Page 1

JULI 2018 – FEBRUARI 2019

Nr 4 2018

ben S lub

an val

1

94

2 – 2 01

8

KLUBBEN MED PERSONLIG SERVICE

Bokk

BÖCKER FRÅN

Spara tidningen tills din bokguide ringer! Besök gärna vår hemsida www.svalan.se

MÄNGDER AV ROMANER

SPÄNNANDE FAKTAOCH HOBBYBÖCKER

ROLIGA BARNBÖCKER

LJUDBÖCKER OCH FILM

FINA PREMIER


Tio i Topp!

Hej från Sveavägen! Äntligen sommartid med långa ljusa dagar och kvällar, kanske den bästa tiden på året att fullt ut njuta av alla de böcker jag går och längtar efter. I solstolen under varma dagar, eller under en mjuk filt hemma i soffan när de regnar. Fast, så säger jag förstås om varje årstid. För efter 21 år med världens bästa bokklubb, är jag fortfarande hopplöst förtjust i att läsa alla de spännande, tänkvärda och för min del gärna också historiska romaner som redaktörerna omsorgsfullt väljer ut till Svalans månadsböcker. Favoriter just nu är bland andra Åsa Hellbergs Sonjas sista chans. Om utmaningar i nära relationer och om kvinnlig vänskap när den är som bäst. Det finns mycket värme i den boken. Jag ser också fram emot Vågornas viskningar av Tamara McKinley. Ända sedan jag läste Matildas sista vals i början av 2000-talet, har McKinleys berättelser lockat och underhållit. Alltid lika välskrivet och alltid med spännande

MEDLEMMARNAS VAL!

intriger där oförrätter i det förflutna kastar mörka skuggor över personer och händelser i nutid. Jag har också redan nu bokat in - för mig - nya författarbekantskaper som utkommer i svalan i höst: En äkta man av Dennis Lehane, Ormen i Essex av Sara Perry, Louise av Mikaela Bley och inte minst är jag nyfiken på den blivande snackisen Felsteg av Maria Adolfsson. Passa på du också att beställa dina sommar- och höstfavoriter när din bokguide ringer. Kanske prova något nytt?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vågornas viskningar Tamare McKinley Lätta ditt hjärta Karin Wahlberg Husdjuret Camilla Grebe Kidnapparen Nora Roberts Bara du Ninni Schulman Allt eller inget Simona Ahrnstedt En annan Alice Liane Moriarty Stora stygga vargen Nele Neuhaus Ett mörker mitt ibland oss Mari Jungstedt Allt jag önskade Lucy Dillon

Anette Sporrong

EXKLUSIVT FÖR DIG SOM KUND I SVALAN!

Allt du behöver till sommarens vackraste och godaste tårtor! För dig som vill hitta något riktigt gott att baka till kalaset och dessutom ett extra vackert tårtfat som matchar din skapelse! Boken innehåller bra tips, steg för steg bilder och Linus allra godaste recept! 110 sidor. Det vackra tårtfatet på fot är en design av Oiva Toikka från 1964 och en riktig klassiker. Klarglas som tål diskmaskin. 31 cm i diameter.

VÄRDE CA

800 KR

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Ditt pris när du köper 4 böcker 499 kr  Nr 7223-1 + 7224-9

SÅ FUNGERAR SVALAN: I Svalan får du personlig service när du beställer dina böcker – en unik tjänst som vi är ensamma i Sverige om att erbjuda. Du behöver inte passa någon sista svarsdag eller fylla i någon beställningskupong. Hos oss får du din egen personliga bokguide som tar hand om din beställning och dessutom tipsar om böcker i just din smak! I Svalan har du nämligen möjligheter att vid ett och samma tillfälle beställa de böcker du vill ha, och du kan sedan få dem levererade – en i månaden eller så ofta du önskar! Enkelt och bekvämt! Självklart får du alla böcker fraktfritt. ÅNGERRÄTT: Du har givetvis 14 dagar ånger-/returätt. Eventuell retur meddelas till kundservice inom 14 dagar från att du mottagit varan och skickas därefter tillsammans med fakturan till: Samdistribution, 190 80 Stockholm. Returportot står du själv för. Returen krediteras när vi mottagit varan. Vid eventuell värdeminskning såsom att varan inte är i originalskick, påverkas beloppet vi krediterar. Vi förbehåller oss rätten att debitera postvända paket med 149 kr. REKLAMATION: Om varan är defekt eller felaktig så hjälper vi dig naturligtvis att åtgärda felet. Kontakta vår kundservice för returhandlingar – vi står för portot. Returadress: Samdistribution, 190 80 Stockholm. Vi accepterar inga reklamationer eller returer skickade mot postförskott. FÖR LEVERANSER TILL FINLAND gäller särskilda leveransvillkor. Tala med din bokguide eller kontakta vår Kundservice för information.

2

KONTAKTUPPGIFTER Vill du fråga om något, ring Svalans kundservice (+46) 08-696 88 00 E-post: kundservice@svalan.bonnier.se eller skriv till: Svalan, Box 613, SE-831 27 Östersund Hemsida: www.svalan.se Bg: 843-3377 Org.nr: 556023-8445


Vågornas viskningar

Av Nora Roberts

Av Tamara McKinley

Spännande läsning!

Minnen som kommer i kapp…

1

10 I TOPP

 Boknr 1391-2 Pris 198 kr

 Boknr 1392-0 Pris 198 kr

En annan Alice

Bara du

Tio år i glömska!

Ensamhet – Kärlek – Besatthet!

Av Liane Moriarty

7 10 I TOPP

Christy har alltid drömt om att få resa till den vilda och vackra ön Skye där hon föddes. Nu, 65 år gammal, har hon äntligen bestämt sig för att åka. Med sig tar hon sin dotter Anne och sitt barnbarn Kathryn, som inte känner till Christys förflutna – som är mörkare och mer komplicerat än de kunnat ana… Vågornas viskningar är en episk och känslosam berättelse om kärlek och svek som utspelar sig på den förtrollande ön Skye och i det avlägsna Tasmanien. 454 sidor.

När Alice vaknar upp på gymmet är hon 39 år, inte 29. Hon tror att hon är nygift, störtförälskad i sin man och gravid med sitt första barn, men egentligen är hon trebarnsmamma och mitt i en tuff skilsmässa. Tio år har helt raderats från hennes minne – ett årtionde då hon uppenbarligen fått för sig att bli träningsfanatiker, glidit ifrån sin älskade man Nick, förlorat närheten till sin syster och på något sätt tappat bort sig själv. Alice måste hitta tillbaka till sina minnen, och till den hustru, dotter, vän och syster hon en gång var. Ca 450 sidor.

Av Ninni Schulman

5 10 I TOPP

 Boknr 1393-8 Pris 198 kr

AUGUSTI 2018

4 10 I TOPP

Tonåriga Alice är trött på alla krav från sin familj och rymmer hemifrån på sin systers bröllopsdag. När hon två år senare, ångerfull, är på väg hem till sin familj kidnappas hon... Tjugofem år har gått men saknaden efter Alice och frågorna kring hennes försvinnande är ständigt närvarande. En dag hittas en medtagen och svårt misshandlad kvinna vid sidan av vägen. Kvinnan förs till sjukhus och visar sig vara den försvunna Alice. Nu börjar hennes långa väg till tillfrisknande, acceptans, läkande och förlåtelse. Samtidigt är hennes kidnappare på fri fot. 352 sidor.

JULI 2018

Kidnapparen

Iris är trött på ensamheten och längtar efter den perfekte mannen. Till slut hittar hon honom. Pål är alldeles underbar och ibland får Iris nästan för sig att han känner henne bättre än hon själv gör. Han finns ständigt vid hennes sida och verkar alltid veta precis vad hon behöver. Bara du är en relationsthriller om att vilja bli omhändertagen och behovet av att vara behövd i en tid som hyllar frihet och självständighet, en historia om ensamhet och kärlek, beroende och besatthet. Ca 400 sidor.  Boknr 1394-6 Pris 198 kr

FLER BÖCKER FÖR DIG!

Andras vänner

Ekon av längtan

Gryningstimmen

Erika och Clementine, känner varandra bättre än någon annan, men relationen är komplicerad. En grillkväll hos grannar får ett slut ingen räknat med, efteråt kan de inte sluta att tänka: Vad skulle ha hänt om vi inte gått dit? 400 sidor.

Året är 1936. När Annabelle förlorar sin tjänst som sjuksköterska på ett av Londons sjukhus skickar modern henne till sin syster i Paris. Där möter Annabelle de konstnärliga vännerna Etienne och Henri. Men snart ställs de alla inför krigets fasor... 450 sidor.

Fleur får oväntat ärva sin okända faster. Hon bestämmer sig för att undersöka vad hon blivit ägare till. Fasterns dagböcker dyker upp och visar ett färgstarkt livsöde samt förklarar en hel del om Fleurs egna förflutna… 315 sidor.

av Liane Moriarty

 Boknr 1374-8 Pris 198 kr

Av Tamara McKinley

 Bok nr 1373-0 Pris 198

av Tamara McKinley

 Boknr 1251-8 Pris 129 kr

3


En äkta man

Felsteg

Psykologisk relationsthriller!

Vissa misstag är jobbigare än andra…

 Boknr 1395-3 Pris 198 kr

 Boknr 1396-1 Pris 198 kr

Louise

Ormen i Essex

Bittra familjehemligheter, sanningar och svek…

Två helt motsatta men ändå helt sanna känslor?

