, med dyna

2657-50-72 Mackenzie Fotpall Med dyna

2656-50 Mackenzie soffbord

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -72 Antracit polyester

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -72 Antracit polyester

Pulverlack -50 Vit matt Tyg -72 Antracit polyester

Pulverlack -50 Vit matt

84

76

40

75

84

76

40

75

75

40

77

77

40

2658-50 Mackenzie sidobord

2654-80-72 Mackenzie mittdel Byggbar, med dyna

2655-80-72 Mackenzie hörn Byggbar, med dyna

2657-80-72 Mackenzie Fotpall Med dyna

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -72 Antracit polyester

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -72 Antracit polyester

Pulverlack -80 Svart matt Tyg -72 Antracit polyester

75

43

24

75

84

76

2656-80 Mackenzie soffbord

2658-80 Mackenzie sidobord

Pulverlack -80 Svart matt

Pulverlack -80 Svart matt

77

82

84

77

40

75

43

24

40

84

84

76

40

75

75

40


BASTIA Bastia - en byggbar loungeserie för dig som gillar tuff design som sticker ut! Sittdelar i textilene med dynor i Olefintyg och benställning i lackad aluminium och till det låga bord i två storlekar med samma benställning och tunna teakribbor.

8165HV-8-79 Bastia avslut Byggbar, med dyna

8165-8-79 Bastia hörn Byggbar, med dyna

8161-8-79 Bastia fåtölj Med dyna

8168-8-79 Bastia Fotpall Med dyna

Textilene -8 Svart Pulverlack -8 Svart

Textilene -8 Svart Pulverlack -8 Svart

Textilene -8 Svart Pulverlack -8 Svart

Textilene -8 Svart Pulverlack -8 Svart

151

90

87

45

90

90

8166-8 Bastia soffbord

8167-8 Bastia soffbord

Pulverlack -8 Svart Teak Premium natur

Pulverlack -8 Svart Teak Premium natur

110

60

45

90

90

87

45

100

90

87

45

100

90

45

24

83


CARLETON Carleton är en nätt byggbar serie i stram modern design med vackert flätade rep och svagt rundade detaljer. Serien ger ett generöst intryck och har ett tillhörande soffbord med avtagbar toppbricka i teak.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4065H-72-24 Carleton avslut Byggbar, med dyna

4068V-72-24 Carleton schäslong Byggbar, med dyna

4064-72-24 Carleton mittdel Byggbar, med dyna

4067-72 Carleton soffbord

Pulverlack -72 Antracit matt Tyg -24 Beige olefin

Pulverlack -72 Antracit matt Tyg -24 Beige olefin

Pulverlack -72 Antracit matt Tyg -24 Beige olefin

Pulverlack -72 Antracit matt Teak Basic Natur

77

43

144

81

81

161

77

43

70

81

COLEVILLE Mjuka former i en blandning av klassiska och moderna linjer utmärker Coleville, som finns som 3-sits soffa och fåtölj. Materialet är mattlackade svarta rundrör i aluminium med dynor i grått olefintyg. Grandby soffbord passar utmärkt till.

6911-8-7 Coleville fåtölj Med dyna

6913-8-7 Coleville 3-sitssoffa Med dyna

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -7 Grå olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -7 Grå olefin

75

84

81

87

48

182

81

87

48

77

43

72

72

40


FERNIE Att sitta lite i avskildhet men inte känna sig instängd går utmärkt i Fernie, en elegant loungegrupp i smakfull design. Sittdelar med läckert vridna lackade aluminiumribbor och underreden i teak. Borden har bordsskivor i lackad aluminium med dekorativa urfrästa spår och underrede i teak i samma design som soffans och fåtöljernas. Tjocka sittdynor och mjuka ryggdynor i grått olefintyg.

8204-5 Fernie soffbord

8201-5-79 Fernie fåtölj Med dyna

8202-5-79 Fernie 2-sitssoffa Med dyna

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

110

56

39

70

72

88

42

137

72

88

42

85


OLIVET Olivet är en komplett serie med inspiration från 60-talet. Mattlackerad i vitt med detaljer i kvalitetsteak och hög komfort tack vare svängda ryggpartier och formskurna olefindynor. Välj mellan 3-sits eller 2-sitssoffa, fåtölj och soffbord i tre storlekar, samtliga med tidskriftshylla. Komplettera med en matgrupp med ett runt eller rektangulärt bord och Olivet matstol. Matstolen är stapelbar och har tillhörande dyna i grått.

86


8123-5-79 Olivet 3-sitssoffa Med dyna

8122-5-79 Olivet 2-sitssoffa Med dyna

8121-5-79 Olivet fåtölj Med dyna

8127-5 Olivet soffbord

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

204

86

77

44

140

86

77

44

76

86

77

44

57

57

8125-5 Olivet soffbord

8126-5 Olivet soffbord

8137-5 Olivet Matbord

8136-5 Olivet Matbord

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

110

57

56

150

75

56

140

75

200

100

8139-5 Olivet barbord

8134-5-79 Olivet karmstol Stapelbar med dyna

8138-5-79 Olivet barstol Med dyna

8141-5-79 Olivet fåtölj Med dyna

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

176

57

106

82

57

57

44

56

54

113

76

79

83

56

75

100

46

8140-5-79 Olivet Fotpall Med dyna Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

68

47

44

87


DOMINGO Domingo - loungefåtölj och matstol i modern design med utsökta detaljer såsom armstöd i teak, konade ben, mjukt formad sits och hel ryggplatta. Båda finns att få i matt vitt med grå tillhörande dyna.

8151-5-79 Domingo karmstol Stapelbar med dyna

8152-5-79 Domingo fåtölj Stapelbar, med dyna

8151-8-79 Domingo karmstol Stapelbar med dyna

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Textilene -8 Svart Tyg -79 Grå olefin

45

88

57

58

83

81

68

67

43

58

83

45

57


WAYBURN Wayburn - en tuff matbordsserie i aluminium med bord, bänk och stapelstolar. Modern design med vita snedställda ben och övriga delar handmålade i grått. En serie för dig som önskar minimalt med underhåll.

3921-7 Wayburn karmstol Stapelbar

3926-7 Wayburn Matbord

3923-7 Wayburn bänk

Pulverlack -5 Vit matt Handmålad - Ljus grå

Pulverlack -5 Vit matt Handmålad - Ljus grå

Pulverlack -5 Vit matt Handmålad - Ljus grå

88

56

54

46

210

99

74

175

47

45

HINTON Hinton är en stilren serie som innehåller matbord, stapelstol och en praktisk bänk. Kombinationen rostfria stommar, textilene i rygg och sits och teak i armstöd och bord- och bänkskivor ger ett mycket vädertåligt möblemang.

1176 Hinton Matbord

1171-7 Hinton karmstol Stapelbar

1172 Hinton bänk

Rostfritt stål SS 304 Teak Borstad Natur

Rostfritt stål SS 304 Textilene -7 Grå

Rostfritt stål SS 304 Teak Borstad Natur

200

100

75

88

54

63

45

185

40

44

89


CALLANDER Modern textilenegrupp med visst retroinslag. Serien består av 2,5-sits soffa, fåtölj, stol samt ett stort urval bord med tålig HPL-topp i bl.a. svart granitmönster.

90


Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3683-72-72-77 Callander 3-sitssoffa Med dyna

3681-72-72-77 Callander fåtölj Med dyna

3682-72-72-77 Callander karmstol Med dyna

3680-50 Callander bordsstativ Soffbord

Textilene -72 Antracit textilene mix Tyg -77 Grå olefin

Textilene -72 Antracit textilene mix Tyg -77 Grå olefin

Textilene -72 Antracit textilene mix Tyg -77 Grå olefin

Pulverlack -50 Vit matt

183

79

84

44

70

79

84

44

46

54

63

90

135

70

50

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3680-72 Callander bordsstativ Soffbord

3680-80 Callander bordsstativ Soffbord

3686-50 Callander bordsstativ Matbord

3686-72 Callander bordsstativ Matbord

Pulverlack -72 Antracit matt

Pulverlack -80 Svart matt

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -72 Antracit matt

135

70

50

135

70

50

208

100

73

208

100

73

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3686-80 Callander bordsstativ Matbord

3687-80 Callander bordsstativ Matbord

3687-72 Callander bordsstativ Matbord

3687-50 Callander bordsstativ Matbord

Pulverlack -80 Svart matt

Pulverlack -80 Svart matt

Pulverlack -72 Antracit matt

Pulverlack -50 Vit matt

208

100

73

73

130

73

130

73

130

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4965-26 Callander bordsskiva

4965-74 Callander bordsskiva

4965-76 Callander bordsskiva

4965-79 Callander bordsskiva

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -76 Grå rustikt trä

Laminat -79 Mörkgrå sten

70

135

70

135

70

135

70

135

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4967-26 Callander bordsskiva

4967-74 Callander bordsskiva

4967-76 Callander bordsskiva

4967-79 Callander bordsskiva

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -76 Grå rustikt trä

Laminat -79 Mörkgrå sten

100

208

100

208

100

208

100

208

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4966-26 Callander bordsskiva

4966-74 Callander bordsskiva

4966-76 Callander bordsskiva

4966-79 Callander bordsskiva

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -76 Grå rustikt trä

Laminat -79 Mörkgrå sten

Ø130

Ø130

Ø130

Ø130

91


HILLMOND Dags för den riktigt stora festen! Med sina 310 cm är Hillmond vårt längsta utdragsbord och rymmer minst 12 personer. Underredet är i lackad aluminium och skivan kan antingen utgöras av tvärgående aluminiumribbor med präglat trämönster eller någon av våra trämönstrade laminatskivor. Hillmond finns också i en mindre variant, 160–220 cm, med plats för 8–10 personer.

92


2647-50 Hillmond Matbord Förlängningsbart

2647-80 Hillmond Matbord Förlängningsbart

2646-50 Hillmond Matbord Förlängningsbart

2646-80 Hillmond Matbord Förlängningsbart

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -80 Svart matt

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -80 Svart matt

160

220

100

75

160

220

100

75

240

310

100

75

240

310

100

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

2647-50-26 Hillmond Matbord Förlängningsbart

2647-50-74 Hillmond Matbord Förlängningsbart

2647-80-26 Hillmond Matbord Förlängningsbart

2647-80-74 Hillmond Matbord Förlängningsbart

Pulverlack -50 Vit matt Laminat -26 Natur trä

Pulverlack -50 Vit matt Laminat -74 Grå trä

Pulverlack -80 Svart matt Laminat -26 Natur trä

Pulverlack -80 Svart matt Laminat -74 Grå trä

160

220

100

73

160

220

100

73

160

220

100

73

160

220

100

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

2646-50-26 Hillmond Matbord Förlängningsbart

2646-50-74 Hillmond Matbord Förlängningsbart

2646-80-26 Hillmond Matbord Förlängningsbart

2646-80-74 Hillmond Matbord Förlängningsbart

Pulverlack -50 Vit matt Laminat -26 Natur trä

Pulverlack -50 Vit matt Laminat -74 Grå trä

Pulverlack -80 Svart matt Laminat -26 Natur trä

Pulverlack -80 Svart matt Laminat -74 Grå trä

240

-74

310

100

73

240

310

100

73

240

310

100

73

240

310

100

75

73

73

-26

93


RODEZ Rodez är moderna bord där du kan välja färg på såväl benställning som på skivan. Benställningen är lackad aluminium och bordsskivan är av mycket tålig högtryckslaminat med naturtroget möster av trä.

4729-50 Rodez bordsstativ

4729-72 Rodez bordsstativ

4729-8 Rodez bordsstativ

Pulverlack -50 Vit blank

Pulverlack -72 Antracit matt

Pulverlack -8 Svart matt

160

73

160

95

73

160

95

73

4719-50 Rodez bordsstativ

4719-72 Rodez bordsstativ

4719-8 Rodez bordsstativ

Pulverlack -50 Vit blank

Pulverlack -72 Antracit matt

Pulverlack -8 Svart matt

209

95

73

209

95

73

209

95

73

Ny!

Ny!

Ny!

4956-26 Rodez bordsskiva

4956-74 Rodez bordsskiva

4956-76 Rodez bordsskiva

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -76 Grå rustikt trä

95

160

160

95

95

160

Ny!

Ny!

Ny!

4957-26 Rodez bordsskiva

4957-74 Rodez bordsskiva

4957-76 Rodez bordsskiva

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -76 Grå rustikt trä

95

94

95

209

209

95

95

209


TALANCE Talance är en läcker serie av bord. Den tåliga laminatskivan har en mycket naturtrogen yta i form av träimitation och de tuffa bordsstativen är gjorda för att kunna användas i par. Det lilla stativet skjuts lätt in under det större. Borden går att kombinera till flera av våra möbler.

4707-5 Talance bordsstativ

4706-5 Talance bordsstativ

4707-72 Talance bordsstativ

4706-72 Talance bordsstativ

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -72 Antracit matt

Pulverlack -72 Antracit matt

74

60

40

80

80

45

74

60

40

80

Ny!

Ny!

80

45

4707-8 Talance bordsstativ

4706-8 Talance bordsstativ

4952-26 Talance bordsskiva

4952-74 Talance bordsskiva

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -8 Svart matt

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

74

60

40

80

80

45

74

60

74

60

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4952-79 Talance bordsskiva

4953-26 Talance bordsskiva

4953-74 Talance bordsskiva

4953-79 Talance bordsskiva

Laminat -79 Mörkgrå sten

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -79 Mörkgrå sten

74

60

80

80

80

80

80

80

95


TAVERNY Taverny - en serie runda bord med tåliga laminatskivor som har en mycket naturtrogen yta i form av träimitation. De nätta bordsstativen är av pulverlackerad aluminium. Borden går utmärkt att kombinera till flera av våra möbler.

4747-5 Taverny bordsstativ

4746-5 Taverny bordsstativ

4747-72 Taverny bordsstativ

4746-72 Taverny bordsstativ

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -72 Antracit matt

Pulverlack -72 Antracit matt

65

43

85

45

65

43

85

45

Ny!

4747-8 Taverny bordsstativ

4746-8 Taverny bordsstativ

4950-26 Taverny bordsskiva

4950-28 Taverny bordsskiva

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -8 Svart matt

Laminat -26 Natur trä

Laminat -28 Beige trä

65

43

85

45

Ny!

65

65

Ny!

Ny!

4950-74 Taverny bordsskiva

4950-78 Taverny bordsskiva

4950-79 Taverny bordsskiva

4951-26 Taverny bordsskiva

Laminat -74 Grå trä

Laminat -78 Grå

Laminat -79 Mörkgrå sten

Laminat -26 Natur trä

65

65

65

Ny!

Ny!

4951-28 Taverny bordsskiva

4951-74 Taverny bordsskiva

4951-78 Taverny bordsskiva

4951-79 Taverny bordsskiva

Laminat -28 Beige trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -78 Grå

Laminat -79 Mörkgrå sten

65

96

65

65

65

65


CHELLES Soffbord i tvĂĽ storlekar med praktisk tidningshylla i mattlackerad aluminum i vitt, svart eller antracit.

4647-5 Chelles soffbord

4646-5 Chelles soffbord

4647-8 Chelles soffbord

4646-8 Chelles soffbord

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -8 Svart matt

90

90

51

142

65

50

90

90

51

142

65

50

GRANDBY Bord helt i aluminium med samma retrokänsla som soffgruppen Grandby. Borden finns i svart och vitt i tre olika storlekar.

Ny!

Ny!

4616-5 Grandby Matbord

4616-8 Grandby Matbord

46177-5 Grandby Matbord

46177-8 Grandby Matbord

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -05 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

208

100

73

208

100

73

130

73

130

73

4617-8 Grandby soffbord Pulverlack -8 Svart matt

135

70

50

97


LYON Lyon är förlängningsbord med butterflyskiva i teak. Designen på skivan ger en fin inramning till de rundade benen och hela konstruktionen är robust men samtidigt elegant. De klassiska färgerna gör att matchningen med många av våra stolar blir lätt oavsett vilken kombination du föredrar.

4741-50 Lyon Matbord Förlängningsbart

4742-50 Lyon Matbord Förlängningsbart

4743-50 Lyon Matbord Förlängningsbart

4741-70 Lyon Matbord Förlängningsbart

Pulverlack -50 Vit blank Teak Premium natur

Pulverlack -50 Vit blank Teak Premium natur

Pulverlack -50 Vit blank Teak Premium natur

Pulverlack -70 Silvergrå blank Teak Premium natur

152

210

92

76

194

252

92

76

224

304

76

152

210

4742-70 Lyon Matbord Förlängningsbart

4743-70 Lyon Matbord Förlängningsbart

4741-8 Lyon Matbord Förlängningsbart

4742-8 Lyon Matbord Förlängningsbart

Pulverlack -70 Silvergrå blank Teak Premium natur

Pulverlack -70 Silvergrå blank Teak Premium natur

Pulverlack -8 Svart matt Teak Premium natur

Pulverlack -8 Svart matt Teak Premium natur

194

252

92

76

100

76

224

304

100

76

152

210

4743-8 Lyon Matbord Förlängningsbart Pulverlack -8 Svart matt Teak Premium natur

224

304

TILOS Stilrent utdragsbord, i flera storlekar, med butterflyskiva i underhållsfri Nonwood som passar till det mesta! Bordsskivan har en fin träkänsla och struktur. Bordet står stabilt på en kraftig ram i aluminium, kort sagt ett idealiskt val för din trädgård. Kombinera med stapelstolar eller positionsstolar efter egen smak.

4721-50-7 Tilos Matbord Förlängningsbart

4721-8-7 Tilos Matbord Förlängningsbart

Pulverlack -50 Vit blank Nonwood -7 Grå

Pulverlack -8 Svart matt Nonwood -7 Grå

154

98

100

210

92

76

154

210

92

76

92

76

194

252

92

76

92

76


99


CALMAR Ett bord med generösa mått, 220x106 cm, och en lång bänk med plats för många. Matt vitlackad aluminium i stilren design.

2636-50 Calmar Matbord

2633-50 Calmar bänk

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -50 Vit matt

220

100

106

74

45

37

175


SUNNY Sunny – vår egenutvecklade positionsstol i aluminium! Väldesignad och smäcker! Exklusiv textilene i rygg och sits, gjuten aluminium i all mekanism och alla beslag borgar för högsta kvalitet. Sunny finns i flera färgställningar och som extra finess är nackribban svängd för bästa komfort. Färgställningarna är framtagna för att matcha flera av våra bord som t.ex. Rodez, Lyon och Tilos.

1830-50-7 Sunny positionsstol Fällbar

1830-72-7 Sunny positionsstol Fällbar

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -7 Grå

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -7 Grå

109

60

68/112

44

109

60

68/112

44

101


ARRAS En tidlös modell i gjuten aluminium. Serien består av 2-sits soffa, bänk, karmstol, matstol och matbord i två storlekar samt ett mindre sidobord.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

6152-5 Arras 2-sitssoffa

6153-5 Arras karmstol Stapelbar

6151-5 Arras matstol

6154-5 Arras bänk

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

104

64

84

45

91

59

62

44

87

51

59

43

101

54

Ny!

Ny!

Ny!

6157-5 Arras cafébord

6156-5 Arras Matbord

6158-5 Arras Matbord

6152-7 Arras 2-sitssoffa

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

70

67

105

72

156

100

72

104

64

Ny!

6153-7 Arras karmstol Stapelbar

6151-7 Arras matstol

6154-7 Arras bänk

6157-7 Arras Matbord

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

91

59

62

44

87

51

59

Ny!

6156-7 Arras Matbord

6158-7 Arras Matbord

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

105

102

45

72

156

100

72

43

101

54

45

70

67

84

45


103


CRESTON Praktisk och prisvärd serie i aluminium och textilene.

3948-8 Creston vilsäng Fällbar

3948-5 Creston vilsäng Fällbar

3941-5 Creston positionsstol Fällbar

3941-8 Creston positionsstol Fällbar

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -8 Svart

Pulverlack -5 Vit matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -5 Vit matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -8 Svart

94

104

65

35

199

94

65

35

199

59

110

71

45

59

110

71

45


ANDY Andy positionsstol - en av våra absolut mest populära stolar. Brafab har varit med från första början, och kan med gott samvete säga att ”vi har originalet”! Stomme av aluminium samt sits och rygg i textilene, med detaljer i teak eller nonwood. Andy positionsstol finns i en mängd färgkombinationer och går att kombinera med våra bord i olika storlekar och material.

4770-50-5 Andy positionsstol Fällbar

4770-70-8 Andy positionsstol Fällbar

4770-8-8 Andy positionsstol Fällbar

4777-50-7 Andy positionsstol Fällbar

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -5 Vit

Pulverlack -70 Silvergrå blank Textilene -8 Svart

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -8 Svart

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -7 Grå

59

109

44

73

59

109

44

73

59

109

44

4777-70-70 Andy positionsstol Fällbar

4777-72-7 Andy positionsstol Fällbar

4777-8-8 Andy positionsstol Fällbar

Pulverlack -70 Silvergrå blank Textilene -70 Silvergrå

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -8 Svart

44

59

73

109

44

59

73

109

44

59

73

73

44

59

4768-50-7 Andy Fotpall Fällbar

4768-70-8 Andy Fotpall Fällbar

4768-8-8 Andy Fotpall Fällbar

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -5 Vit

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -7 Grå

Pulverlack -70 Silvergrå blank Textilene -8 Svart

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -8 Svart

40

42

46

40

42

46

40

4780-50-5 Andy vilsäng Fällbar

4780-70-8 Andy vilsäng Fällbar

4780-8-8 Andy vilsäng Fällbar

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -5 Vit

Pulverlack -70 Silvergrå blank Textilene -8 Svart

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -8 Svart

70

188

98

35

70

188

98

35

70

188

42

98

109

109

4768-50-5 Andy Fotpall Fällbar

46

73

46

40

42

35

105


AVANTI Avanti – en smäcker stapelstol av hög kvalitet i tre färgställningar som passar utmärkt till bl.a. vår bordsserie Rodez. Stomme i lackad aluminium med rygg och sits i textilene.

