Page 1

Vi inviterer hele Norge inn til

HYTTEVISNING 27.

FEBRUAR

OPPLEV VÅRE FLOTTE HYTTER INNENFRA


Foris

VI HJELPER DEG MED HYTTEDRØMMEN Kvalitet – design – dyktighet. Dette er BoligPartners kjerneverdier – verdier vi styrer etter i vårt daglige arbeid. Når du kjøper gjennom BoligPartner, kan du være trygg på at du får ei hytte som er bygget av fagfolk med kvalitet i hjertet. Ei hytte som er satt opp i henhold til alle gjeldende standarder og retningslinjer. Ei hytte du blir fornøyd med. BoligPartner har nær 400 kompetente ansatte over hele Norge. Siden oppstarten i 1993 har vi bygget tilsammen mer enn 6 000 hus og hytter over det ganske land. Alt vi bygger er fundamentert i verdiene våre, og vi setter vår ære i å levere kvalitet med unik arkitektur og smarte løsninger – bygget av dyktige håndverkere. Nå ønsker vi deg velkommen til visning av noen av våre flotte hytter. Her vil du treffe dyktige hyttekonsulenter fra våre salgskontorer. De har alle lokal kjennskap til hyttemarkedet og er klare til å gi deg sine beste råd for hvordan du kan realisere din hyttedrøm. Ta kontakt med oss for en uforpliktende hytteprat. Vi ses på hyttevisning 27. februar. Velkommen!

Hytteselskapet Møre

Fritidsbolig Vest

Bygg Team Gol

Bygg Team Gol

Vidar Loe Daglig leder vidar.loe@boligpartner.no Tlf: 934 33 090

Thomas Mælen Daglig leder thomas.maelen@boligpartner.no Tlf: 920 51 043

Per-Egil Rese Daglig leder post@byggteam-gol.no Tlf: 977 01 002

Ole Jimmy Sortebråten Kundekonsulent ole@byggteam-gol.no Tlf: 951 09 625


Opplev, se og føl hvordan ei BoligPartner-hytte er på innsiden. Nå inviterer vi deg til visning. Bli med inn!

Velkommen til visning! Visningshelgen til BoligPartner er til for å levendegjøre hyttene våre, for at du skal få oppleve – ikke bare se og tenke. Tanken er at illustrasjoner og bilder blir til rom å gå inn i, vegger å ta på og vinduer å se ut av – noe ekte.

27.

FEBRUAR

kl. 12.00 - 15.00

27. februar klokken 12.00 – 15.00 slår vi opp dørene og inviterer dere inn i ulike og flotte BoligPartner-hytter rundt omkring i Norge. Skal du bygge ny hytte er det verdt å ta seg en tur for å se ulike løsninger og valg i levende live. Noen av hyttene er bygget slik de er fremstilt i hyttekatalogen vår, andre er tilpasset etter kundens ønsker. Husk at alle våre hytter kan tilpasses slik at de passer perfekt til deg og din families ønsker og behov. Som du vil få se, er det utallige muligheter om du skal bygge ny hytte. Kanskje får du noen gode idéer?

I dette magasinet vil du finne oversikten over våre hytter som vi har på visning 27. februar. Vi gir deg også informasjon om spennende hyttetomter og aktuelle hytteprosjekter som vi har akkurat nå. I tillegg gir vi deg også litt inspirasjon og nyttig informasjon som vi håper du får glede av.

På hyttevisningen vil du møte våre dyktige hyttekonsulenter som alle har lokal kjennskap til hyttemarkedet. De vil fortelle deg om hytta, valgene eierne har tatt og svare på dine spørsmål.

Vi håper å se deg på visning.

Vi ønsker at visningshelgen blir en positiv opplevelse både for deg og din familie. Her er det bare å ta inn inntrykkene og bli inspirert.

Velkommen!

Våre hyttekonsulenter ønsker å gi deg sine beste råd slik at du kan realisere din hyttedrøm. De guider deg igjennom prosessen, noe som gir deg som kunde både trygghet og ro.

INNHOLD REALISERTE HYTTEDRØMMEN Familien Bull fra Oslo realiserte sin hyttedrøm med BoligPartner-hytta Storstuggu.

ALLE VÅRE VISNINGSHYTTER Opplev, se og føl hvordan ei BoligPartner-hytte er på innsiden. Bli med inn i våre visningshytter.

EN TRYGG HYTTELEVERANDØR BoligPartner har realisert over 6 300 hus og hytte­ drømmer. Velg deg et trygt hyttekjøp med oss.

Side 4

Side 6

Side 12

VÅRE HYTTESERIER Våre hytter spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Les om våre tre hytteserier her.

VI TILPASSER DRØMMEHYTTA BoligPartner skreddersyr din drømmehytte slik at den passer perfekt til dine ønsker og behov.

HYTTEPROSJEKTER OG TOMTER Les om våre spennende hytteprosjekter og tomter våre salgskontorer har i ditt nærområde.

Side 13

Side 14

Side 16

Forside viser Bukkespranget. Foto og illustrasjoner: BoligPartner, Invisio, Oxivisuals og Shutterstock Tekst: BoligPartner. Kart: Google Maps, 1881 og Finn.no. Med forbehold om trykkfeil. Illustrasjoner vil avvike.

HYTTEVISNING 27. FEBRUAR | 3


Hyttedrømmen på fjellet

Lukk øynene – se for deg følelsen av å komme frem til denne fantastiske hytta. Du parkerer bilen i garasjen og tar med deg familien rett inn i selve hyttedrømmen. Akkurat slik er feriedagene for familien Bull fra Oslo som realiserte sin drøm med BoligPartner-hytta Storstuggu. Se på disse fantastiske bildene! Nyt den flotte utsikten over fjellviddene som tegner seg som et maleri fra stuevinduene. Se det delikate badet. Det smarte kjøkkenet, den luftige takhøyden og den romslige og praktiske inngangshallen. – Ja, vi stortrives her og er svært fornøyde med løsningene som er valgt. Hytta fungerer nå fint som en storfamiliehytte og vil kunne være et naturlig samlingspunkt for både venner og familie i mange år fremover, forteller eier Kristian Bull.

