__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

KIRKEBLADET

www.haslund-olst-kirke.dk

Haslund Ølst Frygt ikke! Se, jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket: I dag er der født jer en frelser i Davids by; han er Kristus, Herren (Luk 2,10-11)

HASLUND KIRKE

ØLST KIRKE

December 2019, januar - marts 2020


PRÆSTEN SKRIVER - Tegningen taler næsten for sig selv Er der noget bedre billede af julens budskab end Storm P’s tuschtegning af vagabonden. Tegningen taler næsten for sig selv, så vi på et splitsekund forstår, hvad det er der skal siges. Men alligevel udtrykker tegningen noget mere end det, vi sådan umiddelbart ser.

Billedet er udlånt af Storm P Museet, der har copyright på billedet. Tak for lån!

Tegningen ”Juleaften” blev første gang publiceret i Berlingske Tidendes søndagsudgave den 24. december i krigsåret 1944. Årstallet er bestemt ikke ligegyldigt. Den danske befolkning gennemlevede endnu en vinter under besættelsen i en tid med mørke og kulde, rationeringer og mangel på stort set alt. Det var et år præget af mørke og af bekymring, for hvad ville fremtiden bringe – og hvor ville de kommende og måske udslagsgivende slag finde sted? Her, måske…?

Avisen ville give læserne et håb for den kommende tid og bad Storm P. om en tuschtegning i helsides format til tillæggets forside. Det er simpelthen utroligt, at avisen turde ofre så meget farve i en tid med varemangel, men tegningen udsendte et håb om et lys i mørket den jul. Det er en vagabond, der ser julestjernen. Han kender til kulden og mørket. Som en gammel vagabond engang sagde til mig, så er en rigtig vagabond en mand, der går på vejene hele året – ikke kun om sommeren, hvor det er lyst og romantisk. En vagabond kender kulden. Juleaften er vagabonden henvist til grantræet i naturen og stjernen på himlen. Men for den, der søger dybere i billedet, melder endnu en tanke sig, for når vi betragter den gestus, som vagabonden gør mod stjernen – og som forstærkes af hundens øjne, der er rettet mod vagabonden, som i hundens øjne ophøjes til at være det, han er, nemlig dens menneske – så står det os klart, at julens budskab står åbent for os, når vi ikke er for store, for kostbare eller for ligeglade til at tage imod det. Julen kræver åbenhed for andre mennesker og for Gud. Vi bliver båret ind i billedet, så vi kommer til at stå ved siden af manden, og med ham betragter vi så stjernen over træet. Og da hører vi julens budskab i Lukasevangeliets ord: Ære være Gud i det højeste og på jorden! Fred til mennesker med Guds velbehag!


Sådan lød julens budskab, den nat Jesus blev født. Den nat Gud kom til os her i vores verden. Sådan lød budskabet i krigsvinteren 1944. Og sådan lyder det ind i vores tid. Til vagabonder. Og til os alle! Det er ord, der taler om håb og glæde. Ord, der sprænger ensomhedens

mørke og lader os række ud imod hinanden. Glædelig Jul! Himmerigs konge blandt os bor, han juleglæden os bringer. Han favner hver barnesjæl på jord og lover os englevinger.

VI SYNGER JULEN IND MED HADSTEN BLANDEDE KOR Ons. d. 27. nov. kl. 19:00 i Haslund Kirke Kom til en traditionsrig og festlig aften. Vi begynder i kirken med masser af fællessang og korsang. Kormedlemmer og frivillige vil medvirke og læse bibelske tekster fra ”de Ni Læsninger”, og årets konfirmander

vil også hjælpe til. Aftenen sluttes af i sognegården med hyggeligt samvær, folkelige julesange og godt humør samt kaffe og julebag. Arangementet er gratis, og alle er velkomne.


Præsenterer Gospel koncert i Ølst kirke Rejoice er et af Aarhus’ bedste og mest eftertragtede gospelkor, som består af dygtige sangere, der i stor stil formår at formidle genrens glæde og positive budskab til tilhørerne. Sammen med Rejoice er du som publikum sikret en vedkommende oplevelse, hvor den gode energi og det stærke nærvær er i fokus. Koret er under ledelse af Lene Nørrelykke, som mange måske husker fra DR-programmet Stjerne for en aften og duetten med Søren Poppe til Melodi Grand Prix. Lene er et kendt og værdsat navn på den danske gospelscene såvel som korleder som solist. Med til koncerten har Rejoice den rutinerede, swingende musiker Stephen Nørrelykke på klaver. Du får svært ved at sidde stille, hvis du tager med til gospelfest med Rejoice - og selvfølgelig kan du også glæde dig til et par julesange, som er med på aftenens program.