4708-50-55 Avanti karmstol Stapelbar

4714-50-55 Avanti positionsstol

4711-50-7 Avanti karmstol Stapelbar

4712-50-7 Avanti positionsstol

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -55 Vit

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -55 Vit

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -7 Grå

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -7 Grå

42

60

90

45

50

62

109

42

57

60

90

109

50

62

4711-72-7 Avanti karmstol Stapelbar

4712-72-7 Avanti positionsstol

4711-8-8 Avanti karmstol Stapelbar

4712-8-8 Avanti positionsstol Stapelbar

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -8 Svart

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -8 Svart

42

106

57

57

60

90

50

45

62

109

60

90

42

57

50

109

62

45

45


DELIA Praktisk stapelstol i vit matt aluminium.

2651-50 Delia karmstol Stapelbar Pulverlack -50 Vit matt

80

55

55

43

SCILLA Scilla – stapelstol i lackad aluminium med armstöd i grå nonwood och grå eller taupefärgad textilene av hög kvalité i rygg och sits.

4740-50-25 Scilla karmstol Stapelbar

4740-50-7 Scilla karmstol Stapelbar

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -25 Beige

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -7 Grå

57

64

88

45

57

64

88

45

107


PALO Härlig rogivande hänggunga i aluminium med tjocka mjuka dynor och nackkudde, perfekt för lata dagar. Ställning av stål.

6900-5-79 Palo hänggunga

6900-8-79 Palo hänggunga

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -79 Grå olefin

90

108

205

89

89

90

205


GRASSE Rymlig förvaringslåda/dynbox i vit eller svart aluminium. Grasse finns i två olika storlekar.

Ny!

Ny!

4650-5 Grasse förvaringslåda

4650-8 Grasse förvaringslåda

4660-05 Grasse förvaringslåda

4660-8 Grasse förvaringslåda

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -05 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

177

85

99

177

85

99

148

73

74

148

73

74

109


110


Teak

Närkontakt med naturen Man vet aldrig med sommaren. Ibland har den

för avverkning sågas brädorna upp och torkas till

huvudroll från april till september, andra år gör den

exakt rätt torrhalt. Först därefter går de vidare till vår

bara korta gästspel då och då. En sak vet vi dock

möbeltillverkning. Eftersom den hårda teaken krä-

säkert; en måltid smakar alltid bättre under bar

ver bearbetning med extremt hög precision används

himmel. Så när sommaren kommer, se till att du

maskinell bearbetning för att uppnå bästa resultat.

är redo för en fest utöver det vanliga, kanske med

Självklart är vi noga med teakens ursprung och

möbler av teak? Teak är ett fantastiskt möbelmaterial.

värnar om det vilda beståndet. Därför använder vi

Det tål att stå ute år efter år och är så starkt att även

enbart odlad teak från plantager. Vi följer de regler

smäckra dimensioner håller för hög belastning. Men

som finns i EU’s strikta Timmerförordning. Teak är

för att träet ska få dessa goda egenskaper, krävs rätt

ett material som passar väldigt bra i kombination

hantering från början. Efter att träden nått rätt ålder

med möbler i andra material, t ex konstrotting.

111


VEVI Elegant och modern design av bästa sort. Vevi består bl.a. av ett generöst matbord i teak med plats för 6–8 personer och bekväma stolar. I serien hittar du även solsäng, sidobord, en bänk, loungefåtöljer och ett lågt vackert bord. Design Dick Björk.

Ny!

Ny!

Ny!

1208-8 Vevi fåtölj Utan dyna

1209-8 Vevi Fotpall Utan dyna

1198-8 Vevi vilsäng Fällbar

1201-8 Vevi karmstol Utan dyna

Teak Premium natur Textilene -8 Svart

Teak Premium natur Textilene -8 Svart

Teak Premium natur Textilene -8 Svart

Teak Premium natur Textilene -8 Svart

66

112

86

95

40

66

45

48

64

202

104

35

88

56

58

45


Ny!

Ny!

Ny!

1204 Vevi bänk

1207 Vevi sidobord

1203 Vevi soffbord

1200 Vevi Matbord

Teak Premium natur StĂĽl Rostfritt

Teak Premium natur

Teak Premium natur

Teak Premium natur

40

46

120

40

40

41

120

40

230

95

72

113


LAURION Ett vackert modernt teakbord präglat av en bordstopp i unik design och ett skickligt hantverk. Lättplacerat och generöst.

114


Ny!

Ny!

20432 Laurion soffbord

20467 Laurion Matbord

Teak Basic natur

Teak Basic natur

130

67

50

230

100

73

115


VOLOS En teakserie med en alldeles egen design präglad av rena detaljer och smala teakribbor. Serien består av ett antal bord och stapelbara stolar med olika funktioner, och då alla har nätta mått gör sig Volos extra bra på liten yta.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

20462 Volos karmstol Stapelbar

20466 Volos positionsstol Fällbar

20469 Volos matstol Stapelbar

2227 Volos Fotpall Fällbar

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

47

57

63

62

71/101

107/83

43

48

63

90

47

45

45

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

2221 Volos fåtölj

20463 Volos Matbord

20464 Volos Matbord

20465 Volos Matbord Förlängningsbart

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

33

58

89

Ny!

2220 Volos ljuslykta Teak Basic natur

24

116

90

24

45

78

70

70

73

130

70

73

132

192

45

80

75


PARGA Vackert runt teakbord med kilformade toppribbor och runda ben. Ett stilfullt och lättplacerat bord i 120 cm diameter.

Ny!

20468 Parga Matbord Teak Basic natur

73

120

117


AGIOS Klassisk teakserie med moderna inslag av flätat rep. Smakfull kombination med generösa mått och härlig tyngd. Serien består av matbord med karmstolar samt soffgrupp med 2- och 3-sits soffa och tillhörande teakbord.

Ny!

Ny!

Ny!

1713-8 Agios 3-sitssoffa

1712-8 Agios 2-sitssoffa

1711-8 Agios karmstol

180

82

41

125

80

82

41

61

63

Ny!

Ny!

Ny!

1718 Agios bänk

1717 Agios soffbord

1716 Agios Matbord

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

45

118

80

150

42

140

70

45

205

100

86

73

44


OROPOS Oropos är ett smidigt ihoppfällbart set i teak bestående av 2 stolar och ett bord. Ny!

2230 Oropos set Teak Basic natur

60/60

72

45

82

DRAMA Regissörsstolen – en riktig klassiker! I bästa teak- och textilenekvalitet med beslag och skruvar i rostfritt. Drama kräver minimalt utrymme vid förvaring eftersom den går att fälla ihop med ett lätt handgrepp. Utmärkt som extra sittplats m.a.o.

4288-8 Drama karmstol Fällbar Teak Premium natur Textilene -8 Svart

45

53

58

88

VERONICA Veronica - en av våra populäraste positionsstolar i teak.

92030 Veronica positionsstol Fällbar Teak Premium natur

107

60

73/110

45

FILIPPA Filippa i naturell teak finns som fällstol och karmstol, även den fällbar. Passar utmärkt till våra teakbord t.ex. Cornelia.

10704 Filippa matstol Fällbar

10705 Filippa karmstol Fällbar

Teak Premium natur

Teak Premium natur

96

45

57

43

96

55

57

44

119


CALCUTTA Calcuttaserien är i teak av finaste kvalité och genomgående beslag i rostfritt stål, oslagbara material när det gäller styrka och hållfasthet. Detta i kombination med läcker design och suverän sittkomfort i stolarna.

1924 Calcutta positionsstol Fällbar

1916 Calcutta karmstol Stapelbar

1943 Calcutta bänk

1941 Calcutta vilsäng

Teak Premium natur

Teak Premium natur

Teak Premium natur

Teak Premium natur

106

60

73/103

43

86

58

60

43

46

150

CECILIA En stilren loungegrupp av blästrad vitpigmenterad teak som åldras vackert. Sköna beige dynor ingår.

17831-21 Cecilia fåtölj Med dyna

17821-21 Cecilia 2,5-sits soffa Med dyna

Teak Vitpigmenterad Tyg -21 Beige polyester

Teak Vitpigmenterad Tyg -21 Beige polyester

41

120

81

80

80

41

181

80

80

42

64

199

90

36


CHIOS Ett bord med skiva av tvärgående teakribbor och en stapelstol med matchande sits och rygg gör Chios till en vacker, lättplacerad matgrupp. Trots smäckra dimensioner tål den att stå ute år efter år och kräver minimalt underhåll. Till Chiosfamiljen hör också en matchande liten 2-sits soffa, däckstol och soffgrupp i samma eleganta teakutförande. Stolen har rostfripläterade beslag.

Ny!

2062 Chios 2,5-sits soffa Utan dyna

2061 Chios fåtölj Utan dyna

2066 Chios 2-sitssoffa Stapelbar

Teak Premium natur

Teak Premium natur

Teak Premium natur

196

77

90

46

83

77

90

46

108

60

663-22 Chios set sitt/ryggdyna

661-22 Chios set sitt/ryggdyna

2064 Chios soffbord

Tyg -22 Beige olefin

Tyg -22 Beige olefin

Teak Premium natur

133

66

91955 Chios Matbord

91966 Chios karmstol Stapelbar

2063 Chios däckstol

Teak Premium natur

Teak Premium natur

Teak Premium natur

220

100

74

86

56

60

44

64,5

149

86

44

40

99

36,5

121


ZALONGO En mycket elegant grupp där kvalitetsteak kombineras med benställningar i antracitlackerad aluminium. De tvärställda teakribborna på bordet höjer intrycket av kvalitet och elegans likaså teakribborna i rygg och armstöd på soffa och fåtölj. Till soffan hör två prydnadskuddar till fåtöljerna en kudde.

4286-72-73 Zalongo 3-sitssoffa Med dyna

4285-72-73 Zalongo fåtölj Med dyna

4251-72-73 Zalongo karmstol Med dyna

Teak Premium natur Pulverlack -72 Antracit

Teak Premium natur Pulverlack -72 Antracit

Teak Premium natur

187

77

41

80

86

77

4287-72 Zalongo soffbord

4253-72 Zalongo Matbord

Teak Premium natur Pulverlack -72 Antracit

Teak Premium natur Pulverlack -72 Antracit

150

122

86

60

45

200

100

74

41

83

57,5

59,5

44


RODENA Rodena - 2-sits soffa och runt bord i teak i en klassisk design. Kombinera gärna bordet med någon av våra retroinspirerade stolar t.ex. Alvena eller Costa.

4242 Rodena 2-sitssoffa

4246 Rodena Matbord

Teak Premium natur

Teak Premium natur

157

73

88

45

140

74,5

123


TURIN Marknadens mest prisvärda teakmöbler? Turin går att kombinera fritt. Samtliga möbler är smidiga och fällbara. De är lättplacerade och passar bra till lite mindre utrymmen, t.ex. på balkonger. Passande dyna är Solo sittdyna.

2039 Turin bänk Fällbar

92001 Turin matstol Fällbar

92002 Turin karmstol Fällbar

92004 Turin Matbord Fällbar

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

105

87

46

87

46

61

46

87

55

61

46

140

80

92003 Turin Matbord Fällbar

91904 Turin Matbord Fällbar

91902 Turin Matbord Fällbar

92035 Turin brickbord Fällbar

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

100

74

80

74

70

70

74

70

40

92036 Turin brickbord Fällbar

92037 Turin serveringsbricka

2046 Turin klaffbord

2038 Turin hylla Fällbar

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

70

124

61

40

53

70

40

146

70

74

120

33

74

74

180


KARLO Karlofamiljen består av positionsstol, stapelstol, däckstol och vilsäng, alla i en vacker vitpigmenterad teak. Positionsstolen och stapelstolen passar utmärkt att kombinera med våra bord Brutus eller Circus, även de i vitpigmenterad teak.

1948 Karlo karmstol Stapelbar

1952 Karlo däckstol Fällbar

1957 Karlo positionsstol Fällbar

1953 Karlo vilsäng

Teak Vitpigmenterad

Teak Vitpigmenterad

Teak Vitpigmenterad

Teak Vitpigmenterad

88

58

66

43

60

159

85

25

104

64

80/110

43

60

190

87

36

MADRAS Stilren med klassiska former, en blästrad vitpigmenterad teakmöbel som åldras vackert. Madras finns som fåtölj, 3-sitssoffa och bord. Passande dyna är Amarillo sitt- och soffdyna.

1999 Madras Matbord

1993 Madras fåtölj Utan dyna

1998 Madras 3-sitssoffa Utan dyna

Teak Vitpigmenterad

Teak Vitpigmenterad

Teak Vitpigmenterad

150

90

75

60

92

43

150

92

43

MONI Litet runt fällbord i förstklassig teak.

92007 Moni sidobord Teak Basic Natur

50

50

NOVA Litet runt fällbord i teak.

10712 Nova soffbord Teak Basic Natur

70

71

125


SYROS Litet praktiskt sidobord i basic teak, hopfällbart.

92008 Syros sidobord Teak Basic Natur

50

50

KRETA Ett lättplacerat fällbart sidobord i teak med Ø 50 cm och höjd 50 cm. Basic teak.

2007 Kreta sidobord Teak Basic Natur

50

50

HYDRA Ett litet smidigt fällbart teakbord. Använd som sidobord eller på balkongen.

92006 Hydra sidobord Teak Basic Natur

50

58

50

COLLIN Ett vackert runt teakbord med praktisk tidningshylla.

2021 Collin soffbord Teak Sandblästrad Natur

90

126

48


CIRCUS Rustika runda vitpigmenterade bord i tre storlekar. Till det stora bordet ingår snurrskiva för enklare servering. Finns i både teak och superstone.

2093 Circus Matbord

91985-8 Circus Matbord inkl. serveringsbricka

7928-8B Circus serveringsbricka

Teak Vitpigmenterad

Teak Vitpigmenterad Superstone -8 Svart

Superstone -8 Svart

130

75

180

75

91985 Circus Matbord inkl. serveringsbricka

1958 Circus Matbord

Teak Vitpigmenterad

Teak Vitpigmenterad

75

180

150

80

0,5

75

127


KASTOS Två vackra, lättplacerade soffbord i naturell teak som gör sig utmärkt tillsammans! Var flexibel och möblera modernt - skjut in det lilla bordet, som är lägre, en bit under det större! Borden passar utmärkt även i möblemang inomhus.

92088 Kastos soffbord

92089 Kastos soffbord

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

45

60

50

90

LEROS Vackra teakbord med bordskivor av tvärgående smala teakribbor och ram av bredare teak. Finns i fyra storlekar, två matbord och två soffbord.

20421 Leros Matbord

20411 Leros Matbord

20431 Leros soffbord

20441 Leros soffbord

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

160

100

75

220

100

75

140

70

50

BRUTUS Brutus - ett stabilt bord i blästrad vitpigmenterad teak med måtten 220x95 cm eller som förlängningsbord 220-265x100 cm. Våra konstrottingstolar eller våra stolar i samma vitpigmenterade teak passar utmärkt till.

2092 Brutus Matbord Förlängningsbart

1991 Brutus Matbord

Teak Vitpigmenterad

Teak Vitpigmenterad

200

265

100

75

220

95

75

CORNELIA Teakborden Cornelia är förlängningsbara med sk butterfly-teknik. Bordet finns i två storlekar.

10711 Cornelia Matbord Förlängningsbart

10716 Cornelia Matbord Förlängningsbart

Teak Premium natur

Teak Premium natur

110

128

150

80

74

125

185

90

74

90

90

50


MELBOURNE Förlängningsbord i standardteak med buttefly-funktion.

10714 Melbourne Matbord Förlängningsbart Teak Premium natur

190

240

100

74

AROSA Klaffbord i förstklassig teak. Tar minimal plats hopfällbart.

1909 Arosa klaffbord Teak Premium natur

80

130

70

74

EIOS Eios – ett runt, generöst teakbord med rustik skiva och tre praktiska kryssben. En diameter av hela 150 cm ger plats för upp till 8 personer. Skapa dig en skön, vacker och bekväm matplats genom att kombinera någon av våra konstrottingstolar med Eios matbord.

2047 Eios Matbord Teak Sandblästrad Natur

150

74,5

IBIZA Runt klaffbord i 1:a klass teak, Ø 90 cm. Passar utmärkt på mindre ytor t.ex.på en balkong. Endast 15 cm brett med nedfällda klaffar.

1987 Ibiza klaffbord Teak Premium natur

90

75

129


EVEREST En serie kraftiga bord i naturell teak med vackra kryssbensundereden. Kombineras g채rna med stolar i konstrotting.

92028 Everest Matbord

1769 Everest soffbord

92090 Everest Matbord

Teak Sandbl채strad Natur

Teak Sandbl채strad Natur

Teak Sandbl채strad Natur

220

130

100

74

120

65

50

280

74

100


MARGARITI Över hundra år gammal design håller än! Margariti är en modern variant av den älskade Adirondack stolen i högsta teakkvalitet. Lägg i en skön pläd eller ett vackert fårskinn, ta med dig en bok och lägg upp fötterna på fotpallen sen är det bara att koppla av.

4290 Margariti däckstol inkl. fotpall Teak Premium natur

25

75

147

99

131


OPAL Opal en klassisk vilstol i Adirondackmodell och ett litet fyrkantigt fällbord i vitpigmenterad teak.

1796 Opal vilstol

1797 Opal sidobord

Teak Vitpigmenterad

Teak Vitpigmenterad

25

61

147

89

50

50

51

JACKSON Klassisk däckstol i standardteak. Våra dynor Naxos eller Florina däckstolsdyna passa bra till.

91935 Jackson däckstol Fällbar Teak Basic Natur

28

61

150

98

ELATI Elati - en förstklassig serie med stomme i teak, och rygg och sits i textilene med fina detaljer. Till det bekväma dynor i Olefintyg med skumfyllning, köps separat. Avslut hö+vä+hörndel sälj som set, mittdel resp. bord säljs var för sig. Dyna ingår (via lager).

4339 Elati vilsäng Teak Basic Natur

87

132

68

30

197


KIRA Vacker design som för tankarna minst 50-60 år bakåt i tiden. En klassisk loungefåtölj där skickligt hantverk visar sig tydligt. Kira kan användas som komplement till ett möblemang eller som solitär.

4289-7 Kira fåtölj Teak Premium natur Konstrotting -74 Grå 3 mm rund

84

65

96

33

133


NELSON Stabil soffa i förstklassig teak som passar utmärkt som solitär i trädgården.

90605 Nelson 3-sitssoffa Teak Premium natur

158

64

91

44

CANBERRA 3-sits soffa i teak med fina linjer. Passar utmärkt som solitär i trädgården.

10722 Canberra 3-sitssoffa Teak Basic Natur

140

65

87

44

VIVI Serveringsvagn i 1:a klass teak med hållare för flaskor.

1938 Vivi serveringsvagn Med hjul Teak Premium natur

71

134

50

84


56:AN Första gången 56:an såg dagens ljus var just år 1956! En klassisk stol med härligt gung och fina funkisformer, lika modern nu som då. Ribbor av vacker teak och stomme av varmgalvaniserat stål. Bordet är hopfällbart och stolarna stapelbara. En möbel för generationer framöver!

0872-70 56:an Matbord Fällbar

0874-70 56:an karmstol Stapelbar

Teak Premium natur Stål Galvaniserat

Teak Premium natur Stål Galvaniserat

110

74

84

66

54

42

PAPAYA Förvaringslåda i teak.

1994 Papaya förvaringslåda Teak Basic Natur

130

51

60

135


KEA Stilrena ljuslyktor i teak och glas. Finns i tv책 storlekar. Lyktorna har rostfritt handtag och 채r dr채nerade i botten. Samtliga glas utbytbara med ett enkelt handgrepp. Kea s채ljs styckvis.

92087 Kea ljuslykta

92086 Kea ljuslykta

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

25

136

50

25

40


SINDOS Klassisk strandstol i teak och högkvalitativ textilene. Som tillbehör finns ett smidigt ställ för snygg förvaring av fyra stolar.

Ny!

Ny!

1241-50 Sindos strandstol

1242 Sindos ställ

Teak Premium natur Textilene -50 Offwhite

Teak Premium natur

66

88/106

97/79

35

137


138


Hardwood

Hård yta för mjuka former Det finns nog inget som ger upphov till så stora för-

som lämpar sig väl för möbeltillverkning. Vid handel

väntningar som den annalkande sommaren. Dröm-

med hardwood, följer vi de regler som finns i EU’s

mar om en oavbruten räcka av soliga baddagar som

strikta Timmerförordning. Vårt sortiment av hard-

följs av ljumma grillkvällar och festligheter eller en

wood innehåller såväl antikfärgad som vackert oljad

stunds stilla filosoferande. Oavsett var du befinner

naturfärgad akacia. Möbler av akacia är ett populärt

dig, blir känslan av sommar extra skön om du sitter

val bland dem som inreder sina uterum. Eftersom

bekvämt tillbakalutad i en utemöbel av akacia.

möblerna är känsliga för fukt behöver de underhål-

Akacia är ett hårt och tåligt träslag, s k hardwood,

las regelbundet om de placeras under bar himmel.