SEPTEMBER 2018

Av Dennis Lehane

KAN LEVERERAS REDAN I JUNI!

Lägg sedan till nervkittlande intrig, fascinerande karaktärer och överraskande vändningar så är man fast till sista sidan. När Rachel av en slump träffar Brian och blir hals över huvud förälskad verkar det först som att han ska lyckas dra henne ut ur hennes skal. Men efter deras bröllop börjar Brian bete sig allt mer underligt. Ett slumpartat möte en regnig eftermiddag får Rachels världsbild att rasa samman. Är Rachel bara paranoid, kanske på gränsen till galenskap, eller är allt hon trodde var sant en lögn? 496 sidor.

OKTOBER 2018

Av Mikaela Bley Pressekreterare Anders Heed hittas död utanför Rosenbad. Det som först ser ut som ett självmord visar sig vara ett mord och mycket pekar på att justitieminister Louise Bohman är inblandad. Den egensinniga kriminalreportern Ellen Tamm nästlar sig in hos Louise Bohman och möter en kvinna som har ganska lite gemensamt med den bild som media målat upp. Ändå verkar det som om Louise döljer något stort. 384 sidor.  Boknr 1397-9 Pris 198 kr

Av Maria Adolfsson Det är morgonen efter Oistra, den stora ostronfesten i Doggerland. Kriminalkommissarie Karen Eiken Hornby vaknar bakfull på ett hotellrum, i sällskap med fel man. En annan kvinna hittas brutalt ihjälslagen i sitt kök. Karen får i uppdrag att leda mordutredningen, som inte underlättas av att hennes arrogante chef varit gift med offret. Karen inser att hon måste hitta ett alibi åt en av de misstänkta för att själv slippa skylta med sitt eget misstag. Samtidigt växer en vänskap fram mellan henne och offrets dotter… Ca 350 sidor.

Sarah Perry

England 1893. Den unga änkan Cora Seaborne trotsar omgivningens förväntningar när hon lämnar London för landsbygden i Essex, där rykten om ett mytiskt odjur skapar skräck. Tillsammans med traktens präst William Ransome söker Cora svaret på den gåta som kommer att ändra deras liv för alltid. En fascinerande roman som jämförts med Charles Dickens och Hilary Mantel. Årets bok i den brittiska bokhandeln! 432 sidor.  Boknr 1398-7 Pris 198 kr

FLER BÖCKER FÖR DIG!

Offermossen

Sommaren före kriget

Tomma luften

I Mossmarken, i den ödsliga trakten mellan Dalsland och Värmland, begravdes en gång i tiden offer till gudarna. När biologen Nathalie hittar sin vän Johannes nersjunken i mossen förstår hon att man fortfarande offrar här… 298 sidor.

1914 anländer lärarinnan Beatrice Nash till den lilla staden Rye i East Sussex. Hon är fritänkande, självständig och smart – uppskattas inte av invånarna i den konservativa staden. När kriget kommer allt närmare förändras livet för alla! 496 sidor.

Midsommar på Shetlandsöarna. Polly, Caroline och Eleanor, vänner sedan universitetstiden, har tillsammans med sina partners lämnat Londons stress för Carolines bröllop på ön Unst. Sent på kvällen efter bröllopsfesten försvinner plötsligt Eleanor… 384 sidor.

av Susanne Jansson

4

 Boknr 1378-9 Pris 198 kr

av Helen Simonson

 Boknr 1379-7 Pris 198 kr

av Ann Cleeves

 Boknr 1362-3 Pris 198 kr


Mellan himmel och hav

Marie Jungstedt tar oss äntligen tillbaka till Gotland!

Första delen i romantrilogi om tre generationer kvinnor

Under havskappseglingen Gotland Runt blåser det upp till storm och masten knäcks på en av de favorittippade båtarna. Besättningen tvingas söka skydd i en vik med lugnare vatten. I strandkanten ligger en död man med krossad skalle, munkavle och bakbundna händer. Kommissarie Knutas kastas in i en halsbrytande mördarjakt som mitt i den gotländska högsommaridyllen leder honom in i ett mörker han aldrig kunnat föreställa sig. Ett mörker mitt ibland oss… 350 sidor.

Sallys mamma övergav henne bara tre år gammal och själv har hon endast sporadisk kontakt med sin egna vuxna dotter, Josefin. Sally ärver ett hus i barndomens paradis Kivik. Där dottern Josefin bor. Sally bestämmer sig för att lämna allt och flytta till Österlen för att försöka försonas med dottern. Allt ställs på ända när det visar sig att Sallys mamma också bor i trakten och står sitt barnbarn nära. Skakad och sårad möter Sally sin mor– ett excentriskt original som varken vill vidröra sitt förflutna eller ha kontakt med sin dotter. 300 sidor.

 Boknr 1399-5 Pris 249 kr

 Boknr 1400-1 Pris 198 kr

Den engelske kusinen

I fel sällskap

Av Mari Jungstedt

KAN LEVERERAS REDAN I JUNI!

Av Anna Fredriksson

Viveca Sten

Av Jan Mårtenson

Nora Linde står inför sitt mest komplicerade fall.

Ett klassiskt Homan-äventyr!

KAN LEVERERAS REDAN I SEPT!

Johan Kristin Homan är med sin flickvän Francine, en av cheferna på Säpo, på en stor internationell konferens om terroristbekämpning. I hotellets bar träffar han två svenskar: John Silver, importör av sydafrikanska viner, och Börje Andersson som är verksam i guldbranschen. Några dagar senare möter Homan på nytt John Silver i den vackra lilla staden Stellenbosch. Det visar sig att Silver gör mycket mer än importerar viner… Väl hemma dras Homan in i ett mystiskt mord på Lidingö och ett annat i hjärtat av Sörmland. 350 sidor.

DECEMBER 2018

9 10 I TOPP

NOVEMBER 2018

Ett mörker mitt ibland oss

KAN LEVERERAS REDAN I SEPT!

 Boknr 1401-9 Pris 198 kr

Ledaren för en av Stockholms största narkotikaligor anklagas för ekobrott eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Situationen blir snart hotfull. Mina är på desperat flykt undan sin man som nästan har slagit ihjäl henne. Allt hon vill göra är att skydda sin son, men hon är en nyckelperson i den kommande rättegången – om Nora kan förmå henne att vittna. Thomas Andreasson dras in i fallet. Samtidigt som han kämpar med sitt sönderfallande äktenskap måste han se på när Nora tar allt större risker för att rädda Mina från undergång. Ca 350 sidor.  Boknr 1402-7 Pris 198 kr

FLER BÖCKER FÖR DIG!

I farans riktning

I maktens skugga

Sanning och skvaller

Någonting på stranden får städerskan på Seglarhotellet i Sandhamn att reagera. På den lilla strandremsan ser hon en upphöjning och skrapar bort lite snö. Sedan skriker hon. Polisen Thomas Andreasson är först på plats. 350 sidor.

Den rike sommargästen Carsten Jonsson har köpt stranden på öns södra sida och låtit bygga ett lyxigt hus som retar gallfeber på en del av öborna. Nu har han bjudit på en påkostad invigningsfest – som slutar i katastrof. 364 sidor.

Här har författaren placerat huvudpersonerna från Jane Austens Stolthet och fördom i nutid – i Cincinnati, USA. Det är rasande skickligt gjort – intelligent och humoristiskt. Det här är under hållning från början till slut och det är bara att njuta. 460 sidor.

av Viveca Sten

 Boknr 1298-9 Pris 198 kr

av Viveca Sten

 Boknr 1320-1 Pris 198 kr

av Curtis Sittenfeld

 Boknr 1377-1 Pris 198 kr

5


Det är min tur nu

Falska vänner

Nu är det Ragde-fest igen!

Var är Alice?

 Boknr 1403-5 Pris 198 kr

 Boknr 1404-3 Pris 198 kr

På öppet hav

Camino Island

Del ett i ny romantisk serie

Uppdrag slutfört! Eller…

JANUARI 2019

Av Anne B. Ragde

Av Jane Harper

Torunn har tagit över den nedgångna släktgården, Neshov, utanför Trondheim. Samtidigt som hon fortsätter arbetet med att rusta upp gården blir hon allt mer involverad i sin farbrors begravningsbyrå. I Köpenhamn har hennes andra farbror, Erlend, tagit tjänstledigt från jobbet för att på heltid ägna sig åt att inreda den nya villan i Klampenborg där han, partnern Krumme och de tre barnen flyttat in. Erlands liv skulle vara nästintill perfekt om inte Krumme drabbats av hjärtinfarkt. Minnen kommer ikapp släkten, minnen som kastar ett nytt ljus över relationerna… 296 Sidor.

Fem kvinnliga kollegor är ute i den australiensiska vildmarken för att stärka lagandan. De går vilse. När de kommer tillbaka är det med öppna sår, ormbett och en saknad person: Alice, den illa omtyckta kollegan med stora ambitioner. Poliskommissarie Aaron Falk, som också utreder företaget de arbetar för, kallas in. Under förhören med de fyra växer en långt ifrån smickrande bild fram om maktmissbruk, misstro, giftiga relationer och svek. Samtidigt börjar tiden rinna ut för dem att hitta Alice vid liv – Alice med alla hemligheter... 350 Sidor.

