__MAIN_TEXT__

Page 1

NO.13 FEBRUAR 2016

DANISH MAGAZINE with design, interior, art, home decor, food, traveling and trends


DARK NATURE - DET GENNEMTÆNKTE KØKKEN Hos Invita får du et køkken, der er godt tænkt i hver en detalje: En funktionel arbejdsplads, der gør din hverdag lettere, og cool rammer for alt det, der gør weekenden sjovere: God mad, gæster og fester. Vores nye køkken Dark Nature er lige landet, så kig forbi!


Never underestimate the power of passion Ewe Sawyer


SOHOME CREW

CHEFREDAKTØR Malene Marie Møller SKRIBENTER Malene Marie Møller Rikke Majgaard Søren Clemen Møller Gøttsche DANISHTM Louisa Lorang ART DIRECTOR Rikke Majgaard GRAFISK ASS. Pernille Boe Kaluzny Malene Marie Møller KORREKTUR Laura Pilgaard Rasmussen FOTO Anya Nøddebo Jensen Oscar Haumann STYLING Malene Marie Møller FORSIDE Foto: Anya Nøddebo Jensen Styling: Malene Marie Møller Model: Anne-Sofie Astrup Clemmensen Stol: ”Den Trætte Mand”, by Lassen ANNONCEPOLITIK: Der kan forekomme betalte links i magasinet. De steder, hvor der er tale om annoncering, og dette ikke er tydeligt, markeres teksten ’Annonce’


GUEST STARS

LOUISA LORANG Louisa Lorang er kendt fra Go’ Morgen Danmark, og så er hun den karismatiske kok og dommer, i TV2-programmet Grillfeber. Herudover leverer Louisa masser af lækre opskrifter hver uge i Alt for Damerne. Louisa har tidligere udgivet en lang række kogebøger. B.la. Spisetid - god mad til store og små, Madpakkebogen, Vild med mad, Grillbar, Juice & Co samt Mit cowgirlkøkken.

DANISH™ er et online magasin, der promoverer dansk design og arkitektur. Organisationen bag DANISH™ er Dansk Design & Arkitektur Initiativ, som blev formet i 2012, og er støttet af Erhvervs og Vækstministeriet, Udenrigsministeriet og Kulturministeriet. Se mere her.


Lad foråret komme helt tæt på i funktionelt design


“FASHION IS ARCHITECTURE: IT IS A MATTER OF PROPORTIONS” Coco Chanel

12 LEDER 14 THIS IS BRAND NEW 24 BOLIGREPORTAGE: HJEMME HOS SARA MARIA

32 ALL YOU NEED ARE MORE PLANTS 34 FACES: PERSONLIGE STILLEBEN 40 SOFAER 42 NOTES: VIKTIG


KUNST MAD DESIGN

REJSEGUIDE: DESTINATION: FRIGILIANA 52 LOUISA LORANG: JUICE 58 VI ELSKER DETTE 46

60 STORT KUNSTTEMA 88 ARKITEKTUR: ARKITEKTENS FORTRUKNE VIRKELMIDDEL 96 PS: PINBOARDS


NYE TIDER Nyt Navn, nyt forside-look – Boligcous Lookbook er forvandlet til Sohome, og ikke nok med det, der er også kommet en blog. Det vil sige, at du fremover, dagligt kan følge med og få endnu mere inspiration til din bolig. Boligcious.dk – min blog, forsætter naturligvis også – så der er altså nok af inspiration til dig – vi kan bare ikke lade være. Året er stadig nyt – der er 10 smukke blanke måneder endnu af 2016 – Personligt vil jeg bruge de 10 måneder til at LEVE max. Jeg er sulten! Måske er det min alder, jeg ved det ikke, men jeg er sulten på oplevelser. Sulten efter at rejse, opleve, smage, undersøge og møde nye mennesker. Foråret skal bruges på at rydde op, sorterer, investere i nyt og skabe nye rammer, men det skal også bruges på nærvær, venner og familie! Magasinet her byder på masser af inspiration til netop alt dette. Masser af smukke nyheder, stort kunsttema, Louisa Lorangs skønne juice-opskrifter og smuk arkitektur i Danmark. Sommerferien kunne gå til Frigiligana – ”mit” paradis! Læs om min ferie sidste sommer midt i magasinet, så vil du forstå, hvorfor jeg rejser afsted igen i år. Foråret er nærmest ankommet, og jeg mærker allerede sommerfuglene i maven. Jeg kan næsten lugte grillen og hver dag, når jeg henter min søn, snuser jeg til hans hår, for at finde den der helt særlige duft af sol, som man kun kan dufte i PS håret på sin unge efter en hel dag på legepladsen. Følg med på vores nye sociale platforme - Vi er ikke så Nyd dit forår – Det er årets mest fantastiske årstid. mange endnu, vi mangler dig - Følg os på: Malene Marie Møller Facebook Instagram


THIS IS BRAND NEW

PULL UP A CHAIR. TAKE A TASTE. COME JOIN US. LIFE IS SO ENDLESSLY DELICIOUS.” - RUTH REICHL


Af: Malene Marie Møller

STILL LIFE ... hedder den smukke tidløse dug designet af Cecilie Manz for George Jensen Damask. Fra 1.240 kr. i størrelsen 140 x 200 cm. Se alle størrelser og farver her.


CONFETTI Ovale vaser i malet stål designet af Arne Jacobsen til SAS Royal Hotel i København. To størrelser 12 cm, 749 kr. 15 cm, 999 kr.

Smuk hånddrejet keramikserie med ”fingerstreger” fra Workaday. Kop h 4,5 cm. 325 kr. skål dia 16,5 cm, h 4,5 cm. 575 kr. Skål dia 22 x h 9 cm. 775 kr. Stilleben.dk

MESSEFAVORIT! TERRES DE REVÊS designet af Anita Le Grelle for Serax. Kommer til foråret, se mere her.

’Verso’ skrivebord i lækkert design. b 127 x d 66 x 75 cm, 5.550 kr. Køb her hos Boshop.dk

’CARO’ Smukt sengetæppe - Fås i flere farver og str. fra 399,95 kr. Alt fra Juna.dk. Kan købes her.


THIS IS BRAND NEW

AHH ... DUFTEN AF BÅL Nye farver på Mojoo’s bakker. Smukke farvenuancer. Fra 229 kr. Køb her.

Ny duft fra SKANDINAVISK, vi kan godt lide duften af BÅL! Bemærk, at de populære duftlys nu kommer med trælåg. 250 kr. hos Cahetu.dk

HERMÈS Det anerkendte modehus HERMÈS har netop lanceret en ny serie porcelæn som en hyldest til kunstneren Robert Dallet.

