Page 1

LYK0519

Fler erbjudanden hittar du på lyssnarklubben.se

#5/2019

Det hettar till ordentligt i

Camilla Läckbergs nya succébok om en kvinnas hämnd ...

LJUDBOK

FRI FRAKT! Gäller på lyssnarklubben.se vid köp över 399:-

#5

Hyllade spänningsromanen JÄRTECKEN av Christoffer Carlsson, känd från SvT:s Veckans brott Nytt från Karin Alfredsson Vilken är ÅRETS BOK? Rösta på din favorit! Varm feelgood-roman av Eva Klingvall Premier och mycket mer!

Foto: Magnus Ragnvid

MÅN

NS A DE


Å N G A N D E H E T ROM A N OM E N K V I N N A S H Ä M N D …

Ny bladvändare av Läckberg om

Faye har allt hon kan önska sig. Men när hon hittar sin make Jack i deras säng med en yngre kvinna bryter hon ihop. Sedan tar raseriet över. Hade Jack haft en aning om Fayes storslagna hämnd skulle han inte bara ångra sitt svek. Han skulle ångra att han någonsin träffat henne …

M

atilda lämnar Fjällbacka och sitt mörka förflutna för att börja på Handelshögskolan i Stockholm. Hon ska bli någon annan än den utstötta tjejen som det skvallras om. Därför byter hon namn till sitt mellannamn Faye. Gamla Matilda ska hon lämna bakom sig. Hennes plan lyckas – ankungen blir en svan. En kväll när Faye är på krogen står han där – Jack Adelheim – han som ALLA tjejer på Handelshögskolan trånar efter. Charmig, snygg och generös. Och han vill ha henne. De har passionerat sex, åker på romantiska helgresor och planerar sin gemensamma framtid. Det är en askungesaga hon inte ens hade vågat drömma om hemma i Fjällbacka. 2

Faye är en målmedveten slitvarg, och även i konkurrensen på Handelshögskolan får hon toppbetyg. Men när Jack startar eget företag pausar hon pluggandet för att jobba på café så att de ska ha någon inkomst. Det är ju ändå deras gemensamma framtid Jacks företag bygger. Så småningom börjar hans verksamhet rulla på bra, de gifter sig, får efterlängtade dottern Julienne och flyttar in i en vacker våning på exklusiva Östermalm. Men Faye känner sig alltmer instängd och vilse i deras lyxiga lägenhet och i umgänget med Jacks kollegor och deras ytliga fruar. I takt med Jacks framgångar ställer han allt högre krav på Faye och deras äktenskap börjar knaka i fogarna.


FÅ BOKEN SNABBARE! Beställ NU på lyssnarklubben.se!

passion, svek och gruvlig hämnd!

Faye går från foglig fru till helvetisk hämnerska!

Efter tio Fjällbackadeckare kommer nu Camilla Läckbergs drabbande roman om en kvinna (också med rötter i Fjällbacka) som förlorar allt, men tar kontroll över sitt eget öde.

M ÅNAD

JUDBOK L S EN

Så en helg när Faye kommer hem tidigare från en resa, möts hon av en hårresande syn. Kläder ligger slängda på golvet och när hon går mot sovrummet är det som att hamna i en mycket barnförbjuden film. I deras dubbelsäng ser hon Jack tillsammans med hans yngre kollega Ylva. ”Vad fan gör du här?!” skriker Jack när han ser Faye i dörröppningen. ”Jag vill skiljas”, säger han sedan lugnt med iskall blick. Plötsligt är askungebalen över för Faye. Hon är tillbaka där hon började – i mörkret. Hon har ingen inkomst. Ingenstans att bo. Enligt äktenskapsförordet har hon inte rätt till någonting alls. När hon inser vilken

Suverän inläsning av Mirja Turestedt!

kvinnofälla som slagit igen bakom henne bryter hon ihop. Sedan drabbas hon av ursinne. Hon ska hämnas – storslaget och gruvligt. När hon är klar med Jack kommer han inte bara ångra att han förödmjukat henne. Han kommer ångra att han någonsin träffat henne ...

EN BUR AV GULD Camilla Läckberg Uppl: Mirja Turestedt

Speltid: 10 tim MP3-CD CD

199:-

169:-

Nr 200245

Nr 200246

Ord pris 249:-

Ord pris 229:-

Beställ boken på lyssnarklubben.se för snabb leverans!

Mirja Turestedt läser!

3


Fyra snabba frågor till Camilla Läckberg! Hon är en av Sveriges mest populära författare och har sålt ca 22 miljoner böcker i 60 länder. Efter tio succéböcker i Fjällbackaserien om Erica Falck och Patrik Hedström i Fjällbacka bryter Camilla Läckberg nu helt ny mark med nya boken En bur av Guld.. Beskriv nya boken En bur av Guld med tre ord. Oj, det är en utmaning. Men jag skulle säga Passionerad, arg och stolt.

Hur fann du inspirationen och idén till boken? Idén till den här boken är något som legat och puttrat hos mig i många, många år. Ända sedan jag för första gången läste en av mina absoluta favoritböcker – Fay Weldons En hondjävuls liv och lustar. Det är en bok som jag läser om någon gång varje år. Och varje gång jag läser den så älskar jag den men jag tänker också på hur det skulle se ut om en modern kvinna av dagens samhälle blev en hondjävul. Så jag är väldigt inspirerad av den boken men även av de här härligt smaskiga böckerna man läste när man var tonåring. Sidney Sheldons böcker t.ex. Tracys hämnd, Princess Daisy av Judith Krantz. Det är en liten hyllning till dem också.

Vilka känslor vill du att Faye och En bur av Guld ska väcka hos läsaren? Min förhoppning är att – förutom att man som alltid ska bli väldigt underhållen och tycka att det är en bladvändare – också ska läsa ut den här boken med en känsla av power och att man faktiskt kan ta kontroll över sitt eget liv och inte vara ett offer för omständigheterna. Jag hoppas att man tar med sig väldigt mycket styrka från den här boken.

Är Fjällbacka ett avslutat kapitel nu, eller kan du tänka dig att skriva fler böcker i den serien? Fjällbacka är inte ett avslutat kapitel för mig. Jag vet ju att många är oroliga att det inte kommer mer om Erica och Patrik men jag har redan idén till nästa Fjällbacka-roman så efter Faye blir det mer Erica och Patrik.

På lyssnarklubben.se hittar du hela intervjun med Camilla Läckberg!

PREMIE

Fristående uppföljare till Årets bok-prisade Annabelle! Kriminalkommissarie Charlie Lager vill ta reda på vad som hände tonårsflickan Francesca som mystiskt försvann från bygden för snart trettio år sedan. Men sökandet i det förflutna blir uppslitande för många i bygden. Inte minst för Charlie själv.

FRANCESCA

Lina Bengtsdotter Uppl: Mirja Turestedt Speltid: 9 tim

CD

MP3-CD

Ord pris 235:-

Ord pris 199:-

Premiepris 69:Nr 103168

Premiepris 49:Nr 101246

Om du samtidigt köper Månadens ljudbok eller en annan bok (dock ej annan premie) ur detta nummer.