DE SMARTE LØSNINGENE Det er travle hverdager for familien på fem. For dem var det derfor viktig å bygge en moderne hytte med fine og praktiske løsninger – et fristed for hele familien hvor alt ligger til rette for å nyte tiden og fange øyeblikkene. Valget falt på BoligPartner – som med sin Storstuggu kunne tilby en hyttetype som passer til tomtens beliggenhet, beskaffenhet og potensial. I denne hytta finner du fire soverom (mulighet for totalt ti sengeplasser) to bad, luftig stue og kjøkken, TV-stue, romslig hall og masse skapplass. – Vi er bevisste på gode løsninger ettersom vi har bygget hus før og jeg i tillegg jobber med salg av boliger. Nå ønsket vi en hytte som også gir muligheten til å ha med en annen familie på tur, slik at vi kan være sammen med familie og venner når vi skal nyte fridager på hytta, forteller Kristian.

4 | HYTTEVISNING 27. FEBRUAR

KUNDENS TILPASNINGER Alle BoligPartner sine hus og hytter kan tilpasses slik at de passer perfekt for deg og din familie. Her har familien fra Oslo valgt vår hyttetype Storstuggu og deretter gjort justeringer slik at hytta nå tilfredsstiller familiens ønsker og behov. Familien har blant annet valgt ekstra takhøyde for å oppnå best mulig romfølelse og størst mulig vinduer for å slippe lys og utsikten inn i rommene. Vinduene er sluppet helt ned til gulvet i utsikts-gavl. I tillegg har verandadøren også glass helt ned. Pipen og peisen er flyttet for å frigjøre plass og slippe utsikten frem. Nå kan peisen ses både fra kjøkkenet, stuen og hallen. Det er valgt ekstra bodplass/lagringskott over ulike rom. I tillegg er hallen utvidet slik at det er god nok plass til flere å ta av og på seg klær og utstyr samtidig. – Vi har også lagt garasje inntil hytta med dør direkte inn i hytta. Det er praktisk når man kommer med matvarer fra butikken eller når man skal pakke inn og ut av hytta mens det snør eller regner ute, forteller Kristian. Garasjen åpnet også for muligheten til å etablere en fantastisk stor lagringsplass på hemsen. Genialt!

ET STRÅLENDE RESULTAT Nå benytter familien hytta så ofte de har mulighet. Og det er ingen tvil. De er strålende fornøyd med resultatet. – Vi er meget godt fornøyde. Samtidig skal det sies at vi har lagt ned veldig mye tid og krefter for å få hytta slik vi ønsker, forteller Kristian Bull.


HYTTEVISNING 27. FEBRUAR | 5


VISNINGSHY T TER 27. februar klokken 12.00 – 15.00

HØGVARDE VOSS

Denne hytten er en kundetilpasset hytte med en endret planløsning og senket hems. Kunden har valgt flotte innvendige kvaliteter som spesialtilpasset peis, Østerdalspanel og flott oljet eikegulv. Utvendig er det valgt royalimpregnert tak og kledning. Visningshytten ligger i Voss Hyttegrend. Her er utsikten flott og solforholdene veldig gode. Du finner en moderne skistadion like i nærheten og flott turterreng både som sommeren og vinteren. Vi har tilgang til mange tomter på dette feltet – bare ta kontakt med oss. Høgvarde er en av våre største hytter for flate tomter – med et bruksareal på 149 kvadratmeter. Med fire soverom og til sammen 11 sengeplasser er Høgvarde rustet for å huse både familier og venner.

DIN VISNINGSVERT Thomas Mælen

Hyttekonsulent thomas.maelen@boligpartner. noTlf: 920 51 043

ADRESSE:

ØVRE OLDESÅSEN 17, VOSS HYTTEGREND VEIBESKRIVELSE Fra Voss sentrum kjører en mot Hardanger, ta til høyre mot Brynali/Skutle ved Kiwi-butikken. Følg skilting til Voss ski- og tursenter. Kjør forbi tursenteret og opp på høyde med reklameskilt for Voss Hyttegrend. Deretter følg veien rett frem og ta første til venstre. Deretter følg visningsskilt.

STORSTUGGU STORDAL

Hytten Storstuggu er bygd for kunde av Hytteselskapet Møre AS øverst i fokhauglia hyttefelt. Hytten er bygd med 4 soverom, to bad, TV-stue, kjøkken og peisstue i ett. Tomten ligger nydelig til med utsikt over store deler av dalen. Hytten passet godt inn på denne store tomten som har fått gode uteplasser både under tak og åpen himmel. Overøye skisenter ligger like ved, her har dere et unikt utgangspunkt for perfekte skiopplevelser for hele familien! Det finnes et utall av mulige turer når en først er kommet til Overøye. Lette familieutflukter i forholdsvis flatt terreng med preparerte traseer til Langsæter-området og Fokhaugstova kan trygt anbefales. Området har preparerte løyper som går videre innover til Storvatnet og Litlevatnet, flotte vann for isfiske. Ved alpin-anlegget er det varmestove med servering.

DIN VISNINGSVERT Vidar Loe

Hyttekonsulent vidar.loe@boligpartner.no Tlf: 934 33 090

6 | HYTTEVISNING 27. FEBRUAR

ADRESSE:

OVERØYE, 6250 STORDAL VEIBESKRIVELSE Kjør fra Sjøholt mot Stordal, videre på RV650 mot Stordal alpinsenter. Etter ca. 6 km tar du av på Fylkesvei 101, passerer Stordal alpinsenter og fortsetter opp mot hyttgrenden Føkhauglia.


VISNINGSHY T TER 27. februar klokken 12.00 – 15.00

BUKKESPRANGET GOLSFJELLET

Dette er en kundetilpasset Bukkespranget. Her har kunden valgt å gjøre om litt på planløsningen slik at den nå passer perfekt til familiens ønsker og behov. I denne hytta er det fjernet en vegg mellom kjøkken og TV-stue slik at løsningen blir åpen og luftig. I tillegg er balkongdøren flyttet noe. Videre er det valgt Opus parkett Eik 1-stavs børstet i de fleste rom, unntatt entre, gang, bad/vaskerom samt på hemsen. Bukkespranget en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tvstue. Hytta har også hems.

DIN VISNINGSVERT

ADRESSE:

Ole Jimmy Sortebråten

VEIBESKRIVELSE

Hyttekonsulent ole@byggteam-gol.no Tlf: 951 09 625

TUNNETJERNVEGEN 590 Følg riksvei 52 fra Gol mot Hemsedal i ca 7 km. Ta til høyre ved Robru og følg 224 i ca 7 km frem til Sørbølkrysset hvor det står en stor turistinfo tavle. Hold til høyre gjennom krysset og ta første til høyre inn i Tjunnetjernveien. Etter å ha fulgt denne ca 11 km ligger hytta på venstre side.

