Page 1

NYBOLIG TEMABILAG FRA BOLIGPARTNER

BYGG HUS MED UTLEIE

REALISER BOLIGDRØMMEN

DITT PRIVATE SPA

NYT LIVET I EGET VELVÆREROM MED SAUNA

KVALØYA

VELKOMMEN TIL OSS

HILLESØY


Prato

Velkommen til Maxihus AS, din BoligPartner-forhandler i Tromsø Er du på jakt etter ny bolig? Hvorfor ikke bygge nytt? Ingen boligdrøm er for stor eller for liten. Velkommen innom oss for en uforpliktende husprat. Maxihus ble forhandler av BoligPartner-hus i 2013. Siden den gang har selskapet vokst jevnt og trutt, både i salg og antall ansatte. Hemmeligheten bak veksten skyldes gode produkter og fornøyde kunder. – Som forhandler av BoligPartner-hus kan vi tilby våre kunder kvalitet og sikkerhet i hele leveransen, sier daglig leder Ole Morten Karlsen. I denne utgaven av Ny Bolig presenterer vi aktuelle prosjekter i nærheten av der du bor. I tillegg gir vi deg innspill og råd i forhold til det å bygge nytt hus med utleie. Kanskje drømmer du om spa og velvære i ditt eget hjem – se også våre tips til hvordan du kan skape drømmebadet hjemme. BoligPartner AS er en landsdekkende boligleverandør av arkitekttegnede eneboliger, småhus, hytter og leiligheter. Siden oppstarten i 1993 har selskapet bygget nærmere 7 000 boliger. Per 31. desember 2015 er selskapet regnet som den tiende største boligbyggeren i Norge. God lesning – håper du finner noe du liker!

Ole Morten Karlsen Daglig leder ole.karlsen@boligpartner.no Tlf: 912 49 064

Katrine A.E. Jakobsen Boligkonsulent katrine.jakobsen@boligpartner.no Tlf: 976 80 897

Anniken Sørgård Kontorleder anniken.sorgard@boligpartner.no Tlf: 993 24 085

David Christian Øynes Byggeleder david.oynes@boligpartner.no Tlf: 488 99 023

Maxihus AS - Tromsø Huldervegen 8, 9016 Tromsø | Tlf: 776 40 400 | E-post: tromso@boligpartner.no 2 | NY BOLIG


LYKKEN ER Å EIE EN NY BOLIG Da det unge kjæresteparet Marie Vaterland (23) og Håkon Sæther (25) skulle finne seg et felles sted og bo, var de helt enige om en ting: Å leie eller kjøpe en bruktbolig med oppussingsbehov var helt uaktuelt. – Å leie bolig er som å kaste penger ut av vinduet sammenliknet med investeringen det er å eie egen bolig. Vi var også skjønt enige om at vi verken hadde tid eller penger til å gå på et oppussingsobjekt, forteller Marie, som ikke har noe problem med å innrømme at både hun og kjæresten har 10 tommeltotter.

SLIPPER OPPUSSING – Jeg ser med skrekk og gru på hvordan livet vårt hadde blitt, dersom vi skulle drevet med oppussing etter jobb på kvelder og i helger. Jeg tror ikke vi hadde blitt særlige lykkelige av det for å si det sånn, ler Marie. Det unge paret begynte raskt å lete etter en passende stor, ny bolig. Skogen Sør utenfor Lillehammer pekte seg ut som et idyllisk og innbydende område – sentrumsnært og landlig på en og samme tid.

VALGTE GULV OG INNREDNING SELV Etter at kontakten med BoligPartner var etablert, gikk det slag i slag for det unge paret. Kontrakten ble underskrevet i april/mai 2015, og Marie og kjæresten fikk nøklene til sin nye bolig 1. juli 2015. – Boligen vi kjøpte er en klassisk del av en tomannsbolig. Vi har 115 kvadratmeter å boltre oss på, fordelt på to plan. Boligen har en åpen kjøkken- og stueløsning, baderom med dusjhjørne, tre soverom, balkong og omkringliggende hage, forteller Marie.