4

PREMIEPRIS CD

69:49:MP3-CD


INNEHÅLL MÅNADE NS LJUDBOK EN BUR AV GULD Camilla Läckberg

2

MÅNAD

ENS

LJ U DBOK

JUST NU-PRIS

7

SISTA FÄRJAN FRÅN YSTAD NY spänningsroman av Karin Alfredsson

9

POJKEN SOM FÖRSVANN Lysande polisdeckare av ex-polisen Cecilia Sahlström

11

TOKTANTEN Rapp och rolig roman av Birgitta Bergin

13

DEN FRUSNA ELDEN Del tre i Oxen-serien av Jens Henrik Jensen

15

DÄR ROSOR FAKTISKT DÖR Feelgood i småstadsmiljö av Ewa Klingberg

17

DEN LJUSASTE NATTEN Psykologisk spänning av Helena Kubicek Boye

18

JÄRTECKEN Christoffer Carlssons NYA spänningssuccé!

22

SAMMANBROTT Isande och överraskande thriller av B. A. Paris

KLUBBPRIS

16

RESESET

16

BAGAGE-REM

Skulle du hellre vilja få Månadens Ljudbok som MP3-CD? Det blir inte bara smidigare och enklare, utan också billigare! Hör av dig till oss så hjälper vi dig: skicka e-post till kundservice@lyssnarklubben.se eller ring oss på 08-696 87 50.

Laddade böcker av svenska stjärnförfattare!

#5

Camilla Läckberg har verkligen blivit något av ett fenomen! Nu är hon tillbaka med en roman i en helt ny genre. Huvudpersonen i boken, Faye, är en kvinna som fått nog. Hon känner sig instängd i sitt på ytan perfekta liv och tänker inte längre låta någon behandla henne illa, eller stå i hennes väg ... Det är så uppfriskande och underhållande att följa Faye som glöder av revanschlust och inte håller tillbaka en sekund när hon lever ut den ultimata drömmen om hämnd! Christoffer Carlsson är inte bara känd som kriminolog och bisittare i Veckans brott på SVT. Han är också en fantastisk författare och i hans fristående spänningsroman Järtecken tar han oss med till sina hemtrakter i halländska Marbäck. Läs mer om boken på sid 18-19! Soliga hälsningar,

Kerstin Engdahl, redaktionsansvarig

På lyssnarklubben.se/webbfynd kan du fynda fler klubbpriser och ljudböcker!

SOMRIGA PREMIER PÅ SID 21 Snygg BAGAGE-TAG och hopvikbar PICKNICK-KORG! F O R M AT G U I D E CD: Ljudboken på vanliga CD-skivor som du kan spela i din stereo hemma eller i bilen.

MP3-CD: Hela ljudboken på en CD-skiva i MP3-format. Skivan gör det lätt att föra över ljudboken till din dator och vidare till din MP3-spelare eller mobiltelefon. Många vanliga CD-spelare kan också spela MP3-CD.

5


S V E N S K S PÄ N N I N G

3:e delen, Verkanseld, utkommer vintern 2019! Men den som väntar på något gott …

Alla kände Lisa-Marie, men vem var hon egentligen och varför mördades hon?

Malmö är som en krigszon!

Sara befinner sig i en högst verklig mardröm, där hoten mot henne och familjen snart verkställs – ett efter ett. Hon behöver hjälp i kampen mot förföljarna. Men vem vågar hon lita på? Ingenting är vad det först ser ut att vara …

På den lilla orten Vargön hittas Lisa-Marie död dagen efter sitt bröllop. Hennes sargade kropp påträffas vid Skäktefallet. Polisen har svårt att lösa fallet, men får hjälp av den före detta domaren Mona Schiller som upptäcker att orten sjuder av hemligheter.

I Malmö bränns bilar på nätterna. Polisen har en hopplös uppgift: att få folk i Rosengård att prata. Med hjälp av kontakter i den undre världen lyckas polisen Jonny ana ett mönster bortom gängskjutningar och knarkkriminalitet.

SKENDÖDA

BRUDSLÖJAN

TIGGARENS HAND

Speltid: 15 tim 1 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 9 tim 8 min CD 235:-

Speltid: 11 tim 14 min MP3-CD 199 :CD 245:-

Louise Boije af Gennäs Uppl: Louise Boije af Gennäs Nr 200145

Kamilla Oresvärd Uppl: Marie Richardson Nr 200169

Följ med till ett dimmigt Doggerland ...

Nr 133918

19-åriga Annika försvinner en sommarnatt på Österlen. Sexton år senare härjar en serievåldtäktsman i Malmö. Ett DNA-spår leder till det fallet med Annika. Tess Hjalmarsson, kriminalinspektör och chef för Skånes cold case-grupp, tar sig an fallet.  

STORMVARNING

FÖRSVUNNEN

Speltid: 13 tim 38 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 11 tim MP3-CD 229 :-

Tina Frennstedt Uppl: Mirja Turestedt

Nr 131532

Nr 133926

Del 1 i ruggigt bra NY deckarserie!

Kriminalinspektör Karen Eiken Hornby tvingas lämna julfirandet i sitt gamla fiskarhus på Heimö för att lösa ett mord på karga Noorö. Samtidigt svävar någon hon älskar i livsfara. Någon som tvingas sova med sin värsta fiende …

Maria Adolfsson Uppl: Angela Kovács

Olle Lönnaeus Uppl: Christian Fex

Nr 133892

Sonja och Daniel säljer radhuset hemma i Sverige och köper en vacker men förfallen vingård nära Prag. Under huset hittar de en igenmurad ingång till en tunnel. Där i mörkret gör Sonja ett makabert fynd. Spåren leder till juni 1945, när freden kom och en liten pojke flydde för sitt liv inne i tunnlarnas mörker …  

BLINDTUNNEL

Tove Alsterdal Uppl: Gunilla Leining Speltid: 8 tim 55 min CD 235:-

Nr 131649

Åttonde boken om rivjärnet Marianne Jidhoff! En vacker försommarkväll ute på Kungliga Djurgården försvinner nittonåriga Isabelle Renaudot efter en bröllopsfest på Djurgården. Trettio år senare blir fallet åter aktuellt i samband med en dokumentär om försvinnandet.

ÅTTA STEG BAKOM

Denise Rudberg Uppl: Anna Maria Käll Speltid: 8 tim 15 min CD 235:-

Nr 106401

6

En kall vinterdag på Gotland tar en otäck våldsspiral sin början. De inblandade känner inte varandra men deras vägar möts på oväntade sätt, och till slut är det fler än en som är ute efter hämnd ... Fristående och fängslande thriller!

Det råder glädjeyra i Mullvalds på Gotland, ett bröllop ska gå av stapeln. Det blir en vacker vigsel, men under kvällen försvinner brudgummen och när hans blodiga kravatt hittas får Anki och Tryggve ett nytt märkligt fall att lösa.

DET SOM GÖMS I SNÖ

SOM DAGGEN STILLA KYSST

Speltid: 11 tim 8 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 8 tim 41 min CD 235:-

Carin Gerhardsen Uppl: Stefan Sauk Nr 110189

Marianne Cedervall Uppl: Anna Maria Käll Nr 103176


Två samvetslösa bedragare är i farten … KARIN ALFREDSSON

Deras fräckhet är total, och de verkar kunna charma vem som helst! Alla, utom Aina ...