FORIS NORSK HYTTESENTER HELLERUDSLETTA

På Norsk Hyttesenteret på Hellerudsletta har vi satt opp en av flaggskiphyttene våre – den populære og nyskapende hytta Foris. Med store vinduer, lekker design og rene linjer mener vi denne hytta vil kunne være med å sette en ny standard for norsk hyttedesign. Hytta har høstet mye oppmerksomhet og gode tilbakemeldinger. Foris er utviklet med tanke på å bringe hytteeieren nærmere naturen. Her er det lagt vekt på en arkitektur som slipper inn mye lys. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen gir et stort allrom hvor også hemsløsningen innlemmes på en flott måte. Dette gir en romslig og god atmosfære og lar deg nyte utsikten gjennom de store vinduene fra samtlige oppholdsrom.

DIN VISNINGSVERT

ADRESSE:

Per-Egil Rese

VEIBESKRIVELSE

Hyttekonsulent per.egil@byggteam-gol.no Tlf: 977 01 002

KRAGERUDVEIEN, SKJETTEN Norsk Hyttesenters utstilling ligger i Skedsmo kommune, like ved E6, mellom Oslo sentrum og Gardermoen. Ta av ved Plantasjen/ Olavsgaard Hotell og følg skilt til Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. Utstillingen ligger ved siden av Exporama Senteret.

HYTTEVISNING 27. FEBRUAR | 7


VISNINGSHY T TER 27. februar klokken 12.00 – 15.00

BUKKESPRANGET FJELLBERGSKARDET SULDAL

Denne Bukkespranget, som er til salgs, er bygget lik som katalogmodellen. Den leveres med Sigdalkjøkken med integrerte hvitevarer, vannbåren varme i hele hytta, flislagt bad med vegghengt toalett, dusjkabinett og baderomsmøbler. I tillegg følger en møbelpakke fra Ikea til en verdi av cirka 30.000 kroner med. Utvendig har hytta royalimpregnert kledning i farge grå samt torvtak. Tomten er selveier, og hytta ligger på en liten rygg. Det gir en flott utsikt mot sør og vest samt meget gode solforhold. Her er det flott turterreng sommer og vinter, så hvorfor ikke teste den fem kilometer lange lysløypa som går rett utenfor hyttedøra. I nærheten finner du også akebakker, varmestue og ballbinge. Denne hytten er til salgs med integrerte hvitevarer og møbelpakke inkludert.

DIN VISNINGSVERT Marianna S. Ellingsen Hyttekonsulent mariannase@boligpartner.no Tlf: 476 31 168

ADRESSE:

FJELLBERGSSKARVEGEN 162, JØSENFJORDEN VEIBESKRIVELSE Følg Ryfylkeveien (R13) langs Jøsenfjorden i ca 13 km til skilt på høyre side «Gullingen». Følg veien videre til skilt «Fjellbergskardet Hyttegrend». Sving venstre og følg veien 1,7 km til hytta. Totalt 31 km fra Nesvik kai.

ARKITEKTTILPASSET BJØRAVÅG FINNØY

DIN VISNINGSVERT Øyvind Hebnes

Daglig leder oyvindh@boligpartner.no Tlf: 908 28 531

8 | HYTTEVISNING 27. FEBRUAR

ADRESSE:

BORGARÅSVEGEN 8, 4160 FINNØY VEIBESKRIVELSE Kjør fra Rennesøy, gjennom Finnfast-tunellen. Etter ca 1,2 km står det en grind på høyre side. Følg denne til venstre, deretter 50 m til høyre, til hytten.

Moderne funkishytte med spennende planløsning. Bygningskropper som danner en lun solkrok ute i le for vær og vind. Stue med mønt himling og ekstra store stuevinduer gir masse dagslys inn i kjøkken-allrommet. Egen tv-stue med utgang for de som vil trekke seg litt bort fra hovedrommet. 3 doble soverom inviterer til at storfamilien kan være samlet, eller at venner kan tas med på hyttetur med overnatting. Direkte utgang fra kjøkken til den overbygde terrassen som også er kombinert med inngang til entréen.


VISNINGSHY T TER 27. februar klokken 12.00 – 15.00

UTSIKTEN DAMTJEDNLIE I AURDAL

Hytta Utsikten kommer virkelig til sin rett her den ligger på denne unike tomten med fantastisk utsikt over dalen, Aurdalsfjorden og fjellene rundt. Den har lik planløsning som katalogmodellen og er en storslått drømmehytte. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter. I tillegg rommer Utsikten tre soverom, gjesterom/tv-stue, bad med badstue, vaskerom, separat wc og sportsbod. Stue og kjøkken utgjør den sosiale sonen. Kjøkkenet har utgang til terrasse/uteplass Hytteområdet tilbyr milevis med langrennsløyper, sykkelstier, fiskevann og kort avstand til serveringssteder, Fagernes og andre attraksjoner i Valdres området. Damtjern ligger på cirka 900 moh. og er et nyutviklet område inntil Valdres Alpinsenter nær Danebu på Aurdalsåsen. Tomten er luftig, har gode friarealer, panoramautsikt og meget gode solforhold.

DIN VISNINGSVERT

ADRESSE:

Bent A. Solberg

VEIBESKRIVELSE

Hyttekonsulent bents@boligpartner.no Tlf: 976 63 674

DAMTJEDNLIE, AURDAL Fra Oslo følges E16 til Aurdal i Valdres, ta av i Aurdal sentrum opp mot Aurdalsåsen og Valdres Alpinsenter. Følg denne veien cirka fire km til bom (20 kr). Følg veien videre rett frem i cirka 800 m til skilting og vei som går inn til høyre. Tomt 42/43

AURDAL SENTRUM 271

TOMTEVISNING OG DEMOHYTTA UTSIKTEN

SJUSJØEN

Se tomtene på Birkebeinerbakken Panorama og hytta Utsikten samtidig. Vi viser deg våre 3 fantastiske utsiktstomter på det nye mest attraktive tomtefeltet på Sjusjøen. Feltet ligger like vest for Sjusjøen sentrum og øverst ved den gamle alpinbakken, Birkebeinerbakken. Tomtene har utsyn helt fra øst med Hedmarksvidda, Skreiskaret på Toten, Norefjell, videre til Spåtind, Jotunheimen og Galdhøpiggen. Solvinkelen er over 180 grader. Møt opp på vår visningshytte Utsikten i Birkebeinerbakken så guider vår visningsvert Bjørner dere til utsiktstomtene. Utsikten er en storslått drømmehytte med åtte sengeplasser og hems. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue på med en takhøyde på hele fire meter. I tillegg rommer Utsikten tre soverom, gjesterom/tv-stue, bad med mulighet for badstue, vaskerom, separat wc og sportsbod. SJUSJØEN

DIN VISNINGSVERT Bjørner Baukhol

Hyttekonsulent bjornerb@boligpartner.no Tlf: 951 07 835

ADRESSE:

BIRKEBEINERBAKKEN, SJUSJØEN VEIBESKRIVELSE Fra Lillehammer via Mesnali og Sjusjøen: Ta til venstre mot Nordseter like før du ankommer Sjusjøen. Følg veien ca. 2 km. Ta så til venstre ved et stort skilt rett ved veien som er merket med flere hytteleverandører. Følg veien nedover, men hold hele tiden til høyre ved kryss eller veidelinger. Innerst denne vegen og opp til høyre ligger visningshytta.(Veien vil bli godt skiltet fra toppen på Nordseterveien).