EN SVÆVENDE FORVANDLINGSKUGLE Multi-Lite fra Gubi designet af Louis Weisdorf i 1972. Den smukkeste lampe, der kan skifte udtryk ved hjælp af de fleksible dele. Virkelig gudesmuk, synes vi. 4.595 kr. Køb her.

Nu i midnatsblå. Den ikoniske vase har fået nye farver. Vi er vilde med den dybe matte blå her. 20 cm. 699 kr. hos Cahetu.dk

Vivlio Reol System er et fleksibelt reolsystem, der både kan opbevare og skærme. Købes i dele bestående af en hylde og stel fra 1.995 kr. hos Skagerak.dk


THE TIME IS ALWAYS NOW

Timeglas fra HAY - Str. M ø 5,2 x h 15 cm, 129 kr. Køb her. KK Daybed i egetræ fra KlipKlap l 185 x d 80 x h 42 cm, 10.000 kr. Se mere her

THE PERFECT VIEW! Det stringente spejl VIEW med den spinkle ramme er nu kommet i en smuk messing udgave. Fra by Lassen. 56 x 56 cm 1.399 kr. Kan købes her. Rustikt saltkar i saltsten fra Sirocco Living. Se mere her.

Genialt møbel til entréen. ’Hats & Coats’ måler b 120 x d 30 x h 42 cm. 2.805 kr. hos Boshop.dk

GALAXY GLOBE - Smuk uro med planeter i marmor og messing galakser. Design: Kaja Skytte. Fås i flere str. fra 375 kr. lige her.


THIS IS BRAND NEW

OMBRIA - smuk stentøjsserie i rustik og nordisk stil. Design: Anders Arhøj for Kähler Design. Fra 129,95 kr. Køb her.

GOLDEN GRACE Smukt vægtæppe fra Sofie Børsting i limited edition af 200 stk. 100 x 100 cm, i tyk lækker silke med ophæng i messing og grå lædersnor. 3.800 kr. Kan købes hos Sofie Børsting.

VELVET DREAM Lækker velour pude fra Louise Roe. 40 x 60 cm. fås i flere farver og størrelser. 699 kr. Kan købes hos Cahetu.dk

MEET JOE COLOMBO

Elegant vase fra Lyngby Porcelæn 500 kr. Køb her.

RIMM fra by Lassen - En elegant keramik serie med lækker mat glasur og stringente detaljer. Fås i flere størrelser og farver. Fra 249 kr. bylassen.dk

En ny add-on til Palette bordene designet af Jamie Hayon for &Traditon. Palette Desk - elegant, ekslusivt og skulpturelt. Vi liker! h 83 x d 62 x l 140 cm. 14.995 kr.

EN SMUK PALET


DAKOTA Den smukkeste fyrfadsstage af Reflections by Hugau / Larsson 9 x 9 x 16,5 cm, 1.450 kr. Køb her.


Smukt grønt vitrineskab 206 x 71 x 42 cm. 12.900 kr. hos lindebjergdesign.dk

LINDEBJERG DESIGN


STILL LIFE dug Pale Matcha


NORS køkkenstykke Storm Grey · Taupe Rose

PLAIN hør serviet White · Grey

HVERDAGSLUKSUS

Design og håndværk i et halvt årtusinde. Vi ser altid tilbage for at se frem. Får tendenser og traditioner til at gå hånd i hånd. Sammen med kendte designere som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Susanne Rützou og mange andre følger vi med tiden ved at gøre, som vi altid har gjort. Ved at bevare vores arv og med tidens ånd i vores hånd skabe brugsting med en lang levetid.

Find butik tæt på dig · www.damask.dk


SARA MARIA FRANCHMÆRKEDAHL Tekst og Styling: Malene Marie Møller Foto: Oscar Haumann


FAKTA: Hvem: Sara Maria Franch-Mærkedahl, TV-vært på TV2, til sommer på tour med Cirkus Arena. To døtre, Kastanje Kristine 6 år og Vega Maria 3 år. Hvor: Lejlighed i Hellerup 75 kvm.

HJEMME HOS SARA MARIA Hendes far var cirkusartist, og hendes mor ejede en brugskunstbutik - Sara Maria har arvet lidt fra dem begge. Til sommer drager hun landet rundt med Cirkus Arena, og i hjemmet interesserer hun sig for indretning, og det at skabe en hyggelig base for sine piger. Hvordan var dit barndomshjem? Min mor havde en brugskunstbutik, så vi har altid gået meget op i vores hjem og ofte købt nye spændende ting. Min far er jo cirkusartist og har boet i en campingvogn det meste af hans unge liv, så hans måde at indrette på er lidt anderledes end min. Min mor og jeg flyttede altid hvert andet år. Det var den måde hun tjente hendes penge på. Så købte vi et eller andet der lignede noget rigtig møg, og så gik der en måned, og så havde min mor fået det til at ligne et lækkert hjem. Hun kan bare det der. Jeg keder mig ofte, når jeg har boet et sted lidt længere tid, så skal der ske noget nyt. Så hvis jeg ikke flytter, er jeg typen der helst skal rykke lidt rundt derhjemme.

Hvordan vil du beskrive din stil? Jeg ville ønske, jeg havde flere gamle ting - ting fra loppemarkeder og ferier. Men jeg er nok i sidste ende til det lidt mere enkle, med lidt små hyggehjørner, hvor der er lidt mere sjæl og varme.

Går du op i indretning? Jeg går meget op i indretning, og glæder mig til at have mere tid til at få fikset mit hjem ned i detaljerne. Der er mange tomme hvide spots på væggene, og jeg skal også have sat nyt tapet op i soveværelset.


Glas pendler fra Design by Us. Sofapuder Louise Roe. Sofaborde købt hos Normann Cph. Blå ’Citylights’ stager fra Louise Roe - Gulvtæppe købt i Marokko.

