Page 1

SEPTEMBER 2018 – APRIL 2019

Nr 5 2018

ben S lub

an val

1

94

2 – 2 01

8

KLUBBEN MED PERSONLIG SERVICE

Bokk

BÖCKER FRÅN

Spara tidningen tills din bokguide ringer! Besök gärna vår hemsida www.svalan.se

MÄNGDER AV ROMANER

SPÄNNANDE FAKTAOCH HOBBYBÖCKER

ROLIGA BARNBÖCKER

LJUDBÖCKER OCH FILM

FINA PREMIER


Tio i Topp!

Jag och böckerna! I skolan längtade jag tills fredagarna när fröken läste högt ur en bok för oss, Fantastiska Wilbur som handlade om en liten gris, var en favorit. Jag kommer inte riktigt ihåg vilken bok jag själv började med, men jag var runt 8 år när jag blev en bokläsare och jag älskade att få följa med på äventyren i böckerna. Sedan har jag läst och läst och läst… Jag minns hur vi gick till biblioteket och hur vi lånade böcker av varandra. Som 23-åring gick jag med i en bokklubb, mest för den fina väskans skull, och var sedan medlem i många år. Älskade att få tidningen och läsa om böckerna, välja vilken bok jag ville ha och sedan lyckan när paketet kom. Och många år senare har jag förmånen att jobba med böcker! Mina lässtunder är på tunnelbanan till och från jobbet och jag somnar inte utan att läst på kvällen i sängen. Tyvärr är jag alldeles för dålig på att bara sjunka ner i soffan med en bok och njuta… men det kanske ändrar sig framöver?

MEDLEMMARNAS VAL!

Jag har nyligen slukat en riktigt härlig feelgood bok, Sonjas andra chans av Åsa Hellberg. Annars läser jag gärna deckare, längtar jag efter att få sätta tänderna i Falska vänner av Jane Harper, hennes förra bok Hetta var en väldigt spännande. Och så längtar jag efter Lazarus av Lars Kepler och Dvalan av Camilla Grebe. Är så glad att jag upptäckte glädjen i att läsa – det finns så många bokupplevelser som väntar!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vågornas viskningar Tamare McKinley Kidnapparen Nora Roberts Ett mörker mitt ibland oss Mari Jungstedt I fel sällskap Viveca Sten Mellan himmel och hav Anna Fredriksson Bara du Ninni Schulman Lätta ditt hjärta Karin Wahlberg Felsteg Maria Adolfsson En annan Alice Liane Moriarty Den engelske kusinen Jan Mårtenson

Lisbeth Ericsson

EXKLUSIVT FÖR DIG SOM KUND I SVALAN!

Förläng sommarkänslan med en god tårta! För dig som vill hitta något riktigt gott att baka till kalaset och ett extra vacker tårtfat som matchar din skapelse! Boken innehåller bra tips, steg för steg bilder och Linus allra godaste recept! 110 sidor. Det vackra tårtfatet på fot är en design av Oiva Toikka från 1964 och en riktig klassiker. Klarglas som tål diskmaskin. 31 cm i diameter.

VÄRDE CA

800 KR

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Ditt pris när du köper 4 böcker 499 kr  Nr 7223-1 + 7224-9

SÅ FUNGERAR SVALAN: I Svalan får du personlig service när du beställer dina böcker – en unik tjänst som vi är ensamma i Sverige om att erbjuda. Du behöver inte passa någon sista svarsdag eller fylla i någon beställningskupong. Hos oss får du din egen personliga bokguide som tar hand om din beställning och dessutom tipsar om böcker i just din smak! I Svalan har du nämligen möjligheter att vid ett och samma tillfälle beställa de böcker du vill ha, och du kan sedan få dem levererade – en i månaden eller så ofta du önskar! Enkelt och bekvämt! Självklart får du alla böcker fraktfritt. ÅNGERRÄTT: Du har givetvis 14 dagar ånger-/returätt. Eventuell retur meddelas till kundservice inom 14 dagar från att du mottagit varan och skickas därefter tillsammans med fakturan till: Samdistribution, 190 80 Stockholm. Returportot står du själv för. Returen krediteras när vi mottagit varan. Vid eventuell värdeminskning såsom att varan inte är i originalskick, påverkas beloppet vi krediterar. Vi förbehåller oss rätten att debitera postvända paket med 149 kr. REKLAMATION: Om varan är defekt eller felaktig så hjälper vi dig naturligtvis att åtgärda felet. Kontakta vår kundservice för returhandlingar – vi står för portot. Returadress: Samdistribution, 190 80 Stockholm. Vi accepterar inga reklamationer eller returer skickade mot postförskott. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER OCH SEKRETESSPOLICY: Bokklubben Svalan är en del av Bonnierförlagen AB (org.nr 556023-8445), som i sin tur ingår i koncernen Bonnier AB. Bonnierförlagen AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Fullständig information hittar du på vår hemsida www.svalan.se/om-svalan

2

KONTAKTUPPGIFTER Vill du fråga om något, ring Svalans kundservice (+46) 08-696 88 00 E-post: kundservice@svalan.bonnier.se eller skriv till: Svalan, Box 613, SE-831 27 Östersund Hemsida: www.svalan.se Bg: 843-3377 Org.nr: 556023-8445


En äkta man

Felsteg

Psykologisk relationsthriller!

Vissa misstag är jobbigare än andra…

8 10 I TOPP

Det är morgonen efter Oistra, den stora ostronfesten i Doggerland. Kriminalkommissarie Karen Eiken Hornby vaknar bakfull på ett hotellrum, i sällskap med fel man. En annan kvinna hittas brutalt ihjälslagen i sitt kök. Karen får i uppdrag att leda mordutredningen, som inte underlättas av att hennes arrogante chef varit gift med offret. Karen inser att hon måste hitta ett alibi åt en av de misstänkta för att själv slippa skylta med sitt eget misstag. Samtidigt växer en vänskap fram mellan henne och offrets dotter… Ca 350 sidor.

 Boknr 1395-3 Pris 198 kr

 Boknr 1396-1 Pris 198 kr

Louise

Ormen i Essex

Bittra familjehemligheter, sanningar och svek…

Två helt motsatta men ändå helt sanna känslor?

Av Mikaela Bley Pressekreterare Anders Heed hittas död utanför Rosenbad. Det som först ser ut som ett självmord visar sig vara ett mord och mycket pekar på att justitieminister Louise Bohman är inblandad. Den egensinniga kriminalreportern Ellen Tamm nästlar sig in hos Louise Bohman och möter en kvinna som har ganska lite gemensamt med den bild som media målat upp. Ändå verkar det som om Louise döljer något stort. 384 sidor.  Boknr 1397-9 Pris 198 kr

SEPTEMBER 2018

Lägg sedan till nervkittlande intrig, fascinerande karaktärer och överraskande vändningar så är man fast till sista sidan. När Rachel av en slump träffar Brian och blir hals över huvud förälskad verkar det först som att han ska lyckas dra henne ut ur hennes skal. Men efter deras bröllop börjar Brian bete sig allt mer underligt. Ett slumpartat möte en regnig eftermiddag får Rachels världsbild att rasa samman. Är Rachel bara paranoid, kanske på gränsen till galenskap, eller är allt hon trodde var sant en lögn? 496 sidor.

Av Maria Adolfsson

Sarah Perry

OKTOBER 2018

Av Dennis Lehane

England 1893. Den unga änkan Cora Seaborne trotsar omgivningens förväntningar när hon lämnar London för landsbygden i Essex, där rykten om ett mytiskt odjur skapar skräck. Tillsammans med traktens präst William Ransome söker Cora svaret på den gåta som kommer att ändra deras liv för alltid. En fascinerande roman som jämförts med Charles Dickens och Hilary Mantel. Årets bok i den brittiska bokhandeln! 432 sidor.  Boknr 1398-7 Pris 198 kr

FLER BÖCKER FÖR DIG!

Offermossen

Sommaren före kriget

Tomma luften

I Mossmarken, i den ödsliga trakten mellan Dalsland och Värmland, begravdes en gång i tiden offer till gudarna. När biologen Nathalie hittar sin vän Johannes nersjunken i mossen förstår hon att man fortfarande offrar här… 298 sidor.

1914 anländer lärarinnan Beatrice Nash till den lilla staden Rye i East Sussex. Hon är fritänkande, självständig och smart – uppskattas inte av invånarna i den konservativa staden. När kriget kommer allt närmare förändras livet för alla! 496 sidor.

Midsommar på Shetlandsöarna. Polly, Caroline och Eleanor, vänner sedan universitetstiden, har tillsammans med sina partners lämnat Londons stress för Carolines bröllop på ön Unst. Sent på kvällen efter bröllopsfesten försvinner plötsligt Eleanor… 384 sidor.

av Susanne Jansson

 Boknr 1378-9 Pris 198 kr

av Helen Simonson

 Boknr 1379-7 Pris 198 kr

av Ann Cleeves

 Boknr 1362-3 Pris 198 kr

3


NOVEMBER 2018

Ett mörker mitt ibland oss

Mellan himmel och hav

Marie Jungstedt tar oss äntligen tillbaka till Gotland!

Första delen i romantrilogi om tre generationer kvinnor

Av Mari Jungstedt

Under havskappseglingen Gotland Runt blåser det upp till storm och masten knäcks på en av de favorittippade båtarna. Besättningen tvingas söka skydd i en vik med lugnare vatten. I strandkanten ligger en död man med krossad skalle, munkavle och bakbundna händer. Kommissarie Knutas kastas in i en halsbrytande mördarjakt som mitt i den gotländska högsommaridyllen leder honom in i ett mörker han aldrig kunnat föreställa sig. Ett mörker mitt ibland oss… 350 sidor.

