Page 1

Topplista: Mest sålda Barnböckerna GUIDE TILL MÅNADENS BÖCKER

OKTOBER 2020

#5 Debutantporträtten

Författarmötet:

er: k c ö b a l l A fakta om

997 nya titlar

Jessica Schiefauer Höstens bästa böcker


RYSLIGA OCH SPÄNNANDE BERÄTTELSER INFÖR HALLOWEEN STAR STABLE. SPÖKHISTORIER FRÅN JORVIK

PELLE SVANSLÖS OCH SPÖKET

Det ska bli ett stort fyrverkeri i Uppsala. Då gömmer sig alla katter i domkyrkan, för fyrverkerier och smällare är bland det värsta katter vet.

Följ med Ödesryttarna när de rider ut till en campingplats. Väl framme tänder de en brasa och börjar berätta spökhistorier för varandra. Det är berättelser om porslinsdockor som får liv, om mystiska antikaffärer som plötsligt går upp i rök, om lockande farlig musik och om en mask som verkar ha en egen vilja...

Nere i kryptan i domkyrkan vill Måns berätta läskiga spökhistorier och skrämma de andra katterna, och speciellt skrämma Pelle Svanslös. Men gissa vem som blir mest rädd till slut!?

Men mörkret faller under tiden som de berättar sina berättelser. Och när natten redan är svart som tjära, inser de att de själva är mitt i den rysligaste berättelsen av dem alla!

DE KOMMER OM NATTEN

Mysrysig godnattsaga med humor och värme. Varje natt dyker det upp monster i Amis rum. Men när Ami ropar och mamma kommer för att titta försvinner de spårlöst. Det måste vara för att monster är rädda för mammor! Så om mamma sover i Amis säng kommer monstren inte att våga sig fram. Men ... Tänk om de tar pappa istället? Han sover ju ensam i stora sängen!

SPÖKHUSETS HEMLIGHET

Det är dagen före julafton, snön yr och vinden viner. Systrarna Alba och Ellen är och hälsar på deras morbror, där får de syn på ett gammalt miniatyrhus. Det är något mystiskt och skrämmande med det. På nätterna hörs röster och någon som tänder en eld i det lilla husets kakelugn… Alba hittar ett brev från snickaren som har byggt huset. Ett brev där han varnar för att Samlaren är tillbaka. Denna Samlaren har nämligen rövat bort flera barn och misstänkts göra det snart igen. Ska Alba hinna stoppa Samlaren? Och vem kan hon egentligen lita på?

NELLY RAPPS FÄLTHANDBOK FÖR MONSTERAGENTER

Det här är handboken för alla nyfikna monsteragenter som vill lära sig mer om farorna som lurar där ute. I ”Nelly Rapps fälthandbok för monsteragenter” får du fördjupade kunskaper om några av våra mest älskade och fruktade monster. Hur blir man egentligen en vampyr? Hur skyddar man sig mot ett troll? Och hur farlig är egentligen frankenstainaren?


3

LEDARE

Hösten är en perfekt tid att läsa böcker Höstmörkret sänker sig över vårt avlånga land. Även om vi har många sköna soliga höstdagar framför oss så blir kvällarna mörkare och vi stannar hemma allt mer. Så frågan är om vi läser mer nu? I alla fall visar tidigare undersökningar att svenskarna läser mest när de har semester. Det är ju därför man pratar om höstlovet som läslovet, även om det tar tid att få det att sätta sig. När vi på redaktionen sitter och går igenom alla titlar som ges ut under oktober månad i Sverige är det nästan en överväldigande känsla. Så många spännande, intressanta och läsvärda böcker det ges ut. Att hinna läsa dem alla är en omöjlighet. På en enda dag släpps det fler böcker än de flesta av oss hinner läsa på en månad. Alltså återstår att plocka guldkornen. Skriva listor på intressanta böcker att köpa (eller låna på biblioteket) eller kanske lyssna på under hösten. Kanske hittar du också en eller annan titel som du tänker att det där kan bli en bra julklapp till den personen? För ska man få någon att läsa – ung som gammal – handlar det om att hitta en bok som kan locka hen till läsning. Inte försöka övertyga dem om att de borde älska precis samma böcker som du gör.

Sölve Dahlgren chefredaktör PS. Har du idéer om hur vi kan göra Magasinet Boktugg ännu bättre? Mejla oss på tips@boktugg.se

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkade så att du kan klicka vidare in på Boktugg.se och läsa mer om respektive bok.


INNEHÅLL

3 6 14 24

4

Ledare Boktuggs chefredaktör om hösten och läsning.

Intervjun: Jessica Schiefauer Hon har två Augustpris i bokhyllan, nu kommer hennes första bok för vuxna.

Debutant På Boktugg presenterar vi löpande spännande debutanter. En av dem möter du här.

Katalogsidor Vi presenterar (nästan) alla nya böcker på svenska i en mängd olika genrer.

Fantastik.................................................................. 32 Romaner.................................................................. 34 Facklitteratur............................................................ 50 Kalendrar & målarböcker......................................... 66 Mat och hälsa.......................................................... 68 Övrigt....................................................................... 72 Historia..................................................................... 74 Geografi och resor................................................... 78 Memoarer och biografier......................................... 79 Lyrik & essäer.......................................................... 81 Barn - faktaböcker................................................... 83 Barn - skönlitteratur................................................. 88

Annonsörer i detta nummer Albert Bonniers förlag.................................. 15, 19, 61 Bazar....................................................................... 33 Blue Publishing........................................................ 23 Bokförlaget Forum............................................. 16, 47 Bokförlaget Hedvig.................................................. 38 Bonnier Carlsen................................................... 2, 87 Bonnierförlagen Lära............................................... 38 Fenix........................................................................ 38 Läsande förebilder................................................... 39 Mindboozt................................................................ 13 Romanus & Selling.................................................. 33 Selma Stories.......................................................... 25 Vulkan...................................................................... 20 Whip Media................................................................ 5

Foto: Ola Kjelbye (som även tagit omslagsbilden)


Graham Norton på svenska! Den mångfaldigt prisbelönte och populäre irländske programledaren och skådespelaren Graham Norton släpper sin debutroman på svenska den 15/10.

FOTO: Sophia Spring. © Hodder & Stoughton, 2016.

Det är en mycket stark författardebut som 2016 belönades med Irish Book Awards pris för bästa skönlitterära bok. En del recensenter anser att han borde ägna sig helt åt författandet!

”Släppa taget” är en stillsam spänningsroman med mycket fint tecknade personer.

3 whipmedia.se/GrahamNorton

Med hjälp av katametoden, som används för att navigera i okänd terräng, tog Pia Lerigon sig ur en tio veckor lång och svår coronainfektion. I boken ”Vägen framåt till ett friskare liv efter Covid-19” delar hon med sig av sina metoder för att få ett friskare liv.

3 whipmedia.se/vagen-framat


INTERVJUN

7

Jessica Schiefauer om att återerövra sin egen fantasi Med två Augustpris i bokhyllan är Jessica Schiefauer en välkänd och uppskattad författare. Nu kommer hennes första bok för vuxna, en spekulativ framtidsskildring om föräldraskap i skuggan av en pågående pandemi. Jessica Schiefauer har precis avslutat ett litterärt maratonlopp. När vi talas vid har romanen Bärarna precis skickats till tryck och hon vet knappt vad som är fram och bak på en bok. Romanen var planerad till 2021 men flyttades fram till oktober 2020 av den enkla anledningen att den har skrämmande likheter med coronapandemin och de nyhetsrubriker vi har sett det senaste halvåret. – Det gick fruktansvärt fort på slutet, säger Jessica. Utgivningsdatumet har flyttats fram och tillbaka många gånger. Just nu vet jag inte riktigt vad jag har gjort, jag känner mig helt väck, som att jag sprungit ett maraton. Vad fan hände? ”Vad fan hände?” har hon gissningsvis frågat sig både en och två gånger tidigare under författarkarriären. Till exempel när hennes andra bok Pojkarna tilldelades Augustpriset år 2011 för bästa barn- och ungdomsbok. Och när hennes tredje bok När hundarna kommer fick samma prestigefyllda pris 2015. – Det är Kerstin Ekman, PO Enquist och jag som har prisats med en August två gånger var för romankonsten, säger Jessica med ett klentroget skratt, som om hon fortfarande inte riktigt kan tro det. Foto: Ola Kjelbye.

Jessica Schiefauer (född 1978) är uppvuxen i Kungälv utanför Göteborg. Har gått skrivarutbildningar på Fridhems folkhögskola, Bona folkhögskola och Nordiska folkhögskolan samt studerat svenska, engelska och litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet. Pedagogisk examen i språk och kreativt skrivande. Debutromanen Om du var jag (2009) fick ett varmt mottagande. Vann Augustpriset med Pojkarna (2011) Romanen nominerades även till Nordiska Rådets Pris 2013, fick Stora Ljudbokspriset och blev film 2015. Även När hundarna kommer (2015) tilldelades Augustpriset, liksom Stora Ljudbokspriset och Spårhunden för årets bästa barn- och undomsdeckare.


INTERVJUN

8

– Jag hade väldigt stor prestationsångest efter Pojkarna, berättar hon. Det var svårt att välja vad skrivandet skulle vara för mig, jag blev fokuserad på att göra något bra. Jag var ganska ung när jag fick priset, 33 år, och det blev väldigt mycket förväntningar. Men jag hade en till berättelse jag verkligen ville berätta, så jag fick försöka lura mig själv: ”Jag ska bara skriva en enda bok till, jag skiter i vad folk kommer tycka om den.” Det resulterade i När hundarna kommer som släpptes 2015 och handlar om att vara anhörig till en ung förövare. Med stor möda hade hon lyckats att släppa prestationskraven och skriva boken helt fritt, precis så som hon själv ville ha det. Något hon fortfarande är väldigt stolt över. – Och så kom det en August till, vilket såklart var helt fantastiskt! Det förde med sig uppmärksamhet, men den här gången kände jag annorlunda för jag ville verkligen nå ut med boken och hålla mig tillgänglig för att få prata om den. Jag har varit på en miljard skolor och försökt säga ja till alla förfrågningar. Ämnet är så sjukt viktigt.

Mittemellan ungdom och vuxen Men det har inte alltid varit prisceremonier, signeringar och minuter (eller timmar) i rampljuset. Det dröjde till vuxen ålder innan Jessica ens visste att hon ville skriva. Visst hade hon alltid tyckt om att formulera sig, men hon hade ingen konkret författardröm och inte heller några förebilder. Även om hon läste mycket var författaren, personen bakom boken, alldeles för abstrakt. Den kreativa ådran var dock stark och hon hade som tonåring planer på att bli fotograf. – Men jag kom inte in på någon fotoskola. Och detta var på 90-talet, så det krävdes fortfarande mycket utrustning att jobba med foto. Jag hade ingenstans att hålla till, så i brist på annat tog jag en kurs i svenska vid Göteborgs universitet. Någonstans inom sig visste hon att hon ville ha ett uttrycksfullt arbete, ett konstnärskap, även om hon inte var säker på exakt vad verktyget skulle bli. Under utbildningen fick de i uppgift att skriva en novell, och Jessica fick fina lovord av sin lärare och blev uppmuntrad att fortsätta med det skönlitterära skrivandet. Samma lärare tipsade också om att det fanns skrivarkurser på folkhögskolor.


INTERVJUN

9

Sagt och gjort. Jessica gick sammanlagt tre år på skrivarlinjer, och allt eftersom tiden gick blev hon mer och mer säker på att det var det här hon ville göra. Under åren på skrivarskolorna och tiden därefter arbetade hon intensivt med sin första roman. – Den skickades in till många förlag och alla tyckte att den var bra, men ingen visste vem som skulle ge ut den. Problemet var att den hamnade mittemellan ungdom och vuxen, säger hon. Jessica var dock inte intresserad av att anpassa den efter någon särskild målgrupp. Hon visste vilken ton och tematik hon ville ha. Men samtidigt fick hon mycket användbar feedback gällande andra delar av manuset, och slutligen blev det antaget av Bonnier Carlsen och gavs ut 2009. Trots fina recensioner blev Om du var jag ingen dundersuccé. Jessica hade under tiden pluggat till folkhögskollärare, och hon bestämde sig för att börja söka jobb. Hon hade ju gett ut sin bok och nått sitt mål men var inte i närheten av att kunna försörja sig på skrivandet. – Men min dåvarande make hade ett bra jobb så han uppmanade mig att skriva istället. ”Du har ju en idé, skriv på den så kan jag jobba”, sa han. Det betydde mycket för mig. Två år efter debuten släpptes Pojkarna, och då small det till på riktigt. – Sedan blev mitt liv ganska annorlunda, säger Jessica. Under en lång period var jag väldigt efterfrågad och kunde försörja mig på författarskapet. Jag insåg också att ”shit, här gör jag också något slags val”. Antingen kunde jag ta mig an livet som erbjöds, eller så kunde jag välja att inte göra det. Jag valde att hoppa på.

”Jag hade väldigt stor prestations­ ångest efter Pojkarna.”

Fantasin det enda verktyget Efter När hundarna kommer och hysterin kring dubbla August tog det lång tid för Jessica att hitta tillbaka till skrivan-


INTERVJUN

Alla Jessicas böcker Om du var jag (2009) Pojkarna (2011) När hundarna kommer (2015) Bärarna (2020)

10

det. En idé som hade börjat gro redan 2010 tog fart ordentligt först 2016. – Jag närmade mig 40 och tänkte att vad fan, det är uppenbarligen det här jag gör. Jag är författare nu. Så tilltaget jag provade den här gången för att bli fri i skrivandet var att skriva i en genre jag inte hade provat förut. Jag hade en stark längtan efter att prova något som var annorlunda. Så jag tog mig an ett otroligt ambitiöst projekt, vilket jag sedan har fått skala ner successivt, säger hon och fortsätter: – I gymnasiet var rollspelsnördgänget mina bästa kompisar. Science fiction och fantasy var vår livsmat och jag kastade mig över klassiska dystopier som Orwells 1984, Anthony Burgess A clockwork orange, Le Guins Där världen heter skog och så vidare. Litteratur som skapade en hel värld och sedan tog reda på vilka konflikter som uppstår utifrån den världens förutsättningar. Men så kom hon till skrivarlinjerna under tidigt 2000-tal. Då var det realism som gällde. – Allt som inte var minimalistiskt var lite fult. Jag la mina gamla förebilder åt sidan. Pojkarna är dock en liten motståndshandling mot det realistiska, och det var med sorg i hjärtat jag insåg att När hundarna kommer behövde bli realism.

Foto: Ola Kjelbye.


INTERVJUN

11

Men nu var det äntligen dags. Det fjärde romanprojektet skulle bli en framtidsskildring. Hon tillät sig att fantisera fritt och läste mängder av böcker, artiklar och essäer om science fiction och spekulativ fiktion. Titlar som Ishiguros Never let me go, Le Guins De obesuttna, Atwoods Tjänarinnans berättelse och Honmänniskan av Joanna Russ inspirerade och visade olika vägar att gå. – Det har varit ett återerövrande av min egen fantasi. Fantasin har varit mitt enda verktyg i det här. Det fanns ingenting att ta av, jag har varit tvungen att hitta på precis allt, säger Jessica. Hon beskriver Bärarna som en postapokalyptisk roman med inslag av spekulativ fiktion. Egentligen hade hon gärna sett att det fanns en genre som heter society fiction, där samhällets förutsättningar skiljer sig från idag och det är där konflikter och utmaningar uppstår.

”Jag ville ju så gärna kunna försörja mig som författare. Samtidigt hade jag ett barn som behövde mig väldigt mycket.”

Föräldraskap i en ny kontext Att Bärarna blev en vuxenbok handlar helt och hållet om att storyn kretsar kring ett aktivt beslut att bli förälder, vilket är något som tillhör vuxenlivet. Det var temat som satte målgruppen, inte tvärtom, menar Jessica. Hon började skriva på Bärarna ett par månader efter hennes egen son föddes 2010. – Jag tänkte väldigt mycket på det här med att ha burit ett barn inuti sig, vad ett barn är innan det föds och att det kommer ut som en människa. Abstraktionen i det hela och kärleken som är så skräckinjagande stor. Så jag började skriva för att försöka bena ut vad jag hade varit med om. Kring detta kom också tankar om faderskap kontra moderskap och hur samhället förhåller sig till föräldraskap. Detta ledde till att Jessica skissade upp en utopi kring vilka stödsystem hon hade velat ha och hur de skulle se ut, för hon var inte särskilt imponerad av hur systemet såg ut i verkligheten.

Nya boken.


INTERVJUN

12

– Jag hade en känsla av att världen är felkonstruerad. Systemet jag levt i tidigare som kretsar kring att jobba, göra karriär, vara en god medborgare och en duktig människa ställdes på sin kant när jag fick barn. Jag ville bara vara konstnär och mamma. Allt annat sket jag i. En svårlöst ekvation uppstod i samband med det första Augustpriset 2011 då Jessicas son var ett år gammal. – Här går mitt tåg, tänkte jag, här kommer möjligheten. Och jag ville ju så gärna kunna försörja mig som författare. Samtidigt hade jag ett barn som behövde mig väldigt mycket. Jag hade känslan av att behöva välja mellan två saker som båda krävde hundra procent av mig. Så till följd av denna skevhet, eller motstridighet, uppfann hon en fantasivärld där folk skaffar barn på ett annat sätt och är förälder på ett annat sätt. I Bärarna har en pandemi härjat i samhället, en smitta som bara sprids av män. Det har lett till att kvinnorna har avhumaniserat männen fullständigt, halva mänskligheten har främmandegjorts på grund av att de sprider sjukdom. Kvinnor och män lever sedan länge helt åtskilda. – De flesta kvinnor har aldrig sett en man. Männen har mytologiserats till monster, precis som vi gör idag med de människor vi upplever som främmande, säger Jessica. Brytningen mellan kvinnor och män har tydlig koppling till vår verklighet, och Jessica vill väcka tankar kring hur vi ser på det maskulina respektive det feminina. – Mannen som individ är inte mer våldsam eller mindre empatisk eller mindre kapabel att ta hand om barn än kvinnor. Han har alla möjligheter att inte bli det som kallas för toxisk. Det maskulina innehåller inte mindre kärleksfullhet än det feminina. Vi måste tro att det toxiska är inlärt, en struktur. För om det är en struktur så kan vi bryta upp den. Det är något sorts centrum i boken: Vill man bryta upp eller vill man fortsätta att främmandegöra?

Pandemitema men ingen coronabok Från början skulle boken ha kommit 2019, men den var svårskriven och samarbetet med förlaget haltade. Så lyckades Jessica hitta ett nytt samarbete med förlaget Romanus & Selling, och boken planerades till 2021. Våren 2020 var den


Läs en bok en bok om dagen TIPS FRÅN COACHEN

Chansen är att de här böckerna innehåller exakt det du behöver för att ta ditt liv till nästa nivå. Tips från coachen är en serie e-böcker och ljudböcker från Mindboozt. Sprid din expertis med en ljudbok och ebok www.mindbooztpublications.se


INTERVJUN

Foto: Ola Kjelbye.

14

relativt klar. Men så fick både Jessica och den nya förläggaren samma snilleblixt: Vad skulle hända om boken skrevs om från nutid till dåtid? – Jag ägnade mig hårt i våras åt att skriva om den i imperfekt. Det öppnade upp för nya formmöjligheter, jag kunde göra en cirkelkomposition, jobba mer med tempot och gasa och bromsa på ett helt annat sätt. Och så kom corona och tematiken i Bärarna blev än mer aktuell. Förlaget ville gärna få ut boken så fort som möjligt, och Jessica hade inget att invända mot detta. – Inte på grund av corona, utan för att jag varit gravid med boken så fruktansvärt länge. Hela våren hade jag haft krystvärkar. Det skulle ha varit ännu värre att vänta längre, jag ville bara ut med den! Pandemitemat till trots är Jessica tydlig med att boken inte är en coronabok; hon har inte ändrat någonting efter att corona kom. – Möjligen har jag varit lite tydligare med att den påhittade smitta som finns i boken inte är corona. Ingen vet vilken sorts sjukdom det är, det är något vi aldrig har haft med att göra förut. Samtidigt som boken nu ges ut i tryckt form släpps den i bägge digitala format. Ljudboken har Jessica själv läst in. Det är inte första gången, även Pojkarna blev inläst av författaren vilket gjorde att hon fick blodad tand och skrev en radionovell 2018 som hon begärde att få läsa in på egen hand. – Jag älskar att läsa för andra. Och det finns en del nyord och påhittade begrepp i Bärarna som jag har stenkoll på. Dessutom ville jag att huvudkaraktären Nikki skulle ha min röst. Bärarna ställer fler frågor än ger svar. Och det är precis det som kännetecknar en bok av Jessica Schiefauer. – Min känsla när jag börjar bli färdig med en bok är inte att jag fått ett svar, men att jag har fått frid och flyttat ut frågorna utanför kroppen. Jag tycker själv om böcker som ställer massa frågor och som får mig att tänka, säger Jessica. Text: Anna von Friesen


Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning

Foto: Thron Ullberg

Finns där du köper och lyssnar på dina böcker!


Boknyheter i oktober SPÄNNING

ROMAN

OFFERMAKAREN

SATANSKÄFTARNA Mons Kallentoft

KALLA, VITA VINTERNÄTTER

IRRBLOSS

Viveca Sten

Utgivningsdag: 2020-10-08

Christoffer Holst

Utgivningsdag: 2020-10-28

Utgivningsdag: 2020-10-14

Elly Griffiths

Utgivningsdag: 2020-10-07

ROMANCE

FILOSOFI

Läs allt om höstens nyheter på www.forum.se

JUL I KRINOLIN Amanda Hellberg

MED HJÄRTAT SOM INSATS

Utgivningsdag: 2020-10-07

Simona Ahrnstedt Utgivningsdag: 2020-10-13

POJKEN, MULLVADEN, RÄVEN OCH HÄSTEN Charlie Mackesy Utgivningsdag: 2020-10-28

FORUM EN DEL AV BOKFÖRLAGET ESTER BONNIER


FACK

HÄLSA

Läs allt om höstens nyheter på www.bonnierfakta.se

EN ANNAN FRAMTID

HJÄRNSTARK JUNIOR

MOSLEYS SÖMNSKOLA

Magnus Carlson, Johanna Stål

Anders Hansen, Mats Wänblad

Dr Michael Mosley

Utgivningsdag: 2020-10-06

Utgivningsdag: 2020-10-19

BIOGRAFI

BIOGRAFI

Utgivningsdag: 2020-10-23

HISTORIA

MODE Inkluderar mönsterark i 100%

MITT LIV SOM SCENGÅNGARE Björn Skifs Utgivningsdag: 2020-10-14

JAG KAN HA FEL

KVINNOSAKER

Björn Natthiko Lindeblad Caroline Bankler Navid Modiri

Karin Carlsson Utgivningsdag: 2020-10-20

Utgivningsdag: 2020-10-06

SY – 10 NYA MODEPLAGG AV DESIGNER ANN RINGSTRAND Ann Ringstrand Utgivningsdag: 2020-10-20

BONNIER FAKTA EN DEL AV BOKFÖRLAGET ESTER BONNIER


DEBUTANT

18

Jasmine Berge debuterar med mysryslig bilderbok

”Jag har alltid haft en dragning till berättelser och det var det som fick mig att söka till Serieskolan efter gymnasiet. Att berätta i både ord och bild passar mig bra, jag gillar att försöka få texten och bilden att komplettera varandra. En annan anledning till att jag tycker om bilderböcker är att det finns en performativ dimension i dem, med tanke på att de ofta blir höglästa. Att en bok på så sätt ger upphov till många olika läsningar, och blir i förlängningen olika böcker. När jag var liten hade min familj en sommarstuga i Tiveden och stämningen i de stora skogarna där har varit en inspiration för stämningen i boken. Även ett minne av hur jag en sen kväll fick ögonkontakt med en grävling som visade sig bo under vårt hus.”

Jasmine Berge. Foto: Kajsa Göransson Titel: Jag vågar visst • Författare: Jasmine Berge • Förlag: Rabén & Sjögren • Utg: 2020-10-23 • ISBN: 9789129726794

Handla i närmsta

bokhandel

Nätbokhandlarna erbjuder miljontals titlar. Men du vet väl att du ofta kan beställa minst lika många olika böcker även i din lokala bokhandel? Och ofta få dem lika snabbt.

Visste du förresten att du nu kan hitta närmsta bokhandel på Boktugg?

www.boktugg.se/hitta-bokhandel/


ROMANER FÖR HÖSTMÖRKRET ”I Tritonus visar Westö återigen prov på sin vidunderliga förmåga att fånga tidsstämningar, teckna miljöer och skapa fullödiga porträtt av människor. Den nya, mer experimenterande kurs han slagit in på, visar på en författare som vägrar slå sig till ro.” Svenska Dagbladet ”Tritonus ger allt man kan begära, den stora världen i den lilla och vice versa, beskrivning av människor så man bryr sig om dem, ett språk som flyter och en historia som bottnar i väl grundad research.” Dagens Nyheter ”Det är vackert. Och vemodigt.” Expressen

”Jag njuter. Det är skrivet med tajming, humor, precision såväl som frivolitet, intuitiv lyhördhet, avklarnat betraktande och solid medkänsla. Ett annat ord är talang.” Expressen ”Ya Leila är en mycket lovande debut, en känslig skildring av tonårssprödhet, vänskap och vuxenblivande i ett Sverige där klassklyftor och rasism växer sig allt starkare.” Svenska Dagbladet ”Där den unga samtidsromanen ofta är blasé skriver Saleh med värme och med öra för känslolivets schatteringar. Ya Leila är en tonsäker, finstämd debut.” Göteborgs-Posten


Kontakta oss fรถr ljudboksutgivning!

www.vulkanmedia.se


DEBUTANT

22

Henrik Wolgast skrev feministisk hämndberättelse

Debutanten Henrik Wolgast. Foto: Nora Tysklind. Titel: Bita den hand som slår • Författare: Henrik Wolgast • Förlag: Hoi Förlag • Utg: 2020-10-21• ISBN: 9789176972434

”Fyrtio plus och åren går. De säger att man inte ångrar det man gjort, bara det man inte gjort. Skitsnack naturligtvis, men det fick mig att tänka. Skriva. Om jag aldrig skulle ge mig själv chansen att skriva. Bara sätt igång manar kung Stephen, ta en idé, en början på en historia och låt den bli skriven, låt den skrivas som när arkeologen avtäcker ett fossil i jorden! Lite flummigt, men jag provar. Letar efter idéer, efter berättelser, efter någonstans att börja gräva. Vill hitta något angeläget utan att bli övertydlig, något viktigt utan att bli för pretentiös. Och jag vill att det ska vara spännande. Idén kommer som en käftsmäll, ett pirr i bröstet efteråt. Jag skriver när Metoo-uppropen sprids som en löpeld över världen, skriver när #intedinhora ger en välriktad pungspark på sexindustrins lobbykampanjer. Jag skriver och märker att det gör mig lycklig. Jag hoppas att berättelsen blir läst, jag tycker den förtjänar det, att Viorica och Katja förtjänar det. Men det blir som det blir. Jag skriver. Äntligen.”

Anne-Marie Davis kryddar med romantik och spänning ”Mormor och morfar hade en Facit skrivmaskin uppe på vinden och det var på den jag skrev mina första berättelser. Tangenterna smattrade och en liten klocka plingade när det var dags att byta rad. Färgbandet lossnade och typarmarna fastnade i varandra som långa spindelben om man hade för bråttom. Det hade jag för det mesta. Facit skrivmaskiner tillverkades på fabriken i Svängsta, någon mil norr om Karlshamn i Blekinge. Det var i Svängsta jag växte upp och det är också där min debutroman utspelar sig. Från Svängsta styrde jag kosan mot Lund där jag utbildade mig till jurist. Via Kalifornien, Göteborg, Texas och Karlskrona har jag landat i Stockholm där jag är verksam som bolagsjurist sedan många år. Det innebär att jag skriver nästan jämt. Avtals­texter i veckorna och böcker på helgerna.”

Debutanten Anne-Marie Davis. Foto: Håkan Målbäck Titel: Den längsta vägen hem • Förlag: Ebes förlag • Utg: 2020-10-21 • ISBN: 9789176972427


Skriver du? Har du ett manus som är genomarbetat och som du är beredd att själv satsa på så tittar vi gärna på det. Du får ett snabbt utlåtande om vi tycker att din text har potential eller inte. Skicka texten i word- eller pdfformat till publishing@blue.se. Läs mer om hur vi arbetar på blue.se.


24 Madeleine Strandberg skriver om stark vänskap mellan två kvinnor

INTERVJU

Debutanten Madeleine Strandberg. Foto: Privat Titel: Förmögenheten : ensamhet i sällskap • Författare: Madeleine Strandberg • Förlag: Ebes förlag • Utg: 2020-10-16 • ISBN: 9789188187987

”Att läsa böcker har alltid varit ett av mina största intressen. Genom litteraturen finns en fantastisk möjlighet att få dyka in i en annan värld, om än för ett litet tag. Fantasin berikas, och att läsa hjälper mig att stressa ned. Under min föräldraledighet kom jag på en idé till en bok som jag började skriva ned. Att skriva blev mitt kreativa rum som kom att bli ack så viktigt mitt bland alla sömnlösa nätter. Fantasin fick flöda fritt och bidrog till att jag mådde bra. Jag föddes 1990 i en av Göteborgs förorter men bor numer på landet tillsammans med min man, våra två gemensamma barn och två bonusbarn. Jag är utbildad socionom och arbetar till vardags på socialtjänsten med vuxna personer med missbruksproblematik eller personer som har erfarenheter av våld i nära relation.”

Jon Henrik Fjällgren debuterar med självbiografi ”Varför skriver du en självbiografi? Du är ju så ung!” frågade någon. ”För att jag varit med om mer än en människa ska behöva uppleva under en livstid”, svarade jag. Mitt liv har inte bara bestått av Talang och Let’s Dance och av magiska stunder på fjället. Jag har också upplevt djup sorg, mobbning, trauman och svek. Jag har varit på botten. Först valde jag den lätta vägen ut ur ångesten. Med självdestruktiviteten dövade jag känslorna, men det var varken hållbart eller långsiktigt. Allt blev egentligen bara värre. Musiken och jojken – mitt musikaliska modersmål – blev min väg tillbaka. Jag får ibland höra att jag har en gammal själ. Det kan säkert stämma. Jag tror att den vandrat genom många liv och byggt upp en styrka som gjort att jag klarat av allt jag utsatts för. Genom att dela min historia hoppas jag kunna hjälpa andra att hitta sin inre styrka. Det är en berättelse om rasism, våld och droger. Men lika mycket en berättelse om tröst och hopp. Och om Moder Jord. Om fjället.

Debutant Jon Henrik Fjällgren. Foto: Maria Östlin Titel: Månbarn • Författare: Jon Henrik Fjällgren • Förlag: The Book Affair • Utg: 2020-10-13 • ISBN: 9789198594805


SELMASTORIES.SE VI ÄLSKAR BOKNÖRDAR! 17 böcker som du säger att du läst fast du inte har det Det finns litteratur man inte har någon ursäkt för: den ska läsas. Men har vi g jort det? Nej, antagligen inte alla – även om de definitivt är läsvärda! Här är böckerna ”alla” har läst – utom du. Se hela listan på selmastories.se.

10 ögonblick i barnböcker som ger men för livet Ibland blir den mysiga godnattsagan till ett trauma för livet. Här är nio ögonblick ur barnböcker som får oss att må riktigt dåligt Se hela listan på selmastories.se. .

17 vackra dikter för dop och namngivning Att välja precis rätt ord till en ny liten människa är lika viktigt som svårt. Men det finns många fantastiska poeter och författare att läsa högt. Läs våra favoritdikter för dop och namngivning. Hela listan på selmastories.se.

Bokcirklar SelmaStories älskar bokcirklar. Att ses och prata om det man läst är något av det härligaste som finns.. Gå med i en av SelmaStories egna bokcirklar! Vi har två, som båda finns på Facebook: Kollektivet- en bokcirkel och Feelgood-Kollektivet. Välkomen in och läs med oss!

Följ oss: @selmastories


26

SPÄNNING

Klas Ekman med skruvad thrillerdebut

Klas Ekman är journalist och författare, som jobbar på bokförlaget Volante. Han har skrivit flera böcker, bland annat biografier om Ken Ring och Tommy Körberg, samt den uppmärksammade Byt namn – och andra sätt att lyckas som journalist. Men nu provar han en helt ny genre: De kapabla är en klaustrofobisk thriller, i svensk småstadsmiljö, som redan sålts till flera länder.