Det store maleri malede jeg sammen med Rikkemai, da vi arbejdede sammen. Der er mange minder i det billede, og det har fulgt mig i utallige hjem og gemmer på en masse hemmeligheder”


Hvad betyder dit hjem for dig, og hvordan bruger du det? For mig er mit hjem det sted, hvor jeg bestemmer selv og dermed også der, hvor jeg gør præcis, hvad det passer mig. Mit frirum til at være i præcis det humør jeg gerne vil være i. Men mit hjem er også min ærlighed, og der hvor jeg inviterer mine venner tæt på. Jeg kan godt lide at være hjemme og elsker at have gæster. Mit hjem bliver brugt meget forskelligt afhængig af, om jeg har mine piger eller er alene. Her er altid mange børn på besøg, når jeg har pigerne. Det er både hyggeligt og givende. De uger hvor jeg ikke har pigerne, laver jeg gerne mad til et hold veninder eller nyder en søndagsfilm på sofaen. Jeg er normalt meget ude, når jeg ikke har pigerne, men vil lige så gerne være vært ved en middag med en masse dejlige venner. Hvis du er hjemme en fredag aften, hvad laver du så? Hvis det er med pigerne ser vi X Factor og spiser god mad og masser af dessert. Hvis jeg er sammen med mine venner er vi ved spisebordet og spiser også en masse god mad, dessert og drikker nok lidt for meget vin. Hvis det er en enkelt ven eller min kæreste, kunne den også godt stå på en film.


Sara Maria elsker pendlen fra Illums Bolighus, den giver et smukt lys. Hendes sidste køb er de beigefarvede saltstager pü bordet fra Sirocco Living.


Hvad er dit kæreste eje? Det er jo uden tvivl mine børn. Men hvis det er noget der står fast i hjemmet, så er det mit store maleri, som jeg malede sammen med Rikkemai da jeg arbejdede sammen med hende. Der er mange minder i det billede og det har fulgt mig i utallige hjem og gemmer på en masse hemmeligheder. Hvilken følelse har du, når du træder ind i dit hjem? Jeg føler mig HJEMME. Det er jo mit helt eget, så jeg skal kun tage hensyn til mig selv (og selvfølgelig mine piger). Mit hjem gør mig tryg og glad. Hvilken følelse har du, når du træder ind i dit eget hjem? Jeg føler mig HJEMME. Det er jo mit helt eget så jeg skal kun tage hensyn til mig selv (og selvfølgelig mine piger). Mit hjem gør mig tryk og glad. Bruger du dit køkken, altså bruger du tid på madlavning, og kan du lide det? Jeg elsker at lave mad. Da jeg var yngre, gik jeg på ”kokkekursus” 2 aftener om ugen i mange år. Jeg kan godt lide god mad, men har faktisk ikke været så god til at lave mad i mit nye hjem. Køkkenet er ikke så stort, så på en eller anden måde, har det taget lidt af lysten. Til gengæld bager vi meget. Og jeg laver jo mad, men det mere avancerede mad har bare ligget og ventet på at komme på bordet igen. Lige når vi snakker om det, kan jeg godt høre, at det er en dårlig undskyldning. Jeg må vist bare i gang. Er der en gennemgående farve i dit hjem? Sjovt nok er den blå farve i mit store maleri blevet den dominerende farve herhjemme. Derfor har jeg mange ting i mit hjem med blå nuancer. Jeg er ikke glad for ”for meget” farvelade. Så farveklatter bliver oftest i form af puder og plaider, de er jo lette at skifte ud igen. Hvad ønsker du dig i boligen lige nu? En ny sofa. Gerne i lysegrøn eller mørkeblå velour. Et nyt sofabord i mørkegråt marmor. Nye spisebordsstole – de skal købes i Illums Bolighus . Hvor shopper du primært til boligen? Rue Verte på Østergade Dora på Værnedamsvej Boho Habita på H.C. Ørstedsvej Tapet Caféen, Gentofte Illums Bolighus


BY L AS S E N

~

by Lassen owns the rights to the designs of two of Denmark’s greatest architects: Mogens Lassen and Flemming Lassen. The Lassen brothers were innovators in architectural modernism and produced numerous iconic designs throughout their lives. Our simple mission is to build upon the tradition of Mogens and Flemming Lassen to ensure that exceptional original and rediscovered designs continue to live on through new generations.


ALL YOU NEED ARE MORE PLANTS!


AL

L

YO

U

N

EE

D


lyngbyporcelain.com facebook.com/lyngbyporcelain @lyngbyporcelain

SELECTED ITEMS — Generationer af ihærdighed, klassisk elegance og respekt. For materialerne og for sanseligheden. Altid. Minimalistisk perfektionisme, rene funktionalistiske linjer og smuk, smuk enkelthed. Velkommen til Lyngby Porcelæn.

Magasin, Bahne, Inspiration, Illums Bolighus, Kop & Kande, Sinnerup Aabenraa Jacobsen Møbler Aabenraa Aps Aalborg Brdr. Sørensen Møbler, Høgh Interieur, Ide-El, Kalejdoskop, Salling, Utzon Center Aalestrup Biksen Billund Bo Design Blokhus D-Sign Blåvand Blåvand Brugskunst A/S (Vores Verden) Charlottenlund Casa Casino, I Rosens Navn, Ideform Egå Tendens Møbler Esbjerg Bo Bedre Esbjerg N Ingvard Christensen Esbjerg Espergærde Cahetu Stokværk Aps Frederiksberg Corfixen, Designdelicatessen, Klaus Samsøe Frederikssund Living Give Bark Interiør Grenaa Bolignyt Haderslev Bolig Boheme Hadsund By Maise Hanstholm Samilla Helsingør Home of Haar Herning Haus Luxo Living, X-Akt Hjørring Høgh Interieur Hobro Dream About Holbæk Bischoff Kunsthåndværk Hornslet Hornslet Isenkram Horsens Decorate Shop, Jacobsen Plus, Profilart Humlebæk Louisiana Hvide Sande Strandgade 5 I/S Kolding Luupe Aps Kongens Lyngby Johannes Fog København K Areastore, Casashop, Contrast, Hay Cph, Hay House, Mimis Circus, Munk - Way To Live, Nyt I Bo, Urban Living København V Artium, Dansk Made For Rooms København Ø Moshi Moshi Køge Køs Læsø Læsø Bolighus V/ Kitty Palsgaard Maribo Byens Isenkræmmer Nakskov Kræmmerhuset Nykøbing Sj C. Andersen Eftf. Nærum Cool Nordic Moods Odder Lund Møbler Odense Lerche Design Odense C Ingvard Christensen A/S, Schiang Living Randers Decorateshop Randers C Isenkram Chr. Christensen Ringkøbing Slot Interiør Ringsted Casanova Møbler Roskilde Design Center Roskilde Roslev By Bit Ry Bolighuset Ry Luna Sølv og Guld Rødding Designklassiker Rønne Werner Larsen Design Silkeborg Decorateshop T.I.N.G Sindal Erling Christensen Møbler A/S Skagen Huset Holst Skanderborg Lysmesteren Skive Rumfang Skjern Kunst & Design Sorø Ea Unique Svendborg Bolig & Stil, Schiang Living Svendborg Aps Sønderborg Juhls Bolighus Thyborøn T & W El-Service Tinglev Ritas Ure Guld Sølv Tønder Hans Iversen & Søn, Indbo Center Valby Interstudio A/S Vejen Bolighuset Tage Henriksen Vejle Decorateshop, Ingvard Christensen Vejle Vemb Villumsens Bolighus Viborg Kjærsgaard Bolighus Århus Decorateshop Decorateshop, Hay Århus Århus C Aros Aarhus Kunstmuseum, Salling, Stylepaste