3 DECEMBER 2018

10 I TOPP

Av Anna Fredriksson Sallys mamma övergav henne bara tre år gammal och själv har hon endast sporadisk kontakt med sin egna vuxna dotter, Josefin. Sally ärver ett hus i barndomens paradis Kivik. Där dottern Josefin bor. Sally bestämmer sig för att lämna allt och flytta till Österlen för att försöka försonas med dottern. Allt ställs på ända när det visar sig att Sallys mamma också bor i trakten och står sitt barnbarn nära. Skakad och sårad möter Sally sin mor– ett excentriskt original som varken vill vidröra sitt förflutna eller ha kontakt med sin dotter. 300 sidor.

5 10 I TOPP

 Boknr 1399-5 Pris 249 kr

 Boknr 1400-1 Pris 198 kr

Den engelske kusinen

I fel sällskap Viveca Sten

Av Jan Mårtenson

Nora Linde står inför sitt mest komplicerade fall.

Ett klassiskt Homan-äventyr!

10 10 I TOPP

KAN LEVERERAS REDAN I SEPT!

Johan Kristin Homan är med sin flickvän Francine, en av cheferna på Säpo, på en stor internationell konferens om terroristbekämpning. I hotellets bar träffar han två svenskar: John Silver, importör av sydafrikanska viner, och Börje Andersson som är verksam i guldbranschen. Några dagar senare möter Homan på nytt John Silver i den vackra lilla staden Stellenbosch. Det visar sig att Silver gör mycket mer än importerar viner… Väl hemma dras Homan in i ett mystiskt mord på Lidingö och ett annat i hjärtat av Sörmland. 350 sidor.

4 10 I TOPP

KAN LEVERERAS REDAN I SEPT!

 Boknr 1401-9 Pris 198 kr

Ledaren för en av Stockholms största narkotikaligor anklagas för ekobrott eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Situationen blir snart hotfull. Mina är på desperat flykt undan sin man som nästan har slagit ihjäl henne. Allt hon vill göra är att skydda sin son, men hon är en nyckelperson i den kommande rättegången – om Nora kan förmå henne att vittna. Thomas Andreasson dras in i fallet. Samtidigt som han kämpar med sitt sönderfallande äktenskap måste han se på när Nora tar allt större risker för att rädda Mina från undergång. Ca 350 sidor.  Boknr 1402-7 Pris 198 kr

FLER BÖCKER FÖR DIG!

I farans riktning

I maktens skugga

Sanning och skvaller

Någonting på stranden får städerskan på Seglarhotellet i Sandhamn att reagera. På den lilla strandremsan ser hon en upphöjning och skrapar bort lite snö. Sedan skriker hon. Polisen Thomas Andreasson är först på plats. 350 sidor.

Den rike sommargästen Carsten Jonsson har köpt stranden på öns södra sida och låtit bygga ett lyxigt hus som retar gallfeber på en del av öborna. Nu har han bjudit på en påkostad invigningsfest – som slutar i katastrof. 364 sidor.

Här har författaren placerat huvudpersonerna från Jane Austens Stolthet och fördom i nutid – i Cincinnati, USA. Det är rasande skickligt gjort – intelligent och humoristiskt. Det här är under hållning från början till slut och det är bara att njuta. 460 sidor.

av Viveca Sten

4

 Boknr 1298-9 Pris 198 kr

av Viveca Sten

 Boknr 1320-1 Pris 198 kr

av Curtis Sittenfeld

 Boknr 1377-1 Pris 198 kr


Det är min tur nu

Falska vänner

Nu är det Ragde-fest igen!

Var är Alice?

 Boknr 1403-5 Pris 198 kr

 Boknr 1404-3 Pris 198 kr

På öppet hav

Camino Island

Första delen i ny romantisk serie

Uppdrag slutfört! Eller…

Av Jane Harper

Torunn har tagit över den nedgångna släktgården, Neshov, utanför Trondheim. Samtidigt som hon fortsätter arbetet med att rusta upp gården blir hon allt mer involverad i sin farbrors begravningsbyrå. I Köpenhamn har hennes andra farbror, Erlend, tagit tjänstledigt från jobbet för att på heltid ägna sig åt att inreda den nya villan i Klampenborg där han, partnern Krumme och de tre barnen flyttat in. Erlands liv skulle vara nästintill perfekt om inte Krumme drabbats av hjärtinfarkt. Minnen kommer ikapp släkten, minnen som kastar ett nytt ljus över relationerna… 296 Sidor.

Fem kvinnliga kollegor är ute i den australiensiska vildmarken för att stärka lagandan. De går vilse. När de kommer tillbaka är det med öppna sår, ormbett och en saknad person: Alice, den illa omtyckta kollegan med stora ambitioner. Poliskommissarie Aaron Falk, som också utreder företaget de arbetar för, kallas in. Under förhören med de fyra växer en långt ifrån smickrande bild fram om maktmissbruk, misstro, giftiga relationer och svek. Samtidigt börjar tiden rinna ut för dem att hitta Alice vid liv – Alice med alla hemligheter... 350 Sidor.

Av John Grisham

KAN LEVERERAS REDAN I DECEMBER!

 Boknr 1405-0 Pris 198 kr

FEBRUARI 2019

Av Nora Roberts

Socialarbetaren Anna känner sig genast dragen till bröderna Quinns fridfulla gamla hus när hon ser det för första gången. Och hon känner sig än mer dragen till den äldste av de tre bröderna, den äventyrslystne racerföraren Cam, som nu återvänt hem efter att fadern dött i en bilolycka. Men Anna måste lägga band på sina känslor. Cam och hans bröder Phillip och Ethan har begärt att få vårdnaden om tioårige Seth, deras fars yngste adoptivson, och det är Annas jobb att bedöma om de är mogna för uppgiften… 350 sidor

JANUARI 2019

Av Anne B. Ragde

Ett ovärderligt originalmanuskript till F Scott Fitzgeralds Den store Gatsby stjäls. Tjuvarna fångas men manuset är spårlöst försvunnet. FBI misstänker en bokhandlare på Camino Island i Florida. Mercer Mann, en författarinna med skrivkramp får uppdraget att infiltrera bokhandeln. Uppdraget går inte riktigt som planerat för Mercer som hamnar i en förtrollad värld av underbara möten, överdådiga middagar och litterära samtal med världskända författare. En spännande roman om att lyssna till sin inre röst och hålla fast vid det man tror på. 400 sidor.  Boknr 1406-8 Pris 198 kr

FLER BÖCKER FÖR DIG!

Månskensstranden

Huset vid havet

En sax i hjärtat

Ripley har växt upp på Three Sisters Island och känner en tillhörighet till platsen och dess invånare som går långt utanför jobbet som polis. När forskaren MacAllister Booke kommer till ön för att undersöka dess mystiska historia rubbas Ripleys lugna tillvaro. 320 sidor.

När Sam Logan kliver i land på ön efter att varit borta i elva år sköljer känslorna över Mia Devlin. Sam har planer på att nästla sig in i hennes liv och hjärta igen. Samtidigt hotar den förbannelse som sedan århundraden vilat över ön att väckas till liv igen. 320 sidor.

1957 reser sömmerskan Hannah Lönn från Stockholm till Eneby i Småland för att hjälpa sin faster. Men när traktens skvallerkärring hittas mördad får hon och de andra i den lilla byn bråda dagar. En klassisk pusseldeckare! 400 sidor.

av Nora Roberts

 Boknr 1357-3 Pris 198 kr

av Nora Roberts

 Boknr 1376-3 Pris 198 kr

Av Marie Bengts

 Boknr 1381-3 Pris 198 kr

5


Lazarus

Dvalan

Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka!

Andlös spänning väntar dig!

 Boknr 8847-6 Pris 249 kr

 Boknr 1407-6 Pris 198 kr

Vild eld

Blå längtan

Harmoni på landsbygden… eller?

En otroligt stark berättelse!

MARS 2019

Av Lars Kepler

FÖRHANDSBOKA DITT EX! KAN LEVERERAS REDAN I NOVEMBER!

Av Camilla Grebe

En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden – andra skulle kalla det för en mardröm. 554 sidor.

Artonårige Samuel råkar sabotera en drogaffär och tvingas till en desperat flykt. Efter att ha gått under jorden svarar han på en annons: en familj i skärgården söker en assistent till sin hjärnskadade son. Men ingenting blir som Samuel har tänkt sig när han flyttar in hos den vackra Rakel och hennes son Jonas i det avsides belägna huset vid havet. Inte heller har Samuel räknat med att hans kärleksfulla, men kontrollerande mamma – den frireligiösa Pernilla – handgripligen ska försöka hjälpa honom att få ordning på sitt liv. 450 sidor.

APRIL 2019

Av Ann Cleeves Familjen Fleming flyttar till Shetlandsöarna. Sonen Christoph har autism och föräldrarna hoppas att en mindre skola ska ge honom ett bättre stöd. Snart börjar små teckningar av en streckgubbe i en snara komma till familjen. Det visar sig att den tidigare ägaren av huset hade hängts sig i ladan. När Emma, nanny hos byns läkare, hittas hängd i samma lada rubriceras dödsfallet som mord. Jimmy Perez kallas in för att hitta Emmas mördare, kommer han att lyckas innan familjen Fleming har krossats för alltid? 350 sidor.

