Page 1

zenzo outdoor

Kvalitet, design og funktionalitet til udendørs byrum

1 /møbler


ZENZO OUTDOOR

velkommen til zenzo outdoor ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i spændende, smukke og funktionelle produkter til det udendørs byrum. Vi sætter design og kvalitet højt, så du kan regne med gode og holdbare produkter og ikke mindst originalt design. Vi udvælger vores leverandører med omhu og med store krav til både design og kvalitet. Vores mål er at bidrage til en smukkere, renere og mere funktionel hverdag. For os er detaljerne vigtige. Detaljer som skaber forskellen i alt lige fra det enkle - til det elegante og inspirerende. Det er vigtigt for os at du, som kunde, kan lide og bliver inspireret af hvad du ser på de følgende sider. Har du spørgsmål eller ønsker du mere information om vores produkter, kan du ringe på 70 27 19 00 eller gå ind på zenzo.dk. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme netop dine ønsker.

indhold Møbler 4 Betonmøbler 8 Betonprojekter 10 Belysning 14 Affaldsspande 16 Plantekummer 18 Pullerter 20 Cykelparkering 22 Rygerum 24


ZENZO OUTDOOR

møbler til det urbane rum

nu / santa & cole

Smukke møbler kan ændre hele udtrykket i et bymiljø. ZENZO’s sortiment af bænke, plinte og stole til udendørs miljøer er valgt med øje for godt design og robuste materialer som træ, aluminium, stål, genbrugsplast og beton. Vælg selv om bænken, stolen eller plinten skal være med eller uden armlæn og ryglæn eller måske dobbeltsidet binga / runge

4 /møbler


ZENZO OUTDOOR

Skal du have en bænk til at bugte sig langs en sti eller omkranse et træ, kan vi hjælpe med tegninger og input til løsninger.

theatrum / runge

neoromantico color / Santa & Cole

Quada løse træsæder kan tilpasses i længde, kurve og dybde og kan monteres på alle underlag. Her er sæderne monteret på en betonplint, som er støbt på stedet i unikke mål og kurver.

bilateral / santa & cole

concreta / runge

kaje / runge

harpo / santa & cole

bancal / santa & cole

ZENZO har flere serier, der kan kombinere bænke, stole og plinte i hyggelige siddegrupper, der indbyder til spisning eller bare afslapning.

weila / runge

Møblerne er produceret i robuste og smukke materialesammensætninger som træ og stål, træ og aluminium eller i plast af genbrugsmaterialer.

quada løse træsæder / runge

PICNIC / ONADIS RECICLA

nu / santa & cole

bd love

cube / runge

neoromatico liviano / santa & cole

møbler/ 5


ZENZO OUTDOOR

marina / santa & Cole

modula / runge

binga / runge

Comunitario / Santa & Cole

Harpo serien er lette og elegante møbler til det moderne, såvel som det ældre byrum. Designet er enkelt og internationalt med god siddekomfort.

Fås som bænk, plint, stol og bord i hårdttræ eller aluminium med lameller i to bredder.

playsea

Harpo / santa & Cole

Harpo / santa & Cole

6 /møbler

calma / runge


ZENZO OUTDOOR

WEILA / runge

seat / runge

lenza / runge

CITYWAVE / runge

vertica / runge

Mange af vores møbler er i hårdt ædeltræ, men fås også i mere nordiske træsorter som fyr. Størstedelen af vores møbler og bænke fås i FSCmærket træ, som er din garanti for bæredygtig skovdrift.

NEOROMANTICO CLASsICO / sANTA & cOLE

NeoRomantico Classico og NeoRomantico Liviano er klassikere, der passer ind i alle miljøer. Siddekomforten er i top og begge modeller findes i materialer som træ, aluminium og plast lavet i genbrugsmaterialer. Fås både som plint, bænk, stol og bord.