FEBRUARI 2019

Av Nora Roberts

Socialarbetaren Anna känner sig genast dragen till bröderna Quinns fridfulla gamla hus när hon ser det för första gången. Och hon känner sig än mer dragen till den äldste av de tre bröderna, den äventyrslystne racerföraren Cam, som nu återvänt hem efter att fadern dött i en bilolycka. Men Anna måste lägga band på sina känslor. Cam och hans bröder Phillip och Ethan har begärt att få vårdnaden om tioårige Seth, deras fars yngste adoptivson, och det är Annas jobb att bedöma om de är mogna för uppgiften… 350 sidor

Av John Grisham

KAN LEVERERAS REDAN I DECEMBER!

 Boknr 1405-0 Pris 198 kr

Ett ovärderligt originalmanuskript till F Scott Fitzgeralds Den store Gatsby stjäls. Tjuvarna fångas men manuset är spårlöst försvunnet. FBI misstänker en bokhandlare på Camino Island i Florida. Mercer Mann, en författarinna med skrivkramp får uppdraget att infiltrera bokhandeln. Uppdraget går inte riktigt som planerat för Mercer som hamnar i en förtrollad värld av underbara möten, överdådiga middagar och litterära samtal med världskända författare. En spännande roman om att lyssna till sin inre röst och hålla fast vid det man tror på. 400 sidor.  Boknr 1406-8 Pris 198 kr

FLER BÖCKER FÖR DIG!

Månskensstranden

Huset vid havet

Damkören i Chilbury

Ripley har växt upp på Three Sisters Island och känner en tillhörighet till platsen och dess invånare som går långt utanför jobbet som polis. När forskaren MacAllister Booke kommer till ön för att undersöka dess mystiska historia rubbas Ripleys lugna tillvaro. 320 sidor.

När Sam Logan kliver i land på ön efter att varit borta i elva år sköljer känslorna över Mia Devlin. Sam har planer på att nästla sig in i hennes liv och hjärta igen. Samtidigt hotar den förbannelse som sedan århundraden vilat över ön att väckas till liv igen. 320 sidor.

Männen i den engelska byn Chilbury försvinner ut i andra världskriget. För kvinnorna är det viktigt att få samlas och stötta varandra i en orolig tid, så de bildar en damkör. Kvinnornas röster vävs samman till en gripande och ofta rolig berättelse. 300 sidor.

av Nora Roberts

6

 Boknr 1357-3 Pris 198 kr

av Nora Roberts

 Boknr 1376-3 Pris 198 kr

av Jennifer Ryan

 Boknr 1383-9 Pris 198 kr


Stora stygga vargen

Sju år efter Sonjas död…

Varför saknar ingen flickan?

av Åsa Hellberg

Är det dags att uppfylla Sonjas sista önskan, att sprida hennes aska runtom i världen. Nu, när de inte kan föreställa sig att fler hemligheter och överraskningar finns kvar från den glada livsbejakande Sonja, får de veta att en stor kärlek har funnits i Sonjas liv, på resan med askan och Sonjas sista vilja får vännerna lära känna Luke… En roman om att tillsammans våga förändra livet och ge sig och andra en ny chans! 352 sidor.  Boknr 1387-0 Pris 198 kr

SVALANBÖCKER DU KAN FÅ REDAN NU!

Sonjas andra chans

av Nele Neuhaus

8 10 I TOPP

En 16-årig flicka sköljs upp på flodbanken. Brutalt misshandlad och mördad. Kort därpå drabbas orten av ännu ett otäckt våldsdåd. Den populära och cyniska programledaren Hanna Herzmann, även kallad Hanna Hjärtlös, hittas svårt misshandlad och våldtagen. Polisen anar ett samband och börjar gräva bland de hemligheterna i idyllen. Det visar sig att den gömmer flera stora stygga vargar i fårakläder. Och deras käftar gläfser betydligt närmre än de tror… 454 sidor.  Boknr 1388-8 Pris 198 kr

Lätta ditt hjärta av Karin Wahlberg Äntligen är vi tillbaka till 50-talet…

2 10 I TOPP

Sjuksköterskebristen härjar i Ekstad. Syster Greta, avdelningsföreståndare på Epidemin drar en lättnadens suck när hon får tag i ny sköterska till sin avdelning även om hon känner sig lite tveksam till syster Katjas kvalifikationer. Var kommer hon ifrån egentligen? Åttaåriga Marianne oroar sig för mamma Sonja. Oftast ligger Sonja i soffan när Marianne kommer hem från skolan. Sonja får medicin från sjukhuset och är trött, så trött. Tant Nancy hjälper till och ett par gånger har ambulansen fått komma… Ca 450 sidor.  Boknr 1389-6 Pris 198 kr

FLER BÖCKER FÖR DIG!

Än finns det hopp

Doktor Nancy Brandt väntar sitt tredje barn med den mer än lovligt distraherade maken, Egon. Oron är stor för Evelina Winnerstrand som kommit in med livshotande knivhugg i buken efter det otäcka överfallet. Man vet inte vem gärningsmannen är och den lugna småstaden är skakad. 455 sidor.

Året är 1953 och polioepidemin härjar. EllaKristin på sjuksköterskeutbildningen får hoppa in och praktisera på lasarettet i Ekstad. Hon oroar sig för fästmannen Carl vars läkarkunskaper sätts på hårda prov och det blir en höst när många liv slås i spillror och friska unga människor drabbas. 445 sidor.

 Boknr 1333-4 Pris 198 kr

av Annette Haaland Var glada änkan så glad egentligen…

Ett nytt fall för pastor Viveka! Under stumfilmens tid fanns en biograf i Enskede där filmerna ackompanjerades av en äldre dam kallad Glada änkan. Hundra år senare väcker Enskedeborna liv i kvartersbion som får namn efter den legendomspunna pianisten. Men var hon egentligen så glad? Och hur ska Vivekas församling spendera miljonen som de har fått ärva? Pastor Viveka tar sig återigen an att lösa de gåtor som döljer sig i den idylliska förorten… Ca 300 sidor.  Boknr 1390-4 Pris 198 kr

Mina bokval!

Livet går vidare

Av Karin Wahlberg

Pastor Viveka och glada änkan

av Karin Wahlberg

 Boknr 1307-8 Pris 198 kr

7


HÄRLIGA BERÄTTARE Stora små lögner

av Liane Moriarty Olycka eller mord?

När det efter månader av upptrappade konflikter mellan invånarna i den idylliska kuststaden Pirriwee blir dags för den årliga skolfesten är katastrofen ett faktum. Plötsligt är en av deltagarna död. Är det en olycka – eller finns det en mördare bland de till synes så välartade vuxna? Snart avslöjas livsavgörande lögner … 448 sidor.  Boknr 1356-5 Pris 198 kr

Ögonblicket

Allt för din skull

En vintermorgon anländer ett paket som vänder upp och ner på Thomas Nesbitts värld. Paketet är början på en resa in i det förflutna, till en tid då allt ställdes på sin spets när han träffade den undersköna Petra… 524 sidor.

Karoline försöker göra allt rätt, precis som mamma och Gud vill. Hon förstår att hon är ful, vet att hon inte duger och hatar kroppen som växer. Men närmare än hon kan ana finns någon som tycker att hon är fulländad. 368 sidor.

av Douglas Kennedy

 Boknr 1278-1 Pris 159 kr

av Christina Stielli

 Boknr 1306-0 Pris 129 kr

En sax i hjärtat av Marie Bengts

Mord i den småländska myllan…

Sommarboken av Emylia Hall

Beth får ett paket som vänder upp och ner på hela hennes tillvaro. I paketet finns ett fotoalbum från hennes barndoms somrar. De soldränkta ögonblicksbilderna tar henne med på en bitterljuv resa tillbaka till en tid då hon var någon annan. 316 sidor.  Boknr 1301-1 Pris 198 kr

Sommar 1957, Sömmerskan Hannah Lönn åker från Stockholm till småländska Ekeby för att hjälpa sin faster som stukat foten. Hannah hinner knappt anlända innan den lilla byn drabbas av ond bråd död! Allt tyder på mord. Kriminalassistent Johan Göransson får hjälp av Hannah, som ivrigt vill söka mördaren bland byborna. De å andra sidan är övertygade om att bara en främling kan vara skyldig. 400 sidor.

Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt av Katarina Bivald

Anette är ensamstående mamma och jobbar på Mat-Extra. När dottern flyttar hemifrån upptäcker Anette att hon har en massa tid men inget att fylla den med. Hon börjar ta mc-lektioner... 384 sidor.

 Boknr 1381-3 Pris 198 kr

 Boknr 1346-6 Pris 198 kr

Rån och inga visor

av Catharina Ingelman-Sundberg Ligan på djupt vatten!

Inget kan stoppa pensionärsligan. Nu behöver de riktigt mycket pengar. Det kostar att lyxa till det för äldre människor. Kanske ta efter finansvärldens stora bonusar – men nu till lågavlönade och fattiga som behöver uppmuntran. Den spektakulära bankkuppen som gav dryga tio miljoner räcker till att öppna restaurangen med speeddejting och dans för äldre, men planerna är större än så… 400 sidor.  Boknr 1359-9 Pris 198 kr

8

Skuggan av ett år

Lila Hibiskus

Fem studenter flyttar in i en övergiven stuga på den engelska landsbygden. De vill ha ett sista gemensamt äventyr! Trettio år senare får Lila ett anonymt brev med nyckeln till den avlägsna stugan… 443 sidor.

När Tonårsflickan Kambili berättar om sin far växer bilden av en tyrannisk man fram. Helt annorlunda än den hjälte utomstående ser. Gripande om hur kärlek och hopp kan växa där man minst anar det. 277 sidor.

av Hannah Richell

 Boknr 1350-8 Pris 198 kr

av C N Adichie

 Boknr 1228-6 Pris 129 kr


SPÄNNING Mörk jord

av Ann Cleeves Vem är hon, kvinnan i röd klänning?