Da kontrakten ble signert, var byggingen av tomannsboligen godt i gang. Men selv om paret kjøpte en nøkkelferdig bolig, rakk de å ta en del egne materialvalg. – Vi byttet blant annet gulv og valgte ut en kjøkkeninnredning vi likte bedre enn den som i utgangspunktet var valgt, sier Marie. Paret har nå bodd på Skogen Sør i et drøyt år, og kan ikke si annet enn at de stortrives. – Det er så deilig å bo i en helt ny bolig og ikke måtte tenke på oppussing og vedlikehold i mange år fremover. I sommer har vi brukt masse tid i hagen. Vi har plantet, bygget terrasse og nytt sommerdagene, avslutter Marie.

FEM FORDELER MED Å KJØPE NYTT 1. Du slipper oppussing, uforutsette reparasjoner og vedlikeholdskostnader 2. Du får fremtidsrettede energiløsninger – som gir lavere utgifter til strøm/oppvarming 3. Du får boligen til fastpris – unngår hektiske budrunder 4. Du får fem års reklamasjonsrett ved kjøp av ny bolig 5. Du får et topp, moderne ventilasjonsanlegg som gjenvinner varmen og skaper et godt inneklima NY BOLIG | 3


EN VERDEN AV VELVÆRE Stig inn og lukk døren. En forfriskende følelse av velvære venter på deg. Her inne i huset Ladegaard har vi skapt drømmebadet slik at livet kan nytes med spa-kar og sauna.

WALK-IN DUSJ Walk-in dusj med to innganger! Her kan dere dusje samtidig, men selv bestemme varmen på vannet. Alle rør er skjulte og med stort glassfelt foran blir dobbeltdusjen både stilfull og moderne.

SAUNA En sauna montert som et vakkert møbel på badet. Ja, det er herlig å komme inn hit etter kveldens forfriskende skitur. Saunaen blir raskt varm og har god plass til to.

Copyright Duravit AG

GODE RÅD FOR NYE BAD Et bad brukes flere ganger om dagen. Det skal være innbydende, praktisk og holdbart i 15-20 år. Når du bygger nytt hus, kan du skape ditt drømmebad. Et godt tips er å tenke fremover når du skal innrede ditt nye bad. – Dagens bad blir stadig større og vi bruker dem på en annen måte enn før, forteller Kari J. Norland. Hun er butikksjef hos Comfort YC Rør Elverum og har over 20 års erfaring med å innrede baderom. Her gir hun deg sine beste tips for nye bad. Se også hennes tips for smarte familiebad. 1 Velg en stil du vil like også i årene som kommer. Et bad skal gjerne vare i 15-20 år.

2 Analyser behovene dine i dag og årene fremover. Hva er viktig for at badet skal fungere for familien? Eks: Hvor mange vil være på badet samtidig? 3 Ta smarte økonomiske valg. Ulike livssituasjoner gir ulike muligheter.

4 | NY BOLIG


PÅ DITT PRIVATE SPA-BAD DUGGFRITT SPEIL Elegant speil med integrerte varmetråder som forhindrer dugg. I speilets underkant finner du en sensorbryter som gjør det enkelt å senke belysningen hvis du vil tenne stearinlys.

DOBBEL VASK Skap rom for to. Med dobbel vask og stort speil får dere god plass begge to.

SPA-KAR Spa-kar! For avslapping og velvære. Her er det like viktig å nyte tiden som å bli ren.