Dödlig hämnd

Du tysta

Draksådd

Mörkermannen

Djurhus A

Ahlenius, Susanne

Aurgrunn, Niklas

Berg, Chris

Bågstam, Anna

Cederlöf, Louise Alsenius,

Hoi Förlag AB

BoD

Bokförlaget NoNa

Norstedts

Lise-Lott

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-14

Stellar Förlag

Format: Danskt band

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-14

ISBN: 9789176972205

ISBN: 9789179697495

ISBN: 9789189177031

ISBN: 9789113108520

Format: Inbunden

Epub: 9789189177222

Epub: 9789176972960

ISBN: 9789188981073

MP3-fil: 9789189177215

Rotvälta

Atlee Pine 3

Alsterdal, Tove

Baldacci, David

Lind & Co

Bokfabriken

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-27

Format: Inbunden

Format: MP3-CD

ISBN: 9789179033361

ISBN: 9789178355426

MP3-fil: 9789179039677 MP3-CD: 9789179033422

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Fruset guld

Dö för vårt syndiga

Börjlind, Cilla Börjlind, Rolf

släkte

Norstedts

Cedervall, Marianne

Utk: 2020-10-09

Lind & Co

Format: Epub

Utk: 2020-10-27

ISBN: 9789113108360

Format: Inbunden ISBN: 9789179032975

Blåmärken

Mörkret före gryning

Luftburen

Anfall som försvar

Dö för vårt syndiga

Arvidsson, Lina

Baldacci, David

Boll, Susanne

Cameron, Marc Clancy,

släkte

Lind & Co

Bokfabriken

Bokfabriken

Tom

Cedervall, Marianne

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-27

Utk: 2020-10-23

Bookmark Förlag

Lind & Co

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: MP3-CD

Utk: 2020-10-17

Utk: 2020-10-27

ISBN: 9789179032920

ISBN: 9789178355389

ISBN: 9789178350858

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

ISBN: 9789189087132

ISBN: 9789179039196 MP3-CD: 9789179033439

Enkelstöten

Skulden

Sista andetaget

Innan det fryser på

Döden på Nilen

Arvidsson, Tomas

Baldacci, David

Bryndza, Robert

Carlsson, Rolf

Christie, Agatha

Modernista

Bokfabriken

Jentas

Vivenda

Bookmark Förlag

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-15

Format: Häftad

Format: Pocket

Format: Danskt band

Format: Häftad

Format: Pocket

ISBN: 9789177813224

ISBN: 9789178352821

ISBN: 9788742802298

ISBN: 9789198253054

ISBN: 9789189087545


27

SPÄNNING Inte ett ord

Våroffer

Domaren och hans bödel

Morianerna

Ställa till rätta

Coben, Harlan

De la Motte, Anders

Dürrenmatt, Friedrich

Ekström, Jan

Flygare, Karin

Bookmark Förlag

Bokförlaget Forum

Ersatz

Modernista

Bokförlaget Mormor

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-15

Format: Pocket

Format: Storpocket

Format: Inbunden

Format: Häftad

Format: Danskt band

ISBN: 9789189007468

ISBN: 9789137157788

ISBN: 9789188913272

ISBN: 9789178936571

ISBN: 9789188533821

Baskervilles hund

Den onda systern

Deadline

Träfracken

Bröllopsfesten

Conan Doyle, Arthur

Dionne, Karen

Edgren Aldén, Rebecka

Ekström, Jan

Foley, Lucy

Sjösala förlag

Bokförlaget Nona

Norstedts

Modernista

Printz

Utk: 2020-10-25

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-14

Format: Pocket

Format: Epub

Format: MP3-fil

Format: Häftad

Format: Inbunden

ISBN: 9789187193545

ISBN: 9789189177192

ISBN: 9789113100746

ISBN: 9789178936564

ISBN: 9789177713357 MP3-fil: 9789177713364

Den onda systern

Amnestin

Änkorna

Vem bär skulden?

Dionne, Karen

Eidem, Karl

Engman, Pascal

Fransson, Ramona

Bokförlaget Nona

Lava Förlag

Bookmark Förlag

Anomar Förlag

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-10

Format: MP3-fil

Format: Danskt band

Format: MP3-fil

Format: Danskt band

ISBN: 9789189177208

ISBN: 9789189261037

ISBN: 9789189087675

ISBN: 9789187779824 Epub: 9789187779831 MP3-fil: 9789187779848

På dödligt spår

Domaredans

Barnsjukhuset

Kalla spår

Connelly, Michael

Durling, Ulf

Eidem, Karl Poljarevius,

Goldman, Matt

Norstedts

Norstedts

Jale

Lind & Co

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-08

Lava Förlag

Utk: 2020-10-13

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-15

Format: Inbunden

ISBN: 9789113107394

ISBN: 9789113109015

Format: Pocket

ISBN: 9789178617159

ISBN: 9789188959676

På dödligt spår

Komma till skott

De kapabla

Dödsuret

Irrbloss

Connelly, Michael

Durling, Ulf

Ekman, Klas

Eriksson, Kjell

Griffiths, Elly

Norstedts

Norstedts

Bookmark Förlag

Ordfront Förlag

Bokförlaget Forum

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-26

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-28

Format: MP3-fil

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789113108438

ISBN: 9789113109039

ISBN: 9789189087439

ISBN: 9789177751199

ISBN: 9789137156842


28

SPÄNNING Irrbloss

Morden på Kingfisher

Sabotaget och psykosen

Dödslistan

Hör mig viska

Griffiths, Elly

Hill

Häggblom, Simon

Jansson, Anna

Kallentoft, Mons

Bokförlaget Forum

Hannah, Sophie

Vulkan

Norstedts

Bokförlaget Forum

Utk: 2020-10-28

Bookmark Förlag

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-19

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-06

Format: Inbunden

Format: Storpocket

Format: Storpocket

Format: Inbunden

ISBN: 9789189219830

ISBN: 9789113101255

ISBN: 9789137158433

ISBN: 9789137158440

ISBN: 9789189087507

Mordkonsulten

Mirakelmannen

Mästaren

Spökfången

Marbella Club

Griffiths, Elly

Hastrup, Jullie

Ihrén, Anna

Jensen, Jens Henrik

Kallentoft, Mons

Modernista

Bokförlaget Polaris

Louise Bäckelin Förlag

Bokförlaget Polaris

Bokförlaget Forum

Utk: 2020-10-29

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-13

Format: Inbunden

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Epub

ISBN: 9789178934973

ISBN: 9789177953463

ISBN: 9789177992318

ISBN: 9789177952534

ISBN: 9789137159126

Epub: 9789177952589

MP3-fil: 9789137159423

MP3-fil: 9789177952718

MP3-fil: 9789177952572

Rooster Bar

Marta sover

Familjen Lambs

Pesetas

Grisham, John

Hausmann, Romy

hemlighet

Kallentoft, Mons

Albert Bonniers Förlag

Bokförlaget Nona

Jewell, Lisa

Bokförlaget Forum

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-05

Printz

Utk: 2020-10-13

Format: Pocket

Format: Epub

Utk: 2020-10-07

Format: Epub

ISBN: 9789100186234

ISBN: 9789189177178

Format: Pocket

ISBN: 9789137159133

ISBN: 9789177713180

Mördande jakt

Marta sover

När skuggor faller

Vit död

Pesetas

Gustavson, Christina

Hausmann, Romy

J.T., Ellison

Jónasson, Ragnar

Kallentoft, Mons

Joelsgården förlag

Bokförlaget Nona

HarperCollins Nordic

Modernista

Bokförlaget Forum

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-13

Format: Pocket

Format: MP3-fil

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

ISBN: 9789189009448

ISBN: 9789189177185

ISBN: 9789150949438

ISBN: 9789178934911

ISBN: 9789137159409

Ut ur skuggorna

Fröken Smillas känsla

Deadline

Satanskäftarna

Halliday, G. R.

för snö

Juhlin, Cherstin

Kallentoft, Mons

Modernista

Hoeg, Peter

BoD

Bokförlaget Forum

Utk: 2020-10-08

Norstedts

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-08

Format: Pocket

Utk: 2020-10-06

Format: Häftad

Format: Inbunden

ISBN: 9789178935147

Format: Epub

ISBN: 9789179697273

ISBN: 9789137153407

ISBN: 9789113071930

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Epub: 9789137153445


29

SPÄNNING

David Baldacci låter sina hjältar mötas i en bok

Spänningsmästaren och bästsäljaren David Baldacci är tillbaka med en ny bok om Atlee Pine – Mörkret före gryning. För första gången möts två av hans thrillerhjältar i samma bok. FBI-agenten Atlee Pine söker efter sin kidnappade tvillingsyster Mercy. När hon är nära ett genombrott råkar hon av misstag sabotera ett tillslag som leds av amerikanska arméns kriminal­utredare John Puller, huvudperson i en annan av Baldaccis populära serier.

Satanskäftarna

Spegelmannen

Rädda mig från farliga

Var kommerserådet

Mannen från Albanien

Kallentoft, Mons

Kepler, Lars

män

mördare?: Carl Martin

: en roman om ett

Bokförlaget Forum

Albert Bonniers Förlag

Lelchuk, S. A.

Lundgren : Historiska

förräderi

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-21

Bokfabriken

mord del 8

Montelius, Magnus

Format: MP3-fil

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-23

Lyttkens, Yngve

Albert Bonniers Förlag

ISBN: 9789137157337

ISBN: 9789100185282

Format: MP3-CD

Norstedts

Utk: 2020-10-02

MP3-CD: 9789137158150

Uppläsare: Malmsjö, Jonas

ISBN: 9789178351077

Utk: 2020-10-02

Format: MP3-fil

Format: MP3-fil

ISBN: 9789100188290

ISBN: 9789113110448 Försvararen

Spegelmannen

Rosy & John

Vettvillingen

Kameleonten

Karolina, Anna

Kepler, Lars

Lemaitre, Pierre

Mankell, Henning

Moström, Jonas

Bokfabriken

Albert Bonniers Förlag

Sekwa Förlag

Leopard Förlag

Norstedts

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-29

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-07

Format: MP3-CD

Format: MP3-fil

Format: Pocket

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789188697851

ISBN: 9789189145184

ISBN: 9789113108049

ISBN: 9789178354900

ISBN: 9789100188269

MP3-fil: 9789113108308

Uppläsare: Leining, Gunilla

Älskaren

Är det någon där?

Savior

Mord på blanka juldagen

Kask, Pia

Keyes, Marian

Liedgren, Annika

Mazetti, Frimansson,

Hoi Förlag

Norstedts

Ekström & Garay

Edwardson, Hellberg,

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-29

Utk: 2020-10-12

Theorin, Dahl, Öhrlund,

Format: Häftad

Format: MP3-fil

Format: Danskt band

Mankell

ISBN: 9789175575926

ISBN: 9789113113944

ISBN: 9789189217317

Bokförlaget Semic Utk: 2020-10-01 Format: Kartonnage ISBN: 9789155268855

Spegelmannen

Mossliket i Mörkerliden

Ökenvandring

Mannen från Albanien

Skytten

Kepler, Lars

Kimanius, Irene

Linde, Göran

Montelius, Magnus

Moström, Jonas

Albert Bonniers Förlag

Irene Kimanius

Vulkan

Albert Bonniers Förlag

Lind & Co

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-13

Format: Inbunden

Format: Häftad

Format: Häftad

Format: Epub

Format: Pocket

ISBN: 9789100164218

ISBN: 9789178198689

ISBN: 9789189231375

ISBN: 9789100188405

ISBN: 9789179033101

Epub: 9789100164232 MP3-CD: 9789100186463


30

SPÄNNING Vinterströmmen

Förövarna

Tio grisar nere

Frankenstein eller den

Oresvärd, Kamilla

Roberts, Nora

Rudberg, Denise

moderne Prometeus

Bokfabriken

Albert Bonniers Förlag

Bookmark Förlag

Shelley, Mary

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-12

Novapress

Format: Inbunden

Format: Pocket

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-22

ISBN: 9789178355280

ISBN: 9789100186135

ISBN: 9789189087330

Format: Pocket

Epub: 9789189087637

ISBN: 9789171370235

MP3-fil: 9789189087644

Släppa taget

Labyrint – Union

Norton, Graham

Pasche, Karin

Whip Media

Pasche Fiction

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-02

Format: Danskt band

Format: Häftad

ISBN: 9789188945716

ISBN: 9789180101226

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Elva dagar Sherez, Stav Jentas Utk: 2020-10-05 Format: Danskt band ISBN: 9788742802328

Det sista livet

I mörka vatten

Hatet vi bär

Östermalmskarusellen

Nyström, Peter Mohlin,

Roos, Anna

Sahlström, Cecilia

– Följ Pauline under en

Peter

Louise Bäckelin Förlag

Bokfabriken

månad full av romantik,

Norstedts

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-15

svek ...

Utk: 2020-10-14

Format: Inbunden

Format: Pocket

Sjöman, Helene

Format: Pocket

ISBN: 9789177991328

ISBN: 9789178350216

Jure Förlag Utk: 2020-10-16

ISBN: 9789113093994

Format: Inbunden ISBN: 9789172238152 Grannar i död och lust

Vinterland

Två soldater

Döden som vakar

Den vedervärdige man-

Olséni, Christina Hansen,

Pedersen, Janni Faber,

Roslund & Hellström,

Schjetlein, Anne-Marie

nen från Säffle

Micke

Kim

Piratförlaget

Bokfabriken

Sjöwall Wahlöö Sjöwall,

Bokfabriken

Modernista

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-14

Maj Wahlöö, Per

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-06

Format: Pocket

Format: Inbunden

Piratförlaget

Format: Pocket

Format: Inbunden

ISBN: 9789164206060

ISBN: 9789178353781

ISBN: 9789178350766

ISBN: 9789178933457

Utk: 2020-10-02 Format: Pocket ISBN: 9789164207029

Huset i skogen

Brustna hjärtans död

Marvatten

Flygplanet som försvann

Det slutna rummet

Olsson-Hultgren, Solveig

Ressem, Mikael

Rosman, Ann

Schuitema, Jerk

Sjöwall Wahlöö Sjöwall,

Lind & Co

Lind & Co

Albert Bonniers Förlag

Southside Stories

Maj Wahlöö, Per

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-01

Piratförlaget

Format: Inbunden

Format: Pocket

Format: MP3-CD

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-02

ISBN: 9789179032937

ISBN: 9789179033156

ISBN: 9789100186500

ISBN: 9789188725790

Format: Pocket ISBN: 9789164207067


31

SPÄNNING Polis, polis potatismos

I mörker gömd

När skuggor möts

Påfågeln

Debaclet i Brösarp

Sjöwall Wahlöö Sjöwall,

Slaughter, Karin

Stensparre, Katrin

Trenter, Ulla

Törneman, Mikael

Maj Wahlöö, Per

HarperCollins Nordic

Nicole Publishing

Modernista

Ekström & Garay

Piratförlaget

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-02

Format: Pocket

Format: Kartonnage

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: Pocket

ISBN: 9789150961805

ISBN: 9789198544756

ISBN: 9789178936519

ISBN: 9789189217294

Roseanna

De trasiga flickorna

Övertaget

En hemlig plats

Nämn inte de döda

Sjöwall Wahlöö Sjöwall,

St. James, Simone

Svensson, Signe

Tudor, C.J.

Wahldén, Christina

Maj Wahlöö, Per

Printz

60 62 txt

Jentas

Bokförlaget Forum

Piratförlaget

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-02

Format: Pocket

Format: Häftad

Format: Danskt band

Format: Pocket

Format: Pocket

ISBN: 9789177711865

ISBN: 9789151964270

ISBN: 9788742802267

ISBN: 9789137157658

ISBN: 9789164207012

ISBN: 9789164207036

Terroristerna

Berg av ljus

Skimrande eljest

Sjöwall Wahlöö Sjöwall,

Tregaard, Linda

Wahlgren, Emilia

Maj Wahlöö, Per

Ekström & Garay

Emilia Wahlgren

Piratförlaget

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-02

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Pocket

ISBN: 9789189217386

ISBN: 9789180101745

ISBN: 9789164207043

Den tysta kvinnan

Offermakaren

Kungens lilla piga

Äldre dam med onda

Krisläge

Slaughter, Karin

Sten, Viveca

Trenter, Ulla

avsikter

Whitehouse, Lucie

HarperCollins Nordic

Bokförlaget Forum

Modernista

Tursten, Helene

Etta

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-13

Bokförlaget NoNa

Utk: 2020-10-14

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Häftad

Utk: 2020-10-15

Format: Pocket

ISBN: 9789150961652

ISBN: 9789137151052

ISBN: 9789178936526

Format: Pocket

ISBN: 9789188979056

Epub: 9789137151069

ISBN: 9789189177475

Fraktur

Offermakaren

Odjuret

Den sovande nymfen

Rött universum

Slaughter, Karin

Sten, Viveca

Trenter, Ulla

Tuti, Ilaria

Windelhed, Frida

Harper Collins Nordic

Bokförlaget Forum

Modernista

Bazar Förlag

Swedish Zombie

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-30

Format: Häftad

Format: MP3-fil

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: Häftad

ISBN: 9789150949445

ISBN: 9789137158792

ISBN: 9789178937752

ISBN: 9789170285943

ISBN: 9789189115125

MP3-CD: 9789137159249

Epub: 9789170285950MP3-fil: 9789170285967


32

FANTASTIK

Prisbelönt sci fi av Ted Chiang nu på svenska

Sedan Ted Chiang utkom med novellsamlingen Stories of Your Life and Others har han prisats och hyllats som en världens främsta science fiction-författare. En av novellerna i boken blev också grunden för den flerfaldigt Oscarsnominerade filmen Arrival. Nu är novellsamlingen, Berättelser om ditt liv, aktuell på svenska och den ger nya perspektiv på våra liv och vår plats i universum.

Litterära kvarlevor

SIGNERAD: Örebro 2030

De bevingade

Den röda falken

Dödens saga -saknad

Beardsley, Aubrey

Blomérus, Jenny Blo-

Eriksson, Gustav

Hurtig, Caroline

Williamsson, Tess

Hastur förlag

mérus, Ninis Blomerus,

Whip Media

Seraf förlag

Nicole Publishing

Utk: 2020-10-15

Bunny Blomérus, Vladimir

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-10

Utk: 2020-10-23

Format: Häftad

Bunny Books

Format: Danskt band

Format: Danskt band

Format: Danskt band

ISBN: 9789186835224

Utk: 2020-10-19

ISBN: 9789189191402

ISBN: 9789188487612

ISBN: 9789198544749

Format: Inbunden ISBN: 9789189229105

Lunchgästerna

Berättelser om ditt liv

Dune

De tre bedragarna – eller

Jätterobotarnas

Bergman, Krister

Chiang, Ted

Herbert, Frank

Transmutationerna

vandring

Ekström & Garay

Fri Tanke

Modernista

Machen, Arthur

Wisell, Martin

Utk: 2020-10-26

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-15

Hastur förlag

Vulkan

Format: Danskt band

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789189217539

ISBN: 9789188589835

ISBN: 9789178934751

Format: Storpocket

Format: Häftad

ISBN: 9789186835217

ISBN: 9789189219113

Det svarta citadellet :

Sorglösa dagar på Yann

Cat – Flickan på klippan

Sjuttioåtta uppslag till

Call of Cthulhu: Även-

Dvärgakungens son

och andra fantastiska

Holmberg, Malin

sf-romaner hämtade

tyrspaketet

Blom, Tony

berättelser

BoD

ur Linus Andersens

Vulkan

Dunsany, Lord

Utk: 2020-10-19

anteckningsbok

Eloso Förlag

Utk: 2020-10-01

Hastur förlag

Format: Inbunden

Thörn, Holmstrand

Utk: 2020-10-19

Format: Häftad

Utk: 2020-10-31

ISBN: 9789179695873

Storno Förlag

Format: Inbunden

ISBN: 9789189219458

Format: Storpocket

Utk: 2020-10-16

ISBN: 9789198541977

ISBN: 9789186835095

Format: Häftad ISBN: 9789198000979

Sveriges bästa nyhetsbrev för dig

som älskar böcker. boktugg.se/nyhetsbrev


Höst på Romanus & Selling

”HELL YES. Det här är en bok som har potential att förändra – ett imponerande researcharbete” - Caitlin Moran Från teknik till naturkatastrofer, från sexistisk snöröjning i Värmland till våldtäkter i krigszoner – Caroline Criado Perez belyser genom exempel från hela världen hur kvinnor systematiskt ignoreras och vad vi kan göra åt det.

I Bärarna har en dödlig smitta härjat i generationer och tvingat kvinnor och män att leva separerade. Tvåfaldigt Augustprisbelönade Jessica Schiefauer skriver en tät och skimrande berättelse om när allting ställs på sin spets. En skrämmande aktuell och tankeväckande roman.

Oktobernyheter från Bazar Förlag

2020 är det tre år sedan Magdalena Ribbing gick bort. Magdalena Ribbing blev en institution, någon vi alla vände oss till när vi var upprörda, oroliga eller okunniga. Detta är ett urval av hennes mest uppskattade texter i DN.

Solsystern är den sjätte delen i succéserien De sju systrarna som har förtrollat en hel värld.

Det är femtio år sedan Pehr gav ut sin första bok. I sin nya bok tittar han nu tillbaka på ett halvt sekel som innehållit fantastiska framsteg men också en utveckling som oroar.

Ola Jennersten tar med oss till vår fascinerande natur och berättar medryckande i ord och i bild om vilka blommor och växter som våra bin, humlor, fjärilar och andra insekter behöver allra mest.


34

ROMANER Sällskapet för ofrivilliga

Det större hoppet

Inställd resa till Sabar-

Älskade jävla jul

Otrevligheter

drömmare

Aichinger, Ilse

mati

Bergin, Birgitta

Bloy, Léon

Agualusa, José Eduardo

Ellerströms Förlag

Axelsson, Majgull

Bokfabriken

Alastor Press

Bokförlaget Tranan

Utk: 2020-10-01

Norstedts

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-22

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Format: Häftad

Format: Inbunden

ISBN: 9789172475946

Format: MP3-fil

ISBN: 9789178353064

ISBN: 9789189633728

ISBN: 9789113110363

MP3-CD

ISBN: 9789189175044

ISBN: 9789178353101

Leonardos hågkomster

Kanal

LIte salt, lite surt och

En magisk plats /

Berätta aldrig det här

Ahlén, Magnus

Andersson, Bernt-Olov

resten sött

Alltings början

Boisen, Frida

Mujens Förlag

Bokförlaget Reptil

Aynsley, Carina

Berlin, Amalie Anderson,

Bookmark Förlag

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-01

Bokförlaget K&R

Caroline

Utk: 2020-10-30

Format: Häftad

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-23

Förlaget Harlequin

Format: MP3-CD

ISBN: 9789180200561

ISBN: 9789163187919

Format: Häftad

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789189087613

ISBN: 9789188925558

Format: Häftad ISBN: 9789150948196

Med hjärtat som insats

Fängslande kärlek

Björnstad

Pensionat vänner : En

Ödets tid

Ahrnstedt, Simona

Andersson, Birgitta

Backman, Fredrik

naken skåning

Bradford, Barbara Taylor

Bokförlaget Forum

Whip Media

Bokförlaget Forum

Billinger, Helen

Harper Collins Nordic

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-08

Nicole Publishing

Utk: 2020-10-09

Format: Epub

Format: Häftad

Format: Pocket

Utk: 2020-10-13

Format: Pocket

ISBN: 9789137158532

Format: Häftad

ISBN: 9789150961799

ISBN: 9789137155623

ISBN: 9789189191464

ISBN: 9789198544763

Med hjärtat som insats

Sociala egenskaps-

Tolv hjärtan till jul

Havet viskade ditt namn

Tvillingbluffen / Livet

Ahrnstedt, Simona

rymder

Bayliss, Jenny

Bjernhagen, Niklas

som det är

Bokförlaget Forum

Asplund, Johan

Norstedts

Semnos förlag

Brand, Fiona Laurence,

Utk: 2020-10-13

Argos/Palmkrons Förlag

Utk: 2020-10-29

Utk: 2020-10-15

Andrea

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-14

Format: Inbunden

Format: Häftad

Förlaget Harlequin

ISBN: 9789137155609

Format: Häftad

ISBN: 9789113109572

ISBN: 9789188771957

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789188785114

Finns även i epub/MP3 i

Format: Häftad

åtta delar

ISBN: 9789150947793

Med hjärtat som insats

Kodnamn Flamingo

Dalenglitter : en roman

Den tredje systern

Mörk sol

Ahrnstedt, Simona

Atkinson, Kate

om hårt arbete

Blaedel, Sara

Branzell, Kaj

Bokförlaget Forum

Norstedts

Bendjelloul, Wanda

Bokförlaget Polaris

Bernhards förlag

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-14

Natur & Kultur Digital

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-10

Format: MP3-fil

Format: Pocket

Utk: 2020-10-31

Format: Inbunden

Format: Häftad

ISBN: 9789137157245

ISBN: 9789113099125

Format: MP3-fil

ISBN: 9789177952336

ISBN: 9789187085154

ISBN: 9789127172418

Epub: 9789177952381 MP3-fil: 9789177952374


35

ROMANER

Julklappsroman av Molin släpps redan i oktober

Sara Molin debuterade 2019 med den charmiga och humoristiska feelgoodromanen Som en öppen bok. Nu är hon tillbaka med sin andra, helt fristående roman med titeln En oönskad julklapp där Diana Jonsson inte vill lämna Tanzania för att tillbringa november och december i ett mörkt Sverige. Allt hon önskade sig var en okomplicerad, enkel jul med sin mamma men ibland får man något som man inte bett om.

Systrar

Lättklätt i tryckkam-

De besatta : en roman-

Mästerkatten i stövlar

Ofelias förbjudna färger

Bréau, Adèle

maren

tisk berättelse

Carter, Angela

Cinnamoni, Gina

Sekwa Förlag

Brunk Holmqvist, Karin

Byatt, A. S.

Novellix

Cendorian Publishing

Utk: 2020-10-16

Bokfabriken

Norstedts

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-07

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789189157088

Format: MP3-CD

Format: Inbunden

ISBN: 9789175894959

ISBN: 9789163917011

ISBN: 9789178355204

ISBN: 9789113101408

Lyda

Carolus Rex : hans liv i

Främlingen

Om hon inte lever är

Alef

Brundin, Maria

sanning återberättat

Camus, Albert

jag död

Coelho, Paulo

Ordlust Förlag

Brunner, Ernst

Albert Bonniers Förlag

Castillon, Claire

Bazar Förlag

Utk: 2020-10-28

Albert Bonniers Förlag

Utk: 2020-10-06

Sekwa Förlag

Utk: 2020-10-23

Format: Häftad

Utk: 2020-10-01

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-27

Format: Pocket

Format: Kartonnage

ISBN: 9789100185213

Format: Danskt band

ISBN: 9789170285790

ISBN: 9789100186654

Epub: 9789100188344

ISBN: 9789189157064

Smärta och njutning

Fukta din aska : C.M.

Ett läkande leende /

Bror

Vid floden Piedra satte

Brundin, Maria

Bellmans liv från början

Beslutet

Chariandy, David

jag mig ned och grät

Ordlust Förlag

till slut

Carlisle, Susan Roberts,

Albert Bonniers Förlag

Coelho, Paulo

Utk: 2020-10-30

Brunner, Ernst

Alison

Utk: 2020-10-30

Bazar Förlag

Format: MP3-fil

Albert Bonniers Förlag

Förlaget Harlequin

Format: Pocket

Utk: 2020-10-23

ISBN: 9789151959450

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789100187668

Format: Pocket

PDF: 9789198638523

Format: Kartonnage

Format: Häftad

ISBN: 9789100186616

ISBN: 9789150948202

Lättklätt i Tryckkam-

Badkarsmusik

Minnen och missför-

Uppvaknandet

Den lilla bokhandeln i

maren

Bukowski, Charles

stånd

Chopin, Kate Berg, Aase

hamnen

Brunk Holmqvist, Karin

Lindelöws bokförlag

Carrey, Jim Vachon, Dana

Modernista

Colgan, Jenny

Bokfabriken

Utk: 2020-10-29

HarperCollins Nordic

Utk: 2020-10-12

Norstedts

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-22

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-07

Format: CD-ljudbok

ISBN: 9789187291968

Format: Inbunden

ISBN: 9789178932245

Format: Storpocket

ISBN: 9789151923154

ISBN: 9789178355198

ISBN: 9789150961638

ISBN: 9789170285769

ISBN: 9789113107677


36

ROMANER Julafton på den lilla ön

Den längsta vägen hem

Berlin Alexanderplatz

Handens hjärta

Överraskning

i havet

Davis, Anne-Marie

Döblin, Alfred

Eriksson, Christer

Falkstam, Anne

Colgan, Jenny

Hoi Förlag AB

Modernista

Norstedts

Lusthuset

Norstedts

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-14

Format: Danskt band

Format: Häftad

Format: Häftad

Format: Epub

Format: Pocket

ISBN: 9789176972427

ISBN: 9789176456026

ISBN: 9789113098258

ISBN: 9789175573113

ISBN: 9789113096803

Epub: 9789176972854

MP3-fil: 9789175574660

MP3-fil: 9789175572178

Källa till kärlek / Tron-

Och så levde de lyckliga

Stormfågel

Hur man slår ihjäl ett

Vackra unga döda

följaren

Dillon, Lucy

Ebervall & Samuelson,

piano

Fellowes, Jessica

Conder, Michelle Fuller,

Bokförlaget Forum

Piratförlaget

Eriksson, Christer

Bokförlaget Polaris

Louise

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-23

Norstedts

Utk: 2020-10-02

Förlaget Harlequin

Format: Pocket

Format: Epub

Utk: 2020-10-05

Format: Pocket

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789137158914

ISBN: 9789164243737

Format: Häftad

ISBN: 9789177952893

ISBN: 9789113098234

Format: Häftad ISBN: 9789150948028

Efterbörd : om äktenskap och skilsmässa Cusk, Rachel Albert Bonniers Förlag Utk: 2020-10-20 Format: Inbunden ISBN: 9789100182168 Epub: 9789100184926

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Mot en blodröd horisont

Klösande börda

Nocilla experience

Eifrem, Marcus

Eriksson, Christer

Fernández Mallo, Agustín

Bokförlaget Mormor

Norstedts

Nirstedt/litteratur

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-23

Format: Danskt band

Format: Häftad

Format: Inbunden

ISBN: 9789188533173

ISBN: 9789113098241

ISBN: 9789189066311

Flickan som fick en röst

Edith och Julian

Gräddhyllan

Vingården mellan berg

De vuxnas lögnaktiga liv

Daré, Abi

Dolan, Naoise

Eldestrand, Elin

och hav - del 1 av 8

Ferrante, Elena

Piratförlaget

Wahlström & Widstrand

Swann Audio

Estassy, Annika

Norstedts

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-23

Tiden

Utk: 2020-10-14

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: MP3-CD

Utk: 2020-10-05

Format: MP3-fil

ISBN: 9789164243775

ISBN: 9789146236337

ISBN: 9789176977934

Format: Epub

ISBN: 9789113109282

Epub: 9789146236764

9789151503356

MP3-fil: 9789146237266

MP3-fil: 9789151503264

Thoras arv

De levande och alla de

Silas Marner

För Gustav – En tvåsam-

In i smärtan

Davidson, Pia F.

döda

Eliot, George

hetsroman

Flensmarck, Kristofer

Ordberoende Förlag

Donner, Otto

Viatone

Evasdotter Dencker, Johan

Natur & Kultur Digital

Utk: 2020-10-08

Schildts & Söderströms

Utk: 2020-10-15

Bokförlaget Mormor

Utk: 2020-10-30

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-05

Format: MP3-CD

Utk: 2020-10-22

Format: Epub

ISBN: 9789188867551

Format: Häftad

ISBN: 9788771835366

Format: Danskt band

ISBN: 9789127168398

ISBN: 9789515251336

ISBN: 9789188533777


37

ROMANER In i smärtan

Ondskans leende

Människosonen : männ-

Allt jag borde ha sagt

Framåt natten uppklar-

Flensmarck, Kristofer

Fredriksson, Marianne

iskors intryck av Jesus

Griffin, Anne

nande

Natur & Kultur Allmänlit-

StorySide

Gibran, Khalil

Norstedts

Hagerfors, Lennart

teratur

Utk: 2020-10-22

Nova Förlag

Utk: 2020-10-22

Natur & Kultur Digital

Utk: 2020-10-30

Format: Epub

Utk: 2020-10-01

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-16

Format: Inbunden

ISBN: 9789152113646

Format: Inbunden

ISBN: 9789113102733

Format: Epub ISBN: 9789127167766

ISBN: 9789163985942

ISBN: 9789127168381

Greyhound : Den gode

Nidamörkur

Kittlande villkor /

Top ten-listan

Midnattsbiblioteket

herden

Fröberg Idling, Peter

Romans på Rivieran /

Gråsjö, Frida

Haig, Matt

Forester, C. S.