139


140


CHAPLIN Chaplin – vilstol i målad akacia med skön antik-känsla. Chaplin sidobord 50x50 cm och Chaplin dyna finns som komplement. Rostfria beslag och skruvar.

80571-50 Chaplin däckstol Inkl. fotpall

80577-50 Chaplin sidobord

6945-800 Chaplin däckstolsdyna

Akacia -50 Antikvit borstad

Akacia -50 Antikvit borstad

Tyg -800 Mörk blå polyester

32

68

155

87

50

50

51

54

50

70

6

DAKOTA Klassisk möbel i borstad antikvit akacia med fåtölj, 3-sitssoffa samt bord. Taupefärgade dynor ingår, men det går också bra att komplettera fåtöljerna och soffan med Amarillo dynor.

80573-50-25 Dakota 3-sitssoffa Med dyna

80574-50-25 Dakota fåtölj Med dyna

80575-50 Dakota Matbord

Akacia -50 Antikvit borstad Tyg -25 Beige polyster

Akacia -50 Antikvit borstad Tyg -25 Beige polyster

Akacia -50 Antikvit borstad

166

63

86

45

86

62

63

45

150

90

74

141


EVERTON En klassisk möbelserie i akacia. Stolen finns både som fäll-, karm- och positionsstol. Borden finns i ett flertal former och storlekar. Både bord och fåtöljer är maskintillverkade. Positionstolsdyna och Luca/Solo sittdyna passar bra till möblerna.

10751 Everton cafébord Fällbar

10743 Everton Matbord Fällbar

10742 Everton Matbord Fällbar

10741 Everton Matbord Förlängningsbart

Akacia Brunpigmenterad

Akacia Brunpigmenterad

Akacia Brunpigmenterad

Akacia Brunpigmenterad

70

70

110

70

150

85

70

250

100

10744 Everton matstol Fällbar

10745 Everton karmstol Fällbar

10750 Everton positionsstol Fällbar

10748 Everton däckstol Fällbar

Akacia Brunpigmenterad

Akacia Brunpigmenterad

Akacia Brunpigmenterad

Akacia Brunpigmenterad

46

45

60

92

45

55

64

95

107

59

70

10747 Everton fotpall/bord Akacia Brunpigmenterad

50

44

43

ARIZONA Arizonaborden är ett mycket bra val att kombinera med t.ex. någon av våra många konstrottingfåtöljer. Beslag och skruvar är i rostfritt. Denna serie gör sig bäst under tak då den är känslig för fuktig väderlek.

10740 Arizona Matbord

10740-51 Arizona Matbord

Akacia Brunpigmenterad

Akacia -51 Vitpigmenterad

200

142

200

90

74

200

90

74

45

60

150

92

70

34


WOODFORD Woodford - en serie med snygga och praktiska accessoarer till din uteplats. Benställningarna är av antikbehandlad akacia och hyllor och brickor av fiberbetong. På hyllan med v-formad benställning är hyllorna fästa med skruv, på övriga ligger hyllor och brickor löst för att smidigt kunna lyftas och tas med.

6616 Woodford hylla

6617 Woodford hylla

6618 Woodford brickbord Fällbar

Betong Natur fiberbetong Akacia Rustik natur

Betong Natur fiberbetong Akacia Rustik natur

Betong Natur fiberbetong Akacia Rustik natur

80

35

98

67

40

100

40/50

40/50

45/48

143


144


Furu

Klassiker för alla väderlekar Furumöbler har alltid haft en särskild plats i våra

Idag är frågan kanske hur bra furu står sig som mate-

nordiska hjärtan. Kanske beror det på traditionen

rial till utomhusmöbler? Hur bra som helst hävdar vi,

upp i norr, där gedigna furumöbler väcker barn-

förutsatt att du väljer ett kvalitetsvirke som är behand-

domsminnen från sorglösa sommardagar.

lat på rätt sätt så att det kan stå emot väder och vind.

145


GAMMELDAGS En nätt och klassisk 20-talsgrupp för torp och stuga. Helt och hållet hopfällbar. Finns vitlaserad eller obehandlad.

0603 Gammeldags matstol Fällbar

0602 Gammeldags 2-sitssoffa Fällbar

0601 Gammeldags Matbord Fällbar

Pine Natur

Pine Natur

Pine Natur

81

146

47

60

46

130

60

80

46

110

68

65


0603-5 Gammeldags matstol Fällbar

0602-5 Gammeldags 2-sitssoffa Fällbar

0601-5 Gammeldags Matbord Fällbar

Pine -5 Vit

Pine -5 Vit

Pine -5 Vit

81

47

60

46

130

60

80

46

110

68

65

147


GRUNDSUND Vem minns inte alla fina vita möblemang i trädgårdar och på bryggor i skärgården? Grundsund är en riktig klassiker i vitlaserad furu, beslag och skruvar i elförzinkat stål. Passande dynor är Amarillo.

1113-5 Grundsund 3-sitssoffa

1112-5 Grundsund fåtölj Utan dyna

1114-5 Grundsund Matbord

Pine -5 Vit

Pine -5 Vit

Pine -5 Vit

150

148

65

43

60

65

43

150

90

74


KÖPENHAMN Klassisk soffa 129 cm med dekorativa gavlar i gjuten aluminium och brädor i furu. Gavlar i svart och brädor i vit eller brun lasyr.

6207-8-5 Köpenhamn 2-sitssoffa

6207-8-64 Köpenhamn 2-sitssoffa

Pulverlack -8 Svart matt Pine -5 Vit

Pulverlack -8 Svart matt Pine -64 Java

129

61

80

46

129

61

80

46

SANDVIK Klassisk soffa 153 cm med dekorativa gavlar i gjuten aluminium och brädor i furu. Gavlar i svart och brädor i vit eller brun lasyr.

6215-8-5 Sandvik 2-sitssoffa

6215-8-64 Sandvik 2-sitssoffa

Pulverlack -8 Svart matt Pine -5 Vit

Pulverlack -8 Svart matt Pine -64 Java

153

63

80

48

153

63

80

48

149


BIRKA Ett rustikt möblemang i brunimpregnerat virke. Impregneringen skyddar mot röta och ger lång livslängd åt möblerna. Två 190 cm bänkar kan placeras under bordet.

0282-61 Birka bänk Impregnerad

0284-61 Birka bänk Impregnerad

0281-61 Birka Matbord

0287-7 Birka sidobord

Pine -61 Brun impregnerad

Pine -61 Brun impregnerad

Pine -61 Brun impregnerad

Pine -7 Grå lasyr

47

150

100

38

47

190

38

220

90

74

120

45

90


EMIL Emil är en luftig dynbox i vit eller i javafärgad furu. Komplettera med dynbag om du vill skydda mot regn.

0913-5 Emil förvaringslåda

0913-64 Emil förvaringslåda

Pine -5 Vit

Pine -64 Java

137

57

67

137

57

67

JOAR Joar - ett picnic set i grovhugget trä. Vädertåligt och slitstarkt och utmärkt för offentlig miljö.

3013 Joar picnicset

180

170

76

42

MALTE Praktiskt picnicset för barnen, lätt att placera var som helst i trädgården. Obehandlat trä.

1118 Malte picnicset Pine Natur

80

100

56

33

BEATA Låt barnen sätta färg på Beata - barnens egen trädgårdsmöbel i obehandlat trä! Beata säljs som set med soffa, bord och två stolar.

1122 Beata set Pine Natur

77

46

36

60

151


DU & JA Den klassiska möbeln för två. Ställbar i tre lägen och med aluminiumhjul för enkel förflyttning. Passande dyna Trento hög.

0901-64 Du & Ja duo Justerbar rygg

0901-7 Du & Ja duo Justerbar rygg

1127-5 Du & Ja duo Justerbar rygg

Pine -64 Java

Pine -7 Grå lasyr

Pine -5 Vit

37

181

82

94

37

181

82

94

37

181

SANDHAMN Ett enkelt och stadigt picnicset för offentliga platser. Sitsarna går att fälla upp för att skydda dem mot regn.

1117-64 Sandhamn picnicset

0905-61 Sandhamn picnicset

Pine -64 Java

Pine -61 Brun impregnerad

149

160

71

46

149

160

71

46

SKURU Kraftigt picnicset som passar för offentliga platser. Förzinkat underrede i stål och ribbor i trä.

0906-61 Skuru picnicset

0906-64 Skuru picnicset

Pine -61 Brun impregnerad

Pine -64 Java

150

152

179

71

46

150

179

71

46

82

94


RIBBON Ribbon, alias EcoChair, är en helt igenom ekologisk stol, tillverkad i björk (naturfärgad), furu (målad) och hamparep. Reglerbar i två lägen. En fotpall finns också, utformad enligt samma teknik. Ribbon passar in i de flesta miljöer – såväl inomhus som på trädäcket, balkongen eller campingen. Nackkudde säljs separat.

3001 Ribbon vilstol

3001-5 Ribbon vilstol

3001-7 Ribbon vilstol

3001-8 Ribbon vilstol

Birch Oljad Natur

Birch -5 Vit oljefärg

Pine -7 Grå oljad

Pine -8 Svart oljad

43

62

70

102

43

62

70

102

43

62

70

102

43

62

3007 Ribbon Fotpall

3007-5 Ribbon Fotpall

3007-7 Ribbon Fotpall

3007-8 Ribbon Fotpall

Birch Oljad Natur

Birch -5 Vit oljefärg

Pine -7 Grå oljad

Pine -8 Svart oljad

44

40

37

44

40

37

44

40

37

44

40

70

102

37

3009 Ribbon kudde Tyg Ofärgat linne

33

19

8

153


154


Plast

En sommar utan besvär Soliga sommardagar är generösa. De bara ger och

spännvidd i vårt sortiment – här finns allt från

ger från morgon till kväll och delar osjälviskt med sig

enkla och traditionella campingset till eleganta

av sin värme – utan att kräva något i gengäld. Sådana

och exklusiva designmöbler. Skillnaden mellan

dagar avnjuts med fördel i våra plastmöbler. De gör

bra och dåliga plastmöbler är, förutom sittkom-

att du kan njuta och le dig igenom hela veckor vid

forten, kvaliteten på själva plasten. Ta t ex vår

havet eller poolen utan minsta besvär. Det idealiska

italienska leverantör Nardi som har en fantastisk

materialet är inte bara helt underhållsfritt, möblerna

plastkvalitet (leta även efter Nardi på Café-kapit-

är också ofta lätta och behändiga att flytta runt.

let). Efter flera år ute i solen kommer inte färgen

Plastmaterialets formbarhet har resulterat i en stor

ha bleknat det minsta.

155


TRILL Trill är en ny kollektion stolar från italienska Nardi. Stolarna har ett harmoniskt skulpturalt utseende och slående enkel silhuett med tidlös design. Finns i två varianter, med eller utan armstöd, och båda är stapelbara. Kommer i flera nya kulörer som är lätta att kombinera. Matt finish och snygga detaljer. Tålig konstruktion och material och passar bra både i offentlig miljö och hemmamiljö.

156


Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

250AN Trill karmstol Stapelbar

250BG Trill karmstol Stapelbar

250MG Trill karmstol Stapelbar

250SE Trill karmstol Stapelbar

Plast AN Antracit

Plast BG Petrol

Plast MG Moss green

Plast SE Senapsgul

59

54

83

47

54

83

47

59

54

83

Ny!

Ny!

Ny!

250TB Trill karmstol Stapelbar

250TO Trill karmstol Stapelbar

250WH Trill karmstol Stapelbar

Plast TB Tobacco

Plast TO Taupe

Plast WH Vit

54

83

47

59

54

83

47

59

54

83

47

59

47

59

54

83

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

253AN Trill matstol Stapelbar

253BG Trill matstol Stapelbar

253MG Trill matstol Stapelbar

253SE Trill matstol Stapelbar

Plast AN Antracit

Plast BG Petrol

Plast MG Moss green

Plast SE Senapsgul

50

83

52

47

50

83

52

47

50

83

Ny!

Ny!

Ny!

253TB Trill matstol Stapelbar

253TO Trill matstol Stapelbar

253WH Trill matstol Stapelbar

Plast TB Tobacco

Plast TO Taupe

Plast WH Vit

50

83

52

47

50

83

52

47

52

50

52

47

83

47

50

83

47

59

52

47

157


BORA Läckra möbler i ett mycket tåligt och lättskött material som passar bra i offentlig miljö såväl som i hemmet. Den glasfiberförstärkta stommen ger en mycket god hållbarhet. Bora finns i en mängd färger med eller utan armstöd.

242AN Bora karmstol Stapelbar

242CE Bora karmstol Stapelbar

242RD Bora karmstol Stapelbar

242TO Bora karmstol Stapelbar

Plast AN Antracit

Plast CE Ljusblå

Plast RD Röd

Plast TO Taupe

86

57

46

86

58

57

46

86

58

57

46

86

58

242WH Bora karmstol Stapelbar

243AN Bora matstol Stapelbar

243CE Bora matstol Stapelbar

243RD Bora matstol Stapelbar

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

Plast CE Ljusblå

Plast RD Röd

86

58

57

46

83

43

243TO Bora matstol Stapelbar

243WH Bora matstol Stapelbar

Plast TO Taupe

Plast WH Vit

83

158

58

43

52

46

83

43

52

46

52

46

83

43

52

46

83

43

57

46

52

46


GARONNE Garonne stapelstol med glasfiberförstärkt stomme som ger mycket god hållbarhet och passar därför även i offentlig miljö.

244WH Garonne karmstol Stapelbar

244AN Garonne karmstol Stapelbar

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

46

58

57

86

46

58

57

86

CUBE Snyggt och stilrent cafébord från Italienska nardi.

852WH Cube cafébord

852AN Cube cafébord

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

70

70

75

70

70

75

POP Modernt sidobord i samma tåliga plastmaterial som Nardis övriga produkter. Passar särskilt bra till Atlantico vilsäng, samt till stolarna Bora och Garonne.

048WH Pop sidobord

048AN Pop sidobord

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

44

40

39

44

40

39

159


NET Eleganta stapelstolar från italienska Nardi. Helgjutna i slagtålig plast och tillgänglig i fem vackra färger. Passar utmärkt för kontraktsmarknad eller för dig som kanske vill sätta lite färg på altanen.

160


326WH Net karmstol Stapelbar

326VE Net karmstol Stapelbar

326SE Net karmstol Stapelbar

326CO Net karmstol Stapelbar

Plast WH Vit

Plast VE Grön

Plast SE Senapsgul

Plast CO Korallröd

84

60

56

47

84

60

56

47

84

60

56

47

84

60

326AN Net karmstol Stapelbar

328WH Net matstol Stapelbar

328VE Net matstol Stapelbar

328SE Net matstol Stapelbar

Plast AN Antracit

Plast WH Vit

Plast VE Grön

Plast SE Senapsgul

84

60

56

47

84

50

56

47

84

50

56

47

84

50

328CO Net matstol Stapelbar

328AN Net matstol Stapelbar

327AN Net fåtölj Stapelbar

327VE Net fåtölj Stapelbar

Plast CO Korallröd

Plast AN Antracit

Plast AN Antracit

Plast VE Grön

84

50

56

47

84

50

56

47

87

67

327SE Net fåtölj Stapelbar

327CO Net fåtölj Stapelbar

327WH Net fåtölj Stapelbar

Plast SE Senapsgul

Plast CO Korallröd

Plast WH Vit

87

67

71

42

87

67

71

42

87

67

71

42

71

42

87

67

338AN Net 2-sitssoffa Stapelbar

338WH Net 2-sitssoffa Stapelbar

064AN Net soffbord

064WH Net soffbord

Plast AN Antracit

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

Plast WH Vit

116

70

86

42

116

70

86

42

99

58

40

99

58

338-7 Net sittdyna För soffa

338-41 Net sittdyna För soffa

327-7 Net sittdyna För fåtölj

327-41 Net sittdyna För fåtölj

Tyg -7 Ljusgrå

Tyg -41 Ljusrosa

Tyg -7 Ljusgrå

Tyg -41 Ljusrosa

54

106

7

106

54

7

53

57

7

53

57

56

47

56

47

71

42

40

7

161


LIDO Läcker barstol i plast från välkända Nardi i design som passar till vårt övriga Nardi sortiment. Perfekt för offentlig miljö.

344WH Lido barstol Stapelbar

344AN Lido barstol Stapelbar

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

97

48

50

76

97

48

50

76

STEP Läckert bord i ett mycket tåligt och lättskött material som passar lika bra i offentlig miljö såväl som i hemmet. Den glasfiberförstärkta stommen ger en mycket god hållbarhet. Ett bord för mindre utrymmen. Välj att montera bordet i två olika höjder med det medföljande alternativa bordsstativet. Högt eller lågt, båda ingår i bordet! Passar utmärkt ihop med stolarna Bora och Garonne.

056WH Step sidobord

056AN Step sidobord

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

60

42/75

60

42/75

CLIP Stilrent bord från Nardi i vitt och antracit, passar utmärkt att kombinera med Nardistolarna Bora, Garonne och Net.

082WH Clip Matbord

082AN Clip Matbord

084WH Clip cafébord

084AN Clip cafébord

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

80

162

80

75

80

80

75

70

70

75

70

70

75


ATLANTICO Italienska Nardi presenterar en serie med smäckra möbler av tålig plast med glasfiberförstärkning. Du kan förvänta dig många års bekymmersfritt ägande. Möblerna passar även utmärkt i offentlig miljö, vilket i allra högsta grad gäller vilsängen Atlantico. Stapelbar och med ställbar rygg.

450WH Atlantico vilsäng

450AN Atlantico vilsäng

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

70

204

98

35

70

204

98

35

163


ALFA Stapelbar vilsäng i plast och kraftig textilene.

416WH Alfa vilsäng

416AS Alfa vilsäng

Plast WH Vit Textilene White

Plast AN Antracit Textilene Black

70

164

193

83

30

70

193

83

30


FLORA Klassisk positoinsstol i plast. Prisvärd som kräver mycket lite underhåll, enkla att stuva undan. Komplettera gärna med passande dyna för ännu bättre komfort. Tänk på att plastmöbler inte tål lika mycket när det är kallt ute.

280WH Flora positionsstol Fällbar

280AN Flora positionsstol Fällbar

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

112

62

65/108

43

112

62

65/108

43

67

90

VELA Bekväm karmstol i plast, stapelbar.

260WH Vela karmstol Stapelbar

260AN Vela karmstol Stapelbar

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

44

57

67

90

44

57

ALTEA Altea stapelstol i plast.

2678WH Altea karmstol Stapelbar Plast WH Vit

43

56

53

81

DIANA Diana stapelstol - prisvärd stol i plast som kräver minimalt underhåll. Enkel att stapla och stuva undan.

262WH Diana karmstol Stapelbar

262AN Diana karmstol Stapelbar

2960-180 Diana sittdyna

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

Tyg -180 Antracit polyester

45

59

64

89

45

59

64

89

4

165


BIRKI En smidig och lätt fällstol i plast som passar bra med bordet Don.

2739WH Birki matstol Fällbar Plast WH Vit

78

166

41

46

43


CALYPSO En enkel, användbar och stapelbar pall i plast.

7300WH Calypso pall Stapelbar Plast WH Vit

41

37

37

ADIGE Hopfällbart litet bord i plast.

9072WH Adige sidobord Med glas Plast WH Vit

45

43

50

DON Litet runt plastbord. Passar bra ihop med Birki matstol i plast.

4002WH Don Matbord Plast WH Vit

70

72

167


TOSCANA Klassiska plastbord – säkra kort. Prisvärda möbler med mycket lite underhåll, enkla att stuva undan. Komplettera med någon av våra bekväma stolar i plast t.ex. Flora eller Diana. Tänk på att plastmöbler inte tål lika mycket när det är kallt ute.

146WH Toscana Matbord

146AN Toscana Matbord

166WH Toscana Matbord

166AN Toscana Matbord

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

145

95

72

145

95

72

165

95

72

165

TONDO Matbord i vit plast, Ø 90 cm.

6006WH Tondo Matbord Plast WH Vit

90

72

RIO Förlängningabart matbord med genomfärgad DurelTOP, aluminiumstativ, iläggsskiva.

482AN Rio Matbord Förlängningsbart

353AN Rio Matbord Förlängningsbart

353WH Rio Matbord Förlängningsbart

Plast AN Antracit

Plast AN Antracit

Plast WH Vit

210

168

280

100

74

140

210

85

76

140

210

85

76

95

72


EBBA Liten stapelbar barnstol i plast.

2005 Ebba barnstol Stapelbar Plast Blandade färger

53

37

39

28

OLLE Litet stapelbart barnbord i plast.

9403 Olle barnbord Plast WH Vit

51

55

43

KEEPER Praktisk förvaringsbox med automatisk öppningsmekanism, utmärkt för dynor, plädar eller trädgårdsredskap.