Av författaren till Vajlett och Rut, Skrik tyst så grannarna inte hör och Kvinnorna på tionde våningen.

Brännande aktuellt ämne!

I Stockholm steker en intet ont anande poliskommissarie pannkakor till sina barnbarn. Vad hon inte vet är att hon snart kommer att hamna i en brottsutredning som inte liknar något hon tidigare varit med om. Therese och Stefan kör i ilfart genom Sverige. De försöker göra en diskret entré men sladdar ombord på färjan i Ystad, sista avgången mot kontinenten. Mercedesen parkerar de på bildäck och Therese går en sväng runt caben. När hon kommer tillbaka har F:et på bilens registreringsskylt blivit ett E. De är redo för Europa. Samtidigt väntar en fyraårig pojke på sin födelsedagspresent hemma i Hässelby. En svårt sjuk kvinna inser att hon nog måste sälja sitt älskade torp för att kunna hjälpa sin bekant som säger att hon är inlagd på en klinik i Tyskland. En lantbrukare i Uppland provar en alldeles för dyr ny kavaj och väntar på sms från en förbjuden kärlek.

JUST NU

ÖREN REDAKTNDERAR! E M REKOM

Therese och Stefan har under lång tid nästlat sig in i människors liv och lurat dem på pengar. Men kriminalkommissarie Aina Berglund är dem på spåren. Hon som mest har gått och räknat dagarna till pensionen får en rejäl nytändning på den annars så stillsamma bedrägeriroteln.

SISTA FÄRJAN FRÅN YSTAD Karin Alfredsson Uppl: Katarina Ewerlöf Speltid: ca 9 tim MP3-CD CD

199:-

169:-

Nr 200247

Nr 200248

Ord pris 249:-

Ord pris 199:-

Katarina Ewerlöf läser!

7


P U L S H Ö JA R E

Psykologisk thriller med tät intrig och oväntade vändningar!

Dubbelmordet på det gamla paret är en gåta …

I klass med Truman Capotes Med kallt blod!

Vera lever ett gott liv i Stockholm med ett bra jobb, ett fint hem, en eldig älskare och en stöttande väninna. Men hon kan inte glömma sitt förflutna – som nu slår tillbaka. När hon var 14 år begick hon ett stort misstag, nu verkar någon förfölja henne.

Maja och Mikael köper ett hus utanför Göteborg. De förra ägarna, ett gammalt par, blev brutalt mördade och fallet klarades aldrig upp. Första natten upptäcker Mikael en tonårsflicka på vinden, hon flyr och hittas senare mördad ...

I tio år härjade The Golden State Killer i Kalifornien. En dag var han som uppslukad av jorden. Michelle McNamara var fullständigt besatt av att avslöja hans identitet. En stark, mardrömslik dokumentärroman om jakten på en mördare.

ELDSYSTRAR

FRUKTANS HUS

JAG FÖRSVINNER I MÖRKRET

Speltid: 8 tim 22 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 9 tim 14 min MP3-CD 229 :CD 249 :-

Speltid: 10 tim 13 min MP3-CD 199 :-

Susanne Boll Uppl:

Mats Ahlstedt Uppl: Maria Lyckow

Nr 200144

Nr 116681

Michelle McNamara Uppl: Callin Öhrvall Delmar

Nr 116699

Nr 133983

Vinnare av Storytel Awards 2019!

Hårresande spänning av flerfaldigt prisbelönade Camilla Grebe! Möt 35-åriga agenten Atlee Pine med ansvar för de ödsliga vidderna nära Grand Canyon. En man försvinner spårlöst i ravinen och en konspiration avslöjas med trådar in i Vita Huset. Atlees skakande upptäckter gör att hon befinner sig i ständig livsfara.

19-årige Samuel är tvungen att snabbt fly från stan och svarar på en annons om att arbeta hemma hos en familj i skärgården. Men hade han vetat vad som väntade där ute på ön hade han aldrig åkt dit ...

LÅNG VÄG TILL RÄTTVISA

Camilla Grebe Uppl: Katarina Ewerlöf

David Baldacci Uppl: Reine Brynolfsson

Speltid: 12 tim 22 min MP3-CD 199 :CD 249 :-

DVALAN

Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från de döda – andra skulle kalla det för en mardröm … Kriminalkommissarie Joona Linna och Saga Bauer har en samvetslös mördare efter sig och det blir en fullkomligt blodisande jakt!

LAZARUS

Lars Kepler Uppl: Jonas Malmsjö

Speltid: 13 tim 17 min MP3-CD 199 :CD 239 :-

Speltid: 17 tim 40 min MP3-CD 199 :CD 239 :-

Nr 108803 Nr 108811

Nr 133934 Nr 133942

Nr 107227

Spänning och romantik av mästarinnan!

Nr 105098

”En av årets viktigaste böcker.” GÖRAN GREIDER, EXPRESSEN

Simone Knox och Reed Quartermaine överlever en masskjutning i ett shoppingcenter. Tre år senare är hon en lovande konstnär och han har utbildat sig till polis. Men mardrömmen är inte över ... Spänning och romantik av mästarinnan!

ÖVERLEVAREN

Nora Roberts Uppl: Anna Maria Käll

Speltid: 18 tim 25 min MP3-CD 229 :CD 249 :-

Nr 116632

8

Nr 116640

Sommaren 2018 toppade alla värmerekord och förödelsen efter torkan och skogsbränderna blev enorm. Vi ser tillbaka till sommaren 2014 när tusentals tvingades fly från den dittills största branden i Sverige på hundratals år. 

När en flyktingpojke hittas mördad och fler brutala mord begås jagar Helsingborgspolisen flera olika gärningsmän. Polisen Fabian Risk avbryter sin sjukskrivning för att hjälpa kollegorna och han påbörjar en livsfarlig utredning…

BRANDVAKTEN

MOTIV X

Speltid: 7 tim 52 min MP3-CD 235:CD 259 :-

Speltid: 16 tim 30 min CD 235:-

Sven Olov Karlsson Uppl: Sven Olov Karlsson Nr 114132

Nr 114181

Stefan Ahnhem Uppl: Magnus Roosmann Nr 107201


NYTT FALL FÖR KOMmISsaRIE

SARA VALlÉN !

Efter 20 år får polisen ett märkligt tips!

Cecilia Sahlström har skrivit en skrämmande aktuell polisdeckare med starka kopplingar till dagens samhällsklimat och unga människors utsatthet. Fristående uppföljare till hyllade Vit syren och I egna händer. Året är 1998 och en tvåårig pojke försvinner spårlöst från en liten förskola i Lund. Trots polisens många ansträngningar, och till moderns stora förtvivlan, förblir fallet olöst. Tjugo år senare får kommissarie Sara Vallén vid polisen i Lund in ett tips som tycks vara kopplat till den försvunne pojken. Samtidigt utsätts Saras döttrar Klara och Bella för trakasserier av en grupp otäcka unga män med nazistsympatier. Orsaken är att döttrarna har startat en studentförening som stödjer ensamkommande ungdomar i deras skolarbete. En av dessa ungdomar, Reza, hittas död i Höje å med ett hakkors inristat i pannan. Det inleds en omfattande jakt på mördaren sam-

JUST NU

Författaren har själv arbetat som polis i många år och skildrar polisarbetet på ett lysande sätt!

tidigt som Sara Vallén och kollegan Torsten Venngren följer upp de nya tipsen om den försvunne pojken från 1998.