Illustrasjon fra Ladegaard

DET SMARTE FAMILIEBADET Det stilles store krav til et velfungerende familiebad. Comfort-ekspertens tips er gode å ta med seg i planleggingen. Her viser vi deg hovedbadet i familiehuset Alvheim hvor alle disse tipsene er ivaretatt: 1. Velg to vasker og et praktisk møbel under med fire skuffer. Det gjør det enkelt å åpne en skuff, selv om det står noen foran. 2. Klessjakt i et eget skap hvor bunnen er skåret ut. Her kan du åpne døren og sende skittentøyet rett ned til vaskerommet under. Smart med en slik skjult løsning. 3. En stor og romslig dusj gjør det enklere å hjelpe mindre barn som dusjer. Rette dører du kan skyve inn skaper ekstra rom på badet når dusjen ikke brukes. 5. Speilskap over vasken gir både godt lys og gode oppbevaringsmuligheter. 6. Elektriske hånkletørrere gjør det raskere å tørke håndklærne, samtidig som du unngår sur lukt i dem.

Illustrasjon fra Alvheim

7. Velg en elegant vegghengt do uten kanter på innsiden, for enklere renhold.

NY BOLIG | 5


Bygger nytt hus med utleieenhet

REALISERER DEN STORE BOLIGDRØMMEN

Når drømmehuset blir litt for dyrt, kan løsningen være å bygge boligen med en utleieenhet. Cecilie Rong er svært takknemlig for leieinntektene de får som nå finansierer en viktig del av boliglånet. Der helt ytterst på Brattholmen utenfor Bergen fant de drømmetomta. Tenk å kunne bo her - så nær bølgene som stryker lett mot steinene mens lukten av friskt saltvann danser gjennom luften. – Vi fant drømmetomta, men drømmehuset ble litt større enn det vi hadde sett for oss. Det var da BoligPartner kom med ideen om å bygge på en ekstra utleieenhet i bakkant av huset, forteller Cecilie Rong.

FANT DEN GODE LØSNINGEN I utgangspunktet var Cecilie skeptisk til å bygge hus med utleieenhet. Hun var redd for at utleiedelen skulle ta for stor plass og at det ville bli for liten hage igjen til familien. Det viste seg raskt at her hadde hun ingenting å bekymre seg for. I tett samarbeid med BoligPartner og forhandler WSI Bygg AS tegnet de om drømmehuset Austergaard til å få en flott utleieenhet over to plan. Utleieenheten har skjermet uteplass samt egen innkjøring med parkering. På den andre siden av huset har Cecilie og familien sitt skjermede uteområde. Helt perfekt! – Dette ble virkelig en knallgod løsning. Til og med veien er skjermet og vi har egen hage for oss selv, forteller Cecilie.

6 | NY BOLIG

EN VIKTIG EKSTRAINNTEKT

STOR ETTERSPØRSEL ETTER UTLEIE

Cecilie innrømmer gjerne at hun var veldig usikker på å bo i hus med utleiedel. Men uten denne ekstrainntekten, kunne ikke familien ha realisert sitt drømmehus.

Pia Charlotte Westergaard er salgssjef hos BoligPartner-forhandler WSI Bygg AS. Hun er glad for at Cecilie og familien ble fornøyde med løsningen.

– Å bygge dette huset uten muligheter for å leie ut, hadde ikke fungert for oss, slår hun fast.

– Denne løsningen ga oss definerte uteplasser. I tillegg fikk utleiedelen også egen hage. Fordelen med utleie over to etasjer er at man bruker minst mulig av utearealet til bolig, sier Pia.

Det var heller ikke noe problem å finne gode leietakere. En splitter ny leilighet på 70 kvadratmeter, over to plan, med to store soverom, walk-in closet, stue, kjøkken og bad frister mange. Høyt under taket er det også, akkurat slik som i resten av huset. Nå er tanken å leie ut leiligheten i noen år fremover. Senere kan dette bli et flott sted å bo for jentene i familien som i dag er 16 og 12 år.