4625-7 Keeper förvaringslåda Plast -7 Antracit

128

65

61

BOXER Praktisk förvaringsmöbel som håller dina dynor torra och skyddade från solen.

4623-7 Boxer förvaringslåda Plast -7 Ljusgrå Plast Black

123

55

61

169


170


Café & Restaurang Dukat för framgång

Tänk dig något svalkande kallt på caféets terrass,

sitta i och tåla slitaget i en offentlig miljö.

en ljummen bris som sveper genom håret, skratt

Flera av våra möbler uppfyller allt detta och lite till

och småprat från gästerna vid bordet bredvid. En

och på de kommande sidorna hittar du ett urval

välkomponerad uteservering är tveklöst mer än

av dessa. Genom att välja design kan du enkelt

summan av dess delar. När maten, drycken, solen,

höja serveringens image och rikta in dig mot en

människorna och möblerna är de rätta, ja då känns

specifik målgrupp. Valmöjligheterna i vårt sorti-

livet perfekt. Möblerna spelar en särskilt viktig roll.

ment är nu större än någonsin: här finns stolar för

De bör vara lätta att flytta runt, stapelbara, inte för

alla smaker med benstativ och bordsskivor som

skrymmande, ha en attraktiv form, vara sköna att

kan kombineras på en mängd olika sätt.

171


172


ARRAS En tidlös modell i gjuten aluminium. Serien består av 2-sits soffa, bänk, karmstol, matstol och matbord i två storlekar samt ett mindre sidobord.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

6152-5 Arras 2-sitssoffa

6153-5 Arras karmstol Stapelbar

6151-5 Arras matstol

6154-5 Arras bänk

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

104

64

84

45

91

59

62

44

87

51

59

43

101

54

45

Ny!

Ny!

Ny!

6157-5 Arras cafébord

6156-5 Arras Matbord

6158-5 Arras Matbord

6152-7 Arras 2-sitssoffa

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -5 Vit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

70

67

105

72

156

100

72

104

64

84

45

Ny!

6153-7 Arras karmstol Stapelbar

6151-7 Arras matstol

6154-7 Arras bänk

6157-7 Arras Matbord

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

91

59

62

44

87

51

59

43

101

54

45

70

67

Ny!

6156-7 Arras Matbord

6158-7 Arras Matbord

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

Aluminium Sandgjuten Pulverlack -7 Antracit matt

105

72

156

100

72

LOIRE Marmorbord med underrede i gjutjärn och bordsskiva av vit eller svart marmor.

5845-8 Loire cafébord

5845 Loire cafébord

Pulverlack Svart blank Stenskiva -8 Svart marmor

Pulverlack Svart blank Stenskiva Vit marmor

60

72

60

72

173


GRIGNY Bordsunderrede i aluminium som passar till våra laminatskivor. Gör sig bra i offentlig miljö. Finns i två storlekar, 70x70 cm och 125x70 cm.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

1562-05A Grigny bordsstativ

1562-8A Grigny bordsstativ

1563-05A Grigny bordsstativ

1563-8A Grigny bordsstativ

Pulverlack -05 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -05 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

74

70

70

70

74

125

70

74

125

70

74

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4960-26 Laminat bordsskiva

4960-74 Laminat bordsskiva

4960-76 Laminat bordsskiva

4960-79 Laminat bordsskiva

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -76 Grå rustikt trä

Laminat -79 Mörkgrå sten

70

70

70

70

70

70

70

70

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4961-26 Laminat bordsskiva

4961-74 Laminat bordsskiva

4961-76 Laminat bordsskiva

4961-79 Laminat bordsskiva

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -76 Grå rustikt trä

Laminat -79 Mörkgrå sten

125

174

70

70

125

70

125

70

125

70


AVANTI Avanti – en smäcker stapelstol av hög kvalitet i tre färgställningar som passar utmärkt till bl.a. vår bordsserie Rodez. Stomme i lackad aluminium med rygg och sits i textilene.

4708-50-55 Avanti karmstol Stapelbar

4714-50-55 Avanti positionsstol

4711-50-7 Avanti karmstol Stapelbar

4712-50-7 Avanti positionsstol

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -55 Vit

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -55 Vit

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -7 Grå

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -7 Grå

42

57

60

90

45

50

62

109

42

57

60

90

109

50

62

4711-72-7 Avanti karmstol Stapelbar

4712-72-7 Avanti positionsstol

4711-8-8 Avanti karmstol Stapelbar

4712-8-8 Avanti positionsstol Stapelbar

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -72 Antracit matt Textilene -7 Grå

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -8 Svart

Pulverlack -8 Svart matt Textilene -8 Svart

42

57

60

90

50

45

62

109

60

90

42

57

50

109

62

45

45

175


TRILL Trill är en ny kollektion stolar från italienska Nardi. Stolarna har ett harmoniskt skulpturalt utseende och slående enkel silhuett med tidlös design. Finns i två varianter, med eller utan armstöd, och båda är stapelbara. Kommer i flera nya kulörer som är lätta att kombinera. Matt finish och snygga detaljer. Tålig konstruktion och material och passar bra både i offentlig miljö och hemmamiljö.

176


Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

250AN Trill karmstol Stapelbar

250BG Trill karmstol Stapelbar

250MG Trill karmstol Stapelbar

250SE Trill karmstol Stapelbar

Plast AN Antracit

Plast BG Petrol

Plast MG Moss green

Plast SE Senapsgul

59

54

83

47

54

83

47

59

54

83

Ny!

Ny!

Ny!

250TB Trill karmstol Stapelbar

250TO Trill karmstol Stapelbar

250WH Trill karmstol Stapelbar

Plast TB Tobacco

Plast TO Taupe

Plast WH Vit

54

83

47

59

54

83

47

59

54

83

47

59

47

59

54

83

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

253AN Trill matstol Stapelbar

253BG Trill matstol Stapelbar

253MG Trill matstol Stapelbar

253SE Trill matstol Stapelbar

Plast AN Antracit

Plast BG Petrol

Plast MG Moss green

Plast SE Senapsgul

50

83

52

47

50

83

52

47

50

83

Ny!

Ny!

Ny!

253TB Trill matstol Stapelbar

253TO Trill matstol Stapelbar

253WH Trill matstol Stapelbar

Plast TB Tobacco

Plast TO Taupe

Plast WH Vit

50

83

52

47

50

83

52

47

52

50

52

47

83

47

50

83

47

59

52

47

177


BORA Läckra möbler i ett mycket tåligt och lättskött material som passar bra i offentlig miljö såväl som i hemmet. Den glasfiberförstärkta stommen ger en mycket god hållbarhet. Bora finns i en mängd färger med eller utan armstöd.

242AN Bora karmstol Stapelbar

242CE Bora karmstol Stapelbar

242RD Bora karmstol Stapelbar

242TO Bora karmstol Stapelbar

Plast AN Antracit

Plast CE Ljusblå

Plast RD Röd

Plast TO Taupe

86

57

46

86

58

57

46

86

58

57

46

86

58

242WH Bora karmstol Stapelbar

243AN Bora matstol Stapelbar

243CE Bora matstol Stapelbar

243RD Bora matstol Stapelbar

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

Plast CE Ljusblå

Plast RD Röd

86

58

57

46

83

43

243TO Bora matstol Stapelbar

243WH Bora matstol Stapelbar

Plast TO Taupe

Plast WH Vit

83

178

58

43

52

46

83

43

52

46

52

46

83

43

52

46

83

43

57

46

52

46


GARONNE Garonne stapelstol med glasfiberförstärkt stomme som ger mycket god hållbarhet och passar därför även i offentlig miljö.

244WH Garonne karmstol Stapelbar

244AN Garonne karmstol Stapelbar

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

46

58

57

86

46

58

57

86

CLIP Stilrent bord från Nardi i vitt och antracit, passar utmärkt att kombinera med Nardistolarna Bora, Garonne och Net.

082WH Clip Matbord

082AN Clip Matbord

084WH Clip cafébord

084AN Clip cafébord

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

80

80

75

80

80

75

70

70

75

70

70

75

LIDO Läcker barstol i plast från välkända Nardi i design som passar till vårt övriga Nardi sortiment. Perfekt för offentlig miljö.

344WH Lido barstol Stapelbar

344AN Lido barstol Stapelbar

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

97

48

50

76

97

48

50

76

POP Modernt sidobord i samma tåliga plastmaterial som Nardis övriga produkter. Passar särskilt bra till Atlantico vilsäng, samt till stolarna Bora och Garonne.

048WH Pop sidobord

048AN Pop sidobord

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

44

40

39

44

40

39

179


NET Eleganta stapelstolar från italienska Nardi. Helgjutna i slagtålig plast och tillgänglig i fem vackra färger. Passar utmärkt för kontraktsmarknad eller för dig som kanske vill sätta lite färg på altanen.

180


326WH Net karmstol Stapelbar

326VE Net karmstol Stapelbar

326SE Net karmstol Stapelbar

326CO Net karmstol Stapelbar

Plast WH Vit

Plast VE Grön

Plast SE Senapsgul

Plast CO Korallröd

84

60

56

47

84

60

56

47

84

60

56

47

84

60

326AN Net karmstol Stapelbar

328WH Net matstol Stapelbar

328VE Net matstol Stapelbar

328SE Net matstol Stapelbar

Plast AN Antracit

Plast WH Vit

Plast VE Grön

Plast SE Senapsgul

84

60

56

47

84

50

56

47

84

50

56

47

84

50

328CO Net matstol Stapelbar

328AN Net matstol Stapelbar

327AN Net fåtölj Stapelbar

327VE Net fåtölj Stapelbar

Plast CO Korallröd

Plast AN Antracit

Plast AN Antracit

Plast VE Grön

84

50

56

47

84

50

56

47

87

67

327SE Net fåtölj Stapelbar

327CO Net fåtölj Stapelbar

327WH Net fåtölj Stapelbar

Plast SE Senapsgul

Plast CO Korallröd

Plast WH Vit

87

67

71

42

87

67

71

42

87

67

71

42

71

42

87

67

338AN Net 2-sitssoffa Stapelbar

338WH Net 2-sitssoffa Stapelbar

064AN Net soffbord

064WH Net soffbord

Plast AN Antracit

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

Plast WH Vit

116

70

86

42

116

70

86

42

99

58

40

99

58

338-7 Net sittdyna För soffa

338-41 Net sittdyna För soffa

327-7 Net sittdyna För fåtölj

327-41 Net sittdyna För fåtölj

Tyg -7 Ljusgrå

Tyg -41 Ljusrosa

Tyg -7 Ljusgrå

Tyg -41 Ljusrosa

54

106

7

106

54

7

53

57

7

53

57

56

47

56

47

71

42

40

7

181


OLIVET Olivet är en komplett serie med inspiration från 60-talet. Mattlackerad i vitt med detaljer i kvalitetsteak och hög komfort tack vare svängda ryggpartier och formskurna olefindynor. Välj mellan 3-sits eller 2-sitssoffa, fåtölj och soffbord i tre storlekar, samtliga med tidskriftshylla. Komplettera med en matgrupp med ett runt eller rektangulärt bord och Olivet matstol. Matstolen är stapelbar och har tillhörande dyna i grått.

182


8123-5-79 Olivet 3-sitssoffa Med dyna

8122-5-79 Olivet 2-sitssoffa Med dyna

8121-5-79 Olivet fåtölj Med dyna

8127-5 Olivet soffbord

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

204

86

77

44

140

86

77

44

76

86

77

44

57

57

8125-5 Olivet soffbord

8126-5 Olivet soffbord

8137-5 Olivet Matbord

8136-5 Olivet Matbord

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

Pulverlack -5 Vit matt Teak Premium natur

110

57

56

150

75

56

140

75

200

100

8139-5 Olivet barbord

8134-5-79 Olivet karmstol Stapelbar med dyna

8138-5-79 Olivet barstol Med dyna

8141-5-79 Olivet fåtölj Med dyna

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

176

57

106

82

57

57

44

56

54

113

76

79

83

56

75

100

46

8140-5-79 Olivet Fotpall Med dyna Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

68

47

44

183


DOMINGO Domingo - loungefåtölj och matstol i modern design med utsökta detaljer såsom armstöd i teak, konade ben, mjukt formad sits och hel ryggplatta. Båda finns att få i matt vitt med grå tillhörande dyna.

8151-5-79 Domingo karmstol Stapelbar med dyna

8152-5-79 Domingo fåtölj Stapelbar, med dyna

8151-8-79 Domingo karmstol Stapelbar med dyna

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -79 Grå olefin

Textilene -8 Svart Tyg -79 Grå olefin

45

184

57

58

83

81

68

67

43

58

83

45

57


VOLOS En teakserie med en alldeles egen design präglad av rena detaljer och smala teakribbor. Serien består av ett antal bord och stapelbara stolar med olika funktioner, och då alla har nätta mått gör sig Volos extra bra på liten yta.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

20462 Volos karmstol Stapelbar

20466 Volos positionsstol Fällbar

20469 Volos matstol Stapelbar

2227 Volos Fotpall Fällbar

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

47

57

63

90

62

71/101

107/83

43

48

63

90

47

45

45

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

2221 Volos fåtölj

20463 Volos Matbord

20464 Volos Matbord

20465 Volos Matbord Förlängningsbart

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

Teak Basic natur

33

58

89

78

70

70

73

130

70

73

132

192

45

80

75

Ny!

2220 Volos ljuslykta Teak Basic natur

24

24

45

185


56:AN Första gången 56:an såg dagens ljus var just år 1956! En klassisk stol med härligt gung och fina funkisformer, lika modern nu som då. Ribbor av vacker teak och stomme av varmgalvaniserat stål. Bordet är hopfällbart och stolarna stapelbara. En möbel för generationer framöver!

0872-70 56:an Matbord Fällbar

0874-70 56:an karmstol Stapelbar

Teak Premium natur Stål Galvaniserat

Teak Premium natur Stål Galvaniserat

110

74

84

66

54

42

HINTON Hinton är en stilren serie som innehåller matbord, stapelstol och en praktisk bänk. Kombinationen rostfria stommar, textilene i rygg och sits och teak i armstöd och bord- och bänkskivor ger ett mycket vädertåligt möblemang.

1176 Hinton Matbord

1171-7 Hinton karmstol Stapelbar

1172 Hinton bänk

Rostfritt stål SS 304 Teak Borstad Natur

Rostfritt stål SS 304 Textilene -7 Grå

Rostfritt stål SS 304 Teak Borstad Natur

200

100

75

88

54

63

45

185

40

SCILLA Scilla – stapelstol i lackad aluminium med armstöd i grå nonwood och grå eller taupefärgad textilene av hög kvalité i rygg och sits.

4740-50-25 Scilla karmstol Stapelbar

4740-50-7 Scilla karmstol Stapelbar

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -25 Beige

Pulverlack -50 Vit blank Textilene -7 Grå

57

186

64

88

45

57

64

88

45

44


CHIOS Ett bord med skiva av tvärgående teakribbor och en stapelstol med matchande sits och rygg gör Chios till en vacker, lättplacerad matgrupp. Trots smäckra dimensioner tål den att stå ute år efter år och kräver minimalt underhåll. Till Chiosfamiljen hör också en matchande liten 2-sits soffa, däckstol och soffgrupp i samma eleganta teakutförande. Stolen har rostfripläterade beslag.

Ny!

2062 Chios 2,5-sits soffa Utan dyna

2061 Chios fåtölj Utan dyna

2066 Chios 2-sitssoffa Stapelbar

2064 Chios soffbord

Teak Premium natur

Teak Premium natur

Teak Premium natur

Teak Premium natur

196

77

90

46

83

77

90

46

108

60

91955 Chios Matbord

91966 Chios karmstol Stapelbar

2063 Chios däckstol

Teak Premium natur

Teak Premium natur

Teak Premium natur

220

100

74

86

56

60

663-22 Chios set sitt/ryggdyna

661-22 Chios set sitt/ryggdyna

Tyg -22 Beige olefin

Tyg -22 Beige olefin

44

64,5

149

86

44

99

36,5

133

66

40

187


DELIA Praktisk stapelstol i vit matt aluminium.

2651-50 Delia karmstol Stapelbar Pulverlack -50 Vit matt

80

188

55

55

43


ANGELICA Angelica är en karmstol i tunn vacker flätad konstrotting på en stabil stålstomme. Går att kombinera med i stort sett alla cafébord.

1072 Angelica karmstol Stapelbar Konstrotting Natur 3 mm rund

91

54

60

45

MASSY Upplev känslan som på ett äkta franskt café med stolen Massy inspirerad av svunna tider. Rejäl lackerad aluminiumstomme väl lämpad för offentlig miljö. Stapelbar.

4713-7 Massy matstol Stapelbar Pulverlack -7 Grå blank Konstrotting Svart/Grå 2-Line

89

45

56

44

COLICO Konstrottingstol med aluminiumstomme. Stapelbar.

1541-8 Colico karmstol Stapelbar Konstrotting -8 Svart flat

82

56

63

45

NANTES Vacker stol med smäckra drag. Svart eller vit konstrotting på stålstomme. Oflätade ben för ökad slittålighet vid offentligt bruk. Stapelbar.

1066-5 Nantes karmstol Stapelbar Konstrotting -5 Vit flat

45

57

50

83

189


LOKE Stapelbar caféstol med svart eller grå konstrotting på aluminiumstomme.

4101-8-73 Loke karmstol Stapelbar

4101-8 Loke karmstol Stapelbar

Pulverlack -8 Svart blank Konstrotting -73 Grå flat

Pulverlack -8 Svart blank Konstrotting -8 Svart flat

45

190

53

60

83

45

53

60

83


REZÉ Robust stapelbar stol i helaluminium och bord, båda lackade i matt vitt eller antracit. Passar mindre uteplatser eller balkonger, både i offentlig och hemmiljö.

4821-5 Rezé karmstol Stapelbar

4827-5 Rezé Matbord

4827-72 Rezé Matbord

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -72 Antracit matt

44

71

66

105

70

70

75

70

70

75

SEINE Mycket användbar serie av cafébord, med stomme av lackerad aluminium och nonwoodskiva. Finns i flera färgställningar och storlekar. Rekommenderas även för offentlig miljö.

2851-50-7 Seine cafébord

2851-70-7 Seine cafébord

Pulverlack -50 Vit blank Nonwood -7 Grå

Pulverlack -70 Silvergrå blank Nonwood -7 Grå

120

70

74

120

70

74

191


STEP Läckert bord i ett mycket tåligt och lättskött material som passar lika bra i offentlig miljö såväl som i hemmet. Den glasfiberförstärkta stommen ger en mycket god hållbarhet. Ett bord för mindre utrymmen. Välj att montera bordet i två olika höjder med det medföljande alternativa bordsstativet. Högt eller lågt, båda ingår i bordet! Passar utmärkt ihop med stolarna Bora och Garonne.

056WH Step sidobord

056AN Step sidobord

Plast WH Vit

Plast AN Antracit

60

192

42/75

60

42/75


VIVODUR Vivodurborden har aluminiumstativ och en mycket reptålig bordsskiva. Välj mellan flera färgställningar och storlekar. Flera av benstativen går att fälla ihop och är lämpliga för t.ex. uteserveringar eller varför inte i husvagnen? Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3180-55 Vivodur Matbord Fällbar

3160-55 Vivodur cafébord

3145-55 Vivodur cafébord

3135-55 Vivodur cafébord

165

72

95

120

80

72

Ny!

Ny!

3130-55 Vivodur cafébord

3125-55 Vivodur cafébord

72

80

80

68

100

72

85

72

72

MECALIT Mecalitborden är bord av hög kvalité, gjorda för att klara såväl campingsemestrar som uteserveringar. Få andra material kan mäta sig med den reptåliga ytan.

208G Mecalit cafébord Fällbar

70

72

86

252G Mecalit cafébord Fällbar

140

90

209G Mecalit cafébord Fällbar

72

70

120W Mecalit campingbord Fällbar

73

115

70

231G Mecalit cafébord Fällbar

70

70

233G Mecalit cafébord Fällbar

72

115

70

72

220G Mecalit campingbord Fällbar

115

70

70

193


AVILA Modernt och smidigt bordsstativ i aluminium. Kombineras med nĂĽgon av vĂĽra tĂĽliga laminatskivor.

194


1560-5A Avila bordsstativ

1560-8A Avila bordsstativ

1569-5A Avila bordsstativ

1569-8A Avila bordsstativ

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

65

71

65

71

87

71

87

71

4958-28 Laminat bordsskiva

4958-78 Laminat bordsskiva

4959-28 Laminat bordsskiva

4959-78 Laminat bordsskiva

Laminat -28 Beige trä

Laminat -78 Grå

Laminat -28 Beige trä

Laminat -78 Grå

120

70

120

70

70

70

70

70

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4960-26 Laminat bordsskiva

4960-74 Laminat bordsskiva

4960-76 Laminat bordsskiva

4960-79 Laminat bordsskiva

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -76 Grå rustikt trä

Laminat -79 Mörkgrå sten

70

70

70

70

70

70

70

70

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

4961-26 Laminat bordsskiva

4961-74 Laminat bordsskiva

4961-76 Laminat bordsskiva

4961-79 Laminat bordsskiva

Laminat -26 Natur trä

Laminat -74 Grå trä

Laminat -76 Grå rustikt trä

Laminat -79 Mörkgrå sten

125

70

125

70

125

70

125

70

7924-8B Superstoneskiva bordsskiva Superstone -8 Svart

120

70

195


196


MAINE Mycket användbar serie med cafébord med stomme av lackerad aluminium och bordsskiva i nonwood.