GIV DIT STILLEBEN PERS

NLIGHED Af: Rikke Majgaard


1

4

7

2

3

5

8

6

9

1. KINSKA Musing girl, keramisk skulptur, kr. 424,00 · 2. BJØRN WIINBLAD Juliane Urtepotteskjuler på fod, kr. 399,95 3. MAXIM VELCOVSKY Little Joseph lysestage, kr. 699,00 · 4. LUCIE KAAS Æggebæger, Dreng Jakkesæt Bryllup, træ, kr. 99,95 · 5. MEYER LAVIGNE Dream saver Kaweii, porcelæn, håndmalet, kr. 680,00 · 6. LUCIE KAAS Kosheki dukke, håndmalet, på vej ud i butikkerne · 7. LUCIE KAAS Lysestage, Pige hvid, kr. 199,95 · 8. KINSKA Volcano woman, keramisk skulptur, kan også bruges som lysestage, kr. 530,00 · 9. NATHALIE CHOUX Le doriphore, keramisk skulptur.


10

11

12

14 13

16

15

17

18

10. JOHN DERIAN Dome papirvægt, kr. 375,00 · 11. MEYER LAVIGNE Flower me happy pots, Henrietta, porcelæn, håndmalet, kr. 590,00 · 12. NATHALIE CHOUX Poils et papillon, keramisk skulptur · 13. FINNSDOTTIR Babushka Belle, stor, kr. 650,00 · 14. AAMU SONG & JOHAN OLIN VIA SALAKAUPPA Head, A hat stand full of thoughts, kr. 715,00 · 15. LISA HAMMAR POSSE raku, fås i mange farver, kr. 555,00 · 16. STRUPS Everyday Hero, håndlavet af plast, træ og sten, kr. 349,00 · 17. FORNASETTI SILENZIO DUFTLYS fra ‘Otto’ kollektionen skabt af master perfumer, Olivier Polge, kr. 1250,00 · 18. UMLAUTE Fokus, trækugle med printet øje, kr. 199,00.


19

20

21

24

22

25

23

26

27

19. AAMU SONG & JOHAN OLIN VIA SALAKAUPPA Head matryoshka, kr. 440,00 · 20. VANESSA BEAN skulpturer, se hendes fine skulpturer og køb dem via etsy · 21. NIKKI GREEN-KUNZ Blomsterhår Aron, vase, kr. 715,00 · 22. NATHALIE CHOUX keramisk skulptur · 23. VITRA DESIGN MUSEUM Wooden Doll no. 8, kr. 914,00 · 24. JAPANESE VINTAGE KOKESHI DOLLS unikke, dukkerne er mellem 40 og 100 år, kan købes i areastore, kr. 199 - 1299,00 · 25. NIKKI GREEN-KUNZ Bow Box, lågkrukke, kr. 715,00 · 26. STUDIO ARHOJ Ghosts, Keramiske Spøgelser, kr. 119,00 · 27. SONNY ANGELS ANIMAL SERIES, plastik, 4 stk kr. 65,00.


28

29

31

30

32

33

37

34

35

36

28. STUDIO ARHOJ Sing, keramisk sparegris figur, porcelæn, kr. 199,00 - 249,00 · 29. LUCIE KAAS Kosheki dukke, håndmalet, på vej ud i butikkerne · 30. BERIT OTHMAN Rødhåret pige, skulptur af papmache, se flere her · 31. VANESSA BEAN A Totem called Victoria, skulptur af keramik og porcelæn, kr. 1.192.25 · 32. ARTTILES Lucy would have loved you, porcelæn, håndtrykt motiv, kr. 680,00 · 33. KATHERINE MARCHESE sjove keramiske figurer, der skabes ud fra en menneskelig karakter · 34. MEYER LAVIGNE God morning cup Edith, porcelæn, håndmalet, kr. 149,00 · 35. LUCIE KAAS Kosheki dukke, håndmalet, på vej ud i butikkerne · 36. VITRA DESIGN MUSEUM Wooden Doll no. 7, kr. 914,00 · 37. ALEXANDER GIRARD / VITRA Tændstiksæske, kr. 59,00.


COME SIT WITH ME AND TALK AWHILE ...

Af: Malene Marie Møller

Gail Grierson

MAYOR SOFA, &TRADITION | Design: Arne Jacobsen / Flemming Lassen


SOFAER 1. JULIA ILVA - se mere her 2. FLUFFY Sovesofa, Bolia - se mere her 3. GRAND PIANO GUBI - se mere her 4. HOLLIE Sofakompagniet - se mere her 5. ATTITUDE Design by Us - se mere her 6. JAZZ Eilersen - se mere her 7. EKENĂ„SET Ikea - se mere her 8. MINGLE by Lassen - se mere her 1

2

4

5

6

7

3

8


Alt hvad jeg laver, laver jeg til mig selv. Jeg plejer at sige, at ”jeg er den første kunde”.

VIKTIG EN KOLLEKTION AF INGEGERD RÅMAN FOR IKEA Tekst: Malene Marie Møller

Den svenske designer Ingegerd Råman har i samarbejde med IKEA designet en unik og smuk særkollektion. Kollektionen hedder VIKTIG, og den handler om kærligheden til håndværket. Jeg mødte den inspirerende glas- og keramikdesigner i Stockholm - Et fascinerende møde med en passioneret stærk kvinde - En kompromisløs designer. Ingegerd udstråler troværdighed og en sjælden autenticitet, som jeg blev ganske fortryllet af. Hun besidder en ro og styrke, som jeg faktisk kan genkende i hendes design - hun er sit design! For Ingegerd er det ikke vigtigt at høste anerkendelse for sit design, det er ikke vigtigt for hende, at du skal vide, at det er hende der står bag designet. Hun ønsker blot, at du skal vide, at der står et menneske bag, som har gjort sig umage - Den følelse ønsker hun at give dig med sit design.

