NM Odense Tillæg til Fyens Stiftstidende - (1988)

Page 1

Tillæg til Fyens Stiftstidende

•.

.

tirsdag den 15. november

~

.

.

'.

.

NORDISK MESTERSKAB 1988

ODENSE- D .

RK

17.- 20. NOVEMBER

..

...


2 T.:.;c'' '"'",,' !<"-,I~:;. .:.:.:n".:.:.:"<'-,,,mi.::.,cr:...:· ::...:.;'

F·""'.:-';".~TIFTSTlm::-';DE 1=9~"'-------------Bowling 1988 -----:---------=-.:..:.~:.:...:..-'--'-'---

Store lø ter

Program. for Nordisk Mesterskab I Odense Bowlinghal TORSD:\G

DF.~ 17. NOVEMBER

l!).(J{):AB~IXGSCERE:,IO:-:I: e".l",'h"ldning v, O\len~" Skol·~orkps{C1·Ol! taler '" vicvhorgme~t{,·· l •..:nn:l!'t Larsen. t~\rh'II!;lb.ft,~mmr:d Jan Dontk Pg unton.:--formnnd -Iohn \Ycnny.

FREDAG

1l,lIe B. Christensen, Stenhuset,

myldrer frem. f)f>rfp", -uttce der med rette

DE)118. NOVEMBER

store- torv -erninger ved d •.tre til d<.'>tdanske d amchold. Erter den icsjx s norende 3{vh~nlltmti ved Europa ('\lp't>O i Ba.rcclon3 .. hvor- {;:un Holland \':?T i stand t ti at h~~:;'lre \"fln femmands-hold. fon·;attc tnuc-fcrne for ile'le R. Chr!.•.tensee - \·...tlkuuuncnde. da hun ved d~ 10"";':': uugricms-verdeuseu sterskaaet- ; i\1:ml!L-I sammon ID1"..Q Tr-ine- 3imoth'2'11 vandt solv i double (J~ selv snuppede medaljen samn-e karat AH Evonc over 1$ sener. Dl"! ti) ~k!'.1pp.? piger reerseseruercr herJu,M:",\'is Sumhuset i A;oorg og ,,'I' ; Viborg.

~:l!

11.30: T(ml'li'~cl", iwhl. :.!:'k~..... ( ri~~ .. herrer.

Vdl0: Treue tHl.... -bnld. tre "('1 it>r l af;:1t-hnt;. T~nnnc'·-hc!d. tre -':f:llf;'r:2. .1., fding. 19.-1;': Præmie-overrækkelse.

"7.~#r.

LØRDAG DEN 19. ::-;OVEMBER

.~r

tr-.l0U: F~fi1m;j!Jd-.·h\)hl. tre serier 1. afdeling. 1-;'.10'Femmands-hold. tre serier 2. afdi!!l'og. 17.~-5; Ptft:'fnit -cverrækkclsc.

SØNDAG DEN 20. NOVEMBER

Tekst i tillægget: POUL IB PEDERSEN

"Smag

Steffs pålæg

Uhmm.,"

Bente Primduhl,liot Spot Tueutv FiL<?

19~ har været et fartUt3tisk ar rrjr d.)m.k bowling:. Dt't ene flou.c mtcmanonalo re-uh.at et! :'1" (i 1. ::md,=." er : rsbr cf den et rrbe-talenttul.t •.•unce bowlere af ht.1.;~t'" kun, ~01':J: i di~:,~.ar

O;:{A-~):'Torr...:md~·h0:{t ~.'t'k~«erier. damer.

OEt30: Kvartfineler; :"ek~ sr-rier. lH damer. herrer. J 1.45: Semifinalcr. tre serier marchulav. .J dams-r herrer. rt10: Finale. to seriel'. rnatcbplav. 2 damer/herrer. 13.00: Præmieoverrækkel-e (t~ afstutningsceremoni.

Masser af talenter

Ht'lI" Jørgensen.