4750-5-71 Maine cafébord

4750-70-71 Maine cafébord

4750-8-71 Maine cafébord

4760-5-71 Maine cafébord

Pulverlack -5 Vit matt Nonwood -7 Grå

Pulverlack -70 Silvergrå blank Nonwood -7 Grå

Pulverlack -8 Svart matt Nonwood -7 Grå

Pulverlack -5 Vit matt Nonwood -7 Grå

70

70

75

70

70

75

4760-70-71 Maine cafébord

4760-8-71 Maine cafébord

Pulverlack -70 Silvergrå blank Nonwood -7 Grå

Pulverlack -8 Svart matt Nonwood -7 Grå

120

70

76

120

70

70

70

75

120

70

76

76

WILKIE Praktiska, vädertåliga fällbara aluminiumbord i 3 storlekar, runda eller fyrkantiga, i svart eller vitt.

6933-05 Wilkie cafébord Fällbar

6933-8 Wilkie cafébord Fällbar

6934-05 Wilkie cafébord Fällbar

6934-8 Wilkie cafébord Fällbar

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

72

73

73

72

72

6935-05 Wilkie cafébord Fällbar

6935-8 Wilkie cafébord Fällbar

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

120

72

73

120

72

72

73

72

72

73

73

197


FIESOLE Stort frihängande 3,5 m parasoll. 240 g genomfärgat O´braviatyg av högsta kvalité och antracitfärgat aluminiumstativ, med vev och steglöst reglage. Fotkors ingår och måste förankras med parasollfotsvikter eller liknande.

8853-7-5 Fiesole frihängande parasoll

8853-7-7 Fiesole frihängande parasoll

8853-7-8 Fiesole frihängande parasoll

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -5 Vit Obravia

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -7 Grå Obravia

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -8 Svart Obravia

Ø 350

270

Ø 350

270

Ø 350

270

PARIS Lackerad aluminium med Ø 78 mm stång. Kapell i PA-behandlad 300 grams polyester med vattenavvisande beläggning. Ventilationslucka. Fotkors avsedd för tyngder eller bultar samt parasollskydd medföljer.

8981-5-5 Paris parasoll

8981-7-7 Paris parasoll

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -5 Vit polyester

Pulverlack -7 Antracit blank Tyg -7 Grå polyester

400 x 400

320/420

400 x 400

320/420

CROTONE Parasollfotsvikt för frihängande parasoll med fotkors. 25

8060 Crotone Parasollfot Betong -8 Svart matt

44 x 44

25

SMILLSON En perfekt lösning för dig som vill kunna flytta runt ditt frihängande parasoll på ett smidigt sätt. Den robusta ramen har hjul undertill och tillåter dig att använda dina egna vikter.

8087-7 Smillson parasollfotsvikt

8098-5 Smillson Parasollfot

8098-8 Smillson Parasollfot

Granit -7 Grå grov

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

40/40

198

20

92 x 92

92 x 92


EASY SUN Detta är ett maffigt frihängande parasoll med en diameter på 3,75 m. Stativet är av aluminium och kapellet av tålig olefin med vindlucka. Fälls enkelt upp och ned med hjälp av en vev. Foten fylls med sand och/eller vatten.

Ny!

8777-5-1 Easy Sun frihängande parasoll

8777-5-82 Easy Sun frihängande parasoll

8777-7-21 Easy Sun frihängande parasoll

8777-7-82 Easy Sun frihängande parasoll

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -1 Marinblå olefin

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -82 Antracit olefin

Pulverlack -7 Antracit blank Tyg -21 Sand

Pulverlack -7 Antracit blank Tyg -82 Antracit olefin

Ø 375

300

Ø 375

300

Ø 375

300

Ø 375

300

Ny!

8011-5 Easy Sun Parasollfot

Ø90

8011-7 Easy Sun Parasollfot

8786-7 Easy Sun parasollskydd

Plast -7 Antracit

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Ø90

8781 Easy Sun lampa

3,75

199


200


Balkonger & små ytor Stor utsikt för liten yta

Sommaren kommer även till balkonger och små

anar att göra en mysig plats som lockar till en stunds

uteplatser. Här går det att skapa en inbjudande plats

avkoppling. Med hjälp av våra hopfällbara bord och

på flera olika sätt så att du ska kunna slå dig ner och

stolar kan du utnyttja ytan på bästa sätt och snabbt

njuta av den friska luften utomhus. Även om ytan

anpassa möbleringen till fler personer. Säkert får du

inte är generös finns här större möjligheter än du

även plats för lite blommande grönska.

201


CIZUR Smidigt litet bord i två olika storlekar och höjder. Stativ av stål och avtagbar bricka i fiberbetong.

Ny!

Ny!

6619-7 Cizur sidobord

6620-7 Cizur sidobord

Betong -7 Grå fiberbetong

Betong -7 Grå fiberbetong

53

202

45

44

38


TAVO Hängbord i lackad aluminium perfekt för balkongen.

6020-5 Tavo hängbord Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

56

60

AGRI Läcker caféstol i lackerat stål i vitt. Matchar caféborden Oglio.

6011-5 Agri karmstol Stapelbar Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

84

53

64

47

OGLIO Cafébord i vitlackat stål. Finns i måtten 70 x 70 cm och Ø 76 cm. Matchar caféstolarna Agri.

6016-5 Oglio cafébord

6017-5 Oglio cafébord

Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

76

75

70

70

75

NERA Nätt och stabil vitlackad barnstol och matchande barnbord.

6001-5 Nera barnstol Stapelbar

6007-5 Nera barnbord

Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

28

38

35

56

48

48

48

203


PAROS Enkla och stilfulla cafémöbler med stomme av aluminium och ribbor i noonwood. Både stol och bord är hopfällbara. Stolen har en spärr som hindrar att den fälls ihop av en olyckshändelse.

4929-8-8 Paros cafébord Fällbar

4928-8-8 Paros matstol Fällbar

Pulverlack -8 Svart matt

Pulverlack -8 Svart matt

75

72

90

47

55

46

BRUTON Klassiskt fällbart caféset i hardwood i en grå väderbeständig kulör.

Ny!

6100-7 Bruton set Hardwood -7 Grå trä

60/60

73

38

86

OROPOS Oropos är ett smidigt ihoppfällbart set i teak bestående av 2 stolar och ett bord.

Ny!

2230 Oropos set Teak Basic natur

60/60

204

72

45

82


ODESSA Odessa – lättplacerade cafémöbler med ”vintagekänsla” i tre färger. Stols- respektive soffdyna ingår.

6323-5-7 Odessa 2-sitssoffa Med dyna

6323-8-7 Odessa 2-sitssoffa Med dyna

6322-5-7 Odessa matstol Med dyna

6322-8-7 Odessa matstol Med dyna

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -7 Grå Dralon

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -7 Grå Dralon

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -7 Grå Dralon

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -7 Grå Dralon

115

52

89

47

115

52

89

6321-5 Odessa cafébord

6321-8 Odessa cafébord

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

60

74

60

47

89

55

48

47

89

55

48

47

74

205


ARNO Fällbar bänk i lackerat stål i flera färger. Matchar Esino caféset i samma färger och material.

6012-1 Arno 2-sitssoffa Fällbar

6012-3 Arno 2-sitssoffa Fällbar

6012-5 Arno 2-sitssoffa Fällbar

Stål E-coatad Pulverlack -1 Blå

Stål E-coatad Pulverlack -3 Grön

Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

82

206

45

82

45

82

45

82

45

82

45

82

45


ESINO Fällbart set med bord och två respektive 4 stolar i läckra färger - vitt, duvblå och ljusgrön. Alla delar i lackat stål. Matchar Arno bänk i samma material och färger.

6013-1 Esino set

6013-3 Esino set

6013-5 Esino set

6022-5 Esino set

Stål E-coatad Pulverlack -1 Blå

Stål E-coatad Pulverlack -3 Grön

Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

60/60

71

51/42

61

60/60

71

51/42

61

60/60

71

51/42

61

120/80

70

51/42

61

SANGRO Litet nätt brickbord i lackat stål. Finns i färgerna duvblå, ljusgrön och vit. Matt lack.

6019-1 Sangro brickbord

6019-3 Sangro brickbord

6019-5 Sangro brickbord

Stål E-coatad Pulverlack -1 Blå

Stål E-coatad Pulverlack -3 Grön

Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

46

52

46

52

46

52

207


208


Hammock & Camping Dags att varva ner och njuta

Skiner solen? Grattis, då har du en perfekt anled-

vill ligga skönt i hammocken, har vi modellen. Den

ning att unna dig lite kvalitetstid utomhus, bekvämt

klassiska hängmattan har en särskild plats i mångas

tillbakalutad i någon av våra sköna möbler. Bättre

hjärtan och förknippas gärna med njutbara sommar-

förutsättning för avkoppling är svårt att hitta. Oavsett

minnen. Dags för dig att välja ut din egen favorit –

om du behöver en extrasäng i campingtältet eller

sedan är du redo att gå ner i varv.

209


DINAN Härlig flätad hänggunga för lata stunder.

7406 Dinan hänggunga

210


ARLES Svart/vitrandig hängmatta i kraftig bomullsväv.

7404 Arles hängmatta Mönstrad Tyg Svart/Vit

235

125

ABBEVILLE Hängmatta med generösa mått, 230x128, cm i två härliga färger. Tyg i 100 % bomull, snören i polyester och fururibbor.

7403-1 Abbeville hängmatta Mönstrad

7403-4 Abbeville hängmatta Mönstrad

Tyg -1 Blå flerfärgad

Tyg -4 Röd flerfärgad

230

128

230

128

EDE Hängmattestativ i furu.

3016-8 Ede hängmattestativ

211


KORNHULT Vår klassiska furuhammock med hjul för enkel förflyttning finns i flera färger. Dynor och tak säljs separat.

6511-5 Kornhult hammock

6511-64 Kornhult hammock

6511-7 Kornhult hammock

6511-8 Kornhult hammock

Pine -5 Vit

Pine -64 Java

Pine -7 Grå lasyr

Pine -8 Svart lasyr

219

212

130

158

219

130

158

219

130

158

219

130

158


BONN Hammocktak som passar till Kornhult, Wien och Basel, rak modell 130 cm i flera färger.

1051-2 Bonn hammocktak

1051-8 Bonn hammocktak

Tyg -2 Beige polyester/ PVC-backing

Tyg -8 Svart polyester/ PVC-backing

200

130

200

130

PRAG Hammocken Prag finns i flera olika färger. Välj själv bland matchande dynor och tak. Stativet är förzinkat och pulverlackerat. Passande dyna (Softa) och tak (Prag) säljs separat.

6312-5 Prag hammock

6312-70 Prag hammock

6312-8 Prag hammock

1055-1 Prag hammocktak

Pulverlack -5 Vit blank

Pulverlack -70 Silvergrå blank

Pulverlack -8 Svart blank

Tyg -1 Blå polyester/ PU-behandlat

210

125

176

210

125

176

1055-7 Prag hammocktak

1055-8 Prag hammocktak

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -8 Svart polyester/ PU-behandlat

215

130

215

210

125

176

215

130

130

213


SOFIA En skön hammock med ryggen ställbar i 2 lägen – plant eller upprätt. Det välvda taket gör att den ser extra inbjudande ut. Stativet är förzinkat och lackerat. Passande dyna (Softa) och tak (Prag) säljs separat.

6314-8 Sofia hammock Pulverlack -8 Svart blank

212

125

173

SILAS En underbar textilenehängmatta som inbjuder till en tupplur. Insekterna stänger du enkelt ute med det medföljande insektsnätet. Lackerat stålstativ.

7425-8 Silas hängmatta Pulverlack Silvergrå Tyg -8 Svart

233

139

205

METZ Metz - en tuff hammock med moderna linjer i förzinkat och lackat stål. Passande dyna Softa och Metz hammocktak säljs separat.

6317-55 Metz hammock

6317-88 Metz hammock

1631-5 Metz hammocktak

1631-7 Metz hammocktak

Pulverlack -55 Vit blank

Pulverlack -88 Svart matt

Tyg -5 Vit polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

204

214

147

162

204

147

162

125

197

125

197


215


HEAVEN Vår mest generösa hammock med plats för hela familjen – fyra bekväma sittplatser. Ryggstödet går även att fälla när du vill ta en bekväm tupplur i den rymliga bädden. Heaven är gjord av javalaserad eller vitlaserad furu, elförzinkade beslag och skruvar. Taket är PVC behandlat och står emot vatten, och draperierna som kan dras för som vindskydd har kardborreknäppning. Både tak och draperier ingår. Passande dyna är Trento och Vigo bred.

Ny!

6515-5 Heaven hammock

6515-64 Heaven hammock

Pine -5 Vit

Pine -64 Java

259

216

147

230

259

147

1102-2 Heaven sidovägg

230

Ny!

Ny!

Ny!

1102-7 Heaven sidovägg

1101-2 Heaven hammocktak

1101-7 Heaven hammocktak


BASEL En standardhammock med hög rygg och bekväma armstöd. Stativet är förzinkat och lackerat. Tak (Olbia) och dynor (Softa) säljes separat.

6313-7 Basel hammock Pulverlack -7 Antracit blank

210

120

153

WIEN Lyxhammocken Wien har hög rygg och grova rör i benställningen. Stativet som är förzinkat och epoxylackerat finns i antracit med måtten 205 x 108 cm, höjd 153 cm. Passande dyna (Softa) och tak (Olbia) säljs separat.

6311-7 Wien hammock Pulverlack -7 Antracit blank

205

108

153

OLBIA Tak till 3-sits hammockar i 100% ployester, rak modell.

1050-7 Olbia hammocktak

1050-2 Olbia hammocktak

1050-8 Olbia hammocktak

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -2 Beige polyester/ PU-behandlat

Tyg -8 Svart polyester/ PU-behandlat

200

130

200

130

1050-3 Olbia hammocktak

1050-1 Olbia hammocktak

Tyg -3 Grön polyester/ PU-behandlat

Tyg -1 Blå polyester/ PU-behandlat

200

130

200

200

130

130

217


SAGONA Relax- och campingserie av textilene och aluminium, förstärkt med ståldetaljer. Perfekt för husvagnen eller stugan.

1304-8 Sagona vilsäng Fällbar

1304-1 Sagona vilsäng Fällbar

1303-1 Sagona vilstol

1303-8 Sagona vilstol

Textilene -8 Svart

Textilene -1 Blå

Textilene -1 Blå

Textilene -8 Svart

62

191

90

40

62

191

1301-8 Sagona campingstol

1301-1 Sagona campingstol

Textilene -8 Svart

Textilene -1 Blå

118/102

62

62

46

118/102

62

ULRIKA Stabil liten strandstol i polyester på aluminiumstomme.

4346-8 Ulrika strandstol Pulverlack -70 Silvergrå Tyg -8 Svart

85

218

90

58

70

30

62

40

46

67

175

92/61

32

67

175

92/61

32


COLORADO Stabil strandstol, ställbar i två lägen. Med huvudkudde samt praktiska förvaringsfack under sitsen.

4304-1 Colorado strandstol

4304-8 Colorado strandstol

Pulverlack Svart blank Tyg -1 Marinblå

Pulverlack Svart blank Tyg -8 Svart

78

49

75

23

78

49

75

23

VOLGA Litet, ihopfällbart och smidigt campingbord i mattlackerad aluminium. Bordet har ben som är justerbara i höjd 55 - 74 cm. Praktiskt på ojämna underlag.

1387 Volga campingbord Pulverlack -70 Silvergrå Laminat White

80

60

55/74

WISLA Ihopfällbart och smidigt campingbord i mattlackerad aluminium.

1397 Wisla campingbord Fällbar Aluminium Matt Laminat - Grå

110

70

72

219


220


Tält & Paviljonger

Extra rum för umgänge utomhus Sommaren är tiden för spontana grillfester tillsam-

med hjälp av våra partytält eller exklusiva paviljonger,

mans med grannar och vänner och större planerade

som skyddar mot vind och regn eller mygg när

sammankomster utomhus. Tyvärr går det ju inte,

kvällen kommer, skapar du en trevlig inramning

som vi alla vet, att lita på väderleken. Oroa dig inte,

till festen.

221


HOV En praktisk paviljong som ger skydd för regn eller sol och även mot vind och insekter om man kompletterar med sidoväggar eller myggnät! Ett kraftigt furustativ håller upp det regntåliga taket som finns i färgerna grå, beige och svart. Trädetaljerna är laserade i java, grått, svart eller vitt. Tak, väggar och spaljéer köps separat.

1098-7 Hov sidovägg

1095-2 Hov sidovägg Ett par

1095-7 Hov sidovägg Ett par

1096-2 Hov sidovägg Ett par

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -2 Beige polyester/ PU-behandlat

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -2 Beige polyester/ PU-behandlat

300

210

1096-7 Hov sidovägg Ett par

350

350

1092 Hov myggnät Ett par

350

350

1093 Hov myggnät Ett par

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

300

400

1085-2 Hov tak Tyg -2 Beige polyester/ PVC-backing

350

350

300

400

350

350

1085-7 Hov tak

1086-2 Hov tak

1086-7 Hov tak

1086-8 Hov tak

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -2 Beige polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -8 Svart polyester/ PVC-backing

350

350

300

400

300

400

300

400

3010-5 Hov paviljong

3010-64 Hov paviljong

3010-7 Hov paviljong

3010-8 Hov paviljong

Pine -5 Vit

Pine -64 Java

Pine -7 Grå lasyr

Pine -8 Svart lasyr

300

400

300

400

300

400

300

400

3011-5 Hov spaljé

3011-64 Hov spaljé

3011-7 Hov spaljé

3011-8 Hov spaljé

Pine -5 Vit

Pine -64 Java

Pine -7 Grå lasyr

Pine -8 Svart lasyr

200

222

400

300

64

200

64

200

64

200

64


ETNA Elegant partytält med en vacker färgkombination i ljus- och mörkgrått. Tak i kraftig 260 g polyester med ett vattenskyddande lager av PVC. Finns i storlekarna 3 x 4 m samt 3 x 3 m. 2 sidoväggar i 160 gr polyester ingår.

7750-7 Etna paviljong

7752-7 Etna paviljong

7751-7 Etna/Vesuvio sidovägg

7753-7 Etna sidovägg

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester

Tyg -7 Grå polyester

300

300

300

400

300

300

300

400

VESUVIO Ett partytält som är enkelt att fälla upp. Tak i kraftig 260 g polyester. Taket har ett vattenavvisande lager av PVC. Två sidoväggar i 180 g polyester ingår.

7760-7 Vesuvio paviljong Pulverlack -5 Vit blank Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

300

300

223


224


Parasoll

En skön plats i skuggan Visst är det skönt med en plats i solen men ibland

skapar du snabbt och enkelt en skuggig fristad när

kan det bli för mycket av det goda. Då är skug-

högtrycket blir för intensivt. Vårt parasollsortiment är

gan faktiskt att föredra. Där får ögonen vila från

omfattande. Här finns allt från små, enkla varianter

det starka solljuset samtidigt som det erbjuds lite

för balkongen till vårt värstingparasoll som mäter

välbehövlig svalka. Allra bäst är förstås om du själv

hela 4 x 4 meter. Eftersom vi vill att du ska kunna

kan bestämma när du vill ha sol eller skugga och

matcha dina utemöbler kan du välja antingen trä-

har möjlighet att växla. Med en av våra parasoller

eller aluminiumstativ i flera olika material och färger.

225


REGGIO 3 m parasoll av FSC-märkt trä (Sycamore) med mattlackerad yta. 2-delad stång. Vackra läderskoningar och väv av 250 g polyester. Ø 45 mm stång.

8845-1 Reggio parasoll

8845-2 Reggio parasoll

8845-25 Reggio parasoll

Sycamore Natur Tyg -1 Marinblå polyester

Sycamore Natur Tyg -2 Natur polyester

Sycamore Natur Tyg -25 Taupe polyester

Ø 300

Ø 300

280

8845-7 Reggio parasoll

8845-8 Reggio parasoll

Sycamore Natur Tyg -7 Grå polyester

Sycamore Natur Tyg -8 Svart polyester

Ø 300

226

280

280

Ø 300

280

Ø 300

280

40

45


TRIESTE 2,5 m parasoll av FSC-märkt trä (Sycamore) med mattlackerad yta. 2-delad stång med push-tilt. Vackra läderskoningar och väv av 250 g polyester. Ø 35 mm stång.

8846-1 Trieste parasoll

8846-2 Trieste parasoll

8846-25 Trieste parasoll

Sycamore Natur Tyg -1 Marinblå polyester

Sycamore Natur Tyg -2 Natur polyester

Sycamore Natur Tyg -25 Taupe polyester

Ø 250

235

Ø 250

235

8846-7 Trieste parasoll

8846-8 Trieste parasoll

Sycamore Natur Tyg -7 Grå polyester

Sycamore Natur Tyg -8 Svart polyester

Ø 250

235

Ø 250

Ø 250

35

35

235

235

COMO 3x3 m parasoll av FSC-märkt trä (Sycamore) med mattlackerad yta. Vackra läderskoningar och väv av 250 g polyester. Ø 44 mm stång.

