Page 1

BIBLIOTECA POMAR

ACTIVITATS MAIG INFANTIL


13, dilluns, a les 19.00h. Teatre a la biblioteca: Assaig d’Animalades de paper de Lola Casas. Grup de teatre infantil de la biblioteca, a càrrec de l’Anna Olivares. Activitat tancada als inscrits al Grup de teatre. 14, dimarts, a les 17.00h. Aprenem junts. Promoció de la lectura i comprensió lectora. En col·laboració amb el Casal Cívic Pomar i el Pla Comunitari Pomar. Sessió tancada als joves inscrits a l’Aprenem junts. 15, dimecres, a les 18.00h. L’Hora del conte: L’estrella de la Laura de Klaus Baumgart. A càrrec de l’Anna Olivares. Seguit del taller Pintem del conte.


17, divendres a les 17.30h. Els Divendres a la biblioteca. Taller infantil. Cal inscripció prèvia al mateix dia a partir de les 4 de la tarda. Places limitades. 21, dimarts a les 17.00h. Aprenem junts. Promoció de la lectura i comprensió lectora. En col·laboració amb el Casal Cívic Pomar i el Pla Comunitari Pomar. Sessió tancada als joves inscrits a l’Aprenem junts. 22, dimecres a les 18.00h. L’Hora del conte: Quan neix un monstre de Sean Taylor. A càrrec de la Sandra Soto. Seguit del taller Pintem del conte. 24, divendres a les 17.30h. Els Divendres a la biblioteca. Taller infantil. Cal inscripció prèvia al mateix dia a partir de les 4 de la tarda. Places limitades.


25, dissabte Festa Major de Pomar 10.00h. Pomar Recicla Parada d’intercanvi de llibres. 17.00h. Articarrer

28, dimarts, a les 17.00h. Aprenem junts. Promoció de la lectura i comprensió lectora. En col·laboració amb el Casal Cívic Pomar i el Pla Comunitari Pomar. Sessió tancada als joves inscrits a l’Aprenem junts. 29, dimecres a les 18.00h. L’Hora del conte: Anem, Daisy! de Jane Simmons i Perché non Parli? de Polly Dunbar. A càrrec de Pili Padilla. Seguit del taller Pintem del conte. 31, divendres a les 17.30h. Els Divendres a la biblioteca. Taller infantil. Cal inscripció prèvia al mateix dia a partir de les 4 de la tarda. Places limitades.


interpreta llegeix mira escolta pinta retalla BIBLIOTECA POMAR Av. Primer de Maig, s/n 08915 BADALONA Tel.: 933953507 b.badalona.p@diba.cat www.diba.cat/biblioteques http://badabiblios.cat/

Activitats infantils maig  

Agenda de les activitats infantils del mes de maig