Page 1

destaquem Festivalet. Fira de coses fetes a mà 15 i 16 de desembre. Fira de Barcelona. FAD Festivalet és una fira independent de productes fets a mà a Barcelona Aquest any hi ha tres seccions diferents: - L'àrea de productes: on trobaràs diferents artistes presentant bosses, joguines, roba, sabons, accessoris o joieria. - L'àrea delicatessen amb diferents propostes de deliciós menjar i snacks. - L'àrea de material: amb una amplia gamma de productes que et facilitaran portar a terme qualsevol dels teus projectes.

––

................................................................................................................

Exposició Steampunk, futurs que mai van ser Fins al 10 de febrer MIBA. Museus d’Idees i Invents de Barcelona “Steampunk”, un curiós moviment retrofuturista que idealitza la ciència i la tecnologia del vapor i la mecànica de la Segona Revolució Industrial, així com l'admiració per l'enginy i el sentiment d'aventurar-se en nous mons. L'Steampunk, inspirat en els orígens de la ciència ficció a través de Verne o Wells, s'ha extès de la literatura a d'altres formes d'expressió artística.

Els Grans del Gospel Del 7 al 23 de desembre Diversos espais Els Grans del Gospel arriba a la seva catorzena edició amb un programa ple d’excel·lents propostes internacionals i una nodrida i àmplia representació de corals i associacions de veus catalanes. Un festival únic en el seu gènere, que aposta per la qualitat.

Més informació a: http://www.mibamuseum.com/

www.bcn.cat/bibsagradafamilia

Exposició "Sincronitzant fils i rizomes" Fins al 30 de març Casa Àsia Casa Àsia presenta la primera exposició de Chiharu Shiota (Osaka, 1972) a Barcelona, amb una proposta consistent en diverses instal·lacions, dibuixos i videos, que s'integren en un únic projecte desplegat en la seva seu. Les instal·lacions de Shiota produeixen espais propis, on es fan visibles centenars de fils invisibles que ens uneixen a les coses. Els fils transporten la informació i són essencials en tota comunicació, però a la vegada formen xarxes o filats que obstaculitzen el pas als estranys en espècies d'espais on la vida quotidiana entra en conflicte amb la producció desitjant.

Destaquem desembre 2012  

Recull de recomanacions d'activitats a la ciutat de Barcelona