POJKEN SOM FÖRSVANN Cecilia Sahlström Uppl: Maria Lyckow Speltid: 8 tim 49 min MP3-CD

169:-

Ord pris 199:-

Nr 200249

Maria Lyckow läser!

9


S KÖ N L I T T E R AT U R – F L E R T I T L A R H I T TA R D U PÅ LY S S N A R K L U B B E N . S E

Vem mördade Mikael K i grottan vid sjön Orlången – och varför?

Så härligt att en stark passion kan slå till lite senare i livet!

Vajlett är ny skolfröken i byn Granträskåsen där de flesta tillhör pingstförsamlingen. Vajlett tror varken på aga eller att det är meningen att strikt följa bibelorden. Det sladdras om henne. Så flyttar den nya postfröken till byn ...

Sökandet efter en lösning på gåtan Mikael K blir också Toms konfrontation med sitt eget förflutna. Han kastas tillbaka till sin barndoms kvarter i Huddinge. Det här är en gripande berättelse om främlingskap, ensamhet och ett ouppklarat mord.

Radioprogramledaren Frida Fors gör det som få av oss andra vågar: förverkligar drömmen om ett annat liv, i ett annat land, med en ny kärlek. Men snart knackar utmaningarna på och Frida får till slut testa sina kunskaper som fredsmäklare ...

VAJLETT OCH RUT

ALL DEN LUFT SOM OMGER OSS

PÅ EN NY NIVÅ

Speltid: 7 tim 7 min MP3-CD 199 :CD 249 :-

Speltid: 7 tim 54 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 13 tim 49 min MP3-CD 199 :-

Gud förbjude om Vajletts och Ruts hemlighet uppdagas!

Karin Alfredsson Uppl: Maria Lyckow

Nr 109736 Nr 109744

Tom Malmquist Uppl: Olle Sarri Nr 200034

Carin Hjulström Uppl: Gunilla Leining Nr 116665

”ett litet mästerverk om kriget och kärleken”

Desperat lämnar hon sin baby i en kartong …

DN

Ett gift par adopterar en övergiven babyflicka. Snart uppstår en grym vårdnadstvist eftersom den biologiska mamman ångrar sig. Snart splittras den välbärgade villaförorten Shaker Heights i två läger. En gripande bladvändare!

Lorna söker sig tillbaka till sin gamla hemstad för att förverkliga en dröm: att öppna ett litet konstgalleri. Dessutom spirar kärleken i hemlighet och inte nog med det – vi får också stifta bekantskap med ett par charmiga hundar …  

När bomberna faller över den grekiska byn under andra världskriget tar en lärarinna med sig skolbarnen till en grotta. Där berättar hon legenden om det belägrade Troja. Kallifatides version av Iliaden är vacker, spännande och tänkvärd!  

SMÅ ELDAR ÖVERALLT

DRÖMMEN RUNT HÖRNET

SLAGET OM TROJA

Speltid: 12 tim 54 min MP3-CD 229 :-

Speltid: 16 tim 15 min MP3-CD 229 :CD 249 :-

Speltid: 5 tim 44 min MP3-CD 199 :-

Celeste Ng Uppl: Gunilla Leining Nr 200161

Lucy Dillon Uppl: Anna Maria Käll Nr 132217

Theodor Kallifatides Uppl: Johanna Lazcano, Niklas Falk

Nr 132225

Nr 133975

Charmig nostalgi och finurlig feelgood!

Färöarna. 1890-tal. Enligt lag förlorar fårfarmaren och fågelfångaren Esmar sitt markarrende om han inte inom ett år får en son. Familjen skulle då tvingas lämna gården. Desperat tar han och hustrun Johanna ett ödesdigert beslut.

FÅGELFÅNGARENS SON Richard Hobert Uppl: Torsten Wahlund

Speltid: 4 tim 27 min MP3-CD 199 :CD 249 :-

Nr 129114

10

Nr 129122

Paris 1965. Ett hotellrum i Paris berättar om gästerna. Till hjälp finns La clé, nyckeln, som följer med gästerna ut. La fenêtre, fönstret, berättar vad som händer på gatan och Bakélite, den gamla telefonen som skvallrar om samtalen.  

Eric Letang jobbar som biträdande jurist på välkände Henning Sjöstrands advokatbyrå. På kvällarna besöker han nattklubben Cassandras, men det ingen vet är att han också ingår i en hemlig säkerhetstjänst inom vänstern.

DET LILLA HOTELLET PÅ RUE D’AMOUR

DE SOM DÖDAR DRÖMMAR SOVER ALDRIG

Speltid: 7 tim 29 min CD 235:-

Speltid: 16 tim 5 min CD 235:-

Dag Öhrlund Uppl: Maria Lyckow Nr 131706

Jan Guillou Uppl: Tomas Bolme Nr 103390


Det händer märkliga saker mitt i sommaridyllen! BIRGITTA BERGIN

ner er sina perso g h c o t p p ra r e rstå att ”Bergin skriv cket lätt att fö y m r ä t e D . p änd som liv och dju ort tid blivit k k t v ti la re å p od.” hon genren feelgo M m o in e d n e å NE O framst T M AGA ZI

Foto: Agata Jensen

JUST NU

Stämningen blir mer och mer hotfull!

SON, DA S ET L E N A J E P P I N T E V E T AT T J A G V U D T O G Å N

Birgitta Bergins böcker berör och väcker känslor, oftast av den varma sorten. I hennes nya underhållande roman får vi stifta bekantskap med en person som får alla i det lilla samhället på västkusten att baxna ... Äntligen har semestern börjat och Lena och Fredrik är tillbaka i sommarhuset, glada att få lämna vardagslivet i Paris. De har sett fram emot att ha familjen samlad, grilla tillsammans på kvällarna, träffa grannar på ett glas vin eller två och njuta av västkustens salta stänk. Men så blir det inte! De har fått en ny granne, och hon tycks vilja göra allt för att förstöra deras idyll. Plötsligt är det inte längre självklart var tomtgränsen går eller vilka stigar till stranden som är tillåtna att promenera på. Frågorna bland grannarna hopar sig. Vad hände egentligen med Maria och Peters lilla hund? Varför går den nya grannen alltid runt med en stor skruvmejsel i handen? Och vad är

det för märkliga ramsor hon mumlar på? Plötsligt är dörrar stängda och folk ser sig om över axeln. Den hotfulla stämningen förvärras och till sist är alla i Lövudden indragna i ett drama som ingen vet slutet på...

TOKTANTEN

Birgitta Bergin Uppl: Maria Lyckow Speltid: 10 tim 5 min MP3-CD

169:-

Ord pris 229:-

Nr 200057

Maria Lyckow läser!

11


U T L Ä N D S K S PÄ N N I N G

”Jag ta mig tusan ÄLSKADE den” CRIME BOOK JUNKIE

Dansk spänningssuccé – såld till över tjugo länder!