Det är mörk vinter på Shetlandsöarna och regnet framkallar ett jordskred. På väg till en väns begravning får Jimmy Perez syn på en övergiven stuga som förstörts av vattenmassorna. Han stannar, stiger in och får syn på en mörkhårig kvinna i röd klänning – död! Jimmy blir som besatt av att ta reda på vem hon var - hur och varför har hon dött? 368 sidor.  Boknr 1384-7 Pris 198 kr

Dött vatten

Nattvägen

Jimmy Perez är sjukskriven men kan inte låta bli att engagera sig när man hittar en journalist död i marinan. Spåren leder till Shetlands olje-och gasindustri. 395 sidor.

Judy har offrat allt för sina barn – med strålande resultat. Men en sommarnatt besannas hennes värsta mardröm. Ungdomarna tar ett ödesdigert beslut, som kommer att krossa den lyckliga familjen. 403 sidor.

av Ann Cleves

 Boknr 1332-6 Pris 198 kr

av Kristin Hannah

 Boknr 1283-1 Pris 198 kr

Husdjuret

av Camilla Grebe Minnet av ett brott…

Svara om du hör mig

Välkommen hem

När älgjägaren Per Sanner hittas död vid årets älgjakt blir kamraterna i jaktlaget misstänkta. Vem har velat Pär så illa? Finns det någon koppling till den tjuvskjutna vargen? 416 sidor.

Återträffen med klassen där det skulle ätas gott, umgås och spökvandras spårar ur helt och hållet, Magdalena Hansson blir kvar mitt i kaoset. Sent på kvällen hittas en av klasskamraterna brutalt mördad… 509 sidor.

av Ninni Schulman

av Ninni Schulman

 Boknr 1302-9 Pris 198 kr

3 10 I TOPP

 Boknr 1365-6 Pris 198 kr

Malin, ung kvinnlig polis. Hanne expert på personprofilering men som lider av minnesförlust och så Jake, pojken som bär på en helt onämnbar hemlighet. En berättelse om vår samtid, om identitet och om de lögner vi berättar om och de vi själva väljer att tro på. Jakten på mördaren blir inte bara farlig, den förändrar också deras existens. Sanningen har, som så ofta, ett högt pris. Denna roman om ett fruktansvärt brott är en fristående fortsättning på ”Älskaren från huvudkontoret” som översatts till mer än 20 språk! Ca 400 sidor.  Boknr 1385-4 Pris 198 kr

Förföljaren

av Nora Roberts Ny bladvändare!

Två dagar innan sin tolvårsdag vaknar Naomi Bowes mitt i natten. Ute drar det ihop sig till ett tryckande hett åskväder. Genom sovrumsfönstret ser Naomi sin pappa försvinna in bland träden. Sjutton år senare har Naomi bestämt sig för att lämna traumat i det förflutna bakom sig. Hon är inte längre den lilla flickan som hittade och befriade en fastbunden kvinna i en jordkällare i skogen, och avslöjade sin pappa som en av landets värsta seriemördare. 551 sidor.  Boknr 8748-6 Pris 249 kr

Vår egen lilla hemlighet

Snövit ska dö

Av Nele Neuhaus

En vårkväll kommer socialsekreteraren Ann-Karin Ehn inte hem från arbetet och maken anmäler henne försvunnen. Polisen hittar hennes övergivna bil några mil från Hagfors med spår av blod i… 377 sidor.

Amelie, 17 år, har precis flyttat till sin pappa och styvmamma i Altenhain. Tidigare bodde hon i Berlin hos sin tjatiga mamma. Ett år kvar i skolan, sedan tänker hon lämna byhålan för alltid. Trots att det finns vissa lockelser … 448 sidor

 Boknr 1338-3 Pris 198 kr

 Boknr 1358-1 Pris 198 kr

av Ninni Schulman

9


KÄRLEK OCH ROMANTIK Lust och längtan

av Carin Hjulström Ny feelgoodroman om Frida Fors!

Radhuset i Kålltorp ekar fortfarande tomt. Barnen är utflugna och Fridas flirt med läkaren Martin på andra sidan gatan blir inte vad hon drömt om. Så när myndigheterna vädjar till folk som har outnyttjad boyta att ta sitt ansvar och hyra ut ett rum ställer Frida upp. Hon annonserar, får massor av svar och väljer en kvinnlig student från Kamerun: jurist, litteraturintresserad och perfekt som inneboende. Men när Michell, 32 år, dyker upp är det en man. Det blir en lång höst. Ca 400 sidor.  Boknr 1380-5 Pris 198 kr

Kärlek sökes

Beslutet

Påhejad av vänner och arbetskamrater ger sig Frida motvilligt ut på jakt efter den kärlek hon sedan länge gett upp hoppet om. Hon provar med krogen, men utan framgång. Nätet tycks vara den nya mötesplatsen. 416 sidor.

I 60-talets swinging London träffar den modeintresserade överklassflickan Eliza arbetarpojken Matt som just börjat bygga upp en förmögenhet inom byggbranschen. Passionen är total och allt ser ljust ut… 520 sidor.

av Carin Hjulström

 Boknr 1364-9 Pris 198 kr

av Penny Vincenzi

 Boknr 1269-0 Pris 129 kr

Allt jag önskade av Lucy Dillon

Varför har Nancy slutat prata?

En enda risk

Gloria

Några dagar före julafton, i Kirunas vintermörker, möts Ambra, knivskarp journalist och ex-soldaten Tom. Båda jagas av det förflutnas demoner, men de upptäcker oväntade sidor hos varandra – och en passion de aldrig tidigare känt ... 500 sidor.

Gloria har panik. Hon är Stockholmsoperans mest självlysande stjärna och ska nu repetera Carmen, mot sin gamla kärlek Dominic... Som 53-årig sångerska borde hon tänka på pension snarare än på passion… 351 sidor.

av Simona Ahrnstedt

 Boknr 1366-4 Pris 198 kr

av Åsa Hellberg

10 10 I TOPP

Caitlins äktenskap knakar i fogarna och hennes självkänsla är i botten. När den lilla dottern Nancy dessutom slutar prata gäller det att göra något drastiskt. Med hjälp av en släkting, två mopsar och modet att tänka nytt skönjs åter ljuset i tunneln. En hoppingivande och hjärtevärmande bok om förlorade drömmar och nya möjligheter. 439 sidor.  Boknr 1382-1 Pris 198 kr

 Boknr 1361-5 Pris 198 kr

Allt eller inget

av Simona Ahrnstedt Sveriges romancedrottning är tillbaka!

6 10 I TOPP

Lexia Vikander älskar sitt arbete på reklambyrån. En ny VD ska tillträda och ryktet om uppsägningar går. Lexia saknar både formell utbildning och vassa armbågar och är inte den självklara stjärnan. En kväll ensam på en bar efter lite för många rosa drinkar, möter hon Adam. En man som ser och verkar förstå henne. I alla fall tills hon kysser honom och sen kräks på hans skor. På måndag morgon möts de igen, Lexia och hennes nya chef Adam... Ca 350 sidor.  Boknr 1386-2 Pris 198 kr

10

Tango för vilsna själar

Tisdagsklubben

Före detta proffsdansaren Angelica bestämmer sig för att starta en danskurs och deltagarna i hennes kurs kommer snart att inse att man i dansens virvlar aldrig kan dölja något för sin danspartner. 512 sidor.

Karin tänker inte efter så noga när hon anmäler sig till kvällskursen i asiatisk matlagning varannan tisdag. Hon vet bara att hon behöver bryta den oro och ensamhet som uppstått efter maken Stens stroke. Allt är förändrat... 281 sidor.

av Lucy Dillon

 Boknr 1316-9 Pris 198 kr

av Anna Fredriksson

 Boknr 1349-0 Pris 198 kr


HISTORISKA ROMANER! Näktergalen

av Kristin Hannah Kvinnornas krig

När Vianne Mauriacs man ger sig av till fronten 1939 tror hon att hon är trygg för egen del. Det är otänkbart att nazisterna ska kunna invadera Frankrike. Men invasionen kommer, och i hennes hus flyttar det in en tysk kapten. Vianne har inget val – om hon vill behålla sitt hem måste hon och dottern dela det med fienden. Allt eftersom kriget fortsätter blir bristen på mat och pengar akut, och den hotfulla situationen tvingar Vianne till allt större uppoffringar för att skydda sig själv och sin familj. 526 sidor.  Boknr 1371-4 Pris 198 kr

Det nionde brevet

Hotell Angleterre

Walter ärver en bunt brev efter sin mor som tar honom tillbaka till midsommaren 1955. Ett tivoli kom till ön och han mötte Hana som vände upp och ner på allt. De var oskiljaktiga under några dagar, men när helgen var över var lägret nerbrunnet och Hana försvunnen… 367 sidor.

Sverige, 1940. Kriget rasar i Europa och nygifte Georg Lindkvist blir inkallad att försvara gränsen mot Finland. Han hamnar i ett militärläger i Norrbotten under ett sadistiskt befäl. Våren 1943 blir Georgs övergivna fru Kerstin vän med den gåtfulla Viola hemma i Malmö. 560 sidor.

av Catrin Ormestad

av Marie Bennett

 Boknr 1360-7 Pris 198 kr

 Boknr 1344-1 Pris 198 kr

Norrsken

Midnattssolens timme

Vägen mot Bålberget

Hemåt över isen

Cecilia återvänder efter en lång tids frånvaro till gården Rosenlund och sina båda systrar. Endast föräldrarna vet var hon har varit och vad hon har gjort. Nu vill de gifta bort henne med en man hon inte älskar. 318 sidor.

