Lydbøker 2023

Page 1

LYDBOKKATALOG 2023

Sagaen om Isfolket

(1982—1989)

Bøker:

Hedda Sandvig Bok 1—47 (i salg 2022)

Lest av: Silje Arngrimsdatter var bare sytten da pesten drepte alle slektningene hennes i 1581. Utsultet og forfrossen, og med to foreldreløse småbarn å ta hånd om, nærmet hun seg likbålene utenfor Trondheim for å få litt varme i kroppen. Underlig nok var det bare én som hjalp Silje i nødens stund — en mann av Isfolkets ætt, som Silje fant dyrisk og skremmende, og underlig tiltrekkende på samme tid ...

2 MARGIT SANDEMO

Heksemesteren

Lest av:

Bøker:

(1991—1994)

Camilla Belsvik Bok 1—20 (i salg 2022)

Bergen, slutten av 1600-tallet. Tiril befinner seg i et håpløst dilemma, og til slutt går det på livet løs. Hjelpen kommer i form av den unge forretningsmannen Erling, men samtidig dukker en mystisk, skremmende islending opp som tar mål av seg til å bli tidenes største heksemester.

3
MARGIT SANDEMO

Lest av:

Bøker:

Sagnet om lysets rike

(1995—2000)

Reidun Berntsen Bok 1—20 (i salg 2022)

Heksemesterens familie var endelig på vei gjennom de mystiske portene. Ingen visste hva som ventet på den andre siden. Heldigvis var Tiril og hennes nærmeste lykkelig uvitende om katastrofen som hadde inntruffet.

4 MARGIT SANDEMO

De svarte ridderne

Lest av:

Bøker:

Lena Meieran Bok 1—12 (i salg 2021)

For mange hundre år siden inngikk fem svarte riddere en skjebnesvanger pakt. Siden den gang hvilte det en forbannelse over deres slekter. Den førstefødte i hver generasjon døde i ung alder — og ingen ble eldre enn 25 år.

År 2000: Morten ligger på sykehus etter en bilulykke. Han og hans gode venn Unni har funnet ut at de har snublet over en skremmende historie som har røtter langt tilbake i tid. Etter mange advarsler vet Morten at noen står ham etter livet. Sammen bestemmer de unge seg for å bekjempe de onde kreftene. Men tiden er knapp. Mortens 25-årsdag nærmer seg faretruende.

5
(2000—2003)
MARGIT SANDEMO

Lest av:

Bøker:

Blålys

(2004)

Sofie Bjerketvedt Bok 1—6 (i salg 2021)

På AMK-sentralen i Storestad jobber Lisa sammen med sin

hemmelige kjærlighet, Martin. Han ser imidlertid aldri hennes vei, og i tillegg mistenker hun samboeren sin for å være utro. Når en liten gutt forsvinner, blir det slått storalarm. De har liten tid, for det er frost i lufta.

6 MARGIT SANDEMO

Trollruner

Lest av:

(2005—2007)

Renate Katralen Jensen Bok 1—11 (i salg 2021)

Iliana har alltid hørt at skogen utenfor borgen er forhekset. Da en gruppe riddere sendt ut av den onde fyrst Bogislav forsvinner, frykter hun for hva som kan komme. Iliana søker råd hos Ravn, fyrstens sønn, selv om hun ikke er sikker på hvem hun kan stole på. Kanskje er flukt den eneste redningen, men veien går gjennom den mørke, farlige skogen …

7
Bøker: MARGIT SANDEMO

Lest av:

Bøker:

Kiaras saga

(1982—1989)

Kari Jenseg 1—3 (i salg 2021)

Kiaras sagatrilogien — storslått slektskrønike i klassisk Margit

Sandemo-stil fra 1600-tallets

Irland.