En kvinna hittas mördad i Köpenhamn och poliserna Thulin och Hess får hand om fallet. Vid kroppen finns en liten figur gjord av kastanjer som visar sig ha fingeravtryck från en flicka som varit försvunnen i över ett år. Lever hon?

När den begåvade och orädda Nicky Landsaat möter den hänsynslöse affärsmannen Peter de Boer slår det gnistor. Peter får en hotfull uppdragsgivare och väljer då Nicky som sin partner och de dras snart in i en virvel av dödliga faror ...

Kriminalkommissarie Erika Foster tar sig an fallet med en mördad societetsskönhet. Erikas karriär hänger på en tunn tråd, och nu har hon sin chans att visa vad hon går för. Men den hänsynslösa mördaren som härjar i London är även henne på spåren ...

KASTANJEMANNEN

HON TACKADE GUDARNA

FLICKAN I ISEN

Speltid: 14 tim 46 min MP3-CD 229 :CD 249 :-

Speltid: 23 tim 12 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 12 tim 21 min MP3-CD 229 :CD 249 :-

Søren Sveistrup Uppl: Mattias Linderoth Nr 200019 Nr 137174

Jussi Adler-Olsen Uppl: Reine Brynolfsson

Robert Bryndza Uppl: Kerstin Andersson Nr 200187 Nr 200188

Nr 103184

Första delen i NY serie om den populäre kommissarie Wisting!

1:a på amerikanska bestsellerlistan!

USA:s före detta president, Bill Clinton, och James Patterson, en av världens största bestsellerförfattare, har tillsammans skrivit en skrämmande aktuell thriller som ger en unik inblick i den absoluta maktens korridorer.  

För tjugofyra år sedan försvann Katharina Haugen spårlöst från sitt hem. På köksbordet hade hon lämnat en lapp med en svårtolkad sifferkod. Nya händelser leder kommissarie Wisting närmare den svårlösta gåtans lösning …

I sin nya roman visar världens mest framgångsrika spännings- och skräckförfattare, Stephen King, återigen vilken mästare han är på att skildra mörkret som lurar mitt ibland oss: i familjen, i skolan, i småstaden, i vår vardag ...

PRESIDENTEN ÄR FÖRSVUNNEN

KATHARINAKODEN

OUTSIDERN

Speltid: 15 tim 12 min MP3-CD 199 :CD 255:-

Speltid: 10 tim 57 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 21 tim 29 min MP3-CD 199 :-

Bill Clinton, James Patterson Uppl: Magnus Roosman Nr 133959 Nr 133967

Jørn Lier Horst Uppl: Mattias Linderoth

Stephen King Uppl: Jonas Malmsjö

Nr 103655

Äntligen finns de första Banks-deckarna på svenska!

Nr 100578

2:a fristående boken i serien!

Harry Steadman – en före detta professor – hittas död utanför sitt hem. Mordet upprör hela trakten, för Steadman var en man som beundrades djupt av sina grannar. Mordet på Steadman blir ett fall för Alan Banks, som lämnat våldets London för ett fridfullt liv på landsbygden. Men det brutala mordet visar att ondska kan frodas även på den vackraste plats. Det finns hemligheter dolda i det avlägsna samhälles historia och Banks frilägger en mörk och chockerande berättelse..

EN HÄNGIVEN MAN Peter Robinson Uppl: Tomas Bolme Speltid: 11 tim 20 min MP3-CD 229 :-

Nr 119586

12

Tomas Bolme läser!

Alan Banks har lämnat våldets London för vad han tror ska bli ett lugnare liv på landet ...


Oxen gör storslagen comeback, från de döda ...

Niels Oxen är en dansk krigsveteran som fått många medaljer men också djupa psykologiska ärr. Oxens gamla partner, Margrethe Franck från polisens underrättelsetjänst, har letat efter honom i över ett år. Men hon är inte ensam om att ana att han lever, och det är fler som är ute efter honom ... Den danske krigsveteranen Niels Oxen tros ha dött under en olycka till sjöss. Han har dock mirakulöst överlevt och försöker komma tillbaka till livet på en liten ö i den svenska skärgården. När ledarna i det hemliga maktnätverket Danehof upptäcker att deras försök att eliminera Oxen har misslyckats inleder de en jakt för att döda honom. Oxen vet att han inte kan vända sig till polisen, om de upptäcker att han lever kommer han att ställas inför rätta anklagad för ett mord som han inte har begått. Så Oxen beslutar sig för att själv hitta de skyldiga. Om han misslyckas är han dömd för alltid utan chans att återse sin son. Inför en i det närmaste omöjlig uppgift kontaktar han sin tidigare partner från PET, Margrethe

Del 3 i Oxen-serien!

JUST NU

Såld i över 150 000 exemplar i Danmark!

Franck, som är avskedad och jobbar som hotellstäderska. Tillsammans tar de upp kampen mot Danehof. En kamp som tidigare haft dödliga konsekvenser. De kan bara få sina liv tillbaka genom att besegra Mörkermännen. Men hur bekämpar man en osynlig fiende?

DEN FRUSNA ELDEN Jens Henrik Jensen Uppl: Stefan Sauk Speltid: 20 tim 5 min MP3-CD

169:-

Ord pris 199:-

Nr 200250

Stefan Sauk läser!

13


N U O C H DÅ

En självbiografi med värme, humor och ett imponerande sinne för detaljer!

Den första biografin som skildrar Moberg i helfigur!

Att Viveca Lärn står stadigt med ett ben i Göteborg och det andra i Bohuslän är ingen hemlighet, men sin uppväxt i en konstnärlig och fritänkande familj där förmågan att dra en god historia uppskattades mer än sanningen har hon tidigare inte berättat om.

Vilhelm Moberg, av 1900-talets största diktare och författare. Genombrottet kom med Raskens, och Utvandrarserien blev seklets mest lästa och älskade litterära verk. Han var också en viktig opinionsbildare och länge vår mest spelade dramatiker.

Han skriver om musiken, familjelivet, naturen, politiken och hälsan och iakttar nutiden och ser tillbaka på sitt liv. Under sina fyrtio år som författare, artist och konstnär har han skapat mängder med album, romaner, diktsamlingar och konstverk.

SLADDISEN

MANNEN I SKOGEN – EN BIOGRAFI ÖVER VILHELM MOBERG

VARDAGAR

Viveca Lärn Uppl: Viveca Lärn

Jens Liljestrand Uppl: Martin Wallström

Speltid: 12 tim 6 min CD 249 :-

Speltid: 27 tim MP3-CD 199 :-

Nr 200023

Ulf Lundell Uppl: Ulf Lundell

Speltid: 15 tim 32 min CD 249 :-

Nr 129239

Nr 200119

Om vägen fram till dottern Gretas skolstrejk som blivit världsberömd!

”Alex Schulman låter känslorna flöda in i läsaren.” DN

Malena Ernman; en av våra mest hyllade sångerskor. Det här är hennes bok, den handlar om ett livsviktigt ämne: att hålla ihop som människor och att hitta hållbarhet. Den beskriver den kris som drabbade henne och hennes familj.

