Page 1

Leer.es Fa poc més d'un mes que el Ministerio de Cultura va obrir el portal dedicat a la lectura Leer.es (www.leer.es). Aquest espai pretén esdevenir un portal de trobada de joves lectors amb una gran varietat de propostes, recursos i activitats que van dels blogs a fitxes de suport per als comentaries de text. Un espai col·laboratiu que anirà creixent en els propers mesos amb les aportacions i interaccions dels usuaris.

Baltsheit, Martin. El despertador del Sol. Santa Marta de Tormes: Lóguez, 2009.

.Vries, Anke de. Grisela. Pontevedra: Factoria K de libros, [s.a.].

Pérez, Sebastien. Genealogia de una bruja.Madrid: Edelvives, 2009.

Un lloc que no hem de perdre de vista!!!

Canal, Eulàlia. Un cargol fabufantàstic. Barcelona: Barcanova, 2009.

Llibreria Pati de llibres (Sant Cugat del Vallès)

Shulevitz, Uri. Cómo aprendí geografia. Barcelona: SM, 2008.

Alcantar, Ricardo. La princesa captiva. Barcelona:Cromosoma, 2009.

Sierra i Fabra, Jordi. Poe. [s.l.]: Libros del Zorro Rojo, 2009.

Manso, Anna. L’Àlex i en Gandhi al Brasil. Barcelona: Intermón-Oxfam, 2009. (L’Àlex i en Gandhi; 2).

Un espai interessant i especialitzat en literatura infantil i juvenil és la llibreria El Pati de llibres. A més podreu seguir des del seu blog la seva frenètica activitat: exposicions, recomanacions, novetats, activitats... (http://patidellibres.blogspot.com/) Un espai molt interessant!


AMB GUST DE LLIBRE. Programa de Ràdio. La BIBLIOTIC obre portes! Aquest curs la biblioteca ha patit una transformació!!! Conscients del constant canvi social i educatiu que vivim l'escola ha apostat fort per les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) dotant aquest espai amb un total de 14 màquines que serveixen de complement perfecte als materials amb que compta la biblioteca.

Durant aquest primer trimestre els alumnes de 5è i 6è han reprès la feina de cursos anteriors amb el programa de ràdio "Amb gust de llibre". Ells mateixos s'han convertit en un grup de redacció creant les seves seccions, continguts i falques de promoció. El resultat d'aquest treball el podeu trobar al blog de la biblioteca (www.biblioinformatiu.standreu.org).

El canvi ha estat molt positiu i l'augment en la qualitat del servei de la biblioteca també en tant que s'obert un ampli ventall de possibilitats als alumnes pel que fa a la recerca i tractament d'informació.

Nou fons d'història de l'art

Biblioteques Germanes " Biblioteca Alaìde Foppa-Myrna Mack"

Recentment la biblioteca ha ampliat el seu fons amb dues excepcionals col·leccions d'art: l'enciclopèdia especialitzada Summa Pictorica i l'enciclopèdia Ars Magna. Totes dues han estat considerades entre les millors obres especialitzades en l’àmbit de l’estudi de la història de l’art.

Durant el mes de novembre la biblioteca ha entrat a formar part del programa Sister Libraries que organitza la IFLA. L'objectiu d'aquesta activitat es conèixer biblioteques d'altres països i compartir experiències i activitats a través d'un agermanament. La biblioteca amb la que ens agermanarem serà la biblioteca "Alaìde Foppa -Myrna Mack" de Guatemala.

Bon treball!

Dins de l'àmbit de l'art s'ha adquirit una completa col·lecció d'òpera i música clàssica en DVD d'òperes dels compositors més influents del gènere.

Recomanacions de Nadal 2009-10  

Recomanacions de Nadal del curs 09-10

Recomanacions de Nadal 2009-10  

Recomanacions de Nadal del curs 09-10