Kollektionen er lavet i Vietnam i samarbejde med vietnamesiske håndværkere. ”Jeg forstår ikke vietnamesisk og de forstår ikke svensk, men det betyder ikke noget, vi kan sagtens kommunikere, vi taler samme sprog, – formsproget” fortæller hun. Besøget i Vietnam og samarbejdet med håndværkerne fik Ingegerd til at føle sig som et barn - ”Det at have muligheden for at lære noget helt fra begyndelse, var en fantastisk oplevelse,” beretter hun. De håndlavede produkter i kollektionen, indeholder kun det allermest nødvendige, men gør basisprodukter til luksusprodukter. De er smukke i sig selv og fungerer perfekt i din hverdag. Fra 6. maj kan du købe den smukke kollektion i IKEA. Kollektionen sælges i et begrænset omfang.


NOTES

Det er et projekt mellem håndværkeren og designeren. Kollektionen har masser af energi. Og når jeg ser på produkterne nu - de ting, vi har lavet udstråler de kærlighed.”


REJSEGUIDEN

DESTINATION:

SMUKKE FRIGILIANA Tekst og foto: Malene Marie Møller

Ca. 60 km. fra Malaga ligger Frigiliana, og det tænkte flere gange, at det her må være paradis tager lige godt 45 min. i bil. Man kører op af en for enhver kunstner, og det er det også! Her er 5 km. lang snoet vej med den smukkeste udsigt nemlig et stort kunstnerliv! hele vejen op. Frigiliana tiltrækker mange kunstnere – også Frigiliana er en gammel by med en dramatisk danske kunstnere som Arne Haugen Sørensen, historie – en historie som du bliver mindet om der driver et berømt galleri, Galleri Krabbe, i Friflere steder i byen via de smukke tavler med hi- giliana. Også Leif Sylvester har vist hus i byen. storier om slagets gang. I byens centrum kan Byen virker ikke særlig turisttynget, og du lædu ligeledes høre om byens voldsomme histo- rer hurtigt at genkende byens forskellige perrie i det lille mekaniske dukketeater på torvet. sonligheder. Sidst på dagen kan du på torvet Alle byens huse er hvide. De er kubistiske med genkende de samme gamle mænd med stok og smukke dekorationer. Farvede døre og masser sixpence. Her sidder de HVER dag og sludrer af mosaikudsmykninger, det er virkelig så fint. om dagens begivenheder – De hygger sig, og Den hvide by ligger som en lysende perle i bjer- sidder der i timevis. Jeg er misundelig over degene og for foden af bjerget ligger badebyen res enkle hverdag. Nerja omgivet af Middelhavet. Oppe i de mange skønne smalle gader, som Det er de smukkeste kulisser. Man får alt, stejlt vokser og snoer sig op gennem bjergene, hvad man kan drømme om alle 360 grader finder du flere steder, hvor ældre damer samles rundt. Bjerge, natur, palmer, masser af kak- og sidder på trappestenene eller bænke og sludtus-arter, smuk hvid arkitektur og Middelhavet. rer, strikker og hækler. Det er yderst charmerenDer bor lige godt 3.500 mennesker i Frigiliana, de og meget ægte. Byen vrimler med farvede heraf ca. 900 udlændinge (tyskere, englændere, døre, oftest i turkis, blå og grønne nuancer. danskere m.fl.). Byen er malerisk smuk, og jeg


FRIGILIANA


REJSEGUIDEN

NERJA, STRAND, BALCON DE EUROPA OG NATUR Nerja er en større by, der ligger for foden af Frigiliana. Her er shoppe-muligheder og masser af strande. Nerja er også en charmerende og smuk by. Her finder du den lange turist-strand. Er du ikke til meter lange strande med masser af gæster og sælgere, så kan du sagtens finde mindre strande, som er ganske charmerende. De strande besøgte vi og de findes både i Nerja, men også lidt udenfor Nerja. Vi besøgte en lækker lille strand i Maro. Maro Strand ligger 5 min. fra Nerja centrum, den kan anbefales. Strandene er nogenlunde børnevenlige. Der bliver dog hurtigt dybt og til tider er bølgerne lidt store, men der er rig mulighed for snorkling ved klipperne. – Når du besøger Nerja SKAL du forbi Balcon de Europa, det er en storslået oplevelse med et bjergtagende view, smuk arkitektur og gamle kanoner. NATUR Når du besøger Frigliana skal du tage den flotte vandretur gennem naturparken Sierra de Tejeda, Alhama y Almijara. En virkelig flot tur med rå natur, bjerge, kløfter, grotter og kæmpe bjerggeder. Husk masser af vand og kom ikke for sent afsted, mørket falder hurtigt på og selvom det er en smuk tur, er den også lidt skræmmende i tusmørke.


TIPS! LEJ EN BIL – du kan ikke

undvære en bil, hvis du vil på stranden eller til Nerja Spis ude, men også hjemme. Det er ikke helt billigt at spise ude. Hos de lokale kan man købe masser af lækre grøntsager, frugter, brød, kød, tørrede skinker og fisk. Ikke så langt fra Frigiliana ligger et Lidl supermarked, og her er en fantastisk brødafdeling samt masser af fisk. Hver onsdag er der marked i Frigiliana. Her kan du købe mange fine ting, særligt lædervarer og man kan godt prutte om prisen.

MAD OG DRIKKE Du spiser godt i Spanien – Jeg smagte alt fra grillet sværdfisk og grillet tun, hjemmelavet ravioli, kaningryde, skaldyr, ratatouille og risotto. Jeg har drukket iskold øl af nedkølede lerkrus (en udsøgt fornøjelse) og drukket de bedste cocktails på den smukkeste restaurant. El Mirador er den restaurant jeg vil fremhæve (der var mange gode), men El Mirador var noget særligt. Betjeningen var elegant og behagelig. De sødeste tjenere og en skøn ejer. Maden er helt fantastisk og deres cocktails er de bedste. Der sælges også alkoholfri cocktails til stor glæde for min børn.

Serveringen forgår i to plateauer med udsigt over bjergene, hele Frigiliana og havet. På tagterrassen har du det bedste view, her bør du dog reservere bord, hvis du vil sikre dig en plads. Ender du med at sidde på “nederste dæk” skal du på ingen måde føle dig snydt, udsigten er stadig spektakulær. Hvis jeg skal anbefale noget fra menukortet, vil jeg anbefale enten grillet sværdfisk eller deres Risotto. Til ungerne: ravioli. Dessert til alle aldre: og til alle store som små: Mango mousse!


