Page 1

destaquem CINEFORUM AHONG 17 de setembre a les 19 h. Biblioteca Sagrada Família Ahong és un reflex del canvi de mentalitat xinesa viscuda en poques dècades. Basada en la història real d'un obrer procedent del camp que ràpidament es va convertir en un milionari empresari de la construcció s’afegeixen elements de ficció per portar-lo a un terreny de thriller psicològic. El curtmetratge va ser estrenat en la secció oficial del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya 2010 (Sitges) i va ser exhibit per una dotzena de festivals nacionals i internacionals.

––

Per a més informació: http://www.bcn.cat/bibsagradafamilia

................................................................................................................

FESTIVAL ÀSIA Del 21 al 24 de setembre

EXPOSICIÓ: ÖTZI. LA MÒMIA DE GEL Fins al 24 de setembre

Casa Àsia

Museu Arqueològic. Barcelona

Un any més, el públic barceloní podrà gaudir de forma completament gratuïta de les disciplines artístiques més diverses provinents del continent asiàtic amb la celebració de l’onzena edició del Festival Àsia.

Uns 45 anys, cabell llarg i fosc, ulls marrons, 1,60 m d’alçada i 50 kg de pes. Aquest és el retrat robot d’Ötzi, l’home del gel que va viure fa 5.300 anys als Alps.

Música, art, dansa, tallers, demostracions i degustació de cuines seran els eixos principals de la cita, que es nodrirà especialment de les aportacions de les comunitats asiàtiques residents a Barcelona i es convertirà un any més en espai de diàleg intercultural i de trobada amb Àsia.

L’assassinat d’Ötzi porta sense resoldre’s més de 5.000 anys. Però, per què li diuen Ötzi a l’home del gel? Com va morir? Què signifiquen els seus tatuatges? Quan va viure?... Totes aquestes respostes al Museu d'Arqueologia de Catalunya Barcelona.

Per a més informació: http://www.casaasia.cat

Per a més informació: http://www.mac.cat/

www.bcn.cat/bibsagradafamilia

EXPOELÈCTRIC Del 14 al 21 de setembre Barcelona Els EXPOelèctric Fórmula-e 2012 és l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa. Es tracta d’una iniciativa pionera que, en la seva segona edició, pretén acostar el vehicle elèctric a la ciutadania a través d’un conjunt d’activitats lúdiques i divulgatives que se celebraran a Barcelona en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012. L’objectiu és promoure l’estalvi energètic i la conducció eficient, així com consolidar el vehicle elèctric com a alternativa urbana i interurbana. Per a més informació: http://www.expoelectric-formulae.cat/

Destaquem setembre 2012  

Recull de recomanacions d'activitats a la ciutat de Barcelona.