Lappland, mord, samer, hemligheter, en ung okonventionell kvinna och en lagens man är ingredienserna i Cecilia Ekbäcks nya historiska spänningsroman. Allt börjar när tre män hittas mördade i en prästgård som omges av myter och hemligheter. 301 sidor.

En sensommardag 1975 går Jacke och hans tonårsdotter Veronica upp på Bålberget i hemtrakten Nyland vid Ångermanälven. Det sägs vara platsen där man avrättade häxor. På samma plats trehundra år tidigare rannsakas Malin år 1674 för trolldom. 592 sidor.

En dramatisk olycka en vinternatt 1914 när sju ungdomar gick igenom isen kom att prägla ön för generationer. Nu är det 2013 och Ellinor kör sjötaxi. En dag står Herrman Engström vid bryggan och gör åkarbrasor. Herrman! 288 sidor.

 Boknr 1375-5 Pris 198 kr

 Boknr 1289-8 Pris 198 kr

av Frida Skybäck

 Boknr 1322-7 Pris 198 kr

av Cecilia Ekbäck

av Therése Söderlind

av Gunilla Linn Persson

 Boknr 1339-1 Pris 198 kr

Vargarnas tid

av Elisabet Nemert Mod och kärlek i krigets skugga

En välbevarad hemlighet

Röd måne

av Elisabet Nemert

En solig sommardag blir sextonåriga Lurel vittne till en fasansfull händelse. Som vuxen och firad skådespelerska börjar hon pussla ihop minnena av vad som verkligen hände. 560 sidor.

Vid vägkanten hittar Ingrid ett övergivet spädbarn. Hon tar hand om flickan och döper henne till Indra. Hon lär henne allt om läkeväxter. Men Indra har även andra förmågor – som måste hållas hemliga. 386 sidor.

 Boknr 1295-5 Pris 198 kr

 Boknr 1296-3 Pris 198 kr

av Kate Morton

Världen brinner och ondskan breder ut sig allt mer – även i Sverige. Här har världens första rasbiologiska institut bildats för att skydda den så kallade ”rena svenska rasen”. Och den svenska regeringen har stängt landets gränser för judar. I Tyskland sprider nazismen sitt gift över världen. Men vid sidan av ondskan går som alltid kärleken. I sökandet efter tre försvunna finska krigsbarn träffas Magdalena och CarlMagnus. Deras mod och medmänsklighet kommer att göra skillnad för många. 408 sidor.  Boknr 1368-0 Pris 198 kr

11


MER SPÄNNING FRÅN SVALAN DECKARE • ACTION • THRILLER • SPÄNNING Elakt spel

Tio svenskar måste dö

Jan Mårtenson

Av Martin Österdahl

Antikhandlare Johan Kristian Homan dras in i en härva av maktspel och korruption med trådar tillbaka till andra världskrigets Wien där en tavla av Gustav Klimt försvann spårlöst under nazisternas plundringar. När den enda överlevande arvingen söker upp Homan i hans butik i Gamla stan för att be om hjälp att hitta det ovärderliga konstverket har han inte hjärta att neka, vilket han får anledning att ångra djupt. Elakt spel är en Homandeckare av fin årgång med konst, kultur, god mat och eleganta viner. 332 sidor

En chef på migrationsverket är den första i en rad av högt uppsatta svenskar som faller offer för en brutal mördare. Ingen vet vem som står näst på tur. Ingen vet hur man skyddar sig mot en osynlig fiende. Samtidigt håller den ryska flottan sin största övning sedan murens fall och den osänkbara atomubåten Kursk går på grund. Putin tittar kallsinnigt på och en nygammal konflikt mellan öst och väst seglar upp igen. Den enda som förstår vad som händer är Rysslandsexperten Max Anger... 509 sidor

 Boknr 4051-9 Pris 198 kr

 Boknr 4052-7 Pris 198 kr

Bödelskyssen

Inland

Polisen Malin Fors är tillbaka efter sitt senaste uppdrag. Hon har lyckats hålla sig nykter, men är rastlös och behöver ett komplicerat fall för att hålla begäret efter alkohol stången. Så kapas ett plan på Linköpings flygplats och Malin och hennes kollegor kastas in i det största gisslandramat i Sveriges historia. Över fyrtio män, kvinnor och barn hotas till livet av kaparen som har tagit sig rätten att bestämma över andras liv och död. Men kan några få liv offras för att rädda många? 341 sidor

I inlandets snölandskap väntar ondskan, finns mördaren kvar där ute? I den fristående uppföljaren till succén Utmarker får den forne detektiven Sam och den före detta säpoagenten Molly ett oväntat uppdrag som rör ett obehagligt fall från det förflutna. Mördaren är sedan länge dömd och fängslad, men är det verkligen rätt person? Inland är en gastkramande resa in mot mörkrets iskalla hjärta … 379 sidor

Av Måns Kallentoft

Av Arne Dahl

 Boknr 4054-3 Pris 198 kr

 Boknr 4053-5 Pris 198 kr

Skuldens gudar

Hot över Östersjön

av Michael Connelly

LIV ELLER DÖD!

Haller beslutar sig för att ta sig an den mordanklagade André la Cosse. Det är något hos den lille smale mannen som säger Mickey att André är oskyldig. Allting känns för tillrättalagt. André är offer för mycket mäktiga krafter. Mickey Haller och hans team börjar undersöka fallet. Än en gång måste Mickey Haller ta till smutsiga knep och finter för att få en man som kanske borde ha fått livstid fri. Det är detta han försörjer sig på. Och han är en mästare på det! 410 sidor.  Boknr 4025-3 Pris 198 kr

12

av Tom Clancy

NYTT VÄRLDSKRIG

Ett ryskt spionplan kör in i en Air-bus på väg från Stockholm. Rysslands president Valeri Volodin har för avsikt att skapa internationellt kaos för att dölja sin egentliga plan. Men president Jack Ryan ser ett mönster och tvekar inte att slå tillbaka. Problemet är bara att Volodin står redo att invadera ett Nato-land. Kommer Jack Ryan att hinna stoppa Volodins hänsynslösa planer på ett nytt världskrig? 652 sidor.  Boknr 4041-0 Pris 198 kr


MER SPÄNNING FRÅN SVALAN DECKARE • ACTION • THRILLER • SPÄNNING Spionernas arv

Bombmakarens kvinna

Av John le Carré

Jag måste resa bort några dagar. Till London. Det är en person som gått bort, ljuger den före detta agenten Peter Guillam för sin kära Catherine. Nästa dag är han på plats i Säkerhetstjänstens nya vräkiga högkvarter. Här talar en ung spoling om för den numera pensionerade agenten Peter Guillam att han behöver få reda på allt om en tidigare operation där både Guillam och den legendariske George Smiley tycks ha begått ödesdigra misstag. Felsteg som nu, flera decennier senare, skapat stora problem… 272 sidor

av Leif GW Persson

JAKT PÅ EN ”MULLVAD”

 Boknr 4036-0 Pris 198 kr

 Boknr 4055-0 Pris 198 kr

Sex dagar

Top dogg

April 1992. I sex dagar brinner Los Angeles, efter att snutarna som misshandlat Rodney King frikänts. Gängen tar över, affärer plundras, poliserna är någon annanstans. Detta är berättelsen om Ernesto och hans närmaste, och den våldsamma hämnd som utkrävs efter upploppens första dag. Vi följer gängen och poliserna; sjuksköterskorna och brandmännen; butiksägarna, grafittikonstnärerna och langarna. En stad och ett samhälle som vittrat sönder, men som ändå, på något sätt, alltid tycks resa sig och återuppstå. 419 sidor.

Vilka är männen som förgriper sig på flickor i Stockholm? En grupp av män har i många år utnyttjat unga flickor och filmat övergreppen. Alla som kommer dem på spåren gör det med fara för sitt liv. När det omaka paret – kåkfararen Teddy och advokaten Emelie – får kontakt med den utsatta flickan Katja får även de ett pris på sina huvuden. Vilka är männen som till varje pris vill tysta dem? 472 sidor

av Ryan Gattis

VÅLDSAM HÄMND

Lisa Mattei har 26 dagar på sig att förhindra en katastrof! Det är den elfte maj och Lisa Mattei ska göra någonting mycket ovanligt. Hon ska ha ledigt och spendera en heldag på Skansen med sin dotter. Men deras efterlängtade planer slås i spillror när Mattei får ett samtal från sin chef. Ett samtal som förändrar allt och sätter nationen i högsta beredskap … 555 sidor.

Av Jens Lapidus

 Boknr 4056-8 Pris 198 kr

 Boknr 4038-6 Pris 198 kr

Kaninjägaren

STHLM DELETE

Joona Linna har suttit två år på den slutna anstalten Kumla när han förs till ett hemligt möte. Polisen behöver hans hjälp för att stoppa mördaren som går under namnet Kaninjägaren. Den enda länken mellan offren är att de alla hör ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren kommer. Ödets tärningskast placerar överraskande tevekocken Rex Müller mitt i händelsernas centrum. För första gången ska han ta hand om sin son Sammy. Men istället för tre lugna veckor blir det en fruktansvärd kamp på liv och död… 572 sidor.