Av Elisabet Nemert

KAN LEVERERAS REDAN I NOVEMBER!

 Boknr 1408-4 Pris 198 kr

1950 föds Naomi i Nigeria och Pia i Sverige. Naomi ser annorlunda ut och förskjuts av sin familj. Samma dag föds Pia i välfärdens Sverige, hennes föräldrar är alkoholister som sätter djupa spår i uppväxten. Naomi hamnar på barnhem. Dit kommer den svenska överläkaren Birgitta Kronwall som tar sig an Namoi. Hon tar henne med till Sverige, där man ytterst sällan ser människor med en annan hudfärg. I den helvita skolan i förorten Årsta i Stockholm möts Naomi och Pia. Och från den stunden flätas deras liv samman. 380 sidor.  Boknr 1409-2 Pris 198 kr

FLER BÖCKER FÖR DIG!

HUSDJURET – BÄSTA SVENSKA KRIMINALROMAN 2017 AV SVENSKA DECKARAKADEMIN

Mörk jord

Vargarnas tid

Husdjuret

Vem är den döda kvinnan i det obebodda torpet? Vad gjorde hon där? Och varför bar hon en så glamorös klänning? Jimmy Perez bir besatt av att ta reda på sanningen. Mörk jord är vinnare av The Golden Dagger för Årets bästa kriminalroman! 368 sidor.

Andra världskriget brinner – även i Sverige. Men vid sidan av ondskan lever kärleken. Magdalena och Carl-Magnus träffas. Trots sina skilda bakgrunder förenas de i sin kamp mot mörkrets makter. En gripande roman om mod och medmänsklighet! 408 sidor.

Kriminalpolisen Peter och profileraren Hanne blir satta på ett gammalt fall med en flicka som 10 år tidigare hittades begravd i ett stenröse. Hanne och Peter försvinner plötsligt. Hanne återfinns med svår minnesförlust. Peter förblir borta … 400 sidor.

Av Ann Cleeves

6

 Boknr 1384-7 Pris 198 kr

Av Elisabet Nemert

 Boknr 1368-0 Pris 198 kr

Av Camilla Grebe

 Boknr 1385-4 Pris 198 kr


Vågornas viskningar

Av Nora Roberts

Av Tamara McKinley

Spännande läsning!

2 10 I TOPP

Tonåriga Alice är trött på alla krav från sin familj och rymmer hemifrån på sin systers bröllopsdag. När hon två år senare, ångerfull, är på väg hem till sin familj kidnappas hon... Tjugofem år har gått men saknaden efter Alice och frågorna kring hennes försvinnande är ständigt närvarande. En dag hittas en medtagen och svårt misshandlad kvinna vid sidan av vägen. Kvinnan förs till sjukhus och visar sig vara den försvunna Alice. Nu börjar hennes långa väg till tillfrisknande, acceptans, läkande och förlåtelse. Samtidigt är hennes kidnappare på fri fot. 352 sidor.

Minnen som kommer i kapp…

1

10 I TOPP

 Boknr 1392-0 Pris 198 kr

En annan Alice

Bara du

Tio år i glömska!

Ensamhet – Kärlek – Besatthet!

Av Liane Moriarty

9 10 I TOPP

Christy har alltid drömt om att få resa till den vilda och vackra ön Skye där hon föddes. Nu, 65 år gammal, har hon äntligen bestämt sig för att åka. Med sig tar hon sin dotter Anne och sitt barnbarn Kathryn, som inte känner till Christys förflutna – som är mörkare och mer komplicerat än de kunnat ana… Vågornas viskningar är en episk och känslosam berättelse om kärlek och svek som utspelar sig på den förtrollande ön Skye och i det avlägsna Tasmanien. 454 sidor.

 Boknr 1391-2 Pris 198 kr

När Alice vaknar upp på gymmet är hon 39 år, inte 29. Hon tror att hon är nygift, störtförälskad i sin man och gravid med sitt första barn, men egentligen är hon trebarnsmamma och mitt i en tuff skilsmässa. Tio år har helt raderats från hennes minne – ett årtionde då hon uppenbarligen fått för sig att bli träningsfanatiker, glidit ifrån sin älskade man Nick, förlorat närheten till sin syster och på något sätt tappat bort sig själv. Alice måste hitta tillbaka till sina minnen, och till den hustru, dotter, vän och syster hon en gång var. Ca 450 sidor.

Av Ninni Schulman

6 10 I TOPP

 Boknr 1393-8 Pris 198 kr

FLER BÖCKER FÖR DIG!

Ekon av längtan

Erika och Clementine, känner varandra bättre än någon annan, men relationen är komplicerad. En grillkväll hos grannar får ett slut ingen räknat med, efteråt kan de inte sluta att tänka: Vad skulle ha hänt om vi inte gått dit? 400 sidor.

Året är 1936. När Annabelle förlorar sin tjänst som sjuksköterska på ett av Londons sjukhus skickar modern henne till sin syster i Paris. Där möter Annabelle de konstnärliga vännerna Etienne och Henri. Men snart ställs de alla inför krigets fasor... 450 sidor.

 Boknr 1374-8 Pris 198 kr

Iris är trött på ensamheten och längtar efter den perfekte mannen. Till slut hittar hon honom. Pål är alldeles underbar och ibland får Iris nästan för sig att han känner henne bättre än hon själv gör. Han finns ständigt vid hennes sida och verkar alltid veta precis vad hon behöver. Bara du är en relationsthriller om att vilja bli omhändertagen och behovet av att vara behövd i en tid som hyllar frihet och självständighet, en historia om ensamhet och kärlek, beroende och besatthet. Ca 400 sidor.  Boknr 1394-6 Pris 198 kr

Mina bokval!

Andras vänner

av Liane Moriarty

SVALANBÖCKER DU KAN FÅ REDAN NU!

Kidnapparen

Av Tamara McKinley

 Bok nr 1373-0 Pris 198

7


HÄRLIGA BERÄTTARE Sonjas andra chans av Åsa Hellberg

Sju år efter Sonjas död…

Är det dags att uppfylla Sonjas sista önskan, att sprida hennes aska runtom i världen. Nu, när de inte kan föreställa sig att fler hemligheter och överraskningar finns kvar från den glada livsbejakande Sonja, får de veta att en stor kärlek har funnits i Sonjas liv, på resan med askan och Sonjas sista vilja får vännerna lära känna Luke… En roman om att tillsammans våga förändra livet och ge sig och andra en ny chans! 352 sidor.  Boknr 1387-0 Pris 198 kr

Sommarboken av Emylia Hall

Beth får ett paket som vänder upp och ner på hela hennes tillvaro. I paketet finns ett fotoalbum från hennes barndoms somrar. De soldränkta ögonblicksbilderna tar henne med på en bitterljuv resa tillbaka till en tid då hon var någon annan. 316 sidor.  Boknr 1301-1 Pris 198 kr

Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt

Ögonblicket

Allt för din skull

En vintermorgon anländer ett paket som vänder upp och ner på Thomas Nesbitts värld. Paketet är början på en resa in i det förflutna, till en tid då allt ställdes på sin spets när han träffade den undersköna Petra… 524 sidor.  Boknr 1278-1 Pris 159 kr

Karoline försöker göra allt rätt, precis som mamma och Gud vill. Hon förstår att hon är ful, vet att hon inte duger och hatar kroppen som växer. Men närmare än hon kan ana finns någon som tycker att hon är fulländad. 368 sidor.

Stora små lögner

Rån och inga visor

av Douglas Kennedy

Av Liane Moriarty

Det är Madeline födelsedag. Kanske är det just den här dagen Anette är ensamstående som allt sätts igång? Alla de små mamma och jobbar på Mat-Extra. När dottern flyttar hemifrån upp- händelser som leder fram till täcker Anette att hon har en massa skandalen, till brottet, till dödstid men inget att fylla den med. Hon fallet som kommer att skaka om den idylliska strandstaden börjar ta mc-lektioner... 384 sidor. Pirriwee … 448 sidor.  Boknr 1346-6 Pris 198 kr

av Katarina Bivald

av Christina Stielli

 Boknr 1306-0 Pris 129 kr

Av Catharina IngelmanSundberg

Pensionärsligan jagar storkovan bland skattesmitare och riskkapitalister. Snart hörs deras käppar klappra utmed strandpromenaden i Saint Tropez! Ingenting kan stoppa Pensionärsligan. Ca 400 sidor.

 Boknr 1356-5 Pris 198 kr

 Boknr 1359-9 Pris 198 kr

Livet går vidare

Än finns det hopp

Doktor Nancy Brandt väntar sitt tredje barn med den mer än lovligt distraherade maken, Egon. Oron är stor för Evelina Winnerstrand som kommit in med livshotande knivhugg i buken efter ett otäckt överfall. 455 sidor.

Ella-Kristin på sjuksköterskeutbildningen får hoppa in och praktisera på lasarettet i Ekstad. Hon oroar sig för fästmannen Carl vars läkarkunskaper sätts på hårda prov och det blir en höst när många liv slås i spillror. 445 sidor.