HYTTEVISNING 27. FEBRUAR | 9


VISNINGSHY T TER 27. februar klokken 12.00 – 15.00

TOMTEVISNING SKEIKAMPEN GAUSDAL

DIN VISNINGSVERT Frode Nørstegard Hyttekonsulent froden@boligpartner.no Tlf: 971 09 080

BoligPartner byr på store solrike tomter m/ flott utsikt i Skei fjellgrend! Skeikampen ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen. Tomteområdet består av 11 tomter fra 1266 m2 til 1800 m2 og ligger vis a vis Skei Appartment og på venstre side av bommen til Peer Gyntvegen og nedover mot Veslesetervegen. Les mer på FINN-kode: 60380165

GAUSDAL

ADRESSE:

FJELLBERGSSKARVEGEN 162 JØSENFJORDEN VEIBESKRIVELSE Fra Oslo: Kjør E6 til Lillehammer og ta av mot Gausdal like nord for Lillehammer. Følg riksvei 255 ca. 15 km til Svingvoll. Ta av til venstre mot Skei. Derfra er det ca. 8 km til Skeikampen. Sving av mot venstre på Veslesetervegen, deretter forbi Slettelykkja og Gampelykkja før du kommer til Nersetervegen.

TOMTEVISNING NORDSETER LILLEHAMMERFJELLET

Solrike, store og prisgunstige selveiertomter! Tomteområde består av 9 tomter fra 900 m2 til 1700 m2 med flott utsikt, kort vei til Lillehammer og Sjusjøen. Skiløyper gjennom feltet! Les mer på FINN-kode: 57162212 Nordseter Fjellgrend ligger i Lillehammer kommune 15 km nordøst for byen, og ca 4 km fra Sjusjøen. Hyttefeltet ligger 700-800 moh. Tomtene ligger lett skrånende mot vest. Meget gode solforhold og fin utsikt.

DIN VISNINGSVERT Bjørn Morten Grothe Hyttekonsulent bjornhg@boligpartner.no Tlf: 416 99 320

ADRESSE:

NORDSETER FJELLGREND, LILLEHAMMER VEIBESKRIVELSE Fra Lillehammer: Kjør mot Nordseter, ca. 15 km. Like før man kommer til Nordseter tar man vei inn til høyre mot Sjusjøen. Deretter første vei ned til høyre rett etter krysset. Tomtefeltet er merket.

LILLEHAMMER

TOMTEVISNING

SJUSJØEN

BoligPartner har 16 hyttetomter med prosjekterte hytter til salgs i Gutubakken Sør. Gutubakken Sør ligger 1,9 km fra Sjusjøen sentrum. Tomtene ligger fint til i terrenget med gode solforhold. På tomtene er det prosjektert inn prisgunstige hytter fra i underkant av 50 kvm til 80 kvm. Hyttene har smarte løsninger og flere av de har hems for optimal plassutnyttelse. Dette er hytter som passer perfekt for den aktive familien. Et enormt løypenett og turterreng er i umiddelbar nærhet. Sjusjøen og området rundt er kjent for å ha blant Norges desidert beste skiløyper. SJUSJØEN

DIN VISNINGSVERT Håkon Bø

Hyttekonsulent hakonb@boligpartner.no Tlf: 407 00 320

10 | HYTTEVISNING 27. FEBRUAR

ADRESSE:

SJUSJØVEGEN, SJUSJØEN VEIBESKRIVELSE Kjør Sjusjøvegen fra Mesnali mot Sjusjøen. Ca 1,75 km etter du har passert avkjøringen mot Sjusjøen Skisenter/Natrudstilen, sving til venstre inn på Storkvanndalsvegen. Se skilt ved innkjøringen.


VISNINGSHY T TER 27. februar klokken 12.00 – 15.00

BUKKESPRANGET GÅSBU VED HAMAR

Dette er en kundetilpasset Bukkespranget. Denne hytta er noe større en katalogmodellen. Her er det satt inn badstue, samt praktisk sportsbod - perfekt når man skal preppe skiene før neste langrennstur. Innvendig er hytta kledd med solpanel, som bidrar til at panelen ikke gulner. Gulvet er furu heltre. Gåsbu er et populært hytteområde i Vangsåsen i Hamar kommune og et flott utgangspunkt for turer på Hedmarksvidda – både om vinteren og sommeren.

DIN VISNINGSVERT Atle Maurud

Hyttekonsulent atlem@boligpartner.no Tlf: 90 17 74 77

ADRESSE:

ORMSETERMYRVEGEN 24 INGEBERG VEIBESKRIVELSE Ta av veikryss 69 på E6. Kjør ca 500 meter retning øst, sving opp til venstre ved skilt som det står Gåsbu. Derfra er det ca 10km.

TOMTEVISNING AAREMSANDEN

Disse hyttetomtene er kun en times kjøring fra Trondheim. Hyttefeltet ligger i en noe skrånet terreng, slik at alle tomtene har nydelig utsikt over Trondheimsfjorden. I nærområdet er det gode tur, jakt- og fiskemuligheter. Her kan du oppleve sjøen og fjellet året rundt. Bærterrenget er supert og det er gode jaktmuligheter på både skogsfugl, rype og storvilt. Vi ønsker deg velkommen til tomtevisning – ta med deg familien og bli kjent med dette idylliske området!

DIN VISNINGSVERT Dag Inge Kvernstad Hyttekonsulent dagik@boligpartner.no Tlf: 910 00 200

ADRESSE:

AAREMSANDEN HYTTEFELT 7316 LENSVIK VEIBESKRIVELSE Etter å ha passert Lensvik sentrum (retning fra Orkanger), kjør circa sju minutter. Du vil da se et stort skilt på en låvevegg på høyre side av veien. Avkjøring til hyttefeltet er 300 meter etter låven, følg deretter skilt til Aaremsanden II.