Kiara (16) anklages for å være heks på grunn av sine helbredende evner, men unnslipper galgen på mirakuløst vis. Under flukten fra retterstedet finner hun en eldgammel, keltisk skatt, en skatt medlemmene i et hemmelig brorskap har jaktet på i årevis.

Kiara blir forfulgt av brorskapet da hun ved en tilfeldighet møter Sean, en ung mann som får hjertet hennes til å banke fortere.

Sammen med ham fortsetter ferden gjennom det irske landskapet med forfølgerne i hælene, men hvem skal hjelpe dem? I hvert fall ikke Kiaras hjerteløse mor og onde stefar, for de er blant dem som vil se henne hengt ...

8 MARGIT SANDEMO

Enkeltstående titler

I salg 2021

Spøkelsesborgen – lest av Kristine Rui Slettebakken

Fredløsehjerter – lest av Kristine Rui Slettebakken

Jomfruenfratåkeskogen – lest av Kari Jenseg

Kongensbrev – lest av Kari Jenseg

Lysetpåheden – lest av Kari Jenseg

Underevigestjerner – lest av Kari Jenseg

Ensom i verden – lest av Kari Jenseg

Konkylien – lest av Kari Jenseg

Barn av ensomheten – lest av Sofie Bjerketvedt

Nattens tårer – lest av Sofie Bjerktvedt

Densorteengel – lest av Petronella Ibsen Børnick

Ridderens datter – lest av Petronella Ibsen Børnick

Bergtatt – lest av Marit Røste

Skogenharmangeøyne – lest av Marit Røste

De hvite steinene – lest av Monica Hjelle

Skyggenavenmistanke – lest av Monica Hjelle

Overallegrenser – lest av Hanne Dahle

Elskede hvem er du – lest av Kari Jenseg

De forlatte barna – lest av Kari Jenseg

Gullfuglen – lest av Kari Jenseg

Nøkkelen – lest av Camilla Belsvik

Kongekronen – lest av Camilla Belsvik

Søkikkefordypt – lest av Camilla Belsvik

Sindre, min sønn – lest av Siv Klynderud

I nattens stillhet – lest av Julia Sørensen

Selvomjegelskerdeg – lest av Camilla Belsvik

Dyptinneiskyggene – lest av Kari Jenseg

9
MARGIT SANDEMO

Lest av:

Bøker:

Fjellroser

Gisken Armand Bok 1—43 (i salg 2020)

De foreldreløse søsknene Anna og Rise har vokst opp på den lille fjellgården Knatten i Lom. Da moren dør, blir de tvunget til å ta arbeid på en storgård. Jentene er fast bestemt på å hjelpe hverandre, og sammen opplever de livets gode og dårlige sider.

10 LAILA BRENDEN

Hannah

Lest av:

Camilla Belsvik Bok 1—19 (i salg 2022) Serien er på 40 bøker og leses inn fortløpende.

Ved foten av svartfjellet ligger gården Rudningen, høyt og fritt med utsyn over Hemsedal. Der bor den vakre Hannah, godseierdatter fra Danmark, med ektemannen Engebret. De møttes da hun var ung og troskyldig og trodde at kjærligheten ville vare evig.

Året er 1826, og Hannah er alene på gården da uværet bryter løs. Midt i stormen dukker en fremmed opp — en mystisk danske med intense, blå øyne og varme hender. Møtet forandrer Hannah for alltid, og hverdagen med den brutale husbonden blir vanskeligere å holde ut enn noensinne.

Så rammer tragedien Hannahs lille familie. For å komme unna sorgen reiser hun tilbake til barndomshjemmet for en tid — men langt fra alle setter pris på at den rettmessige arvingen kommer på besøk ...

11
Bøker: LAILA BRENDEN

Lest av:

Bøker:

Petronella Barker Bok 1—40 (i salg 2021)

Raija er som en fremmed, eksotisk fugl i sitt nye hjemland, Nord-Norge. Nøden i det krigsherjede Finland tvinger hennes foreldre til å «selge» henne til en norsk familie.