Tirsdag den 3. december kl. 19:30


HYGGEEFTERMIDDAG –

KONFEKT TIL INDSATTE I RANDERS ARREST.

Ons, den 11. dec. kl. 14:30 i Haslund Sognegård Vores præst i Haslund og Ølst er også præst i Randers Arresthus. Dvs. at hun har gudstjenester og mange sjælesorgssamtaler med indsatte. Ved juletid er savnet efter dem derhjemme helt naturligt endnu større blandt de indsatte. Det kan vi ikke ændre, men vi bruger en eftermiddag på at lave små konfekt-

LUCIAGUDSTJENESTE Søn. d. 15. dec. kl. 16:00 i Ølst Kirke Børn og unge fra Haslund og Ølst kirker går Luciaoptog i kirken. Det vil være en gudstjeneste med gode advents- og julesalmer samt fortælling. Har du lyst at være med i Luciaoptoget? Kontakt da senest lørdag den 30. nov. Knud Wieland, kirkesanger i Haslund og Ølst Kirke, via mail Knud@kwieland.dk eller tlf. 24 67 51 98.

poser, der skal vise, at vi i tiden op mod jul tænker også på dem. Menighedsrådet sørger for remedier og kaffe/kage. Alle er hjerteligt velkomne!


JUL I HASLUND OG ØLST KIRKER ”Se, jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket: I dag er der født jer en frelser i Davidsby!” Julens gudstjenester Den 24. december Kl. 10 den 24. december kan være en LANG dag særligt for de små. I Haslund har vi et tilbud om en julegudstjeneste helt på børnenes præmisser – med besøg af tøjdyret Snapper, lidt julefortælling, sang og fagter. Gudstjenesten er kl. 10:00 og varer ca. en halv time

Kl. 14.00 Ølst Kirke ”Juleaftensgudstjeneste” Kl. 15.30 Haslund Kirke ”Juleaftensgudstjeneste” Den 25. december (Juledag) Kl. 11.00 i Haslund Kirke


NYTÅRSAFTENSDAG – VI ØNSKER HINANDEN GODT NYTÅR Tir. d. 31. dec. kl. 14:00 i Ølst og 15:30 i Haslund Vi takker for det år, der er gået, og beder Gud gå med os ind i det nye år. Det er en stund for eftertanke, taknemmelighed og naturligvis håb for de dage, der kommer! Efter gudstjenesten skåler vi og ønsker hinanden godt nytår over et glas perlende vin og lidt mundgodt.

SANGEFTERMIDDAG – VI SYNGER DET NYE ÅR I GANG Tors. d. 16. jan. kl. 14:30 i Haslund Sognegård Sidste år præsenterede vores nye præst sine yndlingssalmer og –sange for os og fortalte lidt om sig selv. I år gør hendes mand, der også er præst, det samme. Bart er oprindeligt belgier, men er kommet til at holde meget af den danske sangskat. Han er præst i Thy i tre små sogne og vil også sige lidt om det at komme fra et andet land og til Danmark – samt fra en anden kirkelig tradition til Folkekirken. Vibeke Hansen fra Hadsten Blandede Kor står sammen med Knud Wieland og præsteboligens to præster for denne eftermiddag.

Og der er selvfølgelig kaffe og hjemmebag


GUDSTJENESTE OG UDSTILLING Outsiderkunst fra Bifrost Søn. d. 26. jan. kl. 19:00 i Haslund Kirke Randers er kendt for kunstmuseet Gaia og sine to gode kunstskoler for mennesker med specielle behov.

Fra januar og frem til påske udstiller kunstskolen Bifrost i Sognegården, og denne aften åbner vi efter en stemningsfuld gudstjeneste udstillingen. Repræsentanter fra skolen vil fortælle kort om deres arbejde med kunsten, og vi vil drikke en kop kaffe og kage.