En häftig diskussion om ett arv har blossat upp. Föräldrarna vill att två av de fyra döttrarna ska ärva sommarstugorna. Men vad är stugorna värda? Under bråket pulserar en långt mer smärtande nerv. Vem blev älskad och vem blev utsatt som barn?  

Detta är Alex Schulmans sanna kärlekshistoria, en berättelse som slår all fiktion. Allt börjar när Alex kommer över en bunt brev som avslöjar ett passionerat triangeldrama mellan hans mormor Karin, hennes make Sven Stolpe och Olof Lagercrantz.

SCENER UR HJÄRTAT

ARV OCH MILJÖ

BRÄNN ALLA MINA BREV

Speltid: 4 tim 50 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 9 tim 9 min MP3-CD 235:CD 265:-

Speltid: 5 tim 38 min MP3-CD 199 :-

Malena Ernman, Svante Thunberg Uppl: Nr 129213

Vigdis Hjort Uppl: Gunilla Leining Nr 134718

Nr 134726

Alex Schulman Uppl: Alex Schulman Nr 109520

Hon var USA:s första dam från 2009 till 2017.

En viktig lärdom som Michelle Obama har tagit fasta på är att lita på sin inre röst, att ha lite jävlar anamma. Missa inte hennes personliga berättelse om resan från föräldrarnas tvårummare i Chicago till världens mest kända adress!

MIN HISTORIA

Michelle Obama Uppl: Anna-Maria Käll Speltid: 19 tim 28 min CD 235:-

Nr 111120

14

En välskriven roman, baserad på en sann historia.

Magnus Västerbro berättar om svältkatastrofer från tidernas början fram till idag och slutar med en blick in i framtiden. Kommer svältkatastrofer kunna utrotas eller är vi på väg in i en ny era av global hungersnöd i klimatförändringarnas spår?

Karins tillvaro raseras när hennes far dör och hon inser att lögner och hemligheter är orsaken till hennes kärlekslösa barndom. Det blir början på en resa där Karins sökande leder långt tillbaka i tiden, till nazismens fasansfulla terror och till 1960-talets Halmstad. 

SVÄLTEN

HOLLÄNDARN

Speltid: 12 tim 24 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 9 tim 50 min MP3-CD 199 :CD 255:-

Magnus Västerbro Uppl: Tomas Bolme Nr 103382

Birgitta Bergin Uppl: Maria Lyckow

Nr 103440 Nr 103457


Trivsel och trassel i Tranås. Ny Klingberg-serie!

JUST NU

Det som skulle bli en kravlös och evighetslång sommarsemester förvandlas till något helt annat …

Där rosor faktiskt dör är en härlig roman om livet i en småstad och om en ung kvinna som med tålamod och finess lyckas rädda andras framtid. Sandra ska äntligen ge sig ut på den Sverigeresa som hon har sett fram emot så länge. Med tio veckors semester i ett vackert sommarlandskap hoppas hon hinna besöka mängder av gamla kloster, ruiner och andra spännande historiska platser och minnesmärken. Men först ska hon passera sin moster Majken i Tranås och fira hennes 70-årsdag. Sandra hinner nätt och jämt komma fram till Tranås och mosterns anrika begravningsbyrå innan hon får en död kropp på halsen. Och en blir snart fler. Det som skulle bli en kravlös och evighetslång sommar förvandlas till något helt annat! Nu får alla andra planer läggas på is, och Sandra känner att hon behöver hjälpa sin älskade moster. Inte

nog med att hon plötsligt förlorar sin make, hon riskerar också att förlora begravningsbyrån som visar sig stå på ruinens brant. Det blir mycket att bita i för Sandra, mycket att styra upp, och vägen är sannerligen inte spikrak …

DÄR ROSOR FAKTISKT DÖR Ewa Klingberg Uppl: Rachel Mohlin Speltid: 4 tim 50 min MP3-CD

169:-

Ord pris 199:-

Nr 200256

Rachel Mohlin läser!

15


S V E N S K S PÄ N N I N G

En fruktansvärd familjetragedi rullas upp ...

Vad har egentligen hänt Amelie?

Teds sånger lyfts till nya höjder!

Hämnden är ljuv! Hur ska man döma den som redan fått värsta tänkbara straff? När en liten pojke hittas död i en bil avskrivs dödsfallet som en olycka. Men så sker ett mord i Linköping som tvingar Malin Fors och hennes kollegor att återvända till fallet med pojken.

Kriminalkommissarie Stina Seger har tagit en välbehövlig semester i Marbella med två av sina bästa vänner, Amelie och Carolina. När de kommer hem till Sverige igen försvinner Amelie, spårlöst. Snart är Stina mitt i en skrämmande katt och råtta-lek.

Suzanne och Jessica är vänner sedan de läste juridik. Suzanne är nu ansedd domare och psykopat. Jessica är präst och en trasig själ som dämpar sin ångest med alkohol. När Johan Wilde, som utnyttjat dem, utnämns till professor, bestämmer de sig för att hämnas.

HIMMELSKRIKET

RÅTTFÅNGAREN

DOMAREN

Speltid: 8 tim 36 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 7 tim 45 min MP3-CD 199 :-

Speltid: 11 tim 55 min CD 235:-

Mons Kallentoft Uppl: Mirja Turestedt Nr 105593

Kamilla Oresvärd Uppl: Tanja Lorentzon Nr 129205

Dag Öhrlund Uppl: Anna Maria Käll

Arrangören och producenten Peter Nordahl har lyft bort originalinstrumenten, behållit Teds originalsång och ramat in den med nya orkestrerade arrangemang framförda av Norrköpings Symfoniorkester. Lyssna och njut till; Sol, vind och vatten, Ett stilla regn, För kärlekens skull, Himlen är oskyldigt blå m fl.

TED GÄRDESTAD 155:-

Nr 103549

Nr 103671

Ska du ut och resa i sommar? Matcha med bagagetagen som du hittar på sid 21! KLUBB PRIS

KLUBB PRIS

59:-

49:-

Fina naglar, fräscha tänder, snygga skor … Det här smidiga etuiet i svart konstläder innehåller de 10 viktigaste verktygen som alltid är bra att ha i handväskan eller resväskan: resetandborste, kam, skohorn, pincett, två saxar, två nageltänger, nagelfil och nagelpetare.

Den här läckra remmen säkerställer att resväskan inte går upp. Det fina mönstret kallat Fågelträdgård gör också att du lättare känner igen just din väska på bagagebandet! Längd: 180 cm, justerbar. Bredd: 5 cm. Material: slitstarkt nylon med kraftigt plastspänne.

RESESET

BAGAGE-REM

KLUBBPRIS

59:-

Ord pris 149:-

Nr 111310

OBS!

ÄR LAGRET SAT BEGRÄN

KLUBBPRIS

49:-

Ord pris 99:-

Nr 113878

OBS!