HØGVARDE FAGERLIA VED MERÅKER

Denne hytta er en Høgvarde. Den er bygget lik slik den vises i vår hyttekatalog. Høgvarde er en av våre største hytter for flate tomter – med et bruksareal på 149 kvadratmeter. Med fire soverom og til sammen 11 sengeplasser er Høgvarde rustet for å huse både familier og venner. Høgvarde gir deg et vakkert og tradisjonelt ytre, kombinert med en gjennomtenkt og god planløsning. Hytta ligger i populære Fagerlia i Meråker kommune. Her finner du både alpinanlegg og flotte skiløyper på vinteren og fantastiske turområder på sommeren.

Illustrasjon av Høgvarde

DIN VISNINGSVERT Tore Folvik

Hyttekonsulent toref@boligpartner.no Tlf: 480 31 351

ADRESSE:

FAGERLIA, MERÅKER VEIBESKRIVELSE Når du kommer østover på E14, tar du av til venstre mot Fagerlia (er skiltet) ca 1 km før Meråker sentrum. Kjør så ca 1 km før du kommer til hytta. Vil være skiltet med visningsbukker. HYTTEVISNING 27. FEBRUAR | 11


Hytta – ditt andre hjem

Sjø og fjell. Blått hav og langstrakte vidder. Noen vil bade, andre vil gå på ski. Noen vil slikke sol, andre vil bestige topper. Norge byr på unik natur og uendelige muligheter. Uansett hyttedrøm – vi gir deg mulighetene!

HVA ER DIN HYTTEDRØM?

Kvalitet er selve grunnpilaren når BoligPartner bygger. For det viktigste når du skal bygge hytte til deg og familien er kanskje nettopp kvalitet og trygghet. Trygghet om at hytta er bygget med dyktighet og etter alle retningslinjer og standarder. Alle våre hytter er derfor konstruert av kompetente fagfolk og i henhold til gjeldende tekniske krav for fritidsboliger.

Lukk øynene. Se for deg at dere er på vei til hytta, deres eget fristed. Stedet der øyeblikkene fanges. Der tiden nytes – sammen.

ET BREDT FORHANDLERNETTVERK

Vi er stolte av våre BoligPartner-hytter. De har høy standard, unik arkitektur og smarte løsninger. Vi bygger dem med ekte, solid og varig håndverk! Her skal både du og din familie trives - både nå og i fremtiden.

BoligPartner leverer unike hytter som både er praktiske og designmessig riktige. Vi ønsker å tilby noe for alle og enhver. Samtidig som vi har tradisjonelle og klassiske hytter, ønsker vi også å kunne utfordre det norske hyttelandskapet ved å tilføre noe nytt og modig. Uansett om du er av den tradisjonelle typen som ønsker torvtak og hems, eller om du tenker mer moderne og ønsker noe nyskapende og innovativt – ja, så har vi det.

Gjennom vårt brede forhandlernettverk leverer vi hytter over det ganske land. Og har du ikke tomt er ikke det noe problem. Vi har nemlig til enhver tid en mengde attraktive og ledige hyttetomter rundt omkring i Norge. Husk at alle våre hytter kan tilpasses. Vi har et eget lag med arkitekter som står parat til å tegne om hytta så den blir akkurat slik du ønsker.

VERDIFULL ERFARING

BoligPartner ønsker å oppfylle det navnet vårt lover – nemlig å være din partner. Kjøper du hytte hos oss, gir vi deg råd, hjelp og støtte gjennom hele prosessen. Det kan du være helt trygg på.

Vurderer du å bygge hytte kan du trygt velge BoligPartner. Gjennom mer enn 20 år i boligmarkedet har vi opparbeidet oss en solid erfaring og kompetanse. Vi er en av Norges største boligbyggere, og disse erfaringene er meget verdifulle når vi bygger hytter.

Her gir vi deg noen smakebiter på hva vi kan tilby din hyttedrøm. Besøk oss på www.boligpartner.no og bestill vår hyttekatalog – så kan du se hele vårt flotte utvalg. Vi håper du finner noe du liker!

12 | HYTTEVISNING 27. FEBRUAR


KARAKTER

HYTTESERIER

LYNX

Våre hytter spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Vi har både klassiske og romantiske hytter og mer moderne hytter med særpregede og fremtidsrettede uttrykk.

Hyttene våre er på mellom 64 og 149 kvm og vi har også anneks om du ønsker det. I tillegg lar hyttene seg tilpasse dine valg og behov. Uansett hvilken stil du liker og om du skal ha hytte ved sjøen, på fjellet eller et annet sted – du finner en hytte for dine drømmer hos oss.

MODERNE

KARAKTER-SERIEN I Karakter-serien finner du de klassiske hyttene. Saltak og særegne detaljer fremhever det nostalgiske og karakteristiske uttrykket. Samtidig har hyttene detaljer som gir de et tidsriktig preg. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir en moderne innpakning.

LYNX-SERIEN Lynx-serien utfordrer den tradisjonelle hyttefilosofien og tilfører noe nytt i norsk hyttesammenheng. Med en nyskapende og innovativ design kombinert med løsninger som utnytter plassen på en optimal måte, er Lynx-serien hytter som passer for de fleste.

MODERNE-SERIEN Moderne-serien spiller på lag med naturen. Arkitekturen glir fint inn i omgivelsene både til fjells og til sjøs og har samtidig et moderne og tidsriktig uttrykk. Karakteristisk for serien er store foldedører i glass som kan åpnes helt opp.

HYTTEVISNING 27. FEBRUAR | 13


En hytte tilpasset din familie, nå – og i fremtiden Lange ski- og treningsturer. Bærplukking og småturer rundt hytta. Jakt og fiske. Bading og båt. Alle har vi forskjellige tanker om hvordan hyttelivet skal være, og alle har vi ulike behov. BoligPartner søker å ha hytter for alle. Skulle likevel ikke hytta passe perfekte til deg, så fortvil ikke. Vi tilpasser nemlig mer enn gjerne hyttene våre – slik at det blir en hytte som passer dine drømmer og planer. Nå og i fremtiden. Planløsningene på våre hytter er omhyggelig tegnet med tanke på å skulle oppfylle behovene til de fleste. Likevel vil noen ha behov for å gjøre endringer og tilpasninger. Det kan være alt fra å øke eller minske på størrelsen, inndeling av rom, tilpasning til lokale reguleringsbestemmelser eller bare å speilvende hytta for å få maksimalt ut av solforholdene. La idéer flyte og skissér opp. Diskuter gjerne sammen med våre hyttekonsulenter. De jobber i team med våre arkitekter og ingeniører, og sammen finner vi en hytte og en planløsning som passer akkurat deg og din familie.