8824-1 Como parasoll

8824-2 Como parasoll

8824-25 Como parasoll

Sycamore Natur Tyg -1 Marinblå polyester

Sycamore Natur Tyg -2 Natur polyester

Sycamore Natur Tyg -25 Taupe polyester

300 x 300

270

300 x 300

270

8824-8 Como parasoll

8824-7 Como parasoll

Sycamore Natur Tyg -8 Svart polyester

Sycamore Natur Tyg -7 Grå polyester

300 x 300

270

300 x 300

300 x 300

50

270

270

227


PARMA 3,5 m parasoll av FSC-märkt trä (Sycamore) med mattlackerad yta. Vackra läderskoningar och väv av 250 g polyester. Ø 45 mm stång.

8823-1 Parma parasoll

8823-2 Parma parasoll

8823-25 Parma parasoll

Sycamore Natur Tyg -1 Marinblå polyester

Sycamore Natur Tyg -2 Natur polyester

Sycamore Natur Tyg -25 Taupe polyester

Ø 350

Ø 350

270

Ø 350

270

8823-7 Parma parasoll

8823-8 Parma parasoll

8843-8 Parma parasoll Tiltbar

Sycamore Natur Tyg -7 Grå polyester

Sycamore Natur Tyg -8 Svart polyester

Sycamore Natur Tyg -8 Svart polyester

Ø 350

228

270

270

Ø 350

270

Ø 350

270

45

50


FLORENS Stång i antracitfärgad aluminium, 2-delad, Ø 34 mm. 200 gr polyesterväv med ventilationslucka. Vev- och tiltfunktion.

8861-7-1 Florens parasoll Tiltbar

8861-7-2 Florens parasoll Tiltbar

8861-7-4 Florens parasoll Tiltbar

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -1 Blå polyester

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -2 Beige polyester

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -4 Röd polyester

Ø 270

250

Ø 270

250

8861-7-7 Florens parasoll Tiltbar

8861-7-8 Florens parasoll Tiltbar

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -7 Grå polyester

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -8 Svart polyester

Ø 270

250

Ø 270

Ø 270

34

35

250

250

MALTA Antracitfärgat aluminuimparasoll med Ø 38 mm hel stång och 200 gr polyesterväv samt ventilationslucka.

8860-7-1 Malta parasoll Tiltbar

8860-7-2 Malta parasoll Tiltbar

8860-7-4 Malta parasoll Tiltbar

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -1 Blå polyester

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -2 Beige polyester

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -4 Röd polyester

Ø 200

230

Ø 200

230

8860-7-7 Malta parasoll Tiltbar

8860-7-8 Malta parasoll Tiltbar

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -7 Grå polyester

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -8 Svart polyester

Ø 200

230

Ø 200

Ø 200

34

230

230

229


TARANTO Parasoll med stång i antracitfärgad aluminium, 2-delad, Ø 44 mm. 200 gr polyesterväv med ventilationslucka. Vev- och tiltfunktion.

8863-50-7 Taranto parasoll

8863-7-1 Taranto parasoll

8863-7-2 Taranto parasoll

Pulverlack -50 Vit blank Tyg -7 Grå polyester

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -1 Blå polyester

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -2 Beige polyester

Ø 300

255

Ø 300

255

Ø 300

255

8863-7-4 Taranto parasoll

8863-7-7 Taranto parasoll

8863-7-8 Taranto parasoll

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -4 Röd polyester

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -7 Grå polyester

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -8 Svart polyester

Ø 300

255

Ø 300

255

Ø 300

40

255

AREZZO High end-parasoll helt i aluminium med blanka detaljer. O´braviatyg med mycket hög färgäkthet. 50

8852-70-5 Arezzo parasoll

8852-70-7 Arezzo parasoll

8852-70-8 Arezzo parasoll

Aluminium -70 Högblankpolerad Tyg -5 Vit Obravia

Aluminium -70 Högblankpolerad Tyg -7 Grå Obravia

Aluminium -70 Högblankpolerad Tyg -8 Svart Obravia

300 x 300

230

285

300 x 300

285

300 x 300

285

44


ANDRIA Parasoll med stång i silverfärgad aluminium, 2-delad, Ø 45 mm, tiltbar. 210 gr olefinväv med ventilationslucka. 8 ribbor.

40

8901-7 Andria parasoll Tiltbar

8901-8 Andria parasoll Tiltbar

8901-5-5 Andria parasoll Tiltbar

8901-4 Andria parasoll Tiltbar

Pulverlack Silvergrå Tyg -7 Grå olefin

Pulverlack Silvergrå Tyg -8 Svart olefin

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -5 Vit olefin

Pulverlack Silvergrå Tyg -4 Röd olefin

Ø 300

255

Ø 300

255

Ø 300

255

Ø 300

Ny!

Ny!

255

8901-20 Andria parasoll Tiltbar

8901-1 Andria parasoll Tiltbar

8902-1 Andria parasoll Tiltbar

8902-20 Andria parasoll Tiltbar

Pulverlack Silvergrå Tyg -20 Ljusbeige olefin

Pulverlack Silvergrå Tyg -1 Blå olefin

Pulverlack Silvergrå Tyg -1 Blå olefin

Pulverlack Silvergrå Tyg -20 Ljusbeige olefin

Ø 300

255

Ø 300

255

2,5 x 2,5

259

2,5 x 2,5

259

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

8902-5-5 Andria parasoll Tiltbar

8902-7 Andria parasoll Tiltbar

8902-8 Andria parasoll Tiltbar

8903-1 Andria parasoll Tiltbar

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -5 Vit olefin

Pulverlack Silvergrå Tyg -7 Grå olefin

Pulverlack Silvergrå Tyg -8 Svart olefin

Pulverlack Silvergrå Tyg -1 Blå olefin

2,5 x 2,5

259

2,5 x 2,5

259

2,5 x 2,5

259

Ø2,5

240

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

8903-20 Andria parasoll Tiltbar

8903-5-5 Andria parasoll Tiltbar

8903-7 Andria parasoll Tiltbar

8903-8 Andria parasoll Tiltbar

Pulverlack Silvergrå Tyg -20 Ljusbeige olefin

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -5 Vit olefin

Pulverlack Silvergrå Tyg -7 Grå olefin

Pulverlack Silvergrå Tyg -8 Svart olefin

Ø2,5

240

Ø2,5

240

Ø2,5

240

Ø2,5

240

CALABRIA Färgglatt smidigt strandparasoll med Ø 2 m. 15

8864-50-10 Calabria parasoll Tiltbar

8864-50-30 Calabria parasoll Tiltbar

8864-50-4 Calabria parasoll Tiltbar

Pulverlack -50 Vit blank Tyg -10 Ljusblå polyester

Pulverlack -50 Vit blank Tyg -30 Grön polyester

Pulverlack -50 Vit blank Tyg -4 Röd polyester

Ø 200

200

Ø 200

200

Ø 200

32

200

231


EMPOLI High end-parasoll helt i aluminium med blanka detaljer. O´braviatyg med mycket hög färgäkthet. 50

8851-70-5 Empoli parasoll

8851-70-7 Empoli parasoll

8851-70-8 Empoli parasoll

Aluminium -70 Högblankpolerad Tyg -5 Vit Obravia

Aluminium -70 Högblankpolerad Tyg -7 Grå Obravia

Aluminium -70 Högblankpolerad Tyg -8 Svart Obravia

Ø 350

232

280

Ø 350

280

Ø 350

280


PARIS Lackerad aluminium med Ø 78 mm stång. Kapell i PA-behandlad 300 grams polyester med vattenavvisande beläggning. Ventilationslucka. Fotkors avsedd för tyngder eller bultar samt parasollskydd medföljer.

8981-5-5 Paris parasoll

8981-7-7 Paris parasoll

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -5 Vit polyester

Pulverlack -7 Antracit blank Tyg -7 Grå polyester

400 x 400

320/420

400 x 400

320/420

FIESOLE Stort frihängande 3,5 m parasoll. 240 g genomfärgat O´braviatyg av högsta kvalité och antracitfärgat aluminiumstativ, med vev och steglöst reglage. Fotkors ingår och måste förankras med parasollfotsvikter eller liknande.

8853-7-5 Fiesole frihängande parasoll

8853-7-7 Fiesole frihängande parasoll

8853-7-8 Fiesole frihängande parasoll

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -5 Vit Obravia

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -7 Grå Obravia

Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -8 Svart Obravia

Ø 350

270

Ø 350

270

Ø 350

270

MARKIS Praktiskt markisparasoll på 4x3 m med stativ i pulverlackerat stål och kapell i svart 250 gr spuncrylicväv. Taket regleras steglöst och fälls ut med vev. Skruvar och beslag av rostfritt stål. Fotkors ingår och bör förankras med cementplattor eller liknande.

7774-8-7 Markis markisparasoll

233


LINZ Frihängande 3 m parasoll. 220 g polyester och svart aluminiumstativ, med vev och steglöst reglage. Fotkors ingår och måste förankras med parasollfotsvikter eller liknande.

1480-8-2 Linz frihängande parasoll

1480-5-07 Linz frihängande parasoll

1480-8-07 Linz frihängande parasoll

1480-5-5 Linz frihängande parasoll

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -2 Beige polyester

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -07 Grå

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -07 Grå

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -5 Vit polyester

Ø 300

250

Ø 300

250

Ø 300

250

1479-8-2 Linz frihängande parasoll

1479-5-07 Linz frihängande parasoll

1479-8-07 Linz frihängande parasoll

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -2 Beige polyester

Pulverlack -5 Vit matt Tyg -07 Grå

Pulverlack -8 Svart matt Tyg -07 Grå

300 x 300

250

300 x 300

250

300 x 300

250

MODICA Praktiskt parasoll för upphängning direkt på väggen. 250 g polyester och aluminiumkonstruktion.

8847-7-7 Modica frihängande parasoll Pulverlack -7 Antracit matt Tyg -7 Grå polyester

180 x 180

234

Ø 300

250


FOGGIA Praktiskt solskyddssegel, 300 grams polyester med antimögelbehandling, vattenresistent.

1083-5 Foggia Solskyddssegel

1083-7 Foggia Solskyddssegel

1084-7 Foggia Solskyddssegel

Tyg -5 Vit polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

360

360

360

360

500

500

235


EASY SUN Detta är ett maffigt frihängande parasoll med en diameter på 3,75 m. Stativet är av aluminium och kapellet av tålig olefin med vindlucka. Fälls enkelt upp och ned med hjälp av en vev. Foten fylls med sand och/eller vatten.

Ny!

8777-5-1 Easy Sun frihängande parasoll

8777-5-82 Easy Sun frihängande parasoll

8777-7-21 Easy Sun frihängande parasoll

8777-7-82 Easy Sun frihängande parasoll

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -1 Marinblå olefin

Pulverlack -5 Vit blank Tyg -82 Antracit olefin

Pulverlack -7 Antracit blank Tyg -21 Sand

Pulverlack -7 Antracit blank Tyg -82 Antracit olefin

Ø 375

300

Ø 375

300

Ø 375

300

Ø 375

300

Ny!

8011-5 Easy Sun Parasollfot

Ø90

236

8011-7 Easy Sun Parasollfot

8786-7 Easy Sun parasollskydd

Plast -7 Antracit

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Ø90

3,75

8781 Easy Sun lampa


MITO Granitfot med två olika färger/ytor att välja på. Rör i rostfritt stål. Alla storlekar har handtag och två hjul för enkel förflyttning. För stänger 35-54 mm.

40

54

50

8082-7 Mito Parasollfot Med hjul

8082-72 Mito Parasollfot Med hjul

8083-7 Mito Parasollfot Med hjul

8083-72 Mito Parasollfot Med hjul

Granit -7 Grå grov

Granit -72 Mörk grå polerad

Granit -7 Grå grov

Granit -72 Mörk grå polerad

45 / 45

30

Ø 5,4

45 / 45

30

Ø 5,4

8084-7 Mito Parasollfot Med hjul

8084-72 Mito Parasollfot Med hjul

Granit -7 Grå grov

Granit -72 Mörk grå polerad

50 / 50

50

Ø 5,4

50 / 50

50

45 / 45

40

Ø 5,4

45 / 45

40

Ø 5,4

Ø 5,4

GROSSETO Granitfot med två olika färger/ytor och med rör i rostfritt stål. Båda storlekar har handtag, 70-kilosvikten är även utrustade med två hjul för enkel förflyttning. För stänger 35-54 mm.

8086-7 Grosseto Parasollfot Med hjul

8086-72 Grosseto Parasollfot Med hjul

8085-7 Grosseto Parasollfot Med hjul

Granit -7 Grå grov

Granit -72 Mörk grå polerad

Granit -7 Grå grov

Ø 50

40

35-54 mm

Ø 50

40

35-54 mm

Ø 60

70

35-54 mm

BRAGE Betongfot i tre storlekar med gummilist som skyddar underlaget.

8061-8 Brage Parasollfot

8062-8 Brage Parasollfot

8063-8 Brage Parasollfot

Betong -8 Svart matt

Betong -8 Svart matt

Betong -8 Svart matt

Ø 42

15

30-38 mm

Ø 50

35

35-52 mm

Ø 58

50

38-63 mm

237


MIDI Singelbelagd parasollfot med handtag. För stänger 38-48 mm. 48

8012 Midi Parasollfot Cement Sjösten

Ø 50

30

38-48 mm

MAXI Singelbelagd parasollfot med rostfria handtag. För stänger 38-48 mm. 48

8013 Maxi Parasollfot Cement Sjösten

Ø 60

50

38-48 mm

PARASOLLFOT Parasollfot i plast som fylls med sand eller vatten.

8005 Parasollfot Parasollfot

46/46

8005-7 Parasollfot Parasollfot

46/46

ABETONE Parasollfotsvikt i granit för frihängande parasoll med fotkors. Finns i två förger. 25

8081-72 Abetone parasollfotsvikt

8081-7 Abetone parasollfotsvikt

Granit -72 Mörk grå polerad

Granit -7 Mörk grå natur

48 x 48

238

25

48 x 48

25

50


SMILLSON En perfekt lösning för dig som vill kunna flytta runt ditt frihängande parasoll på ett smidigt sätt. Den robusta ramen har hjul undertill och tillåter dig att använda dina egna vikter.

8087-7 Smillson parasollfotsvikt

8098-5 Smillson Parasollfot

8098-8 Smillson Parasollfot

Granit -7 Grå grov

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

40/40

20

92 x 92

92 x 92

CROTONE Parasollfotsvikt för frihängande parasoll med fotkors. 25

8060 Crotone Parasollfot Betong -8 Svart matt

44 x 44

25

TERNI Platta med fem hjul, ett placerat under plattan, varav två bromsbara. Galvaniserad. Justerbar 45 - 60 cm.

80922 Terni parasollfotsvagn Stål Galvaniserat

239


240


Dynor

Tilltalande för både kropp och själ Plötsligt händer det att 1+1 blir 3. Just så är förhål-

olika mönster på fram- och baksidan. Brafabs dynor

landet mellan våra sittmöbler och dynor. Var för sig

tillverkas i flera material, bland annat kraftig Pana-

är de bra, tillsammans lägger de dessutom grunden

mabomull. Flera dynor är av Dralon, som borgar för

för en riktigt mjuk, skön och härlig sittkomfort. Våra

mycket god färgäkthet och hög komfort. För att und-

dynor ökar inte bara sittkomforten, de ger även

vika solblekning och öka dynornas livslängd, kan du

möjlighet att variera och sätta färg på möbleringen.

med fördel förvara dem i våra praktiska och snygga

Enklast börjar du med att bestämma modell på

dynboxar. Där får de plats utan att du behöver vika

dynan, därefter väljer du önskad färg eller mönster

dem och håller sig torra och fina till nästa gång du

ur vårt breda sortiment. Vi har även dynor med

ska använda dem.

241


FLORINA Florina är en hel serie dynor i sju färger, som passar till matstolen, vilsängen, positionsstolen, hammocken m.m. Nu blir det lätt att matcha alla dina utemöbler. Tyg i 100 % dralon, fyllning av skum och fiber.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3399-330 Florina sittdyna

3399-140 Florina sittdyna

3398-330 Florina sittdyna

3398-140 Florina sittdyna

41

6

41

41

6

45

48

5

45

48

5

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3397-330 Florina sittdyna

3397-140 Florina sittdyna

3394-330 Florina vilsängsdyna

3394-140 Florina vilsängsdyna

48

48

6

48

48

6

60

74

123

6

60

74

123

6

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

3393-330 Florina kopplad sitt/ ryggdyna

3393-140 Florina kopplad sitt/ ryggdyna

3392-330 Florina kopplad sitt/ ryggdyna

3392-140 Florina kopplad sitt/ryggdyna

51

242

41

46

74

6

51

46

74

6

51

46

74

6

51

46

74

6


3382-381 Florina kopplad sitt/ryggdyna

3382-385 Florina kopplad sitt/ryggdyna

3382-871 Florina kopplad sitt/ryggdyna

3382-880 Florina kopplad sitt/ryggdyna

Tyg -381 Blå dralon

Tyg -385 Beige dralon

Tyg -871 Ljus grå dralon

Tyg -880 Antracit dralon

50

44

59

4

50

44

59

4

50

44

59

4

50

44

59

4

3382-801 Florina kopplad sitt/ryggdyna

3384-381 Florina hammockdynset 3 st + 2 st sidokuddar

3384-385 Florina hammockdynset 3 st + 2 st sidokuddar

3384-801 Florina hammockdynset 3 st + 2 st sidokuddar

Tyg -801 Svart dralon

Tyg -381 Blå dralon

Tyg -385 Beige dralon

Tyg -801 Svart dralon

50

44

59

4

54

50

75

10

54

50

75

10

54

50

75

3384-871 Florina hammockdynset 3 st + 2 st sidokuddar

3384-880 Florina hammockdynset 3 st + 2 st sidokuddar

3392-381 Florina pos.stolsdyna

3392-385 Florina pos.stolsdyna

Tyg -871 Ljus grå dralon

Tyg -880 Antracit dralon

Tyg -381 Blå dralon

Tyg -385 Beige dralon

54

50

75

10

54

50

75

10

51

46

74

6

51

46

74

3392-801 Florina pos.stolsdyna Inkl. nackkudde

3392-871 Florina pos.stolsdyna

3392-880 Florina pos.stolsdyna

3393-381 Florina pos.stolsdyna Inkl. nackkudde

Tyg -801 Svart dralon

Tyg -871 Ljus grå dralon

Tyg -880 Antracit dralon

Tyg -381 Blå dralon

51

46

74

6

51

46

74

6

51

46

74

6

51

46

74

3393-385 Florina pos.stolsdyna Inkl. nackkudde

3393-801 Florina pos.stolsdyna

3393-871 Florina pos.stolsdyna Inkl. nackkudde

3393-880 Florina pos.stolsdyna Inkl. nackkudde

Tyg -385 Beige dralon

Tyg -801 Svart dralon

Tyg -871 Ljus grå dralon

Tyg -880 Antracit dralon

51

46

74

6

51

46

74

6

51

46

74

6

51

46

74

3394-381 Florina vilsängsdyna Inkl. nackkudde

3394-385 Florina vilsängsdyna Inkl. nackkudde

3394-801 Florina vilsängsdyna Inkl. nackkudde

3394-871 Florina vilsängsdyna Inkl. nackkudde

Tyg -381 Blå dralon

Tyg -385 Beige dralon

Tyg -801 Svart dralon

Tyg -871 Ljus grå dralon

60

74

123

6

60

74

123

6

60

74

123

6

60

74

123

10

6

6

6

6

243


3394-880 Florina vilsängsdyna Inkl. nackkudde

3395-381 Florina vilsängsdyna Inkl. nackkudde

3395-385 Florina vilsängsdyna Inkl. nackkudde

3395-801 Florina vilsängsdyna Inkl. nackkudde

Tyg -880 Antracit dralon

Tyg -381 Blå dralon

Tyg -385 Beige dralon

Tyg -801 Svart dralon

60

123

6

49

74

123

6

49

74

123

6

49

74

123

3395-871 Florina vilsängsdyna Inkl. nackkudde

3395-880 Florina vilsängsdyna Inkl. nackkudde

3396-381 Florina däckstolsdyna Inkl. nackkudde

3396-385 Florina däckstolsdyna Inkl. nackkudde

Tyg -871 Ljus grå dralon

Tyg -880 Antracit dralon

Tyg -381 Blå dralon

Tyg -385 Beige dralon

49

74

123

6

49

74

123

6

50

122

82

6

50

122

82

3396-801 Florina däckstolsdyna Inkl. nackkudde

3396-871 Florina däckstolsdyna Inkl. nackkudde

3396-880 Florina däckstolsdyna Inkl. nackkudde

3397-381 Florina sittdyna

Tyg -801 Svart dralon

Tyg -871 Ljus grå dralon

Tyg -880 Antracit dralon

Tyg -381 Blå dralon

50

122

82

6

50

122

82

6

50

122

82

6

48

48

6

3397-385 Florina sittdyna

3397-801 Florina sittdyna

3397-871 Florina sittdyna

3397-880 Florina sittdyna

Tyg -385 Beige dralon

Tyg -801 Svart dralon

Tyg -871 Ljus grå dralon

Tyg -880 Antracit dralon

48

48

6

48

48

6

48

48

6

48

48

6

3398-381 Florina sittdyna

3398-385 Florina sittdyna

3398-801 Florina sittdyna

3398-871 Florina sittdyna

Tyg -381 Blå dralon

Tyg -385 Beige dralon

Tyg -801 Svart dralon

Tyg -871 Ljus grå dralon

45

48

5

45

48

5

48

45

5

45

48

5

3398-880 Florina sittdyna

3399-381 Florina sittdyna

3399-385 Florina sittdyna

3399-801 Florina sittdyna

Tyg -880 Antracit dralon

Tyg -381 Blå dralon

Tyg -385 Beige dralon

Tyg -801 Svart dralon

45

244

74

48

5

41

41

6

41

41

6

41

41

6

6

6


3399-871 Florina sittdyna

3399-880 Florina sittdyna

Tyg -871 Ljus gr책 dralon

Tyg -880 Antracit dralon

41

41

6

41

41

6

SHIRLEY Shirleydynan i Olefintyg med m책tten 45x45 cm och 4 cm tjock och passar till exempel till v책r Angelica-stol.