GODE RÅD TIL DEG Cecilie er opptatt av å følge regelverket og gjøre ting riktig. Derfor valgte hun å gå på et kurs i regi av Huseiernes Landsforbund for å være helt sikker på at familien gjorde alt rett i forhold til å leie ut deler av huset sitt. – Jeg vet nå at det absolutt ikke er noe skummelt å leie ut. Mitt råd til andre er å bygge utleiedelen slik at man får hvert sitt område å oppholde seg på utendørs, anbefaler hun.

Stadig flere av hennes kunder etterspør muligheten til å bygge hus med utleie. Mange tenker automatisk at de da må bygge et hus med sokkel, hvor utleiedelen er i underetasjen. Ofte kan det være en like god løsning å tenke utleie i bakkant av huset i stedet. – Uansett er det en fordel med to soverom kontra ett i leiligheten. Det gir både en høyere leieinntekt og et større marked av potensielle leietakere, forteller hun.


Utleiedelen har sitt eget private uteområde og sin egen innkjøring. Bildene viser den skjermede uteplassen og inngangspartiet til utleiedelen, som er bygget i bakkant av hovedhuset.

God stemning med fantastisk utsikt til sjøen.

Snakk om herlig beliggenhet for et nytt hjem – helt ytterst på Brattholmen utenfor Bergen.

SLIK ER SKATTEREGLENE

TEKNISKE KRAV

Hvis du bruker minst halvparten av boligen du eier til eget bruk, er det

Regelverket skiller på om utleienheten er en selvstendig boenhet eller

skattefritt å leie ut resten. Dette gjelder så lenge verdien av utleiedelen

en hybel.

i huset er mindre enn verdien av ditt eget boareal. En selvstendig boenhet må ha egen inngang, kjøkken/tekjøkken, ett eller Utleien er også skattefri hvis hele eller en større del av boligen leies ut for inntil 20 000 kroner i inntektsåret. Det betyr at det er først hvis du leier ut hele eller mer enn halvparten av egen bolig for over 20 000 kroner i året, at samtlige leieinntekter for hele året er skattepliktige. Hvis du har en skattbar utleieenhet, må du skatte 25 prosent av leieinntektene. Gjelder per september 2016 Kilde: Skatteetaten

flere oppholdsrom/soverom, sanitærrom og nødvendige birom/tilleggsrom. I motsetning til en selvstendig boenhet er hybel en del av den primære boenheten, og deler som regler funksjoner som kjøkken og sanitærrom. Byggteknisk forskrift (TEK) krever blant annet at hver bruksenhet (boenhet) skal utgjøre egen branncelle. Det stilles også krav til lydisolasjon mellom de enkelte boenhetene.

Kilde: SINTEF Byggforsk NY BOLIG | 7


BoligPartner-forhandler Maxihus i Tromsø hjelper deg

FRA DRØM TIL VIRKELIGHET Drømmer du om å bygge et nytt hus som tilpasses akkurat dine ønsker og behov? Kontakt oss i Maxihus. Vi gir deg kvalitetshjelp gjennom hele byggeprosessen.

Det handler om å realisere din husdrøm! Vi vet hvor viktig trygghet er for deg, derfor har vi alltid fokus på å gi deg gode råd hele vegen – helt fra før kontrakten er signert til du har nøklene i hånda.

Tilpasser ditt drømmehus Ole Morten Karlsen er daglig leder i Maxihus AS. Han er stolt av å være forhandler av BoligPartner sine arkitekttegnede hus. – Våre flotte hus er tegnet av dyktige arkitekter. 8 | NY BOLIG

Det betyr likevel ikke at du må bygge huset akkurat slik det presenteres i huskatalogen. Vi gjør alltid vårt ytterste for å skreddersy huset slik at det blir helt optimalt for ditt behov, forteller Karlsen.