ST.

jo

Selvskreven

Df'T er imidlortid kun bh'\·."l plads til Helle B, Chri:4f'n· S€'Upa "\-:VJ·holuet.~ der ser saledes ud: Dorthe Bierregnard og Anne Rath. be~g. Sundby. Bente Primdshl. Hot SpotlTwenty Five. Helle Jergensen. STt Helle -Iaccbsen. ExMU"" Fair Play cg altså H-elh' B. Christensen. Stenhuset. Som vinder af den individuelle- Europa Cup i Dublt» var HeH!:"B. Christonsr-n selvskreven som deltager i Odense. og sammen med vete-ranen Anne Ratb. der var- dansk mester for fem år siden. erstatter de Lene Pedersen og Heidi Petersen fra det ellers succesrise Barcetona-hold. Anne Rath el' i denne sæson vendt tilbage til toppen og er udtaget med et snit på !S7.

Det gælder i øvrigt fol' ane seks danske piger. at deres snit balancerer lige omkring dette tal. Dorthe Bierregnard er- som den højeste noteret for 190. den tidligere elitegymnas! Helle Jacob'.n fr. Fair- Pia, i Århus er sluppet med på !S6 og kan udover sin andenplads fra Bareelena skilte med årets jyske mesterskab.

Allne

Rath, Sundby.

Dorthe Bierregaard, Sundby,


13ovvlin~ 1~

~FY~E~~~'S~S~T~IIT~ST~ID~E=~~'D~E~

T~i~~~d.~g~ID~.~oo=\='cm=~~r=I~~

Målet er VM i1991 Men allerede i år har Peer Jensen haft stor sæson realistisk. Han vil gerne blive så god, al han for en tid kan skifte sit »svsremkonsulent- på sit visitkort ud med »professionel bowlor«. - Det ville være fedt at komme til USA og prcve at slå sig igennem som praler sionel, Men gå god bliver jeg nok aldrig, ræsonnereSisus uagdomsverdensmester, inden ban gilt i gang med de sidste forberedelser tillliM. Det danske mandskab tæller endvidere Ulrik Jor· gensen. ST, Johnny Christiansen, Cimbrer, Ole Busch, KBK J9.l0, Tom Hedegaard, Puds, og Thomas Hansen, Top 10.

Ungdoms-mester

Peer Jensen og Helle B. Christensen. er på papiret Danmarks to bedste kort ved NM. Foto: Nit" Mogensen. Topnavnet på det danske landshold er den 24-årige systemkonsulent Peer Jen· sen fra Sisu i København. Han er uddannet svagstremsingeniøf og arbejder hos Volvo Danmark, så han er i det daglige vant til at beregne sig frem til et godt resultat. Sportsligt har han i denne sæson også været j stand til det, og hans imponerende VM'Bejr i Manilla, hvor ban satta resten af verdens ungdoms-bowlere til vægs og erobrede guldet, er foreløbigt hans største resultat. - Det var en dejlig opl•• velse,som erkender Jensen, dog ikkePeer er i tvivl om, at det bliver betydeligt sværere at komme til tops ved NM i Odense. - Det korte heller ikke særliggodt formig ved den sidste træningssamling, siger han. Hverken for mig eller holdets anden venstrehåndsspiller Ole Busch. Vi havde begge stort besvær med at finde rytmen på de nylakerede baner, hvor man endvidere havde sat nye kegler op. - D. to ting kan have stor betydning, og forhåbentlig er banerne »sptllet til«. nar det går løs om mesterskebet, understreger Peer Jensen. - Men jeg må vedgå, at jeg ikke under træningen spillede op til min standard. Jeg har i øvrigt intensiveret min træning betydeligt, fordi Jeg et stykke lid har været nødt til at spille mindst muligt på grund af en irriterende eksem på slagbåndens fingre. - Men det er lorden nu, og det skal i hvert fald ikke være nogen undsky Idning,

hvis jeg. ikke laver et godt resultat. Peer Jensen hegyndU! først at bowle som 17·årig. og det er en relativ sen alder. At han alligevel bar været i stand til at komme helt til tops, fortæller noget om det indbyggede naturtalent, han besidder. - Nu har jeg virkelig fået blod på tanden. siger han. Mit mål i øjeblikket er at komme med til VM i 1991 samt at forbedre mit snit fra de 200, ieg i øjeblikket kan prale af, til 210-215. Peer Jensen går også med en anden drøm, men den er han klar over t næppe er