BØGER FORFATTET AF KARL A. JOHANSEN Fra Ølst sogn og Fra Haslund sogn Forfattet af Karl A. Johansen

Kan forsat købes ved: Karl A. Johansen, Karlsbergvej 48, Askildrup Tlf. 21 18 48 34 Eller Finn Sørensen Møllevangsvej 14, Haslund Tlf. 40 20 74 03


KREATIVT VÆRKSTED Ons. d. 29. jan. 2020 kl. 14.30 Haslund Sognegård Kreativt værksted er for dig, der har lyst til at være kreativ sammen med andre. Som udgangspunkt vil vi strikke dåbsklude og karklude. Men der er også plads til andre kreative indslag og/eller blot en god snak over en kop kaffe. Vi mødes den sidste onsdag i måne-

den kl. 14.30 – 16.30 over følgende måneder: januar, februar og marts 2019. Og er der stemning for det, fortsætter vi hen over sommeren.

KYNDELMISSEGUDSTJENESTE – EN FEJRING AF LYSET Søn. d. 2. feb. Kl. 17:00 i Ølst Kirke Vi er nået halvvejs gennem vinteren, og mørket er tæt. Vi har brug for håb og samvær, og derfor fejrer vi lyset – både det, der kommer tilbage i naturen udenfor, og det lys, Gud har sendt til os i sin Søn. Stearinlys vil denne aften fylde Ølst Kirke, og der vil være tid til eftertanke og stilhed. Der vil være mulighed for at tænde et lys, og efter gudstjenesten serveres der æbleskiver og kaffe i våbenhuset.


FOREDRAG: FRA MALKESTOL TIL MINISTERTABORET Ons. d. 19. feb. kl. 19.00 Haslund Sognegård Foredrag ved Else Winther Andersens. Foredraget er som udgangspunkt om Else Winther Andersens liv fra at have drevet et landbrug med malkekvæg sammen med sin mand og til sin politiske karriere, da hun blev udnævnt til socialminister i 1990. Har siddet i Randers byråd og valgt til folketinget i 1990. Foredraget er gratis og der vil blive serveret kaffe/the og kage.

VI SYNGER FORÅRET IND MED HADSTEN BLANDEDE KOR Ons. d. 11. marts kl. 19.00 i Ølst Kirke At synge sammen er skønt. Denne aften byder på masser af fællessang – både salmer og sange – og på korsang. Der vil også være mulighed for at ønske lige præcis den

NYHEDSMAIL Når du tilmelder dig vores nyhedsmail, bliver du opdateret hver gang, der sker noget i Haslund-Ølst. Du kan tilmelde dig ved at gå ind på vores hjemmeside www.haslund-olst-kirke.dk. Din mailadresse bliver IKKE videregivet, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen.

sang/salme, du savner at synge! Vi glæder os til igen i år også at byde velkommen til koret fra Hadsten ved denne begivenhed, hvor vi fejrer, at træer og blomster snart springer ud. Der vil i pausen være kaffe og bagværk samt en god mulighed for at tale sammen.


FOREDRAG Tirs. d. 24. marts kl. 19.30 i Kristrup Sognegård Fælles sogneaften i et samarbejde imellem Kristrup, Vorup og Haslund/ Ølst sogne. Foredrag v/forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky: ”Smaragdsliberen”. Smaragdsliberen er en fortælling om ubrydelige venskaber på tværs af religiøse overbevisninger, om kærlighed og bratte fald: En roman om at vælge livet til. Entré 50 kr.

PÅSKEGUDSTJENESTE FOR BØRN OG PÅSKEÆGSJAGT Søn. d. 29. mar. kl. 10:30 i Haslund Kirke I den gamle præstegårds have – kunne det blive en hyggelig tradition…

Præsten og Snapper vil igen i år fortælle om påsken, og der vil være sange og fagter. Efter gudstjenesten kan de voksne hyggesnakke lidt med hinanden i den gamle præstegårds have, mens børnene går på jagt efter påskeæg. HUSK SOMMERTID!!!

FREMTIDIGE KONFIRMATIONSDATOER • •

2020: Store Bededag fredag d. 8. maj 2021: Store Bededag fredag den 30. april


FÅ KIRKEBLADET, HVIS DU FORLADER SOGNET Flere tideligere sognebørn får i dag tilsendt kirkebladet til deres nye adresse, så de kan følge med i kirkernes aktiviteter i Haslund og Ølst. Ønsker man i forbindelse med fraflytning fra sognene at fortsætte med at modtage kirkebladet, kontakter man blot menighedsrådsformand Finn Sørensen på telefon 4020 7403 eller mail fas@pc.dk, og kirkebladet vil blive fremsendt til den nye adresse, så lang tid dette ønskes.