Lätta ditt hjärta av Karin Wahlberg Äntligen är vi tillbaka till 50-talet…

7 10 I TOPP

Sjuksköterskebristen härjar i Ekstad. Syster Greta, avdelningsföreståndare på Epidemin drar en lättnadens suck när hon får tag i ny sköterska även om hon känner sig lite tveksam till syster Katjas kvalifikationer. Var kommer hon ifrån egentligen? Åttaåriga Marianne oroar sig för mamma Sonja. Oftast ligger Sonja i soffan när Marianne kommer hem från skolan. Sonja får medicin från sjukhuset och är trött, så trött. Tant Nancy hjälper till och ett par gånger har ambulansen fått komma… Ca 450 sidor.  Boknr 1389-6 Pris 198 kr

8

Av Karin Wahlberg

 Boknr 1333-4 Pris 198 kr

av Karin Wahlberg

 Boknr 1307-8 Pris 198 kr


SPÄNNING Pastor Viveka och glada änkan av Annette Haaland Var glada änkan så glad egentligen…

Under stumfilmens tid fanns en biograf i Enskede där filmerna ackompanjerades av en äldre dam kallad Glada änkan. Hundra år senare väcker Enskedeborna liv i kvartersbion Glada änkan. Men var hon egentligen så glad? Och hur ska Vivekas församling spendera miljonen som de har fått ärva? Pastor Viveka tar sig återigen an att lösa de gåtor som döljer sig i den idylliska förorten… Ca 300 sidor.  Boknr 1390-4 Pris 198 kr

Dött vatten

Nattvägen

Jimmy Perez är sjukskriven men kan inte låta bli att engagera sig när man hittar en journalist död i marinan. Spåren leder till Shetlands olje-och gasindustri. 395 sidor.

Judy har offrat allt för sina barn – med strålande resultat. Men en sommarnatt besannas hennes värsta mardröm. Ungdomarna tar ett ödesdigert beslut, som kommer att krossa den lyckliga familjen. 403 sidor.

av Ann Cleves

 Boknr 1332-6 Pris 198 kr

av Kristin Hannah

 Boknr 1283-1 Pris 198 kr

Stora stygga vargen av Nele Neuhaus

Varför saknar ingen flickan?

Svara om du hör mig

Välkommen hem

När älgjägaren Per Sanner hittas död vid årets älgjakt blir kamraterna i jaktlaget misstänkta. Vem har velat Pär så illa? Finns det någon koppling till den tjuvskjutna vargen? 416 sidor.

Återträffen med klassen där det skulle ätas gott, umgås och spökvandras spårar ur helt och hållet, Magdalena Hansson blir kvar mitt i kaoset. Sent på kvällen hittas en av klasskamraterna brutalt mördad… 509 sidor.

av Ninni Schulman

En 16-årig flicka sköljs upp på flodbanken. Brutalt misshandlad och mördad. Kort därpå drabbas orten av ännu ett otäckt våldsdåd. Den populära och cyniska programledaren Hanna Herzmann, även kallad Hanna Hjärtlös, hittas svårt misshandlad och våldtagen. Polisen anar ett samband och börjar gräva bland de hemligheterna i idyllen. Det visar sig att den gömmer flera stora stygga vargar i fårakläder. Och deras käftar gläfser betydligt närmre än de tror… 454 sidor.

av Ninni Schulman

 Boknr 1302-9 Pris 198 kr

 Boknr 1365-6 Pris 198 kr

 Boknr 1388-8 Pris 198 kr

Förföljaren

av Nora Roberts Ny bladvändare!

Två dagar innan sin tolvårsdag vaknar Naomi Bowes mitt i natten. Ute drar det ihop sig till ett tryckande hett åskväder. Genom sovrumsfönstret ser Naomi sin pappa försvinna in bland träden. Sjutton år senare har Naomi bestämt sig för att lämna traumat i det förflutna bakom sig. Hon är inte längre den lilla flickan som hittade och befriade en fastbunden kvinna i en jordkällare i skogen, och avslöjade sin pappa som en av landets värsta seriemördare. 551 sidor.  Boknr 8748-6 Pris 249 kr

Vår egen lilla hemlighet

Snövit ska dö

Av Nele Neuhaus

En vårkväll kommer socialsekreteraren Ann-Karin Ehn inte hem från arbetet och maken anmäler henne försvunnen. Polisen hittar hennes övergivna bil några mil från Hagfors med spår av blod i… 377 sidor.

Amelie, 17 år, har precis flyttat till sin pappa och styvmamma i Altenhain. Tidigare bodde hon i Berlin hos sin tjatiga mamma. Ett år kvar i skolan, sedan tänker hon lämna byhålan för alltid. Trots att det finns vissa lockelser … 448 sidor

 Boknr 1338-3 Pris 198 kr

 Boknr 1358-1 Pris 198 kr

av Ninni Schulman

9


KÄRLEK OCH ROMANTIK Lust och längtan

av Carin Hjulström Ny feelgoodroman om Frida Fors!

Radhuset i Kålltorp ekar fortfarande tomt. Barnen är utflugna och Fridas flirt med läkaren Martin på andra sidan gatan blir inte vad hon drömt om. Så när myndigheterna vädjar till folk som har outnyttjad boyta att ta sitt ansvar och hyra ut ett rum ställer Frida upp. Hon annonserar, får massor av svar och väljer en kvinnlig student från Kamerun: jurist, litteraturintresserad och perfekt som inneboende. Men när Michell, 32 år, dyker upp är det en man. Det blir en lång höst. Ca 400 sidor.  Boknr 1380-5 Pris 198 kr

Kärlek sökes

Beslutet

Påhejad av vänner och arbetskamrater ger sig Frida motvilligt ut på jakt efter den kärlek hon sedan länge gett upp hoppet om. Hon provar med krogen, men utan framgång. Nätet tycks vara den nya mötesplatsen. 416 sidor.

I 60-talets swinging London träffar den modeintresserade överklassflickan Eliza arbetarpojken Matt som just börjat bygga upp en förmögenhet inom byggbranschen. Passionen är total och allt ser ljust ut… 520 sidor.

av Carin Hjulström

 Boknr 1364-9 Pris 198 kr

av Penny Vincenzi

 Boknr 1269-0 Pris 129 kr

Allt jag önskade av Lucy Dillon

Varför har Nancy slutat prata?

En enda risk

Gloria

Några dagar före julafton, i Kirunas vintermörker, möts Ambra, knivskarp journalist och ex-soldaten Tom. Båda jagas av det förflutnas demoner, men de upptäcker oväntade sidor hos varandra – och en passion de aldrig tidigare känt ... 500 sidor.

Gloria har panik. Hon är Stockholmsoperans mest självlysande stjärna och ska nu repetera Carmen, mot sin gamla kärlek Dominic... Som 53-årig sångerska borde hon tänka på pension snarare än på passion… 351 sidor.

av Simona Ahrnstedt

 Boknr 1366-4 Pris 198 kr

Caitlins äktenskap knakar i fogarna och hennes självkänsla är i botten. När den lilla dottern Nancy dessutom slutar prata gäller det att göra något drastiskt. Med hjälp av en släkting, två mopsar och modet att tänka nytt skönjs åter ljuset i tunneln. En hoppingivande och hjärtevärmande bok om förlorade drömmar och nya möjligheter. 439 sidor.

av Åsa Hellberg

 Boknr 1382-1 Pris 198 kr

 Boknr 1361-5 Pris 198 kr

Allt eller inget

av Simona Ahrnstedt Sveriges romancedrottning är tillbaka!

Lexia Vikander älskar sitt arbete på reklambyrån. En ny VD ska tillträda och ryktet om uppsägningar går. Lexia saknar både formell utbildning och vassa armbågar och är inte den självklara stjärnan. En kväll ensam på en bar efter lite för många rosa drinkar, möter hon Adam. En man som ser och verkar förstå henne. I alla fall tills hon kysser honom och sen kräks på hans skor. På måndag morgon möts de igen, Lexia och hennes nya chef Adam... Ca 350 sidor.  Boknr 1386-2 Pris 198 kr

10

Tango för vilsna själar

Tisdagsklubben

Före detta proffsdansaren Angelica bestämmer sig för att starta en danskurs och deltagarna i hennes kurs kommer snart att inse att man i dansens virvlar aldrig kan dölja något för sin danspartner. 512 sidor.

Karin tänker inte efter så noga när hon anmäler sig till kvällskursen i asiatisk matlagning varannan tisdag. Hon vet bara att hon behöver bryta den oro och ensamhet som uppstått efter maken Stens stroke. Allt är förändrat... 281 sidor.

av Lucy Dillon

 Boknr 1316-9 Pris 198 kr

av Anna Fredriksson

 Boknr 1349-0 Pris 198 kr


HISTORISKA ROMANER! Näktergalen

av Kristin Hannah Kvinnornas krig

När Vianne Mauriacs man ger sig av till fronten 1939 tror hon att hon är trygg för egen del. Det är otänkbart att nazisterna ska kunna invadera Frankrike. Men invasionen kommer, och i hennes hus flyttar det in en tysk kapten. Vianne har inget val – om hon vill behålla sitt hem måste hon och dottern dela det med fienden. Allt eftersom kriget fortsätter blir bristen på mat och pengar akut, och den hotfulla situationen tvingar Vianne till allt större uppoffringar för att skydda sig själv och sin familj. 526 sidor.  Boknr 1371-4 Pris 198 kr

Det nionde brevet

Hotell Angleterre

Walter ärver en bunt brev efter sin mor som tar honom tillbaka till midsommaren 1955. Ett tivoli kom till ön och han mötte Hana som vände upp och ner på allt. De var oskiljaktiga under några dagar, men när helgen var över var lägret nerbrunnet och Hana försvunnen… 367 sidor.