Natur & Kultur Digital

Shejkens plikt

Lava Förlag

Bokförlaget Polaris

Bokförlaget Nona

Utk: 2020-10-15

Graham, Lynne Collins,

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-15

Format: MP3-fil

Dani Yates, Maisey

Format: Pocket

Format: Inbunden

Format: Epub

ISBN: 9789127168954

Förlaget Harlequin

ISBN: 9789188959737

ISBN: 9789177953517

ISBN: 9789189177116

Utk: 2020-10-01

Epub: 9789177953524

Format: Häftad

MP3-fil: 9789177953531

ISBN: 9789150948035 Anna, Hanna och

Go tell the bees that I’m

Makten och härligheten

Inte av denna världen

Hittebarnet

Johanna

gone

Greene, Graham Wahllöf,

Gyasi, Yaa

Halls, Stacey

Fredriksson, Marianne

Gabaldon, Diana

Niklas

Norstedts

Bokfabriken

StorySide

Bookmark Förlag

Modernista

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-23

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789113109381

ISBN: 9789178355594

ISBN: 9789152113462

ISBN: 9789189007208

ISBN: 9789174997927

Den som vandrar om

Sofias jävla verklighet

Tidvatten

Kungens hemliga resa

Bort Längtande Vekhet

natten

Gahne, Mia

Gregory, Philippa

Gyllenswärd, Johan

: Öden från det gamla

Fredriksson, Marianne

Historiska Media

Louise Bäckelin Förlag

Johan Gyllenswärd Förlag

landet

StorySide

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-15

Hamilton, Henning

Utk: 2020-10-29

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Kartonnage

Vulkan

Format: Epub

ISBN: 9789175459295

ISBN: 9789177991380

ISBN: 9789151964812

Utk: 2020-10-05

MP3-CD: 9789178355631

Format: Inbunden

ISBN: 9789152113608

ISBN: 9789189219731

Enligt Maria Magdalena

Gertrud

Allt jag borde ha sagt

Framåt natten uppklar-

När natten är som

Fredriksson, Marianne

Gammel Ginsburg, Moa

Griffin, Anne

nande

ljusast

StorySide

Piratförlaget

Norstedts

Hagerfors, Lennart

Hashimi, Nadia

Utk: 2020-10-29

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-21

Weyler Förlag

Louise Bäckelin Förlag

Format: Epub

Format: Epub

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-30

ISBN: 9789152113370

ISBN: 9789164243744

ISBN: 9789113102702

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789127167759

ISBN: 9789177992400


Lättläst oktoberläsning hos Hedvig! Se hela vår höstutgivning på bokforlagethedvig.se

Hos Fenix hittar du böcker på arabiska och somaliska Se hela vår utgivning på fenixforlag.se

Nyhet

Höstens hetaste boksläpp Nu rör vi om rejält i grytorna med vår nya bok Hem- och konsumentkunskap med Tina & Josse. Boken har redan sålts till hundratals skolor runt om i Sverige men även blivit en uppskattad presentbok för de som är på väg att flytta hemifrån. En fullmatad bok med matnyttiga tips, fina recept och fokus på hälsa, hem, ekonomi och miljö. Boken innehåller också över 80 QR-koder som leder till korta filmklipp med tips från både Tina & Josse.


VARDAGSHJÄLTARNA SOM FÅR BARN OCH UNGA ATT LÄSA Böcker och läsning bidrar till en hållbar värld. Bonnierförlagen arbetar för att alla barn och unga ska lära sig läsa och skriva – för att självständigt kunna påverka vårt demokratiska samhälle. Det finns en rad personer som arbetar aktivt och långsiktigt för att främja läsning! De gör en fantastisk insats och vi vill därför lyfta dem i serien Läsande förebilder. En av dessa personer är Elisbet Reslegård, ordförande och projektledare för Föreningen Läsrörelsen. Hon har arbetat med kultur- och samhällsfrågor sedan 70-talet. När hennes son Max inte kunde lära sig att läsa initierade hon Dyslexikampanjen 1996–1998. Därefter följde den landsomfattande Psykekampanjen samt Läsrörelsen. Elisabet har fått en mängd priser och utmärkelser, bland andra Örjan Lindberger-priset 2020, Eldsjälspriset 2016 och Kunskapspriset 2002. 1998 blev hon Årets Yrkeskvinna och 2015 mottog hon S:t Eriksmedaljen, Stockholms stads utmärkelse. Varför är läsning viktigt för barn och ungdomar? Läsrörelsen startade år 2000 med mottot ”Ge dina barn ett språk”, utifrån att allt färre småbarnsföräldrar läste för sina barn. 50 000 ord krävs för att förstå en dagstidning. Utan att läsa eller höra texter har en 17-åring ett ordförråd på 17 000 ord. Allt börjar med det lilla barnet och att väcka lusten till läsandet. Hur arbetar du? Intensivt och i samarbete med andra. Bygger upp projekt, hittar samarbetspartner och finansiering. Planering är a och o. En ny kampanj tar minst 1,5 år att bygga upp, ett större projekt ett år. Jag knyter till mig kunniga personer, experter och forskare. Allt är möjligt, men det kräver envishet, ett stort mått av tålamod och att tänka utanför boxen. Jag jobbar gärna med samma människor, har tex arbetat med copywritern Svante Törngren sedan 1993. På senaste tiden har det varit förberedelser inför Läsrörelsens 20 års-jubileum samt inför temat LÄS! LÄS! LÄS! på Bokmässan 2020. Vilka projekt har Läsrörelsen arbetat med? LÄSLOV, ett pågående samarbete sedan 2015 med 80 parter. BILDBERÄTTANDE & konsten att läsa bilder som inleddes på Bokmässan 2018 och utvecklats i sju regioner. Berättelser som förändrar, läsecirklar med tonåringar i 200 skolor från Ystad till Kiruna. BERÄTTA, LEKA, LÄSA i samarbete med förskolor och bibliotek om närläsning av bilderböcker med 1 till 3-åringar, som gjordes i 29 kommuner i tre län. Och det många känner till är Bok Happy Meal, ett samarbete med McDonald’s där 23 miljoner bra barn- och bilderböcker har ingått. Hur kan man inspirera till läsning? Att göra böcker tillgängliga på många arenor. En ny arena var McDonald’s för att nå barnfamiljer som kanske inte går till bibliotek. Läs med ögon, öron, fingrar och digitalt utifrån de egna förutsättningarna. Men grunden är att det finns skoloch folkbibliotek, demokratins vardagsrum. Och en bokhandel som är välsorterad. Vilken bok har påverkat dig mest? På ett sätt Krig och fred av Leo Tolstoj som jag läste ut natten till den 27 juni 1969, utan att veta att min 49-åriga pappa drabbats av hjärtinfarkt och jag aldrig skulle träffa honom mer. Vad är dina bästa läsminnen? Motståndets estetik i tre delar av Peter Weiss, om konst och politik i 30- och 40-talens Europa, som jag läste när de kom i slutet på 70-talet. Ett annat är när jag en sommar sträckläste först Joyce Carol Oates Blonde, om Marilyn Monroe, och sedan P O Enquist Lewis resa. Vilken var den första bok du läste? Pelle Svanslös av Gösta Knutsson som fanns i mitt hem efter att vi bott i Uppsala och min syster köpt dem efterhand som de kom. Vilka böcker tycker du att alla bör läsa? Sara Lundbergs Fågeln i mig flyger vart den vill om konstnären Berta Hansson som ung flicka i ett TBC-drabbat Jämtland på 1920-talet. Boken är en skönhetsupplevelse i bild och text om en tid som många inte känner till. Jag har gett bort den som julklapp och istället för blommor. En annan bok är Barbro Alvings Dagbok från Berlinolympiaden 1936 med den 27-åriga Bangs artiklar för Dagens Nyheter om ett jublande Nazityskland. Skrivet med en lätthet och ett stort allvar som mynnar ut i: Vart ska detta ta vägen? Läs intervjuer med fler av våra Läsande förebilder på bonnierforlagen.se/vardegrund/hallbarhet/


40

ROMANER

En tid för oss / Tillbaka

Till Tawa

En ensam nalle i rymden

Förväntan

Den otroliga historien

till livet

Hermansson, Lars

Holm , Göran

Hope, Anna

om duvungen Fröjd

Heaton, Louisa Carlisle,

Bokförlaget Lejd

Ekström & Garay

Sekwa Förlag

Jagrell, Eva

Susan

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-23

Utblick Media

Förlaget Harlequin

Format: Inbunden

Format: Danskt band

Format: Pocket

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789185725588

ISBN: 9789189217706

ISBN: 9789188979025

Format: Danskt band ISBN: 9789198566468

Format: Häftad ISBN: 9789150948219

Jul i krinolin

Vivian

Har jag varit här förut

Serotonin

Välkommen ut på andra

Hellberg, Amanda

Hesselholdt, Christina

Holm, Sandra

Houellebecq, Michel

sidan

Lovereads

Natur & Kultur Allmänlit-

Aska Förlag

Albert Bonniers Förlag

Jansson, AnnaMaria

Utk: 2020-10-07

teratur

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-08

Norstedts

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-23

Format: Danskt band

Format: Pocket

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789188801807

Format: Inbunden

ISBN: 9789198405804

ISBN: 9789100186241

Format: MP3-fil

Epub: 9789188801814

ISBN: 9789127164796

MP3-fil: 9789137158235

Epub: 9789127164802

ISBN: 9789113110950

Samlingsvolym om

Mings största kap

Kalla, vita vinternätter

Våga visa kärlek/Efter

Greve Fabian Finns

Sonja och hennes

Highsmith, Patricia

Holst, Christoffer

festen…

karismatiska liv : Livs-

vänner.

Novellix

Lovereads

Hyatt, Sandra Sands,

njutaren

Hellberg, Åsa

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-07

Charlene

Jansson, Ludvig

Månpocket

Format: Häftad

Format: Inbunden

Förlaget Harlequin

Strego Production

Utk: 2020-10-15

ISBN: 9789175894942

ISBN: 9789188801746

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-01

Epub: 9789188801753

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789150932799

ISBN: 9789180201063

Format: Pocket ISBN: 9789179130596

Jul i strandhuset

En impulsiv kyss

Kalla, vita vinternätter

Den bästa pappan

Katten & Ön

Henry, Veronica

Hobbes, Elisabeth

Holst, Christoffer

Iding, Laura Blake, Ally

Jansson, Tove

Printz

Förlaget Harlequin

Lovereads

Kingsley, Maggie McKay,

Novellix

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-07

Emily

Utk: 2020-10-06

Format: MP3-fil

Format: Häftad

Format: MP3-fil

Förlaget Harlequin

Format: Häftad

ISBN: 9789177713401

ISBN: 9789150947595

ISBN: 9789188801944

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789175894935

Format: Häftad ISBN: 9789150948554


41

ROMANER Presentask med fyra

Förlorad

Min Martina

Ett hederligt svenskt

Drömmen blev sann

kattnoveller från

Jonsson, Clara

Jordås, Jon

namn

men…..

Novellix

Lusthuset

Lindelöws bokförlag

Kaufman, Jehoshua

Kier, Inger

Jansson, Tove

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-05

Ekström & Garay

BoD

Highsmith, Carter, Lessing

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-15

Novellix

ISBN: 9789175573502

ISBN: 9789188753250

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789189217560

ISBN: 9789178517992

Utk: 2020-10-06 Format: Häftad ISBN: 9789175894928 Getingsommaren

I mörkret vaknar vargen

Silverfåglar

En förtjusande man

När vi var unga

Jebsen, Leif

Jonsson, Clara

Juhlin, Margareta

Keyes, Marian

Kingsbury, Karen

Neonina Förlag

Lusthuset

Solvändan Förlag

Norstedts

Semnos förlag

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-05

Format: Häftad

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

Format: Häftad

ISBN: 9789197879613

ISBN: 9789175573496

ISBN: 9789198645309

ISBN: 9789113113951

ISBN: 9789188771919

Jul på menyn

Skönheten och odjuren

Sturm

Oväntat besök på Star

Kängurukrönikorna

Johnson, Debbie

Jonsson, Clara

Jünger, Ernst

Street

Kling, Marc-Uwe

Printz

Lusthuset

Bokförlaget Augusti

Keyes, Marian

Bokförlaget Thorén &

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-02

Norstedts

Lindskog

Format: Pocket

Format: MP3-fil

Format: Halvklotband

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-22

ISBN: 9789177712282

ISBN: 9789175573489

ISBN: 9789185301232

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

ISBN: 9789113113968

ISBN: 9789186905682

Hämnden är ljuv AB

Hör inte allting ihop

Stormfåglar

Å andra sidan

Härlig är framtiden

Jonasson, Jonas

ändå?

Kárason, Einar

Keyes, Marian

Klingberg, Ewa

Piratförlaget

Jonsson, Robert

Bokförlaget Thorén &

Norstedts

Historiska Media

Utk: 2020-10-23

Bokförlaget Mormor

Lindskog

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-05

Format: Epub

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-15

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

ISBN: 9789164243720

Format: Danskt band

Format: Pocket

ISBN: 9789113113746

ISBN: 9789177892311

ISBN: 9789188533760

ISBN: 9789186905699

Ett amerikanskt äkten-

Livet på Mackmakeriet

De som fick ärva

Änglar

Så länge det går att

skap

Jonsson, Stina

Karlsson, Hans H. V.

Keyes, Marian

skratta

Jones, Tayari

Semnos förlag

Recito Förlag

Norstedts

L. Stockman, Inger

Bokförlaget Forum

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-22

BoD

Utk: 2020-10-30

Format: Kartonnage

Format: Danskt band

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-02

Format: Pocket

ISBN: 9789188771902

ISBN: 9789177654919

ISBN: 9789113113753

Format: Häftad

ISBN: 9789137157573

ISBN: 9789179697433


42

ROMANER Guds krokiga pekfinger

Rufus

Monsieur de Phocas

Folkhemseremiten

Svägerskans kontrakt

Lack, Dekius

Lessing, Doris

Lorrain, Jean

Lundin, Hans

Magnusson, Göran

Bakhåll

Novellix

Alastor Press

Vulkan

Hoi Förlag

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-06

Format: Danskt band

Format: Häftad

Format: Häftad

Format: Pocket

Format: Häftad

ISBN: 9789177425441

ISBN: 9789175894966

ISBN: 9789189633711

ISBN: 9789189219755

ISBN: 9789175575933

Svårmodets döttrar

Den franska fotografen

Kärlek på italienska

Vingar av silver

Allt eller inget

Laestadius Larsson, Anna

Lester, Natasha

Lowe, Fiona Susan,

Läckberg, Camilla

Mallery, Susan

Piratförlaget

Bazar Förlag

Stephens Fiona, McArthur

Bokförlaget Forum

Förlaget Harlequin

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-21

George, Catherine

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-01

Format: Epub

Format: Pocket

Förlaget Harlequin

Format: Storpocket

Format: Häftad

ISBN: 9789164243768

ISBN: 9789170286063

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789137157801

ISBN: 9789150949360

Format: Häftad ISBN: 9789150948547

Vicky: Appstyrd

Tvära kast

Middag för sex

Minns oss som nu

Julens bästa berättelser

Lang, Ella

Lindberg De Geer,

Lu, Min

Lönnqvist, Anna

Mankell, Rydberg, Lager-

Lusthuset

Marianne

Bokförlaget Wan Zhi

Louise Bäckelin Förlag

löf, Danielsson, Söderberg,

Utk: 2020-10-05

Kaunitz-Olsson

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-09

Nesser, Jansson

Format: Epub

Utk: 2020-10-29

Format: Inbunden

Format: Pocket

Ordalaget Bokförlag

ISBN: 9789198597134

ISBN: 9789177992349

Utk: 2020-10-23

ISBN: 9789175572956

Format: Kartonnage

MP3-fil: 9789175574400

ISBN: 9789189015388

Format: Inbunden ISBN: 9789174693584

Het natt, vita lögner / Ett

För kännedom

Fjärilsvägen (lättläst)

Hennes kropp och andra

Bellevue

svårt val

Ljungman, Sofie

Lundberg, Patrik

parter : berättelser

Martin, Didier

Lemmon, Jessica Charle-

Visto Förlag

Bokförlaget Hedvig

Machado, Carmen Maria

h:ström – Text & Kultur AB

ne, Sands

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-29

Norstedts

Utk: 2020-10-09

Förlaget Harlequin

Format: Häftad

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-07

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789178852765

ISBN: 9789179710279

Format: Inbunden

ISBN: 9789173272827

Format: Häftad

Epub: 9789179710811

ISBN: 9789113094137

ISBN: 9789150947809

MP3-fil: 9789179710699

Ett bord med utsikt

Flickan i skogen

Binas historia

Landsfadern

Ett brinnande hjärta

Lenken, Peter

Lloyd, Sam

Lunde, Maja

Magnusson, Erik

Martin, Madeline

Bokförlaget Korpen

Norstedts

A Nice Noise

Ekström & Garay

Förlaget Harlequin

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-01

Format: Danskt band

Format: MP3-fil

Format: MP3-CD

Format: Inbunden

Format: Häftad

ISBN: 9789188383686

ISBN: 9789113097992

ISBN: 9789178531325

ISBN: 9789189217621

ISBN: 9789150947601


43

ROMANER

1

2

3

4

5

Topp 20: Skönlitteratur - September 2020 1. (Ny) Överlevarna av Schulman, Alex (Albert Bonniers Förlag),

11. (Ny) Berätta aldrig det här av Boisen, Frida (Bookmark Förlag),

Inbunden, utk: 2020-09-04

Inbunden, utk: 2020-09-21

2. (1) Slutet på historien av Guillou, Jan (Piratförlaget), Inbunden, utk:

12. (11) Fjärilsvägen av Lundberg, Patrik (Albert Bonniers Förlag),

2020-08-21

Inbunden, utk: 2020-08-17

3. (Ny) De vuxnas lögnaktiga liv av Ferrante, Elena (Norstedts), Inbun-

13. (7) Samlade verk av Sandgren, Lydia (Albert Bonniers Förlag),

den, utk: 2020-09-01

Inbunden, utk: 2020-03-31

4. (2) Där kräftorna sjunger av Owens, Delia (Bokförlaget Forum),

14. (Ny) Lisa och Lilly : en sann kärlekshistoria av Lodalen, Mian

Inbunden, utk: 2020-04-29

(Romanus & Selling), Inbunden, utk: 2020-09-07

5. (16) Renegater av Östergren, Klas (Bokförlaget Polaris), Inbunden, utk:

15. (Ny) Änkorna av Engman, Pascal (Bookmark Förlag), Inbunden, utk:

2020-08-27

2020-09-21

6. (Ny) Vargasommar av Rosenfeldt, Hans (Norstedts), Inbunden, utk:

16. (Ny) Under Londons broar av Moyes, Jojo (Printz), Inbunden, utk:

2020-09-23

2020-09-23

7. (4) Tritonus av Westö, Kjell (Albert Bonniers Förlag), Inbunden, utk:

17. (Ny) Kungariket av Nesbø, Jo (Albert Bonniers Förlag), Inbunden, utk:

2020-08-14

2020-09-25

8. (Ny) Hämnden är ljuv AB av Jonasson, Jonas (Piratförlaget),

18. (6) Året med 13 månader : en dagbok av Linderborg, Åsa

Inbunden, utk: 2020-09-01

(Bokförlaget Polaris), Inbunden, utk: 2020-07-23

9. (Ny) Översten av Larsmo, Ola (Kaunitz-Olsson), Inbunden, utk: 2020-

19. (9) Sen for jag hem av Smirnoff, Karin (Bokförlaget Polaris),

09-03

Inbunden, utk: 2020-04-23

10. (Ny) Månsystern : Tiggys bok av Riley, Lucinda (Bazar Förlag),

20. (Ny) Lättklätt i Tryckkammaren av Brunk Holmqvist, Karin (Bokfa-

Storpocket, utk: 2020-09-15

briken), Inbunden, utk: 2020-09-04

Kyrkbröllop

I skuggan av din tystnad

Mendelssohnkartan

En oönskad julklapp

Som en öppen bok

Martinson, Moa

Mendoza, Daniel

Meur, Diane

Molin, Sara

Molin, Sara

Modernista

GNM Publishing Group

Ekström & Garay

Norstedts

Norstedts

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-14

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Pocket

ISBN: 9789178934508

ISBN: 9789198448924

ISBN: 9789189217249

ISBN: 9789113109251

ISBN: 9789113099286

Epub: 9789113109312 MP3-fil: 9789113109367


44

ROMANER Tre systrar och en jul att

Käre Edward

Två flickor på Irland

Lilla himlafågel

Som skuggan följer

minnas

Napolitano, Ann

O’Brien, Edna

Oates, Joyce Carol

ljuset

Morgan, Sarah

Wahlström & Widstrand

Natur & Kultur Digital

Albert Bonniers Förlag

Olsson, Vibeke

HarperCollins Nordic

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-14

Libris förlag

Utk: 2020-10-09

Format: Inbunden

Format: Epub

Format: Epub

Utk: 2020-10-13

Format: Pocket

ISBN: 9789146236894

ISBN: 9789127169524

ISBN: 9789143512427

Format: Inbunden

ISBN: 9789150961782

Epub: 9789146237341

ISBN: 9789173878272

MP3-fil: 9789146237037

Vinterbröllop

Flyktingar

Två flickor på Irland

Vackra dagar

Änkorna på Österlen.

Morgan, Sarah

Nguyen, Viet Thanh

O’Brien, Edna

Oates, Joyce Carol

Stormen

HarperCollins Nordic

Bokförlaget Tranan

Natur & Kultur Allmänlit-

HarperCollins Nordic

Paborn, Sara Wilson, Anna

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-06

teratur

Utk: 2020-10-16

Bonnier Bookery

Format: Inbunden

Format: Pocket

Utk: 2020-10-16

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-06

ISBN: 9789150961645

ISBN: 9789189175112

Format: Pocket

ISBN: 9789150961621

Format: MP3-fil ISBN: 9789179010669

ISBN: 9789127166578

Epub: 9789179010676

Emma och Pekka : De

Vems ansikte är det?

Bara på besök

Nattljus

Det tredje kriget

kom från Tornedalen

Nilsson, Niclas Sundin,

O’Leary, Beth

Obrador, Towan

Papin, Line

Morin, Marie

Kajsa

Printz

Storge Förlag

Elisabeth Grate Bokförlag

Visto Förlag

Rámus Förlag

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Danskt band

Format: Danskt band

Format: Häftad

ISBN: 9789177713333

ISBN: 9789188453372

ISBN: 9789186497781

ISBN: 9789178852901

ISBN: 9789189105034

Domslut

Bedrägeriet

Bara på besök

Deckardrottningen – en

Han, jag & de andra

Mossberg, Ulrika

Nordstrand, Staffan

O’Leary, Beth

författare i motvind

Parkell, Anneli

Albert Bonniers Förlag

Nord & Hild Publishing

Printz

Olséni, Christina Hansen,

BoD

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-12

Micke

Utk: 2020-10-14

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

Bokfabriken

Format: Häftad

ISBN: 9789100181475

ISBN: 9789189195004

ISBN: 9789177713326

Utk: 2020-10-27

ISBN: 9789177856443

Format: Inbunden

Epub: 9789100181499

ISBN: 9789178355488

I väntan på livet

Flicka

Dödgrävarens dotter

Discokungen

Paus i karriären

Nandersen, Tom

O’Brien, Edna

Oates, Joyce Carol

Olsson, Sara H.

Parkhede, Maria

Ekström & Garay

Natur & Kultur Allmänlit-

Albert Bonniers Förlag

Bokfabriken

Lind & Co

Utk: 2020-10-15

teratur

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-13

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-16

Format: Epub

Format: MP3-CD

Format: Inbunden

ISBN: 9789189217393

Format: Inbunden

ISBN: 9789143512441

ISBN: 9789178353675

ISBN: 9789178617012

ISBN: 9789127166554 Epub: 9789127166561


45

ROMANER

Vibeke Olsson med ny roman om Bricken

Den populära bokserien om Bricken har nu nått sin sjunde del, Som skuggan följer ljuset. – Jag vill berätta om kampen som det var för arbetarrörelsen och den nyfödda demokratin, att det inte var så enkelt. Ett annat perspektiv handlar om tidens gång, att det finns fördjupning i livet och möjlighet till försoning i våra relationer, säger författaren Vibeke Olsson.

Bedragets pris

Fogdens brud

Se till mig som liten är

Djävulens hantverk

Jag är gråvit

Pedersen, Bente

Pedersen, Bente

Persson Giolito, Malin

Pollock, Donald Ray

Rasmussen, Bjørn

StorySide

StorySide

Bonnier Bookery

Tristero förlag

Modernista

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-21

Format: MP3-fil

Format: MP3-fil

Format: Epub

Format: Danskt band

Format: Danskt band

ISBN: 9789178655106

ISBN: 9789179416836

ISBN: 9789179010799

ISBN: 9789198142662

ISBN: 9789177818830

MP3-fil: 9789179010782

Brustna vingar

Främmande fågel

Vinterfjäril

En oundviklig längtan

Candy

Pedersen, Bente

Pedersen, Bente

Pirzadeh, Zinat

Quinn, Julia

Rengfors, Hanna-Linnea

StorySide

StorySide

Piratförlaget

Lovereads

IT-LIT AB

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-01

Format: MP3-fil

Format: MP3-fil

Format: Epub

Format: Pocket

Format: Inbunden

ISBN: 9789179416782

ISBN: 9789179416768

ISBN: 9789164243799

ISBN: 9789188801913

ISBN: 9789198618303

Erkännanden

Huldreplatsen

Vindspejare : boken om

Jägarinnan

Lyckliga äro de lyckliga

Pedersen, Bente

Pedersen, Bente

Abel målaren

Quinn, Kate

Reza, Yasmina

StorySide

StorySide

Pleijel, Agneta

HarperCollins Nordic

Bakhåll

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-16

Norstedts

Utk: 2020-10-27

Utk: 2020-10-09

Format: MP3-fil

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-09

Format: Pocket

Format: Danskt band

ISBN: 9789178655083

ISBN: 9789179416829

Format: MP3-fil

ISBN: 9789150961829

ISBN: 9789177425458

ISBN: 9789113108469

Farlig midsommarnatt

Huset vid havet

Fången

In i en stjärna

De sju systrarna : Maias

Pedersen, Bente

Pedersen, Bente

Poirier Martinsson, Roland

Qvortrup, Puk

bok

StorySide

StorySide

Kaunitz-Olsson

Weyler Förlag

Riley, Lucinda

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-23

Bazar Förlag

Format: MP3-fil

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-23

ISBN: 9789178655090

ISBN: 9789179416850

ISBN: 9789189015371

ISBN: 9789127168039

Format: Inbunden

Epub: 9789127168046

ISBN: 9789180061636


46

ROMANER Fjärilsrummet

Solsystern : Electras bok

Utan skam

En andra allians

Kungabrevet

Riley, Lucinda

Riley, Lucinda

Rivers, Francine

Rudberg, Denise

Sandemo, Margit

Bazar Förlag

Bazar Förlag

Sjöbergs Förlag

Bokförlaget Forum

StorySide

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-04

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-08

Format: Pocket

Format: Inbunden

Format: Häftad

Format: Storpocket

Format: MP3-fil

ISBN: 9789180060219

ISBN: 9789180060615

ISBN: 9789188927569

ISBN: 9789137157795

ISBN: 9789178751617

Månsystern : Tiggys bok

Solsystern : Electras bok

Doft av frihet

Quichotte

Ljuset på heden

Riley, Lucinda

Riley, Lucinda

Roberts, Nora

Rushdie, Salman

Sandemo, Margit

Strawberry Förlag

Bazar Förlag

Förlaget Harlequin

Albert Bonniers Förlag

StorySide

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-29

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

ISBN: 9789170285417

ISBN: 9789189057975

ISBN: 9789150946376

ISBN: 9789100183431

ISBN: 9789178751648

Epub: 9789100183455

Pärlsystern : Ceces bok

Stormsystern : Allys bok

Stjärnor över Broadway

Eden

Nyckeln

Riley, Lucinda

Riley, Lucinda

Roberts, Nora

Sabolo, Monica

Sandemo, Margit

Bazar Förlag

Bazar Förlag

Förlaget Harlequin

Sekwa Förlag

StorySide

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-27

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Format: Pocket

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

ISBN: 9789180061667

ISBN: 9789180061162

ISBN: 9789150946369

ISBN: 9789189157033

ISBN: 9789178751600

Skuggsystern : Stars

Stormsystern : Allys bok

Drömmarnas stad

99 procent min

Stjärntecknet

bok

Riley, Lucinda

Robinson, Lauri

Sally, Thorne

Sandemo, Margit

Riley, Lucinda

Bazar Förlag

Förlaget Harlequin

Förlaget Harlequin

StorySide

Bazar Förlag

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Format: Häftad

Format: Häftad

Format: MP3-fil

Format: Pocket

ISBN: 9789180061643

ISBN: 9789150947588

ISBN: 9789150949353

ISBN: 9789178751624

Skuggsystern : Stars

40 dagar och nätter

Försvunnen och funnen

Barn av ensamheten

Det oåterkalleliga

bok

Rinmad, Iren

/ Ökenprinsen

Sandemo, Margit

Sander, David

Riley, Lucinda

Visto Förlag

Roscoe, Pippa Graham,

StorySide

Ekström & Garay

Bazar Förlag

Utk: 2020-10-14

Lynne

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Förlaget Harlequin

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789178852789

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789178751631

ISBN: 9789189217607

ISBN: 9789180061193

ISBN: 9789180061650

Format: Häftad ISBN: 9789150948004


Åremorden – ny isande serie av Viveca Sten, författaren till Morden i Sandhamn


48

ROMANER Bärarna

Sigmund Freuds syster

Rött och svart

Hajar i räddningens tid

Sagan om tunnan

Schiefauer, Jessica

Smilevski, Goce

Stendhal

Strong Washburn, Kawai

Swift, Jonathan

Romanus & Selling

IT-LIT AB

Modernista

Norstedts

Gidlunds förlag

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-21

Format: Inbunden

Format: Danskt band

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Danskt band

ISBN: 9789189051393

ISBN: 9789198618327

ISBN: 9789188748188

ISBN: 9789113094793

ISBN: 9789178444328

What’s your Story. Vol. 1

Jana Kippo-sviten

Stygga flickor kommer

Smirnoff, Karin

till himlen

berg, Stenström, Sjögren,

Bokförlaget Polaris

Stjernström, Helena

Lundstedt, Vuorenmaa mfl

Utk: 2020-10-28

Lava Förlag

TIPS!

Det långsamma livet

Schulz Svensson, Hult-

Panda Stories

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-05

ISBN: 9789177953340

Format: Pocket

Epub: 9789189051386 MP3-fil: 9789189051553

ISBN: 9789188959720

Format: Inbunden ISBN: 9789198644203

Taïa, Abdellah Elisabeth Grate Bokförlag

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Utk: 2020-10-23 Format: Danskt band ISBN: 9789186497798

Dagarna, dagarna,

Sen for jag hem

Liljas revansch

Tant Gredelins Vintage

Sörjen som blev

dagarna

Smirnoff, Karin

Storm, Lara

Stålnacke, Anna-Lena

Takanen, Anna

Schunnesson, Tone

Bokförlaget Polaris

Lusthuset

Bokfabriken

Albert Bonniers Förlag

Norstedts

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-12

Format: Pocket

Format: Epub

Format: MP3-CD

Format: Pocket

Format: MP3-fil

ISBN: 9789177953203

ISBN: 9789175573175

ISBN: 9789178355143

ISBN: 9789100186258

MP3-fil: 9789175574721

ISBN: 9789113102665

Möte med en mästare

Grand union

Förmögenheten :

Vinter på Klarudden

Nobless

Scott, Bronwyn

Smith, Zadie

ensamhet i sällskap

Sundbeck Klav, Anna

Tartt, Amanda

Förlaget Harlequin

Albert Bonniers Förlag

Strandberg, Madeleine

Förlaget Harlequin

Lusthuset

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-27

Ebes förlag

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-15

Format: Häftad

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-16

Format: Häftad

Format: Epub

ISBN: 9789150947618

ISBN: 9789100182250

Format: Inbunden

ISBN: 9789150949346

ISBN: 9789175571560

Epub: 9789100182267

ISBN: 9789188187987

Nästan Friends

Jag måste sluta tänka

Dagar i Rom

Nattligt symposion,

Nobless

Sjöberg, Daniel

på Patrik Lundgren

Strauss, Simon

Sölvegatan 2

Tartt, Amanda

Lange Forlag

Sonck, Josefin

Lindelöws bokförlag

Svenbro, Jesper

Lusthuset

Utk: 2020-10-12

Schildts & Söderströms

Utk: 2020-10-29

Albert Bonniers Förlag

Utk: 2020-10-15

Format: Häftad

Utk: 2020-10-15

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-13

Format: MP3-fil

ISBN: 9788793779365

Format: Inbunden

ISBN: 9789188753281

Format: Inbunden

ISBN: 9789175571935

ISBN: 9789515251404

ISBN: 9789100185190 PDF: 9789100185701


49

ROMANER Att omfamna ett

Nonstop : Ett tågluffar-

Boxpasset

Kunde mamma skaffa

Åren

vattenfall

drama -genom Europa

W. Page, Eric

mig en hatt?

