Beuningen Onderneemt 2020

Page 1

Beuningen

Onderneemt

2020

TALENT | VEERKRACHT | DAADKRACHT | CREATIVITEIT | BEDRIJFSOP VOLGING | SAMENWERKING | FAMILIEBEDRIJF | WERKEN IN DE TECH NIEK | INNOVATIE | MVO | TALENT | VEERKRACHT | DAADKRACHT | CRE ATIVITEIT | BEDRIJFSOPVOLGING | SAMENWERKING | FAMILIEBEDRIJF WERKEN IN DE TECHNIEK | INNOVATIE | MVO | TALENT | VEERKRACHT DAADKRACHT | CREATIVITEIT | BEDRIJFSOPVOLGING | SAMENWER KING | FAMILIEBEDRIJF | WERKEN IN DE TECHNIEK | INNOVATIE | MVO |


Winssen

Weurt

Beuningen

Ewijk 2


inhoud voorwoord Hans Driessen

4

jong ondernemerschap stimuleren

6

samen werken 8 familiebedrijf 10 werelds ondernemen 12 bedrijfsovername 15 maatschappelijk ondernemen

16

ondernemen in de techniek

18

jong talent onderneemt

20

succesvol Winssen 22 verkiezing 2021 24 Beuningen Onderneemt is een uitgave van de gemeente Beuningen, uitgegeven op de dag van de ondernemer 20 november 2020. Realisatie BusinessMedia4All Š2020 3


4


voorwoord Dit jaar kunnen, door het Covid-19-virus, de uitreiking van de Award voor de Ondernemer van het Jaar en de Talent Award niet plaatsvinden. De Gemeente Beuningen betreurt dat en ikzelf, als wethouder Economische Zaken, natuurlijk extra. We willen desondanks onze waardering uitspreken voor onze ondernemers en het ondernemerschap vieren. Nu zeker, want er wordt veel van hen gevraagd. Daarom dit magazine. Met ‘Beuningen Onderneemt’ willen we onze dankbaarheid tonen aan hen, die zo belangrijk bijdragen aan de bloei van onze gemeente. Ondernemers bieden immers werkgelegenheid, investeren in de samenleving en tonen hun betrokkenheid daarbij. Dat doen ze hier met een goede mentaliteit van durven, doen en aanpakken en dat straalt uit op de hele gemeenschap. Het ondernemerschap mag, wat de Gemeente Beuningen betreft, permanent onder de publieke aandacht worden gebracht van alle 26.000 bewoners. Met pijn aan het hart moeten we nu toezien hoe lastig zij het hebben, de horeca en de detailhandel voorop. Als gemeente doen we wat we kunnen, maar het landelijke ondersteuningsbeleid mag wat mij betreft nóg ruimhartiger! We kunnen niet in een glazen bol kijken. Dat maakt het moeilijk om te bepalen waar straks groei zal zitten en hoe je het bedrijfsleven het beste kunt helpen. Als gemeente proberen we in ieder geval zo flexibel mogelijk te faciliteren, bijvoorbeeld als het gaat om een vlotte vergunningverlening. In de traditie van onze uitstekende verhoudingen willen we, samen met onze ondernemers naar het beste streven, zowel in goede als minder goede tijden!

Hans Driessen

Met Beuningen onderneemt willen we dankbaarheid betuigen aan ónze ondernemers 5


jong ondernemerschap stim Ruud Donders, eigenaar van herenmodezaak De Zaak van Ruud, ziet in Beuningen langzamerhand een nieuwe generatie jonge ondernemers aantreden. “Dat gaat nog voorzichtig, misschien ook door Corona, maar wát erbij komt is meestal jonger. Een sterk jong talent met een écht ondernemershart vind ik Gina Hendriks, die sinds kort eigenaar is van De Vier Jaargetijden.” Meer diversiteit Ruud vindt dat verjonging een mooie bijwerking heeft. “Veelal starten ondernemers met leuke speciaalzaken en dat is goed voor de diversiteit in het dorp. De meerwaarde van speciaalzaken is dat die vaak een hoge gunfactor hebben en dat is goed voor ons centrum.”