Overlat papirarbeidet til oss Når du har inngått kontrakt med Maxihus, er det helt naturlig at vi tar ansvar for alle søknader og godkjenninger. For det er en del papirarbeid som

må være i orden før spaden kan settes i jorda. Korrekte planlegninger, ansvarsrett, tomteopplysninger, materialvalg og adkomstveier er bare noe av alt det en byggesøknad inneholder. Ta det helt med ro, dette trenger du ikke tenke på. Det er helt naturlig for Maxihus å fylle ut din byggesøknad og sende denne til kommunen for deg. – Du trenger absolutt ikke bekymre deg for papirarbeider og tekniske krav. Her kan du stole på oss, slår Karlsen fast.


FAKTA • Maxihus ble etablert i 2009 • I 2013 ble Maxihus forhandler av BoligPartner-hus • Har flott salgskontor i Huldervegen 8, Tromsø

Møt oss på boligmessen 4.–6. november kan du møte Maxihus på boligmessen i Fløyahallen. Her vil du finne dem ved BoligPartner sin stand. – Vi har veldig lyst til å invitere deg som leser dette til bolig­messen. Kom innom kontoret vårt, så skal du få gratis inngangsbillett av oss, forteller Karlsen som gleder seg til å treffe deg for en hyggelig og uforpliktende husprat.

• Dekker følgende kommuner: Tromsø, Karlsøy, Skjervøy, Kvænangen, Nordreisa, Kåfjord, Lyngen, Storfjord og Balsfjord • Tilbyr 49 eneboliger innenfor fire ulike husserier • Har spesialisert seg på å bistå sine kunder gjennom hele salgs- og byggeprosessen. • Tilbyr tilpasning av alle husmodeller etter kundens ønsker og behov • Skal delta på boligmessen i Fløyahallen 4.–6. november 2016. NY BOLIG | 9


PROSJEKTER

MEISTERVIK Tomteareal: 2324 m2 Pris kr 480 000,– Adr: Mestervik, 9055 Meistervik

SØRHELLA 5 finn.no/75295819

Drømmer du om å bo landlig i fantastiske omgivelser samtidig som du har nærheten til barnehage, skole, butikk og legesenter? Vakre Mestervik ved Malangen er et slik sted. Akkurat her tilbyr vi nå tre store, byggeklare boligtomter til salgs. Her blir det lagt vei, vann og avløp helt inn til tomtegrensene. Tomtene er på hele 2.324 kvm, 1.761 kvm og 1.767 kvm.

Tomteareal: 1095 m2 Pris kr 850 000,- Adr: Sørhella 5, 9104 Kvaløya

Tomten har en idyllisk beliggenhet i landlige omgivelser på Futrikelv, ca. 25 km fra Tromsø sentrum. Trondjord barnehage, samt Trondjord barne- og ungdomsskole ligger ca. 10 km unna. Tomten byr på nærhet til fjæra og andre flotte friluftsområder. Det er et naturskjønt boligområde med nydelig utsikt og gode solforhold. Gunstig pendleravstand til Tromsø, og man slipper kø siden man kommer nordfra.

FJORDVEGEN 4D BRA: 108 m2 | Soverom: 3 | Leilighet i tomannsbolig Pris kr 4 390 000,– finn.no/74297918 Adr: Fjordvegen 4D, 9107 Kvaløya Moderne tomannsbolig med høy standard i rolig og attraktivt boligområde i Eidkjosen på Kvaløya. Boligen er fordelt over to plan og har en god planløsning med bl.a. romslig kjøkken med god plass til spisegruppe, lys stue med store vinduer, 2 bad, carport, utvendig sportsbod, terrasse over carport, samt stor platt på baksiden, mv. Flotte sol og utsiktsforhold. Mulighet for å etablere hybelutleie. Boligen ligger tilbaketrukket i skrånende terreng og har flotte sol og utsiktsforhold. Eide handel ligger bare et steinkast unna. Gangavstand til skiløype (like ovenfor), barneskole, barnehage, busstopp (bybuss) og 3 stk. småbåthavner med mulighet for kjøp eller leie av båtplass. Fellestomt på 1 071 m². Bygging igangsettes ved solgt leilighet. 10 | NY BOLIG

finn.no/84228742

HTH Kjøkkenforum Tromsø Stakkevollveien 15, 9010 Tromsø Tlf 77 69 79 70 www. hth.no