Woolf, Virginia

Therén, Ida

U. Birgersdotter, Ann

Lusthuset

Westerberg, Boel

h:ström – Text & Kultur AB

Natur & Kultur Digital

BoD

Utk: 2020-10-05

Ditt eget rum

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-19

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-02

Format: Danskt band

Format: MP3-fil

Format: Häftad

ISBN: 9789175574707

Format: Danskt band

ISBN: 9789173272834

ISBN: 9789127161153

ISBN: 9789178519194

Att omfamna ett

Partnerbyte

De dödas sång

Snäcksommar

Sommaren på kanalen

vattenfall

Vilde, Amalia

Ward, Jesmyn

Wiggs, Susan

Youngson, Anne

Therén, Ida

Lusthuset

Bokförlaget Forum

Förlaget Harlequin

Sekwa Förlag

Natur & Kultur Digital

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-29

Utk: 2020-10-16

Format: Epub

Format: Pocket

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: Epub

ISBN: 9789175573007

ISBN: 9789137159553

ISBN: 9789150949339

ISBN: 9789188979247

ISBN: 9789127160941

MP3-fil: 9789175574493

Att omfamna ett

Damen med vargen

Dan före dan

Caisas resa

Lite död runt ögonen

vattenfall

Vivien, Renée

Welander, Felicia

Wikman, Ellinor

Ärlemalm, David

Therén, Ida

Alastor Press

Southside Stories

BoD

Bokförlaget Forum

Natur & Kultur Allmänlit-

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-08

teratur

Format: Häftad

Format: Pocket

Format: Häftad

Format: Pocket

ISBN: 9789189633506

ISBN: 9789187879869

ISBN: 9789179697716

ISBN: 9789137157665

Djävulen på korset

Ned med vapnen!

Läppstiftet

Bita den hand som slår

Bröllopsresa

Thiong’o, Ngugi wa

von Suttner, Bertha

Wells, Maria Andersson,

Wolgast, Henrik

Pedersen, Bente

Modernista

Sjösala förlag

Pia Burewall, Christine

Hoi Förlag AB

Boknöje

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-25

Ordberoende Förlag

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-07

Format: Häftad

Format: Pocket

Utk: 2020-10-01

Format: Danskt band

Format: Inbunden

ISBN: 9789178936687

ISBN: 9789187193552

Format: Inbunden

ISBN: 9789176972434

ISBN: 9789177137191

ISBN: 9789188867537

Epub: 9789176972861

Utk: 2020-10-16

ISBN: 9789188683137

Format: Flexband ISBN: 9789127160934

MP3-fil: 9789175570990

Äldre dam med

Boxpasset

En oväntad oas / Bröllop

Genom märg och ben

Med lykta efter lycka

mörka hemligheter

W. Page, Eric

på slottet

Woodson, Jacqueline

Kristoferson, Niclas

Tursten, Helene

Lusthuset

West, Annie Milburne,

Natur & Kultur Digital

Virens Förlag

Bokförlaget NoNa

Utk: 2020-10-05

Melanie

Utk: 2020-10-29

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-08

Format: Epub

Förlaget Harlequin

Format: MP3-fil

Format: Häftad

Format: Inbunden

ISBN: 9789175573151

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789127169326

ISBN: 9789198637182

ISBN: 9789189177024

Format: Häftad

Epub: 9789189177239

ISBN: 9789150948011


FACKLITTERATUR

50

Läkaren Anders Wallensten debuterar med Hälsogåtan

Foto: Pressbild/Bonnier Fakta.

I Hälsogåtan – evolution, forskning och 48 konkreta råd debuterar läkaren och epidemiologen Anders Wallensten. – Trots att jag är läkare och intresserad av hälsa och träning kände jag att jag blev mer och mer förvirrad och frustrerad. Nya hälsotrender, tips och råd sköljer över oss helat tiden. Eftersom jag är nyfiken av mig har jag testat det mesta, olika träningsformer, kalla duschar, smoothies och shots, meditation. Jag ville veta vad som verkligen spelar roll. Därför grottade jag ned mig i litteraturen om vårt ursprung och i forskarrapporter för att reda ut svaret på den, i min mening, förbryllande hälsogåtan, säger Anders Wallensten.

Filosofi i den klassiska

Works on Yellow

Jesus Befriaren

Jordabalken : Lagtext

Chefskap, ledarskap och

världen

Almegård, Mats

Anderson, Neil

Andersson, Björn

medarbetarskap

Adamson, Peter

Substans

Sjöbergs Förlag

LexInfo

Andersson, Crevani,

Bokförlaget Thales

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-13

Eriksson-Zetterquist,

Utk: 2020-10-16

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: Häftad

Tengblad,

ISBN: 9789188927460

ISBN: 9789163963704

Studentlitteratur AB

Format: Halvklotband

ISBN: 9789198542332

Utk: 2020-10-05

ISBN: 9789172351226

Format: Danskt band ISBN: 9789144111896 Astronomisk kalender

Hammare & spik

Den osynliga nåden :

Rörelseglädje för hållba-

Algoritmmakaren

2021 : vad du kan se på

Almqvist, Erik Eje

minnen och gestaltning-

ra barn : Fysisk aktivitet

Andersson, Tommy

himlen under året

Natur & Kultur Allmänlit-

ar ur mitt sociala arv

och välbefinnande i

Fri Tanke

Ahlin, Per

teratur

Andersson, Bernt-Olov

förskolan

Utk: 2020-10-19

Norstedts

Utk: 2020-10-07

Bokförlaget Reptil

Andersson, Fagerström,

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-29

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-01

Gothia Fortbildning AB

ISBN: 9789188589804

Format: Inbunden

ISBN: 9789127168671

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-13

ISBN: 9789113109428

Epub: 9789127168688

ISBN: 9789151952123

Format: Häftad ISBN: 9789177412267

PDF: 9789127168695 Skola för lönsamhet :

Avslagsmaskinen :

Den osynliga nåden :

Weekendvandra kring

Chakraenergi

om elevers marknads-

Byråkrati och avhu-

minnen och gestaltning-

Stockholm

Archuleta, Victor

anpassade villkor och

manisering i svensk

ar ur mitt sociala arv

Andersson, Gunnar

Tukan förlag

vardag

sjukförsäkring

Andersson, Bernt-Olov

Calazo Förlag

Utk: 2020-10-30

Allelin, Majsa

Altermark, Niklas

Bokförlaget Reptil

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Arkiv förlag/A-Z förlag

Verbal Förlag

Utk: 2020-10-01

Format: Danskt band

ISBN: 9789179853945

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-28

Format: MP3-fil

ISBN: 9789189079373

Format: Häftad

Format: Danskt band

ISBN: 9789163159732

ISBN: 9789179243340

ISBN: 9789189155060


51

FACKLITTERATUR Självsyn och världsbild i

Tänk om?: Min berät-

Karriär och profession

Uppskattande ledar-

Horisonten finns alltid

tecknade serier

telse om att tro Gud om

Bengtsson, Mikael

konst – Språkets bety-

kvar

Arnerud Mejhammar,

mer… alltid mer

Lunds universitet, Me-

delse för ledarskapets

Bornemark, Jonna

Kristina

Barnett, Tommy

dia-Tryck

utmaningar

Volante

Sanatorium Förlag

Stiftelsen Livets Ord

Utk: 2020-10-19

Bergman, Blomqvist,

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-07

Format: Häftad

Studentlitteratur AB

Format: Inbunden

Format: Halvklotband

Format: Danskt band

ISBN: 9789189604667

Utk: 2020-10-20

ISBN: 9789189043282

ISBN: 9789187243233

ISBN: 9789189071179

Format: Häftad ISBN: 9789144135366

Godhetstyranniet : om makt och vanmakt i Sveriges offentlighet Arnstberg, Karl-Olov Debattförlaget Utk: 2020-10-01 Format: Flexband ISBN: 9789198335798

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Möta den som sörjer –

Inga som vi

Det kom för mig i en

Flera perspektiv på sorg

Best, Stephen Bao, Viola

hast : historien om bar-

efter dödsfall

Modernista

namörderskan Ingeborg

Benkel, Inger

Utk: 2020-10-23

Andersson

Studentlitteratur AB

Format: Häftad

Bouroncle, Maria

Utk: 2020-10-13

ISBN: 9789178933136

Lava Förlag

Format: Häftad

Utk: 2020-10-20

ISBN: 9789144141985

Format: Pocket ISBN: 9789188959706

Digitala verktyg i mate-

Den evangeliska teolo-

Straffansvar vid atypiska

Löften till en son : ett

Ta ledarskapet till nästa

matikundervisningen

gin: En introduktion

sinnestillstånd : Skuld-

år av sorg, hopp och

nivå Personliga verktyg

Askebäck Diaz, Camilla

Barth, Karl

prövningen vid allvarlig

mening

och vertikal utveckling

Kvarnsell, Helena

Spricka förlag

psykisk störning

Biden, Joe

Bramsen, Annika Arenvi,

Gothia Fortbildning AB

Utk: 2020-10-02

Bennet, Tova

A Nice Noise

Katharina Giege, Ulf Quest AB

Utk: 2020-10-21

Format: Häftad

Norstedts Juridik AB

Utk: 2020-10-15

Format: Häftad

ISBN: 9789198569827

Utk: 2020-10-07

Format: CD-ljudbok

Utk: 2020-10-01

Format: Häftad

ISBN: 9789178531356

Format: Pocket

ISBN: 9789177412151

ISBN: 9789151963709

ISBN: 9789139022558 Kristaller för alla

El mito de la Quintrala

KISS Partners in Crime

Sanningen som politisk

Överlevnad : för

tillfällen

: Estructuras simbóli-

– Vol 2

slagfält

samhället och

Askinosie, Heather

cas en dos novelas de

Bergdahl, Alex Linnaeus,

Bjereld, Ulf Demker, Marie

människorna

Livsenergi

Gustavo Frías

Carl

Timbro

Brandt, Oskar

Utk: 2020-10-01

Belmar, Jasmin

Fifth Island Music

Utk: 2020-10-07

BoD

Format: Inbunden

Stockholm University

Utk: 2020-10-30

Format: Häftad

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789188633545

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

ISBN: 9789177032250

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789198363777

ISBN: 9789180072281

ISBN: 9789176498194 Varifrån kommer jag?

Kollektivavtalsgrundad

Åtskilliga låtar av Tore

Själens resa hem – Möt

Du ska dö: en dokumen-

Vem är jag? Vart är jag

försäkring : Några

Berger

din själ i livet mellan

tär berättelse om mordet

på väg?

huvuddrag

Berger, Tore

liven

på Fadime Sahindal

Back, Pontus J.

Bengtsson, Bertil

Carlsson

Borenstein, Rita

Broberg, Ulf Ericksson, Leif

Talking Music

Norstedts Juridik AB

Utk: 2020-10-21

Rita Borenstein

StorySide

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-15

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-16

Format: Pocket

Format: Häftad

ISBN: 9789189063235

Format: Danskt band

Format: MP3-fil

ISBN: 9789198386769

ISBN: 9789139023104

ISBN: 9789151943480

ISBN: 9789152108970


52

FACKLITTERATUR Min trädgård

Transkulturell psykiatri

Social dokumentation

Osynliga kvinnor : hur

Bugg för alla : En

Broman Strohmaier, Linda

Bäärnhielm, Sofie

i handläggning och

brist på data bygger en

introduktion till Sveriges

Djurkonsulten ZED

Natur & Kultur Akademisk

genomförande : Med

värld för män

populäraste pardans.

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-16

värdegrund och ICF

Criado Perez, Caroline

Dansdotter, Johanna M

Format: Spiralbunden

Format: Häftad

Carlsson, Nilsson

Romanus & Selling

Akvileja

ISBN: 9789163980381

ISBN: 9789127828483

Edmund Burke : konservatismens profet Bryld, Claus Timbro Utk: 2020-10-28 Format: Inbunden ISBN: 9789177032205

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Gothia Fortbildning AB

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-17

Utk: 2020-10-12

Format: Flexband

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789189051218

ISBN: 9789180200134

ISBN: 9789177412366

Epub: 9789189051225

Fördjupningspass om

Osynliga kvinnor : hur

Journaling : kreativa

Albertine

brist på data bygger en

tekniker

Carson, Anne

värld för män

Day, Renee

Bokförlaget Faethon

Criado Perez, Caroline

Tukan förlag

Utk: 2020-10-23

Romanus & Selling

Utk: 2020-10-05

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-21

Format: Danskt band

ISBN: 9789198514995

Format: MP3-fil

ISBN: 9789179852337

ISBN: 9789189051515

Spökindustrin

Jag saknar fruntimmer

från min jägarpenna

I ärlighetens namn : min

Klockor : en tidlös

Bygdén, Alexander

här : en biografi över

Christoffersson, Sten

resa genom Karolinska

historia

Lava Förlag

Anna Bugge Wicksell

Outdoorbooks

Institutets värsta kris

Denke, Thomas

Utk: 2020-10-05

Carlsson Wetterberg,

Utk: 2020-10-23

Dahlman-Wright, Karin

Roos & Tegner

Format: Häftad

Christina

Format: Danskt band

Ekerlids

Utk: 2020-10-08

ISBN: 9789198460841

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-23

Format: Danskt band

ISBN: 9789188953728

Format: Epub

ISBN: 9789188849694

ISBN: 9789188959645

Natur & Kultur Digital

ISBN: 9789127162433 CAMP-B: Så slår du

Jag saknar fruntimmer

Monoteismens Mono-

Metoder för forskning i

Med Volvo i fokus : foto-

börsen år efter år – en

här : en biografi över

polspel : religion som

socialt arbete –hur, var

grafen Bernt Lindström

investeringsfilosofi som

Anna Bugge Wicksell

affärsidé

och varför?

Dicksson, Ida Knutson

fungerar

Carlsson Wetterberg,

Claus, Christer

Dahlstedt (red.), Magnus

Udd, Lena

Bynélius, Johan

Christina

Serapeion

Gruber (red.), Sabine

Votum & Gullers Förlag

Caprivi Publishing

Natur & Kultur Allmänlitt.

Utk: 2020-10-16

Gleerups Utbildning AB

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-10

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-20

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789151947686

Format: Häftad

ISBN: 9789189021228

ISBN: 9789151927343

ISBN: 9789127162426

Nätverksfamiljen

Exponentiell klimatom-

Instagram changed my

Bunden uti Lund. Berg-

Hitta din övernaturliga

Bäck-Wiklund, Margareta

ställning : hur vi kan

life – signerad special-

grenska bokbinderiet

kraft

Natur & Kultur Akademisk

stoppa klimatomställ-

utgåva

1802-1977.

Dispenza, Joe

Utk: 2020-10-23

ningarna

Collin, Christoffer

Dal, björn

Livsenergi

Format: Häftad

Carlsson, Rebecka

Lava Förlag

Vekerum (Orbis Pictus)

Utk: 2020-10-08

ISBN: 9789127828216

Lava Förlag

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-13

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Format: Board book

ISBN: 9789188633767

Format: Danskt band

ISBN: 9789163925702

ISBN: 9789197288675

ISBN: 9789188959652

ISBN: 9789151101620


53

FACKLITTERATUR

1

2

3

5

4

Topp 20 Facklitteratur - September 2020 1. (1) Familjen av Bäckström Lerneby, Johanna (Mondial), Inbunden, utk:

11. (Ny) Äkta hela vägen av Niva, Erik & Mutumba, Martin (Mondial),

2020-05-20

Inbunden, utk: 2020-08-25

2. (2) Det goda livet : maten som gör skillnad för din hälsa av Taylor,

12. (Ny) I rättvisans tjänst : berättelser från mitt liv som advokat av

Tareq & Ask, Sara (Bonnier Fakta), Inbunden, utk: 2020-08-25

Eriksson, Johan (Albert Bonniers Förlag), Inbunden, utk: 2020-09-04

3. (Ny) Ingenjörerna av Wetterberg, Gunnar (Albert Bonniers Förlag),

13. (11) Kapten Haddocks ordbok : från alabasterskalle till ökenråt-

Inbunden, utk: 2020-09-08

ta av Wahlberg, Björn (Cobolt förlag), Inbunden, utk: 2020-08-20

4. (Ny) Handbok för språkpoliser av Lövestam, Sara (Piratförlaget),

14. (Ny) Klassiska rätter på veganskt vis : hållbara recept på maten

Inbunden, utk: 2020-09-08

du inte kan vara utan av Johansson, Gustav (Bonnier Fakta), Inbunden,

5. (Ny) 3 november 2020 ödesvalet : om en demokrati i fara av

utk: 2020-09-22

Reinfeldt, Fredrik (Albert Bonniers Förlag), Inbunden, utk: 2020-09-03

15. (12) Ålevangeliet : berättelsen om världens mest gåtfulla fisk av

6. (15) Veckans matsedel : middagsrecept från olika delar av värl-

Svensson, Patrik (Albert Bonniers Förlag), Danskt band, utk: 2020-08-03

den av Mourtada, Zeina (Bonnier Fakta), Inbunden, utk: 2020-09-08

16. (6) Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisning av Svensson, Paul

7. (Ny) Gangsterparadiset : så blev Sverige arena för

(Bonnier Fakta), Inbunden, utk: 2020-04-21

gängkriminalitet, skjutningar och sprängdåd av Wierup, Lasse

17. (10) Konsten att fördärva sitt liv – eller inte av Einhorn, Stefan

(Bokförlaget Forum), Inbunden, utk: 2020-09-21

(Natur & Kultur Akademisk), Inbunden, utk: 2020-08-15

8. (Ny) Mitt livs buffé av Petrushina, Kristina Keyyo (Bokförlaget Forum),

18. (Ny) Mat på en plåt : smarta middagar och andra enkla ugnsrät-

Inbunden, utk: 2020-09-23

ter av Taylor, Tareq (Bonnier Fakta), Danskt band, utk: 2020-09-03

9. (Ny) Vårt enda liv : sekulär tro och andlig frihet av Hägglund, Martin

19. (Ny) Stickat till vardags av Åberg, Erika (Bokförlaget Semic),

(Volante), Inbunden, utk: 2020-09-30

Inbunden, utk: 2020-09-02

10. (4) Snabbt, gott och billigt! av Warsén, Jenny (Bonnier Fakta),

20. (Ny) Wok, ris, nudlar av Walldén, Jennie (Bonnier Fakta), Inbunden,

Inbunden, utk: 2020-07-29

utk: 2020-09-22

Årsredovisning

Den industrialiserade

På osannolika skäl

Kommunikation med

FOLKKONSTMUSEUM

enligt K2

staden (RJ:s årsbox

Dükler, Hannes

vårdnadshavare – En

Edwardson, Åke

Drefeldt, Caisa Törning,

2020. Staden)

Bokförlaget Polaris

professionell kompetens

Duke, Yukiko

Eva

Dribe, Martin Svensson,

Utk: 2020-10-02

i förskolan

Dager Förlag

Studentlitteratur AB

Patrick

Format: Pocket

Eckeskog, Linn

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-05

Makadam förlag

ISBN: 9789177953043

Studentlitteratur AB

Format: Inbunden ISBN: 9789198362824

Format: Häftad

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-22

ISBN: 9789144142296

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789170613173

ISBN: 9789144136370


54

FACKLITTERATUR Hoppet : Bara du kan

Mörkermanifestet : om

Äckligt : berättelser om

En himla massa pro-

Stridsåtgärder i ar-

rädda världen

artificiellt ljus och hotet

slem, snor och andra

gram : Göteborgs radio

betstvister :

Ehrenberg, Johan

mot en ursprunglig rytm

sekret

och tv under 100 år

Eriksson, Kurt Ericson, Bo

Leopard Förlag

Eklöf, Johan

Ellervik, Ulf

Engblom, Lars-Åke

Norstedts Juridik AB

Utk: 2020-10-14

Natur & Kultur Allmänlit-

Fri Tanke förlag

Roos & Tegner

Utk: 2020-10-07

Format: Pocket

teratur

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-01

Format: Häftad

ISBN: 9789189145399

Utk: 2020-10-16

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

ISBN: 9789139018643

Format: Inbunden

ISBN: 9789178198566

ISBN: 9789187439629

TIPS!

Att undervisa vuxna :

Situationsanpassad

Språk- och kunskapsut-

ekonomi- och verk-

vecklande arbetssätt

samhetsstyrning – Tillit,

Engborg, Annsofie

effektivitet och styrning

Gothia Fortbildning AB

Fahlén, Knut

Utk: 2020-10-15

Komlitt

Format: Board book

Utk: 2020-10-04

ISBN: 9789177411840

Format: Inbunden

ISBN: 9789127167483 Enkla jobb och kunska-

Om man håller sig i

per i svenska – nycklar

solen

till integration?

Ekström, Johanna

Ek, Simon Hammarstedt,

Albert Bonniers Förlag

Mats Skedinger, Per

Utk: 2020-10-15

SNS Förlag

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-06

ISBN: 9789100187514

Format: Häftad

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

ISBN: 9789172512313

ISBN: 9789188637468 Navigation och sjöman-

Julspel

Värdeskapande frivilligt

Mörkerstråk. Lyrik och

Tänk på döden

skap

Ekström, Myra

socialt arbete : En rap-

musik i det tyska nitton-

Fartash, Pejman

Ekblad, Jonas Wallin, Börje

Sångfågeln Musik

port om verksamheten

hundratalets skugga

BoD

Jure Förlag

Utk: 2020-10-07

Unga station

Englund, Axel

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-30

Format: Häftad

Elmersjö, Magdalena

Ellerströms Förlag

Format: Häftad

Format: Inbunden

ISBN: 9789198506785

Södertörns högskola

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789179697969

Utk: 2020-10-19

Format: Danskt band

Format: Häftad

ISBN: 9789172475878

ISBN: 9789172238190

ISBN: 9789189109247 Sorgsna ögon : brev

Forskningsetik – Grepp-

Det civilrättsliga

En ny bostadsbeskatt-

Tolkade möten – Tolk-

till Gunnel Bergström

bar metod

i svensk inkomst­

ning

ningens betydelse för

1930-1934

Eldén, Sara

skatterätt

Englund, Peter

rättsäkerhet

Ekelöf, Gunnar

Studentlitteratur AB

Emblad, Patrik

SNS Förlag

Fioretos, Gustafsson,

Ellerströms Förlag

Utk: 2020-10-05

Handelshögskolan vid

Utk: 2020-10-13

Norström

Utk: 2020-10-01

Format: Häftad

Göteborgs Universitet

Format: Häftad

Studentlitteratur AB

Format: Danskt band

ISBN: 9789144120621

Utk: 2020-10-21

ISBN: 9789188637475

Utk: 2020-10-26

ISBN: 9789172475915

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789187869228

ISBN: 9789144138817

Mörkermanifestet : om

Äckligt : berättelser om

Den visuella tystnaden

Tre Planeter

Vardagspsalm – en sång

artificiellt ljus och hotet

slem, snor och andra

Engberg, Mia

Eriksson, Birger

för livet varje dag

mot en ursprunglig rytm

sekret

POV Books

BoD

Folkelind, Charlotta

Eklöf, Johan

Ellervik, Ulf

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-20

Marcus förlag

Natur & Kultur Digital

Fri Tanke

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-12

ISBN: 9789151961156

ISBN: 9789179697464

Format: Spiralbunden

Format: Epub

Format: Inbunden

ISBN: 9789127167490

ISBN: 9789189139817 Epub: 9789178198078

ISBN: 9789179997205


55

FACKLITTERATUR Följ din intuition

Finn vilan i Gud; ro för

Digital marxism

My Little Pony : den

Frida Kahlo : en biografi

Frankell, Tomas

min själ

Hagberg, Loke

inofficiella boken om det

Herrera, Hayden

Deva Center AB / Tomas

Graham, Lindsey

BoD

svenska samlandet

Modernista

Frankell

Semnos förlag

Utk: 2020-10-12

Hansson, Mina

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-15

Format: Inbunden

Diverzity Förlag

Format: Danskt band

Format: Inbunden

Format: Danskt band

ISBN: 9789179697655

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789178935420

ISBN: 9789151965000

ISBN: 9789188771865

Format: Inbunden ISBN: 9789198515558

Bokcirkel i lättläst : att

Marknadskriget : tio

Nyckelsamlingen : Loke

Den betydelsefulla

The Moneyfest

skapa läsmod hos läsare

verkliga rättsfall

Hagbergs samlade verk

högläsningen – – med

Holknekt, Per O´Connor,

med funktionsvarianter

Grebe, Camilla Torelm,

volym II

barn i förskolan

Karin

Friman, Jenny

Anders

Hagberg, Loke

Heimer, Maria

Bazar Förlag

LL-förlaget

Medströms Bokförlag

BoD

Studentlitteratur AB

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-13

Format: Kartonnage

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Flexband

ISBN: 9789180060400

ISBN: 9789188073969

ISBN: 9789173291583

ISBN: 9789176992449

ISBN: 9789144140315

Flykten från friheten

The Clarets : boken om

56 LHC-profiler

Kristen spiritualitet

Pianolek, kända

Fromm, Erich

Burnley FC

Hagesund, Johan

genom tiderna

julsånger

Lindelöws bokförlag

Gustavsson, Tomas

Dibb förlag

Heith-Stade, David

Holm Kofod, Pernille

Utk: 2020-10-29

BoD

Utk: 2020-10-10

Artos & Norma Bokförlag

Edition Doremi ApS

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-01

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-08

ISBN: 9789198478754

Format: Danskt band

Format: Inbunden

ISBN: 9789175806402

ISBN: 9788793603042

ISBN: 9789187291845

Format: Häftad ISBN: 9789179696894

Avbilder : En essä om

Självklart! Inte? : en

Grundskolans regelbok

Organisation av

Gud och människor

filosofibok (arabiska)

2020/21 : Bestämmelser

arbetsmarknads- och

Fällberg, David

Haglund, Liza Persson,

om grundskola, försko-

bostadsintegration

Recito Förlag

Anders J.

leklass och fritidshem

Holmqvist, Omanovic,

Utk: 2020-10-27

Bokförlaget Dar Al-Muna

Hellstadius, Mikael

Vedran Urban,

Format: Danskt band

AB

Norstedts Juridik AB

SNS Förlag

ISBN: 9789177654933

Utk: 2020-10-10

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-22

Format: Inbunden

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789188863409

ISBN: 9789139117438

ISBN: 9789188637529

Så ett frö och bli mål-

Perspektiv

Allvarligt talat : livet, hur

Paddla kajak i Bohuslän

Borde hålla käft : en bok

tidsmedveten

Gyllenhammar, Pehr G

fan gör man?

: salta turer bland säl

om Märta Tikkanen

González Lönnqvist, Sofia

Bazar Förlag

Hansson, Bob

och granit

Holmström, Johanna

Studentlitteratur AB

Utk: 2020-10-23

Ordfront Förlag

Hermanson, Joakim

Norstedts

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-23

Calazo Förlag

Utk: 2020-10-16

Format: Flexband

ISBN: 9789189057166

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

ISBN: 9789177751274

Format: Danskt band

ISBN: 9789113109442

ISBN: 9789144131467

ISBN: 9789189079144


56

FACKLITTERATUR

Martin Hägglund skriver om sekulär tro

Uppmärksammade och hyllade Vårt enda liv (i original This Life: Secular Faith and Spiritual Freedom) av filosofen Martin Hägglund (översättare Andreas Vesterlund) är en inspirerande bok om hur vi kan förändra våra liv, och förklarar hur vår strävan efter frihet och demokrati borde leda oss vidare bortom både religion och kapitalism. Hägglund menar att vi i stället för en religiös tro på evigheten bör fördjupa en sekulär tro.

Rocken anfaller

Industrimatens ärorika

Industrimatens ärorika

Sjörätt för yrkes- och

Tecken på liv

Horgby, Björn

historia: Bröd

historia: Strösocker

fritidssjöfolk – Fartygs-

Jeff Johnson, Michael

Carlsson

Håkansson, Andreas

Håkansson, Andreas

befäl klass VII

David Media

Utk: 2020-10-21

Fri Tanke förlag

Fri Tanke förlag

Ihre, Rolf Lindefors, Daniel

Utk: 2020-10-30

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-01

Jure Förlag

Format: Inbunden

ISBN: 9789189063006

Format: MP3-fil

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-06

ISBN: 9789198363357

ISBN: 9789178198658

ISBN: 9789178198641

Format: Häftad ISBN: 9789172238145

BZH360 : en småländsk

Industrimatens ärorika

Industrimatens ärorika

Miljöpolitikens villkor

Naturlycka : Vår

brukshistoria

historia: Glass

historia: Ärtor

Jagers, Sverker C Matti,

värdefulla biologiska

Houltz, Anders Bruzaholms

Håkansson, Andreas

Håkansson, Andreas

Simon

mångfald

bruk

Fri Tanke förlag

Fri Tanke förlag

Studentlitteratur AB

Jennersten, Ola

Förlaget Näringslivshis-

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-05

Bazar Förlag Utk: 2020-10-07 Format: Inbunden

toria

Format: MP3-fil

Format: MP3-fil

Format: Häftad

Utk: 2020-10-09

ISBN: 9789178198627

ISBN: 9789178198610

ISBN: 9789144118543

ISBN: 9789180060981

Format: Häftad ISBN: 9789198516067 skulpturerna på Djur-

Industrimatens ärorika

Industrimatens ärorika

Vår del av Östersjön

Naturlycka: vår värdeful-

gården

historia: Ketchup

historia: Öl

Jakobsson, Hanna Mi

la biologiska mångfald

Hultqvist, Ingrid

Håkansson, Andreas

Håkansson, Andreas

GotlandsBoken

Jennersten, Ola

Outdoorbooks

Fri Tanke förlag

Fri Tanke förlag

Utk: 2020-10-09

Bazar Förlag

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-07

Format: Danskt band

Format: MP3-fil

Format: MP3-fil

ISBN: 9789185803613

Format: Inbunden

ISBN: 9789198460889

ISBN: 9789178198597

ISBN: 9789178198603

De europeiska veten-

Industrimatens ärorika

Vårt enda liv : sekulär

Historia från kursplan till

Hur vill du dö? : om

skapernas kris och

historia: Ost

tro och andlig frihet

klassrum : Perspektiv på

makten över livets slut

den transcendentala

Håkansson, Andreas

Hägglund, Martin

lärares historieunder-

Jersild, P. C.

fenomenologin

Fri Tanke förlag

Volante

visning

Fri Tanke förlag

Husserl, Edmund

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-14

Jarhall, Jessica

Utk: 2020-10-21

Bokförlaget Thales

Format: MP3-fil

Format: Häftad

Malmö Universitet

Format: Epub

Utk: 2020-10-28

ISBN: 9789178198634

ISBN: 9789179650933

Utk: 2020-10-09

ISBN: 9789180200233

ISBN: 9789189123397

Format: Inbunden

Format: Häftad

ISBN: 9789172351066

ISBN: 9789178770960


57

FACKLITTERATUR Hur vill du dö? : om

Finnboda varv

Kalkylering – för offent-

Ett händelserikt arbetsliv

Praktisk handbok för

makten över livets slut

Josephson, Mikael

liga verksamheter

Kumlin, Eva

skolläkare och skolskö-

Jersild, P. C.

Trafik-Nostalgiska Förlaget

Karlsson, Tom Nylinder, Pia

Kumlin Förlag

terskor

Fri Tanke

Utk: 2020-10-18

Studentlitteratur AB

Utk: 2020-10-01

Leissner, Margareta Lun-

Utk: 2020-10-21

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-09

Format: Halvfranskt band

devall-Överby, Hellen

Format: Inbunden

ISBN: 9789188605436

Format: Häftad

ISBN: 9789198622102

Studentlitteratur AB Utk: 2020-10-20

ISBN: 9789144134468

ISBN: 9789189139923

Format: Häftad ISBN: 9789144138664 Boken som lurade

Hyrestvister, arren-

Indalsälven – En kraft-

PULS SO-boken 1-3

Att driva hunddagis och

världen

detvister och bostads-

källa i tiden

Grundbok, andra

hundpensionat – krav

Jesipov, Valerij

rättstvister : Förfarandet

Klopp, Henrik von

upplagan

och praktiska råd

Karneval förlag

i nämnder och hovrätt

Sanatorium Förlag

Körner, Göran Willebrand,

Lewis, Cathy

Utk: 2020-10-15

Julius, Håkan

Utk: 2020-10-04

Maria

Pygmalion

Format: Inbunden

Norstedts Juridik AB

Format: Halvklotband

Natur & Kultur Läromedel

Utk: 2020-10-02

ISBN: 9789188729385

Utk: 2020-10-13

ISBN: 9789187243240

Utk: 2020-10-30

Format: Epub

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789151968193

ISBN: 9789139022046

ISBN: 9789127458451

Flaskpost till framtiden :

Vem är du? : den mo-

Telefonen då och nu

Att driva hunddagis och

så bevarar vi våra spår i

derna forskningen om

Langvig, Torsten

hundpensionat – krav

100 000 år

Big Five

Solentro

och praktiska råd

Joelsson, Johan Jacobson,

Kajonius, Petri Dåderman,

Utk: 2020-10-06

Lewis, Cathy

Jonatan

Anna

Format: Häftad

Pygmalion

Votum & Gullers Förlag

Fri Tanke förlag

ISBN: 9789175656502

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-05

Format: Inbunden

Format: Epub

ISBN: 9789189021105

ISBN: 9789178198047

Öppna mitt hjärta

Fredagskaka i Kabul

Svenska värderingar?:

Kusten är klar ! eller 100

Brottarbröder : En fight

Johansson, Marcus

Kant, Albertina

Den svenska värdegrun-

dagar i kajak och 100

för livet

Fröet Förlag

Balkong Förlag

dens dilemma

nätter i tält runt hela

Lidberg, Martin Lidberg,

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-23

Koskinen, Lennart

Sveriges kust

Jimmy Lundgren, Theodor

Format: Storpocket

Format: Häftad

Santérus Förlag

Larsson, Bengt

Mondial

ISBN: 9789198401455

ISBN: 9789187553462

Utk: 2020-10-16

Bengt Larssons Förlag

Utk: 2020-10-14

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-09

Format: Inbunden

ISBN: 9789173591546

Format: Kartonnage

ISBN: 9789189061736

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Format: Pocket ISBN: 9789151968209

ISBN: 9789151944982 Många tidningar var det

Samhällsfarliga konflik-

Församlingskultur;

Danius och modet

Fräls oss från ondo : Om

: Göteborgspressen un-

ter i en ny tid – utma-

navet i församlingens

Ledendal, Marie Warkan-

makt och maktmissbruk

der 100 år (1920-2020)

ningar och reformbehov

gemensamma liv

der, Philip Danius, Sara

Lignell, Fredrik Västberg,

Jonsson, Sverker

Karlson, Nils Karlson, Nils

Kristensson, Åsa

Hoc Press

Helen

Roos & Tegner

Ratio

Tell it

Utk: 2020-10-15

Libris förlag

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-15

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-20

Format: Inbunden

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789151921761

Format: Danskt band

ISBN: 9789187439612

ISBN: 9789180201131

ISBN: 9789198629958

ISBN: 9789173878500


58

FACKLITTERATUR Ordspelet – Paket

Final Cut. Att göra en

Kinesisk grammatik

101 saker som EU gör

Lär känna din hund –

Lind, Marcus

Doris

Lodén, Torbjörn Xinzheng,

Lövestam, Göran

och dig själv!