Ik geloof dat je niet vroeg genoeg met ondernemen kunt beginnen

6

Verjonging Gina vindt dat de verjonging van het Beuningse ondernemerschap past bij de verjonging van het dorp. “Er is veel nieuwbouw en dat trekt jonge gezinnen aan. Dat past mooi bij elkaar. Ik vind ook dat jong ondernemerschap zo veel mogelijk gestimuleerd moet worden. Ondernemen kan, zeker ook in tijden van Corona, maar ondersteuning vanuit je collega-ondernemers is dan wel heel fijn. Die heb ik gelukkig volop gehad.” Vroeg beginnen Ruud en Gina geloven dat ondernemerschap ín je zit. “Dat heb je of dat heb je niet.” Ruud: “Ik geloof dat je niet vroeg genoeg met ondernemen kunt beginnen. Dan ontwikkel je het gevoel voor de klant gemakkelijker.” Gina heeft nooit getwijfeld over zichzelf. “Als voormalig stagiaire kende ik de zaak en de klanten al en ervaring had ik ook elders al opgedaan. Het lef om te ondernemen zit in mij, maar die kennis maakt het me gemakkelijker om keuzes te durven maken. Ik geloof dan ook in een mooie toekomst voor mijn bedrijf.”


muleren

Jonge ondernemers maken het centrum van Beuningen divers Ruud Donders en Gina Hendriks 7


samen Succesvol samen ondernemen Oprichters van Optimus Sorters, Albert Hendriks en Jack de Bruijn kennen elkaar al sinds de middelbare school. Na een carrière bij diverse verschillende bedrijven in logistieke mechanisering en automatisering kruisten hun paden elkaar en in 2007 besloten ze tot de oprichting van hun bedrijf. Vriendschap als basis “Door ons gezamenlijke verleden en onze vriendschap kenden en vertrouwden we elkaar. Dat was een goede basis om samen te beginnen. Ook weet je, als vrienden van elkaar, wat je kunt en wat je aan elkaar hebt. Dat heeft ons in staat gesteld om eenzelfde denklijn te ontwikkelen en om snel beslissingen te kunnen nemen. Dat heeft geleid tot een productlijn, die internationaal succes heeft geoogst en dat nog steeds doet.” “We zouden nergens anders willen ondernemen dan hier in Beuningen.” Bedrijfsoverdracht “Een vaste klant wilde onze goede samenwerking omzetten in 8

Jack de Bruijn

We zouden ne willen onde hier i


ergens anders ernemen dan in Beuningen

werken aandelen. Dat kwam gewoon op ons pad en voelde goed. Omdat de match goed was en we een uitstekend aanbod kregen, zijn we daarmee akkoord gegaan en uiteindelijk hebben we alle aandelen overgedragen. We blijven zeker nog aan als directeuren. Wellicht dat we in de toekomst zullen besluiten om een stapje terug te doen, maar op dit moment werken we nog steeds met veel passie en plezier.” Toplocatie “Het winnen van de ondernemersaward vonden we écht een eer en ook heeft dat een duidelijke positieve invloed gehad; we kregen er naamsbekendheid in de eigen regio door en dat hielp onder meer om gemakkelijker nieuw personeel te werven.”

Albert Hendriks

“We zouden nergens anders willen ondernemen dan in Beuningen. We zitten hier op een centrale plaats in Europa en Beuningen biedt ons een goede uitvalsbasis. Daarnaast is het gemakkelijk om hier goed personeel te krijgen met een fijne mentaliteit. Tel daarbij op dat het hier goed leven is, dan snap je dat 9 we hier écht niet weg willen.”