DET

aldrig jeres vil holde tro på livsfortællinop med at , e.dkg og sa fortælle lige så at lig irkne -ke mtidi top din lstge me g fortæ nd-o llinge t værd so fortællin tør haslu r. g m all e andr er Når es vi en velke dnu ndte en ga dage ng hø …”, så ord, ”og rer de de at vi ved all vi, at t skete om Je e er en i det er de jul, og om lys su fødse del af for l, tæ , for llinge varm di get vi alle ha e og hje den hand n rteru ler r brug Glæd for og m – no VI SY kan giv - til jer elig jul! NGER Og go e. alle. JULE dt ny tår N IN Tirs. D MED d. Haslu 2. dec. HADS /Ann 2014 nd Ki TEN e Ha rke og kl. nson BLAN Præs 19.00 DEDE tegå genn KOR. rd em korsa skær Tradit ng et af ionen le ka syng ”fred , fælless tro er vi n slyse ang sænk begynd t” lig ind sa og i julen e e e så hed for sig. He at lade Hads mmen me sti jul refter ten d de efred lat gå bl. og de er en n ni læ Kor ka og syng med over der mu ger. lig e ffen Vi sta sninog de videre, mei præstegå kirke rter fra friskba rns SOGN fan,ling hvorrdeni . Arran gte kle vi nyde r geme vi EEFTgik en be le ve jner. ve nte ER he lko ud i t er MID g mne. der var gratis To , at rs. d. lketællin DA Gus . , og ni ge – 2) iri fo KO da 111 all Kv Haslu e e er . de 2, NFEK holdnd c.s20 e i de men (Luk T TI Præs t sket L RA om at tælling, tegå 14 kl. 14 NDER rd ”Og de Augustus te foIlke .00 disse S AR syn til REST kejser r den førs n”’kirkens tider tales . Anne indkøb. so der Ko Det va lder i Syrie viteres all ciale arbejd mege send Hanson på ntakt so e, de hygg e’. De t om gnep r ha 86 44 eli statho mand en mail ræst rfor stegå g sognee r tid og 50 inan ag 52 ell h@km lyst, rd d. 8 Husk til en er de ca en. Her ftermidd dec. .dk : ag i . sene kirke At der alt præjulen 45 indsa laver vi st bil id er ko tte ba mente til og mulig Menig g tremm , der sk nfekt til fra r (se al tilb heds er og bage kirkens hed for ringe marci rådet lukke rst i pan blade arrangemm. sørger for de døre. v. ka t). ffe og og indkø Tilme æbles er desu b af E lding den kiver. væ RK er nø ST KIrt dven dig ØL af he n-

BLA IRKE

K

www.

nd Haslu Ølst

UND

HASL

15 s 20

Mart ar &

E

KIRK

ebru ar, F

Janu

LUTHER VED FUSSINGØ – VIL DU VÆRE FRIVILLIG? I efterhånden mange år har Randers Søndre Provsti haft et stort og godt fællesarrangement for områdets konfirmander ved Fussingø. Dér lærer de lidt om reformationen, dens tid og om den betydning, Luther har for os også i dag. Det plejer at være en dag fyldt med læring, sjov og fællesskab! Desværre blev arrangementet ikke til noget i 2019, og det var brandærgerligt! Provstiet måtte i løbet af året sige farvel til tre præster, der havde været nogle af de bærende kræfter i arrangementet, og nu da vi igen ger-

ne vil stable det på benene, ja, så mangler vi mennesker, der vil støtte op. Vi mangler både nogle, der vil give en hånd på selve dagen – det bliver en dag i september – og nogle, der vil gøre en indsats i dage og uger (måske endda måneder) forud, så kostumerne eksempelvis kan bringes i orden og deles op, så de kan køres direkte ud til de enkelte poster. Hvis du kunne have lyst og tid, så må du meget gerne henvende dig til mig, Louise, sognepræsten – på 86445052 eller LRAA@KM.DK

TRANSPORT TIL OG FRA KIRKEN Hvis du har et problem med at komme frem og tilbage i forbindelse med en gudstjeneste eller et af vores arrangementer i Sognegården eller i kirkerne, er du velkommen til at kontakte formand Finn Sørensen, eller et af de øvrige menighedsrådsmedlemmer for at få kørelejlighed.