M A K E

I T

Y O U R S

Sheet & Ledge

www.annelinde.dk


JUICE FOR BEGYNDERE er til alle, der gerne vil i gang med at juice. Men, der er også masser af ny inspiration at hente for dem, der allerede er i gang og som bare elsker frisklavet juice lavet med ganske få og helt enkle råvarer. Opskrifterne er simple, nemme og sprængfyldte af smag og sundhed! Alle juicer i bogen er uden tilsat sukker og mælkeprodukter. Bogen består af tre kapitler. Som Louisa selv formulerer det: ”Det første kapitel er til alle jer, der viiiirkelig godt kan lide søde sager! Her skal juicen ses som et alternativ til sodavand, saft eller måske slik. Den er sød, nem og lækker! I andet kapitel giver jeg den lidt mere gas med grøntsagerne, men her er stadig søde juicer. I det sidste og tredje kapitel, kan du nyde juicer fulde af grøntsager. Der er stadig taget hensyn til smag og nydelse, men der er skruet godt op for kålen! Drik med og bliv stærk”. Bogen giver også en introduktion til, hvordan du juicer. Skal du vælge en centrifuge eller en slowjuicer? Hvor længe kan det holde sig? Hvordan får man mest muligt saft ud af spinat?

Louisa Lorang er kendt fra Go’ Morgen Danmark og så er hun den karismatiske kok og dommer i TV2-programmet Grillfeber. Herudover leverer Louisa hver uge masser af lækre opskrifter i Alt for Damerne. Louisa har tidligere udgivet en lang række kogebøger. B.la. Spisetid - god mad til store og små, Madpakkebogen, Vild med mad, Grillbar, Juice & Co samt Mit cowgirlkøkken.

Foto: Anders Schønnemann


GRØN BALLADE Ca. ½ liter Sund og smækker! Skru æblerne helt ned til 1 styk eller ingen, når du er helt vant til grøn juice.

½ -1 CITRON 1 AGURK 100 G BABYSPINAT 1 BROCCOLISTOK (CA. 30 G) 3 ÆBLER

Skær skrællen af citronen. Kør citron, agurk, spinat, broccoli og æbler i en saftcentrifuge eller en slowjuicer. Servér juicen iskold! TIP: God, hvis du vil tage en juicetur (en dag kun med juice) eller til at vågne på en sløv morgen.


GULERODSCHOK Ca. 7 dl Her er juicen nærmest kun gulerod. Den får noget syre fra appelsin og citron og lidt smæk fra ingefær og gurkemeje. Dejlig at starte dagen på!

8 -10 GULERØDDER (CA. 1 KG) 1 APPELSIN ½ -1 CITRON 5 -10 G INGEFÆR 10 -15 G FRISK GURKEMEJE (KAN UNDLADES)

Skrub gulerødderne. Skær skrællen af appelsin og citron og kom det hele i en saftcentrifuge eller en slowjuicer. Servér juicen kold. TIP: Frisk gurkemeje fås hos gode grønthandlere, enkelte supermarkeder, helsekostforretninger og online. Den kan undlades, hvis du ikke kan skaffe den.


JEWEL BY LOUISE ROE


V

IE

LS

K

ER

D

ET

TE


IF IT DISTURBS YOU IT’S ART Formento - Formento I THOUGHT WE WERE SPECIAL kr. 539-26.196 alt efter format hos YellowKorner


Pernille Snedker Hansen WOODRINGS # 06, kr. 746,00 hos Snedker Studio


TAG MIG MED! Kender du det, at et kunstprint bare kalder på én, at du bare må eje det, og at det lige vil gøre sig hjemme hos dig? De kommende sider er fyldt med mange fristende kunstprint, og måske er der et af dem, der kalder på dig ... Af: Rikke Majgaard

STiiCKS MAGNETIC POSTER FRAME, kr. 336,00 hos Paper Collective


1

2

4

3

6

5

7

8


9

10

12

13

11

14

15

16

17


18

19

1. All The Way To Paris BLUE MOON, kr. 335,00 hos Paper Collective · 2. Helene Blanche fra Tapetcafe LEAF, kr. 575,00 hos Stilleben · 3. Wera RED LIPS, kr. 485,00 hos The Poster Club · 4. Stéphane Louis SALTON SEA 1, fra kr. hos YellowKorner · 5. Anétmai PLAKAT 5135, kr. 349,00 hos Anétmai · 6. Antti Viitala SEASCAPE II, kr. 587,00 hos YellowKorner · 7. Lissa Thimm MOONSTONE SUCCULENT, kr. 300,00 hos Stilleben · 8. Bob Noon/Stine Illum MORNING SWIM, snart i butikkerne · 9. Sanna Wieslander ROSS THE SAILOR, fra kr. 79 hos Sanna Wieslander · 10. Pernille Folcarelli A5 CHERVIL BLUE, kr. 39,00 hos KAiKU · 11. Kristina Krogh ELEVATOR, kr. 375,00 hos Kristina Krogh · 12. Pale Grain THE SWALLOWS, kr. 566,00 hos ArtRebels · 13. Playtyoe LEMONFACE, kr. 298,00 hos Playtype · 14. Nygårds Maria Bengtsson RUBUS, kr. 750,00 hos Stilleben · 15. Beth Hoeckel SEETHE, fra kr. 139,00 hos Society6 · 16. Natacha Maria Withoft PÅLÆGCHOKOLADE, kr. 223.00 hos ArtRebels · 17. Louise Egedal BORNHOLM 08, kr. 1.500,00 hos Louise Egedal · 18. One Must Dash FROST, kr. 335,00 hos The Poster Club · 19. Kristina Krogh WHITE FEATHERS, kr. 373,00 hos Kristina Krogh · 20. We Are Freckled AMANDA, kr. 550,00 hos We Are Freckled.


20


FIND THINGS THAT TAKES YOUR BREATH AWAY

Aurélien Villette DOGMA, MAISON DU PARTI, kr. 535-6.816 hos YellowKorner


1

2


3

4

5

8

6

9

7

10


11

12


1. Ben Zank, kontakt for bestilling af print hos Ben Zank · 2. Johanna Lehtinen MAGICAL MIST, kr. 291,00 hos The Poster Club · 3. Matthieu Bourel/Ek Dojo CURIOSITY (2014), fra kr. 133-210 alt efter format hos Society6 · 4. Richard Vergez DIVE, kr. 5681.000 alt efter format hos Society6 · 5. hagedornhagen HHC2, kr. 500,00 hos hagedornhagen · 6. Coco Lapine ROOM WITH A VIEW, kr. 265,00 hos The Poster Club · 7. Via Martine BACKSIDE, kr. 291,00 hos The Poster Club · 8. Atelier CPH, 03, kr. 560,00 hos The Poster Club · 9. Chieska Smith VITALITY, kr. 298,00 hos The Poster Club · 10. Juliette Jourdain THE WONDERS ANNE, kr. 597,00 og op efter hos YellowKorner · 11. Anne Nowak HAZE, kr. 1865,00 hos Anne Nowak · 12. Lijst IN/Galerie TON, BROKEN GLASS, kr. 560,00 hos The Poster Club · 13. Fine Little Day EYE EYE, kr. 239,00 hos Fine Little Day.