PROSJEKTER

HILLESØY Tomteareal: 751–1068 m2 Pris kr 500 000–700 000,– Adr: Katthaugvegen, 9110 Sommarøy

finn.no/84276073

Vi har nå flere tomter klar for salg på nordre del av Hillesøy. Hillesøy er en del av et livskraftig samfunn som består av Hillesøy, Sommarøy og Brensholmen, og ligger på yttersia av Kvaløya i Tromsø kommune, en drøy times kjøring fra Tromsø sentrum. Hovednæringen er fiskeri, og i tillegg er reiseliv av stor betydning. Det er barnehage på Sommarøy, barne- og ungdomsskole er på Brensholmen, ca. 8 km fra Hillesøy. Hillesøy er en plass som byr på god livskvalitet for de som ønsker å bytte bort byens støy og støv, med frisk luft og blått hav. Tomtene er ferdig med vei, strøm, vann og avløp. NY BOLIG | 11


Hornsundveien 28

Noen av husene vi har bygd Hornsundveien 24 A og B

Egil Lindbergs vei 10 12 | NY BOLIG

Arnøya


BESØK OSS PÅ BOLIGMESSEN Gjør din bolig bedre-messen i Fløyahallen 4.–6. november

MØT ARKITEKTEN Lørdag har du mulighet til å få en gratis halvtime med vår arkitekt via videokonferanse. Kom innom vår stand på fredag for å booke tid eller ring oss. Det er begrenset antall plasser.

Maxihus AS – Tromsø Tlf: 776 40 400 E-post: tromso@boligpartner.no


LITE ELLER STORT HUS? JA TAKK, BEGGE DELER!

Signer kontrakt og vær med i trekningen av en gratis lekestue Alle som signerer kontrakt før 31. mars er med i trekningen av et gratis byggesett på lekestue.* Våre lekestuer har to ulike uttrykk – moderne eller nostalgisk. Velg den som passer din bolig. BoligPartner har 51 ulike eneboliger med hvert sitt genuine uttrykk og stil. Moderne, nostalgisk eller herskapelig – du bestemmer. * Kampanjetilbudet får du kun hos Maxihus og Aktør Som Bygger ved signering av kontrakt før 31. mars 2017. Tilbudet gjelder byggesett (pre-cut) av lekestue. Montering er ikke inkludert.

Se våre hus og bestill vår huskatalog på boligpartner.no Følg oss også på Facebook og Instagram for oppdaterte nyheter

Hvor søker du LY? LYs Selective Insurance Program garanterer våre kunder: • MARKEDETS BESTE VILKÅR • MARKEDETS BESTE KUNDEBETJENING • PRISGARANTI

BoligPartner har valgt LY Forsikring som sin forsikringsleverandør. Med vårt unike risikovurderingsverktøy analyserer våre porteføljeforvaltere – sammen med bedriften – verdier og risiko. Ta kontakt for markedets beste forsikringsløsning i dag! Bjørn-Gunnar Jørgensen Porteføljeleder 992 51 443

14 | NY BOLIG

Morten Pettersen Porteføljeforvalter 959 09 660

Reidar Ramsvik Porteføljeforvalter 905 24 029


Skovin Royal Fiskeben www.skovin.no

Showroom Bygdøy Allé: Erling Skjalgssons gt. 18, 0267 Oslo Vi åpner ny utstilling hos BoligPartner Maxihus høsten 2016!


KLAR FOR NYE FARGER HJEMME?

Du finner mye lekkert i vår nye fargebar.

