Bookmark Förlag Vår 2018

Page 1

BOOKMARK VÅR 2018

Motståndstrilogin

DEN HETASTE NYA SPÄNNINGEN

KALLENTOFT & ANNA KAROLINA: TERRORDÅD ÅRETS FALL FÖR ZACK

Äntligen: NYTT AV FÖRFATTAREN TILL THE MARTIAN

FANSEN KAN PUSTA UT: EMMA SKÖLD ÄR TILLBAKA! SINGELREVOLUTIONEN: BLAND SWAJPANDE, DICKPICS OCH FUCKBOYS 1


NYHETER E M M A S KÖ ÄR TILLBA LD KA!

OMSLA

G UN

RBET A E B R DE

NING

Blodlokan

Syndabocken

Falco

978-91-88545-73-2

978-91-88545-57-2

978-91-88545-45-9

Louise Boije af Gennäs

Sofie Sarenbrant

Januari

Maj

Ny storslagen spänningstrilogi där Boije af Gennäs skildrar den lilla människans kamp mot makten. Det blir en nervkittlande lek med verklighet och fiktion, där ingenting är som det verkar.

Fuckboy

MED ILLU S TIONER A TRAV LOUISE WINBLAD F HEJ HEJ V RÅN A R DA G !

Cecilia Salamon

978-91-88545-81-7

Maj

Med humor, värme och en del obekväma sanningar gör relationsexperten Cecilia Salamon upp med destruktiva dejtingmönster och myter om kärlek. Perfekt boost och vägledning för alla singlar!

I samband med en inbrottsvåg i den välmående Stockholmsförorten Bromma hittas en tonårspojke mördad. När Emma Sköld kommer en misstänkt på spåren försätter hon sig själv och andra i livsfara.

Mons Kallentoft & Anna Karolina Juni

Stockholm hotas av ett attentat och Zack står inför sin största prövning hittills. Det högaktuella kriminaldramat blandas med personliga utmaningar i den femte delen av Herkulesserien.

Artemis

Sanningen

978-91-88545-76-3

978-91-88545-67-1

Andy Weir Januari

En oemotståndlig thriller om det perfekta brottet. På månen. Den bästsäljande författaren till The Martian lyckas otroligt skickligt bygga upp en lika unik som intresseväckande intrig.

Harlan Coben Januari

Harlan Cobens nya spänningsroman – som av kritiker anses vara hans bästa – är fylld av karaktäristiska kännetecken som intensiv spänning och överraskande vändningar.


NYHETER Av författaren till En officer och spion

..

DEN INTERNATIONELLA\BÄSTSÄLJAREN KOR!;:A, 1943. Hana arbetar som fridykare i en tradition av starka, självständiga kvinnor. Landet är ockuperat av Japan, men de har lärt sig att undvika de grymma och hänsynslösa soldaterna.

t� .• if

Tills en då dag hon ertappas på stra�n. För att skydda sin lillasyster Emi låter Hana sig tillfångatas och föras bort från ön - till ett liv som sexslav på en militärbordell. SYDKOR!;:A, 2011. Emi har under mer än sextio år försökt förtränga sin syster och den uppoffring hon gjorde. Nu står hon inför ett val - att konfrontera det förflutna, eller att aldrig få möta systern igen.

'!

Deras gripande berättelser kulminerar i en gastkramande upplösning. Kommer Hana att finna sin väg ut ur fångenskapen? Och kommer Emi att kunna sluta fred rrila-sitt land och dess nistoria?

München

t besök i sin mors hemb

"En historisk debut!" The Bookseller

KRITIKE R ROSAD -

,I._

KT ”FANTASTIS ” E GRIPANDry

"Ett fängslande och ögonöppnande verk."

"Mästerligt skriven."

"Oerhört tankeväckande, gri p ande läsning."

"En episk roman."

\

a l it e r ”En ytterst övertygande och fantastiskt gripande historisk thriller.” w r e v ie LITERARY REVIEW

:

: www.designstudioe.com on & Shutterstock Tim Hall

.....

"Förödande bra." Psychologies

”En briljant spionroman.” OBSERVER

München

Vit krysantemum

978-91-88545-52-7

978-91-88345-62-2

Mary Lynn Bracht

Robert Harris Mars

April

Den historiska romanens gigant är våraktuell med en stämningsfull och detaljrik skildring av Münchenöverenskommelsen. Boken har blivit höjd till skyarna av en enad kritikerkår!