13


Gladys Caleb NOT JUST A FLOWER GIRL I, kr. 597-7.609 hos YellowKorner


Don’t tell me SHOW me


1

2

3

6

4

7

8

5

9


10

11

12

13

15

14

16 17 20

21

18

19


1. Foto Factory GLÆNØ – EN SMUK LILLE PERLE, kr. 250-850 alt efter format hos Foto Factory · 2. Erin Case HAIRCUT 1, kr. 240-868 alt efter format hos Society6 · 3. Ewa-Marie Rundquist POSE 25, kr. 625,00 hos Dry Things · 4. Playtype VS, kr. 250,00 hos designdelicatessen · 5. Annaleena PINK STAIRS, kr. 1.200,00 hos designdelicatessen · 6. Daniel Coulmann HIDDEN HILLS, kr. 120-400 alt efter format hos Society6 · 7. Hilde Mork LATE SUMMER, kr. 750,00 hos Hilde Mork · 8. Patrick Lipsker PORCUPINE RIDGE (CLARITY), fra kr. 167-501 alt efter format hos Society6 · 9. Julie Pike RESTING FEET, fra kr. 298-589 hos Paper Collective · 10. Foto Factory SVINKLOVENE, kr. 250-450 alt efter format hos Foto Factory · 11. Kim Fearheiley Photography PINEAPPLE PHOTO, bestil og spørg efter pris her på etsy · 12. Lianne Kuijpers STONE SILO 03, kr. 336,00 hos Paper Collective · 13. Sergio Femar HORIZONTAL træskulptur til at hænge på væggen, kr. 1.861.00 hos ArtRebels · 14. Morten Lundrup HAPPY, kr. 1,399.00 hos ArtRebels · 15. Felipe Ferré TEINTURERIE, kr. 597-2.611 alt efter format hos YellowKorner · 16. Juli Pike BAMBI MEETS PINK HEELS, kommer snart hos Paper Collective · 17. Christine Ellger SAN GIORGIO MAGGIORE, kr. 560-13.429 hos YellowKorner · 18. Lianne Kuijpers STONE SILO 05, kr. 336,00 hos Paper Collective · 19. Arttiles MÆLKEBØTTE lærredsflise, kr. 995,00 hos Arttiles · 20. People I’ve Loved I LIKE YOU I LOVE YOU, kr. 225,00 hos Stilleben · 21. Ingrid Beddoes BEACH, kr. 104-1.034 hos etsy · 22. Incado GEOMANIAC, kr. 299 hos Galleri Roholt.

ne i l A ”

is

t th o d a

a

nt e w t

fo

.” k l a raw

K Paul

lee


22


1

2

3

4

5

6

7

8

9


10

11

12

13

14

15

16

17

18


1. Playtype IN LOVE WITH TYPOGRAPHY 5 - Y, kr. 298,00 hos Playtype · 2. ibride ALMA TRAY, kr. 708,00 hos Artilleriet · 3. All The Way To Paris RED MOON, kr. 335,00 hos Paper Collective · 4. ViSSEVASSE AMSTERDAM CANAL HOUSES, kr. 40-595 kr. alt efter størrelse hos ViSSEVASE · 5. Monika Petersen RØD GRANADILLA - HVID, kr. 350,00 hos Stilleben · 6. Petmonkey MY DEAR COWBOY, kr. 320,00 hos ArtRebels · 7. Martin Moore VALMUE, kr. 249,00 hos Martin Moore · 8. Trine Søndergaard A ROOM INSIDE, kr. 525,00 hos Stilleben · 9. Helene Blanche RED LEAF, kr. 475,00 hos Stilleben · 10. Sofia Bonati FREDA, kr. 113-388 alt efter størrelse hos Society6 · 11. Georges Braque EXPO ESTAMPES LIVRES, kr. 1.558,00 hos AllPosters · 12. Paradisco DAZZLED WALL PIECE, kr. 5.500,00 hos UnoLiving · 13. Christiane Spangesberg PORTRAIT GONE WRONG, kr. 275,00 hos Stilleben · 14. Berit Mogensen Lopez BLACK WALL - BLUE, kr. 300,00 hos Stilleben · 15. Vee Speers THE BIRTHDAY PARTY untitled #18, kr. 395,00 hos ViSSEVASSE · 16. ViSSEVASE GUITAREN, kr. 40-595 alt efter format hos ViSSEVASSE · 17. Richard Vergez THE VERGE, fra kr. 160-400 hos Society6 · 18. Bob Noon/ Lea Hebsgaard Andersen THINK, snart i butikkerne · 19. Michelangelo Di Battista AFFISCH MICHELANGELO DI BATTISTA 39, kr. 140,00 hos Fotografiska Butik.


19


1

1. ibride IDA TRAY variation #2, kr. 1.225,00 hos Artilleriet · 2. Sofie Børsting EMERALD LEAVES, kr. 379,00 hos Sofie Børsting · 3. Arttiles lærredsflise BLA BLA BLAAAAA, kr. 299,00 hos Arttiles · 4. Witchoria SACRIFICIAL, pris fra kr. 170,00 hos Society6 · 5. From Us With Love OYSTER SAND, kr. 335,00 hos Paper Collective · 6. Pernille Folcarelli SUMAC PETROL, kr. 399,00 hos Pernille Folcarelli · 7. Hilde Mork HUG ME, kr. 450-750 hos Hilde Mork · 8. Helle Sandager BLACK LAVA SAND & WAVES, kr. 249-399 hos Studio Rov · 9. Arttiles lærredsflise KVINDER PÅ SOKKEL part 5, kr. 299,00 hos Arttiles · 10. David de Rueda GLASS HOUSE, kr. 597,00 og op hos YellowKorner · 11. Vee Speers plakat untitled #19 fra serien THE BIRTHDAY PARTY, kr. 395,00 hos ViSSEVASSE · 12. Tina Crespo MAPS, kr. 125-399 hos Society6.