ÅPNE OPP Foris og Otium er moderne hytter som preges av store vindusflater og skiferfasade. Illustrasjonen viser et alternativ av Otium hvor vi har samlet vinduene i senter og trukket skiferfeltene i ytterkant slik at du får enda bedre utsikt fra spiseplassen.

14 | HYTTEVISNING 27. FEBRUAR


UTEPLASSEN Illustrasjonen og plantegningen viser hvordan vi med enkle grep kan lage en overbygd og lun uteplass. Med utgangspunkt i Karakterhytta Storhø har arkitekten her gjort dette ved å forlenge takkonstruksjonen.

«I BoligPartner har du fordelen av at vi har et helt lag med arkitekter med det mål for øyet at du skal få din drømmehytte.» «Tradisjonelt har hyttelivet i Norge vært preget av mye peiskos og kanskje mindre av visuelle naturopplevelser. Hyttene, særlig i fjellet, har vært preget av små vinduer og begrensede utsynsmuligheter. Med vår hyttekolleksjon ønsker vi å trekke naturen inn i hytta både gjennom store glassfasader, og tildels gjennom muligheter for åpning av yttervegger med skyvekonstruksjoner. Vi ønsker å fokusere på gode løsninger selv om hyttas grunnflate holdes nede. Størrelse har ikke nødvendigvis noe med den gode opplevelsen å gjøre. I BoligPartner ønsker vi å tilkjennegi arkitektur og formspråk som vi er alene om. Løsninger noe utenom det etablerte, men som gir deg det aller beste. Du skal være stolt av din BoligPartner-hytte – de leveres bare av oss». Idar Sambu, sjefsarkitekt i BoligPartner

HYTTEVISNING 27. FEBRUAR | 15


DITT LOKALE SALGSKONTOR

Fritidsbolig Vest VI SKREDDERSYR HYTTA TIL DEG Velkommen til oss i Fritidsbolig Vest – BoligPartners forhandler for hytter i Hordaland, Gulen og Tyin. Vi startet opp i mars 2014 og har allerede fått et godt forfeste i hyttemarkedet i Hordaland. I dag er vi tre ansatte på kontoret, som ligger i Norheimsund, cirka en times kjøring fra Bergen. Her er vi klare til å hjelpe deg slik at du kanrealisere din hyttedrøm. Vi kan levere alt fra byggesett til nøkkelferdige hytter, og skreddersyr gjerne våre hyttemodeller slik at de passer til dine ønsker og behov. Fritidsbolig Vest har som mål å bli den foretrukne hytteleverandøren i Hordaland og skal levere hytter i tråd med BoligPartners visjon om kvalitet, design og dyktighet. Vi har og samarbeidskontor i Bergens-regionen, så passer det bedre med et møte i Bergen ordner vi selvsagt det. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uformell prat.

Fritidsbolig Vest AS Sandvegen 17, 5600 Norheimsund Tlf: 56 55 11 00 E-post: hordaland @boligpartner.no Thomas Mælen Daglig leder thomas.maelen@boligpartner.no Tlf: 920 51 043

Elisabet Aarekol Prosjektkoordinator elisabeth.aarekol@boligpartner.no Tlf: 56 55 11 00

Andreas Grindstein Byggeleder andreas.grindstein@boligpartner.no Tlf: 458 74 965

HØEL GARD, VØRINGSFOSS - FEM LEDIGE TOMTER Fem tomter med areal fra 655-987 m2 Priseksempel: Hytten Gråhø på tomt nr. 6: totalt kr. 2 715 881,-* *Pris inkl. grunnarbeider estimert til kr 200 000,-, tilknytningsavigift VVA-anlegg og omkostninger.

Tomtepriser fra kr 675 000,Se flere priseksempler på finn.no/65191818 Adr: Høel Gard, 5785 Vøringsfoss

16 | HYTTEVISNING 27. FEBRUAR


UTSIKTEN - STILFULL OG ROMSLIG HYTTE PÅ EN AV VOSS HYTTEGRENDS BESTE TOMTER BRA: 120 m2 | Soverom: 3 | Sengeplasser: 8 4 490 000,- Adr: Voss hyttegrend, 5709 Voss

finn.no/69219516

Utsikten er en storslått drømmehytte som kan huse mange overnattingsgjester. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde pa hele fire meter. Voss er Vestlandets største skibygd og ligger ca. 1 time og 15 min. kjøring fra Bergen. Voss hyttegrend ligger plassert kring Voss Ski- og tursenter ca 8 km sørvest frå Voss sentrum i Bordalen-Skutle-Vikesåsen. Området passer perfekt for dem som vil ut og nyte naturen året rundt.

FORIS ANGULUS PÅ SJØNÆR TOMT I FUSA BRA: 80 m | Soverom: 3 | Sengeplasser: 8 2 866 000,- Adr: Skjørsandveien, 5641 Fusa

MIDTHØ - KOSELIG OG PRAKTISK HYTTE

2

finn.no/68829979

Tomten ligger i et lite og koselig hyttefelt ved Skjørsand i Fusa! Her har du mye sol og nydelig sjøutsikt mot Samnangerfjorden og Bjørnefjorden i det fjerne. Hyttefeltet har ferdig opparbeidet infrastruktur og vann/avløp/strøm/fiber frem til tomten.

MIDTHØ - KVAMSKOGEN

BRA: 77 m2 | Soverom: 3 | Sengeplasser: 8 | Tomt: 1 439 m2 3 210 000,- finn.no/65499732 Adr: Voss Hyttegrend, 5709 Voss Midthø er en tradisjonell hytte med en smart og praktisk planløsning. Hytta har et bruksareal på 77 kvm og rommer en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning, tre soverom, bad/WC, vindfang og to praktiske boder.

EINERLI - NYDELIG UTSIKT PÅ TYIN

GRÅHØ I STORSLÅTT NATUR

BRA: 77 m | Soverom: 3 | Sengeplasser: 8 2 990 000,- finn.no/69670429 Adr: Furedalen, 5600 Norheimsund

BRA: 113 m | Soverom: 3 | Sengeplasser: 7 3 920 000,- finn.no/69664466 Adr: Tenelie, tomt nr. 30, 2985 Tyinkrysset

BRA: 64 m2 | Soverom: 3 | Sengeplasser: 6 2 990 000,- finn.no/57223653 Adr: Tenelie, tomt nr. 11, 2985 Tyinkrysset

Kvamskogen ligger ca. 50 minutter med bil fra Bergen, og ca 10 minutter fra Norheimsund. Kvamskogen har 60 km preparerte skiløyper i sesongen.