Raija møter 1700-tallets Nord-Norge, en verden full av mystikk og overtro. Hennes nye dag er hard og nådeløs — men gir også løfter om gryende kjærlighet i lyse, varme netter ...

12 BENTE PEDERSEN
Raija

Trollkvinne

Lest av:

Bøker:

Cecilie Mosli Bok 1—14 (i salg 2022)

Trollkvinne er en historie om den store kjærligheten — og faren for å bli uskyldig dømt til ild og bål. Året er 1661, og det lille samfunnet

Skatøre i Finnmark er fortsatt sterkt preget av hekseprosessene noen år tidligere. Den rødhårete kapteinsdatteren Magdalena forstår at det ikke er bra å skille seg for mye ut, men blir likevel lagt merke til — ugift og frittalende som hun er. Og så forelsker hun seg i klokker og kirkesanger Isak Pedersen ...

13
BENTE PEDERSEN

Lest av:

Bøker:

Eva Dons Bok 1—20 (i salg 2022)

Seksten år gamle Aurora elsker fart og spenning, og aller best liker hun å være med fetter Fredrik og kameratene hans rundt i byen. På et av disse eventyrene treffer hun verftsarbeideren Edvard, og hun får kjenne på hittil ukjente følelser.

Samtidig kommer spanskesyken til Tromsø, og heller ikke byens velstående familier går klar. Da Auroras mor blir syk, avsløres familiehemmeligheter som setter hele Auroras verden på hodet ...

14
Aurora BENTE PEDERSEN

Lest av:

Bøker:

Fredsår

Reidun Berntsen Bok 1—41 (i salg 2021)

Etter fem år under tysk styre er Norge atter et fritt land, og norske flagg vaier i vinden. Men ikke alle har det like lett. Enten man forsvarte landet eller ble kjæreste med en tysk soldat, må man nå ta følgene av de valg man tok.

15
KRISTIN S. ÅLOVSRUD

Lest av:

Bøker:

Sagmesterens barn

Stine Robin Eskildsen Bok 1—38 (i salg 2022) Serien leses inn fortløpende.

Sagdalen 1852: Nitten år gamle Anna Bakken elsker livet på saga og føler seg trygg i det koselige sagmesterhuset, men da familien rammes av flere tragedier, blir tilværelsen plutselig usikker.

16 KRISTIN S. ÅLOVSRUD

Blomster og blod

Lest av:

Bøker:

Heidi Toini Bok 1—12 (i salg 2022) Serien leses inn fortløpende.

Lillestrøm, februar 1940: Eivor, Judith og Kari har vært venninner siden de var barn, på tross av deres ulike bakgrunn. Eivor er direktørdatter, Kari er fra arbeiderklassen, og Judith er jøde. Som folk flest forsøker venninnene å ikke tenke så mye på krigen som raser utenfor landegrensene. De kan ikke forestille seg at noe skal kunne bryte båndet mellom dem, men det uunngåelige nærmer seg ...

17
KRISTIN S. ÅLOVSRUD

Perlemor

Lest av: Året er 1897. Det stormer på Værøy.

Bøker:

Kamilla Grønli Hartvig Bok 1—32 (i salg 2022)

Jona liker å gå sine egne veier. Hun elsker hjemstedet sitt, det vakre, ville Værøy. Her føler hun seg fri, her er hun født, her skal hun leve, og her skal hun dø.

En dag ankrer et skip opp utenfor øya, og den britiske kapteinen

Adam Wilkinson går i land. Han vinner Jonas hjerte og hun hans. Men er det slik at kjærligheten alltid seirer — eller må den vike for plikten, friheten og Jonas elskede Værøy?

18 KAJA NYLUND

Rebekka

Lest av:

Bøker:

Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen Bok 1—12 (i salg 2022)

Serien er på 55 bøker og leses inn fortløpende.