4

2

3

5

6

9 7

8

11

10

12


Chad Wys BLUE BOMB, kr. 134-668 alt efter format hos Society6

“Life is a great big canvas;


Beth Hoeckel CLASSIQUE, kr. 127-400 alt efter format hos Society6

throw all the paint you can at it� DANNY KAYE


ARKITEKTENS FORETRUKNE VIRKEMIDDEL TEKST: Søren Clemen Møller Gøttsche / DANISH TM

FN ønskede at øge bevidstheden om vigtigheden af lys i vores liv, vores fremtid og i udviklingen af samfundet ved at gøre 2015 til et internationalt år for belysning. Danske arkitekter har været klar over betydningen af at indarbejde god belysning i arkitekturen i mange år. De har blandt andet skabt flere eksempler på strålende belysningsløsninger i kulturinstitutioner; og her vil vi dele et par med jer. I København ligger Skuespilhuset, der er designet af den danske tegnestue Lundgaard & Tranberg. Bygningen er beliggende ved udkanten af byens centrum, nærmere bestemt mellem Nyhavn og Frederiksstaden, hvor arkitekturen komplementerer de omkringliggende bygninger i området. Den bløde belysning i foyeren er designet til at skabe en sanselig spænding, og forberede publikum på at møde skuespillerne på scenen. Belysningen er en så væsentlig del af bygningen, at Dansk Center for Lys tildelte Skuespilhuset Den Danske Lyspris i 2008. Begrundelsen fra juryen lød: ”Belysningen i Skuespilhuset er ikke blot en tilføjelse, men et afgørende middel til at forstå arkitekturen og kommunikere det særlige liv, magi og scenografi i skuespilhuset. Projektet er gennemtænkt på et både teknisk og æstetisk plan.” Et andet eksempel på anvendelse af god belysning er, at Lundgaard & Tranbergs belysning understøtter oplevelsen af arkitekturen. ”Den bløde belysning i foyeren giver besøgende mulighed for at se ud af Skuespilhusets vinduer om natten, uden at se refleksioner fra foyeren i den store glasfacade – dette er meget unikt for en glasbygning”, ifølge juryen.


SKUESPILHUSET KØBENHAVN


KONCERTHUS HARPA REYKJAVIK


”Lyset skal som minimum understøtte rummets funktion. Der er en række funktionelle aspekter at tage hensyn til ved udformningen af lys, f.eks. at få folk til at føle sig trygge og til at lyse op i rummet, så folk kan se, hvad de laver . Det er vigtigt at tænke på, hvordan en bygning er lyst op om dagen og om natten – disse ting skal være grundigt udarbejdet,”siger Thomas Maare, Projektleder i Dansk Center for Lys. På Island har det danske arkitektfirma Henning Larsen Architects og islandske Batteríið arkitekter designet Harpa - Reykjavik Koncertsal og Konferencecenter, som er inspireret af det sagnomspundne nordlys. Placeret på grænsen mellem land og hav, afspejler Harpa både himlen og havnerummet samt det pulserende byliv. Den spektakulære facade er designet og udviklet af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson og Studio Olafur Eliasson i samarbejde med Henning Larsen Architects. En af de vigtigste ideer bag designet var ifølge Henning Larsen Architects at dematerialisere bygningen som et statisk objekt og lade den reagere på de omkringliggende farver – byens lys, havet og himlens glød. De konstant skiftende omgivelser gør, at bygningen vises i en endeløs variation af farver. ”Lys og transparens er nøgleelementer i bygningen. Den krystallinske struktur, der er skabt af de geometriske figurer i facaden, fanger og reflekterer lyset. Effekten fremmer dialogen mellem bygningen, byen og det omkringliggende landskab,” siger Ósbjørn Jacobsen, Arkitekt og Design Manager hos Henning Larsen Architects.


I Aarhus ligger ARoS Aarhus, Kunstmuseum, der er designet af det danske arkitektfirma schmidt hammer lassen architects. Den kubeformede bygning er dækket med karakteristiske røde mursten og er placeret på en skrånende grund. Med et fodaftryk på 52 x 52 meter og en højde på næsten 50 meter præsenterer bygningen en tydelig kontrast mellem et strengt ydre og et kridhvidt interiør, der byder på en sekvens af organiske kurver, som definerer de forskellige etager i bygningen. Museets buede, indre gågade opdeler museet i to separate fløje: udstillingsfløjen, med sit sortiment af gallerirum og tjenestefløjen. Atriummet er badet i dagslys, som kommer ind i bygningens glastag og fra de store glasvægge ved begge indgange. Ifølge Thomas Maare fra Dansk Center for Lys, er det at forbedre arkitekturen et vigtigt aspekt af gode belysningsløsninger. ”Ud over at opfylde minimumskravene til funktionel belysning, er det vigtigt, at belysningen kan være en god oplevelse. Vi bliver glade, når udviklere og arkitekter opfylder mere end minimumskravene i forhold til belysning og dermed skaber æstetiske menneskecentrerede løsninger.”

”Lys er et centralt element i arkitekturen. Den afdøde, verdenskendte schweizisk-franske arkitekt Le Corbusier var enig i dette, da han sagde: “Architecture is the skilful, accurate and magnificent plays of volumes seen in light.”


AROS AARHUS


1

PINNER DU?

2

3

Af: Malene Marie Møller

Vi svælger os i medier som Instagram og Pinterest og suger til os af visuel inspiration. På Pinterest ”pinner” vi billeder, som vi gemmer i mapper – Vi laver Pinboards (opslagstavler). På trods af disse muligheder, kommer atter en modreaktion, som vi ser det så tit. Vi overfører det digitale til det fysiske, altså præcis som da vi overførte det fysiske til det digitale.

Jeg kan i år tælle op til flere stærke brands, der lancerer opslagstavler. Jeg selv er fan – Jeg elsker opslagstavler og bruger dem til at skabe inspirerende moodboards. Opslagstavler er hyggelige, personlige og udrykker kreativitet og liv, så jeg omfavner tendensen, og jeg får svært ved at vælge hvilken fysisk opslagstavle, der skal hænge hjemme hos mig.


1. SHEET Anne Linde 2. FRAME Ferm Living 3. NOTICE BOARD The Oak Men 4. NOUVEAU PIN PWTBS 5. NOTICE Skagerak

4

5


FØLG OS HER: BLOG - FACEBOOK - INSTAGRAM

Profile for We Make Journals

Sohome No 13 / Februar 2016  

Sohome is a Danish Magazine for those who loves Interior Design, Art, Home Decor and Architecture.

Sohome No 13 / Februar 2016  

Sohome is a Danish Magazine for those who loves Interior Design, Art, Home Decor and Architecture.

Advertisement