105-70 Shirley sittdyna

105-20 Shirley sittdyna

Tyg -70 Gr책 olefin

Tyg -20 Beige olefin

45

45

4

45

45

4

245


NAXOS I Naxosserien finns dynor till däckstolar, positionsstolar och matstolar, alla 6 cm tjocka och med stoppning av skum och fiber. Tyg i flera färger och mönster av bomull/polyester eller 100 % polyester.

Ny!

Ny!

Ny!

3043-011 Naxos kopplad sitt/ryggdyna Mönstrad

3043-367 Naxos kopplad sitt/ryggdyna Mönstrad

3043-390 Naxos kopplad sitt/ryggdyna Mönstrad

50

75

6

50

46

75

6

50

46

75

6

Ny!

Ny!

Ny!

3035-011 Naxos vilsängsdyna Mönstrad

3037-011 Naxos sittdyna Mönstrad

3044-011 Naxos kopplad sitt/ryggdyna Mönstrad

60

73

117

6

44

44

5

50

46

51

6

3043-087 Naxos pos.stolsdyna Mönstrad

3043-180 Naxos pos.stolsdyna

3043-181 Naxos pos.stolsdyna

3043-182 Naxos pos.stolsdyna

Tyg -087 Antracit bomull

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -181 Ljus grå polyester

Tyg -182 Grön polyester

50

46

75

6

50

46

75

6

50

46

75

6

50

46

75

3043-183 Naxos pos.stolsdyna

3043-187 Naxos pos.stolsdyna

3043-380 Naxos pos.stolsdyna

3043-500 Naxos pos.stolsdyna

Tyg -183 Röd polyester

Tyg -187 Beige polyester

Tyg -380 Blå polyester

Tyg -500 Offwhite/beige

50

46

75

6

50

46

75

6

50

46

75

6

50

46

75

3043-770 Naxos pos.stolsdyna

3043-371 Naxos pos.stolsdyna Mönstrad

3043-687 Naxos pos.stolsdyna Mönstrad

3043-800 Naxos pos.stolsdyna

Tyg -770 Grå/beige polyester

Tyg -371 Ljus grå polyester/bomull

Tyg -687 Ljusgrå polyester/bomull

Tyg -800 Mörk blå polyester

50

246

46

46

75

6

50

46

75

6

50

46

75

6

50

46

75

6

6

6


3043-870 Naxos pos.stolsdyna Mönstrad

3044-180 Naxos kopplad sitt/ryggdyna

3044-181 Naxos kopplad sitt/ryggdyna

3044-187 Naxos kopplad sitt/ryggdyna

Tyg -870 Grå/vit polyester

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -181 Ljus grå polyester

Tyg -187 Beige polyester

50

46

75

6

50

46

51

6

50

46

51

6

50

46

51

3044-800 Naxos kopplad sitt/ryggdyna

3044-371 Naxos kopplad sitt/ryggdyna Mönstrad

3035-180 Naxos vilsängsdyna

3035-181 Naxos vilsängsdyna

Tyg -800 Mörk blå polyester

Tyg -371 Ljus grå polyester/bomull

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -181 Ljus grå polyester

50

46

51

6

50

46

51

6

60

73

117

6

60

73

117

3035-187 Naxos vilsängsdyna

3362-180 Naxos däckstolsdyna Inkl. nackkudde

3362-181 Naxos däckstolsdyna Inkl. nackkudde

3362-187 Naxos däckstolsdyna Inkl. nackkudde

Tyg -187 Beige polyester

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -181 Ljus grå polyester

Tyg -187 Beige polyester

60

73

117

6

50

118

74

3362-800 Naxos däckstolsdyna Inkl. nackkudde

3037-371 Naxos sittdyna Mönstrad

Tyg -800 Mörk blå polyester

Tyg -371 Ljus grå polyester/bomull

50

118

74

6

44

44

6

50

118

74

6

50

118

74

6

6

6

5

ESDO Positionstolsdyna, tjocklek 4 cm, stoppning skum och fiber, tyg 100 % polyester.

3113-234 Esdo pos.stolsdyna

3113-430 Esdo pos.stolsdyna

3113-471 Esdo pos.stolsdyna

3113-480 Esdo pos.stolsdyna

Tyg -234 Mörk blå polyester

Tyg -430 Röd polyester

Tyg -471 Grå polyester

Tyg -480 Svart polyester

47

48

73

4

47

48

73

4

47

48

73

4

47

48

73

4

247


NINJA DYNOR Ninjadynorna finns i olika utföranden och färger till Ninja karmstol och Ninja positionsstol.

5888-22 Ninja sittdyna Fåtölj

5888-26 Ninja sittdyna Fåtölj

5888-72 Ninja sittdyna Fåtölj

5888-76 Ninja sittdyna Fåtölj

Tyg -22 Beige olefin

Tyg -26 Gråbeige polyester

Tyg -72 Antracit polyester

Tyg -76 Grå polyester

42

5

42

47

5

42

47

5

42

47

5

5888-78 Ninja sittdyna

5900-22 Ninja kopplad sitt/ryggdyna

5900-25 Ninja kopplad sitt/ryggdyna

5900-26 Ninja kopplad sitt/ryggdyna

Textilene -78 Grå

Tyg -22 Beige olefin

Tyg -25 Taupe olefin

Tyg -26 Gråbeige polyester

42

47

3

50

44

59

6

50

44

59

6

50

44

5900-72 Ninja kopplad sitt/ryggdyna

5900-76 Ninja kopplad sitt/ryggdyna

5890-22 Ninja sittdyna För positionsstolar

5890-72 Ninja sittdyna För positionsstolar

Tyg -72 Antracit polyester

Tyg -76 Grå polyester

Tyg -22 Beige olefin

Tyg -72 Antracit polyester

50

44

59

6

50

44

59

6

49

49

5

49

49

59

5899-22 Ninja pos.stolsdyna

5899-26 Ninja pos.stolsdyna

5899-72 Ninja pos.stolsdyna

Tyg -76 Grå polyester

Tyg -22 Beige olefin

Tyg -26 Gråbeige polyester

Tyg -72 Antracit polyester

49

5

51

42

75

6

51

42

75

5899-76 Ninja pos.stolsdyna

5898-385 Ninja sittdyna Fåtölj

5898-880 Ninja sittdyna Fåtölj

Tyg -76 Grå polyester

Tyg -385 Beige dralon

Tyg -880 Antracit dralon

51

42

75

6

47

5

42

47

5

42

6

51

42

6

5

5890-76 Ninja sittdyna För positionsstolar

49

248

47

75

6


DUBAI Dubai dyna finns i tre olika utföranden, som positionsstolsdyna, sittdyna och dyna till stapelstolar. Alla med samma dekorativa tvärgående stickningar.

3280-720 Dubai pos.stolsdyna

3282-720 Dubai kopplad sitt/ryggdyna

3286-720 Dubai sittdyna

Tyg -720 Ljusgrå polyster

Tyg -720 Ljusgrå polyster

Tyg -720 Ljusgrå polyster

46

44

68

5

46

44

50

5

43

43

4

3280-825 Dubai pos.stolsdyna

3282-825 Dubai kopplad sitt/ryggdyna

3286-825 Dubai sittdyna

Tyg -825 Antracit polyester

Tyg -825 Antracit polyester

Tyg -825 Antracit polyester

46

44

68

5

46

44

50

5

43

43

4

249


VIGO Klassisk boxsydd dyna med vit keder, tyg 60/40% polyester/bomull och stoppning av skum och fiber.

3222-180 Vigo kopplad sitt/ryggdyna

3222-800 Vigo kopplad sitt/ryggdyna

3390-180 Vigo pos.stolsdyna

3390-181 Vigo pos.stolsdyna

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -800 Mörk blå polyester

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -181 Ljus grå polyester

54

50

75

10

54

50

75

3390-187 Vigo pos.stolsdyna

3390-800 Vigo pos.stolsdyna

Tyg -187 Beige polyester

Tyg -800 Mörk blå polyester

50

50

74

6,5

50

50

74

10

50

50

74

6,5

50

50

74

6,5

SOLO Sittdyna i fyra färger, 6 cm tjock med tyg av polyester.

3020-180 Solo sittdyna

3020-181 Solo sittdyna

3020-187 Solo sittdyna

3020-800 Solo sittdyna

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -181 Ljus grå polyester

Tyg -187 Beige polyester

Tyg -800 Mörk blå polyester

41

41

6

41

41

6

41

41

6

41

41

6

LUCA Sittdyna till fäll- och stapelstolar. Polyester, 6 cm tjock, stoppning av skum och fiber.

3030-180 Luca sittdyna

3030-181 Luca sittdyna

3030-187 Luca sittdyna

3030-800 Luca sittdyna

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -181 Ljus grå polyester

Tyg -187 Beige polyester

Tyg -800 Mörk blå polyester

46

250

46

6

46

46

6

46

46

6

46

46

6

6,5


HAAG Sittdyna som passar konstrottingfåtöljer, 6,5 cm tjock med stoppning av skum och fiber.

5888-180 Haag sittdyna

5888-181 Haag sittdyna

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -181 Ljus grå polyester

48

48

6,5

48

48

6,5

AMARILLO Sittdyna resp. soffdyna 8 cm tjock, stoppning av skum och fiber, bomull/polyester. Passar till Grundsund, Madras och Dakota.

6940-800 Amarillo sittdyna

6941-800 Amarillo sittdyna

Tyg -800 Mörk blå polyester

Tyg -800 Mörk blå polyester

51

53

8

142

53

8

TRENTO Dyna passande till vissa furumöbler och hammockar, 10 cm tjock, tyg i bomull/polyester.

3225-180 Trento kopplad sitt/ryggdyna

3225-181 Trento kopplad sitt/ryggdyna

3225-187 Trento kopplad sitt/ryggdyna

3225-800 Trento kopplad sitt/ryggdyna

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -181 Ljus grå polyester

Tyg -187 Beige polyester

Tyg -800 Mörk blå polyester

58

50

75

10

58

50

75

10

58

50

75

10

58

50

75

10

251


SOFTA DELUX Dynset i polyester/bomull, 10 cm tjocka dynor med stoppning av skum och fiber.

2603-180 Softa Delux hammockdynset

2603-181 Softa Delux hammockdynset

2603-187 Softa Delux hammockdynset

2603-800 Softa Delux hammockdynset

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -181 Ljus grå polyester

Tyg -187 Beige polyester

Tyg -800 Mörk blå polyester

55

50

70

10

55

50

70

10

55

50

70

10

55

50

70

10

SOFTA Dynset i polyester/bomull, 11 cm tjocka dynor med stoppning av skum och fiber.

1603-087 Softa hammockdynset Mönstrad

1603-371 Softa hammockdynset Mönstrad

1603-687 Softa hammockdynset Mönstrad

1603-870 Softa hammockdynset Mönstrad

Tyg -087 Antracit bomull

Tyg -371 Ljus grå polyester/bomull

Tyg -687 Ljusgrå polyester/bomull

Tyg -870 Grå/vit polyester

57

50

65

11

57

50

65

11

57

50

65

Ny!

1603-011 Softa hammockdynset Mönstrad

57

11

65

50

MATADOR Formskuren dyna till våra rottingstolar, 4 cm tjock, stoppning av skum och fiber, 100% Dralon®.

5862-917 Matador kopplad sitt/ryggdyna Mönstrad Tyg -917 Grå/vit polyester

50

252

44

57

4

11

57

50

65

11


BADEN BADEN Dyna till Baden Baden stolar i osorterade färger

1551 Baden Baden vilsängsdyna

52

80

101

12

GRADO Extra dynor i 2 storlekar som passar flertalet av våra sittgrupper. Flera olika kombinationsmöjligheter, allt för att du ska kunna anpassa så enkelt som möjligt. Säljs som mittdel i 2 storlekar och extra lös ryggdyna för hörnlösning. Ny!

Ny!

Ny!

2957-180 Grado ryggdyna

2951-180 Grado set sitt/ryggdyna Mittdel

2954-180 Grado set sitt/ryggdyna Mittdel

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -180 Antracit polyester

Tyg -180 Antracit polyester

CHATOU Chatou dyna i marin eller grått, båda med klassik vit keder. Passar bra att lägga tre stycken i våra hammockar och till klassiska trämöbler.

3391-381 Chatou kopplad sitt/ryggdyna

3391-880 Chatou kopplad sitt/ryggdyna

Tyg -381 Blå dralon

Tyg -880 Antracit dralon

56

54

58

10

56

54

58

10

253


254


Accessoarer Det där lilla extra

Genom att lägga till det där lilla extra som värmer,

Det betyder att de kan ligga utomhus hela somma-

livar upp eller ökar bekvämligheten höjer du triv-

ren utan att vare sig blekna eller mögla. Tillsammans

selfaktorn och får en mer inbjudande miljö. Ta våra

med våra utvalda fällar, filtar, prydnadskuddar,

mattor till exempel. De ser ut och känns som textil

lampor, lyktor, krukor och korgar har du möjlighet

men är vävda i 100% polypropylen vilket gör att de

att skapa en färgäkta helhet som vi tror du kommer

inte påverkas av vare sig vatten eller stark sol.

att trivas med länge.

255


NIMY Dekorativ kudde i bästa kvalitet för utemiljö. Det avtagbara och tvättbara olefintyget finns i de tre nya kulörerna: midnight blue, aqua cool, peony och sand.

Ny!

Ny!

Ny!

Ny!

777-01 Nimy kudde

777-03 Nimy kudde

777-201 Nimy kudde

777-02 Nimy kudde

Tyg -01 Midnight blue olefin

Tyg -03 Aqua cool olefin

Tyg -201 Peony olefin

Tyg -02 Sand olefin

45

256

45

8

45

45

8

45

45

8

45

45

8


HANDZAME Mjuk kvalitetspläd i borstad härlig ullmix för de svalare sommarkvällarna. Generös storlek i kulörer som matchar vårt kuddsortiment.

Ny!

Ny!

Ny!

7535-11 Handzame pläd

7535-3 Handzame pläd

7535-7 Handzame pläd

130

170

130

170

130

170

257


BERTRIX Kudde med ett unikt stenmönster som inspirerats av naturen och tryckts på en tjock bomullskvalitet. Det avtagbara och tvättbara tyget kommer i tre olika kulörer, koordinerade med våra enfärgade kuddar Nimy.

Ny!

Ny!

Ny!

7536-1 Bertrix kudde Mönstrad

7536-2 Bertrix kudde Mönstrad

7536-4 Bertrix kudde Mönstrad

45

258

45

8

45

45

8

45

45

8


FLORENVILLE Ett tidlöst blommigt mönster med färger som matchar våra soffgrupper. 100 % bomull och fyllning av silikoniserad hålfiber.

7532-7 Florenville kudde Mönstrad

45

45

8

7532-2 Florenville kudde Mönstrad

45

45

8

ORIA Ett sommarinspirerat broderat mönster, med svarta konturer på vit botten i 100 % bomull. Ny!

7538-5 Oria kudde Mönstrad

45

45

8

PEGO Dekorativ sittpuff i flätat 100 % ullgarn i en varm grå kulör som passar utmärkt på våra bänkar. Baksida av 100% bomull. Ger ökad sittkomfort och känns extra bra när sommarkvällen övergår i natt.

Ny!

7539-7 Pego kudde

38

4

PILAS Pilas är en kudde bestående av en virkad grå framsida i 100% ull, och en baksida gjord i bomull. Ny!

7537-7 Pilas kudde

45

45

8

259


NAMUR Silkeslent lammskinn i en varmbeige färg för dekoration eller som sittunderlag.

7533-2 Namur pläd

95

50

ARLON Kudde av lammskinn. Kuddens baksida är av polyester och fyllningen av silikoniserad hålfiber.

7530-2 Arlon kudde

40

60

GISTER Kudde med appliceringar i grått och beige som för tankarna till den svenska fjällvärlden. 100 % bomull och fyllning av silikoniserad hålfiber.

7531-2 Gister kudde

40

260

60


Dekorera med mattor även utomhus. Alla Brafabs mattor är tillverkade helt i syntetmaterial (100% polypropylene) och tål vatten samtidigt som de är UV-beständiga. De kan enkelt dammsugas, borstas av eller skakas. Fläckar avlägsnas med en svamp, lite vatten och diskmedel. De har certifikat för OEKO-TEX Standard 100 och uppfyller normerna för REACH.

SALEMA Runda mattor med diskret mönster i två olika färgsättningar. Mattan är gjord i 100% polypropylen, ett material som känns som textil men som inte möglar och därmed passar utmärkt för utomhusbruk.

Ny!

Ny!

7530-1 Salema matta

7530-72 Salema matta

Ø200

Ø200

261


TONAR En rund matta ger en speciell karaktär till din uteplats. Tonar har ett dekorativt mönster i en beige ton och eftersom den finns i såväl 120 som 200 cm diameter, passar den både mindre ytor och i mer generösa utemiljöer. Mattan är gjord i 100% polypropylen, ett material som känns som textil men som inte möglar och därför passar utmärkt för utomhusbruk.

Ny!

Ny!

7528-2 Tonar matta

7529-2 Tonar matta

Ø120

262

Ø200


TAVIRA En liten nätt matta, lämplig för balkongen. Det spännande mosaikmönstret passar väldigt bra till våra aluminiummöbler i vitt och svart. Mattan är gjord i 100% polypropylen, ett material som känns som textil men som inte möglar och därmed passar utmärkt för utomhusbruk.

Ny! 7532-1 Tavira matta

150

80

ELVAS Kvadratisk matta i ett naturinspirerat mönster i 100 % polypropelen för utomhusbruk. De grå-blå tonerna matchar våra textilier och skapar en ombonad känsla.

Ny! 7531-71 Elvas matta

200

200

BALTAR En klassisk bredrandig matta i grått och vitt. Mattan är i 100 % polypropylen, ett material som känns som textil men som inte möglar och därmed kan däremed användas utomhus.

7527-7 Baltar matta

160

230

BEJA En tuff matta med slitet intryck som passar bra till de moderna utemöblerna. Mattan är i 100 % polypropylen, ett material som känns som textil men som inte möglar och därmed kan däremed användas utomhus.

7523-7 Beja matta

200

200

7522-7 Beja matta

230

160

263


EVORA Modernt ”gåsögamönster” i 100 % polypropylen, ett material som känns som textil men som inte möglar och kan däremed användas utomhus.

7525-7 Evora matta

200

200

7525-2 Evora matta

200

200

7524-7 Evora matta

160

230

STONE Stone - slätvävd matta av 100 % polypropylen, en plast som känns helt textil. Mattan klarar stark sol och garnet är UV stabilt. Den är helt opåverkad av vatten och kan inte mögla.

7520-7 Stone matta Väv -7 Grå polypropylen

160

230

FLOOR Lättplacerad matta med diskret mönstervävning i beige eller grått. 100% polypropylen som inte påverkas av vatten och som tål stark sol. Passande storlek till både mat- och soffgrupper.

7518-2 Floor matta

7518-7 Floor matta

7521-7 Floor matta

Väv -2 Beige polypropylen

Väv -7 Grå polypropylen

Väv -7 Grå polypropylen

160

264

230

160

230

200

290

7524-2 Evora matta

160

230


PAMIR Bord i twistad konstrotting. De tre storlekarna kan användas som satsbord eller sidobord till vüra andra artiklar med twistad konstrotting.

Ny!

Ny!

Ny!

4076-21-8 Pamir sidobord

4077-21-8 Pamir sidobord

4078-21-8 Pamir sidobord

Konstrotting -21 Beige twist Pulverlack -8 Svart matt

Konstrotting -21 Beige twist Pulverlack -8 Svart matt

Konstrotting -21 Beige twist Pulverlack -8 Svart matt

60

35

45

55

50

45

Ny!

Ny!

Ny!

4076-61-8 Pamir sidobord

4077-61-8 Pamir sidobord

4078-61-8 Pamir sidobord

Konstrotting -61 Ljusbrun twist Pulverlack -8 Svart matt

Konstrotting -61 Ljusbrun twist Pulverlack -8 Svart matt

Konstrotting -61 Ljusbrun twist Pulverlack -8 Svart matt

60

35

45

55

50

45

265


CIZUR Smidigt litet bord i två olika storlekar och höjder. Stativ av stål och avtagbar bricka i fiberbetong.

Ny!

Ny!

