Page 1

Promocionem la cultura, fomentem la lectura

GRUP D’IMATGE I FOTOGRAFIA (GIF) del 1 al 31 de març

Biblioteca Comarcal de Blanes

-1-


"GIF" és l'Associació Cultural Grup d’imatge i fotografia

El 15 abril de 2009 es va fundar l'associació cultural grup d'imatge i fotografia, la formem uns 17 membres. Del 2009 Fins el dia d'avui no hem rebut cap tipus de subvenció. Moltes de les activitats que realitzem són amb l'ajut d'altres entitats com Òmnium Cultural Selva Marítima, la Fundació Manuel de Pedrolo o Foto-film Calella, i d'altres. Donem les gràcies a tots ells i als companys que en formen part. Les nostres activitats s'han vist afectades per la crisi en certa manera. Tenim parats temes prou importants: Hauríem de poder realitzar com cada any: El curset d'iniciació a la Fotografia, seguir amb el 2n Concurs de fotografia puntuable per la federació Catalana: "2n Curt-Cat Reflexos de la realitat Catalana", i d'altres tallers i xerrades més avançats però no disposem de cap espai i depenem de la bona voluntat totalment. Com Associació Cultural que som i com diuen els nostres estatuts, Els fins de la nostra associació són: Promocionar i difondre la Cultura, Cultura aprofitant les diferents disciplines

artístiques, artístiques

especialment la fotografia i les imatges en moviment, promovent l’ús popular de les noves tecnologies, tecnologies i realitzant diferents activitats activitats socioculturals. Per aconseguir les seves finalitats, l’associació realitza les activitats següents: següents Exposicions, xerrades, reunions, tallers, cursos i totes aquelles activitats o col·laboracions amb d’altres entitats relacionades amb la cultura. Les funcions d’aquesta associació s’exerceixen majoritàriament a Catalunya. Poden formar part de l’associació totes les persones físiques i jurídiques que, de manera lliure i voluntària, tinguin interès en les seves finalitats.

-2-


ACTIVITATS a la Biblioteca Biblioteca Comarcal •

De l’1 al 31 de març: exposició de fotografies: “El pit al descobert” a la sala d’adults.

De l’1 al 31 de març: exposició de fotografies: “Fundació Vicenç Ferrer” a la sala d’actes Roberto Bolaño.

De l’1 al 31 de març: exposició de l’entitat del GIF- grup d’imatge i fotografia al vestíbul

Dissabte 3 de març de 2012 de 10.30 a 13.30h: Taller d'audiovisuals: Presentem les nostres fotos acompanyades de la música que ens agrada. Com fem una presentació en DVD vídeo?. Taller Gratuït, obert a gent de totes les edats. Fotògraf convidat Joan Marlet. Reserva de places al mail gif@blanes.cat

Dissabte 10 de març de 2012 de 10.30 a 13.30h: Taller d'estudi fotogràfic: Com muntar-nos un estudi fotogràfic senzill amb diferents materials assequibles a casa nostra. Un estudi casolà. Com combinar materials i llums per fer uns retrats d'estudi. Focus i fons l·luminacions adients. Taller Gratuït, obert a gent de totes les edats. Fotògraf convidat Josep Ma Saurí. Reserva de places al mail gif@blanes.cat.

Divendres 16 de març a les 7 de la tarda a la sala d’actes Roberto Bolaño: Presentació del còmic històric el Comte Despertaferro "El primer capità dels Almogàvers". Introducció al personatge històric a càrrec de M.Mercè Homs, historiadora i la creació del personatge de còmic a càrrec de Jou Ramírez, dissenyador gràfic i dibuixant. Es signaran exemplars del còmic.

Divendres 23 de març a les 7 de la tarda a la sala d’actes Roberto Bolaño: “L’estètica del pit”, amb l’Associació Espanyola Contra el Cancer de Blanes i de la FUNDACIÓ AMICS JOAN PETIT, NENS AMB CÀNCER de Blanes.

Dilluns 26 de març a les 7 de la tarda a la sala d’actes Roberto Bolaño: xerrada “l’Índia rural i el projecte de la Fundació Vicenç Ferrer” a càrrec de Lancy Dodem portaveu del Departament de Comunicació de la Fundació.

Contacte: El nostre web: www.gif.blanes.cat El nostre correu: gif@blanes.cat

-3-


GUIES DE LECTURA:

-4-


-5-


-6-


-7-


-8-


-9-


-10-


DIFUSIÓ DIFUSIÓ:

-11-


-12-


-13-


EXPOSICIONS: XPOSICIONS:

-14-


-15-


TALLERS:

-16-


PRESENTACIÓ PRESENTACIÓ DE CÒMIC: CÒMIC:

-17-


XERRADES: XERRADES:

-18-


-19-

MEMÒRIA ASSOCIACIONS. GIF  

Memòria del pas del GIF per la biblioteca