Ulrik Jørgensen fra ST er en anden af sæsonens triumfatorer. Han erobrede i San Marino Europamesterskabet for ungdom, og ved VM i Manma besatte ban førstepladsen iAll Event, et par imponerende resultater af den 19-årige typograflærling fra Viborg, der fortæller, at han tilbringer stort set al sin fritid på bowlingbanerne i hjembyen. VenstrehåndsspiUeren Ole Buach fra KBK 1940 i København er, udover at være en glimrende bowler, også en habil squash .•piller, og han kan som den eneste af de danske deltagere prale af at have lavet en serie på 300 i 1988. Det skete i en bykamp mod Helsingborg og understreger den 32·åri· ge værktejemagera kunnen. Tom Hedegaard og Johnny Christiansen er begge ..•. gennemrutinerede og ·sæd· vanligvis gode for deres snit, og de suppleres af de to skoleelever Bo Jarlstrøm og Thomas Hansen, der begge hører til den fremstormende generation, som hellere end gerne vil spille de etablereUngdome-Europamester de af landsholdet.

Ulrik Jørgensen i et stilstudie. Foto: Nils Mogensen.

r;::==============================::;r:;:===================:;;;: Vi er specialister i tøj til sport og fritid - men vi kan levere alle former for textil med reklametryk Profilbeklædnlng ReklametekstIl Tøj til sporten Alt med tryk fra eget trykkeri

PRIS!! Sport & Reklame Eskjærvej 10 • 7870 Ros!ev

~07

578049

Ta' hør det kan

telefonen og hvor billigt egentlig gøres.

Officiel sponsor for Dansk Bowling Forbund

Alfa 33 er kommet til byen •.• Kom ud og prøvekør

topteknologisk kørekvalitet!


FYRNS STIFTSTIDENDE

Kegle-rejs også vælte Thomas Hansen blev slæl Kuglerne brager om ørerne på ham. Keglerne vælter- og smides rundt. i maskineriet. indtil de har fundet deres plads og er klar til igen at bli ...·e bombarderet. Sådan er det at være kegledreng på en bowlingbane. På plads og parat til at rette fejl, mens spillerne irriteret over afbrydelsen står og venter på, den røde lampe slukkes, så de kan spille videre. I Odense Bowlinghal hedder en af kegledrengene Thornas Hansen. Han er faktisk identisk med yngste mand på det danske landshold, som i disse dage skal forsøge at skabe en overraskelse ved Nordisk Mesterskab. Så Thomas Hansen kender banerne bedre end nogen anden, men det er ikke amiddelbart en fordel, ban kan drage n)ltte af. For ham som alle andre er det spillet og teknikken på dagen, der er afgørende for et godt resultat, Thomas Hansen er bare 17 år. Han bliver student til sommer fra Tombjerg Gymna· sium. En intelligent fyr, der benytter en del af sin sparsomme fritid til at tjene en ekstra sltilling som kegledreng.

Verdensmester Annette Hogre, til venstre, og Europamester Åsa Larsson stiller op i kampen om det nordiske mesterskab. Se dem enten pd tv eller i action i Odense

Bowlinghal.

Danskernes stormskridt

Læser lektier

Men svenskerne i favoritrollen Den tid er forbi, da kampen om det nordiske mesterskab j bowlin-g var en »andenudgave af det svensken. Det er især de unge ma Dd· lige danske bowlere. der har givet l\TM et kcnkurreecemæssigt indhold. De er nemlig på kort tid stormet frem på de internationale arenaer, så der bliver virkelig tale om kamp, når keglerne væltes i Odense Bowlinghal. Svenskeren Giista Zellen. der er præsident for de europæiske bowlere er dog ikke i tvivl om, at Sverige og Finland

atter

netop vundet Sweden Masters med 25.000 kroner i førstepræmie. [ Sverige kan man udmærket spille om store penge, fordi amatørreglerne er indrettet sådan, at hvis man ikke udelukkende har bowhng som indtægtskilde eller har professionel licens, så er det OK at hente store pengepræmier hjem. De to venstrehåndsspillere Anders Sandatrom og Kenneth Andersson hører til den absolutte europæiske elite. Andcrsson er regereede svensk mester.

vi! dominere

pli herre-siden. - Selv om Tony Rosenquist er blevet. professionel træner i De forenede Emirater i Mellemøsten og derfor ikke må være med. og Raymond Janssen som vinder af Svenska Cup'en er inviteret til Brunswick WorJdOpen i Chicago til verdens eneste turnering, hvor emæcrer og professionelle dyster mod hinanden. så er det svenske mandskab af en sådan standard, at de~ må få medstanderne til at ryste, siger Zel· lån, der har fulgt europæisk bowling på nærmeste hold i en årrække.