Sverige, 1940. Kriget rasar i Europa och nygifte Georg Lindkvist blir inkallad att försvara gränsen mot Finland. Han hamnar i ett militärläger i Norrbotten under ett sadistiskt befäl. Våren 1943 blir Georgs övergivna fru Kerstin vän med den gåtfulla Viola hemma i Malmö. 560 sidor.

av Catrin Ormestad

av Marie Bennett

 Boknr 1360-7 Pris 198 kr

 Boknr 1344-1 Pris 198 kr

Norrsken

Midnattssolens timme

Vägen mot Bålberget

Hemåt över isen

Cecilia återvänder efter en lång tids frånvaro till gården Rosenlund och sina båda systrar. Endast föräldrarna vet var hon har varit och vad hon har gjort. Nu vill de gifta bort henne med en man hon inte älskar. 318 sidor.

Lappland, mord, samer, hemligheter, en ung okonventionell kvinna och en lagens man är ingredienserna i Cecilia Ekbäcks nya historiska spänningsroman. Allt börjar när tre män hittas mördade i en prästgård som omges av myter och hemligheter. 301 sidor.

En sensommardag 1975 går Jacke och hans tonårsdotter Veronica upp på Bålberget i hemtrakten Nyland vid Ångermanälven. Det sägs vara platsen där man avrättade häxor. På samma plats trehundra år tidigare rannsakas Malin år 1674 för trolldom. 592 sidor.

En dramatisk olycka en vinternatt 1914 när sju ungdomar gick igenom isen kom att prägla ön för generationer. Nu är det 2013 och Ellinor kör sjötaxi. En dag står Herrman Engström vid bryggan och gör åkarbrasor. Herrman! 288 sidor.

av Frida Skybäck

 Boknr 1322-7 Pris 198 kr

av Cecilia Ekbäck

 Boknr 1375-5 Pris 198 kr

av Therése Söderlind

 Boknr 1289-8 Pris 198 kr

av Gunilla Linn Persson

 Boknr 1339-1 Pris 198 kr

Damkören i Chilbury

Av Jennifer Ryan Nya vindar blåser i Chilbury

En välbevarad hemlighet

Gryningstimmen

av Tamara McKinley

En solig sommardag blir sextonåriga Lurel vittne till en fasansfull händelse. Som vuxen och firad skådespelerska börjar hon pussla ihop minnena av vad som verkligen hände. 560 sidor.

Fleur får oväntat ärva sin okända faster. När hon undersöker vad hon blivit ägare till dyker fasterns dagböcker upp. De visar ett färgstarkt livsöde samt förklarar en hel del om Fleurs egna förflutna… 315 sidor.

 Boknr 1295-5 Pris 198 kr

 Boknr 1251-8 Pris 129 kr

av Kate Morton

De manliga rösterna har försvunnit ut i kriget. Alltså måste kören läggas ner, det har kyrkoherden bestämt. Men kvinnorna i kören vägrar. Våren 1940 bildas Damkören i Chilbury. Men det ingen ännu anar är att flera av dem bär på hemligheter. Sakta börjar ett nät av brottsliga handlingar, girighet och svek – men även av kärlek – att vävas … 300 sidor.  Boknr 1383-9 Pris 198 kr

11


MER SPÄNNING FRÅN SVALAN DECKARE • ACTION • THRILLER • SPÄNNING Elakt spel

Tio svenskar måste dö

Jan Mårtenson Antikhandlare Johan Kristian Homan dras in i en härva av maktspel och korruption med trådar tillbaka till andra världskrigets Wien där en tavla av Gustav Klimt försvann spårlöst under nazisternas plundringar. När den enda överlevande arvingen söker upp Homan i hans butik i Gamla stan för att be om hjälp att hitta det ovärderliga konstverket har han inte hjärta att neka, vilket han får anledning att ångra djupt. Elakt spel är en Homandeckare av fin årgång med konst, kultur, god mat och eleganta viner. 332 sidor  Boknr 4051-9 Pris 198 kr

Av Martin Österdahl

RYSLIGT AKTUELL

En chef på migrationsverket är den första i en rad av högt uppsatta svenskar som faller offer för en brutal mördare. Ingen vet vem som står näst på tur. Ingen vet hur man skyddar sig mot en osynlig fiende. Samtidigt håller den ryska flottan sin största övning sedan murens fall och den osänkbara atomubåten Kursk går på grund. Putin tittar kallsinnigt på och en nygammal konflikt mellan öst och väst seglar upp igen. Den enda som förstår vad som händer är Rysslandsexperten Max Anger... 509 sidor  Boknr 4052-7 Pris 198 kr

Bödelskyssen

Inland

Polisen Malin Fors är tillbaka efter sitt senaste uppdrag. Hon har lyckats hålla sig nykter, men är rastlös och behöver ett komplicerat fall för att hålla begäret efter alkohol stången. Så kapas ett plan på Linköpings flygplats och Malin och hennes kollegor kastas in i det största gisslandramat i Sveriges historia. Över fyrtio män, kvinnor och barn hotas till livet av kaparen som har tagit sig rätten att bestämma över andras liv och död. Men kan några få liv offras för att rädda många? 341 sidor

I inlandets snölandskap väntar ondskan, finns mördaren kvar där ute? I den fristående uppföljaren till succén Utmarker får den forne detektiven Sam och den före detta säpoagenten Molly ett oväntat uppdrag som rör ett obehagligt fall från det förflutna. Mördaren är sedan länge dömd och fängslad, men är det verkligen rätt person? Inland är en gastkramande resa in mot mörkrets iskalla hjärta … 379 sidor

Av Måns Kallentoft

Av Arne Dahl

 Boknr 4054-3 Pris 198 kr

 Boknr 4053-5 Pris 198 kr

Skuggan av tvivel

Av Peter Robinson Ett bröllop på den engelska landsbygden slutar i en blodig massaker när en okänd gärningsman skjuter besinningslöst mot bröllopssällskapet. När kriminalkommissarie Alan Banks kommer dit möts han av sårade och döda som ligger överallt. En profilerare som är specialist på massmördare tas in. När Banks ser vem det är får han en chock. Jenny Fuller är kvinnan han förälskade sig i för många år sedan, och nästan äventyrade sitt äktenskap för. Nu står hon där. Lika vacker som då … 384 sidor.  Boknr 4062-6 Pris 198 kr

12

Törst

Av Jo Nesbø Äntligen – egensinnige favoriten Harry Hole är tillbaka! Oslo är lamslaget av skräck efter att flera kvinnor har hittats ihjälbitna. Det verkar inte bättre än att en seriemördare med smak för nätdejting, levnadsglada kvinnor och blod härjar. Eller är allt en katt och råtta-lek för att få sätta tänderna i den största trofén av dem alla – Harry Hole? För det är något som Hole tycker verkar väldigt bekant med gärningsmannen … Nesbøs böcker har sålt i över 30 miljoner exemplar, och översatts till mer än 50 språk. 584 sidor.  Boknr 4063-4 Pris 198 kr


MER SPÄNNING FRÅN SVALAN DECKARE • ACTION • THRILLER • SPÄNNING Spionernas arv

Bombmakarens kvinna

Av John le Carré

Jag måste resa bort några dagar. Till London. Det är en person som gått bort, ljuger den före detta agenten Peter Guillam för sin kära Catherine. Nästa dag är han på plats i Säkerhetstjänstens nya vräkiga högkvarter. Här talar en ung spoling om för den numera pensionerade agenten Peter Guillam att han behöver få reda på allt om en tidigare operation där både Guillam och den legendariske George Smiley tycks ha begått ödesdigra misstag. Felsteg som nu, flera decennier senare, skapat stora problem… 272 sidor

av Leif GW Persson

JAKT PÅ EN ”MULLVAD”

Lisa Mattei har 26 dagar på sig att förhindra en katastrof! Det är den elfte maj och Lisa Mattei ska göra någonting mycket ovanligt. Hon ska ha ledigt och spendera en heldag på Skansen med sin dotter. Men deras efterlängtade planer slås i spillror när Mattei får ett samtal från sin chef. Ett samtal som förändrar allt och sätter nationen i högsta beredskap … 555 sidor.  Boknr 4036-0 Pris 198 kr

 Boknr 4055-0 Pris 198 kr

Begynnelsen

Top dogg

Professor Robert Langdon är inbjuden till Guggenheimmuseet där en sensationell vetenskaplig upptäckt kommer att avslöjas. Det är en av Langdons gamla studenter, miljardären Edmond Kirsch, som hävdar att han funnit svaret på två av mänsklighetens mest omdebatterade frågor. Under presentationen inser Langdon att avslöjandet är långt mer kontroversiellt än någon kunnat ana. Plötsligt exploderar kvällen i kaos. Tillsammans med museets chef Ambra Vidal inser Langdon att han är måltavla för en okänd fiende … 520 sidor.

Vilka är männen som förgriper sig på flickor i Stockholm? En grupp av män har i många år utnyttjat unga flickor och filmat övergreppen. Alla som kommer dem på spåren gör det med fara för sitt liv. När det omaka paret – kåkfararen Teddy och advokaten Emelie – får kontakt med den utsatta flickan Katja får även de ett pris på sina huvuden. Vilka är männen som till varje pris vill tysta dem? 472 sidor

Av Dan Brown

Av Jens Lapidus

 Boknr 4056-8 Pris 198 kr

 Boknr 4064-2 Pris 198 kr

Kaninjägaren

STHLM DELETE

Joona Linna har suttit två år på den slutna anstalten Kumla när han förs till ett hemligt möte. Polisen behöver hans hjälp för att stoppa mördaren som går under namnet Kaninjägaren. Den enda länken mellan offren är att de alla hör ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren kommer. Ödets tärningskast placerar överraskande tevekocken Rex Müller mitt i händelsernas centrum. För första gången ska han ta hand om sin son Sammy. Men istället för tre lugna veckor blir det en fruktansvärd kamp på liv och död… 572 sidor.