Ett larm går och en väktare blir kallad till en kåk ute på Värmdö. Där möts han av ett lik, en människa som blivit helt massakrerad. En ung man påträffas svårt skadad i närheten av brottsplatsen. Han häktas som skäligen misstänkt för mordet. Men vem är offret? Och varför leder så många spår till Mats Emanuelsson, mannen som Teddy – den före detta gangster och kåkfarare kidnappade för länge sen? 484 sidor.

av Lars Kepler

GASTKRAMANDE SPÄNNING

av Jens Lapidus

BAD GUYS, BAD GUYS!

 Boknr 4042-8 Pris 198 kr

 Boknr 4046-9 Pris 198 kr

13


MER SPÄNNING FRÅN SVALAN DECKARE • ACTION • THRILLER • SPÄNNING Djävulsdoften

Kalypso

En nystart är precis vad Malin behöver, och dessutom i ett varmt land. Men Bangkok är inte alls det paradis turist-broschyrerna utlovar. Hon börjar hänga på baren Lady Deluxe där hon träffar den unga, vackra Aroon. Det är en skamfylld relation – Aroon tar betalt för sina tjänster. På ambassaden avlöser de meningslösa rutinuppdragen varandra och flaskan med Mekongwhisky pockar allt mer på uppmärksamhet. Men Malins jaktinstinkt väcks plötsligt till liv när en svensk kvinna hittas mördad i Chinatown. 420 sidor.

En hemlig militäraktion i Sovjetunionen går fel. Tjugofem år senare påträffas med kort mellanrum två lik i Oslo. Rör det sig om hämnd, eller vill någon sopa undan spåren? Frågorna blir allt mer brännande för poliserna Kafa Iqbal och Fredrik Beier. Vem är Kalypso? Varför måste hon dö? Uppföljaren till succédebuten Det hemliga brödraskapet från Wien har hyllats som en mästerlig thriller: ”Ingar Johnsrud fortsätter att skapa kriminallitteratur på internationell toppnivå.” (VG) 522 sidor

av Mons Kallentoft

VEM ÄR MÖRDAREN?

 Boknr 4050-1 Pris 198 kr

Selfie

Av Jussi Adler-Olsen

POPULÄR SERIE!

En äldre, välbärgad dam hittas mördad i en park. Samtidigt inleder en bilist en blodig jakt på unga kvinnor. Offren är snygga, fåfänga och arbetslösa. Och trots ett mycket stukat gäng anar kriminalkommissarie Carl Mørck och hans Avdelning Q ett samband mellan händelserna. Men detta är inte det enda som gör luften tung för Avdelning Q i Köpenhamnspolisens källarrum. Kommissarien Carl Mørck och hans kollegor hänger alla löst då cold case-avdelningen plötsligt står inför ett akut nedläggningshot. 471 sidor  Boknr 4058-4 Pris 198 kr

Sista vakten av Stephen King

Sju år har gått sedan den ökände ”Mercedesmördaren” Brady Hartsfi eld körde rakt in i en folkmassa. Åtta människor dog och långt fler fick men för livet. Den f.d. kriminalpolisen Bill Hodges har inte kunnat lägga vansinnesdådet bakom sig. och han inser att mardrömmen är långt ifrån över ... 384 sidor.  Boknr 4047-7 Pris 198 kr

MÖRDAREN ÄR TILLBAKA

Av Ingar Johnsrud

 Boknr 4057-6 Pris 198 kr

På väg mot döden

Av Stephen Booth På en väg hittas en övergiven lastbil och chauffören Mac Kelsey är mördad. Kriminalinspektör Ben Cooper får ta hand om utredningen. Ytterligare en person hittas död, den här gången tycks det röra sig om självmord. Den döde, Scott Brooks, har lidit av depression sedan hans fru Ashley omkommit i en bilolycka åtta år tidigare. Den mördade lastbilschauffören Mac Kelsey tycks ha befunnit sig på olycksplatsen då. Finns det ett samband eller en slump? 378 sidor  Boknr 4059-2 Pris 198 kr

Öster om avgrunden

Av Thomas Engström Affärskvinnan Pauline Hollister bär på mörka hemligheter. Hon vänder sig till Ludwig Licht, som numera arbetar på säkerhetsfirman EXPLCO:s avdelning i Georgien. Men innan hon hinner avslöja något försvinner hon. Samtidigt börjar landet att rämna och en rad terrordåd drabbar huvudstaden. Vad var Hollisters hemligheter? Vilka krafter har hon satt i rörelse? Ludwig ställs snart inför sin farligaste, mest hänsynslösa fiende någonsin... 376 sidor  Boknr 4060-0 Pris 198 kr

14


MER SPÄNNING FRÅN SVALAN DECKARE • ACTION • THRILLER • SPÄNNING Advokaten

Ingen återvändo

av John Grisham

1:A PÅ TOPPLISTORNA I USA!

Advokaten Sebastian Rudd är inte en vanlig advokat, han är en ensamvarg som bara tar sig an till synes hopplösa fall. Han driver sin advokatfirma från baksätet på sin skottsäkra van, som är utrustad med en hemlig vapengömma, bekväma lädersäten och en välförsedd bar. En dag blir han kontaktad av en man som påstår sig ha mördat en polischefs dotter. Plötsligt befinner sig Rudd i en farlig katt-och-råtta-lek som fullkomligt bakbinder honom. 372 sidor.

av Lee Child

TOPPTHRILLER

 Boknr 4049-3 Pris 198 kr

Han har inget körkort, ingen skattepliktig inkomst och ingen försörjningsplikt. Hans främsta vapen är kraft, mod och en vilja av stål. Det lär han behöva. Inom kort ska han stå inför en av de farligaste utmaningarna i sitt liv… Motellet är sunkigt. Och killarna som väntar utanför dörren är utan tvekan militärpoliser. Utan tvekan där för att få Reacher att lämna stan. Bara några minuter senare har de hårt och smärtsamt ändrat åsikt … 399 sidor.  Boknr 4035-2 Pris 198 kr

Be inte om nåd

Ravenspur

Året är 1996. En ung kvinna, Pashie, som jobbar åt ett svenskt företag försvinner spårlöst i Sankt Petersburg. Hennes svenske pojkvän och kollega, attackdykaren och Rysslandsexperten Max Anger, åker dit för att leta efter henne. Max hittar Pashies mobiltelefon. Det visar sig att hon haft kontakt med en mycket farlig underjordisk organisation, vars åldrige ledare är beryktad för sin ondska. Har Pashie blivit en bricka i ett storhetsvansinnigt spel? Är hon kidnappad? 487 sidor.

England 1470. Kung Edward av York har drivits ut ur England. Drottning Elizabeth och hennes barn har sökt skydd i Westminster Abbey. Familjen Lancaster har vunnit kronan. Edward av York vill återta tronen med alla medel och anländer till Ravenspur med en stukad armé och sin bror Richard vid sin sida. Men när deras egentlige fiende, Henry Tudor, gör anspråk på tronen leder det till Bosworth Field och den strid som blir slutet på Rosornas krig ... 412 sidor

av Martin Österdahl

GRÄNSLÖS ONDSKA

 Boknr 4048-5 Pris 198 kr

Conn Iggulden

AVSLUTANDE DELEN OM ROSORNAS KRIG!

 Bok nr 4061-8 Pris 198 kr

Rosornas krig av Conn Iggulden

 Stormfågel Boknr 4003-0 Pris 198 kr 389 sidor.  Solvarg Boknr 4017-0 Pris 198 kr 435 sidor.  Blodsfejd Boknr 4031-1 Pris 198 kr 389 sidor.

MAKALÖS HISTORIA!

Tredje delen i Conn Igguldens serie om det mytomspunna och blodiga engelska inbördeskriget Rosornas krig. Vintern 1461. Richard, hertig av York, är död. Kung Henry VI är fortfarande fången och hans drottning rider söderut med sin segerrusiga armé. Med Yorks död tycks Margret ostoppbar. Men då hon dödade fadern släppte hon samtidigt loss sönerna. Edward av March är nu hertig av York och utropar sig till Englands rättmätiga kung. Två män kan göra anspråk på kronan, men bara en kan behålla den. Blodsfejden kan börja.

15


POPULÄRA FAKTABÖCKER! Grilla grönt

Av Malin Landkvist I sommar grillar vi grönt!

Grön mat är numera en självklarhet i vår matlagning. Nu är det dags att låta grönsakerna spela huvudrollen även på grillen. Mer än 80 recept där allt tillagas på grillen. Här finns något för alla, från nybörjaren till grillveteranen. Vad sägs till exempel om Grillad kålrot med smör och mandel, eller Kronärtskocka med mynta och citron? Boken innehåller även menyer med förslag till stora och små middagar tillagde på grillen under bar himmel. Allt detta samlat i den enda grillboken du behöver i sommar! 182 sidor  Boknr 8838-5 Pris 269 kr

Inte ett moln så långt ögat kan nå

Gröna kickstarter med Ulrika

I den här rikt illustrerade boken berättar Tomas om hela sitt artistliv, från de första trevande försöken i slutet av 1960-talet, till idag, lika aktuell. För den som vill spela och sjunga med finns även texter och ackord till varje låt. 256 sidor.

Kostrådgivaren och bästsäljande kokboksförfattaren Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler. Detta är Ulrikas tjugosjätte bok med hälsosamma recept. Totalt har hennes böcker sålt i över en miljon exemplar. 204 sidor.

Av Tomas Ledin

Av Ulrika Davidsson

 Boknr 8816-1 Pris 309 kr

 Boknr 8818-7 Pris 279 kr

VINNARE I KOCKARNAS KAMP!