ÄR LAGRET SAT BEGRÄN

S Å H Ä R B E S TÄ L L E R D U I LY S S N A R K L U B B E N • Du beställer snabbast och enklast via vår hemsida, www.lyssnarklubben.se eller via vår automatiska beställningsservice dygnet runt. Kundservice med telefonnummer 08-696 87 50 har telefontid vardagar 08.00 –18.00. • Beställer du via svarskortet i medlemstidningen fyller du i artikelnummer och namn på de varorna du vill ha och postar beställningskortet så det är oss tillhanda före sista svarsdag. Obs! Inga meddelanden kan lämnas på beställningskortet, det avläses maskinellt. • Om du inte gör någon beställning eller avbeställning kommer Lyssnarklubbens utvalda bok automatiskt till dig efter sista svarsdag. • Du betalar bara ett pack och porto, f. n. 37 kr. • Ångerrätt: Du har givetvis 14 dagars ånger-/returrätt. Eventuell retur meddelas till kundservice inom 14 dagar från att du mottagit varan och skickas därefter tillsammans med fakturan till: Speed Logistics i Stockholm AB, 190 80 Stockholm. Returportot står du själv för. Vid retur av CD/DVD gäller obruten förpackning. Returen krediteras när vi mottagit varan. Vi förbehåller oss rätten att debitera postvända paket med f.n. 149 kr.

16

Lyssnarklubben, en del av Bonnierförlagen AB med orgnr: 556023–8445 är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss, såsom namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer samt e-postadress. Vi behandlar alla dina personuppgifter elektroniskt. Ändamålet är att kunna erbjuda dig en fullgod, personlig tjänst som bygger på urval av böcker och noga utvalda personliga tips. Vi använder också och analyserar data från dina tidigare köp, dina besök på vår hemsida samt data från våra samarbetspartners. Vi använder aldrig din data för automatiserade beslut som kan vara negativa för dig. Läs mer på www.lyssnarklubben.se/kundservice/fragor-och-svar Ansvarig utgivare: Annette Tannerfeldt. Redaktionsansvarig: Kerstin Engdahl Redaktör: Gun Åkerblom Hemsida: Lisbeth Ericsson Formgivning: Designstorm Tryck: Quad/Graphics.


Mitt i värmeböljan försvinner lilla Moa...

JUST NU

”Kubicek Boye bygger upp suggestiva miljöer och skräckstämningar på Säter.” KERSTIN BERGM AN, BORÅS TIDNING

Det är årets ljusaste natt men ett mörker sänker sig över midsommaridyllen i Dalarna. En av Sveriges farligaste intagna på Säter har rymt från sin permission. Samtidigt försvinner en liten försummad flicka från en campingplats i närheten … ”Dom borde aldrig få vistas ute om jag hade fått bestämma.” Orden kommer från en mamma som sitter på ett kafé och håller sitt spädbarn i famnen. Med ”dom” menar kvinnan de intagna på Rättspsykiatriska kliniken i Säter, där Anna Varga som sitter vid bordet intill jobbar. Anna förstår kvinnans oro, men ger sig inte in i någon diskussion om deras sätt att ge permission till de intagna. Bara de som sköter sig exemplariskt får permission, och rutinerna följs noga. Dessutom är det alldeles för varmt för en känsloladdad diskussion en sådan här dag, värmeböljan gör alla lite behagligt loja. Det är midsommarafton och ska snart bli dans vid campingplatsen nere vid sjön Ljustern. Då händer det som inte får hända. En dömd pedofil avviker från sin permission från Säter. När en femårig flicka samtidigt

försvinner spårlöst från campingen sprider sig skräcken och paniken. Anna Varga, som är ansvarig för permissionen, måste hjälpa polisen att hitta flickan innan det är för sent. Men kommissarie Sven Järring upptäcker snart att det även finns andra misstänkta i trakten. Personer som både har och inte har suttit inspärrade, men som borde vara inlåsta ...

DEN LJUSASTE NATTEN Helena Kubicek Boye Uppl: Katarina Ewerlöf Speltid: 8 tim 44 min MP3-CD

169:-

Ord pris 199:-

Nr 200252

Katarina Ewerlöf läser!

17


REDAKTÖRENS VAL

NOMINERAD TILL ÅRETS BOK 2019!

Christoffer Carlssons NYA spänningssuccé! En novembernatt 1994 begås ett mord i utkanten av den halländska byn Marbäck. Allt pekar på en gärningsman som grips omedelbart. Men brottet skapar ringar på vattnet och tio år senare väcks ett tvivel hos kommissarie Vidar Jörgensson ... Är den verklige mördaren fortfarande på fri fot? Åttaårige Isak hör sina föräldrar prata om Isaks älskade morbror, Edvard Christensson. Han har häktats för mordet på sin flickvän, tjugoåriga Lovisa Markström. Bevisningen är tunn, men han var ju ganska stökig som ung, och sådant går väl aldrig riktigt ur? Isak och Edvard har alltid haft en speciell kontakt, och Isak börjar undra om han också bär på samma monster inombords som sin morbror. Alla menande blickar och rykten i byn får honom att känna att han inte är ensam om sina misstankar. 18

Tio år senare lever kommissarie Vidar Jörgensson med en gnagande känsla av att han missat någon viktig detalj i fallet. Samtidigt sitter Isak hemma och spelar upp en tio år gammal videokassett. Han ser sig själv fira midsommar med familjen och det är fem månader innan Lovisa dör. Plötsligt får han syn på något, en detalj som flimrar förbi som kan handla om liv eller död. Han måste ta reda på vad detta betyder, så han lämnar sin gravida flickvän för att få veta sanningen om järtecknet som han tror sig bära. Om morbrodern är oskyldig, vem är då Lovisas mördare?


Alltid i Lyssnarklubben Läs mer om produkterna på www.lyssnarklubben.se MJUKA HÖRLURAR MEDLEMSPRIS

239:-

Ord pris 279:-

Nr 103754

HÖRLURAR

Längd på sladd: 150 cm. MEDLEMSPRIS

169:-

Ord pris 299:-

Nr 103747

Av kriminologen känd från SVT:s Veckans brott!

Vad var det egentligen som hände den där natten uppe i Marbäcksskogen?

HÖRSNÄCKOR

Längd på sladd: 118 cm. Av- och på-knapp samt volymknapp på sladden. MEDLEMSPRIS

139:-

Ord pris 199:-

Nr 105536

MINIHÖGTALARE

Storlek: 5 x 4,5 cm. MEDLEMSPRIS

129:-

Ord pris 249:-

Nr 103721

CD/MP3SPELARE

JUST NU

Enkla hörlurar medföljer. MEDLEMSPRIS

349:-

Ord pris 450:-

Nr 103705

JÄRTECKEN

CD-VÄSKA

Christoffer Carlsson Uppl: Martin Wallström

Storlek: 18 x 18 cm.

MEDLEMSPRIS

Speltid: 11 tim 26 min MP3-CD CD

199:-

169:-

Nr 133843

Nr 133850

Ord pris 249:-

Ord pris 229:-

169:-

Ord pris 279:-

Nr 103713 Martin Wallström läser!

19


S VA R S KO R T MÅNADENS LJUDBOK

MÅNAD

ENS

LJ U DBOK

Beställ/avbeställ boken smidigt på lyssnarklubben.se

EN BUR AV GULD CD 199:- 200245 MP3-CD 169:- 200246 Nej tack, jag vill inte ha Månadens ljudbok.

JUST NU-PRIS När du beställer andra böcker och dessutom vill ha Månadens ljudbok måste du beställa den genom att kryssa för i beställningsrutan.

