Page 1

BIBLIOTECA COMARCAL DE DE BLANES BLANES primavera 2013 2013

abril

Del 3 al 30 d’abril: exposició del Concurs de Punts de llibre: Biblioteca Comarcal de Blanes, 10 anys. Del 3 al 29 d’abril: exposicó Dones grans, grans dones, a càrrec de SIAD Blanes i ICD. dijous 4 d’abril, a les 8 del vespre: tertúlia literària: Los detectives salvajes de Roberto Bolaño. dimarts 9 d’abril, a les 7 de la tarda: Xerrada—col·loqui Menopausa i sexualitat, trenquem mites amb la Dra. Maria Teresa Hernández Cortés especialista en Ginecologia i Obstetrícia i Master en Sexualitat. Organitza SIAD Blanes i ICD. divendres 12 d’abril, a 2/4 d’11 del matí: El fil de la vida amb l’Eva González. Inscripcions a la Biblioteca. dimarts 16 d’abril, a les 8 de vespre: Bolaño, detectiu literari amb amb l’Òscar Carreño Montero, crític literari i l’Antoni Garcia Porta, escriptor Sant Jordi 2013 dilluns 22 d’abril: revetlla de Sant Jordi Contes de Woody Allen contes per a adults amb Va de contes dimarts 23 d’abril a les 6 de la tarda, hora del conte El cavaller Sant Jordi i la Princesa Pètal de Rosa, història d’un cavaller enamorat amb la Bel Contes.

maig dijous 2 de maig, a les 8 del vespre, tertúlia literària: 84 Charing Cross Road de Helene Hanff. del 3 al 31 de maig, exposició: Atracció floral: del Montseny a l’Himalaia de Christopher Witty. Organitza la Fundació Karl Faust i el Jardí Botànic Mar i Murtra. Cada divendres a les 7 de la tarda: Les flors parlen, visites concertades amb l’autor. divendres 10 de maig, a les 6 de la tarda, hora del conte: Flors i violes amb La Minúscula. dimarts 21 de maig, a les 8 del vespre: Pensament i música: dels grecs al barroc amb el Sr. Màrius Ros, músic. divendres 24 de maig, a 2/4 d’11 del matí: Margarideta lleva’t de matí que la primavera ja és aquí amb la Bel Contes. Inscripcions a la Biblioteca.

juny del 4 al 28 de juny: exposició Poematon del col·lectiu Teories de la inspiració. Inauguració el dissabte 8 de juny a les 12 del migdia, amb un recital poètic. dimarts 4 de juny, a les 8 del vespre: Art i ciència, Picasso i l’estructura del DNA amb el Dc. Carles Pedrós Alió (ICM). dijous 6 de juny, a les 8 del vespre, tertúlia literària La pell del brau de Salvador Espriu. divendres 7 de juny a 2/4 d’11 del matí: La capsa dels petons, taller amb la Montse Mateu. Inscripcions a la Biblioteca. divendres 14 de juny, a les 8 del vespre, presentació del llibre: Les llegendes de mar de la Costa Brava de Miquel Martín. Presentació a càrrec d’Adam Martin. divendres 21 de juny, a les 6 de la tarda, hora del conte: Els contes de la Bleda amb la Cia. La Bleda.

Activitats 2n trimestre 2013  

Activitats 2n trimestre 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you