Page 1

AGENDA DESEMBRE TOT EL MES: EXPOSICIÓ ADULTS: Tria la teva celebració. TOT EL MES: EXPOSICIÓ ADULTS: Pirene: un espai per descobrir amb la Biblioteca. TOT EL MES: EXPOSICIÓ INFANTIL: Celebrem el Nadal amb poemes, contes i nadales. TOT EL MES: DISSABTES MUSICALS a l’Espai de Petits Lectors.

DIMECRES 4 10.00h. Grup de Lectura Punt de Llibre Matinal: El mejor lugar del mundo es aquí mismo, de Care Santos i Francesc Miralles. Lloc: Sala Salvador Allende.

DILLUNS 9 19.00h. Grup de Lectura Punt de Llibre: El mejor lugar del mundo es aquí mismo, de Care Santos i Francesc Miralles. Lloc: Sala Salvador Allende.

DIJOUS 12 18.00h. DECOREM AMB GUARNIMENTS L’ARBRE DE NADAL. A càrrec de Flavia Cuñer. Edat recomanada: a partir de 6 anys. Lloc: Espai de suport de l’Àrea Infantil. Cal inscripció prèvia (places limitades).

DIVENDRES 13 17.30h. Trobada Grup d’escriptura i literatura: Estimem la paraula.

DIVENDRES 13 18.00h. HORA DEL CONTE EN ANGLÈS: Cool Santa. A càrrec de Kids&Us Barberà del Vallès. Edat recomanada: a partir de 3 anys. Lloc: Espai infantil.

DIVENDRES 20 18.00h. HORA DEL CONTE PER A MENUTS: Les petites bestioles ballarugues. A càrrec d’Ana Belén Jarillo. Edat recomanada: d’1 a 3 anys. Lloc: Sala Salvador Allende. (Aforament limitat).

DILLUNS 23 19.00h. Club de lectura virtual de microrelats. Microrelats d'Eduard Márquez. Xat de cloenda amb l’autor. Del 2 al 22 de desembre. Sessió en català. Accés des de www.lamicrobiblioteca.com

Agenda desembre 2013