6619-7 Cizur sidobord

6620-7 Cizur sidobord

Betong -7 Grå fiberbetong

Betong -7 Grå fiberbetong

53

266

45

44

38


SANGRO Litet nätt brickbord i lackat stål. Finns i färgerna duvblå, ljusgrön och vit. Matt lack.

6019-1 Sangro brickbord

6019-3 Sangro brickbord

6019-5 Sangro brickbord

Stål E-coatad Pulverlack -1 Blå

Stål E-coatad Pulverlack -3 Grön

Stål E-coatad Pulverlack -5 Vit

46

52

46

52

46

52

KASTOS Två vackra, lättplacerade soffbord i naturell teak som gör sig utmärkt tillsammans! Var flexibel och möblera modernt - skjut in det lilla bordet, som är lägre, en bit under det större! Borden passar utmärkt även i möblemang inomhus.

92088 Kastos soffbord

92089 Kastos soffbord

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

45

60

50

90

267


WOODFORD Woodford - en serie med snygga och praktiska accessoarer till din uteplats. Benställningarna är av antikbehandlad akacia och hyllor och brickor av fiberbetong. På hyllan med v-formad benställning är hyllorna fästa med skruv, på övriga ligger hyllor och brickor löst för att smidigt kunna lyftas och tas med.

6616 Woodford hylla

6617 Woodford hylla

6618 Woodford brickbord Set, fällbar

Betong Natur fiberbetong Akacia Rustik natur

Betong Natur fiberbetong Akacia Rustik natur

Betong Natur fiberbetong Akacia Rustik natur

80

268

35

98

67

40

100

40/50

40/50

45/48


FENO Smart och praktisk aluminiumbricka. Passar utm채rkt till Battleford sittdyna liksom till m책nga andra produkter i v책rt sortiment. Ny!

Ny!

Ny!

222-50 Feno serveringsbricka

222-72 Feno serveringsbricka

222-80 Feno serveringsbricka

Pulverlack -50 Vit matt

Pulverlack -72 Antracit matt

Pulverlack -80 Svart matt

77

35

77

35

77

35

PHONG Korgset med 3 delar av vattenhyacint.

3803 Phong Korgset Water hyacinth Natur

35/39/44

25/30/35

GIANG Korgset fl채tad av vattenhyacint. 3 delar i olika storlekar.

3802 Giang Korgset Water hyacinth Natur

30/35/40

30/35/40

RANH Korgset med 3 delar av vattenhyacint.

3800 Ranh Korgset Water hyacinth Natur

34/38/45

47/54/60

25/30/30

269


POTTERY Snygga, fräscha krukor i fiberbetong som gör att de är hållbara och lätta att flytta. Säljs endast hel pall med totalt 26 krukor. Set 1 – Th 51 cm, Th 40 cm, Th36 cm (4 set/pall). Set 2 – Th 57 cm, Th 44 cm, Th 31 cm (2 set/pall). Set 3 – Th 23 cm, Th 18,5 cm (4 set/pall)

6608 Pottery krukset Betong Natur fiberbetong

*

*

*

BELFORT Ljuslykta av aluminium i antingen matt vit eller svart aluminium. Ger en mysig inramning till din uteplats eller uterum.

4800-5 Belfort ljuslykta

4800-8 Belfort ljuslykta

Pulverlack -5 Vit matt

Pulverlack -8 Svart matt

43

27

43

VOLOS Ljuslykta av teak och glas.

Ny!

2220 Volos ljuslykta Teak Basic natur

24

270

24

45

27


KEA Stilrena ljuslyktor i teak och glas. Finns i tv책 storlekar. Lyktorna har rostfritt handtag och 채r dr채nerade i botten. Samtliga glas utbytbara med ett enkelt handgrepp. Kea s채ljs styckvis.

92087 Kea ljuslykta

92086 Kea ljuslykta

Teak Basic Natur

Teak Basic Natur

25

50

25

40

271


Möbelskydd & skötselprodukter God kondition hela året

272

Du tjänar på att vara rädd om dina trädgårdsmöbler

våra skydd har smarta fästanordningar av kardborre

och att sköta dem väl. För detta har vi tagit fram ett

och de flesta är tillverkade av slitstark polyester med

brett sortiment av möbelsskydd och skötselproduk-

förstärkning av vattentät PVC på de utsatta ställena.

ter som passar alla våra olika typer av möbler. Vi har

Beroende på vilket material dina möbler är tillver-

figursytt skydden efter enskilda möbler eller formsytt

kade i behöver du också tvätta och ytbehandla dem

stora skydd som klarar av att omfamna hela grupper.

med jämna mellanrum om du vill att de ska hålla sig

Med bra passform håller de ihop möblerna och

så fina länge. Vi har alla medel du behöver och kan

sitter kvar på plats även när vinden viner. Många av

ge dig goda råd på vägen.


Skötselråd KONSTROTTING/PLAST/TEXTILENE Rengör med fuktig trasa och Brafabs plastrengöring eller ett milt diskmedel. Högtryckstvätt får inte användas. Placera aldrig varma föremål direkt på materialet utan använd alltid underlägg för glas och glasföremål då de kan bli brännheta vid stark sol. LAMINAT Rengör med fuktig trasa och disk- eller allrengöringsmedel. Eftertorka gärna med torr trasa. Placera aldrig varma föremål direkt på materialet utan använd alltid underlägg för glas och glasföremål då de kan bli brännheta vid stark sol. NONWOOD Rengör med en fuktig trasa och milt diskmedel. Högtryckstvätt får inte användas. Placera aldrig varma föremål direkt på materialet utan använd alltid underlägg för glas och glasföremål då de kan bli brännheta vid stark sol. Temperaturskiftningar kan få materialet att ”röra sig” och bukta något. För rengöring och behandling rekomenderar vi Brafab multisurface cleaner. AKACIA – HARDWOOD För att möblerna ska behålla sin vackra yta bör de behandlas med Brafab olja. Nya möbler ska mättas med oljan genom att den appliceras flera gånger direkt efter varandra tills så mycket som möjligt har absorberats. Överflödig olja torkas bort. Möblerna bör behandlas med olja flera gånger varje år, speciellt på våren innan de tas ut för säsongen. MÅLAD/LASERAD AKACIA Rengör med en mjuk trasa och ett milt diskmedel. Eftertorka gärna. Skydda möbeln för regn, gärna med ett välventilerat möbelskydd. Torka av möbeln när det har regnat på den. Uppstår en skada i lacken kan du slipa ytan lätt med ett fint sandpapper för att rengöra från smuts innan det skadade området målas. Provmåla först ett litet område för att kontrollera att du har rätt kulör. Kontakta en färghandel för råd om rätt produkt. TEAK – Obs! Ej vitpigmenterad eller grånad teak Svårt smutsad teak behöver rengöras med Wood cleaner. Lättare smuts tvättas bort med vatten och milt diskmedel. Blöt gärna teaken en stund innan rengöring så mjuknar ytan en aning. Om träfibrerna rest sig efter rengöringen kan du slipa ytan lätt med fint sandpapper. Låt möbeln torka minst ett dygn, efterbehandla sedan med Wood protection alternativt teakolja. NATURFÄRGAD BORSTAD TEAK Vår borstade teak är behandlad med träimpregnering och normalt krävs endast rengöring med milt diskmedel. Möblerna går att behandla med Wood cleaner, Wood protection och teakolja. VITPIGMENTERAD TEAK Rengör med ljummet vatten, milt diskmedel eller vitpigmenterad såpa och en mjuk trasa. Låt möbeln torka helt, minst ett dygn gärna mer. Efterbehandla med Wood protection som är helt färglös och förhindrar att fukt och smuts tränger in i träet. NATURLIGT GRÅNAD TEAK Rengör med ljummet vatten, milt diskmedel och en mjuk trasa. Underhåll möbeln med Wood cleaner och Wood protection. FURU När ytan blivit matt och vatten inte längre pärlar sig på ytan är det dags att behandla furumöblerna. Rengör först möbeln grundligt med Brafab wood cleaner eller annt rengöringsmedle för trä. Låt den torka minst ett dygn och behandla sedan med en Brafab olja. För målad furu, se skötselråd för Hardwood/Akacia. ROSTFRITT STÅL Rostfritt stål är ett mycket vädertåligt material. Dock kan en viss form av ytrost/beläggning uppstå i vissa utsatta miljöer. Detta kan tas bort med hjälp av rengöringsmedel framtaget för rostfritt stål. Vi rekommenderar Brafabs Nanospray som både rengör och efterlämnar en skyddande yta. Denna behandling bör göras 2 gånger/år för att hålla möbeln fin. DRA ÅT SKRUVAR Eftersom trä är ett levande material kan trämöblernas skruvar behöva dras åt med jämna mellanrum. En bra vana är att dra åt skruvarna innan du ställer in möblerna till vinterförvaring och sedan göra det igen innan du tar fram dem för säsongen. VINTERFÖRVARING När säsongen är över mår möblerna bäst om du skyddar dem från väder och vind i ett torrt, svalt och välventilerat utrymme. Se till att de är torra när de ställs undan och använd gärna möbelskydd. Var noga med att luften kan strömma fritt så att möblerna får ventilation.

273


MÖBELSKYDD Vårt sortiment av möbelskydd innehåller både skydd för enskilda möbler och parasoll samt skydd för större grupper. De flesta av våra möbelskydd är tillverkade av slitstark polyester och där det behövs är de förstärkta med en vattentät PVC. De flesta av våra skydd har också smarta fästanordningar av kardborre.

1237-7 Belfort soffskydd

1238-7 Belfort soffskydd

1239-7 Belfort soffskydd

1634-7 Weldon soffskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

233

90

75

303

233

90

75

303

233

90

75

225

225

84

1636-7 Weldon soffskydd

1635-7 Weldon soffskydd

1232-7 Weston soffskydd

1235-7 Weston soffskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

295

225

84

65

295

225

84

65

255

255

100

84

325

255

100

1236-7 Weston soffskydd

1220-7 Leone soffskydd

1222-7 Leone soffskydd

1221-7 Leone soffskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

325

255

100

84

220

220

75

65

290

220

75

65

290

220

75

1080-7 Ninja soffskydd

1081-7 Ninja soffskydd

1082-7 Ninja soffskydd

1033-7 Ninja möbelskydd För sunbed

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

254

254

90

66

330

254

90

66

330

254

90

66

152/200

93

1330-7 Soho soffskydd

1331-7 Soho soffskydd

1332-7 Soho soffskydd

1023-7 Soffgrupp möbelskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

203

274

233

203

80

86

260

203

80

86

260

203

80

86

330

270

65

65

84

65


1024-7 Soffgrupp möbelskydd

1231-7 Soffgrupp möbelskydd

1223-7 Solitär soffskydd

1229-7 Solitär soffskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

270

200

65

220

220

86

90

90

65

145

90

65

1228-7 Solitär soffskydd

1224-7 Solitär soffskydd

1226-7 Solitär soffskydd

1230-7 Solitär soffskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

170

90

65

190

90

65

200

90

65

220

90

65

275


1227-7 Solitär soffskydd

1225-7 Solitär soffskydd

1048 Solitär hammockskydd

1046-7 Solitär hammockskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

PVC Transparent

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

240

90

65

90

65

205

130

160

205

130

160

1047-7 Solitär hammockskydd

1043-7 Solitär parasollskydd

1040-7 Solitär parasollskydd

1041-7 Solitär parasollskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

205

130

160

1,35-2

2,5-3

3-3,5

1044-7 Solitär parasollskydd

8786-7 Easy Sun parasollskydd

1013-7 Matgrupp möbelskydd

1012-7 Matgrupp möbelskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

3x3

3,75

330

220

86

240

200

86

1234-7 Matgrupp möbelskydd

1011-7 Matgrupp möbelskydd

1010-7 Matgrupp möbelskydd

1233-7 Matgrupp möbelskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

215

150

86

200

180

86

200

165

86

165

150

86

1021-7 Matgrupp möbelskydd

1028-7 Matgrupp möbelskydd

1020-7 Matgrupp möbelskydd

1034-7 Stapelstol möbelskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

140

130

65

300

86

200

86

90

63

95

1032-7 Vilsäng möbelskydd

1030-7 Däckstol möbelskydd

1036-7 Du & Ja möbelskydd

1038-7 Trunk möbelskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

Tyg -7 Grå polyester/ PU-behandlad

78

276

270

195

40

60

160

85

185

90

90

127

46

55


1632-7 Mega möbelskydd

1633-7 Maxi möbelskydd

1037-7 Bellac möbelskydd

1039-7 Bellac möbelskydd

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

Tyg -7 Grå polyester/ PVC-backing

161

83

93

134

64

63

92

64

127

63

63

127

HEAVY DUTY WOOD CLEANER Tar bort svår, inträngd smuts och gammal olja. Biologiskt nedbrytbar och oskadlig för miljön.

7690 Heavy Duty Wood Cleaner Underhållsprodukt

ml 350 ml

WOOD CLEANER Rengör och återställer träytor till ursprungligt skick.

7691 Wood Cleaner Underhållsprodukt

ml 500 ml

WOOD PROTECTOR Wood Protector ökar träets livslängd genom ett effektivt skydd mot fukt- och vatteninträngning. Wood Protector är vattenbaserad och uppbyggd på miljöanpassad nanoteknik.

7693 Wood Protector Underhållsprodukt

ml 500 ml

277


TEAK OIL Transparent, förstklassig och vattenavvisande olja som förlänger träets hållbarhet. En unik sammansättning av äkta kinesisk Tung Oil med andra vegetabiliska oljor ger oljan en extremt hög torrhalt och är därmed väldigt dryg. Innehåller 500 ml.

7692 Teak Oil Underhållsprodukt

ml 500 ml

KINAOLJA En utmärkt olja med extremt djupinträngande egenskaper. Oljan har mycket bra vattenavvisning och motverkar sprickbildning, blånad och mögel. Torrhalten i oljan är 42 volym-%.

7614 Kinesisk träolja Kinesisk träolja

7612 Kinesisk träolja Kinesisk träolja

ml

ml

1000 ml

2500 ml

TEXTILE CLEANER Textile Cleaner tar bort fläckar från textilier som inte går att tvätta i maskin, t ex fasta dynöverdrag.

7694 Textile Cleaner Underhållsprodukt

ml 500 ml

TEXTILE IMPREGNATION Textilimpregnering som ger ett effektivt vatten- och smutsavvisande skydd.

7695 Textile Impregnation Underhållsprodukt

ml 500 ml

278


ODOR ELIMINATOR Odor Eliminator tar effektivt bort dålig lukt på de flesta typer av material. Medlet har bevisad hög effekt på ytor med extrema odörer på grund av mögel, svamp etc. Odor Eliminator verkar omedelbart och under lång tid.

7696 Odor Eliminator Underhållsprodukt

ml 500 ml

NANOSPRAY Nanospray - en mycket användbar spray som rengör och ger en skyddande hinna i samma behandling. Spraya på, vänta och gnugga försiktigt med Scotch Brite eller grov trasa.

7675 Nanospray Nanospray

ml 275 ml

MULTI-SURFACE CLEANER Rengöring för de flesta hårda ytor såsom stål, aluminium, plast, textilene, konstrotting, etc.

7697 Multi-Surface Cleaner Underhållsprodukt

ml 500 ml

279


Produktfamilj Sida 56:an 135, 186 Abbeville 211 Abetone 238 Adams 17 Adige 167 Agios 118 Agri 203 Aldorassa 49 Alfa 164 Alford 38 Altea 165 Alvena 68-69 Amarillo 251 Andria 231 Andy 105 Angelica 189 Arezzo 230 Arizona 142 Arles 211 Arlon 260 Arno 206 Arosa 129 Arras 102-103, 172-173 Ashfield 26 Atlantico 163 Avanti 106, 175 Avila 194-195 Baden Baden 253 Baltar 263 Basel 217 Bastia 83 Battleford 53 Beata 151 Beatrice 32 Beja 263 Belfort 78-79, 270 Bellac 66 Bellaire 40 Bergerac 64-65 Bertrix 258 Beverly 40 Birka 150 Birki 166 Bonete 47 Bonn 213 Bora 158, 178 Boxer 169 Brage 237 Bruton 204 Brutus 128 Calabria 231 Calcutta 120 Callander 90-91 Calmar 100 Calypso 167 Canberra 134

280

Canby 24 Carleton 84 Cecilia 120 Chaplin 140-141 Chatou 253 Chelles 98 Chios 121, 187 Circus 127 Cizur 202, 266 Clip 162, 179 Coaldale 54-55 Colby 25 Coldstream 67 Coleville 84 Colico 189 Collin 126 Colorado 219 Como 227 Conmay 17 Cornelia 128 Corte 58 Creston 104 Crotone 198, 239 Cube 159 Dakota 141 Danvers 27 Delia 107, 188 Diana 165 Dighton 12 Dillon 25 Dinan 210 Domingo 88, 184 Don 167 Drama 119 Du & Ja 152 Dubai 249 Eads 32 Easy Sun 199, 236 Ebba 169 Ede 211 Eios 129 Elati 132 Elvas 263 Emil 151 Empoli 232 Esdo 247 Esino 207 Etna 223 Everest 130 Everton 59, 142 Evita 28-29 Evora 264 Feno 269 Fernie 85 Fiesole 198, 233 Filippa 119 Floor 264

Flora 165 Florens 229 Florenville 259 Florina 242-246 Foggia 235 Gammeldags 146-147 Garonne 159, 179 Giang 269 Gister 260 Glendon 27 Gonesse 56 Gotland 62-63 Grado 253 Grandby 27 Grasse 109 Grigny 174 Grosseto 237 Grundsund 148 Haag 251 Handzame 257 Heaven 216 Heavy Duty Wood Cleaner 277 Hillmond 92-93 Hinton 89, 186 Hov 222 Hydra 126 Ibiza 129 Jackson 132 Joar 151 Joliette 75 Karlo 125 Kastos 128, 267 Kea 136, 271 Kebira 48 Keeper 169 Kenton 39 Kinaolja 278 Kira 133 Kornhult 212 Kreta 126 Kubor 47 Kรถpenhamn 149 Laurion 114-115 Lenora 34 Leone 70-71 Leros 128 Lido 162, 179 Lilly 31 Linton 69 Linz 234 Loire 173 Loke 190 Luca 250 Lyon 98 Mackenzie 82 Madras 125 Magda 31


Maine 197 Malta 229 Malte 151 Margariti 131 Margate 12 Maria 49 Markis 233 Massy 189 Matador 252 Maxi 43, 238 Mecalit 193 Mega 43 Melbourne 129 Metz 214 Midi 238 Midway 16 Mito 237 Modesto 33 Modica 234 Moni 125 Multi-Surface Cleaner 279 MĂśbelskydd 274-277 Namur 206 Nanospray 279 Nanterre 69 Nantes 189 Naxos 246-247 Nelson 134 Nera 203 Net 160-161, 180-181 Nimy 256 Ninja 19-21 Ninja dynor 22, 248 Norwalk 38 Nova 125 Odessa 206 Odor Eliminator 279 Oglio 203 Olbia 217 Olivet 86-87 Olle 169 Ontario 38 Opal 132 Oria 259 Oropos 119, 204 Palo 108 Pamir 14, 265 Papaya 135 Parasollfot 238 Parga 117 Paris 198, 233 Parma 228 Paros 204 Paulina 35 Pego 259 Pembroke 18 Phong 269

Pilas 259 Pop 159, 179 Pottery 270 Prag 213 Ranh 269 Reggio 226 Reims 57 RezĂŠ 191 Ribbon 153 Rio 168 Rodena 123 Rodez 94 Rosita 30 Sagona 218 Salema 261 Sandhamn 152 Sandvik 149 Sangro 207, 267 Scilla 107, 186 Seine 191 Sevran 60-61 Shirley 246 Silas 214 Silva 31 Sindos 137 Skuru 152 Smillson 198, 239 Sofia 214 Softa 252 Softa Delux 252 Soho 36-37 Solo 250 Somerset 32 Sonora 46 Sorba 77 Sottenville 76-77 Step 162, 192 Stettler 74 Stone 264 Sunny 101 Sunside 14 Syros 126 Talance 95 Taranto 230 Taverny 97 Tavira 263 Tavo 203 Teak Oil 278 Terni 239 Textile Cleaner 278 Textile Impregnation 278 Tilos 98 Tonar 262 Tondo 168 Toscana 168 Trento 251 Trieste 227

Trill 156-157, 176-177 Turin 124 Ulrika 218 Vela 165 Ventura 23 Veronica 119 Verton 59 Vesuvio 223 Vevi 112-113 Vichy 42 Vigo 250 Vivi 134 Vivodur 193 Volga 219 Volos 116, 185, 270 Wayburn 89 Weldon 72-73 Whistler 80 Wien 217 Wilkie 197 Wisla 219 Wood Cleaner 277 Wood Protector 277 Woodford 268 Zalongo 122

281


282


Vi reserverar oss fÜr eventuella felskrivningar och färgavvikelser.


Tryck: Ruter Foto: Lovéns Reklamfoto, Anders Sällström

Norra Össjö, S-312 53 Hishult, Sweden info@brafab.se I www.brafab.com

Profile for Brafab

Brafab katalog 2019 (Svenska)  

Brafab katalog 2019 (Svenska)

Brafab katalog 2019 (Svenska)  

Brafab katalog 2019 (Svenska)