Lugn mage med grön mat

Tareq Taylors kyckling

Först tar vi bort det som brukar ge symtom hos de flesta. Kontrollerat lägger vi till dem igen – du får svar på vad som ställer till det i just din mage! Dietisten Sofia Antonsson ger dig massor av härliga recept, tips och stöd. 144 sidor.

Kyckling är bra och näringsrik mat som kan kombineras i oändlighet. Men det är inte bara kryddorna som betyder något för slutresultatet, utan även själva råvaran. Här delar Tareq Taylor med sig av sin kunskap! 208 sidor.

av Sofia Antonsson

av Tareq Taylor

 Boknr 8805-4 Pris 279 kr

 Boknr 8806-2 Pris 289 kr

5 ingredienser Av Jamie Oliver

Förbättra din tarmflora

 Boknr 8839-3 Pris 299 kr

Michael Mosley är omtalad för att göra experiment på sig själv och även i den här boken har han testat ett antal dieter för att se vad de har för inverkan på vikten, blodsockret och tarmbiotan, det vill säga de goda magbakterierna. 277 sidor.

Jamie Oliver är övertygad. Fem ingredienser är allt som behövs för en smakrik, näringsriktig och god måltid. Matlagning ska vara enkel och möjlig för alla. Här finns 130 superenkla recept med bara fem ingredienser. 317 sidor

Av Michael Mosley

 Boknr 8820-3 Pris 269 kr

Håkan Larssons bästa mat till vinet

av Håkan Larsson

Här får vinet styra över maten!

Sticka flätor

Svenska broderier

Vackra bilder som får en att längta efter en ny stickning. Men också på detaljer av plagg, så att maskorna syns tydligt. Hitta din favorit i boken, sätt dig tillrätta i fåtöljen och njut av att se flätorna växa fram. 159 sidor.

Tänk att man kan skapa så mycket vackert med bara tyg, nål och tråd! Svenska broderier är en gedigen grundbok i broderi för både nybörjare och mer avancerade brodörer. En inspirerande och heltäckande handbok. 240 sidor.

Av Ivar Asplund

 Boknr 8817-9 Pris 299 kr

16

av Karin Holmberg

 Boknr 8807-0 Pris 329 kr

Precis den kokbok du behöver! 150 enkla recept indelade efter vin av olika smaktyper: från friskt vitt bubbel till eleganta röda viner. De olika smakerna presenteras och följs sedan av recept på mat som passar extra bra till. Det är små läckra tilltugg, lätta varmrätter och smaskiga desserter. Till varje recept får du ett specifikt förslag på det vin som passar allra bäst! 255 sidor.  Boknr 8808-8 Pris 289 kr

För titlar på sidorna 16-18 gäller omgående leverans eller vid angiven utgivningstid.


POPULÄRA FAKTABÖCKER! 30 år av tystnad av Anna Hage Vittne till mord!

Sammansvärjningen: hur Ryssland hjälpte Donald Trump in i Vita huset Av Luke Harding

Bakom kulisserna i Trump Tower och in i Kremls maktcirklar. Historien om ett samröre med ryska intressen som går flera decennier tillbaka i tiden avslöjas för första gången. 354 sidor.  Boknr 8822-9 Pris 249 kr

17 år gammal på väg hem från en bio, samma biograf som Olof Palme hade besökt, blir Anna inte bara vittne till mordet på stadsministern utan gjorde även allt hon kunde för att rädda livet på honom. Det finns en gräns för hur länge man kan trycka ner sina känslor. Känslor av sveken från vuxenvärlden, drevet från media och minnen från de många vittnesförhör som alla påverkade henne starkt. Nu berättar hon sin historia om vad som hände, där i korsningen SveavägenTunnelgatan den 28 februari 1986. 220 sidor.

Fixa fint i trädgården Av Anna Örnberg

Idébok för trädgården. Förvandla populära material eller sådant du har liggande hemma till en mängd användbara projekt, insektshotell, snickra bord och bänkar, gjut fågelbad – den här boken är fylld av påhittiga tips för större och mindre uterum. 112 sidor.

 Boknr 8810-4 Pris 229 kr

 Boknr 8823-7 Pris 209 kr

LEVERANS TIDIGAST I APRIL!

Omgiven av idioter

Mannerheim

120 krukväxter

Thomas ger dig konkreta hjälpmedel att förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikationsstilar. Den visar på en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen: dålig kommunikation… 299 sidor.

Herman Lindqvist han kan, han! Nu kommer ytterligare en spännande och underhållande biografi om en av historiens berömda män: överbefälhavaren och presidenten, Gustaf Mannerheim. 405 sidor

Uppslagsverk och inredningsbok i ett! Vill du ha en vacker grönska att vila ögonen på där hemma, men vet inte vilka krukväxter du ska välja? Har du redan en djungel inomhus, men känner dig osäker på namn, växtsätt och skötsel? 128 sidor.

Av Thomas Erikson

 Boknr 8824-5 Pris 149 kr

Av Herman Lindqvist

 Boknr 8804-7 Pris 269 kr

Av Minna Mercke Schmidt

Giftfri: Ett liv utan tillsatser

 Boknr 8821-1 Pris 239 kr

I Giftfri har författarna tagit till vara på gamla husmorsknep och blandat dem med moderna tillvägagångsätt och resultatet av egna experiment. De är ständigt på jakt efter nya kemikaliefria lösningar på vardagliga problem. 272 sidor.

Av Av Martina Johansson och Fanny Lindkvist

 Boknr 8819-5 Pris 269 kr

Alkoholfritt: Till maten Av Richard Man

Noga utvalt – utan alkohol

Boken om hur du lätt gå ner i vikt – och stannar där

Handbok för köksträdgården av Lena Israelsson

Inga radikala dieter eller hårda träningsprogram. Enkla, bra vanor som går att passa in i en normal vardag. Tappa 30 kilo på 30 veckor - och stanna där! 135 sidor.

Det här förhoppningsvis inte bara en handbok, utan också en inspirationsbok, en bok som väcker matlust och doftar jord. Praktiskt taget alla köksväxter som går att odla i Sverige presenteras i denna ”nyttiga” bok. 500 sidor.

 Boknr 8825-2 Pris 189 kr

 Boknr 8809-6 Pris 339 kr

Av Bernadette Fisers

Att välja alkoholfritt ligger i tiden. Men fortfarande står många av oss rådvilla när det gäller att kombinera drycken med mat. Vatten, äppelmust eller möjligen alkoholfri öl är nog de alternativ de flesta oss slutligen väljer. Men när man bjuder på middag känns det kanske inte lika spännande som ett väl utvalt vin. Här finns inga pekpinnar, bara massor av inspiration. Huvudsaken är att det blir gott, för som Richard säger: ”Dryck som serveras till mat ska passa till maten, oavsett alkoholhalt. Så enkelt.” 144 sidor  Boknr 8837-7 Pris 279 kr

17


SMÅTT OCH GOTT! Beppe testar! 15 utomhusexperiment

Lilla barnkammarboken

Sånger, rim och ramsor för hela kroppen

av Beppe Singer

LEVERANS TIDIGAST I APRIL!

Beppe vill att alla ska kunna experimentera utan att behöva skaffa en massa prylar. Blås gigantiska såpbubblor, gör regnbågsbubbelormar, fixa ljudsnurror och vulkaner, få vatten att rinna uppåt, skjut upp flaskraketer och magiska fontäner eller rena vatten med solenergi! I den här boken har barnens vetenskapsfavorit samlat 15 fantastiska utomhusexperiment. Så enkelt och okomplicerat som möjligt. Den här boken vill inspirera och väcka nyfikenhet. Vad är det som händer och varför? 48 sidor.

Gör leken till en rolig och nära stund!

LEVERANS TIDIGAST I APRIL!

Vi får här de mest omtyckta visorna och ramsorna. Sjung ”I ett hus vid skogens slut”, eller ”Spring efter vatten” med barnets ben. Klappa händer, vicka på rumpan, gör vågor och gapa med armarna som en haj! Här finns något både för de större barnen och för de allra minsta. En bok som räcker länge och som kan användas såväl inomhus som utomhus. 64 sidor.  Boknr 8827-8 Pris 189 kr

 Boknr 8826-0 Pris 159 kr

Blomsterfesten i täppan

Min saga

En magisk midsommarfest väntar. I en färgsprakande parad anländer blåklockor, pioner, daggkåpor, ängsull, rödbetor, bondbönor och ogräs till trädgården. Boken gavs ut 1914 och återutges nu i en extra fin, inbunden utgåva med linnerygg. 40 sidor.