SværtNM - Det er næsten lige så vanskeligt at vinde det nordiske mesterskab som at hente sejren hjmn i selve Europamesterskabet, siger OUotaZen.n, der er flyttet til Danmark og nu bor i Brøndby, Sverige og Ftnland er de dominerende nationer i Europa, og det hold, svenskerne møder med, er trods fraværet af de to ovennævnte nærmest frygtindgy· dende. Anders Hermansson har

MC'nde helt varme navne er nok at finde på damesiden, hvor sidste års verdensmester Annette Hagre meder frem i spidsen for et hold, der også tæller den regereride Europamester Aia Larseon, BOm mange regner for at være den bedste af de to. selvom Annette Hagre sidste år blev kåret som årets bedste bowler.

Rutineret Om de norske deltagere fortæller Zellån, at Arne Svein Ira Strøm er den mest rutinerede. Han bar været med i toppen siden VM i 1975, hvor han besatte audenpladsen. I 1981 blev 'han kåret som årets bowlingspil· ler iverden. men han er selv med de mange år på bagen et højaktuelt navn. Arne Svein ejer i øvrigt ni bowIingbener i Norge. så han

vinderne fra Seoul, Annikki Maattola og Tapani PeJtola, som sammen med Britisb Open-vinderen Termo Raatikainen stiller op i Brunewick-turneringen i USA. Men finne-rne kommer Ikke af den grund til at mango le spillere med stjerne·sta. tua. Lasse Linrita er en af dem. Han præsterede således en 300-serie i British Open og fortsatte med 297, men kunne alligevel ikke vinde! Det fortæller noget om landsmanden Raatikainens styrke, men selvom denne ikke stiller op~ventet der det danske publikum en stor oplevelse, når Lintila går på banen.

Islands debut Endelig dukker det is· landske hold for første gang op til et nordisk mesterskab. Der er åbnet to baner i Reykjsvik, og det populære spil har med det samme fået stor tilslutning, De islandske mænd dukkede første gang op på den internationale arena for to år siden, men det er første gang, sagaøens kvinder optræder udenlands. - Jeg kender ikke islændingenes nøjagtige formåen, .giger COsta Zellen der skal være eoach for det spændende bekendtskab. J

Men jeg ved. al de kommer

til Danmark allerede 14. no. vember, hvor de skal træne i Rødovre Bowlinghal. før de tager ril en opvarmnings-

hor i hvert fald træningsmu-

match

Iigheder nok. \1ette Hermansen er med sin femteplads fra OL i Seoul på flojen hos de norske damer, som endvidere møder med det meget stærke par Kari Fatland og Per Einar Walstad. Finland mangler bronze-

skal de møde Danmarks ældste bowliogklub Flintstene, fur turen går til Oden •••. Det er altså en stribe af verdens bedste bowlere, t.ilskuerne og Danmarks Radios seere får lov at. stifte bekendtskab med, Glæd jer.

i Malmø.

De.refter

- Selv 001 der er nok at lave. når man skal holde "je med 24 baner, så er der jo heldigvis ikke hele tiden nogen, der kalder på ~n,siger han. Så jeg får samtidig tid til at læse på mine lektier, når jeg sidder nede bag keglerne og passer mit arbejde. Og det volder mig ikke besvær at fastholde koncentrationen,

selvom

det buldrer og brager

omkring mig. Koncentration er i øvrigt en af de vigtigste faktorer i bowling. Det ved Thomas' træner alt om. Han besidder alle de kurser og supplementer, en bowlingtræner kan have. og han sørger i tilfældet Thomas Hansen for, at al hans viden udnytte. 100 procent. Træner Ole Hansen er nemlig Thomas'

rar,

- Min kone og jeg slæbte Thomas med på bowlingbanen allerede, da ban var syv år. Vi var »narret« derhen af en svoger, som imidlertid holdt OP. medens vi blev hængende, fortæller Ole Hansen. - Det udviklede sig til at optage os så meget, at vi valgte at gå helhjertet ind i sporten. Og afgørelsen blev jo ikke besværIiggjort, da vi opdagede, at Thoms. havde talent for spillet. I dag træner Fyns i øjeblikket eneste landsholdsspilter hver dag. Ud over klub-træningen i Top 10 følger han slavisk Projekt SI·forberedelserne, som betyder træning yderligere lire gange om ugen. - Jeg .håber selvfølgelig på en placering mellem de 16 bedste, siger den vordende student., som næste år flytter teltpælene til Ålborg for at læse videre til civilingeniør. Selvom

det automatisk

"'

giver mere arbejde.