Rebekka er datter av krambubebestyreren på Ørsnes. Faren vet ikke hva godt han kan gjøre for henne, men Rebekka savner moren, som døde da hun var liten. Livet forandrer seg da hun overraskende får tilbud om å bli fintaus på bygdas storgård, Solthun.

Rebekka har en god og trofast venn i nabogutten Tobias, men i det siste har det kommet noe mellom dem — en spenning som er i ferd med å endre forholdet ...

19
KAJA NYLUND

Seterliv

Bøker:

Kristine Rui Slettebakken Bok 1—28 (i salg 2021)

Lest av: Året er 1905. Mye skjer i Norge, men for Ingebjørg fra Svartlia går livet sin vante gang. Så skjer det en tragedie som forandrer alt, og tilværelsen blir ikke lettere da hun oppdager at moren har holdt ting skjult for familien.

Samtidig håper den staute odelsgutten Tolleiv at Ingebjørg skal se hans vei. Hun, derimot, har bare øyne for den mystiske rallaren Elias, selv om mange advarer henne mot ham ...

20 DORTHE ERICHSEN

Sagaen om Emilie

Lest av:

Bøker:

Charlotte Grundt Bok 1—27 (i salg 2022)

Serien leses inn fortløpende.

Handlingen er lagt til Trøndelag i 1880-årene, en spennende tid da det er stor forskjell på fattig og rik.

Det er tid for det årlige juleselskapet på mektige Salstad gård, og husmannsjenta Emilie er på plass for å arbeide. Hun er ung og vakker, og mer enn én kar har et godt øye til henne. Oppholdet blir mye mer dramatisk og følelsesladet enn Emilie kunne ha forestilt seg, men hun håndterer oppgavene med glans. Dessuten er hun forelsket ...

21
ANNE-LILL VESTGÅRD

Lest av:

Bøker:

Storgårdsfruen

Monica Grodatter Hjelle Bok 1—23 (i salg 2022)

Serien er på 24 bøker og blir komplett i 2023.

Så lenge Iselin kan huske, har hun vært forelsket i Erling Glitterfoss. Han er spennende og uforutsigbar. Men han hører hjemme i en annen verden, og hun vet at det aldri kan bli dem. Den fattige oppveksten har satt sitt preg på henne.

Asbjørn er Erlings rake motsetning. Han er hardere, mer alvorlig, en tøff mann som Iselin vet hun bør holde seg langt unna …

22 SIGRID LUNDE

Camilla fra Rosendal

Lest av:

Bøker:

Reidun Berntsen Bok 1—22 (i salg 2022)

Bli kjent med 17 år gamle Camilla og familien hennes i den vakre vestlandsbygda Rosendal. Alt er tilsynelatende idyllisk, men så skjer det noe som kaster mørke skygger over dalen.

Venninnen Hanna blir funnet drept, og redselen legger seg som en kald klo over bygda. Hvem kan ha gjort noe så forferdelig, og kan gjerningsmannen være en av dem?

23
KATE HELEN SIMONSEN

Solgull

Lest av:

Bøker:

Kjersti Idem Bok 1—19 (i salg 2022)

Serien er på 20 bøker og blir komplett i 2023.

Mosterhamn, Bømlo, 1910:

Solveig og Kristina er bestevenninner på tross av at de har vokst opp under svært ulike kår. Men vennskapet deres skal snart settes på harde prøver.

Kristina er forelsket i Lavrans, en kjekk kar som arbeider både på øyas tønnefabrikk og i landhandelen. Problemet er bare at landhandlerens bortskjemte datter også har lagt sin elsk på nettopp ham ...

24 KATE HELEN SIMONSEN

Jordmor i Nidaros

Lest av:

Bøker:

Marte Stolp Bok 1—23 (i salg 2023)

Serien leses inn fortløpende.