På Pelles gård finns många djur, bland annat Pelles favorit ko: Saga. Snart ska Saga få en alldeles egen kalv, så spännande tycker Pelle. Han är också nyfiken på hur det var på gården förr i tiden… 64 sidor.

av Elsa Beskow

 Boknr 8828-6 Pris 189 kr

av Margareta Nordqvist

 Boknr 8829-4 Pris 109 kr

Fotboll och fulspel

av Marie Oskarsson och Helena Bergendahlr

Edvin vill spela fotboll, men inget blir som han tänkt sig. Självsäkert kastar han sig in i matchen - och upptäcker att Emilia är mycket bättre än han. Edvin börjar spela fult, både på och utanför planen. 60 sidor.  Boknr 8830-2 Pris 109 kr

PAX – Maran

av Åsa Larsson

Svarthäxan sluter ett ödesdigert avtal med Maran, och Alrik och Viggo måste rädda Estrid ur drömmarnas värld. Men det finns en stor fara med uppdraget… PAX böckerna förvandlar alla barn till bokslukare! 208 sidor.  Boknr 8811-2 Pris 109 kr

Så funkar det! kroppen inifrån och ut Av Mats Wänblad

Vi har den med oss hela tiden, men hur fungerar den egentligen? Hur allt hör samman förklaras tydligt i texter och bild. Här kan vi läsa om kroppens olika system och byggnadsdelar. Vi hittar också avsnitt om livet från vaggan till graven, hälsa och motion, om sjukdomar och hur de behandlas samt om hur kroppen kan komma se ut i framtiden. Här finns gott om informativa genomskärningsbilder liksom humor och lekfullhet. 102 sidor.  Boknr 8813-8 Pris 199 kr

18

Pixiväska

Ninni Oljemark 15 Pixiböcker i en fin väska att ta med på semestern eller att ha hemma och öppna en bok om dagen. Bakom flera av luckorna finns dessutom tips på pyssel, lekar och goda recept! Verkligen mycket läsning för pengarna! 15 böcker.  Boknr 8812-0 Pris 99 kr

För titlar på sidorna 16-18 gäller omgående leverans eller vid angiven utgivningstid.


LJUDBÖCKER! HELA BOKEN PÅ 1 CD! – BÖCKER I BEHÄNDIGT MP3-CD FORMAT!

MP3-CD

MP3-CD

MP3-CD

MP3-CD

Vi mot er

En förtrollad ö

Viskaren

Annabelle

Fredrik Backmans Vi mot er, den fristående uppföljaren till Björnstad, är en intensiv skildring av drabbande mänskliga relationer i en liten stad. En berättelse om lojalitet, vänskap och kärleken som utmanar allt. Uppläsare: Marie Richardsson. Speltid ca 15 tim.

Nell är på flykt undan sitt förflutna och beger sig till ön Three Sisters. Av en slump får hon arbete i den lilla bokhandeln på orten. Snart har hon även nya vänner som får henne att slappna av. Men är hon så trygg här att hon vågar avslöja sin identitet? Uppläsare: Gunilla Leining. Speltid ca 11 tim.

Hennes liv följer fasta rutiner, samma bussäte varje dag, samma närköp. Så får hon ett hotbrev. Någon vill döda henne. Rutinerna förvandlas till skräck. Ragna måste försvara sig. Till varje pris. Uppläsare: Torsten Wahlund. Speltid ca 11 tim.

Efter en vild fest i den lilla bruksorten Gullspång kommer 17-åriga Annabelle inte hem. Polisen och Missing People drar igång ett intensivt sökande, men flickan är spårlöst försvunnen. Motvilligt beger sig kriminalkommissarie Charlie Lager till Västergötland. Uppläsare: Mirja Turestedt. Speltid ca 9 tim.

av Fredrik Backman

 Boknr 8836-9 Pris 239 kr

Av Nora Roberts

Av Karin Fossum

 Boknr 8803-9 Pris 239 kr

 Boknr 8815-3 Pris 239 kr

MP3-CD

 Boknr 8831-0 Pris 239 kr

MP3-CD

MP3-CD

Begynnelse

Iskalla ögonblick

Arthur och hans vänner

Robert Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, dras in i ett gåtfullt äventyr där han ställs inför två av mänsklighetens eviga frågor, och den omskakande upptäckt som visar sig vara svaret på dem. Uppläsare: Niklas Falk. Speltid ca 20 tim.

Hur gick det till när Nora och Thomas från Sandhamns-serien lärde känna varandra? Hur kom det sig att Nora fick ärva den legendariska Brandska villan? Det och mycket annat får vi reda på i dessa tio spännande minideckare. Uppläsare: Katarina Ewerlöf. Speltid ca 9 tim.

Fortsättningen på historien om den modiga gatuhunden Arthur från Ecuador som följde sin blivande husse ända till Sverige. Lyssna till hur det har gått för honom och ta del av fler berättelser om andra fantastiska hundar. Uppläsare: Viktor Åkerblom. Speltid ca 7 tim.

av Dan Brown

 Boknr 8835-1 Pris 239 kr

av Lina Bengtsdotter

av Viveca Sten

Av Mikael Lindnord och Val Hudson

 Boknr 8833-6 Pris 239 kr

 Boknr 8832-8 Pris 239 kr

JUST NU!

MP3-CD

Krokas

Av Elin Olofsson

Året är 1949 när tyska Uli kliver av tåget på Krokoms station i Jämtland. Med sig har hon en sliten resväska fylld av brev från en viss Elsa Pettersson, Det är henne Uli kommit för att träffa… Uppläsare: Angela Kovacs. Speltid ca 8 tim.  Boknr 8814-6 Pris 239 kr

VÄRDE CA

450 KR

CD-spelare för både CD och CD/MP3! Bärbar CD-spelare med LCD-skärm - utmärkt till ljudböcker. Resume-funktionen återvänder till det ställe där skivan pausades och skakminnet på 40 sekunder hjälper till att förhindra avbrott och störningar. Spelar både vanliga CD-skivor och skivor med MP3-filer. Batteri: 2 x AA (medföljer ej). Levereras med hörlurar (3,5 mm-kontakt). Mått: 149 x 136 x 24 mm. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Köp minst 4 artiklar (ej premier) – ditt pris 269 kr Köp minst 6 artiklar (ej premier) – ditt pris 179 kr  Nr 7182-9

OBS! LAGRET ÄR BEGRÄNSAT!

Bonnierkoncernen (där Svalan ingår) håller ett register över koncernens kunder och användare som har registrerat sig eller köpt något hos Bonnier. Registret innehåller personuppgifter som namn, personnummer, postadress, telefonnummer, elektroniska adresser, leverans- och betalnings- och inköpsuppgifter, profilering baserad på adress, samt uppgifter baserade på användning av digitala tjänster. Uppgifterna används av företagen inom Bonnier för fakturering, leverans av produkter, m.m., och som underlag för statistik och marknadsföring. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med dig. Marknadsföring kan ske via post, telefon, eller på annat sätt (e-post och sms används endast i befintlig relation eller efter samtycke). Dina personuppgifter kan lämnas ut till Bonniers samarbetspartners. Personuppgifter sparas under den tid man har en pågående användarrelation och en tid därefter, eller i enlighet med lämnat samtycke. Samtycket är giltigt till dess användaren själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter. Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag. Registerutdrag kan också begäras från Svalans leveransregister, där detaljerade uppgifter finns om din prenumeration/medlemskap. Du kan också spärra uppgifterna mot marknadsföring.

19


Returadress: Svalan Box 613 SE-831 27 Östersund

B

SVERIGE PORTO BETALT

EXKLUSIVT FÖR DIG SOM KUND I SVALAN! Som kund i Svalan har du möjlighet att köpa värdefulla premier till verkligt förmånliga priser. Här hittar du allt från praktiska premier till exklusiva prydnadsföremål och smycken. Passa på att ge dig själv eller en vän en fin present!

VÄRDE CA

VÄRDE CA

200 KR

169 KR

VÄRDE CA

900 KR

Minivas med glänsande hål-lock! Vintermiddagen, vårdukningen, påskbordet … Finns det något som lyfter ett hem mer än en bukett med fräscha snittblommor? Den här vasen har ett vackert glänsande hål-lock i vilket du enkelt sticker ner och arrangerar favoritblommorna. Vasen är 5 centimeter hög och är 10 centimeter i diameter och tillverkad i klart glas med hål-lock av mässingspläterat järn.

Sommarens favorit-väska!

Ceannis Shoulder Bag är en klassisk axelremsväska. Väskan är både stilig och funktionell och väldigt lätt. Det rymliga facket ger plats åt A4-format. Reglerbar axelrem i canvas och väskan stängs med dragkedja och tryckknapp. Det finns tre små fack i väskan, varav ett med dragkedja. Insydd nyckelhållare. Storlek: 34 x 35 x 11 cm. Material: 55% Linne, 45% Bomull.

Ditt pris när du köper 3 böcker 49 kr

Ditt pris när du köper 4 böcker 399 kr

 Nr 7219-9

 Nr 7220-7

Sov kungligt i härligt lyxiga satinlakan!

Söta dekorationsfat! Faten, som mäter 10 cm i diameter, passar alldeles utmärkt på sängbordet där du kan ha dem för att lägga dina ringar eller andra smycken under natten eller varför inte som extra småfat för tillbehör när du dukar middagsbordet till fest. De matchande faten, som levereras i 2-pack, är båda dekorerade med gyllene hjärtan mot gräddvit botten! Ditt pris när du köper 4 böcker 49 kr  Nr 7221-5

VÄRDE CA

950 KR

Finns det något skönare än att krypa ner i en renbäddad säng och lägga sig till ro med en bra bok! De här vita fräscha bäddseten med jacquardvävda ränder är tillverkade i mjuk, härlig bomullssatin av hög kvalitet. Lakanen tål att tvättas och användas om och om igen… 2 st påslakan, 200 x 150 cm 2 st örngott, 50 x 60 cm 100 % bomull

 Nr 7222-3

OBS! LAGRET ÄR BEGRÄNSAT! Samtliga erbjudanden gäller så långt lagret räcker.

978-91-43-01565-2

Ditt pris när du köper 9 böcker 299 kr Ditt pris när du köper 6 böcker 429 kr Ditt pris när du köper 4 böcker 549 kr

Svalan 1804  
Svalan 1804