Telkens als je denkt dat je er bent, begint het pas 10


werelds ondernemen Lammert Moerman, eigenaar van JEE-O, heeft zijn bedrijf in hoogwaardig sanitair uitgebouwd tot een succesvolle internationale onderneming. Gestart in een nichemarkt heeft hij, door sterke communicatie, zichtbaarheid op internationale beurzen en platforms en veel aandacht aan klantenbinding, internationaal een positie weten te bereiken die er mag zijn. Actief onderscheiden “Met mijn opgedane ervaring in de sanitair-branche wilde ik een eigen merk neerzetten, dat zich onderscheidt door vrijstaande producten in een hoogwaardige en duurzame stijl”, vertelt Lammert. “Iedere vraag heb ik daarbij serieus behandeld en ik heb internationaal veel potentiële klanten bezocht. Mede doordat Nederlands design in het buitenland populair is, heb ik zo een mooie internationale klantengroep aan me weten te binden.” Goede mensen, juiste partners Lammert vindt het handeldrijven in Europa gemakkelijk. “Daar is alles gefaciliteerd. Voor de rest van de wereld hangt het af van importtarieven en handelsdeals. Om daar goed op in te kunnen spelen heb ik goede mensen aangetrokken en de juiste logistieke partners gevonden. Er zijn bij internationale handel wel veel vertragende processen. Daarin zijn we, vooral door te dóen, wijzer geworden. De klant stuurt ons aan en heeft de verantwoordelijkheid en dat neemt veel werk weg.” Goede locatie “Hier is het goed ondernemen. Ons gebied ligt centraal in Europa, er zijn voldoende partners in logistiek en marketing en er heerst hier een positieve ondernemerscultuur. Dat stelt ons in staat om voortdurend nieuwe producten te ontwikkelen, onder het mom van élke dag beter.”

Lammert Moerman 11


familie Zonder vernieuwing geen traditie Al 120 jaar is De Arend Smaakmakers uit Winssen een begrip in Maas en Waal als het gaat om gastvrijheid. Met het aantreden van de vijfde generatie, in de persoon van Huub Tromp, is De Arend een van de oudste familiebedrijven in de regio. Trots Hubert Tromp, die kort geleden de leiding van het familiebedrijf aan Huub heeft overgedragen, vertelt dat ze er trots op zijn dat het familiebedrijf al zo lang succesvol is. “Dat heeft alles te maken met onze gunfactor, die een gevolg is van de hechte band met onze gasten.” Huub: “Als familiebedrijf van vijf generaties hebben we ook gasten van meerdere generaties. Voor hen voelt het hier als thuiskomen.” Specifiek karakter Een familiebedrijf blijven is voor Huub essentieel. “Dat geeft een andere dynamiek en zonder dat zou de continuïteit een stuk lastiger te bewaren zijn.” Hubert: “Als familiebedrijf hebben we een heel specifiek karakter en dat bepaalt voor een groot gedeelte ons voortbestaan.” Bedrijfsopvolging Huub trad in 2013 toe tot het familiebedrijf en ongeveer twee jaar later zijn Hubert en hij serieus over de bedrijfsopvolging gaan praten. Het proces is daarna in een stroomversnelling geraakt. Hubert: “Zonder traditie kan er geen vernieuwing zijn. Ik heb destijds in onze bedrijfsvoering nieuwe ideeën ingebracht bij mijn vader en Huub doet dat op zijn beurt ook bij mij. Zo brengt elke generatie weer verbeteringen.” Huub: “Dat is essentieel om in te kunnen blijven spelen op de klantbehoefte.”

12

Hubert Tromp


bedrijf Continu vernieuwen Continuïteit is volgens vader en zoon Tromp een kwestie van vooral je best blijven doen. “Modernisering op alle fronten en up-to-date blijven zijn daar onderdeel van. De opening van ons restaurant was daarin een belangrijke stap, maar ook het op orde houden van onze marketing en het aantrekken van (jong) talent. Daardoor kijken we, ondanks de coronacrisis, met vertrouwen naar de toekomst.”