Tyin har storslått natur rundt seg på alle kanter. Her finner man variert jakt- og fiskemuligheter rett utenfor døra. Tomten har helårsvei fram til hytten.

Tyin har storslått natur rundt seg på alle kanter. Her finner man variert jakt- og fiskemuligheter rett utenfor døra. Tomten har helårsvei fram til hytten

2

2

HYTTEVISNING 27. FEBRUAR | 17


DIT T LOK ALE SALGSKONTOR

Hytteselskapet Møre VI HAR ATTRAKTIVE HYTTETOMTER Velkommen til oss i Hytteselskapet Møre. Vi er BoligPartner sin hytteleverandør i Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane. Ønsker du å bygge ny, flott hytte? Vi i Hytteselskapet Møre har tilgang til attraktivehyttetomter i store deler av Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane og Lesja. Vi har tomter medbeliggenhet i fjellet og i nærheten av ferskvann og innsjøer. Ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med å finne tomten og hytteløsningen som tilfredsstiller dine ønsker og behov. Kanskje du allerede har fritidstomt, men trenger hytte? Vi hjelper deg med valg av riktig hytte og med alt det praktiske i hele byggeprosessen. Vi er stolte av å leve opp til vårt slagord – «Hyttene folk snakker om» Velkommen innom vårt kontor i Ålesund – vi snakkes! Med vennlig hilsen Hytteselskapet Møre AS

BONDALSEIDET - FOLLESTADDALEN Tomteareal: 427 m2 Pris fra 395 000,- Adr: Bondalseidet - Follestaddalen, 6150 Ørsta

finn.no/57447350

Du trenger ikke dra langt for å komme til Bondalseidet – stedet der det er kortest vei mellom fjæresteinene og høgfjellet. Om du er glad i å fiske, stå på ski, gå i fjellet eller bare slappe av i flott natur, er en fritidseiendom på Bondalseidet noe for deg.

UTSIKTEN, STRANDAFJELLET BRA: 120 m | Soverom: | Sengeplasser: 4 290 000,- Adr: Andersgrenda, 6200 Stranda

RINGSTADSÆTRA, STRANDAFJELLET

2

finn.no/60462366

Andersgrenda ligger sydvendt til med god utsikt. Det går en trakket lysløype ca. 50 meter fra hytten og eiendommen er veldig nært alpinanlegget. det er et flott turterreng rundt om og det går gondolheis om sommeren til toppen der det er restaurant.

18 | HYTTEVISNING 27. FEBRUAR

Tomteareal: 1000 m2 790 000,- Adr: Ringstadsætra, 6200 Stranda

finn.no/57458070

Tomten befinner seg i Ringstadsetra hyttegrend som ligger sydvendt til på Roaldsiden på Strandafjellet. Denne tomten ligger på nedsiden av veien gjennom hyttefeltet og har en nydelig utsikt med gode solforhold - sommer som vinter.


FJELLSETRA, SYKKYLVEN Som en del av den storslåtte naturen på Sunnmøre, byr kanskje Fjellsetra på den vakreste og mest tilrettelagte naturopplevelsen av dem alle. Her kan du boltre deg i rikt monn av det beste Sunnmøre har å by på! En avstikker til høye tinder, vakre daler eller oppkjørte naturløyper - valget er ditt. Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter ligger i Sykkylven kommune, midt i hjertet av alpelandskapet på Sunnmøre. Her finner du 5 heiser og 17 km løyper fordelt på 14 nedfarter. Av 5 skitrekk kan 4 kjøres om kvelden, noe som gir en god kapasitet med 4,5 belyste nedfarter på kveldskjøringene.

Ta kontakt for detaljer om de ulike tomtene.

MARKANE, STRYN Pris fra 440 000,- Markane hyttefelt er eit lite og kosleg hyttefelt på nordsida av Markane med sol heile året. Kort avstand til skianlegget Ullsheim, Stryn Skisenter og Hornindal Skisenter. Hyttefeltet ligg i vakre og rolige omgivelser i Markane, 12 km vest for Stryn sentrum, og 12 km aust for Hornindal. Markane Feriehytter har regulert eit 20 dekar stort hyttefelt. I reguleringsplanen er det 7 nye store fine hyttetomter. Eit flott utgangspunkt for langrenn og fjellturer, det er 1,5 km til Ullsheim skiarena. Kort avstand også til kjende turistattraksjonar, som Briksdalbreen, Lodalen, Stryn Sommerskisenter og Geiranger m.m.

GAMLE KONGEVEG, LESJAVERK Gjennom Hytteselskapet Møre kan du også finne deg drømmetomten på Lesja. Nærmere bestemt på Lesjaverk har vi tilgang på et nydelig område som ligger helt nede mot vannet. Det er et eldre hyttefelt som har fått åpning for flere tomter. Her kan du bygge deg en hytte som du utmerket kan nyte gjennom hele året. Det er kun 15 minutter i bil unna Bjorli hvor en har tilgang på flere butikker og Bjorli Skisenter. Bjorli Skisenter har 6 skiheiser, hvorav en 6-seters express stolheis, egen barneheis, egen fjellheis, 11 nedfartsløyper i alle vanskelighetsgrader og med en samlet lengde på 19,6 km.

HYTTESELSKAPET MØRE

DIN VISNINGSVERT

Ta kontakt med meg for en hyggelig hytteprat. Vi snakkes!

Vidar Loe Hyttekonsulent vidar.loe@boligpartner.no Tlf: 934 33 090

Hytteselskapet Møre AS Langelandsveien 17, 6010 Ålesund | Tlf: 934 33 090 | E-post: vidar.loe@boligpartner.no HYTTEVISNING 27. FEBRUAR | 19


DIT T LOK ALE SALGSKONTOR

Bygg Team TRYGT HYTTEKJØP MED OSS I BYGG TEAM AS Det er viktig for oss at du blir fornøyd og at du føler deg trygg når din drømmehytte skal bygges. Derfor setter vi store krav til oss selv. Vi leverer din hytte i henhold til alle gjeldende standarder og retningslinjer – det skal du være trygg på. I over 14 år har Bygg Team vært BoligPartners dyktige forhandler i Gol og Hallingdal. BoligPartners kjerneverdier er kvalitet, design og dyktighet. Dette er selve ledestjernen for selskapet og alle BoligPartners og Bygg Teams ansatte. Alt vi gjør skal være fundamentert i disse verdiene. Derfor setter vi vår ære i å levere kvalitet med god design bygget av dyktige medarbeidere. Det er en stor avgjørelse å bygge ny hytte – et fristed for deg og dem du er mest glad i. Vi er opptatt å ta godt vare på deg som kunde. At du er trygg er derfor veldig viktig for oss. Du er alltid velkommen til oss. Med vennlig hilsen Bygg Team AS

Per-Egil Rese Daglig leder post@byggteam-gol.no Tlf: 977 01 002

Ole Jimmy Sortebråten Kundekonsulent ole@byggteam-gol.no Tlf: 951 09 625

I over 14 år har Bygg Team vært BoligPartners dyktige forhandler i Gol og Hallingdal. Ring oss eller kom innom for en hyggelig og uforpliktende hytteprat.