NEOROMANTICO CLASICO / SANTA & COLE

moon / Santa & Cole

neoromantico liviano / Santa & Cole

møbler/ 7


ZENZO OUTDOOR

Mest beton float / urbastyle

ZENZO’s udvalg af betonmøbler er stort og varieret. Vi har mange spændende designs både i ren beton og i smukke materialekombinationer af beton og træ eller beton og stål. Formerne er både organiske og bløde eller helt enkle og stramme. Ved mange af modellerne er der mulighed for at vælge mellem flere farver, overfladebehandlinger og størrelser. iola / santa & Cole

8 /betonmøbler


ZENZO OUTDOOR

Har du behov for specialdesignede betonmøbler eller betonelementer er ZENZO den rette samarbejdspartner. Har du en idé til en specielt projekt, laver vi gerne forslag der kan visualisere dine ideer og ønsker.

City Scape / urbastyle

Kontakt os på 70 27 19 00 hvis du har spørgsmål eller har brug for en pris.

eco / urbastyle

softseat / urbastyle

cubo / urbastyle

dome / urbastyle

line & line / urbastyle

in & out / urbastyle

nuton / urbastyle

roma / urbastyle

green ally / urbastyle

cloud / urbastyle

betonmøbler/ 9


ZENZO OUTDOOR

unikke løsninger i beton specialproducerede betonelementer til havnefront / urbastyle

ZENZO leverer kundetilpassede betonløsninger designet specifikt til de forskellige projekter. Har du egne ideer til en bænk, belægning, kanter til beplantning eller andet i beton, så ring på 70 27 19 00 og hør om alt det vi kan. Vi deltager gerne tidligt i processen og kan udarbejde projekttegninger. Betonplint til statue på Museum for Moderne Kunst ARKEN / urbastyle

10 /betonprojekter


ZENZO OUTDOOR

hvide beton elementer / urbastyle

hvide beton elementer / urbastyle

specialproduceret hvide beton elementer / urbastyle

Pladsen foran Museum for kunst i det offentlige rum i Køge, også kendt som KØS, er skabt af beton i unikke former leveret af ZENZO. Som hvide isblokke ligger de 111, specialproducerede, betonelementer side om side og skaber trapper og plateauer, der indbyder til ophold, leg og aktivitet.

betonplinte og belægning / urbastyle

specialproduceret betonelementer / urbastyle

rubens modulbænk til legeplads / urbastyle

specialproduceret betonbænk med træbeklædning / urbastyle

Urbastyle er en af verdens førende betonproducenter og eksperter i unikke og specielle betonprodukter. Virksomheden mestrer også sandblæste motiver i beton. Du vælger motiv og farve - så ordner vi resten.

specialproducerede betonelementer / urbastyle

specialproduceret betonelementer / urbastyle

rubens modulbænk til legeplads / urbastyle

belægning og betonelementer i farve / urbastyle

betonprojekter/ 11


ZENZO OUTDOOR

Beton, lYs og belægning Beton er et alsidigt materiale og med vores udvalg i belægninger er der mange muligheder for stor kreativitet. ZENZO’s belægninger findes i alle former fra mindre løsninger til storformat fliser. Passer vores standard løsninger ikke ind i det projekt du arbejder på, finder vi en løsning der dækker dit behov. led line / urbastyle

12 /betonprojekter


ZENZO OUTDOOR

betonbelægning / urbastyle

Plint og belægning i beton i afstemt farve / urbastyle

betonelementer til trappe og belægning / urbastyle

betonbelægning / urbastyle

betonbelægning / urbastyle

led line / urbastyle

specialproduceret bænk med LED belysning / urbastyle

 Nogle af vores betonmøbler giver mulighed for lyssætning, der bidrager til et spændende byrum. Du kan også få specieltilpasset betonmøbler eller elementer, som, kombineret med spændende lyssætning, kan skabe et meget smukt og trygt bymiljø, når mørket er brudt frem.

led line / urbastyle

belægning og plinte i beton / urbastyle

betonprojekter/ 13


Belysning

ZENZO OUTDOOR

LAMPERAALTA / Santa & Cole

Belysning er et vigtigt værktøj, når der skal skabes byrum og sættes en stemning eller skabes tryghed. ZENZO sætter pris på smukt design og har derfor et stort udvalg af prisbelønnede gadelamper fra Santa & Cole. Mange af gadelamperne kan leveres med LED. Se hele vores udvalg på zenzo.dk. finisterre / Santa & Cole

