Page 1

Pl. Catalunya, 39-41 08820 El Prat de Llobregat T 93 370 51 52 b.prat.am@diba.cat www.biblioteca.elprat.cat Horari: dilluns de 15.30 a 21 Dimarts a divendres de 10 a 21 Dissabtes de 10 a 19

Desembre 2011

CLUB DE LECTURA

ZEN LLETRES EL MONJO QUE VA VENDRE EL FERRARI

Robin S, Sharma


ROBIN S. SHARMA (Halifax, Canadà, 1965,-)

--------------------------------------- BIOGRAFIA

Robin Sharma es va llicenciar en Dret i va exercir com a professor. Més tard va engegar la carrera d’advocat abans d’esdevenir un dels majors experts mundials en lideratge, alt rendiment i domini de si mateix. És director general de Sharma Leadership International, una empresa de serveis educatius molt reputada, entre els clients de la qual es troben Nike, FedEx, NASA, Unilever, Microsoft, BP, IBM, l’Escola de Negocis de Harvard i la Universitat de Yale. Actualment resideix a Toronto, Canadà, encara que viatja freqüentment a diversos paísos del món com a conferenciant promovent el missatge “Lidera sense títol”, una de les seves frases més conegudes.


------------------------REFERÈNCIES BIBLIOGRÀFIQUES

 El líder que no tenía cargo (2010)  Una inspiración para cada día (2009)  ¿Quién te llorará cuando mueras? (2008)  Éxito. Una guía extraordinaria (2007)

 Descubre tu destino con el monje que vendió su Ferrari, una fábula espiritual (2005)

 El santo, el surfista y el ejecutivo (2004)  Las 8 claves del liderazgo del monje que vendió su Ferrari: Una fábula espiritual (2004)

 Lecciones sobre la vida del monje que vendió su Ferrari (2003)  Sabiduría cotidiana del monje que vendió su Ferrari: Una fábula espiritual (2003 )  El monje que vendió su Ferrari: Una fábula espiritual (2002)


El monjo que va vendre el Ferrari (2002) Julian Mantle, un advocat d’èxit, pateix un atac de cor per culpa del seu estressant ritme de vida. Mantle cau en una crisi espiritual que l'obliga a replantejar-se les coses i a buscar respostes als dubtes eterns de l'existència. El personatge s’embarca en una extraordinària odissea per una cultura ancestral amb l'esperança de trobar la plenitud i la felicitat, i descobreix un mètode per alliberar el potencial de la ment, el cos i l'ànima, i aprèn a viure amb més passió, significat i pau.

zen lletres  
zen lletres  

zen lletres