vil jeg fortsætte med at bowle på topplan. Hvis UK ellers fortsat kan bruge mig. Det er utroligt spændende at være med i forreste linie, og det er jeg forhåbentlig også ved disse mesterskaber, selvom jeg udmærket ved, at det er en stribe af Europas bedste bowlere, ieg skaJ møde. - Men det er så lidt. der skal til, før en topspiller bar en off day. Og kommer man dårlig fra start, kan det rent psykisk være så belastende, at man ikke fInder rytmen igen. understreger Thomas Hansen, som presset indronuner, al ha" bar scoret 288 til træning.

- Et sådan pointtal kan måske udleee en medalje ved NM, siger han. MAske kan meget mindre gøre det. Hvem ved? Jeg båber bare, at min form passer på dagen.

-, .; Sd koneent""e! skal man væN!, ndr kugle


--------------------Bowling

~_·_W_S_ST_l~ __ I_DE_N_OF._.

1988

T=ir=sd~.g~~~.n=oy~==~~~~5

eren kan dem t med af forældrene DANMARKS FAMILIESPORT NR. 1 S

1&1

FYNS BOWLINGUNION

Dansk. Bowling Forbund og Da.nsk Idræts Forbund Kontaktperson JOHN WOZNY tlf. 09 18 23 90

~

tilsluttet

li) BOWLING CLUB MALEr

Træning torsdag, UNGDOM kl. 18-19, SENIORER kl. 20-22 Kontaktperson John Pedersen tlf. 09 16 55 20

BOWLINGKLUBBEN BRASlIJA Træning DAMER tirSdag k1. 20-21 Træning HERRER onsdag kl. 19-21 Kontaktperson Bent Ha.nsen tlf. 09 15 99 60

awa

awa,; ,.,.

BOWLINGKLUBBEN FRAUGDE

TræningtiI'Sdag, UNGDOM kl. 17-lB, SENIORER kl. 18-20 Kontaktperson Marianne Staszak tlf. 09 10 31 80

~~BO~~~_~fRIDB Kontaktperson

Troels Funder tIt: 09 12 49 44

8~~~~~KLUB Kontaktperson

Anthony

Eden tlf. 09 23 16 35

~

TARNETS BOWLING CLUB

~

Træning SENIORER kl. 20-22 Kontaktperson 'IblTY Ha.nsen tlf. 09 li 58 08

~

V

BOWIJNGKLUBBEN IDP 10

Træning tirsdag UNGDOM kl. 18-19, SENIORER k1. 19-21 Kontaktperson Grethe Nielsen tIt: 09 16 30 63 NORDISK MESTERSKAB I FJERNSYNET Danmarks Radio TV l Søndag den 20. november k1. 17.25

lippe«. Bemærk

-

Thomas Hansens glimrende

ODENSE BOWLING HAL Møllemarksvej stii. Foto: Nils Monensen.

80 - 5200 Odense V - Tlf. 09 16 81 13


6 ']'ir.dag

J5. november J98S

Vi vil være 10.000 i 1989 Ambitiøs bowling-formand og sker så hurtigt i toppen af dansk bowling, at den, der i dag er mester. i morgen måske kun er nummer JO.

- Vi har sat os som mål at være 10.000 registrerede bowlere inden udgangen af 1989. l øjeblikket er der et sted mellem 5000 og 6000 aktive indmeldt i vore klubberoMen det er en notorisk kendsgerning, at cirka 20.000 mennesker dyrker bowling herhjemme. Så er det irriterende. at kun en fjerdedel er tilknyttet en forening. Dansk Bowling Forbunds formand, Jan Donde, vil med en fordobling af det nuværende medlemstal sam .. tidig få løst forbundets økonomiske problem, idet medJems-tilskudet både via foreningeme og Dansk Idræts Forbund så vil blive af en sådan størrelse, at bowlernes mange økonomisk krævende aktiviteter kan føret udi livet.