Vi utfører elektriske installasjoner i private og industrielle bygg i Tromsø og omegn

Kontakt oss på tlf. 476 34 764

Det du egentlig ønsker deg! FÅ HJELP AV ERFARNE

FAGFOLK

STERKkommunikasjon.no

TROMSØ

Alkevegen 4, Tromsø. Tlf. 77 63 66 30 Epost. tromso@varmefag.no www.varmefag.no

Du treffer oss på BOLIGMESSA 4.-6. november - se flere flotte utstillingsmodeller og gode messetilbud! 16 | NY BOLIG


DIN FLISLEVERANDØR Flisekompaniet er hovedleverandør av flis og tilbehør til BoligPartner. Du treffer oss på boligmessa 4.- 6. november.

NYHET! DIGITALT SHOWROOM www.flisekompaniet.no

Se 1000-vis av ulike flisløsninger før du velger! Visste du at vi tegner ditt bad i 3D.

Vi har flyttet til Alkevegen 4

FLISEKOMPANIET TROMSØ

Alkevegen 4, 9015 Tromsø Mandag - fredag 07 - 17 • Torsdag 07 - 19 • Lørdag 10 - 14 Tlf.: 77 63 66 30 • www.flisekompaniet.no

Løsninger du har lyst på – www.flisekompaniet.no

NY BOLIG | 17


Røstad Maskin AS etablert 19.09.2011, er en maskinentreprenør lokalisert i Tromsø Våre oppdrag er hovedsakelig innen grunnarbeider for hus, industribygg, hus, hytter, tilbygg og garasjer, samt masseforflytning av masser. Vi har også små og store oppdrag innen grøfting for fiber- og tele/ elektroutbygging, samt legging og renovering av vann og avløp. Bedriftens kjennetegnes av høy faglig kompetanse, samt fleksibilitet og tilpasning i utførelse av våre oppdrag. Vår maskinpark dekker det meste av spekteret – fra minimaskiner og oppover til 30 tonns maskiner. Vårt nedslagsfelt er i hovedsak Tromsø med omkringliggende kommuner.

Stakkevollvn. Tlf.: 77 651597• Tlf.: 0077 65 97 00

idé:Tromsø

| www.neumann.no

| www.kampanje-neumann.no

Protan Entreprenør avd. Tromsø samarbeider med Maxihus Protan – den sikre løsningen med unik levetid.

Protan Entreprenør AS avd. Tromsø Telefon: 77 67 55 25 protan.no 18 | NY BOLIG


Drøm deg bort

Milano

Utsikten

Hus og hytter med gode løsninger og unikt design. Solid bygget og til glede for hele familien – nå, og i fremtiden. Se alle våre hus og hytter i våre flotte kataloger. Bli kjent med hva BoligPartner kan gjøre for deg som ønsker å realisere drømmen. Her finner du gode råd, lekkert design og smarte inspirerende løsninger.

HUSK!

L L I T S E B G O L A T A K

La katalogene våre bli starten på dine nye hus eller hyttedrømmer. Bestill de gratis på boligpartner.no

er.no boligpartn

Utsikten


Vil du vite mer om hvordan en del av hagen kan realisere drømmen din?

HYTTE?

REISE?

SPARE?

BIL?

DIN DRØM?

I SRING T R A R DE

GR D I V U

VE

Etterspørselen etter boligtomter er stor. Det betyr at du enkelt og raskt kan tjene gode penger på å selge en del av hagen din! Tilbake får du mer fritid med mindre hagearbeid og muligheten til å realisere dine drømmer.

Få en uforpliktende, gratis verdivurdering av hva tomten din er verdt. Kontakt oss på telefon, e-post eller på boligpartner.no/tomt

Maxihus AS – Tromsø Huldervegen 8, 9016 Tromsø | Tlf: 776 40 400 | E-post: tromso@boligpartner.no

boligpartner.no

Ny Bolig - høst 2016 - Maxihus  
Ny Bolig - høst 2016 - Maxihus