14 /belysning


ZENZO OUTDOOR

via lactea / Santa & Cole

lampelunas / Santa & Cole

Med inspiration fra Arne Jacobsens design og evner som lysmester er gadelampen og projektøren Arne fra Santa & Cole blevet til. Arne kan bruges som gadelampe, væglampe, hængende spotlight eller som projektør. Med den 360 graders rotation er der ubegrænsede muligheder for at oplyse monumenter, træer, bygninger og meget andet. Lampens lys-intensitet og farve-temperatur kan justeres.

arne / Santa & Cole

arne / Santa & Cole

Pullerter med lys eller væglamper kan vise vejen og skabe tryghed med et behageligt og stemningsfuldt lys.

lentis / Santa & Cole

Du kan afgrænse pladser, markere indgange og bare gøre byrummet smukkere med belysning.

candela / Santa & Cole

area / Santa & Cole

macaya / Santa & Cole

candela / Santa & Cole

skyline / Santa & Cole

rama LED / Santa & Cole

rama / Santa & Cole

belysning/ 15


ZENZO OUTDOOR

Hold styr på affaldet consort / Leafield city / finbin

Et rent byrum er et smukt byrum. ZENZO’s udvalg af affaldspande bidrager med smukt design og høj kvalitet. Affaldsspandene fås i materialer som rustfrit stål, galvaniseret stål, aluminium, beton og plast. Mange modeller kan monteres på flere måder og findes i flere størrelser. Vi har også et stort udvalg af affaldsspande, der er velegnet til affaldssortering. frog / runge

16 /affaldsspande


ZENZO OUTDOOR

combiboy / Runge

wave / finbin

bermuda / Finbin

Flere af vores skraldespande fås med brandsikring, hvilket gør dem særlig egnet til indendørs terminaler og bycentre, hvor der er øget fokus på brandsikkerheden.

Rodes / Santa & Cole

varioboy / runge

ellipse / finbin

fly / runge

rambla / Santa & Cole

fontana / Santa & Cole

cube / runge

Fælles for vores affaldsspande er, at de kan anvendes både indendørs og udendørs. F.eks. på gader, i parker, shoppingcentre, lufthavne og andre offentlige steder, hvor der stilles store krav til holdbarhed og hurtig tømning af skraldespande. Vi har også mange modeller til affaldssortering - både ude og inde.

bina / Santa & Cole humo askebæger / Santa & Cole

city combi / finbin

cylindre / Santa & Cole

unique / finbin

maya / Santa & Cole

hede / weland

envirobank / leafield

affaldsspande/ 17


ZENZO OUTDOOR

plads til det grønne specialtilpasset beton / urbastyle

Grønne åndehuller er en vigtig del af et velfungerende byrum. ZENZO har plantekummer i mange forskellige designs og i materialer som beton, stål, træ og genbrugsplast. Ved større beplantningsgrupper eller græs, kan vores smukke betonelementer eller modulbænke fungere som afgrænsning eller som siddepladser tæt ved det grønne. caree / urbastyle

18 /plantekummer


ZENZO OUTDOOR

SPECIALTILPASSET BETON / urbaSTYLE

SPECIALTILPASSET BETON / urbaSTYLE

caree / urbastyle

SPECIALTILPASSET BETON / urbaSTYLE

Er opgaven et stort anlæg med beplantning, er vi eksperter i specialdesignede betonløsninger. Så bliver resultatet lige som du vil have det og vi hjælper gerne med tegninger og forslag. Ring på 70 27 19 00 og hør mere.