NA Förlag

Lindén, Lisa Slonawski,

Wan

Blå Huset

Malm, Kerstin Avenius,

Utk: 2020-10-08

Agneta

Appell Förlag

Utk: 2020-10-12

Malin

Format: Övrigt

Bokförlaget Korpen

Utk: 2020-10-27

Format: Pocket

AH BOOKS Publishing AB

Utk: 2020-10-23

Format: Flexband

ISBN: 9789151964706

Utk: 2020-10-08

Format: Häftad

ISBN: 9789198406474

ISBN: 9789188229564

Format: Inbunden ISBN: 9789163989919

ISBN: 9789188383631

QR-Röd Singaporemeto-

Allt för konsten – En

De första årens engelska

Pandemiernas tid : om

den Blockmodellen

bok om Österängens

– Förskoleklass till åk 6

covid 19 och andra

Lindberg, Doris Christian-

Konsthall

– på vetenskaplig grund

farsoter och hur vi kan

sen, Cecilia

Linder, Josefsson, Åkeson,

Lundberg, Gun

förhindra dem

Askunge Thorsén förlag

Andersson, O.T. Vallbo,

Studentlitteratur AB

Mackenzie, Debora

Utk: 2020-10-13

Österängens Konsthall

Utk: 2020-10-27

Ordfront Förlag

Format: Spiralbunden

Utk: 2020-10-03

Format: Häftad

Utk: 2020-10-28

ISBN: 9789177670803

Format: Inbunden

ISBN: 9789144140797

Format: Inbunden ISBN: 9789177751359

ISBN: 9789198390414 Varianter på demokrati

Kampen om välfärds­

Den planerade staden :

Pojken, mullvaden, räven

Svenska Orient Linien :

(V-Dem) och förklaringar

arbetets värde

Stockholm under 800 år

och hästen

rederiet som överlevde

av demokratisering

Linderoth, Kristin

Lundevall, Peter

Mackesy, Charlie

Malmberg, Gert

Lindberg, Staffan I.

Leopard Förlag

Carlsson

Bokförlaget Forum

Breakwater Publishing

Makadam förlag

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-30

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: Halvklotband

Format: Halvklotband

Format: Häftad

ISBN: 9789178955985

ISBN: 9789189063426

ISBN: 9789137156828

ISBN: 9789186687595

ISBN: 9789170613333

PDF: 9789137156835

Formgivaren Pierre

Att dikta för livet, döden

Forssell

och evigheten : tillfälles-

Lindblad, Thomas

diktning

Appell Förlag

Lindgärde, Jönsson, Möl-

Utk: 2020-10-29

ler, Vetushko-Kalevich

Format: Inbunden

Makadam förlag

ISBN: 9789198548501

Utk: 2020-10-23 Format: Kartonnage

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Döpt i den helige ande

Frihetens problem

& eld

Mann, Thomas

Malkey, Tigleth

Kaunitz-Olsson

Livets Ords Förlag

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-09

Format: Kartonnage

Format: MP3-CD

ISBN: 9789189015180

ISBN: 9789189071186

ISBN: 9789170612992 Autism i möte med

En tickande bomb : en

Hårdrock : allt om

Stormens utveckling :

Duktig flicka :

pedagogisk verksamhet

bok om skolsegregation

banden, konserterna och

att leva i den globala

misogynins logik

Lindblom, Hammenlind,

Lindquist, Linnea

myterna

uppvärmningens tid

Manne, Kate

Johansson, Hedin,

BoD

Lundh, Simon

Malm, Andreas

Fri Tanke

Studentlitteratur AB

Utk: 2020-10-05

Bonnier Audio

Modernista

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-20

Format: Häftad

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Format: Häftad

ISBN: 9789178519477

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

ISBN: 9789188589972

ISBN: 9789178276448

ISBN: 9789178934690

Epub: 9789178198061

ISBN: 9789144137681


59

FACKLITTERATUR Att undervisa textba-

Grus i maskineriet?

Anastasia

Fältmaskiner i lantbru-

Människor emellan :

serad programmering i

: Några kommunala

Megré, Vladimir

ket – från bearbetning

Häftad utgåva av origi-

skolan

tjänstemäns, politikers,

Jupiter

till skörd

nalutgåva från 2016

Mannila, Linda Nordén,

föräldrars och lärares

Utk: 2020-10-19

Neuman, Lars Sörkvist,

Nilsson, Björn Waldemar-

Lars-Åke

Matson, Inga-Lill

Format: Häftad

Lennart

son, Anna-Karin

Studentlitteratur AB

Stockholm University

ISBN: 9789163383144

L&L Förlag

Natur & Kultur Akademisk

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-14

Format: Häftad

Format: Häftad

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789144130644

ISBN: 9789176498217

ISBN: 9789151963297

ISBN: 9789127829367

Att uppfinna världen

Den hatfulle andre

Luka Modric – Min

Deep Work : hur du

Magkänslans intelligens

Marcal, Katrine

Mattsson, Christer

berättelse

finner fokus och djup-

: vetenskapen bakom

Mondial

Johansson, Thomas

Modric, Luka Matteoni,

jobbar i en distraheran-

bra beslut

Utk: 2020-10-15

Bokförlaget Korpen

Robert

de värld

Norén, Alexander

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-08

Idrottsförlaget

Newport, Cal

Volante

ISBN: 9789189061774

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-23

Volante

Utk: 2020-10-20

ISBN: 9789188383747

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-12

Format: Inbunden

ISBN: 9789188483225

Format: Pocket

ISBN: 9789179650452

ISBN: 9789179650841 Missfall

Sveriges nya miljardärer

Marions, Lena

Mauno Pettersson, Jon

Gothia Fortbildning AB

Wisterberg, Erik

Utk: 2020-10-21

Natur & Kultur Digital

Format: Häftad

Utk: 2020-10-08

ISBN: 9789177412724

Format: MP3-fil ISBN: 9789127172203

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Själarnas Resa – Fall-

Svamparnas planet : det

studier om livet mellan

uråldriga nätverket som

liven

bryter ner och bygger

Newton, Michael

upp vår värld

Rita Borenstein

Nyström, Jesper

Utk: 2020-10-08

Bonnier Fakta

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-29

ISBN: 9789151943497

Format: Epub ISBN: 9789178872435

Livets Bog. Del 2

Sveriges nya miljardärer

Eldens & Härlighetens

Sanktionsavgifter :

Gustav III:s samling.

Martinus,

Mauno Pettersson, Jon

Kärl

särskilt i näringsverk-

Arkitekturritningar från

Världsbild Förlag AB

Wisterberg, Erik

Murillo, Mario

samhet

1600-1800-talen

Utk: 2020-10-01

Natur & Kultur Allmänlit-

Fröet Förlag

Nilsson, Nilsson, Warnling

Olausson, Magnus

Format: Inbunden

teratur

Utk: 2020-10-26

Conradson

Bokförlaget Stolpe

ISBN: 9789187703188

Utk: 2020-10-16

Format: Storpocket

Norstedts Juridik AB

Utk: 2020-10-26

Format: Pocket

ISBN: 9789198401462

Utk: 2020-10-08

Format: Klotband

Format: Häftad

ISBN: 9789189069299

ISBN: 9789127169098

ISBN: 9789139021025

Vill du bli en bra författare? Då behöver du träna. På Boktuggs Insider-sajt hittar du mängder av artiklar med tips och råd. Både för nya författare och de som hunnit lite längre på vägen. Vad är gestaltning och hur hittar man tid att skriva? insider.boktugg.se/skrivtugg/


60

FACKLITTERATUR Sverige genom

Folkrepubliken Walmart

En kort introduktion till

Mot Sainte-Beuve

Sy : 10 nya mode-

konstnärens öga

Phillips, Leigh Rozworski,

liturgins tecken

Proust, Marcel

plagg av designer Ann

Olsson, Nils-Olof

Michal

Piltz, Anders

Spleen Nordic

Ringstrand

Bokförlaget Arena

Verbal Förlag

Veritas Förlag

Utk: 2020-10-05

Ringstrand, Ann

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-05

Format: Danskt band

Bonnier Fakta

Format: Inbunden

Format: Danskt band

Format: Danskt band

ISBN: 9789151952833

Utk: 2020-10-20

ISBN: 9789178435326

ISBN: 9789189155039

ISBN: 9789187389719

Format: Inbunden ISBN: 9789178870936

Den livsbärande

Etnicitet och kulturmö-

Ty makten är din? : ABC

Jesus från Nasaret D3 :

Mot stjärnorna : strövtåg

grundtonen

ten, lärarhandledning

för ledare på 2020-talet

Barndomsberättelserna

i universum

Orrbeck Lindeman, Beryl

Phillips, Tove

Prestgaard, Erik Berger,

Ratzinger, Joseph

Rosenlund, Marcus

Semnos förlag

Gleerups Utbildning AB

Göran

Artos & Norma Bokförlag

Schildts & Söderströms

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-13

Smedtorp Förlag

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-15

Format: Kartonnage

Format: Spiralbunden

Utk: 2020-10-01

Format: Danskt band

Format: Inbunden

ISBN: 9789188771926

ISBN: 9789151102016

Format: Danskt band

ISBN: 9789177771609

ISBN: 9789515251589

Jesus från Nasaret. D. 2,

Staden växer fram (RJ:s

Från intåget i Jerusalem

årsbox 2020. Staden)

till uppståndelsen

Roslund, Mats

Ratzinger, Joseph

Makadam förlag

Artos & Norma Bokförlag

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-05

Format: Häftad

Format: Danskt band

ISBN: 9789170613180

ISBN: 9789151944647

MI – Motiverande samtal i arbete med våld i nära relationer Ortiz, Liria Gothia Fortbildning AB Utk: 2020-10-28 Format: Häftad ISBN: 9789177412298

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

ISBN: 9789177771593

Sveriges sötvattens-

Förskolans professi-

Brytningstid : hur gruvan

Jesus från Nasaret. D. 1,

Välkommen till ridskolan

fiskar

onella begrepp – En

blev en ödesfråga

Från dopet i Jordan till

Rundberg, Wenke

Ottosson, Mats

introduktion

Priftis, Marcus

Kristi förklaring

LL-förlaget

Avium förlag AB

Pihlgren, Ann S

Natur & Kultur Allmänlit-

Ratzinger, Joseph Bene-

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-05

Studentlitteratur AB

teratur

dikt XVI

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-16

Artos & Norma Bokförlag

ISBN: 9789188073907

ISBN: 9789198516562

Format: Häftad

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-02

ISBN: 9789144141893

ISBN: 9789127159150

Format: Danskt band

Epub: 9789127159174

ISBN: 9789177771586

Systrarna Perssons

Undervisningsstrategier

Fullständig frälsning

Framtidstjuvarna –

Ledarskap i offentlig-

skafferi – konsten att

i förskolan

Prince, Derek

varför dröjer klimatom-

het : Allt kommer att

hushålla med naturens

Pihlgren, Ann S

XP Media

ställningen

granskas

skatter

Studentlitteratur AB

Utk: 2020-10-09

Rindevall, Beatrice

Rundgren, Jörgen Sem-

Persson, Malin o Linda

Utk: 2020-10-29

Format: Häftad

Leopard Förlag

berg, Karin

Roos & Tegner

Format: Häftad

ISBN: 9788292373767

Utk: 2020-10-15

Fantasi & Fakta

Utk: 2020-10-29

ISBN: 9789144137469

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-20

ISBN: 9789173439923

Format: Inbunden

Format: Inbunden ISBN: 9789188953971

ISBN: 9789188489203


”Björn Ranelids romaner behövs i en tid av ondska. Björn Ranelids bästa tid är nu.” Dagens Nyheter

Finns där du köper dina böcker!

”Kristallklar prosa om en idyll som krossas” Skånska Dagbladet ”(...) fångar med sin nyanserade enkelhet livets olika former. En höjdpunkt i Ranelids författarskap!” Ingvar Engvén, BTJ ”Bokens andra del, däremot, hör till det bästa som Björn Ranelid har skrivit. Krävande men också berörande på ett kraftfullt, bildrikt och mustigt språk.” Magasinet Opulens


FACKLITTERATUR

62

Svensk yttrandefrihet

Människan i tea-

Adoptera hund : allt du

Ljudet av tystnad

Prepping – överlevnads-

och internationell rätt:

met – Om individ och

bör tänka på

Sjödin, Tomas

handboken : kunskap

Ruotsi, Mikael

samarbete

Schüllerqvist, Max

Libris förlag

för kris och katastrof

Iustus

Sandberg, Håkan

Pug Förlag

Utk: 2020-10-13

Stawreberg, Anna-Maria

Utk: 2020-10-30

Studentlitteratur AB

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Selin, Torbjörn

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-20

Format: Inbunden

ISBN: 9789173878395

Norstedts

ISBN: 9789177371281

Format: Häftad

ISBN: 9789188699411

Utk: 2020-10-05 Format: MP3-fil

ISBN: 9789144127385

ISBN: 9789113098227 Mitt barns hälsojournal

António Vieira – en hög­

Värdland Sverige: för

God man och förvaltare

Kom igång med Word-

Rydin, Marianne

rest gestalt i 1600-talets

krigsövningar eller

– en handbok (bok +

Press

Gothia Fortbildning AB

Portugal, övriga Europa

fredspolitik?

digital produkt)

Stenlund, Richard

Utk: 2020-10-02

och Brasilien

Sevéus, Valentin

Sjöstedt, Daniel Sporr-

Mediakurser Sverige AB

Format: Häftad

Sandels, Vieira,

Seveus o Co

stedt, Peter

Utk: 2020-10-14

ISBN: 9789177412571

Almaviva

Utk: 2020-10-08

Studentlitteratur AB

Format: Spiralbunden

Utk: 2020-10-16

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789198522518

Format: Inbunden

ISBN: 9789198462494

Format: Häftad

ISBN: 9789198024326

ISBN: 9789144136967

Miljöbedömningar – i

Heikki

Lughati Al-arabyya för

Hilding Linnqvist – Att

I dag är Guds dag

miljöbalken

Sander, Christopher

nybörjare

bli konstnär

Stinissen, Wilfrid

Ryegård, Annika Åkerskog,

Substans

Shaker Jasem, Ibrahim

Slöör, Susanna Linde, Ulf

Libris förlag

Ann

Utk: 2020-10-01

Mitt modersmål Centrum

Carstenfors, Mårten

Utk: 2020-10-14

Studentlitteratur AB

Format: Häftad

Utk: 2020-10-10

Arvinius+Orfeus

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-19

ISBN: 9789198542325

Format: Häftad

Publishing

ISBN: 9789173878715

ISBN: 9783143566817

Utk: 2020-10-09

Format: Häftad ISBN: 9789144139777

Format: Inbunden ISBN: 9789187543470

Den kyrka växer som …

I huvudet på Lotta

Patti Smith : Horses

Knutby inifrån : så

Svåra ord i Bibeln : och i

Sahlberg, Carl-Erik Sahl-

Schelin

Shaw, Philip

förvandlades pingstför-

sånger och psalmer

berg, Carl-Erik

Schelin, Lotta Schelin,

Lindelöws bokförlag

samlingen till en sekt

Strindberg, Thor-Leif

Semnos förlag

Rebecca

Utk: 2020-10-23

Sohlander, Annika Gem-

Allt om bibeln

Utk: 2020-10-15

Norstedts

Format: Pocket

bäck, Peter

Utk: 2020-10-12

Format: Häftad

Utk: 2020-10-23

ISBN: 9789188753311

Ekerlids

Format: Häftad

ISBN: 9789188771988

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-08

ISBN: 9789198252439

ISBN: 9789113101767

Format: Inbunden ISBN: 9789188849779

Vanliga korrekturfel – och hur du åtgärdar dem Sahlström, Eva Evas skrivskola Utk: 2020-10-15 Format: Häftad ISBN: 9789151966465

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Och där fanns också

Konsten att tänka klart

många andra kvinnor

: upplysning i det 21:a

Sr Sofie, Hamring

århundradet

Artos & Norma Bokförlag

Sturmark, Christer Hof-

Utk: 2020-10-23

stadter, Douglas

Format: Inbunden

Fri Tanke förlag

ISBN: 9789177771418

Utk: 2020-10-05 Format: Epub ISBN: 9789178198054


63

FACKLITTERATUR En annan framtid :

AI och Försäljning – Hur

Trumboken del 1

Magnus Carlsons håll-

du säljer mer och ökar

Teglund, Christer

barhetsresa

vinsten med hjälp av

Chreatör

Stål, Carlson

artificiell intelligens

Utk: 2020-10-20

Bokförlaget Forum

Söderpalm, Max

Format: Spiralbunden

Utk: 2020-10-06

Soderpalm Publishing

ISBN: 9789151930039

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-09

ISBN: 9789137155593

Format: Kartonnage

Epub: 9789137159232

ISBN: 9789188403018

En annan framtid :

Konsultens ABC

Tillsammans

Johnny Cash: American

Mörkläggning Stats-

Magnus Carlsons håll-

Södersten, Fredrik

Teigland, Robin Wiklund,

Recordings

makten och Palme-

barhetsresa

Förlaget Selstam.se

Lotten

Tost, Tony

mordet

Stål, Johanna Carlson,

Utk: 2020-10-31

Volante

Lindelöws bokförlag

Wall, Gunnar

Magnus

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-30

Bokförlaget Kärret

Bokförlaget Forum

ISBN: 9789187297502

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-15

ISBN: 9789188869722

ISBN: 9789187291821

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-06

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

VITIS AQVILONIA Det Nordiska Vinträdet Helgonens liv i det sveo-gotisk Vastovius, Johannes Artos & Norma Bokförlag Utk: 2020-10-23 Format: Häftad ISBN: 9789175805900

ISBN: 9789198317039

Format: MP3-fil ISBN: 9789137158273 Sveriges farligaste man

De apatiska

134 dagar : Om

AI i praktiken : hur man

Återkoppling : stöd,

Sundevall, Dick

Tamas, Gellert

regeringsbildningen

bygger en datadriven

stimulans och lust att

Word Audio Publishing

Bokförlaget Polaris

efter valet 2018

organisation

lära

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-05

Teorell, Bäck, Hellström,

Tran, Patrik Karlberg,

Wallberg, Helena

Format: CD-ljudbok

Format: Epub

Lindvall,

Gabriel

Gothia Fortbildning AB

Makadam förlag

Ekerlids

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-23

Format: Häftad

Format: Danskt band

Format: Danskt band

ISBN: 9789177412120

ISBN: 9789170613210

ISBN: 9789188849168

ISBN: 9789175232454

ISBN: 9789177954736

Tema Uppväxt – paket

Glömda sagor Digital +

Bernhard av Claivaux:

Gode mannens ABC :

med 24 böcker

Tryckt

Liv – tankar – teologi

Handbok för gode män

Sundström, Gun-Britt

Tartar Jönsson, Cécile

Terstriep S.J., Dominik

och förvaltare

Stoor, Stina

Studentlitteratur AB

Artos & Norma Bokförlag

Wallgren, Jan

Novellix

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-23

Norstedts Juridik AB

Utk: 2020-10-05

Format: Häftad

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-14

Format: Häftad

ISBN: 9789144139166

ISBN: 9789177771494

Format: Häftad ISBN: 9789139117537

ISBN: 9789175894782

Dikten och hantverket :

Leukippe och Kleitophon

Edgar Cayce om andlig

Gola, vittna, dö : Tystnad

Så investerar du lång-

Till den grekiska poeti-

Tatios, Achilleus

tillväxt

och trauma i Hallon-

siktigt och lönsamt på

kens ursprung

Santérus Förlag

Todeschi, Kevin J.

bergen

börsen

Svenbro, Jesper

Utk: 2020-10-16

Reincarnation Books

Törnkvist, Ann

Wedin, Per-Olov

Bokförlaget Faethon

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-15

Mondial

Vulkan

Utk: 2020-10-29

ISBN: 9789173591577

Format: Häftad

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-06

ISBN: 9789198509670

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789189061859

ISBN: 9789189219564

Format: Danskt band ISBN: 9789198514827


64

FACKLITTERATUR

Atalante – mitt i livet

Faktakalendern 2021

undantag

Bokförlaget Korpen

Bokförlaget Semic

Örtman, Janson, Brinch,

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-01

Format: Danskt band

Aspán, Helander, Leviner,

Format: Häftad

Format: Flexband

ISBN: 9789177654872

Styx förlag

ISBN: 9789163980930

ISBN: 9789155268787

Westerbergeffekten : so-

Retorik enligt Borisanus

En sten i magen :

cialliberala reflektioner

Winge, Gabris

Rättigheter för barn utan

Westerberg, Bengt

Recito Förlag

Fri Tanke förlag

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-27 Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-07

ISBN: 9789178198573

Format: Häftad ISBN: 9789185747849 Diskriminering av finsk-

Att utvärdera psyko­

talande i Sverige

terapi och kritiskt

Winsa, Birger

granska psy ...

Meänkielen Förlaaki

Öst, Lars-Göran

Utk: 2020-10-10

Natur & Kultur Akademisk

Format: Häftad

Utk: 2020-10-30

ISBN: 9789198632019

Format: Häftad ISBN: 9789127829275

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Fundamentals of Care – Klinisk tillämpning av ett teoretiskt ramverk för omvårdnad Studentlitteratur AB Utk: 2020-10-08 Format: Häftad ISBN: 9789144130989

100 lätta jullåtar

Att utvärdera arkitektur :

Havets bildspråk :

Handboken

galjonsfigurer och

Det är nog nu – Röster

Ideologins sublima

om jämställdhet för att

objekt

förändra arbetslivet

Žižek, Slavoj Žizek, Slavoj

Notfabriken

Widman, Fanny

Eskaton

Utk: 2020-10-23

Vulkan

Liber

Utk: 2020-10-13

Format: Häftad

Utk: 2020-10-12

Bokförlaget Stolpe

Utk: 2020-10-19

Format: Häftad

ISBN: 9789188937322

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-23

Format: Häftad

ISBN: 9789198442885

ISBN: 9789189219335

Format: Klotband

symboler

ISBN: 9789198523782

ISBN: 9789147140459

Hej granne! : Stock-

Ellära och elteknik

112 sätt att minska din

Bitcoin och andra

holmssnackisar från

Zweigbergk, Anette

plastanvändning

digitala valutor

Olov Lindgren

Zweigbergk, Gunno

Wikström, Jeppe

Vulkan

Nicotext

Orage

Utk: 2020-10-23

Max Ström

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-23

Format: Häftad

Utk: 2020-10-27

Format: Pocket

Format: Inbunden

Format: Häftad

ISBN: 9789188937469

Format: Halvklotband

ISBN: 9789198282542

ISBN: 9789188987174

ISBN: 9788283434286

Hela havet stormar :

Pulshöjare och stulna

7 myter om lovsång –

Dagens Lösen 2021

Julmelodier Flöjt

småbarnsfamiljens

harrar

och vad Bibeln egentli-

livboj vid trots, konflikter

Ågren, Håkan

gen säger

Libris förlag

Notfabriken

och syskonbråk

Bokförlaget K&R

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-23

Winbladh, Tova Flink, Ida

Utk: 2020-10-07

David Media

Format: Häftad

Format: Häftad

Natur & Kultur Digital

Format: Häftad

Utk: 2020-10-30

ISBN: 9789173878388

ISBN: 9789188181312

Utk: 2020-10-19

ISBN: 9789188925480

Format: Kartonnage

Julmelodier Altsax Notfabriken

ISBN: 9789171265326

Format: MP3-fil ISBN: 9789127828865

ISBN: 9789198363364


65

FACKLITTERATUR Julmelodier Klarinett /

Landet innanför

Trumpet

Ordspråk och bevingade

Societas Sanctæ Bir-

ord på latin

gittæ 1920-2020

Tidens tecken : i Signum Libris förlag

Bokförlaget Korpen Notfabriken

Utk: 2020-10-23

Bokförlaget K&R

Artos & Norma Bokförlag

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-23

Format: Övrigt

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-23

Format: Danskt band

Format: Häftad

ISBN: 9789188383587

Format: Häftad

Format: Halvfranskt band

ISBN: 9789173878562

ISBN: 9789188925411

ISBN: 9789177771524

ISBN: 9789188937476

Kristdemokraternas

Libris stora handbok till

Palliativ vård – Begrepp

Stjärnklart : En andakts-

Tio byggnader som

idéer

Bibeln

och perspektiv i teori

bok för vintertid

definierade 1980-talet

Axess Publishing AB

Libris förlag

Libris förlag

Arkitektur Förlag

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-27

Studentlitteratur AB

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Format: Flexband

Utk: 2020-10-13

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789188717276

ISBN: 9789173878517

Format: Häftad

ISBN: 9789173878593

ISBN: 9789198511260

Stora önskesångboken

Vingar och verser

och praktik

ISBN: 9789144131078

Nationella trygghetsun-

Professionalisering

dersökningen NTU 2020.

av lärarutbildningen –

Studentlitteratur AB

Brå rapport 2020:8 : Om

Reformer i Sverige och

Notfabriken

Solvändan Förlag

Utk: 2020-10-05

utsatthet, otrygghet och

Finland

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-30

Format: Häftad

förtroende

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789144138459

Norstedts Juridik AB

Studentlitteratur AB

ISBN: 9789188937124

ISBN: 9789198541090

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-15

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789188599322

ISBN: 9789144120713

Kulturarv i förändring

Håll koll på vad som händer. www.boktugg.se/nyhetsbrev/ Två gånger i veckan, måndagar och fredagar, kommer Boktuggs nyhetsbrev där vi dels samlar ihop veckans rubriker och aktuella nyheter, dels berättar om spännande trender i bokbranschen. Kort sagt, om du vill lära dig mer om bokbranschen och hålla koll på nya böcker och författarskap ska du göra som över 6700 personer redan gjort – prenumerera på Boktuggs nyhetsbrev. Det är dessutom kostnadsfritt. Här kan du läsa några aktuella utgåvor av nyhetsbrevet – och anmäla dig: www.boktugg.se/nyhetsbrev/


KALENDRAR mm

66 Ulrika Linder är konstnär och känd för sina kaotiska men pricksäkra illustrationer av småbarnslivet. Under instagram-namnet Diskbänkstecknaren skildrar hon vardagen med tidiga mornar, vab med för pigga barn, kärlek och hur föräldrar drömmer om att få bajsa i fred. Hon arbetar på en återvinningscentral och debuterade hösten 2020 med Återvinningscentralen. Nu är hon aktuell med en kalender.

Galagokalendern –

Balance Log: Kalendern

Dream & Do: En kalen-

Familjens STORA kalen-

Diskbänkstecknarens

för daglig stresshan-

der för att uppnå sina

der 2021

kaoskalender 2021

tering

drömmar och mål

Linder, Ulrika

Hälge Almanacka 2021 Egmont Publishing AB

Livsenergi

Utk: 2020-10-01

Ordfront Förlag

Burde Förlags AB

Burde Förlags AB

Utk: 2020-10-09

Format: Övrigt

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-05

Format: Övrigt

ISBN: 9789176216422

Format: Häftad

Format: Spiralbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789188633743

ISBN: 9789177751427

ISBN: 9789189275140

ISBN: 9789189275157

Livscoachen 2021

Carl Larsson Planerings-

Familjens planeringska-

Göteborgsalmanackan

Ideas, Thoughts, Plans,

Tillman, Marie

almanacka

lender 2021

2021

Notes, Dreams : Anteck-

Utk: 2020-10-23

Livsenergi

Livsenergi

Gaius

Format: Häftad

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-20

Livsenergi

ISBN: 9789198437959

Format: Övrigt

Format: Övrigt

Format: Övrigt

Utk: 2020-10-09

ISBN: 9789188633712

ISBN: 9789188633736

ISBN: 7350049450490

Format: Inbunden

ningsbok

Placenta Förlag

ISBN: 9789198626803

Hitta böcker med Boktuggs sökmotor Du vet väl att du kan leta efter böcker av dina favoritförfattare på Boktugg.se? Vi har både äldre titlar och de som ännu inte kommit ut. Blixtsnabb sökning där du ser resultat direkt och kan läsa mer om boken och hitta köplänkar.

www.boktugg.se/blixt/


67

KALENDRAR mm Jag har aldrig

Kalender 2021 Lantliv

Stockholmsalmanackan

Yogakalendern 2021: En

Målarbok för vuxna –

2021

lugnare vardag

Mytiska väsen

Nicotext

Burde Förlags AB

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-14

Gaius

Burde Förlags AB

Barthelson Förlag

Format: Övrigt

Format: Spiralbunden

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-07

ISBN: 9789188987709

ISBN: 9789189275119

Format: Övrigt

Format: Spiralbunden

Format: Häftad

ISBN: 7350049450506

ISBN: 9789189275133

ISBN: 9781398803886

Jag skapar mitt liv 2021

Kalender 2021 Life

Sverige mot särskriv-

Målarbok för vuxna –

Målarbok för vuxna –

(väggkalender, large)

Planner Pink A5

ning – väggkalender

Blommor

Naturens underverk

Paneter förlag AB

Burde Förlags AB

Barthelson Förlag

Barthelson Förlag

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-14

Pug Förlag

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-06

Format: Övrigt

Format: Spiralbunden

Utk: 2020-10-16

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789189033849

ISBN: 9789189275126

Format: Övrigt

ISBN: 9781398803893

ISBN: 9781398803916

Målarbok för vuxna –

Målarbok för vuxna –

Lugn och ro

Vintage

2021

ISBN: 9789188699442

Jag skapar mitt liv 2021

Lyckologgen: Kalendern

(väggkalender, medium)

för daglig lyckohantering

Format: Övrigt ISBN: 9789189033832

Livsenergi Utk: 2020-10-09

Barthelson Förlag

Barthelson Förlag

Burde Förlags AB

Format: Övrigt

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-14

ISBN: 9789188633729

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9781398803909

ISBN: 9781398803923

Paneter förlag AB Utk: 2020-10-01

Sverigealmanacka 2021

Format: Inbunden ISBN: 9789189275188

Kalender 2021 Doodle:

Lär dig leva – Kalendern

Söta kattungar

För den kreativa Bookmark Förlag

Livsenergi

Burde Förlags AB

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-14

Format: Övrigt

Format: Övrigt

Format: Spiralbunden

ISBN: 9789189087767

ISBN: 9789188633699

Kalender 2021 Få det

Roliga katters kattkalen-

Söta valpar Almanacka

gjort: Avlastar minnet

der 2021

2021

Burde Förlags AB

Pug Förlag

Livsenergi

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-03

Utk: 2020-10-09

Format: Spiralbunden

Format: Övrigt

Format: Övrigt

ISBN: 9789189275096

ISBN: 9789188699398

ISBN: 9789188633705

ISBN: 9789189275102

Sveriges bästa nyhetsbrev för dig

som älskar böcker.

boktugg.se/nyhetsbrev


MAT & HÄLSA

68

Chemo Queens – Styr-

Lär dig leva NU

Farmor – jag skrev en

Mormor – jag skrev en

Till min bonuspappa –

kan sitter inte i håret

Billmark, Mats Billmark,

bok om dig

bok om dig

jag skrev en bok om dig

Amazona Weijland,

Susan

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

Angelica

Bookmark Förlag

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Vulkan

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-01

Format: Epub

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

Format: Pocket

ISBN: 9789189087194

ISBN: 9789186907556

ISBN: 9789186907532

ISBN: 9789186907631

ISBN: 9789189219632

Hälsorebell: läkning,

Lär dig leva NU

Till min bonus-son – jag

Till min bror – jag skrev

näring och motivation

Billmark, Mats Billmark,

skrev en bok om dig

en bok om dig

för ett friare liv

Susan

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

Andersson, Leila

Bookmark Förlag

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Holistic Rebel

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-31

Format: MP3-fil

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

Format: Inbunden

ISBN: 9789189087200

ISBN: 9789186907655

ISBN: 9789186907594

ISBN: 9789151966755

Thank God it’s a new

Your best life

Jag skrev en bok om dig

Pappa – jag skrev en

Till min bästa vän – jag

week

Dietz, Margaux

Ekberg, Stefan

bok om dig

skrev en bok om dig

Axelsson, Henrik

Bookmark Förlag

Ego förlag i Stockholm

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

Vulkan

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-19

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Utk: 2020-10-13

Format: Pocket

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Format: Storpocket

ISBN: 9789189087484

ISBN: 9789186907570

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

ISBN: 9789186907525

ISBN: 9789186907723

ISBN: 9789189219922

Lär dig leva i praktiken

Till min älskling – jag

Mamma – jag skrev en

Till min bonusdotter –

Till min dotter – jag

Billmark, Mats Billmark,

skrev en bok om dig

bok om dig

jag skrev en bok om dig

skrev en bok om dig

Susan

Ekberg, Stefa

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

Bookmark Förlag

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Format: Epub

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

ISBN: 9789189087231

ISBN: 9789186907716

ISBN: 9789186907518

ISBN: 9789186907662

ISBN: 9789186907617

Lär dig leva i praktiken

Farfar – jag skrev en bok

Morfar – jag skrev en

Till min bonusmamma –

Till min son – jag skrev

Billmark, Mats Billmark,

om dig

bok om dig

jag skrev en bok om dig

en bok om dig

Susan

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

Bookmark Förlag

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Format: MP3-fil

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

ISBN: 9789189087248

ISBN: 9789186907563

ISBN: 9789186907549

ISBN: 9789186907648

ISBN: 9789186907600


69

MAT & HÄLSA

Niklas Ekstedt tillbaka med ny Happy Food-bok

Nu fortsätter populära Happy Food-serien med Happy Food Green där stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskaps­ journalisten Henrik Ennart delar med sig av läckra recept och den allra senaste forskningen gällande växtbaserad kost. – Den viktigaste ingrediensen till ett hälsosamt och långt liv är en varierad diet som faktiskt är hållbar över tid. I boken har vi sett till att fylla sidorna med recept som man kan återvända till alla dagar i veckan, säger Niklas Ekstedt.