Året er 1917. Unge Margrete skal bo hos sin tante i Trondhjem mens hun fullfører jordmorutdannelsen på ærverdige E.C. Dahls stiftelse. Hun aner lite om hva hun har i vente ...

Doktor Jonas Bakke ankommer også fødestiftelsen, og alle som møter ham, blir sjarmert av den unge, kjekke legen. Det ingen vet, er at han bærer på en tung sorg ...

25
ANITA ANDERSEN STRØM

Lest av:

Bøker:

Damelaget

Sibeth Hoff Bok 1—11 (i salg 2021)

Vivian (37) har advokatmann, hund og fire barn. Hun jobber på den lokale iskremfabrikken, men ønsker seg noe mer i livet. Et damefotballag blir løsningen, og det er en broket gjeng hun til slutt får med seg, hver og en med sin spesielle historie. Svært få av dem har spilt fotball før.

Damelaget handler ikke om fotball, men om nytt vennskap, hverdagsgleder, sjefer som klår, menn som er utro, kreftdiagnoser, forelskelser og skilsmisser.

26 HEGE NORMAN-STORMBRINGER

Clara Wahl

Lest av:

Bøker:

Elisabeth Vatn Bok 1—23 (i salg 2022)

Serien er på 35 bøker og leses inn fortløpende.

En iskald januardag i 1919 legger dampbåten til kai i Haugesund. En ung kvinne, Clara Wahl, går i land. Hun skal arbeide på byens sykehus, men det blir fort klart at driften er uforsvarlig. Folk er ikke vant til en kvinnelig lege, som til og med våger å tale ledelsen midt imot.

Det ingen vet, er at Clara skjuler en dyp hjertesorg, og at hun søker sannheten om morens mystiske fortid. Men selv om hun bærer på vonde minner, gir et tilfeldig møte håp om en lysere fremtid ...

27
NATALIE NORMANN

Morgensol

Lest av:

Bøker:

Hanna Børseth Rønningen Bok 1—12 (i salg 2022)

Året er 1770. Iselin er enearving på storgården Thrane på Ås i Akershus. Nå som hun er 18 år, vil foreldrene gjerne ha henne gift, men Iselin vegrer seg. Så møter hun den flotte bøkkersønnen Daniel ...

På Nøstetangen glassverk lever 16 år gamle Maren i en trygg og god tilværelse med foreldrene — inntil en brann snur alt på hodet og sender henne alene ut i verden.

28 ANNE MARIE STAMNESTRØ

Hav og himmel

Lest av:

Bøker:

Kari Saanum/Renate Katralen Jensen Bok 1—20 (i salg 2022)

Serien er på 25 bøker og blir komplett i 2023.

Hver sommer legger de reisende — splintene — til kai, og sytten år gamle Magdalena og den mørke og vakre Sander får raskt et godt øye til hverandre. Men splintene er ikke vel ansett i bygda, og foreldrene til Magdalena har helt andre planer for henne ...

29
BENTE BRATLUND

Lest av:

Bøker:

Kjære Lilly

Kjersti Idem Bok 1—15 (i salg 2022)

Kristiania, 1903: Lilly Lauritzen er egenrådig og livsglad og lever et bekvemt liv med faren og stemoren i Homansbyen. Sammen med bestevenninnen Emilie og kjæresten Niels frekventerer hun byens ball. Det er på et slikt ball hun blir oppsøkt av en fremmed kvinne som påstår å kjenne Lillys mor — moren som forlot dem uten tanke på sitt nyfødte barn.

Da faren beordrer Lilly til å holde seg unna fru Hermansen, begynner hun å mistenke at han skjuler noe. Mørke skyer truer tilværelsen, og uforutsette begivenheter fører til at Lilly setter spørsmålstegn ved alt hun tror hun vet – om Niels, om Emilie og om foreldrene sine.