Der er også mulighed for at benytte kirkebil. Du bestiller en taxa ved Randers TAXA på telefon 87 11 30 30, og så er det kirken, som betaler.


NYT FRA KIRKEGÅRDRENE Vi er nu blevet færdige med at klippe hæk i Ølst, og så går vi i gang med hækkene i Haslund. Vi håber, at vi når at blive færdige med det, før vi skal begynde på grandækningen, som vi starter med sidst i oktober. Vores nye gravermedhjælper, Pia Bruun, er kommet godt med og udfører et godt stykke arbejde i både Ølst og Haslund. Vi er også beriget med en praktikant, Grete, som har været og er en meget stor hjælp. Særligt i den tid, hvor vi manglede en medhjælper, var det virkelig dej-

ligt, at Grete er så dygtig. Ros endeligt både Pia og Grete, når I møder dem på kirkegården. Vi arbejder stadig på at få skiftet de sidste hække på kirkegården i Haslund, ligesom vi arbejder på at få flere stauder og bier på begge kirkegårde. Mange Hilsner Jette Mørk Graver i Haslund og Ølst


AFLASTNINGS- OG VÅGETJENESTEN I RANDERS Aflastningstjenesten tilbyder at støtte og aflaste pårørende, der passer langvarigt syge eller døende hjemme. Aflastningstjenesten giver den pårørende mulighed for at kunne koble fra nogle timer. Vågetjenesten tilbyder at yde støtte til døende og samtidig aflaste den pårørende. Ordningen skal ses som en støtte og et supplement til og i samarbejde med den professionelle hjælp. Aflastnings- og vågetjenesten ydes af modne og motiverede frivillige, som arbejder under tavshedspligt. Den frivillige er til stede og i nærvær med den det svage, demente, syge og døende menneske, men der ydes ikke hjælp til plejeopgaver. Aflastnings- og vågetjenesten kommer både i private hjem og på kommunens plejecentre. ALLE kan henvende sig og bede om hjælp – også hjemmeplejen. Tilbuddet gælder for

MALERIUDSTILLING I Haslund Sognegård Birgith Glavind, udstiller for tiden i sognegården Der vil være mulighed for at se hendes malerier i løbet af vinteren enten til et af vores kommende arrangementer i sognegården, efter en gudstjeneste i Haslund Kirke eller ved at kontakte menighedsrådsformanden, Finn Sørensen, på tlf. 40 20 74 03.

alle borgere i Randers Kommune og er et supplement til den støtte det offentlige hjælpesystem tilbyder. Tilbud om aflastning eller vågetjeneste er gratis for brugerne. Aflastnings- og Vågetjenesten ledes af en bestyrelse med bl.a. 4 repræsentanter fra menighedsrådene og understøttes økonomisk via en samarbejdsaftale af Randers Søndre Provsti. Det skal her nævnes, at menighedsrådsmedlem Bruno Søndergaard, Haslund-Ølst sogn, fremtidigt indgår i bestyrelsen. Yderligere oplysninger om Aflastnings- og vågetjenesten kan fås ved henvendelse til formanden, sogneog hospitalspræst Inger Lise Gram, tlf. 3066-6218/ilgr@km.dk. Tøv ikke med at henvende dig, hvis du har lyst til at virke som aflaster eller våger. Husk: Ingen skal dø alene!


KIRKELIG KONTAKT

KIRKELIG VEJVISER

Sognepræst Louise Krogh Raahede Træffes efter aftale Tlf. 86 44 50 52 Fri hver mandag Mail: Lraa@km.dk

Fødsel Jordmoderen anmelder automatisk fødslen til kirkekontoret, hvis du føder på hospitalet. Føder du derhjemme, skal du selv anmelde fødslen til kirkekontoret inden 14 dage (se vejledning på borger.dk). Er I ikke gift, kan Omsorgs- og ansvarserklæring” (medfører fælles forældremyndighed) udfyldes med NemId på borger.dk

Graver Jette Mørk Tlf: 40 42 11 07 haslundgraver@mail.dk Kirkebil Randers TAXA Tlf. 87113030 Kirkekontor Kirkekontor Vorup Boulevard 29 8940 Randers SV Tlf. 86 41 30 99 Mail. Haslund.sogn@km.dk eller oelst.sogn@km.dk

Dåb Henvend dig til sognepræsten i god tid før dåben, og send barnets navn samt navn og adresse på fadderne til kirkekontoret Bryllup Kontakt sognepræsten for at reservere en dato for vigelsen, samt for at finde et tidspunkt for en samtale. Før vigelsen skal i udfylde en ægteskabserklæring (se borger.dk), hvorefter I modtager en prøvelsesattest som afleveres på kirkekontoret.