Bygg Team AS Sentrumsveien 24, 3550 Gol Tlf: 32 07 44 11 www.byggteam-gol.no

GOL FJELLANDSBY Bukkespranget | BRA: 85 m2 | Soverom: 3 3 090 000,- Adr: Gol Fjellandsby, 3550 Gol

finn.no/65027796

Gol Fjellandsby er et nytt og spennende hytte- og leilighetsområde på toppen av Gol skipark, ca. 900 m.o.h., med nydelig utsikt over fjellheimen. Fra hytta har man ski inn og ski ut til alpinbakkene. Man kan også spenne på seg langrennsskiene og gå på flotte preparerte skiløyper innover snaufjellet i retning Ål- og Hemsedalsfjellene. Området er ellers et flott utgangspunkt for fot- og sykkelturer. Vegen inn er klar, og tomtene vil bli byggeklare i løpet av vinteren. Gol sentrum ligger ca. 10 minutters kjøretid fra feltet. Her finnes butikker, kjøpe­­senter, restauranter, vinmonopol, Tropicana badeland, kollektivtransport, legesenter, apotek m.m. Gol ligger ca. 2 timers kjøretur fra Sandvika. For ytterligere informasjon se www.golskipark.no og golinfo.no

20 | HYTTEVISNING 27. FEBRUAR


R E M KOM G L A S FOR USTAOSET HYTTEFELT GEILO I mars legger vi ut for salg 6 fantastiske høyfjellstomter med hytter sentralt på Ustaoset like under Hallingskarvet. Her kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren og legge i vei, i ren og urørt natur. Kontakt oss for mer informasjon.

Priseksempler kataloghytter uten tomt

GRÅHØ

MIDTHØ

BRA: 64 m2 | Soverom: 3 | Sengeplasser: 6 1 670 000,-

BRA: 77 m2 | Soverom: 3 | Sengeplasser: 8 1 920 000,-

Gråhø er et av de ferskeste tilskuddene til hyttefamilien til BoligPartner. Den er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte.

Midthø er en tradisjonell hytte med en smart og praktisk løsning. Hytta har et bruks-areal på 7 kvm og rommer en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning, tre soverom, bad/WC, vindfang og to praktiske boder.

UTSIKTEN BRA: 123 m2 | Soverom: 3 + hems | Sengeplasser: 8 2 620 000,- Utsikten er en storslått drømmehytte. Et høyreist midtskip leder fra entrèen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter. I tillegg rommer Utsikten tre soverom, gjesterom/tv-stue, bad med mulighet for badstue, vaskerom, separat wc og sportsbod. HYTTEVISNING 27. FEBRUAR | 21


En trygg vei frem mot hyttedrømmen

HUSK!

L L I T S BE Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives. Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design. Hytter som sikrer flotte opplevelser – nå, og i fremtiden.

G O L A T KA

Vi leverer hytter over hele landet. Har du ikke tomt oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Kanskje har vi en tomt som passer for deg? Velkommen innom til en hyggelig hytteprat.

er.no boligpartn


Teknikk, kunnskap og engasjement gir kvalitet Södra har et stort utvalg av ferdigbehandlede, vakre paneler og gulv, som løfter hvilket som helst rom til nye og tidsriktige høyder. Paneler og gulv med farge, struktur eller fløyelsaktig glatt. Brede bredder og smalere bredder. Paneler og gulv som passer overalt og hvem som helst. Vi bruker skogens hele utvalg av tresorter for å tilby valgmuligheter og gi lysten til å skape. Det er moderne, smart og økonomisk å velge tradisjonelle og solide trematerialer. Södra er leverandør av tre, som skaper miljøer å trives i og nytes. Våre massive tregulv og paneler er holdbare i generasjoner og de blir bare vakrere med årenes patina. Perfekt tilpassede lister finnes i vårt brede listverkssortiment.

www.sodrainterior.no/www.sodra.com

Vindu mot vår tid Norgesvinduet er selve prikken over i’en i våre hus og hytter! Ved bruk av Norgesvinduet gir vi våre hus og hytter et ekstra særpreg. Helt bevisst har BoligPartner valgt å bruke et stort antall vinduer. Dette bidrar i høy grad til å gi byggene de særegne fasadene BoligPartner er kjent for. Vinduer til hytter kan også leveres i to- eller flere-rams sidehengslet utførelse med hasper eller vridere for mer tradisjonelt utseende. Vinduene kan leveres med blant bransjens beste

med varmkant spacer Vindu mot3-lags vårsuperenergiglass tid og argon gassfyllinger! Norgesvinduet er selve prikken over i’en i våre hus og hytter! Ved bruk av Norgesvinduet gir vi våre hus og hytter et ekstra særpreg. Helt bevisst har Dette gir deg økt komfort og bedre miljø både BoligPartner valgt å bruke et stort antall vinduer. Dette bidrar i høy grad inne og ute! til å gi byggene de særegne fasadene BoligPartner er kjent for. Vinduer til hytter kan også leveres i to- eller flere-rams sidehengslet utførelse med www.norgesvinduet.no hasper eller vridere for mer tradisjonelt utseende. Vinduene kan leveres med blant bransjens beste 3-lags superenergiglass med varmkant spacer og argon gassfyllinger! Dette gir deg økt komfort og bedre miljø både inne og ute! www.norgesvinduet.no


HUSK

HYTTEVISNING

27.

FEBRUAR

kl. 12.00 - 15.00

Hovedkontor: Tjuvholmen, Brygga 11, 2317 Hamar post@boligpartner.no Telefon: 47 71 70 00

Se alle v책re visningshytter p책 boligpartner.no

BoligPartner hyttevisning 2016 vår – Vestlandet  

Vi inviterer hele Norge inn til hyttevisning den 27. februar 2016

BoligPartner hyttevisning 2016 vår – Vestlandet  

Vi inviterer hele Norge inn til hyttevisning den 27. februar 2016