coast / urbastyle

plaza / Santa & Cole

nuton / urbastyle mondrian trærist / Santa & Cole

tram / Santa & Cole

mercur / zenzo

cube / onadis recicla

orion / zenzo

popup / urbastyle

atlantida vandpost / Santa & Cole

plantekummer/ 19


ZENZO OUTDOOR

pullerter round pullert / urbastyle

ZENZO’s pullerter vil passe ind i både moderne og ældre byrum. Pullerternes design strækker sig lige fra det enkle og funktionelle til modeller der også vil være et smukt og kunstnerisk indslag i bybilledet. Materialerne er stål, beton og plast. Vi har et stort udvalg af særdeles robuste og hårdføre betonpullerter - de rykker sig i hvert fald ikke. paperboat / urbastyle

20 /pullerter


ZENZO OUTDOOR

roma / urbastyle

area / Santa & Cole

rama / Santa & Cole

releu / onadis recicla

sentinel / leafield

skyline / Santa & Cole

finisterre / Santa & Cole

semi / urbastyle

round / urbastyle

Pullerter med belysning fungerer ikke blot som afgrænsning, men giver også bybilledet en ekstra dimension. De skaber stemning og leder vejen gennem for eksempel parker, ved havnefronter eller på pladser, der også skal være trygge efter mørkets frembrud.

regency / leafield

tactil / Santa & Cole

dual / onadis recicla

cubo / urbastyle

finisterre / Santa & Cole

sammy / Santa & Cole

area / Santa & Cole

finisterre / Santa & Cole

pullerter/ 21


ZENZO OUTDOOR

CYKLER OG OVERDÆKNING tellus / weland

En cykelparkering kan med facon og farve skabe liv og glæde i ethvert bymiljø. Vores brede sortiment af cykelparkeringer kan imødekomme alle behov. Lige fra det enkle stativ til en større løsning med overdækning af cyklerne. Ring på 70 27 19 00 og hør mere eller gå ind på zenzo.dk og se alle modellerne. sammy / Santa & Cole

22 /cykelparkering

arc / runge


ZENZO OUTDOOR

tellus / weland

Overdækket cykelparkering i vedligeholdelsesfrie og robuste materialer af højeste kvalitet og flot design. tactil / Santa & Cole

ymer / weland

Alle cykelskure er modulopbyggede og kan sammensættes på flere måder og bygges i den størrelse du har brug for. Vores cykeloverdækninger kan også leveres med sedumtag – et godt sted for fugle og insekter samt til vandopsamling ved kraftige regnskyl.

emskrone / runge

velopark / weland

cykelpumpe / weland

bicilinea / Santa & Cole

ymer / weland

ymer / weland

key / Santa & Cole

cykelparkering/ 23


ZENZO OUTDOOR

rygerum

City / weland

Vores udendørs rygerum er udført i vedligeholdelsesfrie aluminiumsprofiler og hærdet glas. Rummene findes i flere størrelser, profilerne i flere farver og i flere forskellige designs. Rygerummene er hurtige og nemme at montere og kan også leveres færdigmonteret på betonplade - lige klar til brug. flexi / weland

24 /rygerum


ZENZO OUTDOOR

Du kan få rygerum leveret, som er monteret med bænke til siddepladser. Rummene kan også bruges til mange andre formål, hvor en let overdækning er nødvendig.

flexi / weland

city wall / weland

ymer / weland

Rygerummene kan leveres færdigmonteret på betonplade, således at du blot skal finde det sted rummet skal stå. Nemmere kan det vist ikke blive.

flexi / weland

octagon / weland

nova / weland

City / weland

rygerum/ 25


ZENZO OUTDOOR

zenzo leverandører Vi er meget omhyggelige når vi vælger vores leverandører. Design, kvalitet og funktionalitet er i fokus og det er det også hos vores leverandører. Udover de fem vi her nævner, har vi andre samarbejdspartnere der fx er specialiseret i udendørs møbler i plast af genbrugsmaterialer eller affaldsspande til affaldssortering.

Santa & Cole er en spansk designvirksomhed med hovedkvarter i Barcelona. Siden grundlæggelsen i 1985 har Santa & Cole produceret møbler og lamper i smukt design og høj kvalitet. Mange af modellerne har været nomineret til adskillige designpriser. Santa & Cole har et interessant sortiment inden for møbler, belysning, affaldspande, træriste, plantekummer, pullerter og meget mere.