Menighedsrådsformand Finn Arne Sørensen Tlf. 86445500 / 40207403 fas@pc.dk

Dødsfald Skal anmeldes af pårørende eller evt. bedemand via borger.dk senest 2 dage efter dødsfaldet. Tidspunkt for evt. bisættelse eller begravelse aftales med sognepræsten.

Kirkebladets redaktion Louise Krogh Raahede Ebba Benedicte Castberg Finn Arne Sørensen

Gravsted Skal du have anlagt eller repareret et gravsted, eller vil du lave en aftale om pasning eller lignende, så henvend dig til kirkegårdslederen (graveren).

De grønne pigespejdere Anne Marie Baadsgaard (tlf. 86 41 16 19) ab@fc.randers-hf-vuc.dk

KFUM-spejderne Niels Kragh, (tlf. 86 41 58 92)


GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER I NOVEMBER Ons. d. 27. kl. 19.00 Haslund Kirke Vi synger julen ind m. Hadsten bl. kor

GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER I DECEMBER Søn. d. Tirs. d. Søn. d. Ons. d. Søn. d. Tir. d. Tir. d. Tir. d. Ons. d. Tir. d. Tir. d.

01. kl. 03 kl. 08. kl. 11. kl. 15. kl. 24. kl. 24. kl. 24. kl. 25. kl. 31. kl. 31. kl.

10.30 Haslund Kirke Advents gudstjeneste. 19.30 Ølst Kirke Gospel koncert 10.30 Haslund Kirke Gudstjeneste 14.00 Haslund Sognegård ”Vi laver konfekt til indsatte” 16.00 Ølst Kirke Lucia-gudstjeneste 10.00 Haslund Kirke Børnegudstjeneste 14.00 Ølst Kirke Julegudstjeneste 15.30 Haslund Kirke Julegudstjeneste 11.00 Haslund Kirke Juledagsgudstjeneste 14.00 Ølst Kirke Nytårsgudstjeneste 15.30 Haslund Kirke Nytårsgudstjeneste

GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER I JANUAR. Søn. d. Tor. d. Søn. d. Søn. d. Ons d.

05. 16. 19. 26. 29.

kl. kl. kl. kl. kl.

10.30 Haslund Kirke Gudstjeneste 14.30 Haslund Sognegård Sangeftermiddag 10.30 Ølst Kirke Gudstjeneste 19.00 Haslund Gudstjeneste 14.30 Haslund sognegård Kreativt værksted

GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER I FEBRUAR Søn. Søn. Ons. Søn. Ons.

d . d . d . d . d .

02. kl. 09. kl. 19. kl. 23. kl. 26. kl.

17.00 Ølst Kirke Kyndelmissegudstjeneste 10.30 Haslund Kirke Gudstjeneste 19.00 Haslund Sognegård Foredrag v/ Else Winther Andersen 10.30 Haslund Kirke Gudstjeneste 14.30 Haslund sognegård Kreativt værksted

GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER I MARTS 10.30 Ølst Kirke Gudstjeneste 19.00 Ølst Kirke Sandaften 10.30 Haslund Kirke Gudstjeneste 19.30 Kristrup Sognegård Foredrag v/Anne-Cathrine Riebnitzsky 14.30 Haslund sognegård Kreativt værksted 10.30 Haslund Kirke Påskegudstjeneste med påskeæg jagt

Indsamlinger i kirken December – marts Den Blå Paraply

Klip af og hæng op

Søn. d . 01. kl. Ons. d . 11. kl. Søn. d . 15. kl. Tir. d . 24. kl. Ons. d . 25. kl. Søn. d . 29. kl.

Profile for Bruno Sørensen

Haslund-Ølst kirkeblad december 2019 - januar-marts 2020  

Haslund-Ølst kirkeblad december 2019 - januar-marts 2020  

Profile for bks0401
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded