Page 1

foto @alienena (Blanes)

juny a la Biblioteca del 2 al 30 de juny: Promocionem la cultura, Fomentem la lectura. Entitat convidada:

Durant tot el mes exposició de divers material de l’entitat per tota la Biblioteca, amb la col·laboració de l’Exposició Culleres i forquilles d’Olga Ricard. dimarts 3 de juny, a les 6 de la tarda, a la sala Roberto Bolaño, hora del conte: tarda de contes amb la Mercè Doménech i durant la tarda, al vestíbul: una cullerada de desitjos (hi haurà un estenedor perquè cada nen escrigui en una cartolina de color un desig per un nen malalt ) dimarts 10 de juny, a les 7 de la tarda, a la sala Roberto Bolaño, xerrada Recerca en oncologia pediàtrica a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, amb els ponents Dr. Sánchez de Toledo (català de l'any 2013) i el Dr. Pep Roma. dijous 19 de juny, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala infantil: L’hospital de ninos activitat infantil: porta el teu nino i el pesarem, el mesurarem, li mirarem les orelles...i una infermera li farà una fitxa mèdica perquè t’enduguis cap a casa. divendres 20 de juny, a les 6 de la tarda, hora del conte: contes castellers amb l’Elisabet Carnicé presentadora de TV3 del programa de castells Quarts de Nou) dimarts 24 de juny, a 2/4 de 7 de la tarda, al Jardi Botànic Mar i Murtra:

12a Edició de la Festa del s contes de Sant Joan. Joan

i a més a més, seguim amb les activitats de la Biblioteca:

dijous

5

a les 8 del vespre

tertúlia literària Los enamoramientos de Javier Marías.

http://dijousdelletresimots.blogspot.com/

divendres 6

a les 5 de la tarda

dimecres 11

a les 7 de la tarda Diario de una mujer maltratada amb la seva autora la Sra. Sonia Fuentes. Organitza: Plataforma de Dones de Blanes.

dijous

a les 8 del vespre a les 8 del vespre a la sala Roberto Bolaño, Cicle de conferències amb motiu del 50è aniversari dels Premis Escriptors que han estat guardonats amb un Premi. Convidats: Vicenç Llorca i Laura Borràs..

12

taller de plastilina:

Fons marí amb Artiscle Creacions

per a commemorar el Dia Mundial dels Oceans. Nens i nenes a partir de 3 anys. Inscripcions a la Biblioteca. Places limitades.

presentació del llibre

conferències premis recvll

divendres 13

a les 6 de la tarda

dimarts 17

projecte Atrapa el Tigre, amb l’Ariadna Oltra Codina (CEAB-CSIC) .

taller sobre la igualtat, activitat infantil organitzada per SIAD Blanes. a les 8 del vespre conferència d’ aulablanes a la sala Roberto Bolaño Ciència i ciutadania: el

donació de sang

dijous 19 de juny a la tarda (de 17 a 21) i divendres 20 de juny tot el dia (de 10 a 14 i de 16 a 20.30h), a la sala Roberto Bolaño i a la Biblioteca Jove: organitzat per Banc de Sang i Teixits.

divendres 27

a les 7 de la tarda Entrega de Premis del Concurs a la xarxa social instagram:

donació de sang

#itucomestudies

(concurs obert del 24 de maig al 24 de juny coincidint amb l’horari especial per a estudiants en època d’exàmens)

segueix-nos: @BiblioBlanes

Activitats Juny2014  

Activitats Juny2014

Activitats Juny2014  

Activitats Juny2014

Advertisement