Page 1

AGENDA FEBRER 2014

ACTIVITATS INFANTILS

 DIMECRES5_ Tallersde descoberta

 DIJOUS13_ Sacderondalles

BIBLIOTECA IGNASI IGLÉSIAS-CAN FABRA Segre 24-32 08030 Barcelona 933600550 www.bcn.cat/bibcanfabra www.facebook.com/ Bibcanfabra

 DISSABTE 15_ Aperitiusmusicals

 DIMARTS18_ Primerespasses

 Dimarts 4 a les 11h Primeres passes. La festa de la mofeta Conte amb cançons, perfums, sons i petites accions lúdiques que requereix la participació conjunta de pares i fills. Sala infantil. A càrrec de Georgina Llapis. Per a infants de 6 mesos a 3 anys.

 Dimecres 5 a les 18h Tallers de descoberta. Els casos de l’Inspector Sito. Descobreix la teva biblioteca amb l’inspector Sito. T'agrada seguir pistes i descobrir enigmes? Vols convertir-te en detectiu? Vine a la biblioteca i participaràs en la BCNegra. Amb la súper lupa de l'inspector Sito no et perdràs cap detall i aconseguiràs la teva placa d'investigador privat. Sala infantil. Per a infants a partir de 6 anys. Cal inscripció prèvia. Activitat emmarcada dins BcnNegra 2014

 Dijous 13 a les 18h Sac de rondalles Jump aboard the magic story train Sala infantil. A càrrec de Sophie Heydel. Recomanat per a infants a partir de 4 anys. Narració en anglès. Entrada lliure.

 Dissabte 15 a les 18h Aperitius musicals El somni d’Ulisses i altres històries. Recorregut per la música i les danses del segle XVIII a partir de la cantata El somni d’Ulisses, de la compositora barroca francesa Élisabeth Jacquet de La Guerre. Auditori. A càrrec de Kassia: Marion Peyrol (violoncel), Tere Galceran i Laia Saperas (flauta traverso). Recomanat per a infants d’1 a 4 anys. Preu: 3,5€


 Dimarts 18 a les 11h Primeres passes. El racó dels pares. Contes i tresors per els més menuts Històries quotidianes, conegudes i familiars amb música, cançons, objectes i titelles. Sala infantil. A càrrec d’Alma i la Mar de Contes. Gratuït. Recomanat per a infants de 6 mesos a 3 anys.LA BIBLIOTECA RECOMANA

Noves guies de cinema per a nois i noies grans!

CINE+10 és una selecció de pel·lícules per a nois i noies de més de 10 anys. Pel·lícules de fantasia, d’animals, d’aventures, de riure, de ciència ficció,...

http://issuu.com/bibcanfabraACTIVITATS D’ADULTS

 Dilluns 24 a les 19h Aventura de llegir. Música i religions. En aquest cicle de xerrades i audicions s'explorarà el paper que té avui la música en la pràctica religiosa i la vida espiritual de diferents comunitats religioses presents a la ciutat de Barcelona.

Música i diàleg interreligiós, instruments de pau. Auditori. A càrrec de la Coral interreligiosa per la Pau (Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós). Entrada lliure.

 Divendres 28 a les 19h Parlem amb... Presentació del llibre Defensors de la terra de l’autor local Ramon Gasch. Auditori. Entrada lliure.


AGENDA  CLUBS DE

LECTURA_  DILLUNS 10_

Vinyetes palestines

FEBRER 2014

ACTIVITATS ADULTS BIBLIOTECA

 DILLUNS 24_

Aventura de llegir

IGNASI IGLÉSIAS-CAN FABRA Segre 24-32 08030 Barcelona 933600550 www.bcn.cat/bibcanfabra www.facebook.com/ Bibcanfabra

CLUBS DE LECTURA  Dimecres 5 a les 12h CLUB DE LECTURA EN LLENGUA FRANCESA Auditori. Cal inscripció prèvia. A càrrec de Ricard Ripoll En aquest club es llegiran obres escrites en francès. Les persones inscrites en aquest grup han de tenir un nivell alt en francès o bé tenir-lo com a llengua pròpia.  Dijous 13a les 19h CLUB DE LECTURA DE CATALÀ NIVELL INTERMEDI Peixera. Cal inscripció prèvia. Gratuït. A càrrec de Laura Rodríguez. Adreçat a persones amb un nivell intermedi de català que volen llegir i conversar en aquesta llengua per guanyar fluïdesa.  Divendres 14 a les 18.30h CLUB DE MANGA I ANIME JUVENIL Peixera. Cal inscripció prèvia. A càrrec de Maite Roldán. Per a joves de 13 a 17 anys, per llegir i compartir les teves lectures preferides de còmic manga.  Dimecres 19 a les 19h CLUB DE LECTURA DE CÒMIC Auditori. Cal inscripció prèvia. A càrrec d’Ivan Pintor. Comparteix la passió pels còmics a partir d’un recorregut per diferents autors, gèneres i tipologies.  Dijous 20 a les 17h CLUB DE LECTURA DE CATALÀ NIVELL BÀSIC Peixera. Cal inscripció prèvia. Gratuït. A càrrec d’Encarna Mendoza. Adreçat a persones d’origen estranger o castellanoparlant que coneixen poc la llengua catalana.  Dimecres 26 a les 19h CLUB DE LECTURA OBERT Auditori. Cal inscripció prèvia. A càrrec de Gemma Mulet. Abasta una àmplia varietat de gèneres, èpoques, cultures i registres.
ACTIVITATS DE CÒMICS

 MICROEXPOSICIÓ “Vinyetes palestines: sobrevivint en temps de conflicte al territori Palestí ocupat” Un projecte d’Acció contra la fam. Acció contra la fam va desenvolupar, al gener de 2012, un taller d’expressió mitjançant el còmic amb adolescents palestins del sud de Cisjordània. En els dibuixos es reflecteix com viuen el seu dia a dia. Volen que la seva situació sigui coneguda més enllà de les seves fronteres. Àrea de còmics. Del 19 de gener al 23 de febrer.

 VIDEOFORUM: VINYETES PALESTINES  Dilluns 10 a les 19h Videofòrum de l'exposició documental "Vinyetes palestines: sobrevivint en temps de conflicte a Territori Palestí ocupat" El documental inclou el "making of" del taller d'expressió a través del còmic, així com una contextualització més detallada de la situació a Palestina, i de les principals necessitats de la població. Posa especial èmfasi en el testimoni de palestins de diverses edats, i aporta l'anàlisi dels corresponsals de Catalunya Ràdio i TV3 a Jerusalem. L'activitat constarà de la projecció del documental (24') i d’una taula rodona a càrrec de Natàlia Anguera (Delegada a Catalunya de la Fundació ACCIÓN CONTRA EL HAMBRE) Auditori. Entrada lliure.

Agenda d'activitats  

Agenda d'activitats de febrer de 2014

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you