Till min svärdotter – jag

Till min syster – jag

Happy Food Green : Om

Diabetes typ-1 : Hos

Comfort food : från

skrev en bok om dig

skrev en bok om dig

hur grön mat gör livet

barn och ungdomar –

matnojor till ren njutning

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

bättre

Ingen katastrof!

Gällhagen, Agnes

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Ennart, Henrik Ekstedt,

Finér, Carina

Norstedts

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Niklas

Visto Förlag

Utk: 2020-10-07

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

Bookmark Förlag

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

ISBN: 9789186907709

ISBN: 9789186907587

Utk: 2020-10-30

Format: Häftad

ISBN: 9789113106571

Format: Inbunden

ISBN: 9789178851546

ISBN: 9789189087316 Till min svärfar – jag

Till mitt barnbarn – jag

Ölbryggarboken : brygg

Kurdisk mat för alla –

Förundranseffekten : om

skrev en bok om dig

skrev en bok om dig

ditt öl hemma

modern och nyttig mat

allt ifrån solnedgångars

Ekberg, Stefan

Ekberg, Stefan

Eronson, Peter M

med uråldriga rötter

läkande kraft till ...

Ego förlag i Stockholm

Ego förlag i Stockholm

Stevali

Fors, Soheila

Hammarkrantz, Sara

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-29

Lava Förlag

Sandberg, Katrin

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-23

Bonnier Fakta

ISBN: 9789186907686

ISBN: 9789186907624

ISBN: 9789188397546

Format: Flexband

Utk: 2020-10-29

ISBN: 9789188959102

Format: MP3-fil ISBN: 9789178872336

Till min svärmor – jag

Tryggare i kärlek :

Fino! : världens bästa

Nystart : starkare,

skrev en bok om dig

Handbok för dig med

vin

friskare, piggare med

Ekberg, Stefan

otrygg-ambivalent

Franco Cereceda, Johan

enkel träning

Ego förlag i Stockholm

anknytning

Carlsson

Hasselgren, Gunilla

Utk: 2020-10-19

Ekeneld, Anna

Utk: 2020-10-07

Åhman, Sofia

Format: Kartonnage

Rilato förlag

Format: Inbunden

Bonnier Fakta

ISBN: 9789186907679

Utk: 2020-10-16

ISBN: 9789189063273

Utk: 2020-10-26

Format: Häftad

Format: PDF

ISBN: 9789178198429

ISBN: 9789178872251

Till min svärson – jag

Anteckningar från en

Du ser ju inte sjuk ut :

Konsten att inte banta :

Nystart : starkare,

skrev en bok om dig

matnörd

en bok om att leva med

den banbrytande veten-

friskare, piggare med

Ekberg, Stefan

Ellström, Viktor

reumatism

skapen om bestående

enkel träning

Ego förlag i Stockholm

Solentro

Falciani, Nicole

viktminskning

Hasselgren, Gunilla

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-17

HarperCollins Nordic

Greger, Michael

Åhman, Sofia

Format: Kartonnage

Format: Häftad

Utk: 2020-10-07

Soulfoods

Bonnier Fakta

ISBN: 9789186907693

ISBN: 9789175656533

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-26

ISBN: 9789150961720

Format: Inbunden

Format: Spiralbunden

ISBN: 9789198392425

ISBN: 9789178872244


70

MAT & HÄLSA Matsalshantverket och

Hästen och den mänsk-

Med sagornas hjälp : Ett

Mitt indiska liv : klimats-

Mosleys sömnskola :

trancheringskonsten :

liga hälsan

terapeutiskt berättande

marta och enkla recept

fyraveckorsprogram till

fileing, flambering ...

Lerner (red.), Henrik

Lundmark, Gunilla

som gör gott

bättre sömn och hälsa

Hedman, Uno Nordén,

Silfverberg (red.), Gunilla

BoD

Mendel, Malin

Mosley, Michael

Gösta

Appell Förlag

Utk: 2020-10-19

Norstedts

Bonnier Fakta

Carlsson

Utk: 2020-10-27

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-29

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-08

Format: Inbunden

ISBN: 9789179697518

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Danskt band

ISBN: 9789198548518

ISBN: 9789113105888

ISBN: 9789178871476

ISBN: 9789189063341 Att förstå autism-

Bättre immunförsvar på

Mosleys sömnskola :

GrillBellas bästa : alla

Möjligheter genom

21 dagar

Fyraveckorsprogram till

kan grilla

tydliggörande

Malhotra, Aseem

bättre sömn och hälsa

Nilsson, Annabell

Lind, Lena Magnusson,

Karneval förlag

Mosley, Dr Michael

Vulkan

Kerstin

Utk: 2020-10-16

Bonnier Fakta

Utk: 2020-10-13

Vulkan

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-12

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-13

ISBN: 9789188729675

Format: Epub

ISBN: 9789189219687

ISBN: 9789178871483

Format: Storpocket ISBN: 9789189219700 Boken om te

Perfekt på ytan defekt

Konsten att leva enkelt

Mosleys sömnskola :

Fika med Mikaela : Baka

Kakuzo, Okakura

inuti: hantera vardag

: Zenmästarens 100

Fyraveckorsprogram till

utan mjölk, ägg och

Modernista

och familjeliv med en

övningar för ett lugnare

bättre sömn och hälsa

nötter

Utk: 2020-10-23

narcissist

och

Mosley, Dr Michael

Odemyr, Mikaela

Format: Kartonnage

Lundberg, Alicia

Masuno, Shunmyo

Bonnier Fakta

Lindskog Förlag

ISBN: 9789178934393

Egia förlag

Volante

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-16

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: Danskt band

Format: Pocket

ISBN: 9789178871728

ISBN: 9789185311880

ISBN: 9789198403862

ISBN: 9789179650834

Vill du bli en bättre författare? Vi har samlat skrivtips och goda råd.

insider.boktugg.se/skrivtugg/


71

MAT & HÄLSA Julgodis : sött att njuta

Vin med ny adress

Cocktails: från populära

Nya Favoritrecept av

av och ge bort

Tumble, Alf

klassiker till nya innova-

Fisk & Skaldjur

Olson Haglund, Karolina

Natur & Kultur Allmänlit-

tiva drinkar

Bokförlaget Semic

teratur

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-14

Tukan förlag

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-27

Format: Inbunden

ISBN: 9789155268916

ISBN: 9789127169241

Format: Inbunden

ISBN: 9789197901024

Kosta Förlag

ISBN: 9789179853921

En fråga om dagen

2021 mål & planerings-

Kåt, glad och tacksam

Vin med ny adress

Mjödboken : tillverka

Sanner, Eva

Tumble, Alf

mjöd hemma

Bonnier Fakta

Natur & Kultur Digital

Vasilis, Magnus Eronson,

Tukan förlag

Eklöf, Andreas

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-16

Peter M

Utk: 2020-10-12

& förlag

Format: PDF

Format: PDF

Stevali

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-26

ISBN: 9789178872404

ISBN: 9789127169258

Utk: 2020-10-28

ISBN: 9789179853266

Format: Övrigt

kalender

ISBN: 9789178199228

Format: Inbunden ISBN: 9789188397560

Konsten att älska det

Konsten att göra allt

ICA Kurirens årskalender

Mångkulturella alma-

som inte är perfekt

möjligt : en bok om

2017

nackan 2021

Sunim, Haemin

meningen med allt ...

Tukan förlag

Wallin, Anders Hall,

Egmont Publishing

son, Mollie Malmberg, Ea

Utk: 2020-10-16

Michael

Utk: 2020-10-23

Mångkulturellt Centrum

Format: Epub

Inner Power Centre

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-20

ISBN: 9789179852856

Utk: 2020-10-04

ISBN: 9789188207203

Format: Häftad

Jonasson, Andreas Jons-

ISBN: 9789186429553

Format: Epub ISBN: 9789151966236 It’s always beer o’clock

Carl Larsson – kalender

Konsten att älska det

Brynt smör : en kokbok

Vinter hos Wood : en

som inte är perfekt

om ett av mathistoriens

kokbok från höstmörk-

Sunim, Haemin

mest delikata misstag

rets inträde till vårljusets

Tukan förlag

Larsson, Carl

Tukan förlag

Tuvesson, Julia

återkomst

Utk: 2020-10-12

Langewiesche Nachfolger

Utk: 2020-10-16

Norstedts

Wood, Sofia

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-14

Norstedts

ISBN: 9789179853754

Format: Övrigt

ISBN: 9789179852580

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-21

ISBN: 9789113110486

Format: Inbunden

2018 (42×46)

ISBN: 9783784598178

ISBN: 9789113108711 It’s always wine o’clock

Magnetiskt anteck-

Vägen till självläkning

Anhörigboken

Jakten på en perfekt Dry

Tanzi, Rudolph E. Chopra,

Alzheimers sjukdom

Martini

Deepak

Valtola Sjöberg, Kukka-

Öberg, Hans-Olov Åreng,

Tukan förlag

Livsenergi

mariia

Emil

Utk: 2020-10-12

Planetbeep AB

Utk: 2020-10-14

Vulkan

Louise Bäckelin Förlag

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-19

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-20

ISBN: 9789179853761

Format: Häftad

ISBN: 9789188633651

Format: Pocket

Format: Halvklotband

ISBN: 9789189219816

ISBN: 9789177991687

ningsblock

ISBN: 9789198412697


72

Övrigt God Jul och Gott Nytt År

Buddy Longway Samla-

Dryckesspel – dryck-

Call of Cthulhu : Tjur-

Klas Katt får ett uppdrag

– Vykortsbok

de äventyr 2

eslekar & spel med

mannen från Kungsskär

Lundkvist, Gunnar

Arpi, Erik Nordqvist, Sven

Derib

alkohol, från antiken

Jonsson, Gunilla Petersén,

Kartago Förlag

Opal

Cobolt Förlag

till nutid

Michael

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-31

Utk: 2020-10-29

Glimne, Dan

Eloso Förlag

Format: Inbunden

Format: Övrigt

Format: Inbunden

Stevali

Utk: 2020-10-19

ISBN: 9789175151182

ISBN: 9789172263093

ISBN: 9789188897176

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789198542035

ISBN: 9789188397591 Återvändsgränder :

Mitt liv i Japan

Den svarta ön

Rocky – Den kompletta

Frankensteins labb

min uppväxt i Palma de

Ekström, Åsa

Hergé

samlingen 1998-2018

Moore, Dan

Mallorca

Kartago Förlag

Cobolt Förlag

Kellerman, Martin

Tukan förlag

Beltrán, Gabi

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-08

Kaunitz-Olsson

Utk: 2020-10-15

Ordfront Förlag

Format: Danskt band

Format: Halvklotband

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-24

ISBN: 9789175153629

ISBN: 9789188897374

Format: Kartonnage

ISBN: 9789179852405

ISBN: 9789189015333

Format: Kartonnage ISBN: 9789177751120

400 ordvitsar från

Fantomen. Legend

Kung Ottokars spira

Negativ 2021: en kalen-

Hälge. Presentbok nr 25

jubileumsstaden Göte-

Falk, Lee

Hergé

der av Villfarelser

Mortimer, Lars

borrrrg!

Egmont Publishing AB

Cobolt Förlag

Leclér, Mathias

Egmont Publishing AB

Benkel, Ulf

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-08

Placenta Förlag

Utk: 2020-10-01

Benkpress

Format: Häftad

Format: Halvklotband

Utk: 2020-10-23

Format: Kartonnage

ISBN: 9789188897381

Format: Häftad

ISBN: 9789176216002

Utk: 2020-10-14

ISBN: 9789176215999

ISBN: 9789198437966

Format: Häftad ISBN: 9789178199082

Samtidsrysningar

Gaston. Den kompletta

Gunde Svan som

Vi får väl trösta varandra

Helt nya Svenska uttryck

Berglin, Jan Berglin, Maria

samlingen, Volym 4

ursprungsamerikan :

Levengood, Mark

Padjand, Sorosh

Natur & Kultur Allmänlit-

Franquin, André

Samlade verk 2014-2020

Piratförlaget

Pug Förlag

teratur

Cobolt Förlag

Holmquist, Mikael

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-22

Pug Förlag

Format: Epub

Format: Häftad

Format: Danskt band

Format: Halvklotband

Utk: 2020-10-09

ISBN: 9789164243782

ISBN: 9789188699435

ISBN: 9789127170773

ISBN: 9789188897305

Format: Inbunden ISBN: 9789188699466

Pappavitsar 2.0

Gå med mig till hörnet

Villemo

Pungdjävlar

Lilla boken om bak-

Berner, Tomas

Furmark, Anneli

Husac, Mona Husac,

Lindengren, Joakim

smälla

Vulkan

Ordfront Förlag

Raymond

Kartago Förlag

Parker, Quentin

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-15

Good Girl Art

Utk: 2020-10-22

Tukan förlag

Format: Inbunden

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-20

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-12

ISBN: 9789151924427

ISBN: 9789177751304

Format: Häftad

ISBN: 9789175153643

Format: Inbunden

ISBN: 9789198567212

ISBN: 9789179853723


73

Övrigt Blårockarna. Blårockar

Charader på 30 sek-

Lilla Fridolf presentbok.

och dönickar

under

Snubbel-Trubbel

Salverius, Louis Cauvin,

Sjuk sköterska sökes

Dinosaurier och andra urtidsdjur : ett famil-

Tukan förlag

jespel

Raoul

Nicotext

Egmont Publishing AB

Utk: 2020-10-27

Egerkrans, Johan

Zoom Förlag

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-01

Format: Häftad

B Wahlströms

Utk: 2020-10-12

Format: Övrigt

Format: Kartonnage

ISBN: 9789179854010

Utk: 2020-10-09

Format: Häftad

ISBN: 9789188983978

ISBN: 9789176215982

Format: Övrigt/spel ISBN: 9789132213090

ISBN: 9788770211130

Titta, hitta, vinn med

Dassbok – Full av humor

Mamma Mu och Kråkan

Pandemic

Snurra flaskan

Ordspelet – Spel 1 Lind, Marcus

Asmodee Nordics

Nicotext

NA Förlag

Rabén & Sjögren

Livsenergi

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-09

Format: Övrigt/spel

Format: Övrigt

Format: Övrigt

Format: Övrigt/spel

Format: Danskt band

ISBN: 6430018271583

ISBN: 9789188987693

ISBN: 9789188229496

ISBN: 9789129726954

ISBN: 9789198412673

91:an presentbok. 91:an

Eldiga Ankor

Pass the Pigs Nordic

Ticket to Ride Europe

Ordspelet – Spel 2

Nordic

Lind, Marcus

Wieslander, Jujja

tar sig snö över huvudet

NA Förlag

Egmont Publishing AB

Asmodee Nordics

Egmont Publishing AB

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-01

Asmodee Nordics

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-01

Format: Häftad

Format: Övrigt/spel

Utk: 2020-10-01

Format: Övrigt

Format: Kartonnage

ISBN: 9789176215777

ISBN: 7350065321835

Format: Övrigt/spel

ISBN: 9789188229502

ISBN: 0824968717028

ISBN: 9789176215975

Bästa snacket

Hälge. Varning för

Pekleken

knock out!

Ticket To Ride USA

Ordspelet – Spel 3

Nordic

Lind, Marcus NA Förlag

Nicotext

Nicotext Utk: 2020-10-07

Egmont Publishing AB

Utk: 2020-10-07

Asmodee Nordics

Utk: 2020-10-08

Format: Övrigt

Utk: 2020-10-01

Format: Övrigt

Utk: 2020-10-01

Format: Övrigt

ISBN: 9789188987716

Format: Häftad

ISBN: 9789188987723

Format: Övrigt/spel

ISBN: 9789188229519

ISBN: 0824968717011

ISBN: 9789176216033

Carcassonne (SE/NO/DK)

Kalle Ankas pocket 511:

Avvikelsespelet – För

Ordspelet – Spel 4

människor som arbetar

Lind, Marcus

Nicotext

med människor

NA Förlag

Räkna med bajs

Häxans förbannelse Asmodee Nordics Utk: 2020-10-01

Egmont Publishing AB

Utk: 2020-10-05

Bodrikow, Lena Eriksson,

Utk: 2020-10-08

Format: Övrigt/spel

Utk: 2020-10-20

Format: Övrigt

Annica

Format: Övrigt

ISBN: 7350065321644

Format: Häftad

ISBN: 9789188987235

Komlitt

ISBN: 9789188229526

ISBN: 9789176215685

Utk: 2020-10-01 Format: Övrigt ISBN: 9789172512368


74

HISTORIA

Sheltered Society :

Kreugerkraschen

Fotboll i krig och fred

Renässansrebeller : Från

Om underrättelsetjäns-

Civilian Air raid shelters

Blom, Tomas

: hundra år av konflikt

Cecilia Vasa till kung

tens vägval

in Sweden 1918-40 and

Historiska Media

och dialog

Kristina

Grahn, Jan-Olof

beyond

Utk: 2020-10-09

Çaglar, Ekim

Carlstedt, Anna

Medströms Bokförlag

Bennesved, Peter

Format: Danskt band

Fri Tanke

Gidlunds förlag

Utk: 2020-10-31

Roos & Tegner

ISBN: 9789177893417

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-15

Format: Inbunden

Format: Kartonnage

ISBN: 9789173291590

Format: Inbunden

ISBN: 9789188589408

ISBN: 9789178444298

ISBN: 9789187439643 Lantbruk Smide och

Det gyllene Aten – Sex

Filosofi Översättning av

kapitel om grekisk

Gert Hjalmarsson

kulturhistoria

Benson, Adolph B.

Blomqvist, Jerker

Gerbirbok

Artos & Norma Bokförlag

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789151956985

ISBN: 9789172171251

Poltava : berättelsen om

Sapiens : en kort historik

en armés undergång

över mänskligheten

Englund, Peter

Harari, Yuval Noah

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Natur & Kultur Allmänlit-

Natur & Kultur Allmänlit-

teratur

teratur

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-09

Format: Pocket

Format: Pocket

ISBN: 9789127169067

ISBN: 9789127147287

TIPS!

Världshistoriens märkli-

Vedergällningen

Hardcore History : Slutet

Frivillig i Auschwitz : en

Dracula : myt och

gaste experiment

Brokken, Jan

är alltid nära

sann historia

verklighet

Bergeå, Nils

Ersatz

Carlin, Dan

Fairweather, Jack

Harrison Lindbergh,

Bokförlaget Semic

Utk: 2020-10-28

HarperCollins Nordic

Norstedts

Katarina

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-29

Historiska Media

Format: Inbunden

ISBN: 9789188913296

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-09

ISBN: 9789150961713

ISBN: 9789113109435

Format: Danskt band

ISBN: 9789155268992

ISBN: 9789177893448

Krig eller fred

Anckarström och

Kvinnosaker

Sverige och underrät-

Kalla kriget

Berner, Örjan

kungamordet : historien

Carlsson, Karin

telsetjänsten : från Tage

Harrison, Dick

Carlsson

i sin helhet

Bonnier Fakta

Erlander till Carl Bildt

Historiska Media

Utk: 2020-10-22

Brunner, Ernst

Utk: 2020-10-16

Fredholm, Michael

Utk: 2020-10-09

Format: Inbunden

Albert Bonniers Förlag

Format: Flexband

Medströms Bokförlag

Format: Danskt band

ISBN: 9789189063242

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789178870530

Utk: 2020-10-23

ISBN: 9789177893639

Format: Kartonnage

PDF: 9789178871070

Format: Inbunden

ISBN: 9789100186647

ISBN: 9789173291569


75

HISTORIA Forskarliv : Självporträtt

Pulverpionjärerna : den

Broarna över Stock-

Bin och människor :

Kontraspionage : Säpo

av samtida svenska

explosiva historien om

holms vatten

om bin och biskötare i

och kalla kriget

historiker

torkad mjölk

Kallenberg, Lena

religion, revolution och

Nylander, Bengt

Hatje, Ann-Katrin Artéus,

Håkansson, Andreas

Stockholmia förlag

evolution ...

Medströms Bokförlag

Gunnar

Fri Tanke

Utk: 2020-10-26

Möller, Lotte

Utk: 2020-10-31

Carlsson

Utk: 2020-10-26

Format: Häftad

Norstedts

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-08

Format: Inbunden

ISBN: 9789170313295

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789173291606

Format: Inbunden

ISBN: 9789188589613

Format: Epub

ISBN: 9789189063280

Epub: 9789178198085

ISBN: 9789113114576

Jakten på MiG-29 :

Mysteriet Malcolm

Flåbusar, fähundar och

Den stora fröstölden.

En ny värld

underrättelser och

Munthe : Churchills

rackarkonor – Skällsord

Svält, plundring & mord

Olin, K-G

incidenter under kalla

agent i Norden

i Halland i gångna tider

i växtförädlingens

Olimex Oy Ltd

kriget

Johansson, Anders

del 2

århundrade

Utk: 2020-10-31

Hugo, Ulf

Lind & Co

Karlsson, Andreas o Anna

Nordqvist, Jens

Format: Inbunden

Medströms Bokförlag

Utk: 2020-10-06

Utblick Media

Historiska Media

ISBN: 9789529600267

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-13

Format: Inbunden

ISBN: 9789178616459

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789198566451

ISBN: 9789177891031

ISBN: 9789173291613

Hitta böcker med Boktuggs sökmotor

Du vet väl att du kan leta efter böcker av dina favoritförfattare på Boktugg.se? Vi har både äldre titlar och de som ännu inte kommit ut. Blixtsnabb sökning där du ser resultat direkt och kan läsa mer om boken och hitta köplänkar.

www.boktugg.se/blixt/


76

HISTORIA Napoleons fälttåg

Skogsfinnar : i Hedmark,

Vad skulle Ribbing sagt?

Brev från Dag : korres-

Pappers 100 år : Kamp,

Olofsson, Magnus

Norge

Ribbing, Magdalena

pondensen mellan Dag

konflikt, kultur

Historiska Media

Persson, Bjarne

Bazar Förlag

Hammarskjöld och Bo

Åman, Ronald

Utk: 2020-10-23

BoD

Utk: 2020-10-14

Beskow

Premiss

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-02

Format: Inbunden

Selin, Little,

Utk: 2020-10-14

ISBN: 9789177893394

Format: Häftad

ISBN: 9789180060844

Carlsson

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-07

ISBN: 9789189077058

ISBN: 9789179697730

Format: Inbunden ISBN: 9789189063402 Den flytande världen

Kalla krigets hemlig-

Våra Bruksminnen

Berömda kärlekspar

Ålevangeliet (arabiska)

heter

PRO Jämshög

på resa

Svensson, Patrik

Olsson, Simon Magnus-

Vulkan

Schürmann-Mock, Iris

Bokförlaget Dar Al-Muna

Historiska Media

son, Thomas Hugo, Ulf

Utk: 2020-10-12

Ordalaget Bokförlag

AB

Utk: 2020-10-23

Fredholm, Michael

Format: Pocket

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-10

Format: Halvklotband

Medströms Bokförlag

ISBN: 9789189219663

Format: Pocket

Format: Inbunden

ISBN: 9789177892472

ISBN: 9789174692365

ISBN: 9789188863331

Utk: 2020-10-23 Format: Inbunden ISBN: 9789173291477

Häxor

Lång-Kristoffer : och

Jugoslaviens undergång

Sarajevo : minnen från

Starfors & Molnebo.

hans grannar

: krigen, freden, fram-

en belägring

Uppländska herrgårdar

Persson, Bjarne

tiden

Selimovic, Jasenko

med anor

StorySide

BoD

Resic, Sanimir

Albert Bonniers Förlag

Ulväng, Göran Ridbäck,

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-08

Historiska Media

Utk: 2020-10-01

Irma

Format: MP3-fil

Format: Häftad

Utk: 2020-10-23

Format: MP3-fil

Bokförlaget Langenskiöld

ISBN: 9789152112878

ISBN: 9789179697846

Format: Danskt band

ISBN: 9789100185473

Utk: 2020-10-23

Epub: 9789152112892

ISBN: 9789177892328

Format: Inbunden ISBN: 9789188439383 Sankt Laurentius i Lund.

Julstämning 2020

Ett historiskt drama i medeltidens gryning

Bokförlaget Semic

Welin, Georg

Utk: 2020-10-01

Veritas Scaniae

Format: Häftad

Utk: 2020-10-14

ISBN: 9789155267407

Format: Spiralbunden ISBN: 9789151918273

Stasi och forskarna

Vår kungafamilj i fest

Winqvist, Svante

och vardag 2020. Kron-

Sveriges bästa nyhetsbrev för dig

Medströms Bokförlag

prinsessan kliver fram

Utk: 2020-10-31

Bokförlaget Semic

som älskar böcker.

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789173291620

Format: Danskt band ISBN: 9789155268756

boktugg.se/nyhetsbrev


HISTORIA

77

Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen.

www.boktugg.se/magasinet-boktugg/


78

GEOGRAFI & RESOR

great London walks

London bortom London

Irland

Oväntat vetande om

Provence och Franska

Bjelvenstedt, Bosse

: en vandring mellan

Legind A/S

New York

rivieran

Outdoorbooks

storstadens byar

Utk: 2020-10-07

Nicotext

Legind A/S

Utk: 2020-10-23

Steinvall, Anders

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-07

Format: Danskt band

Carlsson

ISBN: 9788771558029

Format: Inbunden

Format: Danskt band

ISBN: 9789198460872

Utk: 2020-10-28

ISBN: 9789188983824

ISBN: 9788771558050

Format: Danskt band ISBN: 9789189063174

Pilgrimsresan

Japan

Coelho, Paulo

Legind A/S

Bazar Förlag

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-23

Format: Häftad

Format: Pocket

ISBN: 9788771558036

ISBN: 9789170285783

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Rom Legind A/S Utk: 2020-10-07 Format: Danskt band ISBN: 9788771558067

Höga kusten : Ett världs-

Florens och Toscana

Kroatien : inspirera, pla-

Oväntat vetande om

Sydafrika

arv i mitt hjärta

: inspirera, planera,

nera, upptäck, upplev

Paris

Legind A/S

Ekberg, Anita

upptäck, upplev

Legind A/S

Nicotext

Utk: 2020-10-07

Recito Förlag

Legind A/S

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-23

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-07

Format: Danskt band

Format: Inbunden

ISBN: 9788771558074

Format: Häftad

Format: Danskt band

ISBN: 9788771557985

ISBN: 9789188983848

ISBN: 9789177654896

ISBN: 9788771558005

Jag och min ryggsäck

Indien

Kuba

Paris

Världens bästa resor

i Afrika

Legind A/S

Legind A/S

Legind A/S

Tukan förlag

Löfbom, Jessica

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-01

Ekström & Garay

Format: Danskt band

Format: Danskt band

Format: Danskt band

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-26

ISBN: 9788771558012

ISBN: 9788771557992

ISBN: 9788771558043

ISBN: 9789179852047

Format: Danskt band ISBN: 9789189217782


Memoarer & biografier

79

Att hålla andan i ett

De osannolika systrarna

Jag, Caroline : Yrkes-

Någon har suttit på min

Hasse Alfredson : en sån

helt liv

Soong : kvinnorna i cen-

kvinna och familjefar

axel

där farbror som ritar och

Barte, Paula

trum av Kinas moderna

Farberger, Caroline

Isberg, Monica

berättar

Kikkuli Förlag

historia

Mondial

Vulkan

Lind, Kalle

Utk: 2020-10-01

Chang, Jung

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-09

Bokförlaget Forum

Format: Häftad

Norstedts

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-19

ISBN: 9789188933478

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789189061750

ISBN: 9789189219625

Format: Kartonnage ISBN: 9789137157757

Format: MP3-fil ISBN: 9789113103730 Dag för dag: Texter från

Min vän Anna : den

Månbarn

Blodsbröder – vår

Här bryr sig sommaren

en särskild tid

sanna historien om den

Fjällgren, Jon Henrik

vänskap i Liberia

inte om oss – breven

Berg, Bengt

falska arvtagerskan som

The Book Affair

Jentzsch, Michael Kwato

från Hertha 1939–44

Ekström & Garay

svindlade New York ...

Utk: 2020-10-13

Zahn, Benjamin

Lomfors, Ingrid

Utk: 2020-10-26

DeLoache Williams, Rachel

Format: Inbunden

Vaktel förlag

Volante

Format: Danskt band

Bokförlaget NoNa

ISBN: 9789198594805

Utk: 2020-10-31

Utk: 2020-10-13

ISBN: 9789189217737

Utk: 2020-10-19

Format: Kartonnage

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789188441690

ISBN: 9789179650421

ISBN: 9789189177093 Löften till en son : ett

Vägen tillbaka

Gangsterliv : Brotten,

Salem – de första åren

Ett liv som ingen annan

år av sorg, hopp och

Efron, Vera

gänget och livet på

Kalderén, Lennart

Lundkvist, Björn

mening

Efron & Dotter

gatan – den sanna

Solentro

Firma Björn Lundkvist

Biden, Joe

Utk: 2020-10-23

historien om Sam Ho

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-14

A Nice Noise

Format: Inbunden

Härnqvist, Jacob

Format: Pocket

Format: Pocket

Utk: 2020-10-15

ISBN: 9789185653270

Norstedts

ISBN: 9789175656458

ISBN: 9789151961606

Format: MP3-CD

Utk: 2020-10-23

ISBN: 9789178531363

Format: Häftad ISBN: 9789113113692

Det här är den bästa

Grottdykaren : Mikko

Gangsterliv 1-9: Brotten,

Bakom tombolan : Histo-

Från bränt barn till

tiden i ditt liv : rapport

Paasi och den drama-

gänget och livet på

rier från lotteriståndet

eldsjäl

från ett moderskap

tiska räddningsopera-

gatan

Karlsson, Hans-Gunnar

Lundström, Pelle

Bouvin, Emma

tionen

Härnqvist, Jacob

Recito Förlag

Vintergård Förlag

Norstedts

Elomaa, Johanna

Tiden

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-21

Lind & Co

Utk: 2020-10-30

Format: Danskt band

Format: Häftad

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-13

Format: Epub

ISBN: 9789177654889

ISBN: 9789198560046

ISBN: 9789113108780

Format: Pocket

ISBN: 9789151504292

ISBN: 9789179033019

MP3-fil: 9789151503585


Memoarer & biografier

80

”Kan man få ett glas

Inges krig

The Dreamer

Du kallade mig

Det bor en pojke i en

vatten” : Liv och död –

O’Donnell, Svenja

Richard, Cliff

djävulens barn

gammal man

ett slags memoarer

Modernista

Random House UK

Spry, Victoria

Södergren, Stig

Mossberg, Torsten

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-29

Bokförlaget Nona

Vulkan

Type & Tell

Format: Inbunden

Format: Häftad

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-19

ISBN: 9789178933648

ISBN: 9780957490772

Format: MP3-fil

Format: Pocket

ISBN: 9789189177307

ISBN: 9789189231481

Format: Häftad ISBN: 9789180201148

Jag kan ha fel och andra

Hospitalet : hur jag som

Irans stora väckelse :

Du kallade mig djävu-

Gud gav oss tio bud –

visdomar från mitt liv

barn överlevde hemliga

Hur Gud använder en

lens barn

jag har brutit mot nio

som buddhistmunk

experiment på mental-

omvänd muslim för att

Spry, Victoria

av dem

Natthiko Lindeblad,

sjukhuset Aston Hall

sprida väckelse

Bokförlaget Nona

Sögaard, Runar

Bankler, Modiri,

O’Hare, Barbara

Shariat, Hormoz

Utk: 2020-10-15

Bladh by Bladh

Bonnier Fakta

Lind & Co

Sjöbergs Förlag

Format: Epub

Utk: 2020-10-26

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-06

ISBN: 9789189177444

Format: Inbunden

Format: Epub

Format: MP3-fil

Format: Danskt band

ISBN: 9789178871872

ISBN: 9789179031558

ISBN: 9789188927576

Jag kan ha fel och andra

Tjörnsläktingar från

visdomar från mitt liv

norska tiden till vår tid

som buddhistmunk

Palmqvist, Roland

Natthiko Lindeblad,

Solentro

Bankler, Modiri,

Utk: 2020-10-10

Bonnier Fakta

Format: Pocket

Utk: 2020-10-06

ISBN: 9789175656564

Format: Inbunden

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

ISBN: 9789188917607

Fyra kvarter – Söder-

Svartskalle : En svensk

malm, min pappa och

historia

jag

Vera-Zavala, America

Stenhammar, Joakim

Ordfront Förlag

Stenhammar Music Group

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-15

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789177751038

ISBN: 9789197744959

ISBN: 9789178871865 Jag kan ha fel och andra

Bortom Alla Ord – Min

Hågkomster av min

Anden och köttet

Mitt liv som tredjeklass

visdomar från mitt liv

Del

icke-existens

Sunvisson, Pelle

medborgare

som buddhistmunk

Penzo, Jessica

Solnit, Rebecca

PS. Förlag

Natthiko Lindeblad,

Sivart Förlag

Bokförlaget Daidalos

Utk: 2020-10-01

NBL-Bokförlag

Bankler, Modiri,

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-30

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-30

Bonnier Fakta

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789198225365

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-27

ISBN: 9789189025011

ISBN: 9789171736116

Nalas värld

Vad skulle Ribbing sagt?