Elke nieuwe generatie zorgt weer voor verdere verbetering van een familiebedrijf Huub Tromp

13


oog

14

voor de klant


de overname Beïnvloeding van het lot In 2018 verkochten Sil en Han Schippers hun optiek in Beuningen. In mei 2018, na hun vakantie, hadden ze de knoop doorgehakt. Voordat de makelaar echter kon handelen, kregen ze een goed bod van een bedrijf en binnen twee weken was de verkoop een feit. Rode draad “De bedrijfsoverdracht is tijdens onze hele carrière een rode draad geweest”, vertelt Sil. “Het eindpunt daarbij was een horizon waaraan meer vrijheid lonkte.” Han: “We hebben er regelmatig over gesproken, een bedrijfsanalyse gemaakt, het bedrijf verkoopklaar gemaakt en dat plan toen op de plank gelegd. Sil was er eerder aan toe dan ik, maar uiteindelijk hebben we gezamenlijk in goede harmonie tot de verkoop besloten.” Je lot beïnvloeden Sil vindt dat je je lot niet kunt bepalen, maar wel beïnvloeden. “Daarvoor is visie nodig en moet je steeds vooruitkijken. We kijken niet meer naar wat Schippers Optiek nu is. Het is een ander type bedrijf geworden. Dat is natuurlijk een zaak van de nieuwe eigenaars en dat is ook goed. Zelf staan we er nu helemaal los van.”

Je kunt je lot niet bepalen, maar wel beïnvloeden

Sil en Han Schippers

15


maatschappelijk Ondernemers hebben lef én middelen om bij te dragen aan succesvolle initiatieven juist drukker is. Aan dergelijke fluctuaties zijn we in onze branche wel gewend. De laatste tijd hebben we wel stappen gezet met betrekking tot de bedrijfsoverdracht aan de volgende generatie. Binnen afzienbare tijd zullen mijn zoon Joost en Piets zonen Pieter en Rob het stokje van ons overnemen. Wat dat betreft is de continuïteit gegarandeerd.” Maatschappelijke bijdrage Gert heeft altijd een sterke betrokkenheid bij Winssen gehad. “Ik was bestuurslid van De Paulus in Winssen en Gert Gerrits ben dat nu bij de Harten4 Groep. Ik vind dat je als ondernemer van toegevoegde waarde kunt zijn voor het Daadkracht en lef als toegevoegde waarde maatschappelijk leven. Samen met anderen zet ik me Alhoewel de tijden voor de logistiek niet altijd gemak- daar dan ook voor in.” kelijk zijn, is Gerrits Transport de jaren na de winst van hun ondernemers-award goed doorgekomen. Me- Rugdekking de-eigenaar Gert Gerrits houdt zelf wel van de dyna- Ook het financieel ondersteunen van het verenigingsmiek, maar ziet tegelijkertijd ook een taak weggelegd leven ziet Gert als meerwaarde van ondernemers. “In als het gaat om een actieve maatschappelijke rol. een gemeenschap heb je mensen nodig die rugdekking bieden. Ondernemers tonen daadkracht, durven De zakelijke toekomst beslissingen te nemen en hebben de middelen om die “Het gaat goed met ons bedrijf”, vertelt Gert. “Bij som- ook uit te voeren. Dát laten de Beuningse ondernemige klanten is het nu rustiger, terwijl het bij anderen mers wel heel erg zien!” 16


ondernemen Het Ondernemerscafé is er voor het Beuningse bedrijfsleven, maar ook voor de gemeenschap Maatschappelijke betrokkenheid past bij ondernemen Rescope heeft, sinds de winst van de ondernemers-award in 2016, zijn stormachtige groei alleen maar voortgezet. Dat leidde dit jaar tot een verhuizing naar een groter pand. De toenemende drukte heeft echter geen invloed gehad op de maatschappelijke betrokkenheid. Daarvoor vindt Petra Benink van Rescope dat onderwerp te belangrijk. Alhoewel de coronacrisis wel invloed heeft op de bedrijfsvoering, gaat het volgens Petra Benink zakelijk nog steeds goed. “Er is wel even een hikje door de afschaling van zorg, maar de behoefte aan onze dienstverlening blijft en zal zich ook snel weer herstellen. We hebben dus vertrouwen in de toekomst.” Als ondernemer moet je jezelf natuurlijk blijven profileren, maar niet alleen zakelijk. “Wij vinden maatschappelijke betrokkenheid ook essentieel. Ik was al actief in het Beuningse hockey en voetbal. Wat het laatste betreft zie je in Nederland een groei van het damesvoetbal. Dat zit echt in de lift. Daarom zet ik me nu ook in om te helpen om het meidenvoetbal in Beuningen een prominentere plek te bezorgen.”

Petra Benink (voorgrond) met het bestuur van het Ondernemerscafé

Sponsoring en ondersteuning zijn volgens Petra onderdeel van een actieve maatschappelijke rol. “Dat kan ook materieel zijn. Zo hebben we recentelijk de speelotheek SpeelOSaurus voorzien van lichtarmaturen. Daarnaast ben ik lid van de Harten4 Groep, bestuurslid van Ondernemerscafé Beuningen en Vriend van de Alde Steegh. Zo kun je als ondernemer bijdragen aan het gemeenschappelijke welzijn.” 17


ondernemen Volop kansen voor ondernemen in de techniek

In de tien jaar na de winst van de Ondernemers-award heeft Doeko uit Weurt zijn stevige marktpositie kunnen behouden. Dat is volgens GertJan van Doesburg mede te danken aan de sterke innovatie die in zijn bedrijf heeft plaatsgevonden. Daardoor kan hij nu met gerust hart bezig zijn met de overdracht van Doeko aan zijn zoon Bart.

Beuningen als vestigingslocatie Voor ondernemers in de techniek is Beuningen volgens Gert-Jan een goede locatie. “Je hoeft niet altijd in de hotspot Eindhoven te zitten. Ook vanuit hier zijn er voldoende kansen en je kunt hier gemakkelijker aan personeel komen. Daarnaast is het hier ook nog eens heel fijn wonen.” continu innoveren Ondanks de coronacrisis heeft Doeko voldoende innovatie- en ontwikkelingsmogelijkheden. “We zijn nu flink aan het werken om volledig te automatiseren. Zo gaan we speciale nieuwe machines bouwen, waarmee we ons productieproces verder kunnen herinrichten. Ondanks de hobbels op het pad moet je daar continue mee doorgaan.”

Voor ondernemers in de techniek is het hier een prima vestigingslocatie Gert Jan (l) en Bart van Doesburg 18

Sociale samenhang De ondernemerstitel is voor GertJan vooral een mooie erkenning geweest. “Die heeft echter ook een mooie sociale waarde, omdat hij ondernemers bij elkaar brengt. Ik hoop dan ook dat de coronacrisis dan ook niet meer is als een eenmalige onderbreking.”


in de techniek Succesvol in de techniek

Bij Koopmans Installatietechniek uit Ewijk merken ze dat de rol van de techniekbranche steeds belangrijker wordt. Er is werk genoeg en de continuïteit is goed gewaarborgd. De coronacrisis zorgt weliswaar voor een verstoorde planning, maar de toekomst ziet er zonnig uit.

Succesfactoren voor ondernemen in de techniek zijn er volgens Margo genoeg. “Duurzame relaties en dus een sterk relatiebeheer zijn belangrijk, net als (het opleiden van) capabel personeel, visie, kennis van de actualiteit en een sterke communicatie met de klant. Door ons daar sterk op te richten kunnen we uitzien naar een mooie toekomst.”

“Het aandeel van de techniek is enorm gegroeid en daar kun je als ondernemer mee scoren”, vertelt Margo Degen, samen met haar man Theo Koopmans eigenaar van Koopmans Installatietechniek. “Dat brengt wel veel eisen en regelgeving met zich mee en dus meer dynamiek.” De rol van het bedrijf ziet Margo veranderen. “Dat verschuift van de uitvoerende fase naar een duidelijke aanwezigheid, al in de ontwerpfase. Als technisch bedrijf moeten we steeds meer meedenken, ontwerpen en engineeren. Daar ligt dus steeds meer de focus op.”

De techniekbranche is een sterk groeiende sector, in een dynamische periode Theo Koopmans en Margo Degen 19


20


jong talent onderneemt Beuningen biedt jong talent kansen Vorig jaar won Ramona de Bruijn met haar bedrijf Taartenkasteel de Rabo Talent Award. Ze vindt de award niet alleen een eer, maar hij biedt volgens haar ook volop kansen voor jonge ondernemers.

Aanwas “Je ziet dat er in de gemeente Beuningen veel jonge bedrijven bij komen”, vertelt Ramona. “Zelf ken ik behoorlijk wat mensen die voor zichzelf zijn begonnen, vaak vanuit huis. Met verschillende jonge ondernemers uit het centrum werk ik inmiddels ook al samen.” “De Talent Award heeft mijn naamsbekendheid flink vergroot” Gemeentelijke ondersteuning De gemeente Beuningen biedt jonge ondernemers volgens Ramona volop kansen. “Ik heb inmiddels bij de Gemeente Beuningen veel goede contacten opgebouwd en merk dat die graag met me willen meedenken. Dat heeft er bijvoorbeeld ook geleid dat ik nu gebakjes voor de Gemeente maak. Het winnen van de Talent Award heeft daar zeker aan bijgedragen.” Naamsbekendheid Een mooi gevolg van de winst vindt Ramona de groei van haar naamsbekendheid. “De vraag naar mijn producten is daarna flink toegenomen en ook heb ik daarna veel meer volgers gekregen op mijn social media. Je komt als jonge ondernemer dus veel meer in beeld, bij klanten, maar ook bij collega-ondernemers.”

Ramona de Bruijn

Of je als ondernemer talentvol bent, bepaal je niet zelf; dat doen je relaties TOT – Suzanne van Emden winnaar 2016

Talent komt niet altijd bovendrijven. Als het dat wel doet moet je het koesteren In de Kas – Frouke Junier winnaar 2017

21


succesvol Menno Loeffen

Winssen: Alle ingrediënten voor succesvol ondernemen Volgens Menno Loeffen, eigenaar van supermarkt Jumbo in Winssen heeft zijn dorp alle voorwaarden in huis om succesvol te kunnen ondernemen. Een klein dorp zijn heeft daarbij zeker voordelen, omdat iedereen elkaar daar nog kent. Goed ondernemersklimaat “Winssen heeft voor ondernemers een goede, centrale ligging”, vertelt Menno. “Er is hier veel ruimte, de ontsluiting is goed en de samenwerking met je ‘naaste buren’, leveranciers, collega-bedrijven en de gemeente is bijzonder prettig en verloopt via korte lijnen. Ook 22

is het hier een kwestie van openstaan voor elkaar, elkaar willen helpen.” Sterke band Menno merkt dat de onderlinge band door de coronacrisis nog sterker wordt. “Het is weliswaar nóg stiller dan anders in het dorp, maar de bedrijven hier werken nu nog beter samen. Dat is zeker van belang in een supermarkt, waar alles altijd leverbaar moet zijn.” Optimisme “In Winssen is men gewend om er samen de schouders onder te zetten. Onze ondernemers zijn creatief en innovatief en maken er wat

van, ook in crisistijd. Er borrelen nu ook mooie ideeën op en er liggen kansen. Dan blijkt ook maar weer dat optimisme het hart van de ondernemer is.”

Winssen heeft voor ondernemers een goede, centrale ligging


winssen Veel winnaars van de Ondernemer van het Jaar-Award kwamen tot nu toe uit Winssen. vlnr René Willems, Ruud Willems, Twan Tromp en Pieter Loeffen

Wat maakt Winssen volgens René en Ruud Willems van Willems Winssen een ‘winnaarsdorp’? In Winssen organiseert men van alles. Dat maakt de inwoners, zowel tijdens hun werk als privé, ondernemend. We nemen altijd fanatiek deel aan diverse sporten, maar zeker ook aan de carnavalsoptocht. Die trekt dan ook vele toeschouwers uit Maas & Waal. Creativiteit, fanatisme en ondernemerschap maken Winssen tot een écht winnaarsdorp! Wat is voor jullie het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en hoe tonen jullie dat in jullie dorp?

We geven jongeren uit de omgeving de kans om met veel praktijkbegeleiding een vak te leren. Onze goede werkvoorbereiding zorgt voor een duurzaam werkproces, dat verspilling voorkomt. Daarnaast voorzien we onze machines van de nieuwste motoren met de hoogte emissie-eisen. We houden rekening met onze buren door rustig te rijden in de Geerstraat. Welke positieve bijdrage leveren jullie in Winssen, als bedrijf, maar ook als werkgever? Als bedrijf sponsoren wij diverse verenigingen en zijn we hoofdsponsor van RODA ’28 in Winssen. Als werkgever stimuleren we onze

medewerkers in hun ontwikkeling door cursussen en scholing aan te bieden. We gaan respectvol en betrokken om met onze medewerkers, en dat proberen we ook te zijn voor ons eigen dorp. Welke positieve ontwikkelingen zien jullie in de lastige en bizarre coronatijd? Nu afspreken met vriendengroepen niet meer kan, heb je toch het meeste sociale contact met collega’s. We merken dat onze medewerkers hierdoor een nóg hechter clubje zijn geworden. We hebben meer voor elkaar over en de werksfeer is goed. Zo kun je in deze tijd toch veel hebben. 23


TALENTAWARD

2021

2021

ONDERNEMER VAN HET JAAR BEUNINGEN: ALS JURY ZIJN WE GEDREVEN OM DE KRACHT VAN ONDERNEMEND BEUNINGEN ZO BREED MOGELIJK AAN DE GEMEENSCHAP TE TONEN TALENT AWARD: WE WILLEN JONG ONDERNEMERSTALENT IN DE GEMEENTE BEUNINGEN EEN PLATFORM BIEDEN OM ZICHZELF TE TONEN EN ANDEREN TE INSPIREREN Ronald van Engelen, Juryvoorzitter Ondernemer van het Jaar Beuningen

24


2021 Voordragen Draag uw collega-ondernemer voor! Niemand had bij het Business Event van vorig jaar kunnen voorzien dat 2020 zo’n bizar jaar zou worden en dat we dit jaar geen Ondernemer van het Jaar zouden kunnen kiezen. Wij betreuren dat natuurlijk, maar kijken ook met vertrouwen vooruit naar 2021 en gaan ervan uit dat dat volgend jaar weer mogelijk zal zijn. In de tussentijd is er voor u, ondernemers in Beuningen, Weurt, Ewijk en Winssen, voldoende tijd om na te denken wie er volgens u in aanmerking komt om toe te voegen aan het illustere gezelschap van winnaars. Laat ons weten wie het verdient om de titel Ondernemer van het Jaar Beuningen 2021 te dragen en wie de Talent Award moet gaan winnen. Vanaf nu kunt u uw collega-ondernemers voordragen. Dat kunt u doen door een mail te sturen aan: ondernemen@beuningen.nl Wij wensen u veel succes met de voordracht en natuurlijk ook met uw onderneming!

Namens Gemeente Beuningen, Ruben Hurenkamp, bedrijvencontactfunctionaris 25


TALENT | VEERKRACHT | DAADKRACHT | CREATIVITEIT | BEDRIJFSOP VOLGING | SAMENWERKING | FAMILIEBEDRIJF | WERKEN IN DE TECH NIEK | INNOVATIE | MVO | TALENT | VEERKRACHT | DAADKRACHT | CRE ATIVITEIT | BEDRIJFSOPVOLGING | SAMENWERKING | FAMILIEBEDRIJF WERKEN IN DE TECHNIEK | INNOVATIE | MVO | TALENT | VEERKRACHT DAADKRACHT | CREATIVITEIT | BEDRIJFSOPVOLGING | SAMENWER KING | FAMILIEBEDRIJF | WERKEN IN DE TECHNIEK | INNOVATIE | MVO |


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.