__MAIN_TEXT__

Page 1

Guia de lectura Biblioteca SAV

CREIXEMENT PERSONAL

Trobareu molt més al Centre d’Interès de Creixement Personal de la 1a planta de la Biblioteca SAV!


HABITATGES SALUDABLES Riubo, Rosa

Feng Shui evolutivo: descubre tu mejor YO a través de tu hogar Per aprendre i entendre com funciona l’energia i aconseguir harmonitzar el teu espai i la teva vida a partir d’aquest coneixement.

Kondo, Marie

La Magia del orden: herramientas para ordenar tu casa... ¡y tu vida! Un mètode d'organització que a més de transformar el teu espai també et canviarà a tu.

Silvestre, Elisabet i Bueno, Mariano

Casa saludable: cómo hacer de tu hogar un entorno más sano El llibre exposa de forma clara i pràctica criteris de biohabitabilitat, que aporten alternatives i solucions per viure en espais més favorables i harmònics per gaudir del màxim confort i benestar.

EN CONNEXIÓ AMB LA NATURA Thompson, Claire

De regreso a la naturaleza: la meditación y el mundo animal L’autora ens convida a un viatge revelador pel món natural; gràcies a l’art de l’atenció plena, ens anima a experimentar la seva bellesa i el seu valor intrínsecs. Ens porta a descobrir que una consciència més profunda de la natura és clau per motivar-nos a protegir el nostre entorn i ser més feliços en la nostra vida quotidiana.

Herreros, Jabier

Conéctate con la naturaleza. Terapia hortícola y baños de bosque L’autor proposa des de com abordar una sessió de teràpia hortícola o un passeig terapèutic pel bosc, fins a com facilitar la connexió amb la natura.


Gordi, Jordi

Natura i espiritualitat a Catalunya: deu converses, deu passejades i deu consells per viure la natura amb plenitud L’autor pretén desvetllar alguna cosa que està encallada dins la nostra consciència i generar un anhel perquè aprenguem a viure el nostre entorn d’una altra manera, és a dir, amb una mirada més àmplia.

ALIMENTACIÓ CONSCIENT Lymbery, Philip

La carne que comemos: el verdadero coste de la ganadería industrial Una mostra gràfica de què significa la ramaderia industrial i quin és el veritable cost de la carn econòmica; una crida a un consum més racional, saludable i compassiu.

Montalier, Delphine

Crudo: 115 recetas llenas de vida Per als qui busquen una alimentació sana, trobar els millors ingredients, redescobrir el veritable gust de la fruita i la verdura i, definitivament, tornar al que és natural.

Benedit, Cecilia

Leches vegetales, zumos y batidos Informació bàsica per explorar receptes basades en llavors, fruits secs, cereals, llegums, fruites, verdures, algues, arrels i olis vegetals.

Morales, Albert Ronald i Jaime, Jeanette

Alimentación sana vs. transgénicos, aditivos y nanotecnología Informació sobre les darreres investigacions entorn dels additius que s’afegeixen de forma habitual als aliments, les tècniques de manipulació genètica (transgènics) i la tecnologia aplicada a petites partícules dels aliments per canviar-ne les propietats organolèptiques, factors que estan envaint i perjudicant la nostra alimentació.


TANTRA Muir, Charles i Muir, Caroline

Tantra: el arte oriental del amor consciente Aquest llibre ofereix a les parelles d’avui els antics secrets de l’amor tàntric, per fer més profundes les relacions, la intimitat i la passió.

Odier, Daniel

Deseo, pasión y espiritualidad: la unidad del ser L’autor proposa pràctiques concretes que podem realitzar en la nostra vida quotidiana, com ara posar atenció al cos, la respiració i els sentits.

Deida, David

En íntima comunión: el despertar de tu esencia sexual El llibre ens porta a explorar més profundament els desitjos de plaer extrem i de rendició masculina i femenina ocults al nostre cor, amb la finalitat de crear una relació íntima perfecta.

ECONOMIA SOCIAL Bregman, Rutger

Utopía para realistas L’assaig de l’historiador Rutger Bregman defensa fer realitat la utopia d’una societat sense fronteres, amb renda bàsica universal i una jornada laboral reduïda.

Taibo, Carlos En defensa del decrecimiento: sobre capitalismo, crisis y barbarie Explicació de la proposta del decreixement, des de la convicció que el discurs polític i mediàtic habitual margina expressament la crisi ecològica i les seves seqüeles. S’aprecia, de fons, la necessitat de contestar el capitalisme en la seva doble dimensió d’explotació i injustícia, i d’agressions contra el medi natural.


Lietaert, Matthieu

Homo cooperans 2.0: por una economía colaborativa desde el cooperativismo L’Homo consumens va aparèixer al s. XX, híper individualista, i el resultat va ser devastador: en menys d’un segle va destruir el seu hàbitat. Ara, la cooperació ha tornat, però un grup de noves empreses (Uber, Airbnb...) ha après a aprofitar-se’n sense modificar realment les regles del joc. Per això, és imprescindible definir, de forma conjunta, el marc en què l’economia col·laborativa pugui beneficiar tothom.

Samsó, Raimon

Diner feliç: una economia ètica i conscient és possible Cada vegada se senten més veus que parlen del final del capitalisme i de la necessitat d'abandonar els diners com a únic objectiu vital. L’autor, expert en desenvolupament personal, creu que una nova economia centrada en valors humans és possible, i que si reorientem les nostres prioritats en aquesta direcció aconseguirem ser més feliços, espirituals i, també, més pròspers.

EINES PER MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA Søderberg, Marie Tourell

Hygge: la receta de la felicidad: cómo disfrutar más con lo que ya tenemos Descobreix l’hygge, un estil de vida de profunda felicitat, tranquil·litat i benestar, i comença a gaudir de la vida.

Leppert, Kerstin

Meditaciones instantáneas: ejercicios para situaciones cotidianas y de emergencia L’autora presenta exercicis breus per a tot tipus de problemes i situacions, de fàcil realització i amb explicacions clares. Defineix la meditació com un mètode alternatiu per combatre la crisi i les malalties.


Navarro, Tomás

Kintsukuroi: el arte de curar heridas emocionales Una guia inspiradora que mostra com l’adversitat pot ser una oportunitat per a transformar-nos en persones més fortes i belles.

Alidina, Shamash

Vencer el estrés con mindfulness: programa de 8 semanas para fomentar la salud, la felicidad y el bienestar Aquest llibre ens mostra amb senzillesa a dominar les tècniques provades del programa de reducció de l’estrès basat en el mindfulness.

Bueno, Mariano

Cultiva tus remedios: guía de cultivo y uso de plantas medicinales en casa Guia per identificar les plantes medicinals més beneficioses, aprendre a cultivar-les a casa i elaborar els remeis més efectius amb cadascuna d’elles.

Northrup, Christiane

Cuerpo de mujer, sabiduría de mujer: una guía para la salud física y emocional Aquest llibre ofereix informació detallada sobre la salut de la dona, i combina els últims avantatges de la Medicina amb teràpies alternatives que impliquen tant el cos com la ment.

Biblioteca Municipal SAV Pau Casals, 41 Tel. 938453077 b.st.antoni@diba.cat bibliotecavirtual.diba.cat

bibliotecasav

Profile for Biblioteca SAV

Guia de lectura - Creixement personal 2017  

Petit recull del que es pot trobar al Centre d'Interès de Creixement Personal de la Biblioteca SAV.

Guia de lectura - Creixement personal 2017  

Petit recull del que es pot trobar al Centre d'Interès de Creixement Personal de la Biblioteca SAV.

Advertisement