Ett larm går och en väktare blir kallad till en kåk ute på Värmdö. Där möts han av ett lik, en människa som blivit helt massakrerad. En ung man påträffas svårt skadad i närheten av brottsplatsen. Han häktas som skäligen misstänkt för mordet. Men vem är offret? Och varför leder så många spår till Mats Emanuelsson, mannen som Teddy – den före detta gangster och kåkfarare kidnappade för länge sen? 484 sidor.

av Lars Kepler

GASTKRAMANDE SPÄNNING

av Jens Lapidus

BAD GUYS, BAD GUYS!

 Boknr 4042-8 Pris 198 kr

 Boknr 4046-9 Pris 198 kr

13


MER SPÄNNING FRÅN SVALAN DECKARE • ACTION • THRILLER • SPÄNNING Djävulsdoften

Kalypso

En nystart är precis vad Malin behöver, och dessutom i ett varmt land. Men Bangkok är inte alls det paradis turist-broschyrerna utlovar. Hon börjar hänga på baren Lady Deluxe där hon träffar den unga, vackra Aroon. Det är en skamfylld relation – Aroon tar betalt för sina tjänster. På ambassaden avlöser de meningslösa rutinuppdragen varandra och flaskan med Mekongwhisky pockar allt mer på uppmärksamhet. Men Malins jaktinstinkt väcks plötsligt till liv när en svensk kvinna hittas mördad i Chinatown. 420 sidor.

En hemlig militäraktion i Sovjetunionen går fel. Tjugofem år senare påträffas med kort mellanrum två lik i Oslo. Rör det sig om hämnd, eller vill någon sopa undan spåren? Frågorna blir allt mer brännande för poliserna Kafa Iqbal och Fredrik Beier. Vem är Kalypso? Varför måste hon dö? Uppföljaren till succédebuten Det hemliga brödraskapet från Wien har hyllats som en mästerlig thriller: ”Ingar Johnsrud fortsätter att skapa kriminallitteratur på internationell toppnivå.” (VG) 522 sidor

av Mons Kallentoft

VEM ÄR MÖRDAREN?

 Boknr 4050-1 Pris 198 kr

Selfie

Av Jussi Adler-Olsen

POPULÄR SERIE!

En äldre, välbärgad dam hittas mördad i en park. Samtidigt inleder en bilist en blodig jakt på unga kvinnor. Offren är snygga, fåfänga och arbetslösa. Och trots ett mycket stukat gäng anar kriminalkommissarie Carl Mørck och hans Avdelning Q ett samband mellan händelserna. Men detta är inte det enda som gör luften tung för Avdelning Q i Köpenhamnspolisens källarrum. Kommissarien Carl Mørck och hans kollegor hänger alla löst då cold case-avdelningen plötsligt står inför ett akut nedläggningshot. 471 sidor  Boknr 4058-4 Pris 198 kr

Sista vakten av Stephen King

Sju år har gått sedan den ökände ”Mercedesmördaren” Brady Hartsfi eld körde rakt in i en folkmassa. Åtta människor dog och långt fler fick men för livet. Den f.d. kriminalpolisen Bill Hodges har inte kunnat lägga vansinnesdådet bakom sig. och han inser att mardrömmen är långt ifrån över ... 384 sidor.  Boknr 4047-7 Pris 198 kr

MÖRDAREN ÄR TILLBAKA

Av Ingar Johnsrud

 Boknr 4057-6 Pris 198 kr

På väg mot döden

Av Stephen Booth På en väg hittas en övergiven lastbil och chauffören Mac Kelsey är mördad. Kriminalinspektör Ben Cooper får ta hand om utredningen. Ytterligare en person hittas död, den här gången tycks det röra sig om självmord. Den döde, Scott Brooks, har lidit av depression sedan hans fru Ashley omkommit i en bilolycka åtta år tidigare. Den mördade lastbilschauffören Mac Kelsey tycks ha befunnit sig på olycksplatsen då. Finns det ett samband eller en slump? 378 sidor  Boknr 4059-2 Pris 198 kr

Öster om avgrunden

Av Thomas Engström Affärskvinnan Pauline Hollister bär på mörka hemligheter. Hon vänder sig till Ludwig Licht, som numera arbetar på säkerhetsfirman EXPLCO:s avdelning i Georgien. Men innan hon hinner avslöja något försvinner hon. Samtidigt börjar landet att rämna och en rad terrordåd drabbar huvudstaden. Vad var Hollisters hemligheter? Vilka krafter har hon satt i rörelse? Ludwig ställs snart inför sin farligaste, mest hänsynslösa fiende någonsin... 376 sidor  Boknr 4060-0 Pris 198 kr

14


MER SPÄNNING FRÅN SVALAN DECKARE • ACTION • THRILLER • SPÄNNING Visselblåsaren

Ingen återvändo

Av John Grisham

Advokaten Lacy Stolz har bara haft mobilkontakt med mannen som kallar sig Randy och säger sig ha något stort på gång. Det de får veta den stekheta dagen får blodet att isa sig i deras ådror. En av Floridas mest oantastliga domare tar emot mutor. Det gäller miljontals dollar med kopplingar till organiserad brottslighet som rör allt från casinoverksamhet och husbyggen till utnyttjandet av olaglig arbetskraft. För första gången känner Lacy att arbetet är förenat med livsfara … 396 sidor

av Lee Child

TOPPTHRILLER

 Boknr 4065-9 Pris 198 kr

 Boknr 4035-2 Pris 198 kr

Be inte om nåd

Ravenspur

Året är 1996. En ung kvinna, Pashie, som jobbar åt ett svenskt företag försvinner spårlöst i Sankt Petersburg. Hennes svenske pojkvän och kollega, attackdykaren och Rysslandsexperten Max Anger, åker dit för att leta efter henne. Max hittar Pashies mobiltelefon. Det visar sig att hon haft kontakt med en mycket farlig underjordisk organisation, vars åldrige ledare är beryktad för sin ondska. Har Pashie blivit en bricka i ett storhetsvansinnigt spel? Är hon kidnappad? 487 sidor.

England 1470. Kung Edward av York har drivits ut ur England. Drottning Elizabeth och hennes barn har sökt skydd i Westminster Abbey. Familjen Lancaster har vunnit kronan. Edward av York vill återta tronen med alla medel och anländer till Ravenspur med en stukad armé och sin bror Richard vid sin sida. Men när deras egentlige fiende, Henry Tudor, gör anspråk på tronen leder det till Bosworth Field och den strid som blir slutet på Rosornas krig ... 412 sidor

av Martin Österdahl

GRÄNSLÖS ONDSKA

Han har inget körkort, ingen skattepliktig inkomst och ingen försörjningsplikt. Hans främsta vapen är kraft, mod och en vilja av stål. Det lär han behöva. Inom kort ska han stå inför en av de farligaste utmaningarna i sitt liv… Motellet är sunkigt. Och killarna som väntar utanför dörren är utan tvekan militärpoliser. Utan tvekan där för att få Reacher att lämna stan. Bara några minuter senare har de hårt och smärtsamt ändrat åsikt … 399 sidor.

 Boknr 4048-5 Pris 198 kr

Conn Iggulden

AVSLUTANDE DELEN OM ROSORNAS KRIG!

 Bok nr 4061-8 Pris 198 kr

Rosornas krig av Conn Iggulden

 Stormfågel Boknr 4003-0 Pris 198 kr 389 sidor.  Solvarg Boknr 4017-0 Pris 198 kr 435 sidor.  Blodsfejd Boknr 4031-1 Pris 198 kr 389 sidor.

MAKALÖS HISTORIA!

Tredje delen i Conn Igguldens serie om det mytomspunna och blodiga engelska inbördeskriget Rosornas krig. Vintern 1461. Richard, hertig av York, är död. Kung Henry VI är fortfarande fången och hans drottning rider söderut med sin segerrusiga armé. Med Yorks död tycks Margret ostoppbar. Men då hon dödade fadern släppte hon samtidigt loss sönerna. Edward av March är nu hertig av York och utropar sig till Englands rättmätiga kung. Två män kan göra anspråk på kronan, men bara en kan behålla den. Blodsfejden kan börja.

15


POPULÄRA FAKTABÖCKER! Grilla grönt

Av Malin Landkvist I sommar grillar vi grönt!

Grön mat är numera en självklarhet i vår matlagning. Nu är det dags att låta grönsakerna spela huvudrollen även på grillen. Mer än 80 recept där allt tillagas på grillen. Här finns något för alla, från nybörjaren till grillveteranen. Vad sägs till exempel om Grillad kålrot med smör och mandel, eller Kronärtskocka med mynta och citron? Boken innehåller även menyer med förslag till stora och små middagar tillagde på grillen under bar himmel. Allt detta samlat i den enda grillboken du behöver i sommar! 182 sidor  Boknr 8838-5 Pris 269 kr

LEVERANS TIDIGAST I OKTOBER!

Lugn mage med grön mat

Sömn Sömn Sömn

Av Christian Bendedict

Först tar vi bort det som brukar ge symtom hos de flesta. Kontrollerat lägger vi till dem igen – du får svar på vad som ställer till det i just din mage! Dietisten Sofia Antonsson ger dig massor av härliga recept, tips och stöd. 144 sidor.

Sömnen påverkar din vikt, ditt mentala mående och minskar risken för allt från förkylningar till cancer. Full av peppande tips och råd för dig som vill optimera din sömn och bli lyckligare, friskare, smartare och smalare. Ca 200 sidor.

 Boknr 8805-4 Pris 279 kr

 Boknr 8850-0 Pris 269 kr

5 ingredienser

Förbättra din tarmflora

av Sofia Antonsson

LEVERANS TIDIGAST I SEPTEMBER!

Inte ett moln så långt ögat kan nå

Grytor: från lättlagat till lyx

I den här rikt illustrerade boken berättar Tomas om hela sitt artistliv, från de första trevande försöken i slutet av 1960-talet, till idag, lika aktuell. För den som vill spela och sjunga med finns även texter och ackord till varje låt. 256 sidor.

Grytor passar alla tillfällen - en lyxig måltid till helgen, en smakrik och billig vardagsmiddag! Här hittar du recept på grytor med kött, kyckling, korv, fisk, skaldjur, grönsaker, bönor och mycket mer. 128 sid.

Jamie Oliver är övertygad. Fem ingredienser är allt som behövs för en smakrik, näringsriktig och god måltid. Matlagning ska vara enkel och möjlig för alla. Här finns 130 superenkla recept med bara fem ingredienser. 317 sidor

 Boknr 8840-1 Pris 219 kr

 Boknr 8839-3 Pris 299 kr

Av Tomas Ledin

 Boknr 8816-1 Pris 309 kr

Av Lena Söderström

 Boknr 8820-3 Pris 269 kr

Här får vinet styra över maten!

Svenska broderier av Karin Holmberg

Tänk att man kan skapa så mycket vackert med bara tyg, nål och tråd! Svenska broderier är en gedigen grundbok i broderi för både nybörjare och mer avancerade brodörer. En inspirerande och heltäckande handbok. 240 sidor.

 Boknr 8843-5 Pris 219 kr

 Boknr 8807-0 Pris 329 kr

16

Michael Mosley är omtalad för att göra experiment på sig själv och även i den här boken har han testat ett antal dieter för att se vad de har för inverkan på vikten, blodsockret och tarmbiotan, det vill säga de goda magbakterierna. 277 sidor.

av Håkan Larsson

Plagg som både är roliga att sticka och behagliga att ha på sig. Vantar, halskragar, strumpor, mössor och tröjor – över 20 beskrivningar för både vana och nyblivna stickare. 112 sid

Av Erika Åberg

Av Michael Mosley

Håkan Larssons bästa mat till vinet

LEVERANS TIDIGAST I SEPTEMBER!

Sticka varmt och mönstrat

Av Jamie Oliver

Precis den kokbok du behöver! 150 enkla recept indelade efter vin av olika smaktyper: från friskt vitt bubbel till eleganta röda viner. De olika smakerna presenteras och följs sedan av recept på mat som passar extra bra till. Det är små läckra tilltugg, lätta varmrätter och smaskiga desserter. Till varje recept får du ett specifikt förslag på det vin som passar allra bäst! 255 sidor.  Boknr 8808-8 Pris 289 kr

För titlar på sidorna 16-18 gäller omgående leverans eller vid angiven utgivningstid.


POPULÄRA FAKTABÖCKER! 30 år av tystnad av Anna Hage Vittne till mord!

17 år gammal på väg hem från en bio, samma biograf som Olof Palme hade besökt, blir Anna inte bara vittne till mordet på statsministern utan gjorde även allt hon kunde för att rädda livet på honom. Det finns en gräns för hur länge man kan trycka ner sina känslor. Känslor av sveken från vuxenvärlden, drevet från media och minnen från de många vittnesförhör som alla påverkade henne starkt. Nu berättar hon sin historia om vad som hände, där i korsningen SveavägenTunnelgatan den 28 februari 1986. 220 sidor.

Fågeldagbok 2019: Årsalmanacka för egna noteringar

Fixa fint i trädgården

Två världar som möts: fåglarnas och din. Här presenteras en ny fågelart varje vecka i bild och text. Dag för dag kan du notera kommande händelser, dagboksanteckningar om vad du varit med om, och kanske vilka fåglar du mött …

Idébok för trädgården. Förvandla populära material eller sådant du har liggande hemma till en mängd användbara projekt, insektshotell, snickra bord och bänkar, gjut fågelbad – den här boken är fylld av påhittiga tips för större och mindre uterum. 112 sidor.

 Boknr 8849-2 Pris 229 kr

 Boknr 8823-7 Pris 209 kr

Omgiven av idioter

Mannerheim

120 krukväxter

Thomas ger dig konkreta hjälpmedel att förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikationsstilar. Den visar på en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen: dålig kommunikation… 299 sidor.

Herman Lindqvist han kan, han! Nu kommer ytterligare en spännande och underhållande biografi om en av historiens berömda män: överbefälhavaren och presidenten, Gustaf Mannerheim. 405 sidor

Uppslagsverk och inredningsbok i ett! Vill du ha en vacker grönska att vila ögonen på där hemma, men vet inte vilka krukväxter du ska välja? Har du redan en djungel inomhus, men känner dig osäker på namn, växtsätt och skötsel? 128 sidor.

Av Thomas Erikson

 Boknr 8824-5 Pris 149 kr

Av Anna Örnberg

Av Herman Lindqvist

 Boknr 8804-7 Pris 269 kr

 Boknr 8810-4 Pris 229 kr

Av Minna Mercke Schmidt

Giftfri: Ett liv utan tillsatser

 Boknr 8821-1 Pris 239 kr

I Giftfri har författarna tagit till vara på gamla husmorsknep och blandat dem med moderna tillvägagångsätt och resultatet av egna experiment. De är ständigt på jakt efter nya kemikaliefria lösningar på vardagliga problem. 272 sidor.

Av Av Martina Johansson och Fanny Lindkvist

 Boknr 8819-5 Pris 269 kr

Alkoholfritt: Till maten LEVERANS TIDIGAST I SEPTEMBER!

Boken om hur du lätt gå ner i vikt – och stannar där

Soppa och allt det goda till

Av Kristina Eriksson

Inga radikala dieter eller hårda träningsprogram. Enkla, bra vanor som går att passa in i en normal vardag. Tappa 30 kilo på 30 veckor - och stanna där! 135 sidor.

Ett fyrtiotal goda och mättande soppor för alla tillfällen, såväl vegetariska som recept med kyckling, kött och fisk. Gott, nyttigt och billigt – soppa går alltid snabbt och är lätt att laga! 112 sid.

 Boknr 8825-2 Pris 189 kr

 Boknr 8842-7 Pris 209 kr

Av Bernadette Fisers

Av Richard Man

Noga utvalt – utan alkohol

Att välja alkoholfritt ligger i tiden. Men fortfarande står många av oss rådvilla när det gäller att kombinera drycken med mat. Vatten, äppelmust eller möjligen alkoholfri öl är nog de alternativ de flesta oss slutligen väljer. Men när man bjuder på middag känns det kanske inte lika spännande som ett väl utvalt vin. Här finns inga pekpinnar, bara massor av inspiration. Huvudsaken är att det blir gott, för som Richard säger: ”Dryck som serveras till mat ska passa till maten, oavsett alkoholhalt. Så enkelt.” 144 sidor  Boknr 8837-7 Pris 279 kr

17


SMÅTT OCH GOTT! Pelle Svanslös skola – Må bra boken

Lilla barnkammarboken

Sånger, rim och ramsor för hela kroppen

Av Gösta Knutsson och Maria Frensborg Vad händer i kroppen när du blir sjuk? Varför ska man gå till tandläkaren? Och hur ska man göra för att må bra och vara pigg? I I den här boken lär Pelle Svanslös och hans vänner i berättelser och faktarutor ut allt spännande om kroppen. Läs om bland annat när Pelle bröt tassen, när Friskus blev sjuk och om när Måns försökte förstöra för Pelle på kattavårdscentralen. 37 sidor.

Gör leken till en rolig och nära stund!

ÄLSKADE KLASSIKER

 Bokknr 8853-4 Pris 159 kr

Blomsterfesten i täppan

Min saga

En magisk midsommarfest väntar. I en färgsprakande parad anländer blåklockor, pioner, daggkåpor, ängsull, rödbetor, bondbönor och ogräs till trädgården. Boken gavs ut 1914 och återutges nu i en extra fin, inbunden utgåva med linnerygg. 40 sidor.

På Pelles gård finns många djur, bland annat Pelles favorit ko: Saga. Snart ska Saga få en alldeles egen kalv, så spännande tycker Pelle. Han är också nyfiken på hur det var på gården förr i tiden… 64 sidor.

av Elsa Beskow

 Boknr 8828-6 Pris 189 kr

av Margareta Nordqvist

 Boknr 8829-4 Pris 109 kr

Nelly Rapp och Näckens hemlighet

Av Martin Widmark En man mitt i forsen! Är det näcken som plötsligt kommit tillbaka? Nej, det är bara farbror Hannibal som försöker locka fram näcken för att få en proffsig lärare till sitt fiolspel. Nelly kommer då på att hon måste skynda tillbaka till stan för att öva på sin cello. Det gäller att inte spela falskt på Kulturskolans vårkonsert! Nelly och Valle löser alla utmaningar och farligheter med hjälp av sina "tre L": lugn, lärdom och list. 105 sidor.  Bokknr 8852-6 Pris 159 kr

18

Vi får här de mest omtyckta visorna och ramsorna. Sjung ”I ett hus vid skogens slut”, eller ”Spring efter vatten” med barnets ben. Klappa händer, vicka på rumpan, gör vågor och gapa med armarna som en haj! Här finns något både för de större barnen och för de allra minsta. En bok som räcker länge och som kan användas såväl inomhus som utomhus. 64 sidor.  Boknr 8827-8 Pris 189 kr

Fotboll och fulspel

Blånatten

Edvin vill spela fotboll, men inget blir som han tänkt sig. Självsäkert kastar han sig in i matchen - och upptäcker att Emilia är mycket bättre än han. Edvin börjar spela fult, både på och utanför planen. 60 sidor.

Häxmästaren och hans klankrigare närmar sig Demar. Ombord på fartyget finns stjärnstenen. Häxmästaren är övertygad om att stenen innehåller en demon, som kan ge honom allt vad han drömt om: Makt att skapa liv, och över själva döden. 427 sidor.

 Boknr 8830-2 Pris 109 kr

 Bokknr 8851-8 Pris 179 kr

av Marie Oskarsson och Helena Bergendahlr

Av Jo Salmson

Fotbollsmysteriet

Av Martin Widmak Årets viktigaste fotbollsmatch i Valleby! Med polismästaren på plan kan väl inget skumt hända. Eller? Det är dags för den årliga fotbollsmatchen mellan Valleby och Solbacka. Med Barbro Palm som back och polismästaren i mål och ny tränare med proffspåbrå från Italien... så kan väl ingenting gå fel? Eller…? Lasse och Maja, som här står inför sitt fjortonde fall toppar ständigt boklistorna och tillhör de mest utlånade på landets bibliotek! 85 sidor.  Boknr 8854-2 Pris 179 kr

För titlar på sidorna 16-18 gäller omgående leverans eller vid angiven utgivningstid.


LJUDBÖCKER! HELA BOKEN PÅ 1 CD! – BÖCKER I BEHÄNDIGT MP3-CD FORMAT!

MP3-CD

MP3-CD

MP3-CD

MP3-CD

Vi mot er

En förtrollad ö

Ensamhetens språk

Annabelle

Fredrik Backmans Vi mot er, den fristående uppföljaren till Björnstad, är en intensiv skildring av drabbande mänskliga relationer i en liten stad. En berättelse om lojalitet, vänskap och kärleken som utmanar allt. Uppläsare: Marie Richardsson. Speltid ca 15 tim.

Nell är på flykt undan sitt förflutna och beger sig till ön Three Sisters. Av en slump får hon arbete i den lilla bokhandeln på orten. Snart har hon även nya vänner som får henne att slappna av. Men är hon så trygg här att hon vågar avslöja sin identitet? Uppläsare: Gunilla Leining. Speltid ca 11 tim.

Efter 40 år av tystnad får Christine ett brev från sin bror som hon trodde var död. Han behöver hennes hjälp, men kan inte avslöja vad saken gäller. Han bor i Kina, landet som Christine och hennes mor flydde från. Hon dras nu in i någonting mycket farligt. Speltid ca 14 tim

Efter en vild fest i den lilla bruksorten Gullspång kommer 17-åriga Annabelle inte hem. Polisen och Missing People drar igång ett intensivt sökande, men flickan är spårlöst försvunnen. Motvilligt beger sig kriminalkommissarie Charlie Lager till Västergötland. Uppläsare: Mirja Turestedt. Speltid ca 9 tim.

av Fredrik Backman

 Boknr 8836-9 Pris 239 kr

Av Nora Roberts

Av Jan-Philippe Sendker

 Boknr 8846-8 Pris 239 kr

 Boknr 8815-3 Pris 239 kr

MP3-CD

MP3-CD

I fel sällskap

Arthur och hans vänner

Övergiven sitter Lexia en söndagskväll på en bar i Stockholm och dricker rosa drinkar. Mannen bredvid är attraktiv och det slår gnistor om deras möte. Nästa dag träffar hon nya chefen – för sent inser hon att hon känner honom ... Speltid ca 14,5 tim

Nora Linde försöker väcka åtal mot Andreis Kovac, en slug och grym narkotikakung, genom att anklaga honom för ekobrottslighet. Men situationen blir både komplicerad och hotfull när Kovac grovt misshandlar sin unga hustru Mina. Speltid ca 13 tim.

Fortsättningen på historien om den modiga gatuhunden Arthur från Ecuador som följde sin blivande husse ända till Sverige. Lyssna till hur det har gått för honom och ta del av fler berättelser om andra fantastiska hundar. Uppläsare: Viktor Åkerblom. Speltid ca 7 tim.

 Boknr 8845-0 Pris 239 kr

 Boknr 8831-0 Pris 239 kr

MP3-CD

Allt eller inget

Av Simona Ahrnstedt

av Lina Bengtsdotter

Av Viveca Sten

Av Mikael Lindnord och Val Hudson

 Boknr 8844-3 Pris 239 kr

 Boknr 8832-8 Pris 239 kr

JUST NU!

MP3-CD

Krokas

Av Elin Olofsson

Året är 1949 när tyska Uli kliver av tåget på Krokoms station i Jämtland. Med sig har hon en sliten resväska fylld av brev från en viss Elsa Pettersson, Det är henne Uli kommit för att träffa… Uppläsare: Angela Kovacs. Speltid ca 8 tim.  Boknr 8814-6 Pris 239 kr

VÄRDE CA

450 KR

CD-spelare för både CD och CD/MP3! Bärbar CD-spelare med LCD-skärm - utmärkt till ljudböcker. Resume-funktionen återvänder till det ställe där skivan pausades och skakminnet på 40 sekunder hjälper till att förhindra avbrott och störningar. Spelar både vanliga CD-skivor och skivor med MP3-filer. Batteri: 2 x AA (medföljer ej). Levereras med hörlurar (3,5 mm-kontakt). Mått: 149 x 136 x 24 mm. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Köp minst 4 artiklar (ej premier) – ditt pris 269 kr Köp minst 6 artiklar (ej premier) – ditt pris 179 kr  Nr 7182-9

OBS! LAGRET ÄR BEGRÄNSAT!

Behandling av personuppgifter Bonnierkoncernen (där Bokklubben Svalan ingår). Bonnierkoncernen håller ett register över koncernens kunder och användare som har registrerat sig eller köpt något hos Bonnier. Registret innehåller personuppgifter som namn, personnummer, postadress, telefonnummer, elektroniska adresser, leverans- och betalnings- och inköpsuppgifter, profilering baserad på adress, samt uppgifter baserade på användning av digitala tjänster. Uppgifterna används av Bonnier för fakturering, information och leverans av produkter, samt marknadsföring och som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bonnier, och i förekommande fall våra samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll, annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/ användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

19


Returadress: Svalan Box 613 SE-831 27 Östersund

B

SVERIGE PORTO BETALT

EXKLUSIVT FÖR DIG SOM KUND I SVALAN! Som kund i Svalan har du möjlighet att köpa värdefulla premier till verkligt förmånliga priser. Här hittar du allt från praktiska premier till exklusiva prydnadsföremål och smycken. Passa på att ge dig själv eller en vän en fin present!

VÄRDE CA

VÄRDE CA

99 KR

169 KR

VÄRDE CA

699 KR

Ett måste i handväskan!

Denna smarta hopvikbara krok är ett måste för alla med väska. Du hänger smidigt upp väskan på bordsskivan och slipper lägga den på golvet när du besöker t.ex en restaurang eller ett kafé. När du inte använder kroken viker du bara ihop den och förvarar i väskan – enkelt och smart! Material: Metall. Diameter ihopfälld: 4,4 cm. Diameter utfälld: 3,4 cm. Maxvikt: 10 kg. Ditt pris när du köper 3 böcker 49 kr  Nr 7226-4

Sov kungligt i härligt lyxiga satinlakan!

Duka fint!

Serveringsskålen i den populära serien Mon Amie är tillverkad i fältspatporslin och rymmer hela 2,4 liter. Skålen är perfekt för att servera till exempel sallader, potatis eller jordgubbar. Serveringsskålen tål maskindisk, mikrovågsugn, frys och ugn upp till 250°C. Den är ett utmärkt komplement till andra produkter i serien. Material: Fältspatporslin. Mått: Rymmer 2,4 liter. Kan diskas i maskin, tål ugn upp till 250 grader, frys och mikro. Ditt pris när du köper 5 böcker 399 kr  Nr 7227-2

Perfekt för utflykten!

Det fina sittunderlaget Rönnbär är designat av Studio Björk Forth och passar perfekt till skogsutflykten eller picknicken. Du bär det lätt med dig i handtaget efter att du enkelt rullat ihop och fäst det med hjälp av det fiffiga kardborrebandet. Tar nästan ingen plats när den är hoprullad! Storlek utfälld 40 x 150 cm. Storlek hoprullad: 20 x 9 cm. Material: nylon Ditt pris när du köper 4 böcker 49 kr  Nr 7225-6

VÄRDE CA

950 KR

Finns det något skönare än att krypa ner i en renbäddad säng och lägga sig till ro med en bra bok! De här vita fräscha bäddseten med jacquardvävda ränder är tillverkade i mjuk, härlig bomullssatin av hög kvalitet. Lakanen tål att tvättas och användas om och om igen… 2 st påslakan, 200 x 150 cm 2 st örngott, 50 x 60 cm 100 % bomull

 Nr 7222-3

OBS! LAGRET ÄR BEGRÄNSAT! Samtliga erbjudanden gäller så långt lagret räcker.

978-91-43-01565-2

Ditt pris när du köper 9 böcker 299 kr Ditt pris när du köper 6 böcker 429 kr Ditt pris när du köper 4 böcker 549 kr

Svalan 1805  
Svalan 1805