SISTA FÄRJAN FRÅN YSTAD CD 199:- 200247

POJKEN SOM FÖRSVANN MP3-CD 169:- 200249

DEN LJUSASTE NATTEN MP3-CD 169:- 200252

JÄRTECKEN

PREMIER Om du köper Månadens ljudbok eller en annan bok (dock ej annan premie) ur detta nummer får du också köpa en bok eller en artikel till premiepris.

FRANCESCA

CD 199:- 133843 MP3-CD 169:- 133850

CD 69:- 103168 MP3-CD 49:- 101246

SAMMANBROTT

LÅNAT SILVER OCH KROSSAT GLAS

CD 199:- 200253 MP3-CD 169:- 200254

MP3-CD 49:- 103556

TOKTANTEN MP3-CD 169:- 200057

DEN FRUSNA ELDEN MP3-CD 169:- 200250

DÄR ROSOR FAKTISKT DÖR MP3-CD 169:- 200256

KLUBBPRIS

BAGAGETAG

De produkter som erbjuds till klubbpris finns i begränsad upplaga. Först till kvarn gäller!

39:- 113894

SVARA SENAST

16/5

Genom att skicka in svarskortet accepterar jag villkoren samt att ett eventuellt köp innebär ett betalningsansvar. Jag har 14 dagars ångerrätt. Returportot betalar jag själv. Läs mer om köpvillkoren i tidningen under Medlemsregler eller på www.lyssnarklubben.se

FLER B E S TÄ L L N I N G A R

PICKNICKKORG

RESESET

79:- 200233

59:- 111310

BAGAGE-REM 49:- 113878

FRI FRAKT! Gäller på lyssnarklubben.se vid köp över 399:Inga meddelanden kan lämnas på kupongen då den avläses maskinellt. Har du frågor besök vår hemsida, ring eller mejla oss. KLIPP HÄR!

KLIPP HÄR !

En charmig roman om livets oväntade vändningar!

KLIPP HÄR !

Webbfynd!

Bakom en buktande tapet på vinden hittar Jeanette en låst dörr som leder till en gömd kattvind. Där gör hon ett fynd som sammanför henne med ett gripande kvinnoöde på 1800-talet och som kommer att påverka hennes liv i en oväntad riktning.

LÅNAT SILVER OCH KROSSAT GLAS

Ewa Klingberg Uppl: Anja Lundqvist Speltid: 8 tim 50 min MP3-CD

Premiepris 49:Ord pris 199:-

Nr 103556 Om du samtidigt köper Månadens ljudbok eller en annan bok (dock ej annan premie) ur detta nummer.

PREMIEPRIS

MP3-CD

49:-

Ord pris: 179:Webbpris: 119:-

Fler fyndpriser på lyssnarklubben.se

20


SVARA SENAST

B

16/5

Portot är betalt.

Svarspost 20685153 110 88 Stockholm EN MÅNAD

U D BO K S LJ

EN BUR AV GULD Camilla Läckberg CD

MP3-CD

Ord pris 249:-

Ord pris 229:-

199:-

169:-

Nr 200245 Nr 200246

Beställ på lyssnarklubben.se för snabbare leverans! Du kan också beställa/avbeställa via vår automatiska Beställningsservice dygnet runt

Bok på telefon: 08-696 87 50

Se till att vi har din e-postadress … … om du vill ha erbjudanden som inte finns i vår tidning, t ex boktips, rabatter, tävlingar och event. Logga in på www.lyssnarklubben.se (se sid 20) eller mejla din e-postadress till Kundservice på kundservice@lyssnarklubben.se

Du kan alltid kontakta vår Kundservice på telefon 08-696 87 50 under telefontid mån–fre 08.00–18.00

H1 Communication, Box 613, 83127 Östersund. Bankgiro 843-3344

OBS!

Inga meddelanden kan lämnas på kupongen då den avläses maskinellt. Har du frågor, besök www.lyssnarklubben.se eller kontakta Kundservice på tel 08-696 87 50 alternativt skriv ett mejl till kundservice@lyssnarklubben.se VA R VÄ N L I G V I K E L L E R T E J PA I N T E !

PREMIE

PREMIEPRIS

PREMIE

39:-

PREMIEPRIS

79:-

Märk resväskan med snygg bagagetag!

Färgglad och hopfällbar picknickkorg!

På den här snygga bagagetagen kan du skriva ditt namn, adress och telefonnummer så att det är enkelt att kontakta dig om bagaget hamnar på villovägar. Dessutom är det lättare att känna igen väskan på bagagebandet med den här unika bagagetagen.

Snart är det dags för ljumma kvällar och picknick i det gröna! Korgen är rymlig och mäter 25 x 25 x 45 cm och är lätt att vika ihop. Den är tillverkad i kraftig bävernylon med foder som är lätt att torka av. För att göra den så lätt som möjligt är handtagen gjorda av aluminium.

BAGAGETAG

PICKNICKKORG

Premiepris 39:Ord pris 89:-

Nr 113894

21

Om du samtidigt köper Månadens ljudbok eller en annan bok (dock ej annan premie) ur detta nummer.

Premiepris 79:Ord pris 159:-

Nr 200233

Om du samtidigt köper Månadens ljudbok eller en annan bok (dock ej annan premie) ur detta nummer.


LYK0519

Returadress: H1 Communication, Box 613, 83127 Östersund

B SVERIGE

Porto betalt

Psykologisk thriller som överraskar!

Cass har det svårt efter kvällen när hon, mitt under ett skyfall, på en vindlande liten skogsväg såg bilen i skogen och kvinnan som satt i den och som blev dödad. Hon har försökt slå bort tankarna på brottet, för vad kunde hon ha gjort? Hennes man skulle bli ursinnig om han fick veta att hon bröt sitt löfte att inte ta den genvägen hem. Och hon skulle antagligen själv ha blivit skadad om hon hade stannat. Och sedan dess har hon glömt så många saker: Var hon ställde bilen, om hon har tagit sina tabletter, koden till larmet i huset, varför hon beställde en barnvagn när hon inte har något barn? Det

#6

M A R Y K U B I C A , F Ö R FAT TA R E

JUST NU

En otroligt spännande bok! Efter en stund kommer du att börja ana att det är något som inte står rätt till, att allt inte är vad det verkar…

En isande thriller som kommer att hålla er vaken till långt in på natten.

enda hon inte glömmer är kvinnan, som hon kanske kunde ha räddat, och de fruktansvärda, tärande skuldkänslorna. Eller telefonsamtalen där ingen säger något eller känslan av att någon iakttar henne.

SAMMANBROTT

B. A. Paris Uppl: Kerstin Andersson Speltid: 10 tim 6 min MP3-CD CD

199:-

169:-

Nr 200253

Nr 200254

Ord pris 239:-

Ord pris 199:-

Kerstin Andersson läser!

I NÄSTA NUMMER: Sommarens bästa spänningspaket – NY gotlandsdeckare av Marie Jungstedt och spionroman om tre unga kvinnor av Denise Rudberg, fynda märkesvaror i vår Hem & Present-bilaga, NYTT av Fredrik Backman, Mons Kallentoft, Robert Harris m. fl.

Profile for Bonnierforlagen

Lyssnarklubben #5 2019  

Lyssnarklubben #5 2019