Runge har i mere end 100 år produceret møbler til det udendørs byrum. Det tyske firma er kendt for smukt og klassisk design og produkter, som er sædeles robuste og velegnede til det danske klima. Runge er specialister inden for bænke, borde, affaldsspande og cykelparkering og har et bredt sortiment inden for disse produkter. Runge kan tilpasse mange af sine modeller - også hvis der er behov for speciel udformning.

Belgiske Urbastyle er vores største samarbejdspartner når det gælder beton. Firmaet har eksisteret siden 1985 og har til stadighed stor fokus på at udvikle og forbedre de muligheder betonmaterialet giver. Urbastyle har et fast sortiment af usædvanlige og smukke betonmøbler, pullerter, plantekummer og betonbelægning. Derudover leverer Urbastyle specialproducerede betonelementer og belægning til større projekter.

Det svenske firma Weland er specialister inden for buslæskure, cykeloverdækning, rygepavilloner og affaldshuse. Overdækningerne er produceret i pulverlakeret aluminium, som resulterer i lette og ikke mindst vedligeholdelsesfrie produkter. Alle overdækninger er i modulsystemer og kan tilpasses til ethvert formål.

FinBin er en del af den finske virksomhed Lehtovuori Oy, som har eksisteret siden 1945. FinBin er først og fremmest kendt for mange klassiske modeller inden for affaldsspande. Modellernes design er nordisk og enkelt, samtidig med at produkterne er lavet i smukke og robuste materialer. FinBin arbejder hele tiden på at forbedre og udvikle ny produkter, samtidig med at man altid kan være sikker på at klassikerne kan fås.

26 /leverandører


ZENZO OUTDOOR

zenzo kan meget mere

zenzo toilets Zenzo Toilets er specialist i toiletløsninger – lige fra små enkle løsninger til avancerede selvrensende toiletbygninger. Vi har et stort udvalg i standard bygninger uanset om du skal bruge en mindre toiletkabine, en toiletbygning som fungerer uden el og vand eller en permanent, flot og funktionel bygning. Har du brug for en helt speciel toiletbygning, hvor det ydre design er vigtigt, kan vores standard modeller tilpasses, så de fremstår som helt unikke toiletbygninger. Se alle mulighederne på zenzo.dk eller ring på 70 27 19 00 og hør mere.

Zenzo Miljø I Zenzo Miljø arbejder vi for et grønnere og mere miljøvenligt Danmark. Vi har fokus på affaldsindsamling og – håndtering. Vi har oparbejdet et bredt sortiment indenfor produkter til affaldssortering, miljøstationer, affaldshuse og komposterbare bioposer. Vi har stor erfaring med nedgravede affaldssystemer og har tæt samarbejde med vores leverandører om udvikling af produkterne, så de passer til danske forhold. ZENZO GROUP er en del af BioBag International, som er verdens førende producent af bioposer. Vi har stor viden om og erfaring med komposterbare bioposer og linere. Vi er storleverandør af bioposer og linere til madaffald til de danske kommuner. Ring på 70 27 19 00 og hør mere eller få mere information på zenzo.dk.

27 /møbler


Denne brochure er til din inspiration og viser bare et udvalg af ZENZO’s store sortiment. Gå ind på www.zenzo.dk og se det hele, eller ring til os på 70 27 19 00 og hør om alt det vi kan.

outdoor part of biobag group Zenzo group Frydenborgvej 27 D 3400 Hillerød +45 70 27 19 00 w w w.zenzo.dk

Profile for BioBag International

Zenzo inspirationsbrochure  

Få et hurtigt overblik over alle de flotte produkter ZENZO OUTDOOR tilbyder. Her er masser af inspiration til landskabsarkitekter, arkitekte...

Zenzo inspirationsbrochure  

Få et hurtigt overblik over alle de flotte produkter ZENZO OUTDOOR tilbyder. Her er masser af inspiration til landskabsarkitekter, arkitekte...