En oförglömlig historia om en uppoffrande storasyster som tvingas till en militärbordell av japanska soldater under andra världskriget. Är systrarnas kärlek tillräckligt stark för att segra över krigets grymma ondska?

POCKET

NY SERIE

Bakom din rygg

Heroine

Konklaven

Dödlig kod

”Läskigt bra deckare.”

”Snudd på omöjligt att lägga ifrån sig boken innan den är färdigläst.”

”Den intelligenta thrillerns mästare.”

”En magnifik bladvändare ... Både övertygande och skrämmande realistisk.”

Sofie Sarenbrant 978-91-88171-15-3 April

amelia

Mons Kallentoft & Markus Lutteman 978-91-88545-49-7 Januari

dast magazine

Robert Harris 978-91-88545-05-3 Mars

the times

Tom Clancy & Mark Greaney 978-91-88545-35-0 Juni

ny journal of books


LAGSKATTEN VI HÄLSAR FÖR MEN! NEMO VÄLKOM

DÄRFÖR BÖR MAN LÄSA EN BOK Läsningen minskar i alla åldrar. Samtidigt visar forskningen undantagslöst att det är bra och viktigt att läsa. Bra och viktigt för inlärningen, för att träna tålamod och för att stärka det kognitiva tänkandet. Och inte minst bra för att utveckla förståelse och empati. Inte sällan sker det genom huvudpersonens agerande. I Blodlokan, den första delen i den fullständigt gastkramande Motståndstrilogin, får läsaren chansen att skapa klarhet i den konspiration som författaren Louise Boije af Gennäs har iscensatt, och att känna sympati med huvudpersonen Sara, som tror att hon mist förståndet när det framstår som att världen har vänt sig emot henne. När Sofie Sarenbrant återvänder till Emma Sköld-serien med Syndabocken gör hon det med en särskilt svår mordgåta, som väcker starka känslor och ställer läsarens slutledningsförmåga på prov. Vi på Bookmark har verkligen fått höra att många har saknat Emma Sköld!

delar med sig till alla som någon gång har sökt kärleken utan att finna den. I en av årets starkaste romaner, Vit krysantemum, låter debutanten Mary Lynn Bracht den modiga och osjälviska Hana offra sig för att rädda sin lillasyster under en av 1900-talets värsta grymheter i andra världskrigets Korea. I Harlan Cobens Sanningen får läsaren tillsammans med thrillerns huvudperson Maya reda ut en stor livslögn som hotar hennes familj. Med München visar Robert Harris hur brist på empati kan leda till världskrig, och i Artemis av Andy Weir kommer smarta och fattiga Jazz på det perfekta brottet – som ska genomföras på månen. I samtliga fall bjuds läsaren genom huvudpersonens ögon på såväl logiska som moraliska utmaningar och får chansen att upptäcka situationer och platser som hade varit omöjliga – och ibland högst oönskade – att besöka annars. Jag önskar alla en bra och viktig bokvår!

När Mons Kallentoft teamar upp med Anna Karolina i Falco, den femte delen av Herkulesserien, är det den kanske mest spännande och fartfyllda boken i serien. I ett insiktsfullt scenario av hur terrorn fungerar tvingas huvudpersonen Zack ta ett antal svåra beslut. I Cecilia Salamons Singelrevolutionen finns lika stora mått igenkänning som uppmuntran när författaren utlämnande

4

Claes Ericson, förlagschef


INBROTTSVÅG I VILLAIDYLL EMMA SKÖLD ÄR TILLBAKA! ”När det gäller att berätta om den ytliga samtiden finns det få som bräcker Sofie Sarenbrant.” dagens nyheter

Väntan är över. Efter två år återvänder kriminalinspektör Emma Sköld. Men inget är vad det ser ut att vara. En inbrottsvåg sveper över Stockholmsförorten Bromma, och metoderna blir allt värre. Tjuvarna räds ingenting. De tar sig in på nätterna och länsar husen på värdesaker. När en tonårspojke hittas brutalt mördad i sitt hem kopplas kriminalinspektör Emma Sköld in på fallet. Är det ett inbrott som har gått snett? En baltisk gästarbetare grips på bar gärning, men sedan påträffas ytterligare personer döda i området, och polisen står handfallen. Vad har de missat? När Emma kommer ännu en misstänkt förövare på spåren försätter hon sig själv och andra i livsfara. Syndabocken är den fristående sjätte delen i den omtyckta serien om Emma Sköld. Det är en fängslande samtidsdeckare om lögner, hemligheter och hämnd. Hur förödande kan det bli om du förvränger sanningen?

OM

R E D N U SLAG

IN N T E B R BEA

G

SJÄTTE DEL E DEN POPUL N I ÄRA SERIEN

Sofie Sarenbrants serie om kriminalinspektör Emma Sköld har sålt i nästan 1,5 miljoner exemplar och till fjorton länder. Tiggaren, den femte delen i serien, har hittills sålt i nära 250 000 exemplar. 2017 kom den psykologiska thrillern Bakom din rygg – den första delen i en ny trilogi – om tre frisörer på Östermalm.

SOFIE SARENBRANT SYNDABOCKEN

Sidor: Ca. 400 | Utgivning: Maj

5


A R O T S N E D N E N O I T A R I KONSP

6

NY TRILOGI


KVINNAN PÅ TÅGET MÖTER MILLENNIUM Efter hyllade romaner och stora dramaframgångar har Louise Boije af Gennäs nu slutfört sitt största projekt hittills – en samhällskritisk konspirationstrilogi, där Blodlokan är den första delen. Efter att Saras pappa dör i en mystisk eldsvåda flyttar hon från Örebro till Stockholm för att starta ett nytt liv. Till en början går allt nästan för bra: kaféjobbet byts mot ett jobb på PR-byrå och det torftiga rummet i en förort ersätts av en lyxig lägenhet på Östermalm. Men snart ställs hon inför märkliga och obehagliga händelser. Hotet mot Sara och hennes familj blir alltmer påtagligt. Det blir uppenbart att någon tror att hon är den avgörande nyckeln till något viktigt – men vem? Och vad? I den första delen av Motståndstrilogin skildrar Louise Boije af Gennäs den lilla människans kamp mot makten. Det är en nervkittlande lek med verklighet och fiktion, där ingenting är som det verkar – och där sanningen kan komma att förändra allt.

FÖRHAND STIPPAD BÄSTSÄLJ ARE!

Redan i september 2018 släpps den andra delen, Skendöda, medan den avslutande delen Verkanseld utkommer i januari 2019.

Louise Boije af Gennäs debuterade 1991 med romanen Ta vad man vill ha. Sedan dess har hon utkommit med ytterligare åtta romaner. Utöver sitt hyllade författarskap är hon också verksam som dramatiker. Hon skapade TV-serien Rederiet och hennes pjäser har spelats på Dramaten och Stadsteatern. Blodlokan är hennes thrillerdebut.

LOUISE BOIJE AF GENNÄS BLODLOKAN

Omslag: Elina Grandin | Sidor: Ca. 430 | Utgivning: Januari


TERROR PÅ HEMMAPLAN

”Att omvandla myten om Herkules och hans stordåd till en serie moderna kriminalromaner är en fantastiskt bra idé.” göteborgsposten

NYTT FÖRFATTARPAR! Femte delen i Herkulesserien handlar om en personlig hämnd mot Zack – och ett terrordåd mot hela Stockholm. När en ung man knuffar ner flera pendlare framför tunnelbanan avskrivs han som en ensam galning. Sverige är i sorg och polisen lägger fokus på att söka efter en försvunnen informatör. Problemet är bara att personens identitet är okänd. Kriminalinspektör Zack Herry kämpar med tilliten i den nya relation han håller på att inleda. Samtidigt utsätts han för en rad märkliga sammanträffanden med dödlig utgång. När bitarna faller på plats är det minuter ifrån att tusentals människor kommer att drabbas – mitt i Stockholm. Falco är Mons Kallentofts och Anna Karolinas första gemensamma bok. Genom att spetsa det högaktuella kriminaldramat med personliga konsekvenser blir det en berättelse som berör – lika mycket som den skrämmer.

KRITIKER ROSAD

Mons Kallentoft har hyllats av både läsare och kritiker för sina kriminalromaner. Hans böcker har översatts till 30 språk och sålts i över 3 miljoner exemplar. Anna Karolina debuterade 2014 med Stöld av babian, som nominerades till bland annat Crimetimes debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Därefter har hon skrivit ytterligare tre böcker och översatts till ett flertal språk.

MONS KALLENTOFT & ANNA KAROLINA FALCO

Omslag: Anders Timrén | Sidor: Ca. 360 | Utgivning: Juni

8


DET PERFEKTA BROTTET PÅ MÅNEN ”En förstklassig thriller … Weir berikar den annars hårda Sci-Fi:n med en härlig dos humor.” publishers weekly

Den bästsäljande författaren till The Martian är tillbaka med en oemotståndlig thriller om det perfekta brottet. På månen. Jazz Bashara är en brottsling. Typ. Livet i Artemis, den första och enda staden på månen, är svårt om du inte är en rik turist eller en excentrisk miljardär. Så att frakta in lite ofarligt smuggelgods räknas knappt, eller hur? Speciellt inte när du har skulder att betala och ett jobb som knappt täcker hyran. Allt förändras när Jazz får chansen att begå det perfekta brottet, mot en belöning som är för stor att motstå. Men att klara av det omöjliga är bara början på hennes problem, och snart upptäcker hon att hon har hamnat mitt i en konspiration för kontrollen av hela Artemis – och att hennes enda chans att överleva hänger på en plan som är ännu mer riskfylld än den första.

AV FÖRFATT AREN TILL THE M A RT I A N

Artemis är en thriller med en mångfacetterad huvudperson, som leds in i kriminalitet. Weir lyckas otroligt skickligt måla upp månen som fond till det perfekta brottet.

Andy Weir är en sann rymdnörd som har gått från att programmera i tonåren till att bli systemutvecklare. Intresset för rymden och kunskapen han besitter hänförde mängder av läsare (och biobesökare) i The Martian. Nu är han tillbaka för att återigen fascinera oss.

ANDY WEIR

ARTEMIS

Originaltitel: Artemis | Översättning: John-Henri Holmberg | Omslag: Håkan Liljemärker | Sidor: Ca. 360 | Utgivning: Januari

9


OM EN SYSTERS KÄRLEK VI KOM ÖVER HAVET MÖTER EN GEISHAS MEMOARER

En oförglömlig historia om en uppoffrande syster under andra världskriget. Korea, 1943. Hana arbetar som djuphavsdykare och åtnjuter ovanligt stor frihet och självbestämmanderätt för att vara kvinna. Tills den dag då hon ertappas på stranden. För att skydda sin lillasyster ger hon inte ett ljud ifrån sig utan låter sig tillfångatas av japanska soldater som för henne till en militärbordell. Sydkorea, 2011. Emi har ägnat mer än sextio år åt att försöka glömma den uppoffring som hennes syster gjort för henne. Nu måste hon konfrontera det förflutna. Systrarnas parallella historier leder fram till en gastkramande upplösning. Kommer Hana att finna sin väg ut ur fångenskapen? Och kommer Emi att kunna sluta fred med sitt land och dess historia? Vit krysantemum är en fängslande skildring om två egensinniga och starka systrar, vars kärlek är tillräckligt stor för att segra över krigets grymma ondska.

”FÄNGSLANDE OCH HJÄRTSKÄRANDE DEBUTROMAN.” – BOOKLIST

Mary Lynn Bracht är en amerikansk författare av koreansk härkomst, bosatt i London. Efter ett besök i sin mors barndomsby kände hon sig manad att ge röst åt alla kvinnor som tvingats till japanska bordeller. Vit krysantemum är hennes debutroman. Den släpps i England och USA i januari.

MARY LYNN BRACHT

VIT KRYSANTEMUM

Originaltitel: White Chrysanthemum | Översättning:Ylva Stålmarck | Omslag: Emma Graves | Sidor: Ca. 380 | Utgivning: April

10


KRITIKERROSAD SPIONROMAN ”En ytterst övertygande och fantastiskt gripande historisk thriller.” literary review

”BRILJAN T SPIONROM AN.” o b s e rv

er

Få författare gör historiska händelser sådan rättvisa som Robert Harris – nu aktuell med en thriller som höjts till skyarna av en enad kritikerkår. September 1938: Hitler är fast besluten att starta krig i Europa. Chamberlain vill desperat bevara freden. Europas framtid beslutas i en stad som kommer att bli berömd för det möte som äger rum där. Samtidigt som Chamberlains plan flyger över Engelska kanalen och Führerns tåg åker söderut genom Tyskland, reser två unga män med sina egna hemligheter mot München. Hugh Legat är en av Chamberlains privata sekreterare, Paul Hartmann är en tysk diplomat och medlem av anti-Hitler-rörelsen. De nära vännerna har inte setts på sex år. Nu kommer deras vägar att korsas igen. Vem eller vad är du villig att förråda? München är en stämningsfull och fartfylld skildring av Münchenöverenskommelsen. Det är en fascinerande roman med välavvägd prosa som sprakar av träffsäkra historiska detaljer.

”Omöjlig att lägga ifrån sig.” sunday express

Robert Harris, den historiska romanens gigant, arbetade i många år som journalist och politisk redaktör innan han 1992 debuterade med thrillern Faderland. Dreyfus-skildringen En officer och spion blev utsedd till årets roman av National Book Awards. Även hans elfte roman Konklaven fick mycket fin kritik.

ROBERT HARRIS MÜNCHEN

Originaltitel: Munich | Översättning: Svante Skoglund | Omslag: Anders Timrén | Sidor: Ca. 400 | Utgivning: Mars

11


SINGELREVOLUTIONEN DIN VÄN BLAND SWAJPANDE, DICKPICS OCH FUCKBOYS ONER AV MED ILLUSTRATI G HEJ HEJ VARDA SKAPAREN TILL

Att söka efter sin perfect match har aldrig varit enklare. Men varför är det då så svårt att inleda en långvarig relation? Och varför måste man vilja inleda en långvarig relation? Kan det inte bara få vara skönt att vara singel? På bara några få år har allt vi trott oss veta om dejtande välts omkull. Nya oskrivna koder gäller. Att nätdejta anses idag vara det normala och samtidigt vittnar statistiken om en trend av växande singelhushåll. I denna kaxiga, snygga och smarta bok gör relationsexperten Cecilia Salamon upp med destruktiva dejtingmönster och föreställningar om kärlek. Med hög igenkänningsgrad, humor, värme och en del obekväma sanningar boostar och vägleder Salamon alla singlar till en bättre självbild och roligare dejting.

NYA SVERIGESNSIO RELAT ! E X P E RT

Med träffsäkra illustrationer som speglar både det härliga och äkta i livet har Hej hej vardag fångat en enorm publik. I Singelrevolutionen träffar Louise Winblad rätt igen med humoristiska och ärliga illustrationer över singellivet med både dess fördelar och nackdelar.

Cecilia Salamon är journalist och uppvuxen i Stockholm. Hon har varit relationsexpert med egen spalt i tidningen Solo. Sedan 2014 arbetar hon för den största svenska dejtingsajten Happy Pancake där hon skriver om kärlek och relationer. Louise Winblad är illustratör och driver den populära bloggen Hej hej vardag. Instagramkontot med samma namn har fler än 80 000 följare. Hennes illustrationer är träffsäkra och humoristiska betraktelser av det moderna och inte alltid så polerade vardagslivet.

CECILIA SALAMON

SINGELREVOLUTIONEN Sidor: Ca. 160 | Utgivning: Maj

12


SANNING ELLER ILLUSION

AV FÖRFATTAREN TILL SAKNAR DIG OCH FRÄMLINGEN

Thrillerns mästare Harlan Coben kommer nu med en spänningsroman som av många kritiker anses vara hans bästa hittills. Före detta stridspiloten Maya Stern ser en otänkbar bild fångas av sin digitala babyvakt: hennes tvååriga dotter Lily leker med sin pappa Joe – som blivit brutalt mördad två veckor tidigare …

ORK #1 NEW YÄSTTIMES-B RE SÄLJA

Mayas liv skakas om ytterligare när det framkommer att det finns ett samband mellan det olösta mordet på hennes syster Claire och Joes död. För att hitta svaret på gåtorna måste Maya ta itu med djupa hemligheter från det förflutna, men några gör allt för att sanningen ska förbli dold. Sanningen är en intensiv thriller, fylld av karaktäristiska Coben-kännetecken som nagelbitande spänning och överraskande vändningar. Kan du verkligen tro på det du ser med dina egna ögon? Boken är på väg att bli Hollywoodfilm av och med Julia Roberts.

E THRILLERNS MÄSTAR ÄR TILLBAKA!

Harlan Cobens senaste tio romaner har alla legat etta på såväl New York Times bästsäljarlista som topplistor utomlands. Totalt har Cobens böcker sålts i över 70 miljoner exemplar och publicerats på 43 språk. Han är den enda författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Anthony Award och Shamus Award.

HARLAN COBEN SANNINGEN

Originaltitel: Fool me once | Översättning: Jan Malmsjö | Omslag: Anders Timrén | Sidor: Ca. 350 | Utgivning: Januari

13


Bakom din rygg Sofie Sarenbrant

”Spännande och lättläst.” bibliotekstjänst

Sveriges deckardrottning levererar en psykologisk thriller i exklusiv frisörmiljö. Vem går det egentligen att lita på när kunder till salongen plötsligt hittas mördade?

”Författarduon Kallentoft och Lutteman fungerar bra tillsammans och vet hur man berättar en historia.”

”Jag är fast på en gång … Nästintill omöjlig att lägga ifrån sig.” olivias deckarhylla

Heroine Mons Kallentoft & Markus Lutteman

norrköpings tidningar

En belägrad förort. En försvunnen kvinna – och en tidsfrist på 24 timmar. Ultramodern thriller som gör spänning av våra värsta mardrömmar.

”Det finns ett driv i Heroine som gör det snudd på omöjligt att lägga ifrån sig boken innan den är färdigläst.” dast magazine

Konklaven Robert Harris

”Beundransvärt snabb i vändningarna – och den finala twisten är underbar.”

Den historiska romanens gigant utforskar valet av ny påve mot en fond av makt, korruption och svek.

the times

”Omöjlig att lägga ifrån sig.”

POCKET

the guardian

Dödlig kod ”En väl uppbyggd, välskriven och spännande politisk thriller.” bibliotekstjänst

”Clancy-fans kommer att njuta av Dödlig kod.” the washington times

Tom Clancy & Mark Greaney President Jack Ryan tar hjälp av Kollegiet för att spåra en förödande dataläcka. Kusligt aktuell thriller i sann Clancy-anda som skildrar terroristhotet.


AKTUELLT Vad händer hösten 2018?

Glöm mig är Årets bok 2017!

En kvarts miljon läsare har väntat på att Alex Schulman ska skriva nytt efter Glöm mig. Han återvänder med en gastkramande släkthistoria, som inte kommer att lämna någon oberörd.

Läsarna röstade fram Glöm mig av Alex Schulman som årets bok 2017, något vi på Bookmark känner oss otroligt stolta över.

Med stor glädje ger nu Bookmark ut Sveriges kanske mest intelligenta spänningsförfattare – Carin Gerhardsen – som har skrivit en psykologisk thriller full av vändningar. Lika spända är vi på etergiganten Anton Berg som debuterar som romanförfattare med den fartfyllda konspirationsthrillern De aderton. Efter åtta månaders plågsam väntan får läsarna av Louise Boije af Gennäs äntligen mer i form av Skendöda, den andra delen i Motståndstrilogin. Vare sig du har hunnit äta dig lycklig med Niklas Ekstedt och Henrik Ennart eller inte så får du chansen att lära dig mer om hur mat och lycka hör ihop i uppföljaren till Happy Food. Från Tom Clancy© kommer en lika skrämmande aktuell thriller som vanligt. Och sist men inte minst är vi oerhört förväntansfulla över hur de två hypade amerikanska böckerna Lilac Girls och Only Child kommer att tas emot i Sverige under hösten!

I samarbete med Stadsmissionen För fjärde året i rad skänker Bookmark inför julen böcker till Stadsmissionen i ett antal städer.

Bookmark skänker 349 böcker till Sveriges riksdagsledamöter När Annika Taesler bjöds in till riksdagen för att föreläsa om behovet av assistans fick vi förmånen att skänka hennes självbiografi Ända in i märgen till varje ledamot. Boken är en stark berättelse om hur det är att gå från elitryttare till totalförlamning, ett vittnesmål som väger tungt i debatten om rätten till assistans.

Förlagschef Claes Ericson claes.ericson@bookmarkforlag.se 072-166 6933

Förläggande redaktör Ebba Barrett Bandh ebba.bandh@bookmarkforlag.se 073-760 7884

Förläggande redaktör Anna Cecilia Weschke ac.weschke@bookmarkforlag.se 070-873 8238

Förläggande redaktör Stephanie Demmler stephanie.demmler@bookmarkforlag.se 073-951 0905

Förlagsredaktör Louise Eriksson louise.eriksson@bookmarkforlag.se 072-911 8337

Assisterande redaktör Lova Eriksson lova.eriksson@bookmarkforlag.se 076-298 1736

Assisterande redaktör Carolina Starck carolina.starck@bookmarkforlag.se 070-713 8746

Försäljningschef Fredrik Gustafsson fredrik.gustafsson@bookmarkforlag.se 070-667 1119

Bookmark Förlag | Målargatan 7, 1/2 tr. | 111 22 Stockholm | www.bookmarkforlag.se | bookmark@bookmarkforlag.se Följ oss på Facebook och Instagram @bookmark_forlag!

15


16