Ydre grænser - Økonomien stiller hele tiden nogle ydre grænser, siger Jan Donde, der blev formand for bowlerne på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde for to år siden. Han er daglig leder af World Cup-hallen i Rødovre og spiller fortsat på sin klubs hold i 2. division, alt det er en mand med fingeren

på pulsen, der udtaler sig. - Som et lille forbund er det svært at påkalde sig sponsoremes cpmærkscmhed i samme grad som for eksempel DBU, hvor fir· maeme står i kø. De store

- Det bar udenforstående lidt

svært

ved

at

forstå,

mener formanden, som dog er særdeles glad for. at det er sådan, når de sportslige aspekter skal måles. Det understreger. at bowterne på topplan er inde i en fantastisk konkurrencemæssig udvikling.

Målrettet

Jan Donde, bowlingformand.

forbund har jo nogle spillerprofiler, der holder sig på toppen over en længere periode. Pli den måde er bo••.lingsporten atypisk. - Vi har nok haft et par kvindelige tcpspillere, der nåede at bide sig fast i offentlighedens bevidsthed, fordi de gennem et stykke tid var med i verdens-eliten og altid kom hjem med medaljer Ira de internationale begivenheder. de deltog i. I dag er udskiftningen så stor

mALENTREPRISER

- Derfor er vort Projekt 91 systematisk målrettet mod bedre træning og større træningsmængder, siger Jan Donde. De spillere, som udtages, skal ud over deres klub-træning møde flere gange om ugen til specialinstruktion, og det bar fereløbig givet alt gode resulteter, at unge danske bowlere har erobret stribevis af medaljer ved internationale arrangementer, Dot har igen betydet, at Team Danmark bar fået øje på Dansk Bcwling Forbund.

J!Hhl~=

Anstrengt

ffi

~:""'

alt byggeri. Kun 1. k!. håndværkskvalitet. VI klarer alt med tegninger, ansøgninger byggetilladelser. TamrarmHtfflM

Brødrene

Den økonomiske situation er anstrengt i Dansk Bowling Forbund. Man kan for eksempel ikke på 1989· budgettet afse midler til U23-projektet, der er et andet af bowlernes store ønsker for den fremstormende ungdom. - Derfor er det tvingende nødvendigt, at »Aktion JO.OOO•• bliver fort ud i livet, slutter den dynamiske for· mand Jan Donde. - Og at resultatet nås.

Hvor triller man ind, når man triller ud? INDTIL

&HYDRO Roersvej 33 - Odense Til. 0913 84 55 Naturligvis Vasitehal Abnlllgstkl: 06.00 • 24.00 eenzintanken med del gode hu"""

8().drige Anna Jensen er klubbens ældste spiller. - Man mdjo gøre noget for al holde sig i form, siger hun. Poto: Jens Bågøe.

- Derfor tror jeg også på, at Team Danmark følger sin stette op, alt Projekt 91. der tager sigte på verdensmesterskaberne i nævnte årstal i Singapore, får den økonomiske støtte, der er nødvendig. - Jeg har i øvrigt den målsætning, at vores elite skal gøres bedre. At vi har penge nok, så de bowlere, der er sportsligt berettiget, kan være med, hvor det foregår, understreger Jan Donde, - Med det siger jeg samtidig, at hvis vi ikke kan fremvise resultater, der giver os håb om en god placering i Singapore, så skal spillerne heller ikke afsted.

Her tæller kun aktive Pensionist-mylder ved banerne .

Den tidligere formand, Villy Hansen, ti/højre nuuærende, Ejvind Pedersen, flankerer pensionistklubbens kasserer, Gerda Jensen. To formiddage hver uge myldrer pensionister og efterlønsmodtagere gennem svingdøren i Odense BowIinghal. Glade og opstemte møder de til den ugentlige træning og det sociale samvær, der trives på bedste vis. PEB står der i spilleplanen udsendt af Fyns Bowling Union, og initialerne dækker over en forening med ca. 150 aktive.

For som

og den

formanden Ejvind Pedersen siger: - Vi har ikke plads til passive i en pensionistklub! 65-årige Gerda Jensen, der også er medlem af Ældrekomissionen iOdense. er kasserer og passer med minunee nøjagtighed bilde regnskaber og banefordeling de to gange om ugen, hvor der trænes. - Og det er med at kende sine lus på gangen. fortæller hun, for hvis ikke medlemmerne får nøjagtigt de

baner, de plejer, så er Fanden løs. - Det hele foregår nu i al fredsommelighed, understreger klubbens tidligere formand Villy Hansen, der faktisk er en institution i fynsk bowling med mange tillidsposter bag sig for dannelsen af pensionistklubben. som han har overladt Ejvind Pedersen ledelsen af. - Vi bolder rester et par gange om året, hvor der er et kolossalt fremmøde. Men de to ugentlige spilledage i vinterhalvåret er rammen om sammenholdet i klubben. hvor de ældre ikke er ældre, end de har tilmeldt fire hold it.urneringen under FBwU. Det mixede hold kan i løbet af foreningens femårige beståen fremvise ikke færre end fire guIdmedaljer. - Det er vi selvfølgelig stolte over, siger Ejvind P.· dersen, der efter 36 år som lagerforvalter hos Semco nu slAr sine folder i bowling, hallen. Han er dog ikke så god SOD! sin forgænger Villy Hansen, som trods en skade i det ene ben efter et fald, stadig banker 110-180 af i snit. Stående forstås!


r:....:"c.;..:·E.:..:,:\"c..;'

S:..,:T,:.:H"",'' :..:'T.c,:ID:..;.:E:....::\::,.:nE.:..:.:

-------------Bowling 19BB------------.:..:.

T.::.;il'' '.:..:.,I.::.;"g..;:15::...

n:.:::o::.:""..:::m.::.fw.:.-,

:::~~s

7

VIGTIG MEDDELELSE: Til bestyrelsen i alle sportsklubber og foreninger, der har ondt i penge:::k::a::s:::s.:::en~~:-, og næsten ikke klarer at køre Dc\. h •.lt alle de gamle travere en gang til... GRXflS 1."1

FA EN

V!~:;i~;:

100% SUCCES!

per!"fj""lt> lolwlel' hi1!ettc-r

Atlantic, Albani og Fyens Stiftstidende præ

'l erer:

SPORT&SHOW Klubbernes egen, individuelt arrangerede sportsfest med garanteret andel i overskuddet - uden risiko for klubben Sammen skal vi skaffe flere penge til sporten. På en ny og anderledes måde. Og vi vender tingene lidt på hovedet. I stedet for at bruge penge på en festlig aften tjener l dem ved at »låne« Atlantic for en aften. I arrangerer simpelthen (med vores hjælp) jeres egen Sport & Show fest. I sælger billetter - aftaler hvorelan arrangementet skål være (musik, konkurrencer, o.s.v.) - og når regnskabet er op, er der gode penge til klubarbej-

f

i klubkassen! & ned Show er den moderne form for sponsorship, hvor klubben med en rimelig egenindsatskan tjene rigtig mange penge og samtidig la en festlig aften. Vi ønsker jer god fornøjelse - og held og lykke.

n=iii~~~~~~~~~~~~\!::,Lige Velkommen til SPOl't& Show på Atlantic Odenses kendte, store internationale underholdningsrestauranter, hvor gæsterne morer og hygger sig i spændende, elegante omgivelser og nyder den gode betjening. Reserver en »klubaften« på tlf. 09 147777.

J'--1*~

~\JNEC(~

--

c:AIb.øni Stiftstidende KUPON,

r --.... --"'J-I

bl

- - - _ •••--

- - - - .••- - ----

dA T..l:"\...L\..... A TT, TLF. 09 14 77 77 ~ Ring til mig

---

- - ---

---

- - -:~ ---

"!"'--- --, l

V.viig(>me.hareml.'Je.em Spon & ,8h9Wtilbudd~t med <enkornplet »pakkelosnine«]

1 l

,

, I

C Jeg ringer selv op senere ,

I

t

N",'" ~----,=,--~--t-',..-~-~--=---""""'" NIGHT SPOT· OANCING • FUN PUB Overgade 47 - 5000 Odense C - TIl, 09 91 05 27

:,•

.,,

l

,,

~~i;i;i;;;i;;;~;;;j;;;;;;;;;;;;";;;;;;;;l_~K~~;~~·~~'~~tn~':~A


-åbnes før

Billys er en af julens faste glæder. Nøjagtig som du husker og bolder af den. En juletradition. Klasse B-Øl med den værdsatte fyldige smag.

ofo,.øn1. Julebrygtil smagogbehag