Samtycket

Jag ska förändra hela

Mitt liv som tredjeklass

Nicholson, Dean

Ribbing, Magdalena

Springora, Vanessa

världen lilla mamma :

medborgare (Arabiska)

Bokförlaget NoNa

Bazar Förlag

Albert Bonniers Förlag

om vägen till förändring

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-06

ur ett yogiskt och ...

NBL-Bokförlag

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Svensson, Laila

Utk: 2020-10-30

ISBN: 9789189177086

ISBN: 9789189123250

ISBN: 9789100185664

BoD

Format: Danskt band

Epub:

Utk: 2020-10-08

ISBN: 9789198333596

9789100185671MP3-fil:

Format: Häftad

9789100186371

ISBN: 9789180072489

ISBN: 9789198333589

Format: MP3-fil ISBN: 9789178872237


Lyrik & Essäer

81

Hem. Resor i Väster-

Vi är en ordbok och

Sapfo på nytt – nytolkat

En port till andra världen

Tiden har sett allt

götland

andra dikter

och kurerat av Bengt

Huxley, Aldous

Libre, Nachla

Andersson, Erik

Dabrowska, Krystyna

Eriksson

Natur & Kultur Allmänlit-

Norstedts

Bokförlaget Daidalos

Ellerströms Förlag

Eriksson, Bengt

teratur

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-01

Vaktel förlag

Utk: 2020-10-23

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-31

Format: Inbunden

ISBN: 9789113113555

ISBN: 9789171736130

ISBN: 9789172475991

Format: Kartonnage

ISBN: 9789127169418

ISBN: 9789188441713

Epub: 9789127169425

Tala i tungor

Sidenkatedralen : och

Oktoberdikter

Ett Karlskoga-syndrom

Bänkpress

Anzaldúa, Gloria Sahin,

andra texter

Forssell, Lars

Jeppson, Karolina

/ Ökendykarna

Burcu

Danius, Sara

Nirstedt/litteratur

Smockadoll Förlag

Lindqvist, Sven

Modernista

Albert Bonniers Förlag

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-30

Nirstedt/litteratur

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-16

Format: Inbunden

Format: Häftad

Utk: 2020-10-23

Format: Häftad

Format: Inbunden

ISBN: 9789189066014

ISBN: 9789189099104

Format: Kartonnage

ISBN: 9789178930630

ISBN: 9789100176990

ISBN: 9789189066953

Epub: 9789100177003

”Och är ej dikten den

DIS

Bortförklaring

Paradisgenen

Utrota varenda

egentliga naturen?”

Eisfeldt, Johanna

Grave, Elsa

Jönsson, Dan

jävel/Nu dog du

Atterbom, P. D.A.

Ekström & Garay

Nirstedt/litteratur

20TAL Bok

Lindqvist, Sven

Bokförlaget Ymer

Utk: 2020-10-26

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-05

Nirstedt/litteratur

Utk: 2020-10-03

Format: Danskt band

Format: Inbunden

Format: Danskt band

Utk: 2020-10-23

ISBN: 9789189066915

ISBN: 9789187838194

Format: Kartonnage

Format: Häftad

ISBN: 9789189217553

ISBN: 9789189066946

ISBN: 9789198551822

Farstu

Orienterarsjukan

Vi kommer snart

Nu är min far död

Den svarta enhörningen

Beckman, Erik

Ekman, Fredrik Bärtås,

Heilinger-Shalan, Maria

Laila, Wafai

Lorde, Audre

Nirstedt/litteratur

Magnus

Norlén & Slottner

Smockadoll Förlag

Ellerströms Förlag

Utk: 2020-10-23

Kaunitz-Olsson

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-23

Format: Häftad

Format: Häftad

Format: Danskt band

ISBN: 9789189066342

Format: Kartonnage

ISBN: 9789188503770

ISBN: 9789189099111

ISBN: 9789172475939

ISBN: 9789189015173

Champavert

Naturen : och andra

När känslor sviker

Kärleken och dårskapen

Härskarens verktyg

Borel, Pétrus

essäer

Hellman, Jenny

: Dikter i urval av

kommer aldrig att mon-

Alastor Press

Emerson, Ralph Waldo

Ordfirman

författaren

tera ned härskarens hus

Utk: 2020-10-19

Norstedts

Utk: 2020-10-15

Lenngren, Anna Maria

Lorde, Audre Mulinari,

Format: Häftad

Utk: 2020-10-21

Format: Danskt band

Bokförlaget Atlantis

Felicia

ISBN: 9789189633704

Format: Inbunden

ISBN: 9789198545371

Utk: 2020-10-06

Modernista

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-23

ISBN: 9789127170179

Format: Häftad

ISBN: 9789113094151

ISBN: 9789178930579


Lyrik & Essäer

82

Vardagar 2

Kung-kung

Ett fönster mot 1600-ta-

Urvalet så; Dikter

Flyktpunkter

Lundell, Ulf

Nilsson, Ulf Karl Olov

let och andra berättelser

1981–2020

Stupica, Lucija

Wahlström & Widstrand

Norstedts

Nordman, Kurt

Sandell, Håkan

Rámus Förlag

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-05

Förlaget M

Smockadoll Förlag

Utk: 2020-10-31

Format: Pocket

Format: Häftad

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-26

Format: Häftad

ISBN: 9789146237112

ISBN: 9789113104294

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789189105072

ISBN: 9789529439379

ISBN: 9789189099098

Resomeringen

Stammar

Gråskalan : En essä om

Aningar

Exit

Lundkvist, Pontus

Nilsson, Ulf Karl Olov

sexism och rasism

Smith, Zadie

Westlin, Anders

Lystring

Nirstedt/litteratur

Nyström, Daniel

Albert Bonniers Förlag

Ekström & Garay

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-22

Teg Publishing

Utk: 2020-10-27

Utk: 2020-10-19

Format: Häftad

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-14

Format: Danskt band

Format: Danskt band

ISBN: 9789198585728

ISBN: 9789189066922

Format: Danskt band

ISBN: 9789100187132

ISBN: 9789189217591

ISBN: 9789188035561

Epub: 9789100187149

Förlåt för den här

Under det som inte

Blodbilder

Dikter 1959-1972

Inget är alltid för sent

gången

förgår

Qvandt, Charlotte

Sonnevi, Göran

William-Olsson, Magnus

Malm, KG

Nilsson, Ulf Karl Olov

Lil´Lit Förlag

Albert Bonniers Förlag

Wahlström & Widstrand

Vildhallon

Norstedts

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-05

Format: Inbunden

Format: Danskt band

Format: Danskt band

ISBN: 9789198505085

ISBN: 9789100185558

ISBN: 9789146236887

Format: Inbunden

Format: Häftad

ISBN: 9789151912721

ISBN: 9789113104300

Och när hon får andnöd

Vädrets hjärna

Ak(c)ne

Dikter 1959-1972

Husfrid

av sorg måste jag

Nilsson, Ulf Karl Olov

Rantala Bonnier, Johan

Sonnevi, Göran

Åkesson, Sonja

blunda

Norstedts

Ekström & Garay

Albert Bonniers Förlag

Nirstedt/litteratur

Nilsson, Kina

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-22

Ekström & Garay

Format: Häftad

Format: Danskt band

Format: PDF

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-28

ISBN: 9789113104317

ISBN: 9789189217614

ISBN: 9789100165673

ISBN: 9789189066359

Block

Den Sörgande

Livsrymd

Tidsler

Vi och dom andra – Från

Nilsson, Ulf Karl Olov

Turtur-Dufwan

Rymbu, Galina

Stokbro, Christian

gruppkänsla till hat,

Norstedts

Nordenflycht, Hedvig

Ellerströms Förlag

Sapeur Förlag

makt och ondska

Utk: 2020-10-05

Charlotta

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-11

Östrup, Leif

Format: Häftad

Nirstedt/litteratur

Format: Danskt band

Format: Häftad

Roos & Tegner

ISBN: 9789113104355

Utk: 2020-10-23

ISBN: 9789172475984

ISBN: 9789178199044

Utk: 2020-10-23

PDF: 9789146237495

Format: Inbunden ISBN: 9789189217829

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789189066038

ISBN: 9789187439650


83

Barn Faktaböcker

4

3

2

1

5

Topp 20 Barnböcker - September 2020 1. (2) Boken som inte ville bli läst av Sundin, David (Bonnier Carlsen),

11. (Ny) När Mamma Mu mötte Kråkan första gången av Wieslander,

Klotband, utk: 2020-08-28

Jujja & Nordqvist, Sven (Rabén & Sjögren), Inbunden, utk: 2020-08-28

2. (Ny) Sommarskuggan och kalasbuset av Mackic, Tina (Rabén &

12. (Ny) Du har rätt! av Diakité, Jason Timbuktu & Westerman, Matilda

Sjögren), Inbunden, utk: 2020-09-18

(Bonnier Carlsen), Inbunden, utk: 2020-09-08

3. (7) Detektivmysteriet av Widmark, Martin (Bonnier Carlsen),

13. (15) Flickan utan ansikte av Angerborn, Ingelin (Rabén & Sjögren),

Inbunden, utk: 2020-08-28

Inbunden, utk: 2020-08-28

4. (1) Knacka på! av Tidholm, Anna-Clara (Alfabeta), Board book, utk:

14. (9) Musse & Helium. I Duvjägarnas klor av Brinck, Camilla (B

2016-08-09

Wahlströms), Inbunden, utk: 2020-04-27

5. (5) Elsa i Skräddartorp och hennes 28 katter av Lerin, Lars (Bonnier

15. (Ny) Fula tjejer av Bjärbo, Lisa; Lindbäck, Johanna & Ohlsson, Sara

Carlsen), Inbunden, utk: 2020-08-26

(Lilla Piratförlaget), Flexband, utk: 2020-09-02

6. (3) Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Ahangaran,

16. (11) Musse & Helium. Jakten på Guldosten av Brinck, Camilla (B

Reyhaneh (B Wahlströms), Inbunden, utk: 2020-08-07

Wahlströms), Inbunden, utk: 2019-04-12

7. (4) Handbok för superhjältar. Försvunna av Våhlund, Elias & Våh-

17. (Ny) Mio, min Mio av Lindgren, Astrid (Rabén & Sjögren), Inbunden,

lund, Agnes (Rabén & Sjögren), Inbunden, utk: 2020-05-29

utk: 2020-09-18

8. (8) Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen av Brinck,

18. (Ny) Barn som förändrat världen av Strömstedt, Jenny (Max Ström),

Camilla (B Wahlströms), Inbunden, utk: 2018-05-07

Inbunden, utk: 2020-09-14

9. (Ny) Här kommer skogsmaskinerna av Norlin, Arne & Burman,

19. (Ny) Naturen av AdBåge, Emma (Rabén & Sjögren), Inbunden, utk:

Jonas (Rabén & Sjögren), Inbunden, utk: 2020-09-18

2020-09-04

10. (Ny) Spökhusets hemlighet av Ohlsson, Kristina (Bonnier Carlsen),

20. (12) Musse & Helium. Äventyret i Lindrizia av Brinck, Camilla (B

Kartonnage, utk: 2020-09-25

Wahlströms), Inbunden, utk: 2019-11-01

Räkna och måla vinterns

Räkna vinterns djur

Fågelbok för barn

Svenska djur på land

Fotbollsstjärnor 2021

djur

Ahlander, Tinna

Ahlberg, Birgitta

och i vatten

Ahlin, Martin Ehlersson,

Ahlander, Tinna

Triumf Förlag

Bokförlaget Mormor

Ahlberg, Birgitta

Daniel Forsell, Joakim

Triumf Förlag

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-23

Bokförlaget Mormor

Jacobson, Jonas

Utk: 2020-10-23

Format: Board book

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-23

Egmont Publishing AB

Format: Häftad

ISBN: 9789188549204

ISBN: 9789188533593

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789188533609

Format: Kartonnage

ISBN: 9789188549211

ISBN: 9789176216026


84

Barn Faktaböcker V som i Valp

Hitta enhörningarna

Leka

En god gärning varje dag

Nissen är tillbaka! (År 2)

Boultwood, Ellie Cockayne,

pysselbok: magiskt

Dorray, Ferdie Yektafar,

Ekman, Jenny Bühlmann,

Ekman, Jenny Bühlmann,

Hannah Hamley, Kylie

pyssel och klurigheter

Maryam

Hanna

Hanna

Tukan förlag

Currell-Williams, Imogen

BoD

Glimra Förlag

Glimra Förlag

Utk: 2020-10-06

Tukan förlag

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-01

Format: Board book

Utk: 2020-10-30

Format: Häftad

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789179851965

Format: Häftad

ISBN: 9789179697327

ISBN: 9789187501470

ISBN: 9789187501487

ISBN: 9789179853334

Världens INTE värsta

Jag, Nattid

Dinosaurier och andra

Lek med språk och

Räkna lätt med nissen

djur

Danielsson, Nathalie Welin,

urtidsdjur. Målarbok

bokstäver

Ekman, Jenny Bühlmann,

Corrigan, Sophie

Hanna

Egerkrans, Johan

Ekman, Jenny Bühlmann,

Hanna

Tukan förlag

Bokfabriken

B Wahlströms

Hanna

Glimra Förlag

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-09

Glimra Förlag

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Format: Flexband

Format: Övrigt/spel

Utk: 2020-10-01

Format: Häftad

ISBN: 9789179851989

ISBN: 9789178355662

ISBN: 9789132213083

Format: Häftad

ISBN: 9789187501463

ISBN: 9789187501456

TikTok-stjärnor: lär

Vad vet du om jorden? :

Bus och uppdrag

Nissebrev: Lär känna en

Min första bok om Carl

känna de hetaste super-

smarta svar på finurliga

Ekman, Jenny Bühlmann,

tomtenisse

Larsson ny version

stjärnorna

frågor

Hanna

Ekman, Jenny Bühlmann,

Hamilton, Susanne

Croft, Malcolm

Dennie, Devin

Glimra Förlag

Hanna

Bokförlaget Langenskiöld

Tukan förlag

Tukan förlag

Utk: 2020-10-01

Glimra Förlag c/o Hanna

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-05

Format: Häftad

Bühlmann

Format: Board book

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789187501449

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789198624823

ISBN: 9789179853259

ISBN: 9789177838951

Format: Häftad ISBN: 9789187501432

Vill du bli en bättre författare? Vi har samlat skrivtips och goda råd.

insider.boktugg.se/skrivtugg/


85

Barn Faktaböcker Jordens underjordiska platser (arabiska) Hansegård, Jens Fenix Bokförlag Utk: 2020-10-09 Format: Inbunden ISBN: 9789175253442 Epub: 9789175253633 PDF: 9789175253862 Jordens underjordiska

Kampen för vår idrott

Komodovaraner

Stopp! Min kropp! : En

Mensa Kids Supersmart

platser (somaliska)

Hildingsson Edling,

M. Bergeron, Alain Quintin,

kul och viktig handbok

3 : Kluriga utmaningar

Hansegård, Jens

Oksanen, Söderlund, Ed-

Michel

om kroppen, känslor ...

Skitt, Carolyn Gale, Harold

Fenix Bokförlag

lund, Junehäll, Andersson,

Hegas förlag

Rädda Barnen,

Allen, Robert

Utk: 2020-10-09

Bokförlaget K&R

Utk: 2020-10-05

Thermaenius, Backberg,

Tukan förlag

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Bonnier Carlsen

Utk: 2020-10-16

ISBN: 9789175253411

Format: Häftad

ISBN: 9789178819133

Utk: 2020-10-05

Format: Häftad

Epub: 9789175253640

ISBN: 9789188925510

Format: PDF

ISBN: 9789179852993

ISBN: 9789179755256

PDF: 9789175253879 Hjärnstark junior : Smar-

Hilma af Klint : Kartor

Julens monster

Små människor, stora

Allt om TikTok: läs om

tare, gladare, starkare

över osynligheten

Palmaer, Andreas

drömmar. Rosa Parks

dina TikTok-favoriter,

Hansen, Anders Wänblad,

Hillström, Ylva

Alfabeta

Sánchez Vegara, Maria

tips, trick och hacks

Mats

Alfabeta

Utk: 2020-10-01

Isabel

Stanford, Sara

Bonnier Fakta

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Bookmark Förlag

Tukan förlag

Utk: 2020-10-19

Format: Inbunden

ISBN: 9789150121322

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-30

Format: Inbunden

ISBN: 9789150121117

Format: Kartonnage

Format: Inbunden

ISBN: 9789189087798

ISBN: 9789179853327

ISBN: 9789178870912 PDF: 9789178870929 Hjärnstark junior : Smar-

Hockeystjärnor 2021

E-sport : Den ultimata

Mensa Kids Supersmart

Stopp! Min kropp! : en

tare, gladare, starkare

Hugosson, Linus Bodin,

guiden

1: kluriga utmaningar

kul och viktig handbok

Hansen, Anders Wänblad,

Uffe Lindquist, Jonatan

Pettman, Kevin

Skitt, Carolyn Gale, Harold

om kroppen, känslor ...

Mats

Egmont Publishing AB

Tukan förlag

Allen, Robert

Thermaenius, Backberg,

Bonnier Fakta

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-23

Tukan förlag

Rädda Barnen

Utk: 2020-10-19

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-16

Bonnier Carlsen

Format: MP3-fil

ISBN: 9789176216019

ISBN: 9789179853129

Format: Häftad

Utk: 2020-10-05

ISBN: 9789179852979

Format: Danskt band

ISBN: 9789178872183

ISBN: 9789179753504 Barnens uppslagsbok

Julpyssel. Räven och

Vintern : pyssla med mig

Mensa Kids Supersmart

Världsatlas för nyfikna

om Vår planet

tomten

Ribbing, Anna

2 : kluriga utmaningar

Trounce, Charlotte

Hibbert, Clare

Lindgren, Astrid

Rabén & Sjögren

Skitt, Carolyn Gale, Harold

Pagina

Barthelson Förlag

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-23

Allen, Robert

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-16

Format: Övrigt/spel

Tukan förlag

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Övrigt/spel

ISBN: 9789129724615

Utk: 2020-10-16

ISBN: 9789163617775

ISBN: 9781839405808

ISBN: 9789129728453

Format: Häftad ISBN: 9789179852986


86

Barn Faktaböcker

Enkel och rolig origami

Musse och vänner

världen

Tukan förlag

Karrusel Forlag Cargo

Öström, Mia Gustavsson,

Utk: 2020-10-22

Int Aps

Format: Inbunden

Per

Format: Häftad

Utk: 2020-10-23

ISBN: 9789173172806

Opal

ISBN: 9789179853136

Format: Övrigt

Handbok för superhjältar

Gud och jag tillsammans

Myrägg på menyn :

box : pysselbok, plansch

Warren, Rick

konstig mat från hela

och pussel 150 bitar

Bornelings Förlag

Våhlund, Elias Våhlund,

Utk: 2020-10-21

Agnes Rabén & Sjögren Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-06

Format: Övrigt/spel

Format: Inbunden

ISBN: 9789129726114

ISBN: 9789172262331

ISBN: 9788771862171

Måla mini: traktor

Kristendomen bevisad :

Vetenskapens historia :

Enhörningar färglägg

Lego Superheroes

För unga

100 viktiga händelser

efter siffror

12-pack

Wallace, J. Warner Walla-

Wheatley, Abigail

ce, Susie Suggs, Rob

Lind & Co

Tukan förlag

Egmont Publishing AB

Utk: 2020-10-22

Pärlan Förlag

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-22

Utk: 2020-10-23

Format: Häftad

Utk: 2020-10-16

Format: Kartonnage

Format: Häftad

Format: Häftad

ISBN: 9789179853372

Format: Inbunden

ISBN: 9789179033187

ISBN: 9789179853082

ISBN: 7317442323196

Tukan förlag

ISBN: 9789187411908

Paw Patrol AIR pussel Karrusel Forlag Cargo Int Aps Utk: 2020-10-23 Format: Board book ISBN: 9788771317541

Två pysselböcker: Vi lär oss Livsenergi Utk: 2020-10-09 Format: Häftad

Sveriges bästa nyhetsbrev för dig

som älskar böcker.

ISBN: 9789198412611

Wonder Woman målarbok Egmont Publishing AB Utk: 2020-10-23 Format: Flexband ISBN: 9789176212882

boktugg.se/nyhetsbrev


BONNIER CARLSENS ÄVENTYRSKLASSIKER ÄR TIDLÖSA BERÄTTELSER FÖR MODERNA BARN JORDEN RUNT PÅ 80 DAGAR

SKATTKAMMARÖN

Den unge Jim Hawkins hittar en äkta skattkarta och får följa med på ett skepp som ger sig av till Karibien för att leta reda på skatten. Med på skeppet är också den enbente piraten Long John Silver, som längtar efter guldet. Och han är inte rädd för att luras, göra myteri eller mörda för att få skatten själv.

Phileas Fogg slår vad med sina vänner om att han ska lyckas resa jorden runt på bara 80 dagar. Det blir upptakten till en vild jakt som tar honom och hans betjänt Passepartout från England via Egypten, Indien, Kina, Japan och USA, och hem igen. De jagas av en hemlig agent, uppträder på cirkus, hamnar i fängelse och gör allt för att komma tillbaka i tid. Men ska de lyckas?

En klassisk berättelse återberättad på lättare svenska av författaren Cecilia Davidsson. Mats Minnhagen har illustrerat utvalda actionscener med snygga färgbilder.

Ett oförglömligt äventyr som alla borde läsa minst en gång i livet, återberättat på lättare svenska av författaren Andreas Palmaer. Mats Minnhagen har illustrerat utvalda actionscener.

AMERIKAÄVENTYRET ÄR EN HISTORISK ÄVENTYRSSERIE, FULL AV KÄRLEK, VÄNSKAP OCH SPÄNNING. 14-åriga Ingrid flyr ensam till Amerika i början av 1900-talet, för att leta efter sin försvunna syster. Redan ombord på Amerikabåten träffar hon människor som kommer att påverka hennes liv för alltid och väl på plats i New York upptäcker hon snart att det inte är alla som är dem de utger sig för att vara. Camilla Lagerqvist skriver om en tid då många svenskar utvandrade från Sverige och ger oss en fascinerande bild av Amerika på den här tiden. Bladvändarserie för mellanåldern som för tankarna till både Utvandrarna och Titanic.

FLYKTEN TILL AMERIKA

Det har gått flera månader sedan Ingrid fick brev från sin storasyster Hedvig. För snart ett år sedan reste Hedvig till New York och nu är hon som uppslukad av jorden. Ingrid arbetar som piga och behandlas som en slav. Men en dag får hon nog och flyr till Göteborg, där Amerikabåten väntar i hamnen. Hon tänker hitta sin syster!

FLYKTEN TILL NEW YORK

Ingrid har anlänt till New York och i hamnen blir hon hämtad av en kvinna som hon aldrig har träffat tidigare. Kvinnan pratar bara engelska och hon tar Ingrid till ett tvätteri i kärnan av den brusande storstaden. Här får hon ett förkläde och sedan stängs dörren bakom henne. Den första tiden i New York kommer inte att bli som hon hade tänkt sig.


88

Barn Skönlitteratur

Ny bok om Rosa Parks lär barn om allas lika rättigheter Rosa Parks växte upp i Alabama, USA. Redan som ung flicka märkte hon att hon och hennes familj behandlades annorlunda och diskriminerades på grund av deras hudfärg. De fick inte åka samma bussar som vita, gå i skolan med vita barn eller använda samma toaletter. En dag fick Rosa nog. Hennes kamp – som fick sin start med den välkända händelsen på bussen då hon vägrade ge upp sin plats för en vit man – blev till ett livslångt engagemang för svartas och kvinnors rättigheter. Små människor, stora drömmar: Rosa Parks av Maria Isabel Sánchez Vegara skildrar den stora drömmen om ett jämlikt samhälle. Varma och unika illustrationer och ett lättsamt språk gör boken perfekt att läsa med barn mellan 3 och 9 år. ”Nu mer än någonsin ser vi vikten av att lyfta historiska kvinnor, och i ljuset av demonstrationer för Black Lives Matter-rörelsen är Rosa Parks livsgärning mer aktuell än någonsin. Vi hoppas att barnböcker kan inspirera och öka medvetenheten om det samhälle vi lever i, vikten av civilkurage och likabehandling av alla människor. Det här är en berättelse som än idag behöver spridas till barn och vuxna över hela världen”, skriver förlaget i ett pressmeddelande.

Illustration: Linzie Hunter.

Poet X

En ny häst

2039 : framtidshistorier

Mormors sagor

Spökröster

Acevedo, Elizabeth

Amery, Heather

för orädda

Andersson, Essie

Arden, Katherine

Vox by Opal

Tukan förlag

Anderberg Strollo, Åsa

Vulkan

Lilla Piratförlaget

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-22

Palmaer, Andreas

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-20

Format: Flexband

Format: Inbunden

Alfabeta

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789188665232

ISBN: 9789179853297

Utk: 2020-10-07

ISBN: 9789151952734

ISBN: 9789178131587

Format: Inbunden ISBN: 9789150121315

Naturen

Traktortrubbel

Bojan och traktorn

Dagen då Hudolf dog

Gretas familj 4 små

AdBåge, Emma

Amery, Heather

Anderblad, Johan Widlund,

Andréasson, Roland

böcker

Rabén & Sjögren

Tukan förlag

Filippa

Lumenos Förlag

Astley, Nevile Baker, Mark

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-22

Bonnier Carlsen

Utk: 2020-10-14

Tukan förlag

Format: Epub

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-14

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-05

ISBN: 9789129732719

ISBN: 9789179853303

Format: Inbunden

ISBN: 9789187855702

Format: Board book

ISBN: 9789178038459

ISBN: 9789179853006


Barn Skönlitteratur

89

Greta har barnvakt

Piraterna och förtroll-

Hej alla monster!

En vimsig vinter

Spräckta skallar

Astley, Neville Baker, Mark

ningen

Bergman, Jenny

Billberg, Annika

Boyle Rödtnes, Nicole

Tukan förlag

Berg, Sara Frimodig, Karin

Bonnier Carlsen

Hoi Förlag AB

B Wahlströms

Utk: 2020-10-14

Olika Förlag

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-21

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-05

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

ISBN: 9789179756895

ISBN: 9789176972120

ISBN: 9789132213137

ISBN: 9789179852429

ISBN: 9789188613639

Strömavbrott!

Jag vågar visst

Elsa Beskows jul

En vimsig vinter

Amy & mamma på

Astley, Neville Baker, Mark

Berge, Jasmine

Beskow, Elsa

Billberg, Annika

loppisjakt

Tukan förlag

Rabén & Sjögren

Bonnier Carlsen

Hoi Audio

Bragning, Wiveca Salo-

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-26

Utk: 2020-10-21

monsson, Emmelie

Format: Inbunden

Format: Epub

Format: Halvklotband

Format: MP3-fil

Idus Förlag

ISBN: 9789179853211

ISBN: 9789129732733

ISBN: 9789179752521

ISBN: 9789175577159

Utk: 2020-10-01 Format: Inbunden ISBN: 9789176340066

Gult kort 1 – Utvisad

Jag vågar visst

Elsa Beskows jul : –

Hoten

Främmande vildmark

Bengtsson, Torsten

Berge, Jasmine

Beskow, Elsa

Bister, Mari

Brandis, Katja

Hegas Förlag

Rabén & Sjögren

Bonnier Carlsen

Idus Förlag

Tukan förlag

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-26

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-05

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789180080132

ISBN: 9789129726794

ISBN: 9789179753122

ISBN: 9789176340189

ISBN: 9789179851934 Epub: 9789179852849 MP3-fil: 9789179854027

Gult kort 2 – Mördare

Milkyway 1 : Kodnamn

Elsa Beskows jul : –

Spräckta skallar

Musse & Helium. Den

Bengtsson, Torsten

MarvinX

Beskow, Elsa

Boyle Rödtnes, Nicole

sista kampen

Hegas Förlag

Bergman, Catherine

Bonnier Carlsen

B Wahlströms

Brinck, Camilla

Utk: 2020-10-05

Wedsberg, Malin

Utk: 2020-10-26

Utk: 2020-10-16

Bonnier Carlsen

Format: Inbunden

Idus Förlag

Format: PDF

Format: Epub

Utk: 2020-10-28

ISBN: 9789180080170

Utk: 2020-10-14

ISBN: 9789179753115

ISBN: 9789132213151

Format: Inbunden ISBN: 9789179756123

Format: Inbunden ISBN: 9789189147980

Mysteriet med smugg-

Bland tomtar och troll,

En vimsig vinter

Spräckta skallar

Den omöjliga pojken

larna

årg 113

Billberg, Annika

Boyle Rödtnes, Nicole

Brooks, Ben

Bengtsson, Torsten

Bergman, Hjalmar Edel-

Hoi Förlag

B Wahlströms

Lind & Co

Hegas förlag

feldt, Inger mfl

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-05

Bokförlaget Semic

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: Kartonnage

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789175577906

ISBN: 9789132212871

ISBN: 9789178617029

ISBN: 9789178819454

Format: Inbunden ISBN: 9789155267803


Barn Skönlitteratur

90

En knut till slut

Måndagsmonstret

Mortina och den för-

Mollys hår

Ödesryttarna.

(parallelltext somalisk –

Bursell, Linn

skräckliga kusinen

Colfer, Eoin

Spökhistorier från

svensk)

Rabén & Sjögren

Cantini, Barbara

Argasso bokförlag AB

Jorvik – Legenden om

Bross, Helena

Utk: 2020-10-05

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-20

Glue Man

Fenix Bokförlag

Format: Epub

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Dahlgren, Helena

Utk: 2020-10-02

ISBN: 9789129732696

Format: Inbunden

ISBN: 9789188577689

Bonnier Carlsen

Format: Inbunden

ISBN: 9789129719925

Utk: 2020-10-26

ISBN: 9789175253428

Epub: 9789129720129

Format: MP3-fil ISBN: 9789179756406

En knut till slut. Paral-

Skräcktimmen

Mortina och den för-

Alternativ verklighet :

Ödesryttarna.

lelltext somalisk-svensk

Bäck, Madeleine

skräckliga kusinen

Håll dig vaken

Spökhistorier från Jorvik

Bross, Helena

Natur & Kultur Allmänlit-

Cantini, Barbara

Dahl, J. H.

– Sharis mask

Fenix Bokförlag

teratur

Rabén & Sjögren

Visto Förlag

Dahlgren, Helena

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-14

Bonnier Carlsen

Format: PDF

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-26

ISBN: 9789175253831

ISBN: 9789127165731

ISBN: 9789129720136

ISBN: 9789178852895

Format: MP3-fil ISBN: 9789179756390

Epub: 9789127165748

Simskolan (parallelltext

Skräcktimmen

Den trolovade

Ödesryttarna.