30 MARTE CSANDL-ERIKSEN

Ingeborgs verden

Lest av:

Bøker:

Klara Høeg Bok 1—15 (i salg 2022)

Ingeborg vokser opp i et privilegert miljø på Bygdø. Året er 1905.

Norge får ny konge fra Danmark og stemmerett for kvinner blir diskutert. Midt i alt det viktige som skjer rundt henne, møter Ingeborg kjærligheten.

31
IRENE ZUPIN

Lest av:

Bøker:

Dobbelthjerte

Camilla Belsvik Bok 1—14 (i salg 2022)

Serien er på 15 bøker og blir komplett i 2023.

Radøy, 1905:

Den vakre husmannsjenta Selma er lykkelig forelsket i ungdomskjæresten Herman og gleder seg til å gifte seg med ham. Da det viser seg at faren har pådratt seg en stor gjeld, må Selma sette bryllupsplanene på vent og begynne som tjenestepike på storgården Fagerlia. Der blir hun kjent med odelssønnen Wilhelm, og det oppstår varme følelser som ingen av dem kan benekte. Men Wilhelm er gift med Vera, og Selma elsker Herman. Gjør hun ikke?

32 STINA DALE

Doktorens døtre

Lest av:

Bøker:

Monica Johansen Bok 1—16 (i salg 2022)

Serien er på 28 bøker og leses inn fortløpende.

Christiania, 1853: Det er en het, varm sommer i hovedstaden. Amalie Hartmann er nitten år gammel og forelsket. Hun håper at den velstående og kjekke rikmannssønnen Tobias Eide skal fri.

Amalie har imidlertid en hemmelig drøm: Hun vil bli lege. Men det er en umulig drøm, og i stedet hjelper hun faren, doktor Hartmann, så mye hun kan. Så bryter det ut kolera i byen, og til forskjell fra tidligere år rammer den også borgerskapet. Verden slik Amalie kjenner den, står for fall ...

33
MARIANNE MACDONALD

Lest av:

Bøker:

Sommerland

Petronella Barker Bok 1—12 (i salg 2022)

Serien er på 15 bøker og blir komplett i 2023.

Tjøme, sommeren 1963:

Popmusikken drønner ut av bilradioen, og lokale band spiller til dans på pensjonatene. Skjørtene stanser under knærne, og brylkrem er fortsatt på moten. Venninnene Liv, Bibbi og Unni har planer og drømmer for fremtiden, men noen ganger skal det bare et tilfeldig møte til før alt blir snudd på hodet ...

34 DORTHE ERIKSEN

Stormagasinet

Lest av:

Bøker:

Camilla Belsvik Bok 1—10 (i salg 2022)

Serien er på 12 bøker og blir komplett i 2023.

Oslo, 1928: Jenny og Ragnhild kommer fra vidt forskjellige kår, men har begge en drøm om å jobbe ved Oslos største og flotteste stormagasin. Jenny ønsker å komme seg opp og frem i verden, mens Ragnhild på sin side ønsker å unnslippe den skjebnen foreldrene har planlagt for henne. Da de blir ansatt på samme dag, åpner en ny verden seg for dem. De oppdager raskt at arbeidet ved stormagasinet byr på mange overraskelser, og livene deres flettes sammen på måter de aldri kunne forestilt seg.

35
SANDRA VIK

Lest av:

Bøker:

Nordavind

Marit Røste Bok 1—14 (i salg 2022)

Serien leses inn fortløpende.

Lofoten, 1820:

Oleanna er datter av Edmund Angell, selveste nessekongen på Ure. Om nettene sniker hun seg ut for å møte Martin, en tilreisende fisker.

36 KAJA NYLUND

Elvestaden

Lest av:

Bøker:

Klara Høeg Bok 1—9 (i salg 2022)

Serien er på 12 bøker og blir komplett i 2023.

Drammen 1841: Elida arbeider på Mørchs Tobakksspinneri, og tross all motgang gir hun aldri opp håpet om noe annet og bedre.

Venninnen Alvilde har mistet moren og bor alene med en herskesyk far, mens Victoria er født på en grønnere gren.

37
STINE LANGTANGEN

Lest av:

Bøker:

Trønderroser

Nanna Lundevall Bok 1—7 (i salg 2022)

Serien er på 14 bøker og blir komplett i 2023.

Etter morens død forlater 17 år gamle Marie hjembygda for å bo sammen med søsteren, Oline, som arbeider hos en kjøpmannsfamilie i Trondhjem. Når hun kommer dit, viser det seg imidlertid at Oline ble kastet på gaten for flere måneder siden. Ingen vil fortelle Marie hvorfor, og ingen vet hvor søsteren hennes befinner seg nå. Når hun så begynner å lete, ender hun opp med å bli arrestert av en vekter og sendt til tukthuset …

38 TONE LILLEENGET BY

Lykkeloddet

Lest av:

Bøker:

Sibeth Hoff Bok 1—4 (i salg 2022)

Serien er på 10 bøker og blir komplett i 2023.

Maja lever tilsynelatende det perfekte familieliv med direktørektemannen Trygve og tvillingene på seksten, men det er noe som skurrer. Kjenner hun i det hele tatt sin egen mann? Hvorfor er moren hennes så hemmelighetsfull? Og hva med henne selv?

Overfor sine frodige isbader-venninner gir Maja uttrykk for at ting ikke ble slik hun en gang drømte om. Hun ønsker mer ut av livet, men hvordan er det mulig å få det til å skje?

39
HEGE NORMAN-STORMBRINGER

Julebrev

Lest av:

Bøker:

Julebøker

Maria Sand I salg 2020

Linda har alltid hatt eneansvaret for sønnen Brage og vært opptatt av å skape en tryggere oppvekst for ham enn den hun selv hadde. Og når julen nærmer seg, blir tradisjoner og ritualer ekstra viktig. Linda har planlagt alt, og det må bli perfekt.

Så kommer Brages far overraskende på banen, og Lindas juleplaner blir kullkastet. I tillegg får hun brev fra en hun ikke kjenner, men som hun mistenker at kjenner henne. Uro og kaos truer, og vonde minner fra Lindas fortid stiger til overflaten.

Samtidig kan hjelpen kanskje komme fra uventet hold?

40 KJERSTI HERLAND JOHNSEN

Gledelig jul

Lest av:

Bøker:

Elisabeth Vatn I salg 2020

Etter at moren forsvant like før jul da de var små, har de to søstrene Frida og Ellen hatt et veldig ulikt forhold til julen og til hverandre.

Mens Ellen har tatt avstand fra både julen og søsteren, har Frida elsket alt som hører julen til, og hun har gjentatte ganger forsøkt å forbedre kontakten mellom dem, uten at det har hjulpet.

Da de blir tvunget til å overnatte på en hytte på fjellet, har ikke Ellen noen mulighet til å unnslippe, og sannheten kommer endelig for en dag …

Vil de to søstrene klare å legge den vonde fortiden bak seg? Og kan kjærligheten seire til slutt?

41
KRISTIN S. ÅLOVSRUD
Julebøker

Fjorten dager i desember

Lest av:

Bøker:

Julebøker

Sibeth Hoff Bok 1—3 (i salg 2021)

Maria skal ta med sin demente far til øya i havgapet der han var fyrvokter. Alt handler om å gi ham en fin jul, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Sønnen hennes skal feire jul med sin far, eksfotballproffen Kevin, i Florida. Men dagen før avreise får Maria en tekstmelding fra bestevenninnen som ber henne sjekke VG …

42 BENTE PEDERSEN

Ønsker du mer informasjon om Bladkompaniets bøker? Gå inn på www.bladkompaniet.no eller kontakt oss på:

Ordretelefon: 23 30 24 28

E-post: kundeservice@bladkompaniet.no

43
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.