Ödesryttarna.

somali – svensk)

Bäck, Madeleine

Cass, Kiera

Spökhistorier från Jorvik

Spökhistorier från Jorvik

Bross, Helena

Natur & Kultur Digital

Modernista

Dahlgren, Helena

– Tick-tack

Fenix Bokförlag

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-14

Bonnier Carlsen

Dahlgren, Helena

Utk: 2020-10-02

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-14

Bonnier Carlsen

ISBN: 9789127165755

ISBN: 9789178935550

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-26

ISBN: 9789175253343

ISBN: 9789179751470

Format: MP3-fil

Epub: 9789175253572

Epub: 9789179753351

ISBN: 9789179756376

Format: Inbunden

PDF: 9789175253855 Simskolan. Parallelltext

Mumierna vaknar 3 –

Tomtarna på femte

Ödesryttarna.

Julräddarna

arabisk-engelsk

Solmaskinen

våningen

Spökhistorier från Jorvik

Dahlson, Camilla

Bross, Helena

Bødker, Benni

Cavallo, Francesca

– Faster Amals docka

Lind & Co

Fenix Bokförlag

Hegas förlag

Bonnier Carlsen

Dahlgren, Helena

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-26

Bonnier Carlsen

Format: Kartonnage

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: Epub

Utk: 2020-10-26

ISBN: 9789178617036

ISBN: 9789175253794

ISBN: 9789178813858

ISBN: 9789179754211

Format: MP3-fil ISBN: 9789179754396

Starkast i klassen

Tott Igelkott och den

Tomtarna på femte

Ödesryttarna.

Die Geschichte von

(somaliska)

sjösjuka fisken

våningen

Spökhistorier från Jorvik

Karl-Bertil Jonssons

Bross, Helena

C Ebeling, Ulf Ekblad,

Cavallo, Francesca

– Körsbärsgårdens

heiligem Abend

Fenix Bokförlag

Michael

Bonnier Carlsen

hemlighet

Danielsson, Tage

Utk: 2020-10-02

Visto Förlag

Utk: 2020-10-26

Dahlgren, Helena

Trollboken

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Bonnier Carlsen

Utk: 2020-10-20

ISBN: 9789175253398

Format: Inbunden

ISBN: 9789179752811

Utk: 2020-10-26

Format: Inbunden

PDF: 9789175253817

ISBN: 9789178852833

Format: MP3-fil

ISBN: 9789151965802

Epub: 9789175253671

ISBN: 9789179756383


Barn Skönlitteratur

91

Rädda enhörningen!

Oliver Twist

Nattexpressen

Nu blir det jul, Pytte

Davidson, Zanna

Dickens, Charles

Fallet Bus och Balotelli

Erlandsson, Karin

Flygare, Ingrid

Tukan förlag

Hegas Förlag

Eggert, Anette

Bonnier Carlsen

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-05

StorySide

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-21

Format: Epub

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-01

Format: Epub

Format: MP3-fil

ISBN: 9789179852825

ISBN: 9789178819171

Format: MP3-fil

ISBN: 9789179753313

ISBN: 9789129727791

ISBN: 9789152113066

Älvor i fara!

Ser du skillnaden? :

ABC-huset: vi hälsar på

Nattexpressen

Den gamla garderoben

Davidson, Zanna

former

hos bokstäverna!

Erlandsson, Karin

Folkebrant, Urban

Tukan förlag

Dudziuk, Kasia

Eliasson, Fia

Bonnier Carlsen

Solentro

Utk: 2020-10-05

Barthelson Förlag

Ordalaget Bokförlag

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-07

Format: Epub

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-08

Format: Inbunden

Format: Pocket

ISBN: 9789179852832

Format: Board book

Format: Inbunden

ISBN: 9789179752842

ISBN: 9789175656427

ISBN: 9781839405334

ISBN: 9789174692877

Stina

Ser du skillnaden? :

Tio underbara, härliga,

Lyras ö

Vi gav oss av mitt i

Davidsson, Maria

färger

hemska dejter

Falköga, Zelda

natten

Bokförlaget K&R

Dudziuk, Kasia

Elston, Ashley

Bookmark Förlag

Fredeväg, Ulf

Utk: 2020-10-19

Barthelson Förlag

B Wahlströms

Utk: 2020-10-23

Pärlan Förlag

Format: Häftad

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-09

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-12

Format: Board book

Format: Inbunden

ISBN: 9789189087392

Format: Inbunden

ISBN: 9781839405303

ISBN: 9789132211973

Julen, vad är det?

Ser du skillnaden?

Tio underbara, härliga,

När Leo blev uppäten

Det som inte får hända

Di Francesco, Laura

Mönster

hemska dejter

Fardell, John

Frey-Skøtt, Emma

Rabén & Sjögren

Dudziuk, Kasia

Elston, Ashley

En bok för alla

Hegas förlag

Utk: 2020-10-09

Barthelson Förlag

B Wahlströms

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-05

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-28

Format: Kartonnage

Format: Inbunden

ISBN: 9789129726275

Format: Board book

Format: MP3-fil

ISBN: 9789172218260

ISBN: 9789178817955

ISBN: 9781839405327

ISBN: 9789132212185

ISBN: 9789188925541

ISBN: 9789187411991

Epub: 9789132212192

Julen, vad är det?

Ser du skillnaden?

De dödas mur och andra

Nu blir det jul, Pytte

Nåt trassligt inuti

Di Francesco, Laura

Siffror

rysligheter

Flygare, Ingrid

Friedner, Cina

Rabén & Sjögren

Dudziuk, Kasia

Engerman, Ida

Rabén & Sjögren

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-14

Barthelson Förlag

Argasso bokförlag AB

Utk: 2020-10-16

Utk: 2020-10-09

Format: Epub

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-20

Format: Inbunden

Format: Epub

ISBN: 9789129732726

Format: Board book

Format: Inbunden

ISBN: 9789129727418

ISBN: 9789129725889

ISBN: 9781839405310

ISBN: 9789188577702

Epub: 9789129727807


92

Barn Skönlitteratur Nåt trassligt inuti

Spökhunden (somalisk)

Rysmans rysliga butik

Granaporna på de glada

Hotet mot väktarstjärnan

Friedner, Cina

Genar, Katarina

2 – Stulna tänder

djurens gård

Hällen, Ylva

Rabén & Sjögren

Fenix Bokförlag

Hai, Magdalena

Hedman, Annalena

Bonnier Carlsen

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-05

Hegas förlag

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-14

Format: MP3-fil

ISBN: 9789129725605

ISBN: 9789175253350

Format: Inbunden

Format: Epub

ISBN: 9789179754242

PDF: 9789175253763

ISBN: 9789178816408

ISBN: 9789129718539

Epub: 9789175253657

Nåt trassligt inuti

Tordyveln flyger i skym-

En skadad duva

Granaporna på de glada

Cirkusdeckarna och

Friedner, Cina

ningen

Halling, Thomas

djurens gård

pepparkaksmysteriet

Rabén & Sjögren

Gripe, Maria

Hegas förlag

Hedman, Annalena

Höjer, Dan

Utk: 2020-10-14

Modernista

Utk: 2020-10-05

Rabén & Sjögren

Bokförlaget Semic

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-06

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789129725896

Format: Inbunden

ISBN: 9789178817863

Format: Häftad

Format: Kartonnage

ISBN: 9789129718546

ISBN: 9789155267742

ISBN: 9789178934898

MP3-fil: 9789178276318

Farliga monster

Tordyveln flyger i skym-

Berit ljuger

Världens världar

Igelkatten

Fröberg, Maria

ningen (lättläst)

Hedin, Annica Gustavsson,

Hipp Marchidan, Gabrielle

Ilgar, Yildiz

Argasso bokförlag AB

Gripe, Maria

Per

Visto Förlag

Visto Förlag

Utk: 2020-10-20

Bokförlaget Hedvig

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-29

Utk: 2020-10-05

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Kartonnage

Format: Epub

ISBN: 9789178852871

ISBN: 9789178852727

ISBN: 9789179710354

ISBN: 9789129732702

ISBN: 9789188577696

Epub: 9789179710781 MP3-fil: 9789179710569 Snigelns visa

Djojj och Sömnmolnet

Granapor gillar magi,

Kimya

Fröken Krångelberg

Fröding, Gustaf Ramel,

Götestam, Staffan

förresten

Holmquist, Eva

Jacobson, Anders

Charlotte

My Book Affair

Hedman, Annalena

Ordspira förlag

Bokförlaget K&R

Lilla Piratförlaget

Utk: 2020-10-01

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-17

Utk: 2020-10-29

Utk: 2020-10-20

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-14

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789198594768

Format: Häftad

ISBN: 9789188381354

ISBN: 9789188925022

ISBN: 9789129718522

ISBN: 9789178131648

Epub: 9789129718515

Alla barnen fyller år : en

Framtidskameran

Granaporna

Trollkarlens katt

De sovande barnen i

rolig kalasbok

Hagstedt, Kaj

Hedman, Annalena

Håkansson, Lena

Flumontis

Gahrton, Måns

Idus Förlag

Rabén & Sjögren

Lumio förlag

Jacov, Karin

Bokförlaget Semic

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-31

Idus Förlag

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Format: Häftad

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-14

Format: Inbunden

ISBN: 9789176340059

ISBN: 9789129718508

ISBN: 9789188615336

Format: Inbunden

ISBN: 9789155269067

Epub: 9789129718492

ISBN: 9789176340035


Barn Skönlitteratur

93

Skönheten och odjuret

Den magiska

Mördarens ansikte

Lilla pingvinens stora

Vi måste rädda julen!

Jansson, Alexander

bokskrivaren

Johnsen, Kjetil

äventyr

Karlsson, Ellen

Jensfelt, Sofia

Johansson, Maria

StorySide

Joyce, Melanie

Rabén & Sjögren

Olika Förlag

Visto Förlag

Utk: 2020-10-21

Barthelson Förlag

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-23

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789179893224

Format: Board book

ISBN: 9789129724936

ISBN: 9789188613516

ISBN: 9789178852857

ISBN: 9789177510932

Epub: 9789129727838

Frank och födelsedags-

Blubben och Blubbi-

Tillbaka från de döda

Pusseldeckaren Pierre

Lilla boken om Stopp!

kalaset

anerna : Det hemliga

Johnsen, Kjetil

och det magiska Him-

Min kropp!

Jansson, Jenny

laboratoriet

StorySide

melsslottet

Karsin, Åsa Rädda Barnen

Idus Förlag

Johansson, Peter Källman,

Utk: 2020-10-07

Kamigako, Hiro IC4Design

Bonnier Carlsen

Utk: 2020-10-23

Annika

Format: MP3-fil

Bookmark Förlag

Utk: 2020-10-05

Format: Inbunden

Idnhab Ab

ISBN: 9789179893200

Utk: 2020-10-19

Format: PDF

ISBN: 9789176340004

Utk: 2020-10-07

Format: Kartonnage

ISBN: 9789179755232

Format: Häftad

ISBN: 9789189087293

ISBN: 9789198639865 Vägen till Mumindalen

De som lever vidare

Definitivt inte vänner

Gruvraset : Sala Silver-

Sista Halloween

Jansson, Tove

Johnsen, Kjetil

Jonsson, Stina

gruva

Kirkwood Brown,

Bonnier Carlsen

StorySide

Semnos förlag

Karlsson, Anna-Karin

Alexander

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-05

Speja Förlag

Opal

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-15

Utk: 2020-10-01

ISBN: 9789179751517

ISBN: 9789179893231

ISBN: 9789188771841

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789188167538

ISBN: 9789172262553

Lilla Musen spökar

Ett sista offer

Henry, husse och James

Häxön : Blå Jungfrun

Pelle Svanslös och

Jeppe, Helena

Johnsen, Kjetil

Jonsson, Stina Molid, Mats

Karlsson, Anna-Karin

spöket

Hellas Förlag

StorySide

Semnos förlag

Speja Förlag

Knutsson, Gösta Rönn, Åsa

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-15

Rönn, Michael

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Bonnier Carlsen

ISBN: 9789526845739

ISBN: 9789179893217

ISBN: 9789188771834

ISBN: 9789188167521

Utk: 2020-10-05 Format: Inbunden ISBN: 9789178035120


94

Barn Skönlitteratur Vinterkväll

Försvunnen i New York

Tildes kläder

Hej hösten!

Om du någon gång

Laestadius, Ann-Helén

Lagerqvist, Camilla

Lamberth, Lena

Lind, Kajsa

skulle undra

Berglund, Jessika

Bonnier Carlsen

Lamberth

Idus Förlag

Lucado, Max

Lilla Piratförlaget

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-01

Bornelings Förlag

Utk: 2020-10-06

Format: Kartonnage

Format: Board book

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-21

Format: Inbunden

ISBN: 9789179755928

ISBN: 9789187075100

ISBN: 9789176340042

Format: Inbunden

ISBN: 9789178131686

Epub: 9789179756246

Livet enligt Dunne

Tilde gömmer sig

Nyårsvandraren

Vi har så roligt när det

Sivan och blindstyret

(arabiska)

Lamberth, Lena

Lannebo, Charlotta

är jul : Astrid Lindgrens

Lundgren, Anna

Lagercrantz, Rose

Lamberth

Rabén & Sjögren

bästa julberättelser

Kikkuli Förlag

Bokförlaget Dar Al-Muna

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-09

Lindgren, Astrid

Utk: 2020-10-15

AB

Format: Board book

Format: Flexband

Rabén & Sjögren

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-10

ISBN: 9789187075148

ISBN: 9789129724516

Utk: 2020-10-16

ISBN: 9789188933508

Epub: 9789129724790

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789173172868

ISBN: 9789129725636

ISBN: 9789188863492

Lycklig den som Dunne

Tilde leker

Elsa i Skräddartorp och

När Johan fick en liten

När vi sover

får (arabiska)

Lamberth, Lena

hennes 28 katter

kalv

Lundgren, Anna

Lagercrantz, Rose

Lamberth

Lerin, Lars

Lindgren, Astrid Törnqvist,

Olofsson, Mia

Bokförlaget Dar Al-Muna

Utk: 2020-10-23

Bonnier Carlsen

Marit

Olika Förlag

AB

Format: Board book

Utk: 2020-10-30

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-05

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-16

Format: Inbunden

ISBN: 9789179754358

Format: Halvklotband

ISBN: 9789188613646

Utk: 2020-10-10

ISBN: 9789187075117

Format: Inbunden

ISBN: 9789129724929

ISBN: 9789188863362

Vi ses när vi ses (ara-

Tilde tittar

Knisen & Knåkan kan

Juan och Rosalia : en

Pojken med guldbyxorna

biska)

Lamberth, Lena

inte sova

kärlekshistoria

Lundgren, Max

Lagercrantz, Rose

Lamberth

Liljemark, David Kastén,

Lindgren, Barbro Eriksson,

Modernista

Bokförlaget Dar Al-Muna

Utk: 2020-10-23

Christian

Eva

Utk: 2020-10-21

AB

Format: Board book

Stevali

Rabén & Sjögren

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-10

ISBN: 9789187075131

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-05

ISBN: 9789177813408

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Epub

ISBN: 9789188863386

ISBN: 9789188639905

ISBN: 9789129732641

Flykten till Amerika

Tildes cykel

Knisen & Knåkan lär sig

Det stora fusket (soma-

Vackra lögner

Lagerqvist, Camilla

Lamberth, Lena

dansa

liska)

Lundvall, Madelene

Bonnier Carlsen

Lamberth

Liljemark, David Kastén,

Ljunggren, Magnus

Everlasting Publisher Int.

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-23

Christian

Fenix Bokförlag

Utk: 2020-10-28

Format: Kartonnage

Format: Board book

Stevali

Utk: 2020-10-02

Format: Pocket

ISBN: 9789179755935

ISBN: 9789187075124

Utk: 2020-10-08

Format: Inbunden

ISBN: 9789188989031

Format: Inbunden

ISBN: 9789175253374

ISBN: 9789188639912

Epub: 9789175253602

Epub: 9789179755942

PDF: 9789175253824


Barn Skönlitteratur

95

Super-Charlie

Sommarskuggan och

Ludvigs knasiga

Hilma och den luriga

Nattåget

Läckberg, Camilla Sarri,

kalasbuset

pulkadag

ponnyn

Ollmark, Lena

Millis

Mackic, Tina

Myrefelt, Lotta

Nissen, Ulla M.

B Wahlströms

Bonnier Carlsen

Rabén & Sjögren

Idus Förlag

Hoi Förlag

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-28

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-21

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: Epub

ISBN: 9789132212437

ISBN: 9789179751500

ISBN: 9789129725438

ISBN: 9789189055391

ISBN: 9789176972915

Lina halloweenar

Jag är inte rädd!

Den lilla onda boken

Hilma och den luriga

Luna och superkraften

Lönn, Mikaela Lönn, Elvira

Mancini, Lee Ann

Myst, Magnus

ponnyn

Olsson, Sören Eriksson,

Vulkan

Stiftelsen Livets Ord

Tukan förlag

Nissen, Ulla M.

Leif Svensson, Martin

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-05

Hoi Förlag AB

Bookmark Förlag

Format: Häftad

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-19

ISBN: 9789189179905

ISBN: 9789189071155

ISBN: 9789179851590

Format: Kartonnage

Format: Kartonnage

ISBN: 9789176972496

ISBN: 9789189087118

Jakten på den försvunna

Bortrövad:En berättelse

Hösthjärta

mamman

om tomtar, älvor och

Palm, Jeanette

Nilson, Anna

troll

Idus Förlag

Visto Förlag

Ocklind, Anna

Utk: 2020-10-01

Utk: 2020-10-08

Ebes förlag

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-30

ISBN: 9789189147850

ISBN: 9789178852680

Format: Inbunden

Skrot-Nisse och hans nya vänner Lööf, Jan Bonnier Carlsen Utk: 2020-10-28 Format: Inbunden ISBN: 9789179753726 Epub: 9789179755201

TIPS!

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

ISBN: 9789188187956

PDF: 9789179755218 Tomten berättar

Vinglös Men Aldrig

Kramsnö och nöttjuvar

Spökhusets hemlighet

Gojan

Lööf, Jan

Hopplös

Nilsson, Mia

Ohlsson, Kristina

Persson, Klara

Bonnier Carlsen

Medin, Albin

Bonnier Carlsen

Bonnier Carlsen

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-19

Vulkan

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-26

Utk: 2020-10-05

Format: Halvklotband

Utk: 2020-10-20

Format: Epub

Format: MP3-fil

Format: Epub

ISBN: 9789179750909

Format: Pocket

ISBN: 9789179752989

ISBN: 9789179753900

ISBN: 9789129732658

ISBN: 9789189219748

Ospårat

Gravens gåta

Kramsnö och nöttjuvar

Troll i järngruvan

Det hemliga riket

Mac Donald, Sanna

Melin, Mårten Olsson,

Nilsson, Mia

Olczak, Martin

Pullman, Philip

Tallbergs Förlag

Mattias

Bonnier Carlsen

Rabén & Sjögren

Natur & Kultur Digital

Utk: 2020-10-01

Lilla Piratförlaget

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-23

Format: Storpocket

Utk: 2020-10-13

Format: Halvklotband

Format: Inbunden

Format: Epub

ISBN: 9789198607796

Format: Inbunden

ISBN: 9789179751463

ISBN: 9789129713589

ISBN: 9789127167032

ISBN: 9789178131556

PDF: 9789179752996

Epub: 9789129727883 MP3-fil: 9789129727890


96

Barn Skönlitteratur Det hemliga riket

Nicke Nyfiken hittar

Quidditch genom tiderna

Bajsfesten

Harpa

Pullman, Philip

hundvalpar

Rowling, J. K.

Schulman, Alex

Solberg, A. Audhild

Natur & Kultur Allmänlit-

Rey, Margret

Rabén & Sjögren

Rabén & Sjögren

B Wahlströms

teratur

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-07

Format: Inbunden

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

ISBN: 9789129725957

ISBN: 9789129722901

ISBN: 9789132212802

ISBN: 9789127167025

ISBN: 9789129728408

Midnattsskri

Nicke Nyfiken matar

Piraterna

Nattvisa

Lugn & Fin på skattjakt

Read, Benjamin Trinder,

djuren

Sandén, Mårten

Sjöberg, Lena

Statheus, Nina

Laura

Rey, Margret

Rabén & Sjögren

Rabén & Sjögren

Idus Förlag

Lilla Piratförlaget

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-13

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-14

Format: Epub

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

ISBN: 9789129710182

ISBN: 9789129732689

ISBN: 9789189147966

ISBN: 9789178130870

ISBN: 9789129728385

God Jul Nicke Nyfiken

Nicke Nyfiken på

Skattkammarön

rymdfärd

: verser för människor

Stevenson, Robert Louis

Rabén & Sjögren

Rey, Margret

och djur

Bonnier Carlsen

Utk: 2020-10-14

Rabén & Sjögren

TIPS!

Under ett rabarberblad

Rey, H. A. Rey, Margret

Sjöberg, Lena

Utk: 2020-10-05

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-14

Rabén & Sjögren

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-15

ISBN: 9789179751623

ISBN: 9789129728422

Format: MP3-fil ISBN: 9789129728415

På katalogsidorna är alla titlar länkar. Klicka vidare in på Boktugg.se och läs mer om boken.

Format: Epub ISBN: 9789129702439

Nicke Nyfiken bakar

Bruno åker hiss

Tretton

Flanosaga – Barnen i

Skattkammarön

pannkakor

Ribbing, Anna

Sandén, Mårten

Kramdalen

Stevenson, Robert Louis

Rey, Margret

Heikkilä, Cecilia

Rabén & Sjögren

Sjölander, Emelie Sjölan-

Davidsson, Cecilia

Rabén & Sjögren

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-13

der, Andreas

Bonnier Carlsen

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-05

Format: Epub

Boksmart

Utk: 2020-10-05

Format: MP3-fil

Format: Epub

ISBN: 9789129710274

Utk: 2020-10-10

Format: Epub

ISBN: 9789129728347

ISBN: 9789129732665

Format: Övrigt

ISBN: 9789179753283

ISBN: 9789198444186

Nicke Nyfiken drömmer

De vilda och

När mamma hade ont

Harpa

Sana och Taj Mahal

om tivoli

den magiska cykeln

i hälen

Solberg, A. Audhild

Storck, Åsa

Rey, Margret

Rihs, Cecilia

Sandqvist Lyckman, Linn

B Wahlströms

Hegas förlag

Rabén & Sjögren

Olika Förlag

Idus Förlag

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-07

Utk: 2020-10-20

Utk: 2020-10-14

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789132213168

ISBN: 9789178817993

ISBN: 9789129728446

ISBN: 9789188613295

ISBN: 9789188964717


97

Barn Skönlitteratur Maggan året runt

Den underliga

Ljusklotets mysterium

Räkna Får : Brobygget

Konungens födelse

Strömberg, Ellen

julklappen

Söderlund, Tobias

Tamlin, Marléne

Thomas, M. J.

Schildts & Söderströms

Sundström, Josefine

Rabén & Sjögren

DT Drömträdet Text & Bild

Bornelings Förlag

Utk: 2020-10-01

Göthner, Emma

Utk: 2020-10-21

Utk: 2020-10-11

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

Bonnier Carlsen

Format: MP3-fil

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789515251503

Utk: 2020-10-19

ISBN: 9789129724684

ISBN: 9789198650303

ISBN: 9789173172844

Format: PDF ISBN: 9789179755157

Birger – det lilla Storsjö-

Majken Malm och de

Prästgårdens hemlighet

Vågar du kittla lejonet? :

Dadda hälsar på

odjuret letar överallt

försvunna kalsongerna

Söderlund, Tobias

det kanske börjar ryta!

Tisell, Anneli

Strömberg, Sara

Svensson, Irene

Rabén & Sjögren

Taplin, Sam

Hatten Förlag

Nestorville AB

Idus Förlag

Utk: 2020-10-09

Tukan förlag

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-01

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-01

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Format: Inbunden

ISBN: 9789129724660

Format: Board book

ISBN: 9789187465802

ISBN: 9789198508635

ISBN: 9789189147843

Den underliga

Gertrud den lilla

Slottsruinens

Lilla boken om Stopp!

Jorden runt på 80 dagar

julklappen

kostymören

förbannelse

Min kropp!

Verne, Jules

Sundström, Josefine

Sylvan, Anna Mighetto,

Söderlund, Tobias

Thermaenius, Hanna Kar-

Bonnier Carlsen

Göthner, Emma

Malin

Rabén & Sjögren

sin, Åsa Rädda Barnen

Utk: 2020-10-05

Bonnier Carlsen

Sylvan Mighetto Publishing

Utk: 2020-10-09

Bonnier Carlsen

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-19

Utk: 2020-10-22

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-05

ISBN: 9789179752477

Format: Halvklotband

Format: Inbunden

ISBN: 9789129724462

Format: Epub

ISBN: 9789179750176

ISBN: 9789198499179

Epub: 9789129724691

ISBN: 9789179755249

Epub: 9789179755164

ISBN: 9789179852030

MP3-fil: 9789129724707 Lilla boken om Stopp!

Jorden runt på 80 dagar

Min kropp!

Verne, Jules Palmaer,

Thermaenius, Hanna Kar-

Andreas

sin, Åsa Rädda Barnen

Bonnier Carlsen

Bonnier Carlsen

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-05

Format: Epub

Format: Inbunden

ISBN: 9789179753290

ISBN: 9789179753498

Min tur nu

Skräp i Naturen

Thomas, Angie

VII, Samir

Sveriges bästa nyhetsbrev för dig

Natur & Kultur Allmänlit-

Mekaniska Förlaget AB

teratur

Utk: 2020-10-01

som älskar böcker.

Utk: 2020-10-30

Format: Pocket

Format: Pocket

ISBN: 9789198584622

ISBN: 9789127169319

boktugg.se/nyhetsbrev


98

Barn Skönlitteratur En vårdag med Ingá

Magiska sagor

Den flygande kaninen på

Vina Vinas födelsedag

Farfar i Farsta

Viitala, Lina Maria

Vittenlind, Katharina

monster-ön

Wieslander, Jujja

Wirsén, Stina

Lina Maria Viitala

Bonnier Carlsen

Wanloo, Johan

Rabén & Sjögren

Lilla Piratförlaget

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-12

Stevali

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-06

Format: Inbunden

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-08

Format: Epub

Format: Inbunden

ISBN: 9789198604214

ISBN: 9789179755867

Format: Inbunden

ISBN: 9789129702934

ISBN: 9789178131679

PDF: 9789179755874

ISBN: 9789188639899

Epub: 9789179755881

Ingás sommar

Handbok för superhjäl-

Jul i Valleby. Oväntade

Vina Vinas vinter

Vem finns? (arabiska)

Viitala, Lina Maria

tar. Vargen kommer

julklappar

Wieslander, Jujja

Wirsén, Stina

Lina Maria Viitala

(farsi)

Widmark, Martin

Rabén & Sjögren

Bokförlaget Dar Al-Muna

Utk: 2020-10-05

Våhlund, Agnes o Elias

Bonnier Carlsen

Utk: 2020-10-02

AB

Format: Inbunden

Bokförlaget Dar Al-Muna

Utk: 2020-10-01

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-10

ISBN: 9789198604207

AB

Format: MP3-fil

ISBN: 9789129727067

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-10

ISBN: 9789179752880

Epub: 9789129727081

ISBN: 9789188863546

Format: Inbunden ISBN: 9789188863300 Inggá geassi

Handbok för superhjäl-

Vina Vinas vän

Vem finns? (dari)

Viitala, Lina Maria

tar. Vargen kommer

Wieslander, Jujja Wieslan-

Wirsén, Stina

Lina Maria Viitala

(arabiska)

der, Jujja

Bokförlaget Dar Al-Muna

Utk: 2020-10-05

Våhlund, Elias o Agnes

Rabén & Sjögren

AB

Format: Inbunden

Bokförlaget Dar Al-Muna

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-10

ISBN: 9789198604238

AB

Format: Epub

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-10

ISBN: 9789129727036

ISBN: 9789188863539

Format: Inbunden ISBN: 9789188863317 Inggá giabeaivi

Kort kjol

Nelly Rapp – fälthand-

Omaja : den första tiden

Vem finns? (farsi)

Viitala, Lina Maria

Wahldén, Christina

bok för monsteragenter

Wildhammar Okker, Marie

Wirsén, Stina

Lina Maria Viitala

Rabén & Sjögren

Widmark, Martin

Idus Förlag

Bokförlaget Dar Al-Muna

Utk: 2020-10-05

Utk: 2020-10-14

Bonnier Carlsen

Utk: 2020-10-01

AB

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

Utk: 2020-10-19

Format: Inbunden

Utk: 2020-10-10

ISBN: 9789198604221

ISBN: 9789129722239

Format: Inbunden

ISBN: 9789176340011

Format: Inbunden ISBN: 9789188863522

ISBN: 9789178039005 Epub: 9789179753450 PDF: 9789179753474 Saxen

Den flygande kaninen

Vina Vina springer

En annorlunda saga

Emmas dagis (jiddisch)

Villius, Sara

ger igen

fortare än flugan

Wingolf, Bettina

Wolde, Gunilla

Rabén & Sjögren

Wanloo, Johan

Wieslander, Jujja

Pinnplockerskan

Natur & Kultur Allmänlit-

Utk: 2020-10-05

Stevali

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-15

teratur

Format: Epub

Utk: 2020-10-08

Utk: 2020-10-02

Format: Halvklotband

Utk: 2020-10-19

ISBN: 9789129732672

Format: Inbunden

Format: MP3-fil

ISBN: 9789163930805

Format: Inbunden

ISBN: 9789188639882

ISBN: 9789129728064 Epub: 9789129727104

ISBN: 9789127171831


99

Barn Skönlitteratur

Fångad av is

Isprinsessan och enhör-

Totte bygger (jiddisch)

Ett monster går på bio

Min fröken har ögon i

Wolde, Gunilla

Wänblad, Mats

nacken

Natur & Kultur Allmänlit-

Rabén & Sjögren

Zeybrandt, Daniella

Egmont Publishing AB

teratur

Utk: 2020-10-14

Joelsgården förlag

Utk: 2020-10-09

Barthelson Förlag

Utk: 2020-10-19

Format: Epub

Utk: 2020-10-12

Format: Häftad

Utk: 2020-10-23

Format: Inbunden

ISBN: 9789129727685

Format: Inbunden

ISBN: 9789157032140

Format: Board book

ningen

ISBN: 9789177510925

ISBN: 9789189009479

ISBN: 9789127171848

Totte går till doktorn

Ett monster sover över

(jiddisch)

Wänblad, Mats

200 godnattsagor

Fångad av tiden

Min prasslande tygbok Tukan förlag

Wolde, Gunilla

Rabén & Sjögren

Tukan förlag

Egmont Publishing AB

Natur & Kultur Allmänlit-

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-06

Utk: 2020-10-09

Utk: 2020-10-23

teratur

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: Häftad

Format: Övrigt

Utk: 2020-10-19

ISBN: 9789129727630

ISBN: 9789179851859

ISBN: 9789157032126

ISBN: 9789179852306

God natt, lilla anka

Gamen Polly rymmer

Chokladmonstret och

Första gången : elva

Redo för räddning: med

Wood, Amanda

Wänblad, Mats

Kloka Råttan firar

noveller

4 roliga ljud

Lind & Co

Rabén & Sjögren

Halloween

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-14

Istbok

B Wahlströms

Tukan förlag

Format: Kartonnage

Format: Epub

Utk: 2020-10-31

Utk: 2020-10-23

Utk: 2020-10-22

ISBN: 9789179032852

ISBN: 9789129728286

Format: Inbunden

Format: Flexband

Format: Board book

ISBN: 9789197717472

ISBN: 9789132212369

ISBN: 9789179851880

God jul med Babblarna

Vem låter voff?

Format: Inbunden ISBN: 9789127171855

God natt, lilla kanin

Min vän Boris

Wood, Amanda

Wänblad, Mats

Lind & Co

Rabén & Sjögren

Hatten Förlag

Egmont Publishing AB

Utk: 2020-10-02

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-12

Utk: 2020-10-16

Format: Kartonnage

Format: Epub

Format: Inbunden

Format: Board book

ISBN: 9789179032845

ISBN: 9789129727579

ISBN: 9789187465642

ISBN: 9789157031754

Bada i silver

Monstermaskerad

Från oss alla till er alla

Har den äran

Voff!

Wänblad, Mats

Wänblad, Mats

Egmont Publishing AB

Rabén & Sjögren

Rabén & Sjögren

Utk: 2020-10-20

Tukan förlag

Tukan förlag

Utk: 2020-10-14

Utk: 2020-10-14

Format: Kartonnage

Utk: 2020-10-30

Utk: 2020-10-22

Format: Epub

Format: Epub

ISBN: 9789157032003

Format: Board book

Format: Board book

ISBN: 9789129727708

ISBN: 9789129727609

ISBN: 9789179852498

ISBN: 9789179851835


Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen.

www.boktugg.se/magasinet-boktugg/

Profile for Boktugg

Magasinet Boktugg #5 oktober 2020  

Alla nya böcker i oktober 2020.

Magasinet Boktugg #5 oktober 2020  

Alla nya böcker i oktober 2020.

Profile for boktugg

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded